En deilig dag

SAMSUNG CSC

Hei dere.

I går hadde vi en utrolig fin dag på tur. Vi gikk rundturen fra Krossane og Gladihaug, og det var helt nydelig. Været var perfekt, temperaturen var deilig og selskapet var som alltid bra. Akira var i ekstase, og var mildt sagt helt vill i knickersen. Hun elsker jo både snø og turer, så dette var perfect match. 
 

Denne turen var veldig fin, og jeg kan egentlig ikke skjønne at vi ikke har gått den rundturen før. Jeg gleder meg til å gå den flere ganger, men neste gang håper jeg det er snøfritt. Det var tungt å gå i snøen, og det var omtrent klink is hele veien nedover. Men foruten om det, så var det helt perfekt. 

– bildedryss – 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Det var utrolig godt å få bevegd litt på kroppen igjen. Det har – ikke overraskende, vært mye god mat og drikke i påsken. Så det var deilig å gå en lang tur og lette litt på flesket. Skrittelleren viste rundt 20 000 skritt når jeg la meg i går, så det var jeg fornøyd med. Nå derimot, ligger jeg utslått på sofaen. Jeg merker godt at det har vært mange dager med stort trøkk, som igjen setter sine preg på formen. Så nå må jeg ta litt hensyn til kroppen, og bare lade opp litt.

Hva gjør dere om dagen? 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg