hits

Publisert den 07.10.2018 - Reise

For en opplevelse

SAMSUNG CSC

- Emirates Stadium - 

Å se Arsenal spille live på hjemmebane, var en helt vill opplevelse. Stadion var fullt opp, vi hadde helt konge club level-billetter, været var bra og det ble seier. What a day. Det var faktisk helt perfekt. Stemningen var bra, og det klikket jo helt når Arsenal scorte to mål på veldig kort tid i andreomgang. Og nå kjenner jeg at jeg har fått helt blod på tann, så nå må vi jo bare lage en tradisjon på det her. For dette var virkelig en opplevelse! 

- bildedryss - 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Sånn her var altså humøret. Over-ivrig og gira. 

SAMSUNG CSC

Vi bestilte billettene våre via TicketService, og er veldig fornøyd med det selskapet. De leverte også billettene direkte til vårt hotell, ettersom det ble noe kluss noen dager før avreise. Så vi slapp å dra til et gitt pick-up point å hente billettene selv, som var veldig luksus. I tillegg fikk vi alle 50kr rabatt i shoppen, tilgang på mat og drikke i Club-loungen, gratis omvisning på stadion og en veldig bra utsikt fra setene våres. Så om dere skal bestille fotballbilletter i England, så kan jeg absolutt anbefale TicketService! =D 

 

 

#reise #reiseliv #reisemagasinet #arsenal #storby #emirates #emiratesstadium #fotball #premierleague #opplevelse #reiser #turist #moro 

Publisert den 05.10.2018 - Reise

Sightseeing i London

Nå begynner Londonspammingen for fullt her, you guys. Her kommer et svært bildedryss fra den ene dagen vi hadde med sightseeing. Vi tok en runde i London Eye, var i St.James og jaktet på ekorn og ender, så på Big Ben (som for øvrig var innpakket i stillas, som var megaskuff) og trasket rundt i timevis - før vi endte opp på en flytende pub/restaurant på Themsen.

Ekte turister, si. 

 

- bildedryss - 

Ååå, to fine favoritter

Herregud, denne parken her må være livets park. På et lite tidspunkt lå jeg faktisk helt nede på bakken og krøp sammen med ekornene, for jeg ble så sinnsykt gira. Doktor dyregod, dats me. Stine fikk en enorm fascinasjon for endene, så hun gikk med de mens jeg krøp rundt som en annen idiot litt lenger borte. Her ble vi værende i sikkert 1-2 timer, haha. 

Seriøst, se på dette. Jeg griner nesten av å bare se på bildene. Så vanvittig fine. Og de var jo så tamme også, så de kom jo og hentet nøtter fra hendene våre. Og de var så silkemyke og fine i tillegg. Vurderte x-antall ganger å kidnappe et par av de med meg hjem for å ha de gående i huset. Men det får bli til neste gang, da skal det gjennomføres! 8-)

Rett etter at dette bildet ble tatt, fikk meg og Stine oss en typ 55 år gammel stalker med navnet Brian :)))) Han ville ta oss begge på en kinodate, så det var jo artig. Noen liker jo to chubby blondiner med halvfett hår, i don't blame him. 

Dette er forresten rett utenfor hotellet vårt. The Shard er verdt å ta turen opp i, så vanvittig fin utsikt. Og dassen er jo next level. Å sitte på toppen av London and take a dump til utsikten - helt ok 8) 

Herlighet for en by London er. Så sinnsykt svært, så mye å se og så mye å oppleve. Vi har fortsatt så mye vi ikke fikk tid til på denne langhelgen her, så det må jo bli noen turer jevnlig hit, tenker jeg. Har sykt lyst å reise i juletider for å bare booste julestemningen til et helt nytt nivå. 

 

____________________________________________________

 

Over til noe helt annet, så har jeg fått meg en samarbeid som jeg gleder meg til å fortelle dere om senere. Jeg har hatt mitt første møte med dem i dag, og skal være med på et event i morgen. Så det blir spennende, til tross for at jeg er så klein på slikt. Men jeg er veldig glad for å ha et samarbeid, og de virker utrolig hyggelige =D 

Håper dere får en fin fredag!

 

#reise #reiser #reiseliv #reiseblogg #moro #langweekend #langhelg #kos #kvalitetstid #kjærestetur #vennskap #sightseeing #london #storby #storbyferie #opplevelse #opplevelser #moro #turist 

Vis flere innlegg