Ikke akkurat Petter Northug

SAMSUNG CSC

Hei dere!
Nå sitter jeg med beina på bordet, og ser over bildene fra gårsdagen. Vi tok oss en tur på langrenn, noe som er alt for mange år siden sist. For min del da, Henrik og jeg er på ulike planeter når det kommer til dette. Jeg er seriøst bambi på isen, og jeg er så forbaska pysete når det kommer til nedoverbakker. Jeg synes det er gøy når det går bortover, og når det er slakke bakker. Men når bakkene blir for bratte, feiger denne frøkna ut. Da ringer alle alarmer i angsten min, og jeg har mest lyst til å grave meg ned i snøen. 

Den første timen gikk veldig knirkefritt, for da var det mest bortover og oppover. Problemene kom ikke før vi skulle ned igjen fra fjellet, haha. Mitt største problem er at jeg ikke klarer å verken svinge eller bremse ordentlig. Jeg vet ikke om det er de svake kalvebeina mine som svikter, eller om det er det at jeg hadde alt for store skisko på meg. Kanskje en kombinasjon av begge deler? Jeg trynte ihvertfall en del ganger, og Henrik fikk ledd fra seg litt. Jeg hadde en stor bakke som jeg suste helskinnet gjennom, og gjett om jeg var stolt? Det var det eneste punktet på den turen at jeg følte meg litt som en Northug jr. 

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Men det var god stemning ihvertfall. Det var fantastisk snø, sol, vi hadde sekken full i godsaker – og vi fikk kost oss mye sammen. Og ikke minst så fikk vi ledd en del også. Det er ikke bare bare når gamlemor skal ha debut på ski, for å si det sånn. Og fy søren så deilig det var å komme seg på en liten hyttetur. Vi har fått senket skuldrene, nytt fjelluften, luffet rundt i ull og bare nytt tiden. Jeg var ikke klar for å dra hjem allerede, helgen har flydd avgårde. 

SAMSUNG CSC

Nå er vi hjemme igjen, og er snart klare for en ny uke. Jeg skal ta MR i morgen, for å komme et skritt videre i utredningen min. Så i morgen er det tidlig opp for å dra inn til byen, før det er videre på lunsj hos søsteren min 🙂 

 

Har dere hatt en fin helg?

 

 

#helg #hytte #hyttetur #hytteliv #kvamskogen #fjellet #fjellhytte #snø #langrenn #kvalitetstid #avslapning #slappeav #sinnsro #trim #trening #ski #skitur #kvamskogen #kjærestetur #kjæreste #samliv #helse #mentalhelse #psykiskhelse #friluft #friluftsliv #dnt #natur #norsknatur 

1 kommentar

Siste innlegg