hits
31.10.2016

Hvorfor network marketing og forever?

Hvorfor network marketing og hvorfor Forever Living? Jeg hadde verken hørt om Forever eller prøvd noen av produktene når jeg selv valgte å bli forhandler. Så hvorfor ville jeg bli forhandler da, tenker du kanskje? Jeg hadde en godt betalt jobb med MYE fri, men allikevel valgte jeg å bli forhandler i et foretak som jeg visste overhode nada om. Dette var fordi jeg var så langt nede psykisk. Desperat i jakten på noe som kunne bidra til en bedre hverdag for min del. Jeg så et innlegg om Forever og muligheten til så fint som det stod "å tjene litt ekstra i måneden", og fikk sett en kort videopresentasjon. Til tross for at jeg syns hele konseptet virket aaalt for godt til å være sant, så valgte jeg å gi det en sjanse. Det var jo ikke akkurat som om at jeg hadde noe å tape. Jeg var allerede på bunn uansett, så jeg kastet meg ut i det.
 

Og den beslutningen der - at jeg fant ut at jeg for en gangs skyld skulle kaste meg ut i noe - det er det som har fått meg hit jeg er i dag. Med et eget foretak, selvstendig næringsdrivende som 22 åring og jobber hjemmefra - og elsker hva jeg gjør. Så nei, man må ikke alltid være forberedt og ha all verdens kunnskap før man starter. Her i forever er det tilrettelagt så godt som mulig for å gi oss som er forhandlere de beste verktøyene og hjelpemidlene for at vi skal kunne lykkes, og oppnå de målene og drømmene som vi har. Uansett om det er å tjene 5000kr ekstra i måneden, eller det å bygge en helt ny karriere og leve av dette. Alt er mulig, men du må ha troen og du må være villig til å legge ned en innsats. Alle starter likt. Alle har de samme hjelpemidlene og alle har samme sjanse. Bakgrunn, erfaring, alder og kvalifikasjoner har ingenting å si, - og dette er en stilling som ingen kan ta fra deg.

Det har ikke alltid vært lett. Det har ikke kommet gratis, og jeg har vært ufattelig frustrert og oppgitt til tider, men er det ikke slik med alt? Det som er verdt å ha ,- det kommer ikke gratis. Men har det vært verdt det? Absolutt. Med mine personlige utfordringer i hverdagen, har det blitt så uendelig mye lettere å fungere så optimalt som mulig, nå som jeg jobber hjemmefra og styrer alt selv. Kjenner jeg at "i dag er en av de dårlige dagene", jo, da jobber jeg fra sengen og trives med det. For jeg får bidratt, jeg får utrettet noe og jeg GJØR noe, selv om jeg ikke orker å tre over dørstokken og møte en drøss med mennesker. Og har jeg en god dag, er klar for litt utfordringer og vil ut av huset? Jo, da jobber jeg fra en cafe, tar en lunsj med noen fra teamet eller hva det måtte være. JEG bestemmer, jeg styrer MIN hverdag og jeg jobber for at både jeg, kundene mine og de i teamet mitt skal få en bedre hverdag. Det er DET som betyr noe for meg, og jeg setter så uendelig stor pris på Forever.
 

Forever har gitt meg så mye! Mange nye, fantastiske venner og kolleger. En drøss med opplevelser, reiser og nye erfaringer. Å få stå på scenen foran 3500 mennesker og bli applaudert og anerkjent for jobben JEG har gjort. Å få en helt enorm personlig utvikling, å få bygge mitt eget firma, bygge min fremtid og min økonomi. Å bli en del av et fantastisk fellesskap hvor man støtter, motiverer og inspirerer hverandre. Friheten til å styre ikke bare feriene og helgene mine - men HVER dag selv. Fra morgen til kveld. Å få holde live foredrag for andre mennesker, i håp om å bidra til noe positivt og hjelpe andre også. Pluss så mye mer. Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg elsker jobben min og utviklingen som har vært de siste 1 1/2 årene.
 

Så det jeg vil frem til.... Våg å ta en sjanse. Våg å gjør noe du ikke har gjort før. Veien blir til mens du går, stol på deg selv og jobb for DINE drømmer og DINE mål. Gjør noe du liker, omgås folk du liker og bygg et liv som du elsker!

Ønsker du å jobbe hjemmefra? Kanskje det er noen ekstra tusenlapper i måneden du ønsker? En heltidsinntekt? Eller kanskje du bare ønsker å få litt ekstra anerkjennelse og være en del av et fellesskap? 
Jeg hjelper deg gjerne - karianne_nesse@hotmail.com 

#drømmer #mål #karriere #personlig #hverdag #glede #jobb #selvstendig #frihet #fri #hjemmekontor #grunder #egensjef #tilhørighet #psyke #mentalhelse #helse #velvære #moro #kolleger #personligutvikling #utvikling 

 • Dato: 31.10.2016
 • Tid: 19:47
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
31.10.2016

Cozy sunday

I går var en utrolig rolig og seig dag for min del. Psyken, kroppen og søvnen er ikke helt på lag med meg for tiden, noe som merkes utrolig godt i løpet av dagene som går. Så det ble en rolig dag med middagsbesøk hos mamma og pappa, etterfulgt med sofakos hjemme. Ullsokker, stillongs og fyr i ovnen setter standarden for høstkosen, og jeg elsker det. 

I helgene pleier jeg alltid å diske opp med ihvertfall en solid, stor og god frokost, men det har vi ikke hatt tid til denne helgen. Så da ble det heller en god kvelds i går, nemlig hjemmelagde proteinvafler. Denne oppskriften er så utrolig enkel og kjapp å lage, i tillegg til at den er sunnere - og ikke minst veldig god. Og så er det jo så utrolig gøy å kunne lage mat og bakverk med produkter fra eget sortiment, så det er litt ekstra stas. Haha, små hverdagsgleder? :)

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Bee Honey er et sunnere alternativ til søtning enn sukker, og i tillegg smaker den utrolig godt.
Med lav GI-indeks også, og det er jo en bra ting! 


SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

Ah, så godt. Varme vafler med syltetøy og brunost på er så latterlig godt, og alle vaflene forsvant med en gang. So good. Resten av søndagen ble brukt til avslapping, input med farmen og nobel, samt litt hjemmespa og egenpleie. Er det noe jeg har blitt flinkere på, så er det å huske på å gi huden min litt mer oppmerksomhet og pleie. Og det har den så godt av, så nå er jeg babyglatt i kjakan her jeg sitter. Dere kan lese mer om mine produkttips og favorittprodukter her inne!

Hvordan har deres helg vært? 

 

#mat #matprat #matglede #vaffel #vafler #norsk #typisknorsk #brunost #syltetøy #godt #sunt #helse #kosthold #protein #proteinmat #proteinvafler #digg #sunn #suntoggodt #frokost #kvelds #tilskudd #hjemmelaget #hjemmebakst #bake #baking #tips #inspo #inspirasjon 

 

 • Dato: 31.10.2016
 • Tid: 16:48
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
30.10.2016

Stresser du med julehandelen?

November er like om hjørnet, og julen nærmer seg med stormskritt. Vinteren og julehøytiden skal være avslappende, koselig og skal brukes sammen med dem man er glad i - ikke å fly rundt i butikker og stresse over julehandelen. Mange bruker enormt mye tid, penger og energi i julegavene, så hvorfor ikke gjøre hele prosessen enklere og mer behagelig - uten at det går ut over kvaliteten på gavene? I dagens samfunn har de fleste det de trenger i hus og hjem, og det er ofte veldig vanskelig å finne gaver til nære og kjære. Så hvorfor ikke kjøpe forbruksvarer i høy kvalitet? Kremer, spa-sett, dusjsåper av kvalitet, sminke, kosthold og helse er noe som på en eller annen måte inngår i absolutt alle sin hverdag. Alle pusser tennene, alle bruker såpe (håper jeg, hehehe), bruker shampoo og balsam og bruker produkter for å ta vare på kropp, hud, hår osv. 

Jeg hjelper deg mer enn gjerne med å gjøre julehandelen så lett som mulig. Jeg har en rekke kvalitetsprodukter til både han og henne, store og små - og jeg hjelper deg gjerne å sette sammen gaver til dine kjære - til en prisklasse som er tilpasset dine ønsker. Det blir ikke enklere enn det. Sitt hjemme i din egen sofa og gjør julehandelen. Jeg pakker gavene selvsagt inn også, om du ønsker det. Enklere blir det jo ikke - eller?
 


 


Her er noen av gavetipsene som jeg kan tilby - noe til både kjæresten, mor og far, besteforeldre, søsken, venninner og kompiser osv. Jeg sender selvsagt over hele landet, så avstand er ingen hindring. Ta gjerne kontakt for litt veileding - jeg hjelper deg mer enn gjerne. Du kan også melde deg inn i min VIP-kundegruppe på facebook for å få til mer produktinfo, kampanjer og tilbud, tips osv - som selvsagt er helt uforpliktende og gratis. Min åpne facebookpage finner du her. Men om du skulle ønske en veileding og hjelp til valg av julegaver til dine tilpassede priser - så kan du sende meg en mail på karianne_nesse@hotmail.com for hjelp :-) Merk mailen med "julegavehandel", så får du svar så fort som mulig :-)

 

Gjør julegavehandelen så enkel og stressfri som mulig, du også! :-)

 

#jul #julegaver #julehandel #høytid #kvalitet #aloevera #kvalitetprodukt #produkt #helse #skjønnhet #velvære #spa #kjæreste #venner #familie #bestemor #bestefar #julefeiring #julepakker #pakker #gaver #samvær #høytid #kos #stress #stressfri #makeup #beauty #spasett #hudpleie 


 

 • Dato: 30.10.2016
 • Tid: 18:10
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
30.10.2016

Rusty highwaist

Åh, som jeg elsker disse highwaistbuksene. De er så chunky og god, og magen kan leve sitt eget liv, hehehe. I tillegg er de sykt comfy, så jeg vil jo ha hver eneste sånn bukse som jeg kommer over. Det er jo neeesten som en fin versjon av joggebukse, og det er jo jeg litt over gjennomsnittlig glad i å bruke. Så hello, i love these pants. 

Men over til noe annet enn min buksefetish, så har det vært en travel helg. Fredagen pangstartet med en artig workshop med Marita på cafe. Noe så koselig, og hun er jo så blid og vittig. Vi fikk jobbet og skravlet, og lagt litt planer for månedene fremover. Det gledes for tiden som kommer, og jeg har troen på at vi sammen i teamet når nye høyder. Og DET gir ekstra sommerfugler i magen. Resten av fredagen fikk jeg lurt Henrik med meg på varelevering til kunder, samt en dinnerdate og litt juleshopping. En fin fredag, og det er godt med alt som har blitt gjort. Julen kommer jo så sykt fort, at det nesten er skremmende. 

I går ble dagen brukt ute hos mamma og pappa. Som mange av dere kanskje vet, så er jo jeg oppvokst på gård, og vil jo selvsagt kunne hjelpe til og bidra innimellom. Så i går hjalp vi dem med både gårdsarbeid og bygging av deres nye garasje. En hel dag ute i ekstremt skiftende og kaldt høstvær, resulterte i en veldig rolig lørdagskveld hjemme, med fotspa og vin med min kjære. Og det var godt, det. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

Nå bærer det videre til en ny innsats hos mamma og pappa, som blir belønnet med raspeballer og pinnekjøtt.
Gjett om vi gleder oss?!

 

#antrekk #mote #fashion #rust #highwaist #ootd #outfit #natur #høst #foto #selfie #hverdag #helg #arbeid #meg #jobb #glede #travel #mat #middag #middagsbesøk #familie #kjæreste #kos #kvalitet

 • Dato: 30.10.2016
 • Tid: 10:20
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4
28.10.2016

Fridayslay

Da var det fredag igjen, og nok en uke har flydd avgårde. I går hadde jeg en rolig dag hjemme med hjemmekontor og husarbeid, for å kunne spare opp litt ekstra krutt til en litt travlere dag utenfor huset i dag. Nå holder jeg på å gjøre meg klar til å ta jobben med meg på cafe, hvor jeg skal jobbe litt med Marita. Marita er en av de aller nyeste i teamet, men fy søren for en jobb hun allerede har gjort. Her snakker vi en dame som er 100% bestemt og bevisst på hva hun skal. And i love it. Hun suger til seg alt av informasjon, tips og triks, og jeg får helt sommerfugler i magen av å tenke på hennes utvikling fremover. Så gøy. Tenk at hun gikk fra å være en fornøyd kunde hos meg, til å nå jobbe side om side med meg, og vi har blitt så utrolig mye bedre kjent? Og vi snakker i lag omtrent daglig, og det er så koselig. 

 

SAMSUNG CSC

Etter workshoppen med Marita, skal jeg på en runde med varelevering til søte kunder. Jeg fikk påfyll med varer i forgårs, og en del har allerede blitt pakket og levert allerede. Så gøy at bestillingene tikker inn, det gjør meg så utrolig glad. Jeg har en drøss med fine gavetips nå som både farsdag og julen nærmer seg, og jeg pakker med glede inn bestillingene som kommer inn. Om du vil ha tips til gaver, så kan du bli medlem av min VIP-kundegruppe HER - selvsagt gratis og uforpliktende. 

I tillegg tenkte jeg å snike inn litt shopping siden jeg først skal til byen i utgangspunktet. Så planen er å lokke Henrik med middag ute, så kan vi shoppe litt i samme slengen. Det er jo så utrolig masse fine vinterklær i butikken nå, og for å ikke snakke om julepynt og nytt interiør. Jeg sikler av å sitte å kikke på nett, og jeg har lyst å pynte til jul NÅ. Elsker julen, julepynt og all kosen. 

Men nå må få litt fortgang på sakene her, slik at jeg kommer meg avgårde i tide. 
Håper dere får en fin fredda :-) 

 

 

#jobb #karriere #hjemmekontor #jobbehjemmefra #selvstendig #selvstendignæringsdrivende #moro #kolleger #selfie #meg #outfit #ootd #fashion #mote #antrekk #venner #vennskap #kunder #kundelevering #happy #glede #fredag #frihet #tid #sjef #egensjef #økonomi #shopping #jul #natur 
 

 • Dato: 28.10.2016
 • Tid: 12:19
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
27.10.2016

Cafèjobbings

En av de tingene som jeg synes er så koselig med jobben min, er at jeg kan flytte den med meg hvor som helst. Så på tirsdag tok jeg notatblokken min og laptopen med på cafe og jobbet sammen med søte Cecilie. Hun er en solstråle uten like, og jeg ser så vanvittig mye bra i henne. Ikke nok med at hun har et enormt potensiale og kan gjøre det så vanvittig bra i denne bransjen, men så er hun i tillegg så godhjertet, ydmyk og sprudlende, og det er en fryd å være rundt slike mennesker. 

For meg er det utrolig viktig å trives med det man jobber med, men også med dem som man jobber sammen med. Så nettopp det å kunne velge hvem man ønsker å jobbe med, er helt herlig. Jeg velger dem som er målrettet og bestemte, men samtidig har en positiv holdning og som jeg har det gøy sammen med. Det skal ikke være blodig alvor på jobb hele tiden, man må ha kolleger som man kan le med, utvikle seg med og samarbeide godt med. Og tenk forskjellen på humøret og hverdagen din, når du får jobbe med positive, energiske og blide mennesker - kontra negative og irritable folk? Du vet selv hvilket alternativ du ville valgt :-) 

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

Novembermåned er rett rundt hjørnet nå, og i den forbindelse søker jeg 3 nye personer som kunne tenke seg å jobbe med meg. Kunnskapen, opplæringen og erfaringene får du etterhvert, og veldig mye av dette er helt gratis og nettbasert. Dette er selvsagt en mulighet som fint kan kombineres med annen jobb, studier, hjemmeværende situasjon eller hva det måtte være. 

Denne muligheten åpner en drøss med dører for deg som: 
* ønsker å tjene noen ekstra tusenlapper i måneden
* ønsker kvalitetsprodukter til innkjøpspris
* ønsker en deltidsjobb
* ønsker en ny heltidsjobb 
* liker å hjelpe andre

* ønsker å styre sin egen hverdag
* ønsker å bestemme over sin egen arbeidsdag
* ønsker personlig utvikling
* ønsker nye bekjentskap og nye utfordringer
* ønsker mer tid sammen med familie/barn/venner/etc
* ønsker større frihet i hverdagen
* ønsker å få bonusutbetaling hver måned
* ønsker å bli en leder
* ønsker å opparbeide seg gratis reiser og eventyr
* ønsker å opparbeide seg bilbonus
* for deg som har drømmer og mål
* for deg som er målrettet og bestemt
* for deg med stå-på-vilje og en positiv holdning


Kjenner du deg igjen av noen eller flere av disse punktene? Send meg gjerne en mail for å få mer info :-)
Merk mailen med "Jobbe med deg." og send til karianne_nesse@hotmail.com :-)

 

#jobb #jobbemedmeg #jobbehjemmefra #hjemmekontor #tid #penger #økonomi #frihet #drøm #mål #drømmer #målsetting #hverdag #luksus #glede #kos #cafe #te #livsstil #drømmejobb #drømmejobben #kolleger #jobbmedmeg #foreverlifestyle 


 

 • Dato: 27.10.2016
 • Tid: 18:40
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
27.10.2016

Lett start på dagen

En glad mage er viktig, og da må det en frokost til inn i bildet også - for min del ihvertfall. Jeg får alltid i meg noe form for frokost, enten i form av fast mat, eller i form av proteinshake osv. I tillegg så må jeg alltid ha aloe vera gel, uansett om jeg er hjemme eller om jeg er bortreist. Det tar ikke mange dager uten at magen begynner å bli vrang og huden begynner å skape seg. Så frokost og aloe - det er et must hos meg. Og det er jo så masse goder med begge delene, and i love it. 

Og avocado er en sånn typisk ting som jeg liker veldig godt, men som jeg fort glemmer hvor godt jeg egentlig liker det. Jeg skjønner ikke hvorfor? Nå er det månedsvis siden sist vi hadde avocado i hus, så de røk jo til rimelig fort denne gangen. 
Jeg er glad i enkel supermat - som for eksempel både aloe vera og avocado. Avocado  er en sunn, næringsrik frukt med mye sunt fett. Næringsrik og mettende, god og som kan brukes til så mye forskjellig i matveien. I likhet med aloe vera. Aloe vera er trolig en av de absolutt sunneste grønnsakene, og er full av vitaminer og mineraler - og har et enormt bredt spekter av bruksområder - både innvendig i kroppen og utvendig. Aloe er i tillegg balanserende og nøytraliserende, og er et kjempe bra hjelpemiddel og alternativ for en glad og velfungerende mage. Og med en glad mage - får du som regel en glad kropp og en bedre hverdag. Så jeg anbefaler alle å faktisk investere litt i helsen sin, i form av kosthold, mat og tilskudd. Det er så uendelig viktig, og husk på at du må leve med samme kroppen resten av ditt liv - da vil du jo holde den så godt som mulig også?


 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Etter å ha drukket aloe vera hver eneste dag i nesten 2 år, og jeg har fått kjenne virkningen den utgjør både på magen min, huden min, håret mitt og kroppen min generelt - så kan jeg ikke annet enn å absolutt anbefale deg å gjøre det samme. Kroppen din takker deg! :-) 

Utvalget finner dere HER !

#helse #kost #kosthold #helsekost #mat #matprat #sunn #sunt #suntoggodt #avocado #aloe #aloevera #livsstil #lifestyle #helseprat #matglede #frokost #mat #matglede #velvære #trening #supermat #helseprat #viktig #kropp #kroppen #innvendig #utvendig #gladmage #brahelse  

 • Dato: 27.10.2016
 • Tid: 10:59
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
26.10.2016

Burgundy

Med en rolig mandag og en rolig start på uken, var hodet og kroppen klar for en dag med litt mer fart i går. Så da fikk jeg unnagjort litt handling, en koselig workshop med fine Cecilie, hentet varer, levert varer, dratt hjem til mamma og pappa å laget middag, besøke besteforeldrene mine ++++. Så en effektiv tirsdag var så sin plass. Og til en busy day må jeg gå med noe som jeg er komfortabel med. Hello chunky knit og et løst skjørt. Jeg går sjelden med dongeribukser eller trange kjoler og skjørt, for jeg føler ikke meg fin i det. I tillegg blir bevegeligheten så mye dårligere, så da blir det noen slappe kjoler eller andre outfits istedenfor 8-) 

I dag derimot, har jeg hatt en rolig dag hjemme igjen. Hodet og kroppen jobber i ekstra høygir for tiden, og det merkes veldig godt. Så da tar jeg hensyn til formen, og holder meg hjemme når jeg kjenner det trengs. Thank god for at jeg kan få unnagjort både jobb, varepakking og kundeoppfølging hjemmefra, om ikke hadde jeg gått helt på veggen. Så glad i jobben min <3 

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Hvordan har deres uke vært hittil? :-)

 

 

#hverdag #antrekk #outfit #mote #ootd #fashion #burgunder #skjørt #knit #chunky #høst #høstklær #høstandrekk #natur #foto #minhverdag #jobb #effektiv #helse #psyk #psyke #mentalhelse 
 

 • Dato: 26.10.2016
 • Tid: 17:16
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
25.10.2016

Rolig mandag

Etter at jeg ble selvstendig næringsdrivende, tok det ikke lang tid før mandag ble en av mine favorittdager. Jeg pleier som regel å starte uken med lang slumring i sengen, for å få en rolig og myk start på uken. Og fy så deilig det er. I dag lå jeg en god stund før jeg stod opp, og da jobbet jeg litt mens jeg spiste frokost. I tillegg fikk jeg brukt en god time ute på hageprosjektet vårt, som vi ble ferdig med i går ettermiddag. Så nå er det helt klart for oss å legge terrasse til våren igjen. Det blir bra. God trening har alt dette arbeidet vært, og vi har fått svettet godt. Men det har vært verdt det, og jeg liker å ha sånne prosjekter med Henrikken.

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

Hele dagen ble tilbragt hjemme, så det var en fin og rolig start på uken. I dag derimot har jeg litt andre planer. Jeg skal på en liten shoppingrunde, jeg skal ha en workshop med søte Cecilie, jeg skal hente påfyll med varer og få unnagjort ukens mathandel. Hurra for varierte dager altså! Og denne iskaffe'n da. Tenk at noe så basic og lite, kan gi så dilla? Jeg kunne ha drukket dette flere ganger for dagen, siden jeg syns det er så godt. Ferdig på to minutter, og smaker så BRA! 

 

Men nå må jeg løpe, mye på agendaen som må gjøres :-) God tirsdag da!

 

#hjemmekontor #jobb #karriere #selvstendig #selvstendignæringsdrivende #grunder #moro #drømmer #mål #nam #iskaffe #kost #kosthold #mandag #tirsdag #hverdag #liv #variasjon #egensjef #frihet #shopping #tid #drømmejobben

 • Dato: 25.10.2016
 • Tid: 10:35
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
24.10.2016

Random Q & A's.

Hva verdsetter du mest i et vennskap? 
Gjensidighet, tillit, ærlighet, humor. For meg er det viktig at ting går begge veier, at begge parter viser initiativ og omsorg. At man kan være ærlig og avslappet med dem man er rundt. At man har det artig sammen og ler mye. At man kan støtte hverandre når det trengs, og viser at man er der. 

 

Pleier du å øve deg på hva du skal si før du ringer noen? I så fall, hvorfor det? 
Hehehehe, yes! Eller jeg "øver" meg ikke, men jeg planlegger på forhånd hva jeg skal si. #LivetMedAngst

 

Nevn tre ting du og din samboer har til felles. 
Åh, vi har en del til felles da. Det viktigste vi har til felles, er nok vår store forkjærlighet for alt som heter pasta, spagetti, lasagne etc. Den biten der har nok styrket forholdet vårt litt - vi gjør alt for å godte oss med litt spagetti, helst så ofte som mulig. 

Foruten om det, så har vi veldig lik humor, like verdier, veldig mange like interesser på fritidsbasis. Ingen jeg er så avslappet med, som jeg er med Henrik <3 

SAMSUNG CSC

 

Hva betyr vennskap for deg?
Et ordentlig vennskap betyr så klart utrolig mye. Alle trenger noen å snakke med, å le med, å være med, å bare kunne være seg selv med. Et gjensidig vennskap, hvor begge parter både gir og tar like mye - thats gold. 


 

Når står du opp i hverdagen? 
Hmm, det varierer veldig på hvilken "periode" jeg har. Men jeg prøver å ha en rutine på å ha alarm på mellom 09-10 i hverdagene. Men det varierer ut i fra hvordan dagsformen er, hvor mye jeg har fått sovet osv. Og jeg står gjerne tidligere opp de dagene jeg har møter, behandlinger etc! Å styre dagene selv er utrolig deilig! 


 

Når står du opp i helgene?
Normalt sett har vi ikke alarm på i helgene, så da står vi opp alt i fra 09-13. Alt etter når vi våkner :-) 

  

Hva var det siste du drakk?
Et stort glass med Argi+. The best there is. 

 

Hva kan holde deg våken om natta?
Mitt eget hode. Tankespinn, nerver, grubling og "what if"..

 

Favorittserie på TV?
Ser mest på serier på nett, og noen av de favorittene er "Nobel", "Keeping Up With The Kardashians", "Vikings" , "Game of Thrones", "Gotham", "Vice Principals" osv osv :-) 

 

På søndager gjør du helst?
Om det er fint vær ute, så er jeg aller helst ute på tur eller noe. En tur ute ihvertfall. Spiser god søndagsmiddag, og slapper av med Henrik og Akira. 

 

SAMSUNG CSC
 

Hvor slapper du av?
Sjelden jeg kan si at jeg slapper 100% av, ettersom hodet sjelden tar seg en pause. Men jeg slapper godt av når jeg er hjemme i sengen med Henrik, og når vi to er på turer og ferier. 


 


 

Leve uten TV eller musikk et helt år?
Helt klart uten TV. 

 

Antrekk du trives godt i?
Aaah, joggebukse og kosegenser. Jeg går sjelden med annet når jeg er hjemme.
Ellers så elsker jeg å gå med store ullgensere, ullundertøy eller vide kjoler og skjørt. 

 Hva var det siste du skriblet ned på et papir?
Den siste bestillingen som tikket inn hos meg. Elsker når det ramler inn produktbestillinger <3


Hva gjør deg lei deg?
Folk som du hadde forventet skulle være der, men som ikke var det allikevel. Mobbing. Utestenging. Folk som har det vondt. Dyr som har det vondt. Dyremishandling. Løgner. Nedprioritering. Å ikke føle meg god nok. Frekke og nedlatende folk. Biff som er well done, hehehe. Urettferdighet. Krig. Psykisk helse nå i dagens samfunn. 

 

Hva gjør deg glad?
Åh, glade, sprudlende og positive mennesker. Dyr, what a bomb? De 4 søte, små som jeg er tante til. God mat, god drikke og godt selskap. Fine omgivelser. Reiser. Henrik og Akira, hello! Vennene og familien min. Bonusdagene i forever, hehehe. Å hjelpe andre. Å se dem jeg i teamet mitt lykkes med målene sine. Å jobbe hjemmefra. Tilbakemeldinger og feedback. Kundene mine. Kollegene mine. Jobben min generelt. Folk som støtter, motiverer og inspirerer. Sol og fint vær. Naturen. Høy musikk. Nyvasket hus. Rent sengesett. Interiør og pynt. Jul og høytider generelt. Sommer og sol. Høsten og kosedager. Vin og vinkos. Restaurantbesøk og god mat. Listen er laaang! Hva irriterer deg?
Folk som alltid er nedlatende og negative. Folk som alltid må ha det moro på andre sin bekostning. Kø. Folk som sniker i kø. Folk som ikke kan unne noen andre noe som helst. Folk som forhåndsdømmer. Det å komme for sent til avtaler - stresser livsskiten ut av meg. Folk som ikke klarer å holde avtaler. Morgenkulde. Tett nese. Smatting. Folk som ikke kan rydde etter seg, og som kaster boss ute. 

 

Hva er drømmejobben din?
Drømmejobben har jeg bygget nå, og jeg er så glad i jobben min. Kombinasjonen av det å ha en mye større frihet i hverdagen, styre arbeidsdagen min selv, jobbe med så mange unike mennesker,  det å få hjelpe andre, det å kunne variere dagene etter mine ønsker og behov, alle reisene og de nye erfaringene jeg har fått og kommer til å få, det å kunne jobbe hvor som helst - når som helst, den personlige utviklingen og så uendelig mye mer - DET er drømmejobben min! 

SAMSUNG CSC

Hvilken farge liker du best på neglene?
Burgunder bruker jeg mest. Men elsker det meste av farger, og liker også veldig godt fransk manikyr 

 

Hva kjøper du helst: klær, vesker eller sko?
Siden det er så sykt vanskelig å finne fine sko til småkryp som meg selv, (som er uten rosa sommerfugler og borrelås), så går det for det meste i klær og vesker. Men don't get me wrong, jeg kjøper gjerne sko også 8-) 

SAMSUNG CSC

 

Føler deg ung eller gammel for alderen?
Gammel, uten tvil. Men det trives jeg veldig godt med. Livet som gammel sjel er ikke så verst ass. 

 

Hvilke uvaner har du? 
Min verste uvane er nok det at jeg piller meg litt for mye i nesen - sjarmerende nok. Hehehe, så sofistikert. 

 

Hva ser du frem til?
Åh, så mye. Jeg ser veldig frem til julen og all kosen som den medbringer. Jeg gleder meg også uendelig mye til kjæresteturen som meg og Henrik har i januar. Vi utsatte turen vår til Warszawa til i januar, og dette blir så koselig. I tillegg så ser jeg veldig frem til et nytt år, nye reiser, nye erfaringer, nye mål og nye utfordringer. 

 


 

Liker du kaffe?
Nei, jeg klarer det virkelig ikke. Jeg har nettopp begynt å like (les: eeeelske) hjemmelaget iskaffe, men da må jeg lage den selv. Så foruten om det, så liker jeg ikke kaffe. Og med baileys da, men da må jeg selv bestemme blandeforholdene, hehhee. 

 

Har du tatt sol den siste måneden?
Jeg kan ikke huske sist jeg tok sol, og det ser man rimelig godt, for å si det sånn. Jeg er så bleik at det jeg nesten ser litt dau ut, så det er fare for at jeg forsvinner i snøen i vinter. Men lenge leve litt selvbruning og brunkrem, høhø! 

 

Var det noe av dette som du ikke visste fra før av? :-) 

 

#spørsmål #spørsmålsvar #random #fakta #moro #hverdag #meg #mittliv #minhverdag #info 

 • Dato: 24.10.2016
 • Tid: 22:21
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
24.10.2016

Mondayfeelz


Herlighet så fort tiden går, og forrige uke fløy avgårde. Jeg vet ikke hvor tiden blir av, alt går så sykt fort. Tenk at det bare er to knappe måneder til jul?! Det er bare til å starte på julegaveshoppingen, folkens. Jeg har ihvertfall lagt planer for hvem som skal få hva, så vi er i det minste ett steg nærmere å være ferdige 8-) 


Forrige uke var ikke helt min uke, så jeg syns det er deilig å starte med "blanke ark" nå, og håper på å lage en litt bedre uke. Dagen i dag skal bli brukt til å prøve å få gjort oss helt ferdig med vårt nåværende hageprosjekt. Vi har to dager til med sol før regnet kommer, så vi vil bli ferdig nå mens det enda er fint og deilig å være ute. Med noen timers innsats i går, har vi nå kommer litt over halvveis. Så jeg tenker å bruke noen timer nå mens Henrik er på jobb, og så kan vi forhåpentligvis ferdigstille det etter middag senere i dag. DET hadde vært deilig. Jeg koser meg sånn når vi jobber i lag. Jeg elsker jo å jobbe praktisk, og det er utrolig gøy når vi har slike prosjekt i lag. Vi har det artig når vi samarbeider og vi trives så godt sammen. My partner in crime.

 

SAMSUNG CSCVi har hatt en helt nydelig høst hittil. Flere uker med krisp, kald luft og knall sol. Det er vi ikke vant med på vestlandet, så det har blitt satt veldig pris på. Høsten er så fin, jeg får ikke sagt det nok. Dette er for meg den fineste årstiden, og jeg er så glad for å ha kunne hentet frem ullkjolene mine igjen. Store, gode koseklær, fyr i peisen, stearinlys, kakao, filmkvelder osv - i love it. 
 

Men nå venter trillebåren og spaden på meg, og det er på tide å hoppe i arbeidsklærne. Håper dere får en fin mandag! 

#hverdag #jobb #høst #høstkos #kos #minhverdag #minuke #mindag #mittliv #natur #meg #outfit #ootd #mustart #antrekk #mote #arbeid #hage #hagearbeid 
 

 • Dato: 24.10.2016
 • Tid: 12:10
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
23.10.2016

Koselig teamsamling

I går var det duket for en aldri så liten samling med noen i teamet, hvor vi landet for lunsj på Egon. Vi hadde noen koselige timer med god mat og skravling, og det er så gøy å få jobbe med så mange fine, ulike personligheter. Selv om at vi snakker mye sammen hver uke, er det utrolig koselig å møtes inni mellom også, til tross for at mange har veldig hektiske hverdager. Og det er også nettopp så mange av dem har valgt å jobbe i forever - for å bygge seg opp en ekstrainntekt her, som gjør at dem kan få mer tid i hverdagen, uten at det skal gå på bekostning av økonomien. Og ja, det er mulig, men da er det viktig å jobbe smart, planlegge og være strukturert :-) 
 

Det er så vanvittig gøy å jobbe i team, og ikke minst givende. Det å hjelpe, støtte, motivere og backe hverandre er så utrolig viktig, og man kommer så langt med å hjelpe hverandre opp og frem. I tillegg så merker man etterhvert som man jobber, at man knytter gode vennskap underveis, noe som gjør jobben enda kjekkere. Man skal trives både med det man jobber med, men også dem man jobber med. Og nettopp dette er to av grunnene til at jeg syns network marketing er helt gull, fordi du finner din personlige måte å jobbe på, og du velger selv hvem du ønsker å jobbe med. Åh, dette gir meg så mye <3 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

Tusen takk for denne gang, damer. Nå er det ikke så lenge til det braker løs på julebord - og det blir kanonartig! Dere er så åpne, ærlige, ydmyke og flinke - og jeg setter sånn pris på dere. Nye høyder skal nås i 2017, det er det i hvert fall ingen tvil om!

Vil du jobbe med oss?
> karianne_nesse@hotmail.com 

#jobb #team #drømmejobb #drømmejobben #personlig #hverdag #kos #samhold #vennskap #kolleger #utdanning #karriere #livsstil #lunsj #mat #middag #restaurant #samling #dreamwork #teamwork #dreamjob #lifestyle #tid #penger #økonomi #frihet 

  

 • Dato: 23.10.2016
 • Tid: 16:51
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
23.10.2016

Sunday mornings

Åh, det var godt å våkne opp sammen med Henrik igjen denne morgenen. Henrik dro til Byrknes på fredagen for å dra på jakt, og kom hjem på ettermiddag i går. Jeg brukte fredagen til å jobbe med hageprosjektet vårt, før jeg dro hjem til mamma og pappa. Vi leide i forrige uke en gravemaskin for å fjerne plenen utenfor huset vårt, så nå har jeg lagt fiberduk over der som Henrik har gravd, og har begynt å legge singel oppå. Herlighet for et arbeid, svetten rant. Snille bestefar kom og leverte hele 14 tonn med singel hjem til oss, så jeg har mer enn nok arbeid å bryne meg på. Det gledes over at Henrik er hjemme igjen og skal hjelpe meg i dag, for det var søren meg tungt 8-) Men det blir så fint når vi er ferdige, og kan legge terrasse der til våren igjen. 

Men det var veldig off topic, det jeg egentlig skulle, var å dele disse kjappe, enkle og gode proteinrundstykkene med dere. De tar knappe 15-20 minutter å lage, og det er ingen heving inne i bildet. De er også gode og ferske til rester senere på dagen, eller til frokost dagen etter. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Denne oppskriften gir ca 9 middels store rundstykker:
250g cottage cheese
250g havregryn
3 egg
1 ts bakepulver
1 klype salt 

Bland alt sammen og miks det godt sammen til en jevn røre. Jeg bruker stavmikser for å kutte både cottage cheesen og havrefrøene enda mer opp. Jeg toppet dem me valmuefrø og sesamfrø, men det er smak og behag. 
 
Stek i ca 10-12 minutter midt i ovnen på varmluft. SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

God søndag, dere! 

 

#søndag #mat #frokost #matprat #matglede #protein #proteinrundstykker #rundtykker #bakst #hjemmelaget #hjemmebakst #hjmmebakt #matprat #frokost #sunt #sunn #godt #suntoggodt #nam #mums #helse #hverdag #livsstil #nam #inspo #inspirasjon #oppskrift #tips #ultra #cottagecheese #kost #kosthold 

 • Dato: 23.10.2016
 • Tid: 11:41
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 3
20.10.2016

Når man flykter fra seg selv

... og virkeligheten. Det å skulle prøve å håndtere og samarbeide med angsten, depresjonen og alle følgene av det, er på ingen måte en dans på roser. Det er stort sett som en berg og dalbane, og ting går ufattelig mye opp og ned. Noen dager har jeg noen veldig gode dager hvor jeg smiler og ler på ekte, og føler at ting er noenlunde bra. Andre dager er det full isolering fra verdenen utenfor huset og mange timer i sengen. Forrige uke var usedvanlig bra, jeg fikk utfordret meg selv, steg ut av komfortsonen gjentatte ganger, meg og Henrik koste oss masse, jeg fikk vært en del med mine nærmeste, jeg var i skyene etter all positiv respons og tilbakemeldinger jeg hadde fått i forbindelse med jobb - og jeg var i ekstase. Jeg lever så vanvittig på det å få tilbakemeldinger og det å få tilbringe tid med mine nærmeste og dem jeg jobber med, for det er det som virkelig gjør meg glad. For jeg er så uendelig glad i de jeg har rundt meg, jobben min og de jeg jobber sammen med. Og det skal så lite til for å virkelig gjøre meg takknemlig og glad - men så mye som hodet og kroppen jobber i høygir, tar ting fort knekken på meg også. Og denne uken hittil, er en sånn uke. 

Og i disse periodene isolerer jeg meg, ligger timevis i sengen og føler meg ... tom? Det er vel den enkleste måten å forklare det på. Tom, likegyldig, følelsesløs og deppa, men samtidig så proppfull av følelser og tanker. Utrolig vanskelig å skulle sette ord på det, for det går nesten ikke an å skulle forklare det på en ordentlig måte. Når disse periodene inntreffer, så er det lite som føles gjennomførbart. Som oftest holder jeg meg da hjemme i dagevis, for å slippe å måtte møte virkeligheten utenfor huset. Motløs, sliten og tom for glede, rett og slett. Dager hvor det er mye tårer eller panikkanfall, går kroppen helt i lås i noen dager etterpå. For det sliter så utrolig mye, både psykisk og fysisk. Etter en slik dag er jeg helt ferdig. Da må jeg ligge på lading, for det tar all energien jeg har. Øynene hovner opp som epler, kroppen streiker og hodet er tungt som bly. Jeg bruker så masse muskler, krefter og energi mens det pågår, så når det er ferdig - da er jeg ferdig. 

  

Det er så vanskelig å bryte ut av det. Å manne seg opp til å bevege seg utenfor huset, gå og hente posten, dra på butikken osv. Alt føles så vanskelig, skummelt og tungt å gjennomføre. Derfor er det så mye enklere å isolere seg hjemme med Henrik, som kjenner meg best. Som jeg bare kan være med. Ingen anstrengelser, bare være.... meg.  Å eksistere, men ikke leve. Det er sprøtt, for man går inn i en slags zombie-tilværelse. Man er tilstede, men det er tomt. Det er forferdelig kjedelig å skulle "melde seg ut" av den sosiale hverdagen i perioder, for jeg er jo egentlig en veldig sosial og sprudlende jente. Eller var? Jeg vet ikke.. 

For noen av dere virker dette sikkert helt absurd. Helt på tryne, egentlig? Og det er jo det, i bunn og grunn. Men det er så ekte. For meg er angsten og depresjonen så ekte, og det ligger der og tærer konstant. Hodet og kroppen jobber døgnet rundt, og jeg tar meg stadig i å gå med skuldrene opp i nakken og spenne alt av muskler. Og nervøsiteten gjør meg så skjelven. I de verste periodene ser det ut som jeg har kraftige abstinenser, for jeg klarer ikke å kontrollere skjelvingen. Og det er alltid slik at når jeg først har vært ute av huset, la oss si for eksempel på et møte, en tur på butikken eller en tur på behandling, så er jeg alltid totalt utslitt når jeg kommer hjem. Uansett om jeg kanskje bare har vært der i en liten halvtime. Men jeg anstrenger meg så vanvittig mye da, at når jeg kommer hjem og kan senke skuldrene, da må jeg lade batteriene igjen. Så i går var jeg på behandling, som resulterte i en powernap som varte i flere timer Fordi det suger alt av energi ut av meg. Og slik er det med det meste. Uansett om jeg har hatt det gøy og kost meg, eller om det har vært helt grusomt. Men det er der alltid. Styggen på ryggen, always with me. Og når jeg først nevner "styggen på ryggen" så er det en sang som er ganske spot on med teksten. Det føltes ikke som jeg kunne relatere meg til den - det føltes som om at det var om meg. Flere som kjenner seg igjen?

 

Jeg vet ikke helt hva jeg vil frem til med denne skriblingen her, egentlig.. Mer bevissthet på temaet? Mer åpenhet? Det er deilig å lette på trykket for min del i hvert fall. Det er litt godt (... og litt flaut?) å skulle være så åpen og ærlig. For jeg er så dårlig på å skulle snakke om det - derfor er det så mye lettere å skrive. Jeg kan snakke litt sånn overfladisk om det og "ja, angst og depresjon osv" - men jeg klarer ikke å gå særlig dypere inn på det når jeg prater med folk. For det er så personlig. Det er så dypt hos meg, og jeg skammer meg, jeg er flau, sårbar og for .... lukket? Jeg vet ikke, det er i hvert fall vanskelig, så derfor skriver jeg. For jeg trenger å lette på trykket. Jeg trenger at flere vet, at flere skjønner at ikke alt er en dans på roser for noen. Overhode ingen har det knirkefritt i sin hverdag. Alle har sine personlige kamper som de kjemper, og mange av dem vet du ikke om en gang. Så pass på hvordan du behandler andre - for det er mye DU ikke ser og ikke vet om. Ta vare på de rundt deg og vis at du bryr deg. Det er vel egentlig det viktigste. Jeg er helt ferdig med det å skulle ha såå mange venner og stor vennekrets. Det viktige for meg er å ha noen som virkelig er nære og kjære, enn en stor krets som man ikke kan lufte tanker og følelser til.

Kvalitet over kvantitet - always :-) 

 

Og om du tok deg tid til å lese hele denne torsdagsromanen, så tusen takk :-) Jeg håper (..og tror) at noen av dere som leser dette kjenner seg igjen, slik at jeg vet at det ikke bare er meg som er sprø, haha. Men uansett om jeg er loco eller ei, så er dette et viktig tema. Alt for mange, både unge og gamle, sliter med disse tingene, og det er ikke greit. Dagens samfunn skal ikke være slik at så mange sliter med "usynlige" sykdommer. Hvorfor er vi så uendelig mange som aldri føler at vi blir bra nok? 

 

#helse #psykiskhelse #psyke #psyk #psykisk #angst #depresjon #personlig #hverdag #sykdom #meg #minhverdag #åpen #ærlig #privat #flau 

 

 • Dato: 20.10.2016
 • Tid: 21:32
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
20.10.2016

Throwback - snapchat

Jeg kom over noen gamle snapchatstories i går, som jeg tenke jeg kunne dele med dere. De fleste av disse er fra i fjor, but still cozy. Med tanke på hva jeg jobber med og hvordan jeg jobber, så er jeg veldig aktiv på sosiale medier. De kanalene jeg bruker mest er uten tvil facebook, instagram og snapchat. Om dere ønsker følge meg, så finner dere meg på facebook HER - instagram HER - og på snapchat heter jeg kariannenesse.Hvor er du mest aktiv? :-) 

 

#bilder #tilbakeblikk #throwback #snap #snapchat #snapchatstory #bilde #hverdag #hverdagsglede #hverdagsglimt #kos #minner #mat #livsstil #frukt #helse #minhverdag #mittliv  

 • Dato: 20.10.2016
 • Tid: 10:36
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
19.10.2016

Slik lykkes du med å nå målene dine.

Store deler av jobben min innebærer å coache, motivere og få folk til å innse sitt eget potensiale for å nå sine drømmer og mål. Hvorfor er det slik at vi stadig jobber mot oss selv, og stikker kjepper i våre egne hjul? Slik var jeg også for et år siden, helt til jeg bestemte meg. Allerede mye av jobben ligger her, - å være bestemt. Å vite hva man skal gjøre og hvorfor.

Ved målsetting og goalreaching må målene være spesifikke, målbare, attraktivt, realistisk og tidsbestemt.  Det vil si at å skrive ned et mål som «bli rik» er alt for lite spesifikt. Hva er rik egentlig da? For noen vil rik si rundt 400 000kr i året, mens for andre er det 1 000 000kr året. Sett en sum. Målene må også være målbare og attraktive for deg. Om du ikke blir gira, motivert og energisk av målene dine, da kommer du heller ikke til å nå dem. Slik er det, slik er de fleste av oss skrudd sammen.I tillegg må målene selvsagt være realistiske og du bør ha en tidslinje som du skal nå de ulike målene innen. Da har du hele tiden noe å jobbe mot og du har et ørlite press på deg, som gir deg et ekstra spark bak.
 


 

Jeg for min del har funnet et system som jeg liker godt, som hele tiden holder motivasjonen på plass. Både når det kommer til mål innen businessen min og på privatfronten. Jeg skriver alltid ned mål som skal nås i løpet av måneden som kommer, og så lager jeg mål uke for uke. I tillegg har jeg alltid en 3-måneders plan fremover, pluss en plan for hele 2016. Da har jeg hele tiden små delmål på veien som gir meg den lille feelgood-følelsen som jeg trenger underveis, mens jeg jobber meg gradvis mot selve hovedmålet.
 

Jeg er også veldig flink å gi meg selv belønninger. Når jeg når bestemte mål eller delmål, så unner jeg meg noe ekstra som jeg har hatt lyst å gjøre/lyst å kjøpe. Så husk på å gi deg selv små gulrøtter underveis, for om du jobber hard og målrettet hele veien, men ikke gir deg selv noen form for belønning - da dabber motivasjonen veldig fort av. 
 

Uten å tenke over det når alle av oss mål daglig. Det å bare stå opp av sengen å dra på skolen eller jobb, er for eksempel et mål. Som de fleste av dere klarer helt fint. Dere vet hvorfor dere gjennomfører, og dere vet premien av det. Slik er det med alt.
 

I denne jobben som jeg gjør, går det ikke på kunnskap og hvor «flink» man er for å lykkes. I i hvert fall ikke i startfasen. Kunnskapen og erfaringene får man etter hvert, og man finner sin egen personlige måte å gjøre ting på. Det handler mest og kontinuerlig jobbing, viljestyrke og motivasjon. Det er de som jobber jevnt og trutt hele tiden som når målene sine tilslutt, ikke de som jobber i rykk og napp. Så pass på at du gjør noe du liker, og at du gjør det skikkelig. Målrettet jobbing er nøkkelordet. 
 

Og ikke vær så opphengt i hva andre sier og mener underveis. Det er alltid folk som vil prøve å prate deg vekk fra det du aller helst ønsker å gjøre med livet ditt, det vil alltid være noen som er uenig. Hadde jeg skulle hørt på hva noen av vennene mine og familien mente om min visjon for 1 år siden, så hadde jeg ALDRI vært vært en leder nå og kunne jobbet hjemmefra, og jeg hadde aldri vært selvstendig næringsdrivende heller. So go with your gut. Magefølelsen har som regel alltid rett. Så om du har noe du ikke klarer å slutte å tenke på, noe du virkelig ønsker å gjøre - uansett om det gjelder jobb, kjærlighet eller hva det måtte være - do it. Hva kan du tape på det? Ofte må man gi opp på det gode for å oppleve det fantastiske! 
 

Så se potensiale og muligheter, istedenfor begrensninger. Snu synet og tankegangen på ting.
Det er viktig å være skeptisk, men ikke vær så skeptisk at du går glipp av gode ting.

 

#mål #karriere #målsetting #coach #utvikling #personligvekst #selvfølelse #selvtillit #tro #tropådegselv #motivasjon #jobb #hjemmekontor #frihet #tid #drømmer #målsetting 

 • Dato: 19.10.2016
 • Tid: 17:11
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
18.10.2016

En fresh start

Som jeg tidligere har nevnt, så gjennomfører meg og Henrik C9 fast, hvert halvår. Det er for at vi skal fungere så optimalt som mulig, holde overskuddet i hverdagen oppe, og være så stabil, ren og lett på innsiden som mulig. Så nå var det den tiden på året igjen, og det trengtes virkelig. Når humøret og energinivået går nedover, kroppen føles tung og slapp, man mangler motivasjon og når man er lei av en ustabil mage - hello C9.  Vi liker å ta før og etterbilder - nettopp for å se hvor mye som faktisk skjer med kroppen i løpet av disse 9 dagene. Jeg har mistet hele 10cm rundt midjen i denne perioden, og Henrik har gått ned 6 kg. Det er helt sinnsykt. Og tenk, dette er 10 cm og 6 kg som har stjålet fra energien vår, humøret vårt, dagsformen vår, motivasjonen vår og som har ikke bidratt til noe særlig positivt i vår hverdag. Og det er så utrolig deilig å føle seg fresh og kvikk, og ikke minst "ren" innvendig. Kroppen er nå i balanse, magen er stabil og vi er dødshappy. Det å "ofre" 9 dager til denne kickstarten for å få disse resultatene og føle seg bra - er 100% verdt det, uten tvil. Og ikke nok med at kroppen både innvendig og utvendig får gode resultater av C9 - men det får virkelig satt i sving hodet, tankegangen og vanene også. Mer fokus på få i seg mer vann i løpet av dagen, velge frukt og grønt om man er litt fysen på noe å tygge på osv. Og det er sååå mye gøyere å gjennomføre når man faktisk er flere som gjør det i lag. Slik er det vel med det meste? Så glad for at Henrik stilte frivillig som min partner in crime! <3 

 

Trenger du en kickstart? Det kan bestilles HER eller via email: karianne_nesse@hotmail.com :-) 
 

 

#c9 #clean9 #freshstart #cleansheets #kosthold #trening #kost #mat #matvaner #vaner #hverdag #personlig #førogetter #før #etter #beforeandafter #aktivitet #oss #kjærester #samliv #motivasjon 

 • Dato: 18.10.2016
 • Tid: 18:18
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
17.10.2016

Før og etterbilder - del 2

Her kommer before and after, del 2 av huset, og denne gangen er det spisestuen. Vi er utrolig fornøyde med spisegruppen vår, og jeg syns det er et av de fineste bordene jeg har sett noensinne. Så fornøyd, rett og slett. Vi mangler enda en del småting, som gardiner, noe på veggene osv, men det får vi ta litt etter litt. Jeg er jo så utrolig ubesluttsom på slikt, så jeg trenger litt tid på å finne ut hvordan det blir. Men vi har jo god tid, så det er ikke noe stress =D 

I stuen har vi hittil malt alle veggene, og på sikt så skal vi bytte gulvet. Gulvet i stuen synes vi i grunn er veldig fint, men gulvet på kjøkkenet er ikke noe særlig fint, så da kommer vi til å bytte til ett og samme gulv i begge disse rommene senere, for å få en mer helhet i huset. 

FØR: ETTER:

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

Hva synes dere om møblene? :-) 
 

 

#interiør #mitthjem #hus #hjem #husoghjem #interiørdilla #interiørinspo #inspo #inspirasjon #interiørinspirasjon #hjemme #vin #møbler #spisestue #spisemøbler #polstring #møbler #stil #klassisk #passion #glede #diy #pynt #dekorasjon #førogetter #beforeafter 

 • Dato: 17.10.2016
 • Tid: 18:36
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
14.10.2016

Fridayyyy

Dette har vært en effektiv uke for min del. og dagene har vært utrolig fine. Men nå er jeg sliten og trenger en pust i bakken. Jeg er helt overveldet over hvor fin denne uken faktisk har vært. I tillegg har det haglet inn med tilbakemeldinger både fra kunder og kolleger - både ukjente og kjente. Og det betyr så uendelig mye, og jeg setter så enormt stor pris på det. For en jobb, og for noen fine folk! 

I tillegg har meg og Henrik fullført C9 nå, og for noen resultater vi har hatt. Både innvendig og utvendig, vi er helt blown away. Men jeg skal ikke si for mye her, for jeg tenkte å dele resultatene med dere senere, i et eget innlegg. 

Denne uken har flydd avgårde, og utrolig mye har blitt gjort. Jeg har fått levert en drøss med varer til fine kunder, flere møter med snupper i teamet har blitt tatt, shopping, legebesøk, kundemøter, jobbing inne og ute i huset, pluss så mye mer. 
Så nå tar jeg helg med god samvittighet, og skal lade opp batteriene til grendafest i morgen. SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

Ville dele denne middagen her med dere, som vi spiste under C9. - Og som vi absolutt kommer til å spise flere ganger, C9 eller ei. Biff med gratinert brokkoli og sopp/bacon/fløtesaus. Sykt godt. Vi har spist så uendelig mye god mat den siste uken, så dem som tror at man går og sulter seg i 9 dager strekk på C9 - tar absolutt feil! Men mindre normalt enn normalt er det jo, men det har ikke vært noe problem for noen av oss. Om man skal ha skikk på vanene, tankegangen og kroppen, så må man kunne være litt strengere med seg selv i små perioder :-) Anbefaler absolutt C9 :-)

Ønsker du å bestille C9? Ta kontakt på karianne_nesse@hotmail.com :-) 

 

 

#hverdag #uke #minuke #minhverdag #personlig #mat #trening #kosthold #sunn #sunt #matglede #matprat #jobb #hjemmekontor #effektiv #produktiv #gøy  

 • Dato: 14.10.2016
 • Tid: 10:00
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
11.10.2016

Siste innspurt på C9.

I dag har vi kommet til siste dagen på C9-programmet, og det har i grunn gått rimelig fort. Formålet med at vi gjennomfører C9 er for å fungere mest mulig optimalt i hverdagen. Å gi kroppen en ny, ren start. Kvitte oss med "driten", rett og slett. I tillegg er det en skikkelig boozt for motivasjonen og tankegangen, så dette er en sikker vinner hos oss ihvertfall. Aloe Vera gjør underverker både innvendig og utvendig, det er det overhode ingen tvil om. 

Nå føler jeg mer kvikkere, lettere, - og ren innvendig. Magen er i tillegg mer stabil, og hodet er tilbake på plass når det gjelder kosthold. For å opprettholde disse gode matvanene som vi har hatt nå, skal vi hoppe videre på FIT1-treningsprogrammet. Henrik sier også "føler meg freshere, og magen er MYE mer stabil, noe den ikke har vært på flere år.". Så vi har absolutt fått de resultatene vi ønsket - og kommer til å fortsette med C9 en gang i halvåret. 

Dagens middag i dag ble ørret med salat og søtpotetstappe. Et veldig godt alternativ for oss som ikke er kjeeempe glad i fisk. Ørret er en sikker vinner hos oss, og dette er en ganske ren, enkel og sunn middag :-) 
 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

I morgen blir det å ta nye mål og nye bilder,  for å se hvordan kroppen har forandret i løpet av disse 9 dagene. Er vi like oppblåst? Er vi blitt litt fastere i fisken? Jeg veide meg ikke før vi startet, fordi vekten er for meg bare et tall. Jeg er mer opptatt av å se på kroppsmål og bilder, enn å se hva vekten viser. Henrik derimot veide seg, og snakket om at han trodde han hadde mistet nesten 5 kg. Så Dette blir spennende å se i morgen! =D

Ønsker du å bestille C9? Ta kontakt på karianne_nesse@hotmail.com :-)

#helse #vaner #kropp #c9 #kickstart #rengjøring #trening #kosthold #kost #viktig #helsen #middager #middagstips #middagsinspo #tankegang #hverdag #vekt #vektnedgang #slank #bedrehverdag #bedrehelse #bedremeg #medrevaner 

  

 • Dato: 11.10.2016
 • Tid: 21:03
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
11.10.2016

Birthdaygirl

Og nei, det er ikke meg jeg snakker om 8-). Vår firbente kjærlighetsbarn hadde bursdag i går, og det måtte selvsagt markeres. Så brelete som Akira er, så er det klart hun måtte få en liten celebration. Som varte i ca .... kanskje 1-2 minutter. Leverposteikaken hennes ble slukt, og da var feiringen over, haha. Ekstra fornøyd var hun når hun fikk en liten pause fra lampeskjermen som hun har måttet gå med den siste uken. Vi skal fjerne stingene i morgen eller på torsdag, og da er vi kvitt skjermen for godt - forhåpentligvis. Stakkaren har vært veldig uheldig hittil i livet, så vi håper at hellet hennes snur nå :-) 
 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

Hehhee, pena vår. Jeg har aldri sett eller opplevd et dyr som knytter seg sånn, slik som hun gjør. Så kjærlig, energisk, oppmeksomhetssyk og glad. Hverdagen hadde vært så kjedelig og grå uten hun, det er det ingen tvil om. Vår aller beste venn <3

Hilsen crazydoglady 8-) 

 


#bursdag #2år #markering #hund #valp #cockerspaniel #bestevenn #kjæledyr #favoritt #kake #feiring #bursdagsfeiring #familie #kos #kjærlighet #personlig #hverdag #lys 

 • Dato: 11.10.2016
 • Tid: 18:09
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
10.10.2016

Walk in closet - før og etter

Vi er i full sving både inne og ute for å få hus og hage slik vi ønsker, og for å få vårt preg her. Og i den forbindelse tenkte jeg at det kunne være artig å dele litt før og etterbilder med dere. Så i dag blir det før og etterbilde av det som var the masterbedroom før - som er walk-in closet nå. En skrikende lillafarge preget rommet, og med en skyvedørgarderobe som tok enormt stor plass, var ikke helt for oss. Så med litt maling, fjerning av skyvedørsgarderoben og litt (ehehe mye) planlegging, ble det omsider et fint walk-in her. Istedenfor å kjøpe walk-in-system hos for eksempel Ikea, så har vi kjøpt enkle deler, bit for bit og laget alt av løsninger, hyller, knagger, skuffer og oppheng selv. Mye ekstra arbeid uten tvil, men vi er veldig fornøyde med resultatet! 

FØR:  

ETTER: 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCHva synes dere? Vi er ihvertfall veldig fornøyde selv, og det er sinnsykt deilig å ha så god oversikt over mesteparten av klærne våre. Vi, eller jeg ihvertfall, har alt for mye klær. Vi har i tillegg to kommoder på soverommet og noen skuffer på badet, for å få plass til alt. Det er vel det som kalles for materialistiske gleder? Men rommet ble ihvertfall bra, og vi er glade for å ha fått alt på plass her inne :-) 

Hva synes du?

 

#hus #hjem #interiør #klær #garderobe #walkin #walk-in #walkincloset #walk-incloset #mitthjem #mote #fashion #inspo #inspirasjon #fornøyd #happy #antrekk #outfit #ootd #passion #glede #hverdag #husoghjem #interiørglede  #gjørdetselv #diy #oppussing #renovering 

 • Dato: 10.10.2016
 • Tid: 18:43
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 8
09.10.2016

Ledermøte

Etter å ha vært hjemmeværende med en nyoperert hund hele uken, var det utrolig godt å komme seg ut av huset på fredag. Misforstå meg rett, jeg elsker å luffe hjemme og være husmor, og ikke minst det å jobbe hjemmefra - men når jeg blir "låst" en plass, så blir jeg rastløs. Variasjon liker jeg, og det er noe jeg syes er viktig. Så på fredag fikk jeg luftet skrotten litt, hvor det blant annet var duket for et koselig, lite ledermøte med to fine frøkner. Meg, Therese og Silje Marie samlet oss på cafe for å spise lunsj sammen og jobbe litt i lag. Er det noe jeg synes er viktig for å kunne vokse og for å fortsette å utvikle seg, så er det å gi og ta sammen med andre. Dele tanker, ideer, planer og erfaringer - og bruke ting som blir sagt. 
 

I tillegg til å være seriøse og faktisk få unnagjort litt jobb, så har vi det veldig morsomt sammen også. Når man får velge hvem man vil jobbe med, så er det en selvfølge at man har det moro på jobb. Disse to er to stykker som jeg synes er så vanvittig fine, og begge er så åpne og ærlige - akkurat slik som jeg sitter sånn pris på. En fin balanse med både effektiv jobbing og latter og moro - det er viktig i en jobb <3 
 
se på dem da <3 blir glad av disse!

 

Etter møtet unnet jeg meg en aldri så liten shoppingrunde, hvor jeg endte opp med noen godbiter til meg og noen godbiter til huset. Det er så mye fine høstklær og fint interiør over alt for tiden, og jeg har aaaalt for dårlig viljestyrke. Så litt shopping ble det. Og på veien hjem fikk jeg sneket inn noen kjappe vareleveringer til noen av de søte kundene mine. Så en finfin fredag, med andre ord. Perfekt start på helgen, rett og slett! 

 

#hverdag #minhverdag #mindag #fredag #helg #møte #leder #ledere #ledermøte #manager #kos #kolleger #venner #vennskap #jobb #selvstendig #selvstendignæringsdrivende #cafe #hjemmekontor #egensjef #frihet #tid #variasjon #laptop #livsstil #shopping 

 

 


 

 • Dato: 09.10.2016
 • Tid: 20:28
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
07.10.2016

Ny vri på fredagstacoen

SAMSUNG CSC

I dag har vi kommet på dag 5 på C9, and i'm feeling good. Kroppen, motivasjonen og hodet hadde godt av dette nå, det er det ingen tvil om. Og jeg har endelig fått litt ny "inspirasjon" når det kommer til matlaging og middager igjen, så det er jo ekstra gøy. Jeg vil dele denne versjonen av taco med dere, en liten vri på den tradisjonelle fredagstacoen - nemlig tacosalat med hjemmelaget nachochips. Nachochipsene er laget av speltlomper, så dette er absolutt et mye sunnere alternativ enn chipsen som du før kjøpt på butikken. Og de var knallgode, så disse anbefales å prøve. Det tar max 10-15 minutter å lage de, så det er ingen hokus pokus. 

Sunnere, lett-lagde nacochips:
Skjær speltlomper opp slik du ville skjært en rundt pizza opp. 
Pensle med litt olivenolje. 
Krydre med valgfritt krydder. 
Stek på ca 200*C i 5-10 minutter, til de blir gylne. 

Jeg brukte piffikrydder, chilikrydder, hvitløkskrydder og litt salt. Og chipsen blir sprø når den har fått kjølt seg litt :-) 


SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

God fredag da, dere :-) 

PS - jeg har opprettet en innsamling til RosaSløyfe-aksjonen - hjelp meg å hjelpe. 
Klikk deg inn HER og doner gjerne en sum til en god sak <3 

 

#mat #matprat #middag #matglede #middagstips #middagsoppskrift #middagsinspo #middagsinspirasjon #sunnmat #sunnmiddag #variertmat #variertkost #taco #tacosalat #fredag #sunn #sunt #godt #nam #inspirasjon #inspo #matinspo #matinspirasjon #enkelt #c9 #kosthold #kost 

 

 • Dato: 07.10.2016
 • Tid: 21:07
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 3
06.10.2016

Sunn, enkel og knallgod pastamiddag!

Dette er fra gårsdagens middag, som nemlig ble fullkornsspagetti med hjemmelaget marinarasaus og magre kjøttboller. Marinarasausen er hentet fra C9-heftet, så denne retten her kan spises med god samvittighet. Det er ikke en "fet" saus som er proppet med alt mulig. Men den er så goood! 

For saus til to porsjoner, trenger du:
* 1/2 tomat
* 1 pakke med hakkede tomater
* 2-4 soltørkede tomater
* chilikrydder
* hvitløkskrydder
* basilikum 
* tilsett gjerne litt parmesan, 1ss olivenolje 
og litt paprika om ønskelig. 
Miks alt sammen i en kjøkkenmaskin og server. 
Jeg serverer den kald, men den kan også varmes opp, om du liker det best. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC


Vi elsker denne pastasausen,og den fungerer faktisk veldig godt uten kjøtt som tilbehør også. Og du kan fint bruke kjøttdeig, kylling, kalkun eller annet kjøtt, som tilbehør. Jeg hadde ikke sjanse til å spise opp denne porsjonen, mens Henrik derimot hev i seg hele tallerkenen. Så godt var det ihvertfall, og det går skikkelig fort å lage. Så dette anbefales på høyt nivå 8-) 

NYT :-) 

#mat #matprat #matglede #middag #middagstips #middagsoppskrift #oppskrift #spagetti #pasta #italia #italiensk #marinara #inspo #inspirasjon #matinspo #matinspirasjon #middagsinspo #middagsinspirasjon #sunt #sunn #godt #helse #kost #kosthold #kropp #nam #passion #kjøkken #hjemmelaget #hjemmelagetmat 

 • Dato: 06.10.2016
 • Tid: 17:06
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
06.10.2016

Smoothiebowl

SAMSUNG CSC

Meg og Henrik har spist mye gode smoothiebowls denne uken, og dette er en av dem. Vi er jo som tidligere nevnt, i full gang med gjennomføring av C9, og i dag har vi kommet til dag 4. Kroppen har så godt av en oppkvikker, og bare på disse dagene har fokuset på å få i oss mer frukt, grønt og vann - det har økt betraktelig. Og det merkes godt på både magen, huden og overskuddet i hverdagen. 

Smoothies kan laget av det aller meste, så her er det bare å kikke i kjøleskapet, fryseren og fruktskålen hjemme. I denne har jeg 1 scoop Ultra vanilje proteinpulver, 1 rått egg, frossen fruktblanding og en liten dæsj melk. 


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

Dette er fra i går kveld, da jeg hadde managermøte via nett, etterfulgt av litt kosejobb fra sofaen. 
Denne uken har jeg ikke vært noe særlig ute av huset i det hele tatt, siden Akira nylig ble operert. Så hun har fått min fulle oppmerksomhet, og jeg har ikke turt å la hun være helt alene enda. Så i sånne perioder som dette, er det ekstra deilig å kunne gjøre nytte for seg og jobbe hjemmefra. And i love it! :-)


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

Ønsker du å bestille din pakke med C9?
karianne_nesse@hotmail.com 

 

 

#jobb #hjemmekontor #jobbehjemmefra #smoothie #smoothiebowl #helse #sunn #sunt #godt #kost #kosthold #frukt #nam #mums #mat #matglede #snacks #matprat #inspirasjon #inspo #matinspo #matinspirasjon #velvære #kropp #hverdag #c9 #program 

 • Dato: 06.10.2016
 • Tid: 16:30
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
05.10.2016

Gir kroppen en ny start

SAMSUNG CSC
 

På mandag startet jeg og Henrik på C9, og skal videre på FIT1-programmet etterpå. Jeg for min del gjennomførte C9 for noen måneder siden, og har strengt tatt ikke et behov for å gjennomføre den på nytt så tidlig, men det er mye kjekkere å gjennomføre programmet sammen når man først skal i gang, og Henrik hadde ikke gjennomført det uten meg. Så da satte vi i gang på mandag, for å gi kroppene våres en ordentlig omstart og en innvendig vask. Vi har levd litt i overkant for godt i sommermånedene, og det merkes både i klærne og hvordan kroppen føles Når du begynner å føle deg konstant trøtt og sliten, tom for energi, huden er blass og livløs og du skulle trengt en oppkvikker - da er C9 absolutt anbefalt. C9 er ikke en slankekur, men de aller fleste opplever å miste noen kilo og noen cm i løpet av disse 9 dagene. Så det er for vår del en ekstra bonus - men hvordan man føler seg og hvordan man fungerer er absolutt det viktigste. Og vi kunne jo gått direkte på FIT1-programmet først - men for å få en effektiv start og la mage, tarm, kropp og hode få en helt clean start, så velger vi å gjennomføre C9 først. Mange velger å kun ta C9, men jeg anbefaler absolutt å gå videre i FIT-programmet etterpå. Det er som en PT på boks - med kosthold og treningsveiledning. Et fullspekket treningsprogram er lagt opp, og det er et opplegg som er utrolig enkelt å følge. Og det er moro, for man verker virkelig fremgang på styrke, utholdenhet, psyke og kropp på disse 30 dagene som programmet varer. 

Meg og Henrik har gjennomført FIT1-programmet før, og vi syns det var helt supert. Det å ha alt som trengs for å trene hjemmefra, et klart og tydelig program og veiledning - det var deilig. Vi sa faktisk opp medlemskapet vårt på treningssenter pga denne pakken, for det var enda enklere og bedre å trene hjemmefra. Og man behøver absolutt ikke en drøss med treningsutstyr for å få gode resultater hjemmefra. Så nå er vi klare igjen. Sommeren tok innersvingen på meg ihvertfall, så nå må jeg jobbe for å føle meg vel i klærne mine igjen. So lets do this! 


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Denne smoothiebowl'en koste vi oss med på mandagskveld, som var dag 1 på C9. Smoothies trengs det ikke noe særlig med oppskrifter på, for det meste funker i en smoothie. Her tok jeg litt av det jeg fant i fryseren og i kjøleskapet - og så tilsatt jeg en scoop med Ultra Vanilje Protein. Sunt, mettende, enkelt og ikke minst - veldig godt. Så man lider overhode ingen nød på C9, med mindre man velger det selv. Og ja, man skal kutte ut frotsingen, roe ned på kaffe, kutte ut cola/pepsi-vanen og ha et lavere matinntak i disse ni dagene, - men det klarer vel de fleste av oss? 9 dager går fort, og med tanke på helsegevinsten og følelsen du får etterpå. Innvendig, utvendig og ikke minst psykisk. Så det er en god start på en bedre, sunnere hverdag og vanene dine kan virkelig få seg en wake up call! 


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Hvor får du kjøpt C9? Hos meg, så klart :-) 
Om du bor for langt unna min kjørevidde, så sender jeg over hele landet. Bestill C9, FIT1 og FIT2-programmene enten via min nettbutikk HER eller send mail til karianne_nesse@hotmail.com :-) 

 

 

#helse #sunt #sunn #suntoggodt #godt #velvære #psyke #trening #kosthold #kost #smoothie #smoothiebowl #frokost #kvelds #nam #mat #matglede #matprat #inspirasjon #matinspirasjon #matinspo #hjemmelaget #passion #kjøkken #kjøkkenglede #aktivitet #kickstart #clean9 #c9 #hverdag #livsstil #freshstart #fresh #feelgood #selvfølelse #energi #vaner #bedremeg #bedrekropp #kropp #bedrevaner #bedrehelse 

 

 • Dato: 05.10.2016
 • Tid: 10:14
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
04.10.2016

Cozy nights

Jeg syns høsten er en helt magisk årstid, og jeg eeeeeelsker at høsten har kommet nå. Jeg synes det er så koselig å luffe rundt i store strikkegensere, tøfler inne, og tenne i stearinlys, ligge under teppet og bare kose oss. Så at vi hadde et skikkelig surt drittvær forrige uke, det passet meg i grunn ypperlig. Tøflene kom på, stearinlysene ble tent, vi lagde kakao med krem og  lå mye under teppet og slappet av, og jeg brukte den ene kvelden til å bake skillingsboller. My kind of fun, altså. Selv om at jeg liker meg utrolig godt ute i naturen og på tur, så er det noe ved innsysler som jeg synes er så koselig. Å være litt kreativ, i form av for eksempel baking og matlaging, eller om det kommer til håndlagde ting. Bare synd at jeg var mye, mye mer kreativ og full i inspirasjon før, - enn hva jeg er nå. Kanskje det kommer tilbake nå i høsten, who knows? Men uansett kreativitet eller ei, så er jeg veldig glad i høsten og all kosen den medfører. Ull-klærne og de store, chunky'e strikkegensrene mine er klare for å bli godt brukt, og kakaokrusene står nå fremst i skapet. Høst-entusiast, oh yes. Nå kan for så vidt julen også bare komme, nå som jeg er så godt i gang! 8-) 

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

Nå skal resten av kvelden nytes. Ikke fullt så mye som disse bildene fra forrige uke, men det skal ihvertfall slappes av i sofakroken, med mine to fine :-) Håper dere har hatt en fin dag!

 

#kos #hygge #høst #høstkos #kakao #krem #bake #baking #hjemmebakst #hjemmelaget #kosekveld #boller #skillingsboller #nam #godt #matglede #interiør #kosedag #hverdag #hverdagsliv #liv #personlig #årstid #innekos #hus #hjem 
 

 • Dato: 04.10.2016
 • Tid: 19:22
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 5
04.10.2016

Ny operasjon

SAMSUNG CSC

Som noen av dere sikkert husker, så måtte vi operere Akira i vår, fordi hun var så syk. Hun hadde betennelse i livmoren som ikke slapp taket, som til slutt hadde tatt livet av henne, om vi ikke opererte hun. Så selvsagt opererte vi, og hun skulle i teorien blitt frisk som en fisk, og aldri hatt muligheten til å bli syk på denne måten igjen. Men slik ble det dessverre ikke. Etter noen måneder etter operasjonen, merket vi at hun ble syk igjen. Men det kom og gikk, og etter avtale med dyrlegen, valgte vi å avvente for å se hvordan situasjonen eventuelt utviklet seg. Og nå i forrige uke ble det verre og verre, og vi så klart og tydelig at det påvirket hun veldig. Så Henrik ringte inn i helgen, og vi fikk beskjed om at vi måtte operere hun. Så i går la stakkaren på operasjonsbordet igjen, for en ny operasjon. Det viste seg at det lå en liten del av livmoren igjen etter forrige operasjon, som konstant var betent og gjorde hun syk. Så nå er alt fjernet - og vi krysser fingrene for at hun blir 100% frisk. Det gjør så vondt å se at hun ikke har det godt, og vi vil gjøre alt vi kan for at hun skal ha det bra. Og i tillegg er det skummelt når hun er så dårlig, for hun er jo så ung. For tisper å få livmorbetennelse, er ikke vanlig før de eventuelt begynner å bli eldre, noe Akira overhode ikke er. Hun er et spesielt tilfelle, i følge dyrlegen, og han har aldri måttet operere det samme to ganger. Så ingen tvil om at denne divaen er spesiell, men nå håper vi at alt er bra. Så nå er lampeskjermen på igjen, og medisinen er tilbake på kjøkkenbenken. Det skal ikke være lett altså. 

Men hun er i mye bedre form denne gangen, kontra forrige operasjon. Hun holdt oss en del våken i natt, men nå i dag har hun vært full i krutt og veldig kosete, som vanlig. Så jeg tror selve prosessen med å få hun helt tilbake til normalen, går mye, mye fortere denne gangen. Og bare det i seg selv er utrolig deilig. Og en betryggelse at vi nå vet at absolutt alt av betennelsen er fjernet, og at hun nå har det fint. Morsrollen hos meg kicker inn for fullt når det gjelder hun, crazy doglady. Men hun er jo vår lille baby, som betyr så mye for oss. Så nå er det bare til å passe på at hun tar det med ro den neste uken, at såret får grodd fint og at hun får i seg nok mat og drikke. Gjett om jeg er ekstra glad for at jeg jobber hjemmefra i periodene som disse? 


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Pass på å vær oppmerksom på kjæledyrene deres - og ikke nøl med å ringe dyrlegen om dere skulle være i tvil. Mange sykdommer og plager er vanskelig å oppdage - så heller ring en gang for mye, enn en gang for lite :-) 

 

 

#hund #kjærlighet #bestevenn #hundevalp #kos #bestevennen #kjæledyr #kosevenn #operasjon #operert #livmor #sykdom #plage #hverdag #gull #familie #baby #kosevenn #trist #mammahjerte #mamma #mammarolle #mor #morsrolle
 

 • Dato: 04.10.2016
 • Tid: 16:32
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
03.10.2016

Stuen vår


Her kommer et aldri så lite bildedryss av stuen vår, som lovet. Vi mangler enda en god del på veggene, samt gardiner, pynt og annet stæsj. Men det er slikt som kommer etterhvert, litt etter litt. Jeg er utrolig kresen på hva jeg vil ha, og hvor jeg vil ha det. Så tålmodighet må man ha, hehehe. Men vi er veldig fornøyde med sånn som det ser ut så langt, med både ny sofa og sofabord, og spesielt spisemøblene. Så det kommer seg absolutt, sakte men sikkert! :-)
 

- bildedryss - 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Hva syns dere? :-)

 

 

#stue #interiør #hus #hjem #husoghjem #pynt #sofa #møbler #møbel #fornøyd #deco #dekorasjon #inspo #inspirasjon #dilla #detalj #detaljer #mitthjem #mitthus #interiørglede #hund #linselus #kos #koselig #hjerterom #ro #fred #stil #klassisk #moderne #beige #hvitt #lys #lyst 

 

 • Dato: 03.10.2016
 • Tid: 18:43
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 5
03.10.2016

Uken som var

Ukens beste dag: Det må bli enten fredag eller søndagen i går. I går brukte vi dagen på en fin fjelltur i knallsol og herlig vær. Elsker de dagene hvor  meg, Henrik og Akira koser oss i dag ute. Fredagen var også veldig koselig. Selv om at jeg var syk på fredagen, så ble den brukt til litt shopping, varelevering og kundemøter, og den ble avsluttet med vin hos Susanne. Så kombinert fredag og søndag, tror jeg at det må bli! Resten av uken har vært forholdsvis rolig, med tanke på at jeg har vært mye syk. 
 

SAMSUNG CSC
 

Ukens opptur: Helt klart at jeg på søndagen begynte å nærme meg noe som vi kan kalle for bedringens vei, etter å ha vært syk siden torsdag. Jeg blir mildt sagt sprø av å være dårlig og i ro så lenge! 8-) 


Ukens nedtur: At Akira sin første livmors-operasjon ikke var vellykket, og at hun må opereres på nytt i dag :( Hater når hun har det vondt, noe av det absolutt verste jeg vet..

 

SAMSUNG CSC

 

Ukens morsomhet: Hehehe, det har vært en del morsomheter, men det er ikke absolutt alt som egner seg her inne. Så da går jeg heller for det som Henrik fortalte meg litt tidligere forrige uke, etter at han hadde møtt en mann som har hytte i nærheten av oss. Han lurte på om Henrik hadde unger, fordi han hadde nemlig sett en liten jente som gikk rundt utenfor huset her. HEHEHE - det er lille karikrabben det. Ikke noe småbarn her i gården, its just me!

 

Ukens film: Jeg har egentlig ikke sett så mange filmer som er nevneverdig her, men jeg har lyst å anbefale den nye, norske serien som har begynt å rulle på tv-skjermen nå, nemlig "Nobel". Serien går på NRK på søndager kl 21.10. Og episodene kan også sees på nrk.no :-) 
 

Ukens beste måltid: Det må bli ukens første måltid, som var marinert kalkun! Innlegget finner dere HER!
 

SAMSUNG CSC


 

Ukens person: Ukens person blir nok utvilsomt Susanne. Vi er utrolig like på veldig mange punkter, og jeg har det alltid artig med hun - samtidig som vi kan være seriøse og prate om litt dypere og viktigere ting. I tillegg er hun ikke god på en flekk, og det er jo ikke jeg heller ;-) 
 


Ukens bilde: Fra hjemmekontor-kosen min. Dette bildet er kort oppsummert hvorfor jeg stortrives med å jobbe hjemmefra. Fred, ro, ryddig og koselig. 

SAMSUNG CSC

 

Ukens innkjøp: Denne uken har jeg ikke handlet noe i butikker, tror jeg. Men jeg har fått sneket litt på nett og klikket hjem noen godbiter der, som jeg venter på nå. Så postkassen sjekkes hyppig 8-) 

 

 

Hvordan var deres uke? :-)

 

#uke #hverdag #oppsummering #mat #venner #vennskap #frihet #friluft #tur #fjelltur #minhverdag #minuke #inspo #frukt #mat #hjem #hjemmekontor #familie #kjærester #samboer #samliv #moro #kos #sykdom 

 

 • Dato: 03.10.2016
 • Tid: 10:43
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 3
02.10.2016

Søndagstur

Etter å ha vært syk siden torsdag, har jeg begynt å bli enormt rastløs og lei av å ta det helt med ro på sofaen. Så når vi våknet til helt skyfri himmel og knall sol i dag, ble vi enige om å ta oss en fjelltur. Vi lagde til kakao, pølser og vann, smurte oss med hjemmelaget flåttmiddel og la ut på tur. Denne gangen valgte vi å gå på et lokalt fjell som heter Gladihaug, en plass som er maaaange år siden sist jeg har vært. Og Henrik har aldri gått denne turen før, så kjekt å kunne variere litt. Men at formen ikke har kommet seg ordentlig enda med tanke på influensaen jeg ikke er helt kvitt - det kjentes veldig godt. Tungpustet og fæl, men vi kom oss ihvertfall til topps. Og det var veldig godt å få nyte finværet, ettersom det har vært et vanvittig drittvær her de siste dagene. Så de få dagene vi får med knallsol - de blir utnyttet godt, uansett dagsform. Livet på vestlandet altså. 
 

- bildedryss - 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Åh, jeg er så glad i disse to her <3 

Hvordan har deres søndag vært? 

 

#tur #fjelltur #natur #foto #fotografi #trening #form #søndag #helg #kos #aktivitet #hverdag #norsknatur #kjæreste #hund #kos #hverdagsglede #hverdagsglimt #hverdagslykke #vestland #vestlandet #vær #sol #høst #høstvær 

 • Dato: 02.10.2016
 • Tid: 19:29
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
01.10.2016

lørdagsmorgen

SAMSUNG CSC

Jeg har vært syk siden torsdag og formen er rævva, og det gjorde ikke saken så mye bedre at jeg bare har sovet noen få timer inatt. Så for å slutte å synes synd på meg selv og heller gjøre dagen bedre, laget jeg belgiske proteinvafler til frokost til oss. Og det hjalp, for denne frøkna er jo så glad i mat. Så nå er vi begge mette og gode, og det med god samvittighet. Disse vaflene er proteinrike, grovere og sunnere - uten masse avanserte matvarer. 

Formen er fortsatt ganske dårlig, så dagen skal tilbringes på sofaen med litt nettshopping og avslapping. Rolig helg her i hus, med andre ord. Deilig det også, for de siste månedene har vært travle og mye har skjedd. Så nå skal formen bygges opp igjen og kreftene skal spares opp til uken som kommer :-)

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Jeg har lagt ut oppskriften på disse godsakene her før, men kan selvsagt dele den igjen dersom det er ønskelig.
God lørdag, dere! :-) 

 

 

#mat #matprat #matglede #passion #frokost #helg #lørdag #hverdag #kos #hverdagskos #inspo #inspirasjon #matinspo #matinspirasjon #vaffel #vafler #frukt #sunn #sunt #godt #suntoggodt #protein #proteiner #kosthold #hjemmelaget #hjemmelagetmat #morgenkos 

 • Dato: 01.10.2016
 • Tid: 12:14
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 3

Om meg

Karianne Nesse

Jeg heter Karianne Nesse, og er 23 år gammel. Bor sammen med kjæresten min, på landet utenfor Bergen. Blogger om hverdagen generelt, oppturer og nedturer, interiør, mat og drikke - og litt til =)

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no