Coffee o’clock

SAMSUNG CSC

Good morning. 

Her er det en treg formiddag, med en treg kropp. Det er slitsomt å ha en dagsform som krangler hver eneste dag, og som slår meg ut av den minste ting. Men nå er jeg heldigvis i full gang med utredning, prøver, MR og mer – så det blir spennende å se hva legene kommer frem til. Vi har jobbet veldig mye med tungt skogsarbeid i helgen, som ikke heller bidrar til noe kvikkere form. Det er lite som skal til før jeg blir utslått, og jeg er alt for dårlig til å ta hensyn til kroppen. Den dårlige samvittigheten for å ikke få gjort nok – overstyrer en del. Og det får jeg alltid svi for også, så da blir det en del tid på sofaen og i sengen. 

 

Men on the bright side så har vi helt nydelig vær her om dagen. Knall sol, krisp og frisk luft, fuglekvitter og lyse dager. Og det hjelper mye på humøret. Følelsen av vår er så deilig. Føler jeg nevner det stadig her inne – så som dere skjønner, så gleder jeg meg til sommeren, haha. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Nå skal jeg se om jeg får rullet meg ut av sengen og kommet meg ut i finværet litt. Vi har enda en del jobb som gjenstår i forholdt til dette skogsprosjektet vårt, så jeg skal prøve å få gjort litt her mens Henrik er på jobb. Takk og lov for at vi har fått låne en del utstyr av pappa og Johannes – det har forenklet arbeidet enormt mye. Så nå får vi mer sol på sommeren, og det gledes! 

 

Håper dere får en fin start på uken! 🙂 

Siste innlegg