hits
31.08.2017

Tips til å få mer tid i hverdagen - men samtidig jobbe mot drømmene dine.

En av de mest oppbrukte unnskyldningene i dagens samfunn er "jeg har ikke tid". Mange føler på hverdagsstresset og at klokken går alt for fort. I tillegg har alt for mange slått seg med ro med en livssituasjon som de ikke er helt tilfreds med. Hvorfor er det slik da? Drømmer er jo for å nås. At ikke flere jobber for å få sin drømmehverdag, er for meg uforståelig. Og jeg vil jo så gjerne se flere og flere komme nærmere sine drømmer og sine mål, det er jo tross alt dette jeg jobber med. Så derfor tenkte jeg å dele litt av mine tips til dere på hvordan du kan innhente litt mer tid i hverdagen, til å følge DINE drømmer og DINE mål. 
 

* HA RUTINER I HVERDAGEN. 
Å ha faste rutiner på faste, hverdagslige ting sparer så utrolig mye med tid og energi. Som for eksempel mathandel. Ta mathandelen EN gang i uken. Lag en plan for alle middager den neste uken, og handle inn maten deretter. Tid, energi og penger spart. Når det kommer til for eksempel husrydding; ta et og et rom om gangen. Da blir du mye fortere ferdig og har plutselig tid til overs. Matpakker, antrekk og vesker/skolesekken kan fint klargjøres på kvelden før. Dere skjønner tegningen? Ting som må gjøres hver dag, eller ihvertfall fast hver uke, ha en fast rutine på det. * BRUK FRITIDEN DIN GODT. 
Jobber du for eksempel fra kl 08-16, ikke bruk hele kvelden på å zappe gjennom tv-kanalene og snike på folk på facebook. Ja, for all del. Utrolig interessant, jeg gjør det selv. Men tenk hvor mye tid du bruker foran pc, mobil, data, nettbrett og tv i løpet av en uke? Hvor mye blir det i løpet av en måned? Et år? UTROLIG MYE. Hadde du brukt 1/3 eller kanskje 2/3 av den tiden til å gjøre små, men nyttige grep som tar deg nærmere din hverdag slik du ønsker den, da hadde du vært utrolig nærme NÅ.  


* PRIORITER DEG SELV MER. 
Det er ikke frekt å si nei til ting en gang i blant. Når sist turte du å si nei til noe som du eeeegentlig ikke hadde så veldig lyst å være med på i utgangspunktet? Det er ikke egoistisk å prioritere eget behov og egne drømmer. 


 

* SE PÅ TIDEN DIN SOM PENGER. 
Da blir du plutselig litt mer forsiktig når det kommer til sløsing av tid. Jeg har blitt mye flinkere til å gi avslag på ting som jeg ikke ønsker å være med på, eller som er unyttig eller unødvendig å bruke tid på. Så lenge det ikke går på bekostning av andres følelser, så kan du absolutt prioritere strengere hva du bruker tiden din på. Om dagene dine er stortsett det samme hver dag ; jobb, hente barna i barnehagen, lage middag, får ungene i seng for å deretter kollapse på sofaen resten av kvelden - da bør du ihvertfall ta grep. Om du stortrives med denne hverdagen, så keep going. Om du er konstant trøtt, sliten og umotivert, do something!

 


* LAG LISTER. 
Handlelister, pakkelister, to do-lister etc. Dette gjør jeg, og fy søren så mye tid og hodebry det sparer meg. Lag i tillegg et ark med dine mål for den kommende måneden, pluss uken som kommer. Da blir det faktisk til at jeg gjør alt jeg har notert, og fy flate for en FEELGOOD. I tillegg skriver jeg dem ned med penn og papir (ikke på pc), og lar arket ligge i stuen. Da ser jeg det hver dag, og jeg følger hele tiden med på hvor mye jeg har krysset av, og hvor mye som gjenstår.  


* SKRIV NED HVA DU ØNSKER DEG. 
Dette er det som har trigget meg mest det siste året. Å skrive ned punkt for punkt med ting jeg ønsker meg. Uansett hva det er. Om det er ting jeg ønsker å kjøpe, plasser jeg vil reise, hvordan jeg ønsker hverdagen min skal være etc. Få med alt. Alt fra de små, men viktige hverdagsgledene, til de store drømmene og ønskene. Skriv så detaljert som mulig. Jo flere punkt, jo bedre. Hvor mye vil du tjene? Hvor mye vil du jobbe? Hvorfor skal du lykkes? Ta en ordentlig brainstorm og skriv DITT DRØMMELIV. 


 

* GJØR DEG SELV BEVISST PÅ HVA DU ØNSKER.
Ja, du vet i hodet ditt at du vil vinne i lotto og trenger ikke å skrive det ned på et papir. Men å vinne i lotto utgjør ikke ditt drømmeliv. Problemene er der enda. De rike har også hverdagsproblemer og har sine ting de sliter med. Fokuset må ikke ligge på det å ha flaks og håpe på et mirakel. Fokuset må ligge på at du skal gjøre endringer i din hverdag, som dag for dag tar deg noen skritt nærmere det livet du ønsker å ha. Uansett om det er å ha 50 000kr i måneden eller om det er å kunne si opp jobben for å reise jorden rundt, eller hva det enn måtte være. Du må jobbe, du må stå for endringene. Alt er mulig. Det har jeg flere eksempler på. Men det kommer selvsagt ikke lett og bare rett opp i hendene våres. Men de som jobber, de jobber overhode ikke forgjeves. * LEGG BORT UNNSKYLDNINGENE. 
"Er så trøtt og sliten, tar det i morgen." . "Har ikke tid". Om du er trøtt og sliten i dag, så må du ta grepene som gjør at du ikke er trøtt og sliten i morgen, uken etter, måneden etter og årene som kommer. Er du sliten med den hverdagen du har nå - jo, altså.. Med null endringer og null forandringer, da er du hakket mer sliten om noen måneder. Å gjøre endringer er vanskelig og tungt. Men husk på at det er i starten det er vanskelig. Trust me, i know. Ofte blir det verre før det blir bedre, men det er så verdt det. Det er verdt å svette litt ekstra, å ofre noen timer på puten helt i startfasen, for å få belønningen senere. 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

#drømmer #mål #business #jobb #karriere #gøy #hjemmekontor #grunder #selvstendig #selvstendignæringsdrivende #vekst #personlig #hverdag #livsstil 

30.08.2017

Beige

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Jeg synes disse fargekombinasjonene er så fine. Så lunt, behagelig og avslappende! 

 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

 

 

 • Dato: 30.08.2017
 • Tid: 17:49
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 0
29.08.2017

Rabattkode hos Viphuset

 

Er det flere enn meg som er glad i interiør og gode deals? Det regner jeg med, og derfor er det en glede å kunne dele en rabattkode med dere, som gir dere 20% rabatt på alle ordinære varer hos Viphuset. Bruk koden "kninterior" i kassen - så blir rabattene trukket i fra. Direktelink til nettbutikken finner du HER! 

Her ser dere noen av mine favoritter. De har alt i fra fine krukker, baderomsartikler, kopper og krus, og generelt sett veldig mye fint!

Klikk deg inn her for å kikke litt! =D 

 

 

#ad

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

#shopping #interiør #dekor #dekorasjon #pynt #interiørglede #deals #salg #rabatt #rabattkode #reklame #interiørglede #hus #husoghjem #stil #design 

 

 • Dato: 29.08.2017
 • Tid: 17:26
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 2
28.08.2017

Gotta love eBay

SAMSUNG CSC

Se så søt denne kjolen er? Skikkelig sånn sukkersøt-ish, og jeg synes den er så fin. Den er for øyeblikket både litt for lang og litt for trang, men jeg klarte å presse den på meg for en kveld på ferie. Forhåpentligvis passer den bedre neste gang? 8-) 

Anyways, dette er et av kuppene mine fra ebay. Jeg har nettopp gjenopptatt min ebay-karriere, etter en god stund pause. Jeg var helt vill på shoppingen derfra for noen år siden, men jeg ga meg til slutt. Det ble for mye bomkjøp og unødvendig dritt, så jeg tok en laaang pause. Men nå er jeg back on track, selv om at det svir i lommeboken. Man blir litt blind, og bestiller ting i hytt og pine. Men det er gøy at det hagler med pakker i postkassen da :-))))

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Om det er interesse for det, så kan jeg lage noen innlegg om mine beste kjøp fra ebay? :-)

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

 

#kjole #antrekk #outfit #ootd #maxi #maxikjole #mote #fashion #ebay #shopping #shoppe #netthandel #nettshopping #klær

28.08.2017

Materialistisk kjærlighet

SAMSUNG CSC

Denne store krukken her..... Åh, jeg elsker den. Jeg tar meg selv i å se på den og smile - nesten daglig. Er jeg helt gal? Jeg har en helt rar ting for krukker, og skulle vel i grunn hatt enda flere. Selv om at kjøkkenet og stuen har begynt å bli full av det.. Men det er jo så mange fine..... Og jeg er så svak... 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Dette er noen av mine favoritter fra Joyinteriør. Jeg har flere godsaker derfra, og jeg har pekt meg ut enda mer som snart skal klikkes hjem. Anbefaler å ta turen innom nettbutikken, for der er det mye fint. I tillegg er det noen godbiter på salg nå - så du kan gjøre et kupp :-) Nettbutikken finner du HER!

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

#interiør #interiørglede #interiørdilla #hus #husoghjem #hjem #pynt #dekor #detaljer #dekorasjon #krukker #joy #nettshopping #netthandel #dilla 

 • Dato: 28.08.2017
 • Tid: 11:42
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 1
27.08.2017

Siste bildedryss fra ferien

Her kommer siste del av bildene våres fra turen til Gdansk. Vi fikk nytt sydenvarme på stranden, biff som var bedre enn noe annet jeg har spist, roomservice og prosecco fra morgen til kveld, kalorirekorder sikkert hver eneste dag - og mest av alt; mye kos. Vi hadde veldig fint på tur, men det må sies at det alltid er veldig godt å komme hjem igjen. Jeg kom for øvrig hjem til en ødelagt, sengeliggende kropp, noe som var veldig kjedelig. Jeg pleier alltid å være sengeliggende i 2-3 dager etter jeg har vært bortreist, noe som er sammenkoblet til angsten min. Men denne gangen var det mye verre, og jeg er fortsatt dårlig. Men jeg er ihvertfall på bedringensvei nå, så det er veldig deilig! :-)

 

 

- bildedryss - 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SONY DSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

Polen - jeg elsker deg! :-)

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

 

#reise #reising #reiser #ferie #feriemodus #sommer #sommerogsol #turist #oppleve #opplevelser #mat #matprat #hverdagsluksus #hverdagsglede #prosecco #restaurant #kultur #polen #reiseliv #moro #familie #samliv #kvalitet #kjæreste #kjærester

 • Dato: 27.08.2017
 • Tid: 16:54
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
27.08.2017

Ikke helt på topp

SAMSUNG CSC

Formen min har vært elendig siden vi kom hjem fra ferie, og halsen har virkelig tatt knekken. En fast rutine jeg har med sår hals, er å drikke varm melk med honning. Før hatet jeg det, for jeg har aldri vært noe glad i honning. Men denne honningen her synes jeg faktisk smaker utrolig godt! Og i tillegg så synes jeg den er utrolig god for kaktus i halsen, så jeg har en liten favoritt her, tror jeg! :-) 

I dag føler jeg meg en del bedre, og det er veldig deilig. Jeg blir så rastløs av å være for dårlig til å orke ting. Misforstå meg rett, jeg kan ligge på sofaen en hel dag og ikke gjøre noe som helst - men ikke når jeg er syk. For da har jeg så mye jeg vil gjøre, så mange ideer osv. Er ikke det typisk? Men vi har ihvertfall fått laget ferdig den nye hodegavlen vår, i disse trege dagene. Den gleder jeg meg til å vise dere  :-) 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Har du noen faste ritualer når du er syk?

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

24.08.2017

Livingroom

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

 

#stue #interiør #interiørglede #hjem #hus #husoghjem #mitthjem #vårthjem #novasolo #lenebjerre #sofa #sofahjørne #millemoi #interiørglede #diy #dekor #pynt #dekorasjon 

 • Dato: 24.08.2017
 • Tid: 18:16
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 1
23.08.2017

Sennepsguri

SAMSUNG CSC

 

Overskriften er referert til skjørtet mitt, og ikke min forkjærlighet for sennep, bare sånn at det er sagt 8-) I hate mustard, men synes fargen er fin da. Her er ene antrekket jeg hadde på meg på kveldstid på ferien nå. Skjørtet er faktisk kjøpt i Polen for noen år siden, og jeg synes det er så fint. Bikerjakken synes jeg også er så kul, men jeg glemmer aldri at Henrik en gang sa jeg lignet på Michael Jackson i den. Jeg dauer av "komplimentene" som hagler av han i blant, så jeg har litt sånn elsk/hat forhold til den jakken nå etter det ............

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC


Fra en skala fra 1 til 10 - hvor mye lignet jeg på Michael Jackson her, Henrik? :) Hehehe

 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

#antrekk #outfit #ootd #skjørt #sennep #sennepsgul #ferie #mote #fashion #biker #bikerjakke #reise #reiser #reising 

 • Dato: 23.08.2017
 • Tid: 20:13
 • Kategori: Reise
 • Kommentarer: 1
20.08.2017

Maxidress

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

 

#reise #mote #antrekk #outfit #ootd #kjole #fashion #reiseliv #turist

 • Dato: 20.08.2017
 • Tid: 17:16
 • Kategori: Reise
 • Kommentarer: 2
19.08.2017

Vacayyy

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC


Her er et lite bildedryss fra våre første dager på ferie. Vi lever livets glade dager i Polen, og har det relativt fint. God mat og god drikke fra morgen til kveld, shopping, strandkos og avslapping er egentlig dagene våres kort oppsummert. Så vi kan ikke klage :-)

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 • Dato: 19.08.2017
 • Tid: 17:08
 • Kategori: Reise
 • Kommentarer: 1
18.08.2017

Wanties

Siden vi ikke har hatt tid til å dra på shopping her nede enda, så tenkte jeg at jeg kunne dele noen av mine wanties fra nelly i mellomtiden. Klær, sko, pynt og vesker er slikt jeg igrunn aldri får nok av, så det dukker opp stadig nye ting som jeg vil ha hjem i hus. Under ser dere noen av godsakene jeg sikler på nå :-) 

Nå skal vi ut å få i oss litt lunsj, og trakke litt rundt i nærområdet, så jeg runder av her! Håper dere får en fin fredag! :-) 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

#mote #antrekk #klær #kjoler #nelly #wants #vilha #wanties

17.08.2017

Vacaymood

SAMSUNG CSC

Juhuu, denne frøkna er i feriemodus. Det har jeg egentlig vært nå de siste dagene, men nå har vi endelig kommet oss avgårde. Jeg er klar for mye god mat og drikke, spa og avslapping, shopping og alt annet ferier flest byr på. Det blir godt å komme seg litt vekk fra regnet, og ikke minst godt å komme tilbake til Polen. Vi har vært litt i overkant mye i Polen disse årene meg og Henrik har vært sammen, så vi må snart finne oss et nytt favoritt-reisemål. Litt variasjon er ikke heeeelt krise, hehhee. Men vi trives jo så godt her, så det blir nok ikke så alt for lenge til neste gang :-)

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Nå skal ferien nytes! 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 • Dato: 17.08.2017
 • Tid: 17:08
 • Kategori: Reise
 • Kommentarer: 5
17.08.2017

All black

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Jeg lo høyt når jeg først gikk gjennom disse bildene her. Jeg vet ikke helt hva som har skjedd, men jeg ser jo ut som tidenes cowboy med måten jeg står på. Halla cowboy-laila! Anyways,det er sjelden jeg går med dongeribukse, så da glimtet jeg en sjelden gang til med å gå all black. Svart er jo alltid safe, spesielt når man ikke er heeelt komfortabel i eget skinn, haha. 


Men fra det ene til det andre, er det noen som forresten har tips til hvor man får kjøpt fine og gode dongeribukser? :-) 

 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

 

#antrekk #black #mote #klær #fashion #outfit #allblack #kleint

 

16.08.2017

Dilla på krukker

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Åh, jeg er så glad i disse krukkene her. Jeg har kjøpt dem hos Joy Interiør, og jeg synes dem er sååå fine. Jeg har alltid hatt en rar greie for krukker, bokser og kurver, så disse sklir jo rett inn. Det står "pasta" og "chocolate" på dem, men jeg liker dem bedre uten skriften, så jeg vender skriften innover, slik at den synes minst mulig. Synes de er utrolig fine, og og den lille krukken med kaffe i, er jo så søt. Kan brukes til så mye!

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

#interiør #kjøkken #dekor #dekorasjon #detalj #detaljer #interiørglede #hus #husoghjem #mitthjem #vårthjem #vårthus #krukker #pynt 

 • Dato: 16.08.2017
 • Tid: 11:11
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 2
15.08.2017

Tuesdayblues

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

 

#interiør #hus #husoghjem #hjem #hjemme #hjeminnredning #innreding #innredning #dekor #dekorasjon #kjøkken #interiørglede #mitthjem #vårthjem 

 • Dato: 15.08.2017
 • Tid: 16:56
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 1
15.08.2017

En koselig start på uken

I går var jeg på koselig middag og workshop med noen flotte frøkner i teamet. Vi spiste på Olivia, før vi dro videre på en forhandlerworkshop. Det var en veldig koselig start på uken, og jeg synes det er så kjekt å møtes sånn som dette. Prate, spise, kose oss og hente inspirasjon og motivasjon sammen. 

Jeg er glad for at jeg får jobbe med så fine mennesker. Så mange forskjellige personligheter og livssituasjoner, men som byr på seg selv, som er engasjerte og positive - og som er så gode. Det setter jeg stor pris på, og det er nettopp disse tingene som gjør at jeg elsker denne jobben. Samholdet, fellesskapet, de koselige samlingene, møtene og all moroa som vi får oppleve sammen. 

Jeg gleder meg til flere sammenkomster - vi har jo så mye foran oss! :-) 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

Tusen takk for en perfekt start på uken - det gledes til neste gang <3 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

#jobb #karriere #livsstil #glede #vennskap #moro #date #restaurant #kos #moro #gøy #lifestyle #forever #foreverliving #kolleger #frihet #tid

14.08.2017

Er du fornøyd?

Er du fornøyd? Er du der du ønsker å være i livet? Liker du hverdagene dine? Eller er du en av mange som sliter seg ut i ukedagene, og lever for helgene og noen uker med ferie i løpet av året? Om du er blant det sistnevnte, hvorfor? Hvilke endringen hadde måttet til for å forandre på dette? Hva må til for at du skal være fornøyd med egen hverdag og egen situasjon? Om du forestiller deg din nåværende situasjon nå - og i de neste 10-20 årene, hva tenker du da? Hvilken følelse sitter du med? Engasjement, sommerfugler og glede? Eller er det litt uaktuelt? Ta deg tiden til å tenke gjennom disse tingene. 

 

Hva vil du egentlig? Hva ønsker du, og hva drømmer du om? Har du barn som du føler du helst skulle sett litt mer? Har du en hobby som du ikke har god nok tid til? Kanskje det er reiser, større økonomi og en større mestringsfølelse som trigger deg? Det kan være så mangt, men dessverre er alt for få av oss villige til å jobbe for å få den hverdagen vi ønsker og higer etter. Alt for mange går dag inn og dag ut i en tilværelse som de mistrives i - kun fordi de ikke er villig til å gjøre noen forandringer for å få det bedre. Hvorfor? 

 

Jeg var slik selv før. For min del var det frykten som stoppet meg. Livredd for alt som kunne skje. Les - KUNNE SKJE. Hodet og psyken kan være den verste fienden man har - fordi man kan fortsette i det uendelige. Jeg var redd for å ikke få det til. For å mislykkes. Redd for hva andre skulle si og redd for hva andre måtte tenke. Redd for å utfordre meg selv og livredd for forandringer. Så da forholdt jeg meg til det verste alternativet - å gå hver eneste dag i en hverdag som jeg egentlig ikke taklet, ikke trivdes med og ikke hadde det fint i. Fordi jeg var redd. Men hva er bedre? Å våge å ta en sjanse for å få forandringer - eller ødelegge seg selv psykisk? Til slutt gikk det så langt for min del - at det ikke var valgmuligheter lenger. Jeg måtte ty til forandringer, jeg måtte ta grep for egen hverdag, egen helse og egen trivsel. 


 

Og det har så klart vært en helomvending. Ting tar tid, man må ut av komfortsonen og man må utfordre seg selv - men det er jo så uendelig verdt det. Hverdagen min er ikke i nærheten av det den var før, og jeg kjenner på en frihet som jeg aldri trodde jeg skulle ha. I tillegg til en personlig utvikling og en mestringsfølelse som betyr så mye for meg. Som har gitt meg større tro på meg selv, og som nå våger å gi litt mer blaffen i hva andre eventuelt måtte mene og tenke. For andres meninger forandrer ikke helsen min, økonomien min eller livet mitt. Det er jeg som er sjef i eget liv - og da er det jeg som må ta grep. Ingen kan gjøre det for meg. 

 

Man ser stadig folk som klager på at de har for lite tid. For lite tid til barna, for lite tid til å trene, for lite tid til familien, venner, hobbyer - you name it. Det handler ikke om tid, det handler om prioriteringer. For man får som regel tid til alt man vil ha tid til. Man prioriterer tiden der man vil - alt dette ligger i dine hender. Alle har de samme 24 timene i døgnet - men det er opp til deg hva du bruker dem til. Tenk hvor mye du er på sosiale medier i løpet av en dag? Hvor mye du ser på tv, er på laptop'en eller scroller på mobilen? Tenk om du hadde brukt noen av disse minuttene og timene i løpet av en uke - til å jobbe deg litt nærmere målene dine? 5 minutter her og 15 minutter der - det kan utgjøre enormt mye i lengden. Jobben min - som jeg tilbyr til andre - gir en enormt stor frihet og fleksibilitet. Du kan jobbe hjemmefra, du kan jobbe via mobil, via pc - du kan enkelt sagt jobbe hvor du vil, når du vil. Alle hjelpemidlene er tilrettelagt for at du skal kunne lykkes med å bygge egen business, på dine egne premisser. Men det kreves jo så klart arbeid og en god innsats, i likhet med alle andre jobber. Du styrer alt selv, og du har en rekke goder underveis. Veldig mange viser interesse for dette, men tipp hva den mest bruke unnskyldningen er? "Jeg har ikke tid". Faktumet er at om du har lyst på mer tid med familien og barna - da lager du mer tid til til dette. Om du er bestemt på at du vil/må tjene 5000kr mer i måneden, da prioriterer du tid til dette. Om det er viktig for deg med god helse og en sunn kropp - jo, da prioriterer du tid til å gå på trening. You get the picture? Tid er en unnskyldning for å ikke gidde, for å ikke våge, eller for å ville. Og det er helt greit - men ikke vær en av de mange som lurer deg selv. Våg å gå for det du ønsker. Våg å tre litt ut i det skumle og ukjente, for hva er egentlig det verste som kan skje? 


 

Og med dette søker jeg dere - som har tid nok til å sette vekk noen minutter, halvtimer og gjerne noen timer i uken, for å bygge din egen business hjemmefra. Mye kan gjøres via mobil og nett - og hjelpemidler og oppfølging er så klart en selvfølge. Du må være over 18 år (helst over 20), og du må være motivert, målbevisst og engasjert :-)
Om dette virker interessant, send meg gjerne en mail for mer info -> karianne_nesse@hotmail.com 

 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

#jobb #karriere #egensjef #frihet #tid #penger #økonomi #glede #jobbehjemmefra #egensjef #grunder #business 

14.08.2017

Basic

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

 

#antrekk #outfit #highwaist #basic #ootd #mote #bukse #høytlivsbukse #grå #svart 

13.08.2017

Klar for ny husmorferie

http://www.accorhotels.com/3391

http://www.accorhotels.com/3391

http://www.accorhotels.com/3391

http://www.accorhotels.com/3391

http://www.accorhotels.com/3391

http://www.accorhotels.com/3391

http://www.accorhotels.com/3391

http://www.accorhotels.com/3391

http://www.accorhotels.com/3391

http://www.accorhotels.com/3391

http://www.accorhotels.com/3391

http://www.accorhotels.com/3391

http://www.accorhotels.com/3391

http://www.accorhotels.com/3391

Åh, dette skal bli deilig. En liten husmorferie igjen, heheh. Meg og Henrik var i Polen tidligere i år, men da var vi på storbyferie midt i Warszawa. Denne gangen har vi booket oss inn på stranden mellom Gdansk og Sopot, i håp om sol og fint vært. Det hadde vært deilig å kunne ligge på en solseng og nyte finværet litt. Vi blir en god gjeng som reiser nå, og vi gleder oss veldig. Så det blir veldig kjekt :-) 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 • Dato: 13.08.2017
 • Tid: 16:29
 • Kategori: Reise
 • Kommentarer: 2
11.08.2017

Happy friday

SAMSUNG CSC

Ville bare kjapt titte innom og si god helg. Her for vår del blir det fotball, hjemmesysler og sofakos. Det er ordentlig drittvær her på vestlandet i dag, så da blir det en innedag istedenfor! Det er jo koselig, det også! <3 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

09.08.2017

Tacosalat

SAMSUNG CSC

Åh, dette synes jeg er så godt. Jeg blir fort lei av "vanlig" taco med lefser, og da pleier vi å heller bytte over til tacosalat. Man får plass til mer grønt, og det er såå godt. I tillegg er det godt med hjemmelaget nachochips til, som nesten er et must. Chipsene lager jeg av grove tacolefser eller speltlomper - alt etter hva vi har i huset. Denne gangen ble det tacolefser. 

Chipsene er utrolig enkle å lage. Jeg kutter dem opp slik som på bildet, pensler med litt olje, og tar på ønsket krydder. Jeg liker godt  bruke chili, hvitløk og grillkrydder - men dette er smak og behag. Stekes bare i noen få minutter, siden de ikke trenger lang tid for å bli crispy!

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

So good!

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

 

#mat #matprat #matglede #middag #taco #tacosalat #sunt #suntoggodt #sunn #helse #kosthold #salat #grønt #middag #middagstips #hjemmelaget #hjemmelagd #hjemmelagetmat #mums

08.08.2017

Dagtidsdate

SAMSUNG CSC

Meg og Henrik pangstartet helgen med en aldri så liten formiddagsdate. Det var utrolig koselig å starte dagen med en romantic date, og det er lite som slår skalldyr, prosecco og kosetid med mannebeinet. Jeg klarte ikke å dy meg, og måtte så klart bestille en skalldyrtallerken. Jeg synes sjømat og skalldyr er så vanvittig godt, og jeg kunne spist det omtrent hver dag. Så denne gangen ble det kongekrabbe, reker, kreps, krabbe og blåskjell. Mums!

Vi spise på Fjellskål, og det skal vi absolutt gjøre flere ganger. Dette er første gangen vi har vært her og spist, av den enkle grunnen at vi ikke har visst om restauranten her. Jeg trodde det kun var kjøp og salg av sjømat og skalldyr, og ikke en restaurant også. Så nå har vi oppdaget noe nytt - og mitt nye favorittsted! 
 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Jeg kommer til å leve på dette til neste gang vi drar hit, som forhåpentligvis ikke blir alt for lenge til.
Elsker slike dates, dette er jo noe av det koseligste som finnes! 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

 

#mat #matprat #matglede #date #restaurant #sjømat #skalldyr #kreps #kongekrappe #hverdagsglede #hverdagsluksus #kvalitetstid #kos #kjærester #kjæreste #samboer #kjærlighet #romantisk #romantikk #koselig #prosecco

07.08.2017

Borte bra - hjemme best

Åh, nå er vi hjemme igjen etter mye reising, farting og besøk rundt om. Når jeg tenker meg om, så har vi ikke vært så mye hjemme i sommer, så nå skal det bli godt å roe ned litt igjen. Men først skal passet luftes igjen om litt over en uke. Da drar vi til Polen igjen, og jeg er klar for shopping, spa, bading og mye god mat. Men etter DET - så er jeg klar for å innlosjere meg hjemme igjen for en god stund. Jeg har flere planer i huset som jeg vil få gjort, samtidig som jeg bare vil være hjemme, jobbe, komme tilbake til normale rutiner og bare .... nyte hverdagen på hjemmefronten! 
 

SAMSUNG CSC

 

Denne uken før avreise, skal brukes til jobbing, arbeid på uteområdet vårt og planlegging av jobbreiser til høsten og vinteren. Planene og målene er klare, og da må det jobbes deretter. Og det er jeg så klar for nå! =D

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

#reise #reiseliv #sommer #sommertid #reising #jobb #karriere #moro 

 • Dato: 07.08.2017
 • Tid: 17:09
 • Kategori: Reise
 • Kommentarer: 0
06.08.2017

Denim dress

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Så sykt behagelig på!

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

 

#antrekk #mote #kjole #denim #outfit #ootd #outfitoftheday #klær #fashion 

03.08.2017

Hytteliv

SAMSUNG CSC

Det har vært stille fra meg noen dager, nettopp fordi vi har kost oss med hytteliv, natur, familie og avslapping. Det trengtes nå, og det var veldig godt med noen dager på fjellet. Vi har vært sammen med familien til Henrik, og det har vært veldig kjekt. Vi har gått lang tur i regnet, spist god mat, spilt spill og rett og slett bare koblet av. Og deilig er det å ha muligheten til å gjøre sånne ting i hverdagen. Jeg er så glad for at jeg har en såpass stor frihet i forhold til jobben min, som gjør disse tingene her til null problem. Jeg kan jo flytte med meg jobben hvor som helst - og da må det så klart utnyttes <3

 

- bildedryss - 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

Nå derimot er vi hjemme igjen - enn så lenge. Det ble et lite pitstop innom hjemme i dag, for å pakke om, før turen går videre til Husnes. I tillegg måtte jeg få unnagjort litt regnskap og andre godsaker som er deilig å få ut av verden. Så en liten tur hjem, før vi drar på tur igjen i morgen tidig. Kofferten er pakket, og vi er klar for en finfin helg hos Camilla, Stephen og Oliver <3 Nå blir det mye etterlengta kos!

 

Takk for noe fine dager <3 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

01.08.2017

Tacosalat

SAMSUNG CSC

.... med hjemmelagde nachochips! 
En sunnere og litt annen vri på den tradisjonelle tacoen. Dette har vært en av middagene som vi har kost oss med nå under C9-programmet. Og dette er jo så vanvittig godt. I tillegg er det en god måte i spise opp rester av salatingredienser som er liggende i kjøleskapet - for man kan jo ta alt mulig i en salat! 


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Nachochipsene lager jeg av tortillalefser eller speltlomper, alt etter hva vi har liggende. Jeg pleier å skjære de opp som en rund pizza, deretter pensle dem med litt olje og valgfritt krydder. Jeg liker best å krydre med piffi, hvitløk og chilikrydder - men det er smak og behag :-) Stekes i bare noen minutter. De blir veldig fort sprø!

SAMSUNG CSC

Burde smakes! =D 

 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

#mat #matprat #matglede #middag #taco #hjemmelaget #hjemmelagetmat #salat #tacosalat #sunn #sunt #suntoggodt #helse #kosthold #c9

Om meg

Karianne Nesse

Jeg heter Karianne Nesse, og er 23 år gammel. Bor sammen med kjæresten min, på landet utenfor Bergen. Blogger om hverdagen generelt, oppturer og nedturer, interiør, mat og drikke - og litt til =)

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no