hits

Publisert den 31.10.2017 - Hverdag og livsstil

Borte bra, men hjemme best

SAMSUNG CSC

Nå har jeg hatt en dag hjemme, siden jeg kom hjem på søndagskveld. For en helg jeg har hatt, det er det eneste jeg kan si. En helg med business and pleasure på høyt nivå, og det var akkurat en slik helg jeg trengte nå. Jeg har ledd som tårene har sprutet, jeg har fått påfyll med inspirasjon og motivasjon, og jeg har fått møte de fine kollegene og vennene mine igjen. 

Inspirasjonsdagen var kort sagt amazing, og vi var så heldige som fikk besøk av network marketing guru Michael Strachowitz. Han var fantastisk bra, og han var dønn ærlig. Han gikk ikke rundt grøten, men han fortalte ting slik det nøyaktig er. Og det var godt å høre, og det ga meg en enorm motivasjon. Han var helt enkelt råbra. 

Vi har nok ikke hatt et eneste kjedelig sekund denne helgen, men det har vært en travel helg. Så det var utrolig godt å krype inn i armkroken til Henrik igjen på søndagskveld. Å la alle inntrykkene fra helgen synke inn. La hodet og kroppen hvile, og lade opp batteriet til en ny uke! =D

SAMSUNG CSC

Jeg har masse bilder fra helgen som jeg vil vise dere, så de kommer i løpet av de neste dagene!
Har dere også hatt en fin helg? =D

 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

 

#jobb #karriere #oslo #porsgrunn #reise #reiser #jobbtur #jobbreise #network #networkmarketing #inspirasjon #motivasjon #inspirasjonsdag #livsstil #helg #moro #kolleger #vennskap #team #teamwork #business #reiseliv #forelesning #forelesing 

Publisert den 26.10.2017 - Hverdag og livsstil

Jobbtur

SAMSUNG CSC


Da var denne frøkna snart klar for ny jobbtur. Denne gangen går turen til Porsgrunn og Oslo, og jeg gleder meg veldig. Det blir utrolig moro å se igjen mange av de fine vennene og kollegene mine, og det blir også veldig deilig å få kommet seg avgårde på en ny inspirasjonsdag. 

Jeg blir borte hele helgen, så vi har med andre ord god tid til å få samlet en god dose inspirasjon, motivasjon og ny input. Og ikke minst så har vi god tid til å kose oss. Jeg har det alltid gøy med denne gjengen her, og det er utrolig deilig å være sammen med mennesker som deler samme passion og engasjement som meg selv. Så nå er kofferten pakket, billetten er klargjort, og jeg er (nesten) klar for å stå grytidlig opp i morgen. 
 

SAMSUNG CSC

Om dere vil følge meg på turen, så kan dere legge meg til på snap. Der heter jeg kariannenesse :-) 

 

 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

Vis flere innlegg