hits
07.08.2018

Bildedryss; Loen - del 2

SAMSUNG CSC

- en av Norges skatter - 

Her kommer siste del av bildedrysset fra turen vår til Loen, som lovet. Jeg kunne virkelig ønske vi tok oss flere dager her enn hva vi gjorde, for det er så vanvittig fint. I tillegg hadde vi jo helt nydelig vær, og vi koste oss fra vi stod opp - til vi krøp til sengs. Så det er ingen tvil om at vi kommer til å leie oss en hytte her senere, for her kommer vi absolutt til å dra tilbake. 


Det er litt trist at ferien er over for denne gang, men heldigvis har vi utnyttet den godt. Men vi har også mye gøy å se frem til, både på sensommeren, til høsten og til vinteren =D

- bildedryss - 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Desidert en av de fineste plassene i Norge jeg har vært på. 
Loen, i love you.

 • Dato: 07.08.2018
 • Tid: 16:59
 • Kategori: Reise
 • Kommentarer: 0
03.08.2018

Setter kursen mot Filefjell

- off we go again - 

Siste runde med tur og reising for sommeren. Nå drar vi mot Filefjell, rettere sagt Kyrkjestølen, hvor en fin gjeng allerede venter på oss. Vi skal overnatte på Kyrkjestølen i natt, før vi skal gå derfra og til Maristova i morgen. Dette er en tur på ca 11 km, og vi kommer etterhvert opp på ca 1250 moh. Så denne gamlemoren skal få svettet fra seg nå. 

bilder lånt fra google 

Turen vi skal gå, heter Kongeveien, og det skal visst nok være mye historie og fine ting å se på langs turen. Så det gleder jeg meg veldig til. Kameraet er så klart ladet, og jeg håper det ikke er like kranglete nå, som det har vært i det siste. 
 

_______________________
 

Nå derimot, sitter meg, Henrik og Akira i bilen, hvor vi spiser pitapizza og hører på podcast. Vi har en kjøretur på ca 3 1/2 timer foran oss, så vi har med andre ord god tid til å lade opp til turen i morgen. Jeg har faktisk begynt å få sansen for roadtrips etter denne sommeren her, ettersom vi har fartet en del rundt om i Norge og Sverige. Så nå nyter jeg det, og vi har blitt et harry ektepar som konstant kjører rundt med kjølebag i bilen, haha. Livet ass. 

Hva gjør dere i helgen? :)

 

 

#friluft #friluftsliv #kongevegen #norge #norsknatur #natur #foto #trening #helse #form 

 • Dato: 03.08.2018
 • Tid: 16:51
 • Kategori: Reise
 • Kommentarer: 1
02.08.2018

Bildedryss; Loen - del 1

SAMSUNG CSC

- å våkne til dette - 

Nå kommer første del av et gigantisk bildedryss fra turen vår til Loen. Som jeg har skrevet her inne relativt mange ganger før denne sommeren, så er jeg så glad for at vi landet på norgesferie i år. Vi har levd campingens glade dager i både bobil, telt og hytter, og vi har leid båt, fisket, badet i fjellvann og sett så mange fine plasser. 

 

Det er litt bittersweet å være tilbake til hverdagen nå. Bittert fordi vi gjerne skulle ha reist enda mer, men også deilig for nå trenger kroppen min en god del hvile. Ferie er helt nydelig, men det tapper meg fullstendig for energi og form. Så på mandag så sov jeg til Henrik kom hjem kl 15, og var zombie resten av dagen. Så - borte bra, men hjemme best? 

 

- gigantisk bildedryss - 

SAMSUNG CSC

... sånn her har håret mitt sett ut omtrent hele sommeren. Glamorøst

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

<3 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Se på dette da?! Fineste plassen.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Kommer til å leve lenge på denne ferien her. Nye plasser, nye opplevelser, masse kos med Henrik og familiene våres, et helt nydelig vær og mye moro. Og jeg gleder meg til å besøke flere av disse plassene igjen senere. Som en avslutning på ferien (.. til tross for at Henrik er begynt på jobb igjen), så skal vi på et lite eventyr til helgen igjen. Da er vi en samlet gjeng som skal gå tur og overnatte på Filefjell og i/på (?) Galdane. Det blir veldig spennende, og jeg håper virkelig kroppen har kommet seg til dess. Så det blir en rolig uke frem til det, men det har denne ferien vært verdt! =D 

#camping #ferie #norgesferie #friluft #friluftsliv #utno #natur #landskap #naturfoto #foto #fotografi #kjærester #samliv #kos #norge

 

 • Dato: 02.08.2018
 • Tid: 17:11
 • Kategori: Reise
 • Kommentarer: 0
01.08.2018

Summernights

Åh, jeg elsker denne kjolen. Bare synd at kvaliteten på den er helt rævva, og den rivner i sømmene bare man ser på den :(((( 
Den er veldig lett og luftig, og jeg synes det er så fint med åpen rygg. Jeg har kjolen på meg bakfrem, for den store utringningen skal egentlig være fremme. Men det ble litt for voldsomme greier, haha. Så jeg synes den er finest slik som dette. 

Dette er rett før vi dro på en middagsbuffet i Loen, på Hotel Alexandra. Så det var før vi spiste oss overmett, svettet med bordet av matosen og drakk prosecco til magesekken var 100% overfylt. Gjett om vi spise mye god mat? Det ble blant annet biff, blåskjell, krepshaler, en drøss ulike desserter og mye annet digg. Vi var helt ødelagt når vi var ferdige, så det endte med at vi dro tilbake i campen for å ligge oss langflate, haha. Jeg elsker at jeg har et mannebein som er like matglad som jeg er. På den negative siden så legger vi stadig på oss da - men vi er heldigvis to om det 8-) 

 • Dato: 01.08.2018
 • Tid: 17:16
 • Kategori: Reise
 • Kommentarer: 0
30.07.2018

Postkort fra Loen

SAMSUNG CSC

- fineste plassen - 

Loen må være en av de fineste plassene i Norge - ihvertfall som jeg har fått sett hittil. Naturen er uslåelig, vannet er krystallblått og det er generelt sett helt sykt fint. Vi hadde to dager i telt der, og vi skulle absolutt hatt en natt eller to ekstra.  Å våkne opp til dette her, var helt nydelig. 

 

Været var vi også vanvittig heldig med, denne sommeren her har jo vært helt drøy. Vi hadde rundt 30-34 grader og knallsol. Så vi var med andre ord to svette, men fornøyde griser. Dagene ble brukt til bading, solsteking, grilling og avslapping i de fineste omgivelsene vi har sett. Vi er begge veldig enige om at en hytte her, hadde vært veldig innafor 8-) 

- bildedryss - 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Bildene får ikke frem hvor sykt fint det var, og hvor turkisblått vannet faktisk er.  Irriterende nok. Men dere får en klar indikasjon da, i det minste. En helt nydelig plass, som har blitt så populær. Alt av hytter og teltplasser var omtrent helt fullt, så litt planlegging før avreise gjør susen. Anbefaler virkelig å dra hit på denne tiden av året, for det er helt fantastisk fint! =D 

 

Jeg har en drøss med bilder herfra, som jeg gleder meg til å dele med dere!

 

 

 

#foto #friluft #friluftsliv #dnt #dntung #utno #natur #norge #fotografi #naturbilder #sommer #sol #kvalitetstid #ferie #reise #reiseliv #norsknatur 

 • Dato: 30.07.2018
 • Tid: 17:17
 • Kategori: Reise
 • Kommentarer: 2
25.07.2018

Off we go

- siste innspurt av ferien - 

Henrik begynner på jobb igjen på mandag, så nå er det siste innspurt av utnyttelse av fridagene. De skal vi tilbringe i Loen, for det er så vanvittig fint der. Jeg var der med gjengen jeg jobbet med i Statoil for en del år siden, og etter det har jeg hatt så lyst til å dra tilbake dit. Så nå har vi pakket alt av campingutstyr i bilen, og satt kursen mot Stryn og Loen. Det er meldt opp til 30 grader der, så jeg tror dette blir en rimelig fin avslutning på fire ukers ferie. 

SAMSUNG CSC

Jeg har så klart planlagt å ta masse bilder, og gjerne filme litt til videoblogg også, så langt det lar seg gjøre. Kameraet mitt har begynt å synge på siste verset, og slår seg vrang med jevne mellomrom. Sååå jeg er i vurderingsfasen på et nytt kamera nå, for å si det sånn. Men jeg gleder meg til å dele mye glimt fra denne plassen, for det er så vanvittig fint der =D 

 

Har du vært i Loen før? =D

 • Dato: 25.07.2018
 • Tid: 17:06
 • Kategori: Reise
 • Kommentarer: 1
24.07.2018

Vlog: Sommerferien, del 2

Her kommer del 2 av vår bobiltur. Her har vi forlatt Kragerø, og satt kursen mot blant annet Ullared og Rjukan! :-)

Klikk på tannhjulet og på 480p for å få litt høyere kvalitet. 

ABONNER PÅ YOUTUBEKANALEN MIN HER. 

 • Dato: 24.07.2018
 • Tid: 17:41
 • Kategori: Reise
 • Kommentarer: 1
23.07.2018

Feriebildene som enda ikke har blitt delt

- før nå - 

Sant skal sies at jeg er glad i å forevige øyeblikkene, og å knipse i vei. Og det ble en del bilder i løpet av den uken vi var på bobiltur, som jeg ikke har fått delt før nå. Så nå blir det en lett blanding av forskjellige øyeblikk og ferieglimt. 

________________________

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Denne utsikten her. Sandviken camping leverte virkelig. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Kjerringa med staven. Gleder meg til å bruke svanen igjen snart. Gleder meg derimot ikke til å pumpe luft i den......

SAMSUNG CSC

På fisketur i Tinnsjøen. Ikke et eneste napp å få, haha. Men det var koselig da. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Norsk Industriarbeidermuseum

SAMSUNG CSC

En fornøyd lesehest. Jeg har lest nesten 3 bøker disse to ukene her, og har virkelig fått sansen for å lese igjen. Tar gjerne imot tips til gode krimbøker, btw. 

SAMSUNG CSC

Vårt siste stopp på turen var innom i Eidfjord, hvor vi blant annet spiste noen av tidenes beste vårruller. Random fact, i know. Men for meg og Henrik som er så matglade, så var det en stor opptur, haha. 

 

____________________________

 

Anyways, senere i uken drar vi på telttur til Loen, og det gledes. Vi har kjøpt inn et større telt og en elektrisk kjølebag for turen, så nå har vi begynt å bli drevne campere 8-).  Dette er siste uken til Henrik med ferie, så vi vil avslutte den på en finfin måte. Og Loen er virkelig den fineste måten jeg kommer på akkurat nå. Det er så fint der, og jeg gleder meg til å dra dit igjen nå! 

 • Dato: 23.07.2018
 • Tid: 17:44
 • Kategori: Reise
 • Kommentarer: 1
22.07.2018

Vlog: Sommerferien, del 1

Her kommer vlog del 1 av vår bobilferie. Jeg er hundreprosent amatør når det gjelder videoblogger, redigering og alt innen dette temaet her, meeeen dette er en begynnelse ihvertfall 8-) 
 

Trykk på tannhjulet og velg 480p for å få litt bedre kvalitet. 

ABONNER PÅ YOUTUBEKANALEN MIN HER. 

 • Dato: 22.07.2018
 • Tid: 17:06
 • Kategori: Reise
 • Kommentarer: 1
16.07.2018

Dette kjøpte vi på Ullared

SAMSUNG CSC

- livets butikk - 

Jeg regner med dere har fått med dere hvor fan jeg er av Ullared etterhvert? Haha, jeg elsker jo den butikken, og skulle virkelig ønske at det lå litt nærmere enn hva det faktisk gjør. Denne gangen ble det også en full handlevogn med oss hjem, men jeg angrer stadig på at vi ikke handlet mer når vi først var der. Jeg skulle ønske vi tok oss litt bedre tid, og at jeg tok med meg mer interiør hjem. Men lesson learned til neste gang. Kanskje vi tar oss en tur til før året er omme? :))

- bilderyss - 

SAMSUNG CSC

Her er mesteparten av det vi fikk med oss hjem. Resten hadde vi allerede lagt på plass i skuffer og skap før jeg omsider fikk fingeren ut for å ta bilder av dette. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Det ble som vanlig kjøpt inn en del bursdagsgaver, spesielt til våre tre tantebarn som snart har bursdag. Lekeavdelingen på Ullared er helt insane, og det er virkelig himmelriket for små (...og store)

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Ting til uteområdet vårt ble det også. Pokalkrukker og et sett med lykter som vi skal ha utendørs. Jeg synes disse krukkene var så vanvittig fine, og jeg erger meg over at jeg ikke kjøpte flere :((((( 

SAMSUNG CSC

Na'mor måtte så klart ha proseccopong også. Akkurat det samme som peerpong, vel å merke - bare at det er litt finere glass! 8-) Det varmer en divas hjerte. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Denne gangen ble det ikke så mye klær på oss. Vi var rimelig raske på klæravdelingen, før vi fløy videre. Så det ble noen belter og et par plagg på meg, og noen t-skjorter og en bukse på Henrik. Vi er ikke akkurat på ønsket vekt for tiden, så det er ikke så givende å handle klær akkurat nå, haha. 

SAMSUNG CSC

Leker, godis, en kjølematte pluss litt annet til vårt firbente barn ble det også, så klart. Vanligvis i butikker med mange ulike produktkategorier så er avdelingene små. Men på Ullared er de svære, og dyreavdelingen er massiv. Og de har a-l-t. 

SAMSUNG CSC

Så dette var årest Ullared-fangst. Jeg hater at de ikke har nettbutikk som man kan handle i, for da hadde det vært andre boller, si. Men som sagt, så får jeg gjerne lokket med meg Henrik eller noen andre på en ny runde shopping, før vinteren kommer for fullt! 

Har du vært på Ullared før? =D

 • Dato: 16.07.2018
 • Tid: 16:16
 • Kategori: Reise
 • Kommentarer: 2
13.07.2018

Lets go to the beach

SAMSUNG CSC

- se denne utsikten da - 

Rjukan og Tinn var helt nydelig. Å våkne til denne utsikten hver dag i tre dager, var veldig fint. Og til tross for at vannet var bikkjekaldt, virkelig, så hadde vi flere fine dager på stranden. Temperaturen lå jo på mellom 28-33 grader disse dagene, så vi måtte kjøle oss ned flere ganger for dagen. Kaldt eller ei, så gjorde det alltid godt. 

 

Jeg er så sykt glad for at vi landet på Norgesferie i år. Vi har hatt nydelig vær hele turen, vi har sett så vanvittig mye fine steder, og vi har nytt hver eneste dag. Syden venter på oss hele året ellers, så vi angrer ikke i det hele tatt på dette valget. Tror vi hadde vært bitre om vi hadde lagt på en stappfull turist-strand i syden enn eller annen plass, og visst at Norge bydde på knallsol og 30 grader, haha. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Denne svanen er forresten et av kjøpene våres fra Ullared. Den er så stor, den er nesten 2 x 2 meter. Så jeg slet med å få meg opp og frem med den, haha. Det vittigste var når Henrik fylte den på bensinstasjonen som lå ca 5 minutter unna campingen, og kom syklende tilbake med den gigantiske svanen på ryggen - langs hovedveien! Da lo jeg godt, og jeg er så lei meg for at jeg ikke rakk å filme det :(((

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Se gamla med staven i hånden. Det var umulig å flyte i fred og ro på denne tingen her, så da trådde McGyver Henrik til med litt tau og en stav for å holde gamla på rett spor. Det var 10/10 avslappende å ligge på denne og sole seg. Tror vi brukte nesten 10 minutter for å tappe den for luft også, og vi var til sammen 4 personer som måtte trå til for å tømme den, haha. Så gjett om denne blir med på neste syden tur da? 8-) 

__________________________________________________

Anyways, i kveld blir det en rolig dag. Formen er helt krise etter ferien, for jeg har ikke vært flink nok til å ta hensyn og roe ordentlig ned når det har vært nødvendig. Så nå trenger jeg noen dager til å innhente meg igjen. Jeg har lagt strak ut siden i går, etter at vi måtte avbryte teltturen vi opprinnelig hadde satt igang. Så nå har jeg ikke noe annet jeg må gjøre, enn å lytte til signalene som kroppen sender. Men det går for så vidt fint, for vi har hatt en nydelig ferie :) 

Håper dere har det fint!

 • Dato: 13.07.2018
 • Tid: 16:32
 • Kategori: Reise
 • Kommentarer: 2
10.07.2018

Fra Kragerø til Ullared

SAMSUNG CSC

Den siste dagen vi hadde i Kragerø, var helt nydelig. Dagen startet med at meg og Henrik hadde to timer i sentrum for å kikke litt. Båthavner, koselige smågater og nydelige trehus fikk vi nytt i stekende sol. Når vi kom tilbake til campingen, hadde vi noen gode timer ved bassenget sammen med Stine, Ann-Lisbeth og ungene. Sommer i Norge med godt selskap, nydelig vær og fine omgivelser - blir ti ganger bedre enn ferie i utlandet. Så vi er så glad for at vi valgte å droppe syden. For vi har virkelig hatt syden her hjemme i år. Resten av dagen bestod av grilling, kveldsbading med gamle, fine Figo (hunden på bildet), litt leking på lekeplassen før kidsa krøp til sengs - før meg og Stine hadde en etterlengtet vinkveld som nesten varte til soloppgang. Sånn blir det når man bor for langt unna hverandre, og vi har mye å snakke om. Heldigvis er det ikke lenge til neste gang hun og Håvard kommer på besøk. Det gledes!

SAMSUNG CSC

Se dette fine gullet da? Om jeg ikke husker feil, så er han 13 år. En gammel, rolig og så god hund som virkelig nøt et kveldsbad på stranden. Men i over 25 varmegrader, tror jeg de fleste synes det er godt med en liten dukkert. Både jeg og kidsa ble ihvertfall like giret over det, så dette var jo gøy for både firbente, store og små! 8-) 

 

Etter å ha sagt ha det til den fine gjengen i Kragerø, satte meg og Henrik kursen videre mot Sverige - nærmere sagt Ullared. Vi stoppet i Nordby hvor vi tok shoppet en del, før vi avsluttet med en stor mathandel. Det er jo så sykt gøy å gå på matbutikker i utlandet og se det store utvalget. Vi fikk fylt opp både kjøleskap, fryser og skuffene i bobilen med mye spennende, god mat. En av mange høydepunkter i ferien, haha! 

SAMSUNG CSC

En stykk trøtt, men gira frøken klar for å erobre Ullared. Her var klokken 07:50 om morgenen, og vi var klare for å tre inn i varehuset i det dørene åpnet. Om dere noen gang drar til Gekås for å handle, så anbefaler jeg virkelig å gå i butikken ved åpningstid på morgenen. Da har du en til to timer før det blir stappfullt av folk. Mye folk er det allerede så tidlig, men du sparer deg for mye kø og stress. Ullared er jo livets butikk, og jeg skulle virkelig ønske at det fantes et likt varehus litt nærmere oss her hjemme. 

 

Men ettersom dette er vår tredje gang her, og vi vet hvor de ulike avdelingene er, så brukte vi overraskende nok kun 1 time der inne. 1 time!!! Det er jo helt sykt til å være meg. Men det skal sies at jeg prøvde å være så rask som mulig, for å komme meg ut igjen før det ble fullt kaos. Til tross for at vi var raske, så fikk vi allikevel med oss mange godsaker. 

SAMSUNG CSC

Dette ble dagens fangst av årets Ullared-besøk. Nå som vi er hjemme igjen, angrer jeg jo så klart på at jeg ikke kjøpte mer .... Men kanskje vi er helsprø og tar oss en ny tur før året er omme? Vi får se, det er ihvertfall alltid verdt det! =D 

 

På veien i bobilen har vi også fått sett veldig mye forskjellig. Jeg har blant annet fått sett både ville rådyr og villsvin for aller første gang, noe som jeg så klart synes var storstas, haha. I tillegg så vi en bilbrann som ikke var det artigste synet. Norsk natur på sitt beste har vi også sett, så vi er strålende fornøyd. Etter turen vår til Sverige, dro vi videre til Rjukan, for å tilbringe helgen sammen med Johannes og Synnøve. Her var det helt nydelig, og jeg har tatt masse bilder som jeg gleder meg til å vise dere! =D 

Stay tuned!

 

 

#ferie #norgesferie #bobil #sommerferie #sommer #vennskap #samliv #norge #sverige #shopping #kos #moro #minner #opplevelser #reiseliv #bilferie 

 • Dato: 10.07.2018
 • Tid: 20:08
 • Kategori: Reise
 • Kommentarer: 0
06.07.2018

Kragerø; i love you

SAMSUNG CSC

- camping with a view - 

At vi har utsikt ned til stranden, klager vi overhode ikke på. Jeg har alltid visst at Kragerø er en nydelig plass, men det var enda finere enn hva jeg har sett for meg. Gamle, fine og velstelte trehus, koselige gågater, skjærgårder ut av en annen verden og nydelige sandstrender - and the list goes on. På campingen har vi både sandstrand og badebasseng, og vi har jo boltret oss på begge deler. Når sjøen er over 23 grader, da er det plutselig ikke så ille å bade i havet i Norge lenger. 

I tillegg ble vi servert ferske lapper med hjemmelaget jordbærsyltetøy av foreldrene til Stine når vi kom, så det var jo helt luksus. Det var også stor gjensynsglede med ungene til Stine, Aline og Amalie. Så det ble en del plasking i bassenget med dem, og Henrik ble fort ansvarlig for å ta dem med i sklien. Så vi har med andre ord hatt veldig fint selskap, og det har gjort starten på ferien vår helt komplett. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

se så fint da? 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Jeg har ikke vært så flink å ta bilder, men jeg har filmet en drøss til en videoblogg som kommer litt senere. Men det er helt vanvittig fint her, og det blir nesten litt trist å dra herfra. Meeeen sånn er det. Vi vet jo at vi kommer til å kose oss mye i Sverige også, men da blir det uten dette fine selskapet. Men vi elsker jo å være i Sverige da, så det kommer nok til å gå helt fint. 

Hvilke ferieplaner har dere? =D

 • Dato: 06.07.2018
 • Tid: 16:05
 • Kategori: Reise
 • Kommentarer: 0
04.07.2018

Fin start på ferien

SAMSUNG CSC

- vår årlige pensjonistferie - 

Meg og Henrik har hatt en liten tradisjon med en årlig campingferie siden vi ble i lag, og i år ble intet unntak. Dette året ble det også med bobil, men det er jo luksus nå som mamma og pappa har fått en helt ny en. Så nå får denne divaen den glampingen som hun har ønsket, haha. Anyways, nå er vi i Kragerø, og vi kunne faktisk ikke hatt det bedre. Dette er jo paradis på jord, og vi er sjeleglad for at vi valgte å droppe sydenturen. Her er det skyfritt og 28 grader - så det er helt perfekt. I tillegg har vi jo helt nydelig selskap. Dette er jo ferieparadiset til Stine og foreldrene hennes, og vi koser oss sånn her med alle dem. 

På veien hit dro vi en liten tur innom Risør også. Og for en idyllisk plass. Skjærgårdsluksus på høyt nivå. Det minnet litt om ulike fine ferieplasser i Danmark. Vi ruslet der i rundt to timer, før vi avsluttet med en drink på bryggen. Der kunne jeg ha blitt sittende i dagevis, for det var så fint. Jeg elsker jo sjøen, og at det blir servert drinker og prosecco samtidig, er jo full klaff 8-) 

- litta bildedryss - 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

I dag har vi lagt ved bassengkanten i mange timer, så nå sitter jeg her som en halvkokt krabbe. Til tross for at jeg har vært hyppig med solkremsmøring, så er jeg likevel rød. Hva da dårlige gener? Men all farge er fin farge, er det ikke det man sier? Haha, det er et slagord jeg har laget selv, tror jeg ....... 
 

Senere i kveld har vi invitert Stine på ost, kjeks og vin med oss, siden dette er den siste kvelden vår her i Kragerø. Ut på dagen i morgen setter vi kursen mot Sverige, så vi skal utnytte denne siste dagen godt. Kjipt at vi ikke blir her lenger da, for Stine er en sånn person som jeg overhode aldri blir lei og sliten av. Hun er en ypperlig partner in crime, og det er jo et stort pluss at kidsa hennes er like god som hun også. Så kvelden i dag og formiddagen i morgen skal utnyttes maksimalt - før vi drar videre på harryhandel og lever livets glade dager i Sverige :)

Nyt tirsdagen =D 

 • Dato: 04.07.2018
 • Tid: 16:29
 • Kategori: Reise
 • Kommentarer: 1
01.07.2018

Klar for avreise

- vacaymood - 

Juhu, nå er vi offisielt på ferie, og det er så deilig. Vi er begge så sykt gira nå, haha. Første stopp blir i Risør. Mest av alt for jeg trodde det var den plassen pappa tipset oss om, og som han sa var så fint og var verdt å ta turen innom. Men jeg har visst ikke hørt etter, for han har snakket om Stavern, haha. Men nå blir det Risør, men det ser veldig fint ut på bilder, så jeg tror ikke vi kommer til å bli skuffet. Og best av alt, så er det bare knappe 45 minutter unna Kragerø, som er vårt stopp nummer to. Her skal vi møte Stine og kidsa, og det gledes. 


Det er jo noen måneder siden sist jeg så Stine, så dette blir et gledelig gjensyn. Det blir også den første gangen jeg er i Kragerø, så jeg har mye å se frem til. Jeg har kun hørt mye positivt om den plassen, og jeg har sett så mange fine bilder. Så nå er vi veldig klare for litt skjærgårdsidyll, strender, sjømat, sene kvelder på bryggen. Ååå, dette blir så fint. 

 

I dag har vi en del kjøring foran oss. Usikker på hvor langt vi faktisk kommer, men det får vi bare ta som det kommer. Bobilen er fylt opp med god mat og drikke, sommerklær, spill osv. Alt vi trenger for å leve pensjonistferien vår fullt ut! =D 

Flere som er på ferie nå?

 • Dato: 01.07.2018
 • Tid: 16:44
 • Kategori: Reise
 • Kommentarer: 0
20.06.2018

På denne tiden i fjor

SAMSUNG CSC

På denne tiden i fjor var meg og min bedre halvdel på bobiltur i Norge og i Sverige. Mostly sweden, for hva er egentlig en ferie uten en shoppingrunde på Ullared, haha? Når jeg så Ullared på tv, så trodde jeg helt oppriktig at det var en blodharry butikk fylt med fjas, stygge joggeklær og bare tull. Men dette er jo livets butikk - for real. Jeg elsker Ullared, og denne sommeren blir det tredje gang vi drar dit. Det går ikke an å begrense seg når man er der, for de har alt mellom himmel og jord. Og da snakker jeg fine ting. De har fine klær, fint interiør, masse til både kids, dyr, hobby etc. Så ja, i freakin' love it. 

 

Når vi først var på hjul (ååå, vi er seriøst i pensjonistalderen), så var vi innom flere steder i Sverige. Vi var også en full dag i Liseberg, for å få utløp for litt adrenalin. Men jeg var (og er) en pingle, så det ble ikke så alt for mange karuseller på meg. What a bomb. Anyways. vi hadde en sinnsykt deilig uke på bobiltur. Vi hadde nydelig vær, drakk vin når det fristet, hadde piknik ved vannet, spilte minigolf, hadde fine kvelder med skalldyr - og så mye mer. Jeg elsker når vi er på biltur sammen, for vi koser oss så mye. 

 

- bildedryss - 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

altså - this is happiness 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Ah, ved å se på tilbake på dette, gleder jeg meg nå enda mer til avreise om knappe to uker. Det blir ikke samme reiserute som i fjor, men Ullared er seffer'n innlagt i våre planer 8-) Hva resten av sommeren bringer, har vi ikke helt funnet ut av enda. Syden frister ikke, så vi tar ting litt som det kommer.

Hvilke planer for sommeren har dere? =D

 

 

#reise #ferie #reiseliv #bobil #biltur #bobilferie #moro #kjærester #samliv #kos #sverige #norge #bilferie #kvalitetstid 

 • Dato: 20.06.2018
 • Tid: 16:35
 • Kategori: Reise
 • Kommentarer: 0
19.01.2018

VLOG: vår hotellweekend

Jeg er en amatør på videoer, redigering og alt innen dette, men det er gøy å prøve noe nytt også.
Så jeg lurte på; er det av interesse at jeg skal fortsette med litt videoer fremover? :-) 

 • Dato: 19.01.2018
 • Tid: 17:40
 • Kategori: Reise
 • Kommentarer: 0
17.01.2018

Våre reiser i 2017

JANUAR: 

Meg og Henrik tok en solid kjærestetur til Warszawa. Dette er vel andre eller tredje gangen vi var i denne byen, så denne gangen tok vi det veldig med ro. Vi bestilte roomservice omtrent hver dag, spiste noen sinnsyke pannekaker, og hadde avslappende dager i morgenkåpen. 

Vi drakk mye prosecco, spiste biff hver eneste kveld, shoppet alt for mye, og jeg var badehest nesten hver dag. 

Vi nøt champagnefrokost dag etter dag, dro på sightseeing. løp fra påfugler og fikk sett mye fint. 

Vi avsluttet denne fine helgen med en romantisk date på en anerkjent michelin restaurant. Det var helt vanvittig godt. Så vi rullet stappmette hjem til Norge. 

MARS:

Vi tok en roadtrip til Ski. Det var en helg med kombinert business and pleasure. Meg og Henrik startet helgen med innsjekking på hotell og bowling. Resultatene i bowling var ikke noe å skryte av, for å si det sånn. 

Vi tok oss en aldri så liten datenight med prosecco og biff, for å kicke helgen i gang skikkelig. 

Så var lørdagen kommet, og det var duket for årets første Inspirasjonsdag. Jeg fikk æren om å bli spurt om å holde foredrag, noe jeg takket ja til - i ren panikk. Men det gikk over all forventning, og det var sinnsykt gøy. Og i tillegg var det veldig koselig å møte fine kolleger igjen! 

JUNI:

Årets summerparty stod for tur, som var en helg med hotell, fest, mat, drikke og forelesninger som ble spandert av Forever Living. Temaet var Rio Carnival 

Festen fortsatte, og det var en sinnsykt artig helg. Og det var utrolig gøy å være med disse finingene igjen. 

Meg og Beate fikk sett hovedkontoret vårt for første gang. Et bygg som faktisk tok pusten fra meg, som var så sinnsykt gjennomført og fint. Nydelige detaljer fra bunn til topp. 

Videre fra Gøteborg og summerparty, hoppet vi i bobilen og satte kursen mot Ullared. Her levde vi livets glade dager sammen med pensjonistene, shoppet som galninger og dro på piknikker. 

Piknikk-livet fortsatte, og vi hadde noen utrolig deilige og avslappende dager på Gekås. 

Vi satte kursen hjemover, og stoppet i Gøteborg igjen. Her nøt vi finværet, spiste churros for første gang, og spiste tidenes skalldyrmiddag. Den sikler jeg etter enda..... 

Før vi dro hjem til Norge, tok vi også en tur innom Liseberg. Her ble det karuseller, kvalme, magesug og mye fnising. 

 

JULI: 

Vi tok en spontantur til Trolltunga, og tenkte det var lurt å fylle sekken og overnatte i telt. 

.... og det skal vi aldri gjøre igjen. Vi fikk sett Norge på sitt beste, men det var en helt sinnsykt tung tur for oss to som ikke er særlig bra trent. Og med full sekk på ryggen, viste det seg å ikke være det lureste vi har gjort. 

 

AUGUST: 

Vi dro til Polen igjen, denne gangen til Sopot. Det ble familietur, hvor vi dro med hele min familie + Henrik sine foreldre. Vi nøt dager på stranden, drinker fra morgen til kveld og noen sinnsyke biffmiddager. 

Vi koste oss med roomservice, restaurantbesøk, sommerantrekk og mange fine kvelder sammen. 

Restaurantbesøkene fortsatte, vi pyntet oss på kveldene, og vi testet utelivet i Sopot. 

Vi spiste mer god mat, vi shoppet i overkant for mye, og vi tok oss spaserturer for å kikke litt på byen. 

Vi avsluttet turen med enda mer god mat og drikke, før det var på tide å vende snuten hjem igjen etter en finfin uke på tur. 

 

SEPTEMBER: 

Jeg overrasket Henrik med en hotellweekend med ulike planer på agendaen. Vi dro på parspa, spiste på to av våre favoritt restauranter og nøt solen. 

Videre dro vi på Magic Ice Bar for første gang, som var ganske kult. Alt for kaldt til å bli værende der lenge, men kult å ta turen innom. Vi drakk også champagne på bryggen i Bergen, og avsluttet med en bytur med fine venner! 

 

OKTOBER: 

Så var det en ny helg med business and pleasure. Jeg dro til Porsgrunn, hvor det var duket for lederweekend og Inspirasjonsdag. Her var vi en gjeng damer som samlet oss for helgen. Vi spiste god mat, drakk prosecco, fikk trimmet lattermusklene en god del, og vi dro på Inspirasjonsdag i Oslo.

Etter Inspirasjonsdagen spiste vi nydelig thaimat, før det braket løs med en liten fest. Som utartet seg i ekstremt store mengder prosecco, mye dansing på byen og en sen kveld i seng. Men vanvittig moro var det. 

 

Jeg elsker å se tilbake på sånne gøye ting som dette.
La 2018 bli like bra på reisefronten! =D 

 

 

 

 

 

#reiser #reiseliv #turist #moro #kultur #oppleve #opplevelser #mat #matglede #prosecco #minner #mimre #mimring #venner #vennskap #moro #tilbakeblikk 

 • Dato: 17.01.2018
 • Tid: 17:28
 • Kategori: Reise
 • Kommentarer: 3
16.01.2018

Bildedryss del 2 - hotellweekend

Her kommer andre (og siste) del av bildedrysset fra helgen vår :-) 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

En deilig og avslappende helg! =D

 

 • Dato: 16.01.2018
 • Tid: 17:24
 • Kategori: Reise
 • Kommentarer: 1
15.01.2018

Bildedryss del 1 - hotellweekend

Jeg tok så masse bilder i helgen, at jeg fant ut at det ble best å dele bildedrysset opp i to.
Her kommer første del :-) 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC


Del 2 kommer snart :-) 

 

 • Dato: 15.01.2018
 • Tid: 16:36
 • Kategori: Reise
 • Kommentarer: 1
14.01.2018

Back home

Ah, for en fin og avslappende helg vi har hatt. Vi har spist (alt for mye) god mat, sett uendelig mye på serie, drukket prosecco i sengen og bare koblet av. Så vi har med andre ord hatt det veldig fint. Og Akira har overraskende nok vært helt eksemplarisk, og det var så koselig å ha hun med. Hun har nytt hotellivet til det fulle, har det sett ut som. Så nå vet vi ihvertfall at hun ikke er et problem å ta med på tur. 

SAMSUNG CSC

Hotellet vi bodde på, Quality Edvard Grieg, var veldig fint. Vi bestilte deluxerom, så da fikk vi 35 kvm å boltre oss på. Hotellet var generelt sett veldig fint, og innredningen var veldig gjennomført og behagelig. Frokosten hadde også det vi ønsket, og vi koste oss med den. Foruten om at middagen i restauranten ikke var noe særlig, har vi ikke noe å klage på :-)

 

Jeg har forresten tatt en del bilder i helgen, så bildedryss kommer :-) 
Håper dere også har hatt det fint! 

 • Dato: 14.01.2018
 • Tid: 17:14
 • Kategori: Reise
 • Kommentarer: 2
12.01.2018

Her bor vi denne helgen

Her er vårt hjem for the weekend. Vi har pakket hund, klær og andre nødvendigheter, og sjekket inn på Quality Hotel Edvard Grieg. Dette er første gangen vi bor på dette hotellet, (og første gang vi bor utenfor sentrum), så dette blir litt spennende. Vi er klar for avslapping, en god hotellseng, take-away og forhåpentligvis en veldig god hotellfrokost. Er også spent på å se hvordan Akira oppfører seg på hotell for første gang, haha. 

Er det forresten noen av dere som har bodd her før, og vil dele erfaringer? =D
Håper dere får en fin helg!

 • Dato: 12.01.2018
 • Tid: 16:49
 • Kategori: Reise
 • Kommentarer: 1
19.09.2017

Innkjøp fra Gdansk

Kom nå på at jeg har glemt å vise innkjøpene jeg gjorde i Gdansk. Jeg elsker shoppingen i Polen, og pleier som regel alltid å kjøpe med meg en del hjem igjen. Dette er nok første gangen jeg har shoppet så lite der nede, men jeg er veldig fornøyd med det jeg kjøpte. Jeg klarte ikke å finne frem alle innkjøpene mine nå, så jeg regner med resten er til vask. Men her er ihvertfall noe av det jeg kjøpte! :-) 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Skinnjakke Bershka 
Oh my dog, jeg synes denne her er så sinnsykt kul.

 

SAMSUNG CSC

Blazer H&M
 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Hverdagskjole/jobbkjole Mohito 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Bluse New Yorker 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Casual genser New Yorker 


 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Skjørt Medicine 


 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Fjellsko/tursko fra en sportsbutikk som jeg ikke husker navnet på. Kvaliteten virker utrolig bra, så disse gleder jeg meg veldig til å bruke. Og deilig at de hadde ordentlige fjellsko til mine små babyføtter også!


 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Jeans Pieces

I tillegg snek jeg med meg en del neglelakker, undertøy, noen kjoler og litt tilbehør. Henrik handlet faktisk en del denne gangen, til tross for at det ikke er hans cup of tea. Så vi er fornøyd begge to, og må rydde plass i garderoben til nye plagg! :-) 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 • Dato: 19.09.2017
 • Tid: 11:07
 • Kategori: Reise
 • Kommentarer: 1
23.08.2017

Sennepsguri

SAMSUNG CSC

 

Overskriften er referert til skjørtet mitt, og ikke min forkjærlighet for sennep, bare sånn at det er sagt 8-) I hate mustard, men synes fargen er fin da. Her er ene antrekket jeg hadde på meg på kveldstid på ferien nå. Skjørtet er faktisk kjøpt i Polen for noen år siden, og jeg synes det er så fint. Bikerjakken synes jeg også er så kul, men jeg glemmer aldri at Henrik en gang sa jeg lignet på Michael Jackson i den. Jeg dauer av "komplimentene" som hagler av han i blant, så jeg har litt sånn elsk/hat forhold til den jakken nå etter det ............

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC


Fra en skala fra 1 til 10 - hvor mye lignet jeg på Michael Jackson her, Henrik? :) Hehehe

 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

#antrekk #outfit #ootd #skjørt #sennep #sennepsgul #ferie #mote #fashion #biker #bikerjakke #reise #reiser #reising 

 • Dato: 23.08.2017
 • Tid: 20:13
 • Kategori: Reise
 • Kommentarer: 1
20.08.2017

Maxidress

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

 

#reise #mote #antrekk #outfit #ootd #kjole #fashion #reiseliv #turist

 • Dato: 20.08.2017
 • Tid: 17:16
 • Kategori: Reise
 • Kommentarer: 2
19.08.2017

Vacayyy

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC


Her er et lite bildedryss fra våre første dager på ferie. Vi lever livets glade dager i Polen, og har det relativt fint. God mat og god drikke fra morgen til kveld, shopping, strandkos og avslapping er egentlig dagene våres kort oppsummert. Så vi kan ikke klage :-)

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 • Dato: 19.08.2017
 • Tid: 17:08
 • Kategori: Reise
 • Kommentarer: 1
17.08.2017

Vacaymood

SAMSUNG CSC

Juhuu, denne frøkna er i feriemodus. Det har jeg egentlig vært nå de siste dagene, men nå har vi endelig kommet oss avgårde. Jeg er klar for mye god mat og drikke, spa og avslapping, shopping og alt annet ferier flest byr på. Det blir godt å komme seg litt vekk fra regnet, og ikke minst godt å komme tilbake til Polen. Vi har vært litt i overkant mye i Polen disse årene meg og Henrik har vært sammen, så vi må snart finne oss et nytt favoritt-reisemål. Litt variasjon er ikke heeeelt krise, hehhee. Men vi trives jo så godt her, så det blir nok ikke så alt for lenge til neste gang :-)

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Nå skal ferien nytes! 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 • Dato: 17.08.2017
 • Tid: 17:08
 • Kategori: Reise
 • Kommentarer: 5
13.08.2017

Klar for ny husmorferie

http://www.accorhotels.com/3391

http://www.accorhotels.com/3391

http://www.accorhotels.com/3391

http://www.accorhotels.com/3391

http://www.accorhotels.com/3391

http://www.accorhotels.com/3391

http://www.accorhotels.com/3391

http://www.accorhotels.com/3391

http://www.accorhotels.com/3391

http://www.accorhotels.com/3391

http://www.accorhotels.com/3391

http://www.accorhotels.com/3391

http://www.accorhotels.com/3391

http://www.accorhotels.com/3391

Åh, dette skal bli deilig. En liten husmorferie igjen, heheh. Meg og Henrik var i Polen tidligere i år, men da var vi på storbyferie midt i Warszawa. Denne gangen har vi booket oss inn på stranden mellom Gdansk og Sopot, i håp om sol og fint vært. Det hadde vært deilig å kunne ligge på en solseng og nyte finværet litt. Vi blir en god gjeng som reiser nå, og vi gleder oss veldig. Så det blir veldig kjekt :-) 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 • Dato: 13.08.2017
 • Tid: 16:29
 • Kategori: Reise
 • Kommentarer: 2
07.08.2017

Borte bra - hjemme best

Åh, nå er vi hjemme igjen etter mye reising, farting og besøk rundt om. Når jeg tenker meg om, så har vi ikke vært så mye hjemme i sommer, så nå skal det bli godt å roe ned litt igjen. Men først skal passet luftes igjen om litt over en uke. Da drar vi til Polen igjen, og jeg er klar for shopping, spa, bading og mye god mat. Men etter DET - så er jeg klar for å innlosjere meg hjemme igjen for en god stund. Jeg har flere planer i huset som jeg vil få gjort, samtidig som jeg bare vil være hjemme, jobbe, komme tilbake til normale rutiner og bare .... nyte hverdagen på hjemmefronten! 
 

SAMSUNG CSC

 

Denne uken før avreise, skal brukes til jobbing, arbeid på uteområdet vårt og planlegging av jobbreiser til høsten og vinteren. Planene og målene er klare, og da må det jobbes deretter. Og det er jeg så klar for nå! =D

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

#reise #reiseliv #sommer #sommertid #reising #jobb #karriere #moro 

 • Dato: 07.08.2017
 • Tid: 17:09
 • Kategori: Reise
 • Kommentarer: 0
13.07.2017

Feriebildene som ble glemt

SAMSUNG CSC

Her kommer feriebildene som jeg har glemt å vise dere. Vi hadde jo en avslappende og deilig bobilferie, hvor vi fikk koblet av og kost oss i hverandres selskap. Grilling, vin på bryggen, kortspill og mye kos hadde vi, og det trengtes. Campinglivet er litt undervurdert, synes jeg. Lurer på om vi har lyst på en campingvogn (les; glamping-vogn) når vi blir litt eldre? hmmz. 

Men uansett - her kommer noen av bildene som ikke ble delt fra turen vår :-) 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC


SAMSUNG CSC

Klar for en ny tur nå snart - hurra <3 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 • Dato: 13.07.2017
 • Tid: 17:22
 • Kategori: Reise
 • Kommentarer: 2
12.07.2017

Slottet vårt

Og når jeg sier slottet vårt, så mener jeg kontoret vårt i Mølndal i Gøteborg - som er et slott. Det er så sinnsykt fint at jeg har ikke ord. Utskjæringer og detaljer uansett hvor du snur deg, og det er noe av det fineste jeg har sett. Det minner mye om de fine, kjente byggene vi ser i Roma, så det sier vel sitt. Vanvittig fint, og jeg blir så stolt. Når jeg og Beate gikk og ruslet rundt der inne, gikk jeg med frysninger hele tiden.  Begge var helt satt ut over hvor fint det faktisk var. Jeg er så stolt av å være en del av dette, å kunne ta eierskap i Forever - et foretak som jeg elsker. Og så er det jo kult at vi kan si at kontoret vårt er et slott, hehehe. Det er det ikke så mange som kan?! 

- bildedryss - 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC


Sant det var fint? One of a kind <3 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

 

#interiør #interiørglede #utskjæringer #detaljer #viktoriansk #stil #design #lysekrone #nydelig #interiørglede #innreding #innredning #slott #kontor #hovedkontor #vakkert #glede #jobb #karriere #stolt 

 • Dato: 12.07.2017
 • Tid: 17:32
 • Kategori: Reise
 • Kommentarer: 3
11.07.2017

Noe så sinnsykt godt

SAMSUNG CSC

Ååå, dette har jeg glemt å dele med dere. Når meg og Henrik var i Sverige for noen uker siden, hadde vi the perfect date. Eller vi fant the perfect spot, for å si det sånn. Jeg er så vanvittig glad i sjømat, og det er sjelden vi finner slike restauranter som dette - så her dibbsa jeg med en gang. Og så ivrige sjeler som vi er, så stilte vi opp til åpningstid, for magesekken min klarte ikke å vente lenger. For å få en liten pause fra solen (ja, typisk nordmann......), så koste vi oss med en liten date. 

 

Henrik bestilte fiskesuppe (som er den beste jeg noensinne har smakt), og jeg bestilte hele det svære greiene som dere så under. Jeg ante ikke at jeg bestilte så mye - men jeg klagde ikke, for å si det sånn. Kreps, blåskjell, reker, østers, ferske brød og utallige ulike dressinger. Så vanvittig godt, dette er noe av det beste jeg vet. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC


Vi hadde ikke sjanse til å spise opp, men det var utrolig godt. Blir så lei meg over at det ikke er så mange slike steder i nærheten av oss, for da hadde jeg vært stamkunde der hele sommeren :(
Forbedringsforslag til Berrrrgen! 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

 

#mat #matprat #matglede #ferie #date #romantisk #kjærester #kjærestekos #kos #kvalitet #hverdagsluksus #hverdagsglede #sjømat #kreps #blåskjell #østers #reker #skalldyr 

 • Dato: 11.07.2017
 • Tid: 20:18
 • Kategori: Reise
 • Kommentarer: 3
04.07.2017

Innkjøp fra Ullared

Jeg tenkte jeg skulle vise dere noen av innkjøpene våres fra Ullared. Jeg fikk ikke tatt bilder av alt, for noe av det hadde allerede blitt pakket vekk og inn i skap før jeg dro frem kameraet, men her får dere ihvertfall sett mesteparten! 

Ullared har så vanvittig mye bra, og jeg skulle veldig gjerne hatt en ny tur i nærmeste fremtid. Hehehe, sorry Henrik. Butikken er så vanvittig stor, og man har egentlig ikke sjanse til å se alt de har. De har all verdens ulike kategorier, og de har noe for absolutt alle. I love you, Ullared <3

 

- våre innkjøp - 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC


Nå må dere forresten ikke begynne med baby-spekulasjoner her, hehehe. En del av innkjøpene er gaver til tantebarna våres, bare for å avkrefte noe babysnakk :b 

 

 

Hva synes dere? :-)

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

#innkjøp #shopping #mote #klær #antrekk #hus #interiør #interiørglede #dekor #pynt #dekorasjoner #tilbehør #gaver #ullared 

 • Dato: 04.07.2017
 • Tid: 17:08
 • Kategori: Reise
 • Kommentarer: 3
28.06.2017

Liseberg

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Her tilbragte meg og Henrik en hel dag forrige uke. Vi har vært så vanvittig heldig med været på turen vår, det kunne faktisk ikke blitt bedre engang. Og når vi først var i Sverige, så måtte vi ha en tur innom Liseberg. Herlighet så mye penger det røk her inne. Så glad det er en one time thing innimellom, hehhee. 

Men gøy var det ihvertfall, det er jo ikke tilfeldig at vi var her omtrent hele dagen. Dette er forresten første gangen meg og Henrik tar noen form for karuseller i lag, og det var veldig vittig. Jeg skriker og hoier, mens han sitter helt i ro og chiller. Folk er forskjellige, gitt. Vi fikk ihvertfall rast fra oss, og jeg var greit kvalm når vi gikk der fra. Men noe annet er ikke å forvente - vi hadde det jo knallartig. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Vi avsluttet dagen i det store pariserhjulet med utsikt over Gøteborg, noe som ser mye koseligere ut enn hva det egentlig var. For en treg prosess. For det første tok det en evighet før vi kom inn, og deretter tok det jo en evighet før vi var ferdig. Jeg tror denne irritasjonen har noe med at vi var sultne, trøtte og drittlei av å vasse i folk, så det hadde nok vært kjekkere om vi tok denne tidligere på dagen 8-) Hilsen hun som blir en drage når hun er sulten..........

Men jeg anbefaler ikke å dra innom nå i fellesferien. Det var utrolig mye folk allerede FØR ferien startet, og jeg orker ikke engang å tenke på hvor sykt fullt det vil være på finværsdagene i sommerferien. Så jeg ville nok svingt innom enten på våren eller på høsten, og heller finne noe annet gøy midt i ferien! :-)

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

#reise #liseberg #sverige #gøteborg #turist #attraksjon #moro #gøy #ferie #sommer #sol 

 

 • Dato: 28.06.2017
 • Tid: 10:37
 • Kategori: Reise
 • Kommentarer: 1
15.06.2017

På hjul

SAMSUNG CSC

Juhuu, nå er vi offisielt avgårde. Vi er så heldige som har fått låne bobilen til mamma og pappa, som vi skal cruise med nå de neste dagene. Årets første sommerferie starter med vår spanderte weekendtur i Gøteborg sammen med flere av mine fine kolleger. Denne helgen blir bobilen parkert, for vi har jo nemlig hotellrom, som skal nytes fullt ut. Så etter en helg med mye business and pleasure, tar meg og Henrik oss en liten getaway i bilen etterpå. Vi har ikke planlagt noe annet enn en harrytur med svenskehandel, en tur innom Ullared og Liseberg - men vi skal ha det så artig. 

Henrik er uten tvil mitt beste reisefølge, og vi gleder oss enormt til å komme oss vekk litt, og bare kose oss og gjøre det vi vil. Jeg gleder meg sykt til å svippe innom campingen på Ullared igjen, for der er det jo så vittig. Harrynivå 100 - men fortsatt så bra. Vi var her for 2 år siden, og vi hadde det kjempeartig. Så nå er det bare å finne frem grilldressene våres igjen - og komme oss på hjul 8-) 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Hva skal dere i helgen? :-) 


 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

#reise #karriere #jobb #moro #fest #gøteborg #sverige #bobil #caravan #husbil #husvogn #ferie #reising #reiseliv #gøy 
 

 • Dato: 15.06.2017
 • Tid: 17:51
 • Kategori: Reise
 • Kommentarer: 2
13.06.2017

Nærmer seg avreise

........... jeg er så klar for en tur nå! 
 

Det blir et gledelig gjensyn med Gothia Towers Hotel, og ikke minst en drøss av de fine kollegene mine. Jeg gleder meg enormt, og jeg føler meg så heldig som får dette spandert av Forever. Både meg og Henrik er klar for en helg med masse business and pleasure, og jeg gleder meg til å oppdatere dere underveis! :-) 


Årets Summerparty står for tur, og det skal som vanlig feires på slottet vårt i Gøteborg. Og ja - Forever har sitt eget slått, og det er SÅ fint. Jeg håper vi får strålende vær - men uansett så skal vi kose oss masse. Jeg gleder meg til utkledning, god mat og drikke, å møte de fine kollegene mine igjen, og ikke minst hente masse inspirasjon fra enormt flinke forelesere. For en helg dette blir! Og jeg er så glad for at Henrik er med - han er en fantastisk støttespiller! :-)


Om du vil følge reisen vår, så kan du legge meg til på snap; kariannenesse

 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

 

#reise #reiseliv #jobb #business #pleasure #businessandpleasure #foreverliving #karriere #livsstil #moro #fest #takknemlig 

 • Dato: 13.06.2017
 • Tid: 17:46
 • Kategori: Reise
 • Kommentarer: 1

Om meg

Karianne Nesse

Jeg heter Karianne Nesse, og er 23 år gammel. Bor sammen med kjæresten min, på landet utenfor Bergen. Blogger om hverdagen generelt, oppturer og nedturer, interiør, mat og drikke - og litt til =)

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no