Gjestesnapper på interiørkonto

Hei dere!

I dag er det noe gøy, småskummelt og spennende på gang. Jeg er nemlig gjestesnapper på interiørsnappen som heter “instahomes”, og det synes jeg er utrolig artig. Jeg har fulgt denne snapkontoen uendelig lenge, for det er så mange flinke folk der inne. Som deler tips, interiør, deler av sine personlige sider – og mye mer. Og det er sånn jeg elsker. 

på instagram heter jeg kn.interior  for de av dere som er interessert i interiør, hus og hjem. 

 

I går var en lang og slitsom dag. Jeg stod opp kl 06 for å dra til byen for å ta MR. Jeg lå og svettet i MR-maskinen i en hel time, og det slet på tålmodigheten, haha. Men deilig å ha det gjort, så det blir spennende om de finner ut noe. Etter MR og litt shopping, dro vi til Marthe for å spise lunsj. Hun stilte med koldtbord, som var midt i blinken. Når jeg kom hjem, var jeg helt kaputt. Så det ble en to timers middagslur, etterfulgt av enda flere timer på sofaen. Det er ikke mye som skal til før formen detter i kjelleren. Men nå er ihvertfall utredningsprosessen i full gang – og det er deilig, det! 

 

Meeen uansett – om dere vil følge meg bak “instagram-fasaden”, så er det frittfrem for å legge til instahomes på snapchat. Jeg kommer til å vise en del av huset, og da også de “stygge” rommene som ikke har blitt delt på nett enda. Så i dag er det no filter-tuesday på gang, for å si det sånn. Men jeg håper dere liker det =D 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg