hits
31.08.2016

Bildedryss fra Oslo og Success Days, del 2.

- bildedryss - 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Tusen takk for en herlig helg, dere. Det gledes allerede til neste gang <3 

#Jobb #karriere #mat #restaurant #fest #arrangement #foto #prosecco #champagne #venner #vennskap #moro #selvstendig #reise #reiser #oslo #norge #meg #lykkelig #livet 

 • Dato: 31.08.2016
 • Tid: 19:15
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4
31.08.2016

Proseccolunch

Jeg har helt glemt å fortelle dere om mandagen jeg hadde for noen uker siden. Det var ihvertfall duket for KICK OFF for oss som er selvstendige forhandlere i Forever Living, - og de som var interessertte, i Bergen, - og det er klart man stiller på. Slike arrangementer får satt tanker og hode i sving, i tillegg får man en god dose med inspirasjon og motivasjon til veien videre. 

I den forbindelse fant meg og Therese ut (min upline, som jeg jobber tett med og som jeg har blitt så glad i), at det hadde vært koselig å få samlet noen fra teamet til en lunsj, før selve arrangementet begynte. Men med dårlig timing var det så utrolig mange som ikke kunne komme, ettersom det var første skoledag for både store, små og studenter den dagen. Men vi ble en liten bukett selv om, og slike ting syns jeg er så koselig <3 

Så en liten proseccolunsj ble det for min del som ikke kjørte den dagen, etterfulgt av Kick Off med en sal full av motiverte og glade sjeler. På lunsjen fikk vi tatt en kjapp gjennomgang på hvorfor vi alle som var der tok valget og begynte som forhandlere, og hva det hadde gitt oss så langt, og hva vi håpte på det skulle gi oss i fremtiden. For meg er det utrolig motiverende og gøy å høre andre sine tanker om slikt, og kunne prøve å hjelpe enda flere på veien!

- bildedryss fra dagen - 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC 

Takk for at dere er dere, jenter. Jeg stortrives hver gang vi møtes, og dere er i tillegg så flinke med jobben dere gjør. Gleder meg til flere sammenkomster og eventer med dere! :-) 

Vil du bli en del av teamet vårt? Jobbe i lag med en gjeng ulike, men sprudlende og fine mennesker? Jobbe hjemmefra og bygge deg opp alt i fra en hobby-inntekt, deltidslønn eller kanskje en fulltidslønn? :-) 
> karianne_nesse@hotmail.com 

 • Dato: 31.08.2016
 • Tid: 14:18
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 5
30.08.2016

Bildedryss fra Oslo og Success Days, del 1.

Jeg har så mye bilder fra Oslo og Success Days som jeg vil dele med dere, så her kommer første delen av bildedrysset :-) 
 

- bildedryss - 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Jeg ser nå at bildene overhode ikke var i noen form for riktig rekkefølge her, men så mye som jeg har kranglet med bildeopplasteren nå, så gidder jeg ikke å gjøre noe med det. Uansett, så var det en fantastisk tur, og jeg har enda sommerfugler i magen. For et selskap jeg jobber i, for noen fine folk jeg får jobbe med, og for en gevinst det har gitt meg så langt. Stolt, ydmyk og takknemlig <3 

 

 

#jobb #karriere #oslo #reise #hotell #fest #restaurant #champagne #venner #vennskap #drømmejobb #frihet #grunder #selvstendig #forever #livsstil #mat #middag #kos #kvalitet #hverdagsglede #lykke 

 

 • Dato: 30.08.2016
 • Tid: 14:13
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
29.08.2016

En magisk helg

For en fantastisk helg jeg har hatt i Oslo. Denne gangen var jeg så heldig at jeg fikk ta med meg Henrik på jobbeventet, noe som så klart gjør det enda gøyere og koseligere. Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne en gang, for helgen har vært helt magisk, og hodet mitt bobler nesten over her jeg sitter i dag. Helgen har vært proppfull av en herlig kombo av business and pleasure, og vi har også klart å snike inn litt kjærestekos også. Så 10/10, bortsett fra at Henrik har vært syk siden Torsdag. Men han var så snill og deltok nesten hele helgen, og det betyr sååå mye for meg. 

Vi har kost oss glugg med så mange av de fine, gode kollegene mine som jeg har blitt så glad, med mye god mat og drikke, forelesere som har både rørt, motivert og inspirert, roomservice og champagne, wallmans show, dans og sang - og så mye, mye mer. Dere som følger meg på snapchat, vet nok hva jeg snakker om 8-) Det har ihvertfall vært en uforglemmelig helg, og Forever sparer virkelig ikke på kruttet. Stolt av å få være en del av alt dette. 


SAMSUNG CSC

Vi tok Oslo Spektrum med storm, og vi har fått hørt på så mange fantastiske forelesere og personer, både folk jeg kjenner, - og personer jeg aldri hadde trodd jeg skulle få se live. Helt fantastisk, og jeg er proppet full av inspirasjon og motivasjon. Jeg har i tillegg så mange bilder fra helgen som jeg ønsker å vise dere, så disse kommer i løpet av de neste dagene :-)

Jeg har ikke en eneste tvil om at jeg har valgt riktig vei å gå, - og at denne jobben og denne bransjen er det rette for meg, min helse og min hverdag. Det har allerede på 1 1/2 år gitt både meg og Henrik så utrolig mye, og nå er jeg klar for å brette opp ermene og nå nye høyder. Jeg skal ikke gi meg som Manager og her jeg er nå. Jeg skal fortsette å hjelpe folk i teamet mitt å bygge sitt eget foretak og jobbe seg opp til å bli ledere, og hjelpe dem med å nå sine drømmer og mål. Og i tillegg skal jeg jobbe rævva av meg for å nå mine egne personlige mål som jeg har satt. Det første på listen er å klare Bilbonus Level 1, som gir meg 400 euro ekstra utbetalt i måneden, i 36 måneder. Det er en fantastisk mulighet å ha i et firma, og det er man vel villig til å legge ned en solid innsats for? 
 

SAMSUNG CSC


Det er så uendelig mange som lykkes og sikrer seg for livet her i Forever. Både kvinner og menn i alle aldrer, med forskjellige bakgrunner, kulturer, interesser, behov og situasjoner. Og det er det som er så herlig. Og vet du hva fellesnevneren for disse folkene er? Det er folk som er villige til å legge ned en ekstra innsats i noen år, for å bygge seg opp en såpass stor økonomi og frihet, at man resten av livet kan leve slik man selv ønsker. For network marketing er bygd opp slik. Man får betalt for den innsatsen og det arbeidet man gjør. Jeg kjenner folk som jobber som forhandler og tjener max 1000kr i måneden, og jeg kjenner flere som tjener over 200 000 kr i måneden. Syk forskjell og en drøy sum, sa du? Ja - men man får hva man gir. Om man ikke er villig til å ofre litt TV-titting, eller ikke legger vekk unnskyldningene, - så blir ikke jobben gjort, og da kommer du ikke til å klare å bygge deg opp verken økonomi eller frihet. Men om du er bestemt, du vet hva du vil, hva du drømmer om og hvorfor ,- og du bretter opp ermene og jobber jevnt og fokusert - da blir du også belønnet deretter. Og da snakker man ikke små belønninger som en klapp på skulderen og en tommel opp. Dere som virkelig vet hva network marketing er, - dere skjønner hva jeg mener. 

 

SAMSUNG CSC
 

Jeg gleder meg allerede til neste tur, for jeg har det så kjekt med alle disse fine kollegene. Jeg føler meg sett, ivaretatt og verdsatt, og jeg ler som jeg nesten griner med noen av disse søte. I tillegg får jeg satt den personlige utviklingen min i sving, og det er noe som jeg syns er veldig viktig. Nei, for en fest det har vært, for en reise. Som så vidt har begynt, og jeg ønsker så gjerne å gi samme mulighet til enda flere. Jeg håper å få med meg mange fra teamet neste gang, både gamle fbo's og helt ferske. Kanskje du blir med neste gang? 

Jeg ønsker å hjelpe flere med å nå sine mål, jobbe seg til bedre månedsutbetalinger og få mer tid i hverdagen, og jeg ser dermed etter deg som er villig og klar for å legge ned hardt arbeid, er motivert og positiv. Ta kontakt > karianne_nesse@hotmail.com

 

#jobb #karriere #business #grunder #selvstendignæringsdrivende #moro #fest #utvikling #personlig #team #livsstil #helse 
 

 • Dato: 29.08.2016
 • Tid: 22:17
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4
29.08.2016

Deilig start på uken

For en helt FANTASTISK helg meg og Henrik har hatt i Oslo med Forever. Angående dette, har jeg så mye på hjertet - så det kommer et eget innlegg om helgen vår senere :-) 

Men det har ikke vært like kjekt for Henrik stakkars, som har vært syk hele helgen. Full i feber og forkjølet ut av en annen verden, så han er hjemme fra jobb i dag, i håp om å bli bedre i formen. Og da må han jo så klart pleies litt, så i dag har vi lagt lenge og dradd oss i sengen, før jeg lagde pannekaker til frokost. 
Det ble sunnere, grovere pannekaker med bacon til, og det var så godt. Deilig med en rolig start på uken, for hodet mitt bobler helt over etter den helgen som vi nettopp har hatt <3 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Oppskrift: 
2 ss smør 
2 egg 
1 ss forever bee honey
1 mål ultra proteinpulver
6 dl skummet melk 
2 dl speltmel 
2 dl sammalt hvete grov 
1 ts kardemomme 
1 klype salt 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

Porsjonen over er vel sikkert beregnet til 4-5 personer. Så om du skal lage til 2 stk, så anbefaler jeg å halvere oppskriften, for det ble aaaalt for mye mat for bare meg og Henrik. Men gode er de da, så man kan nyte restene til for eksempel lunsj eller kveldsmat senere også :-)

Håper dere har hatt en fin mandag så langt <3 

 

#mandag #mat #matprat #frokost #sunt #godt #suntoggodt #pannekaker #protein #livsstil #hverdag #kosthold #nam #matlaging #hjemmekontor #egensjef #frihet #sykdom 
 

 • Dato: 29.08.2016
 • Tid: 14:41
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4
27.08.2016

Tacotallerken

SAMSUNG CSC

Lei av den tradisjonelle tacoen i lefser eller i skjell? Her har vi byttet skjellene, lefsene og tortillachipsen ut med større mengde kjøtt og grønt, og det var helt ærlig minst like godt som "normal" taco. Og taco er jo akkurat sånn som vi liker det, enkelt, kjapt og veldig godt! 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

Perfekt for de late, de kresne eller de som bare har lyst på noe godt. 
Nyt lørdagen <3 

 

 • Dato: 27.08.2016
 • Tid: 16:56
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
26.08.2016

Ikke helt som planlagt.

Det ble ikke noe av gårsdagens planer, nemlig ut og spise og deretter videre på event med Borhild Bø. Dette er fordi både meg, mamma og søsteren min har vært sløve og tatt feil dag, - og eventet ikke er før neste uke. Så sånn kan det gå, det ligger vel i familien....? 
Jeg hadde alarm på tidlig i dag, for å få unnagjort pakking, husrydding og andre nødvendigheter, før vi skulle videre til byen. Vi oppdaget ikke at vi hadde tatt feil, før jeg hadde møtt mamma og vi omtrent var på vei til byen. 

Men vi reddet dagen godt inn igjen, og endte heller opp med å dra ut og spise lunsj, etterfulgt av shopping. Det er jo en rimelig grei torsdag det også, så jeg skal ikke klage. 

 

 

Nå derimot har vi landet i Oslo for flere timer siden, og har sjekket inn på hotellet vårt. Nå skal meg og min bedre halvdel ut og traske litt in the city. 

God helg, søte lesere <3 

 

 • Dato: 26.08.2016
 • Tid: 12:54
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
26.08.2016

Hello Oslo

Wii, denne dagen har jeg gledet meg til så lenge nå, og nå endelig er det duket for årets SUCCESS DAYS i Oslo, med en fantastisk gjeng med kolleger, sinnsyke forelesere, god mat og drikke, bobler og champagne, Henrik ikke minst, og mye moro. Alle de tidligere reisene jeg har hatt med jobben, har vært så utrolig gøy, så jeg har høye forventninger til denne helgen. Jeg gleder meg spesielt til å møte noen av de nærmeste kollegene mine igjen, som bor så langt unna oss. Åh, jeg elsker jobben min, kollegene mine, livsstilen min og hva det gjør med meg og humøret mitt <3 
 

- bildedryss fra tidligere turer og eventer - SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCFor en gjeng og for et år det har vært. Nå er vi klare til å ta Oslo Spektrum med storm, og jeg vet denne helgen kommer til å flomme over med motivasjon, inspirasjon og mye GØY!

Vil du jobbe med oss? Email: karianne_nesse@hotmail.com 

 

 • Dato: 26.08.2016
 • Tid: 10:27
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
25.08.2016

Spennende torsdag

Nå er jeg på farten, på vei ut døren. Jeg skal ut og spise middag med mamma, søsteren min og to av tantene mine, før vi skal videre på et event med Borghild Bø. Hun er blant annet en forfatter og psykolog, og skal i dette eventet formidle enkle, praktiske grep for å håndtere stress og utfordringer, og gi slipp på begrensende antakelser. Hun har ekspertise innen stressmestring og oppmerksomt nærvær (mindfulness), og skal gjennom denne kvelden lede oss som publikum gjennom en dynamisk, engasjerende og oppløftende opplevelse ? med den hensikt å bringe frem mer ro, nærvær, flyt og inspirert handling.

Så dette blir spennende, og jeg har troen. Nå må jeg løpe. 


God torsdag, dere <3 

 • Dato: 25.08.2016
 • Tid: 14:22
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
24.08.2016

Det å være deprimert

.... er overhode ikke det som noen liker å kalle for "en fase". Alle går gjennom perioder der man er mer trist enn vanlig, men man er ikke deprimert av den grunn. Man er ikke deprimert med en gang man er trist. Når man er deprimert, er det så uendelig mange flere faktorer enn det å "bare være trist" som kommer på banen. For min del tok det lang tid før jeg skjønte at jeg var deprimert, og ikke bare... lei. Og det tok enda lengre tid (nå snakker vi om flere år), før jeg turte å fortelle det til noen, og valgte å oppsøke lege angående dette. I de verste periodene svikter både hukommelse, konsentrasjon, følelser og tanker helt, og jeg er egentlig bare en levende zombie. Det som var gøy før, det er rett og slett ikke gøy lenger. Jeg syns det er lettere å isolere meg selv hjemme, enn å skulle møte realiteten og hverdagen utenfor huset. 
 

Og det å konstant føle meg ubrukelig, lite verdt og mer som et problem enn noe bra, er forferdelig slitsomt. Jeg føler hele tiden at jeg må strekke meg langt og hele tiden gjøre "det lille ekstra" for de rundt meg. Og det kan være hva som helst, som å overraske noen med gaver helt uten grunn, stå på kjøkkenet og bake i timevis for å gi bakeverket til noen andre (som overhode ikke har spurt om det), å lage surprisebesøk, å kjøpe ting, lage ting og hjelpe andre, - for at jeg skal føle at jeg gjør noe bra. For at folk skal like meg eller sette pris på meg. Og jeg vet jo innerst inne at dette ikke er nødvendig, men disse følelsene henger så hardt i meg, og jeg føler jeg konstant må "imponere" eller overraske folk. Og dette presset som jeg legger på meg selv, forsterker stadig disse følelsene og tankene om at jeg ikke er god nok. Jeg har ikke prestert bra nok, og jeg er ikke like mye verdt som de andre rundt meg.

 

Jeg grubler, analyserer og tenker på alt som virkelig kan grubles på, og hjernen min jobber i høygir hele døgnet. Jeg går konstant og forbereder meg på 1000 ulike scenarioer som kan skje. Som kan skje, men som mest sannsynlig ikke kommer til å skje. Og det vet jeg. Men jeg må være klar, bare sånn i tilfelle. Og dette gjør at jeg omtrent konstant er nervøs, spent i musklene og i kroppen, og engstelig. Jeg er min verste fiende, og det er så slitsomt. Det går ikke an å bare "slutte å tenke på det", for det har vært slik så lenge at det føles som alt dette er .... meg. Det er en del av meg, og det er en ting som jeg må jobbe lenge med for å kunne klare å kvitte meg med. Og kanskje jeg aldri kommer til å klare å bli kvitt dette, men ihvertfall håndtere det bedre. Få kontrollen tilbake og like meg selv litt bedre. Bare det hadde hjulpet mye. 

 

For selvbilde er en viktig ting, og man skal kunne trives med seg selv. Og det gjør jeg ikke, uheldigvis. Jeg får stadig kjeft av Henrik for om hvordan jeg snakker om meg selv. Jeg tuller mye om meg selv, men han av alle vet at det jeg "tuller" med, er min oppriktige mening. Jeg liker ikke meg selv, og det gjør det vanskelig for meg å forstå hvorfor noen andre gjør det, når jeg ikke gjør det selv. Jeg går med konstant dårlig samvittighet for de rundt meg, og er redd for å være til bry. Jeg har spesielt dårlig samvittighet ovenfor Henrik, for jeg unner han alt. En fin, fantastisk kjæreste som gir han alt han fortjener, - og ikke... meg? 

 

Hodet og hjernen min jobber på høygir hele døgnet, noe som også har gått utover søvnen min. Søvnproblemer har jeg hatt i så mange år nå, at jeg kan ikke huske når det startet. Før jeg begynte på sovemedisin, kan jeg faktisk ikke huske sist jeg hadde en vanlig, god natts-søvn. Hvor jeg sovnet uten å ligge våken i timesvis, og hvor jeg faktisk gikk inn i dyp søvn. Dette er sjelden kost for min del, og sikkert for de fleste andre i min situasjon, eller hva jeg skal kalle det... Og når til og med medisinene kun gir kortvarige resultater, så er det lett å bli oppgitt og nesten litt desperat. De nettene jeg omsider sovner, ligger jeg mest i en slags tåke, hvor kroppen sover, men hodet jobber og grubler. Så når jeg står opp om morgenene, så er jeg langt i fra uthvilt, for hjernen har spunnet hele natten, og jeg har lagt og spent muskler og jobbet. Og om jeg først er så heldig å sovne ordentlig, så er det stort sett noen helt syke mareritt som ligger og venter på meg. 

 

Og jeg sliter sånn med å være helt ærlig med folk om dette, for det er et sårt tema, og jeg er veldig usikker. Det er lettere å si at "jaja, nei, det går fint", enn å skulle prøve å forklare hva som egentlig er gale. For det er vanskelig å sette ord på. Det er alt, men ingenting? Det er så mye for meg, men gjerne så lite for deg. Jeg tar meg selv stadig i å nesten lyge og være uærlig når jeg er på behandling, for å unngå ubehagelige spørsmål og tanker. Noe som igjen er helt på trynet av meg, for jeg går jo på behandling for å bli bedre. Å like meg selv bedre, å takle angsten og depresjonen bedre og å få søvnen på plass, og da nytter det overhode ikke at jeg ikke klarer å si ting slik det egentlig er. Men jeg tror jeg er .... redd? Redd for hva de skal tenke, redd for hva de skal si og redd for hva de skal kunne finne på å spørre meg om. Så da er det lettere da, å pynte på sannheten og late som at situasjonen er myyye bedre enn hva den egentlig er. Det er so stupid, i know.. 


 

Så det er ikke enkelt, og jeg unner ingen dette. Men dessverre har angst og depresjon blitt en av de vanligste sykdommene i Norge de siste årene, og det er forferdelig trist at så mange skal slite med dette, og så mange som i tillegg velger å la det forbli en "usynlig sykdom". Det er et tabu, men jeg er glad jeg tør å være ærlig. Det har lettet litt av kiloene fra skuldrene mine, så får heller folk mene det de vil om det. (Selv om det også stresser meg da, hehehe). 
Jeg vil ikke at dette skal bli sett på som et rent klageinnlegg, for det er ikke det som er hensikten. Jeg ønsker at folk som ikke kan relatere seg til noe av dette, skal ihvertfall vite litt. At selv om dette ikke synes på utsiden, så er det mye som foregår på innsiden. Ting er ikke alltid så bra som man gjerne vil ha det til, og når man er hjemme bak lukkede dører, er det nok flere i din krets som sliter mer enn man hadde trodd. 


 

Men jeg har veldig mye som jeg er takknemlig for, det er ikke slik at jeg ser svart på alt, altså 8-) Jeg har den beste mannen i verden, som jeg overhode ikke vil være foruten, og jeg er så forelsket i han, og han er uten tvil min bestevenn. Jeg har en god familie og svigerfamilie som jeg er så glad i. Jeg har luket ut de personene som bidro til mer negativitet enn positivitet i hverdagen min, og har nå en nær, men kjær gruppe med venner <3 Jeg har fått opparbeidet og laget det som er drømmejobben for meg - og får jobbe hjemmefra, noe som gjør min hverdag så mye lettere og bedre for meg. I tillegg får jeg hjelpe andre med nettopp det samme, og det er viktig for meg. Jeg elsker jobben min, jeg elsker at jeg kan utvikle meg selv i et tempo som passer for meg, at jeg får lære opp andre, at jeg får hjelpe andre og at jeg har så mange muligheter her! <3

 

Vær oppmerksom på at folk rundt deg, kanskje til og med noen av dine nærmeste, sliter mer enn du aner, og ta deg den lille tiden for å vise at du er der, ikke bare med ordene. For ord blir fattige når handlingene ikke er der, noe jeg har sett utallig mange ganger. VIS at du er der, ikke bare i de gode periodene, men i de dårlige også. Hjelp, støtt og motiver, og det kommer til å bli verdsatt mer enn du aner! 

Om du tok tiden til å lese alt dette - thank you :-) Dagens dypdykk i mitt hode, som plutselig var kommet på papiret. Det er jo så ufattelig mye lettere å få ting ned på papiret, enn å faktisk prate om det. 

- karianne 

 

 

#helse #psyk #psyke #mental #mentalhelse #tabu #personlig #hverdag #sykdom #angst #depresjon #nerver #mittliv #minhverdag #tanker #åpen #ærlig #meg 

 • Dato: 24.08.2016
 • Tid: 18:26
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 6
22.08.2016

Uken som var

Ukens oppturer: Korttidshukommelsen min er for tiden helt på tryne, og jeg husker så vidt hva jeg spiste til frokost i dag. Men det jeg husker best som ukens opptur, var kosebesøk av en av mine kjære, søte, snille bestevenninner, Caroline. Hun flyttet til Husnes når vi ble ferdige på vgs, og vi ser hverandre alt for sjeldent. Så dette var en etterlengtet kosedag og det må ikke bli for lenge til neste gang <3

I tillegg var den andre ukens opptur uten tvil verdens beste arbeidsdag på forrige mandag. Prosecco og teamlunsj med fine jenter i teamet, kick off event og mye inspirasjon og motivasjon <3

  

Ukens nedtur: En dårlig time på behandling, og uten tvil operasjonen jeg hadde på onsdag. Har forresten begynt å bli gul og blå på kinnet nå etter all knipingen under operasjonen, så ser så smått mishandlet ut, haha. Lenge leve isolasjon og foundation. 

 


hahah, storsjarmøren rett fra operasjonsbordet. Hoven og fæl. 

 

Ukens cravings: Siden jeg ikke har klart å spise normalt, så har jeg naturligvis hatt eeeekstra mye cravings denne uken. Men det jeg har savnet mest, har definitivt vært hvitløksbrød og sjømat. Kreps, reker, baguetter, hvitløksbrød ? aaaaaah.

 

SAMSUNG CSC

Ukens irritasjonsmoment: At folk filmer og legger ut sånn HELE konserten de var på. Hahah. Sant skal sies at jeg er rimelig aktiv selv på snapchat og sosiale medier generelt, og legger ut mye daglig. Men når man er på konsert, så trenger man ikke å legge ut over halve konserten på snap daaa, folkens. Det var Kygo konsert her i Bergen i helgen, og hele snapchatten min rant over av konsertspam. Gøy med litt, seff lol. Men calm your tits 8-)


 

Ukens sang:  «Alarm ? Anne Marie» har jeg hørt ekstra mye på denne uken :-)


 

Ukens bilde:

SAMSUNG CSC
Et engasjert kosegull på båttur.

 

Ukens glede seg til: Juhuuu, det jeg gleder meg mest til nå, - det er først og fremst denne helgen som kommer nå. Da er det duket for en solid dose med business and pleasure i Oslo med gode venner, kolleger, champagne, Henrik, success days +++. Og helgen etter der igjen, drar meg og min bedre halvdel på kjærestetur til Warszawa <3 Looking forward!
 


fra min forrige tur til Polen. Ah, det blir et gledelig gjensyn. 
 

Hvordan var din uke? 


#hverdag #personlig #uke #minuke #opptur #nedtur #cravings #reise #reiser #livsstil #helse 

 

 • Dato: 22.08.2016
 • Tid: 11:47
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
21.08.2016

Lom og Galdhøpiggen - del 2.

- bildedryss - 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC


 

Jeg har enda flere bilder fra denne turen som jeg ønsker å dele med dere, men etter å ha kranglet med bildeopplasteren her nå i over en uke, gir jeg opp. Turen var ihvertfall veldig fin, og jeg er fast bestemt på å gjennomføre dette flere ganger. Anbefales virkelig :-) 

- karianne

#norge #tur #natur #fjell #fjelltur #norsknatur #galdhøpiggen #friluft #friluftsliv #trim #trening #livsstil #helse #velvære #aktiv  

 • Dato: 21.08.2016
 • Tid: 21:15
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
21.08.2016

Sundayfunday

I dag våknet vi opp til strålende sol og en hund som var full i krutt. Så da ble det en aldri så liten tur i skogen, etterfulgt av fisketur etter frokost. 21-22 grader og knallsol, det kan vi ikke klage på her i Bergen, og det er en selvfølge at det blir utnyttet fullt ut. Denne frøkna var den eneste som fikk fisk, men deilig på sjøen var det uansett. Kun meg og mine to favoritter, knallsol, sjøbris og bare full avkobling. DEILIG. 

Fikk også et lite besøk av en kunde idag, som kom for å hente varene han hadde bestilt. Jeg elsker å få bestillinger inn i helgene også, og jeg setter så uendelig stor pris på kundene mine <3 

- bildedryss -

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Nå har jeg rigget meg til med litt vin, notatblokken min og laptopen og er klar for litt kosejobb. Elsker å jobbe hjemmefra, friheten er så stor <3 

Håper dere har hatt en fin helg! 

 

#søndag #kos #kvalitet #kvalitetstid #personlig #hverdag #hund #bestevenn #kjæreste #fisk #fiske #båt #båtliv #sjø #hav #friluft #friluftsliv #foto #fotografi #natur #norge #sommer #idyll 

 

 • Dato: 21.08.2016
 • Tid: 19:57
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
19.08.2016

Kremet blomkålsuppe med bacon

Ettersom jeg er nyoperert i munnen, består måltidene mine for det meste av shake, yoghurt og suppe. Så i dag lagde jeg hjemmelaget blomkålsuppe for første gang, og det ble ikke så aller verst, om jeg skal skryte på meg litt 8-).  
 

SAMSUNG CSC

 

Oppskrift til ca 4 personer:
1 stk blomkål
1/2 finhakket løk
8 dl vann 
2 stk hønsebuljongterninger 
2 dl helmelk 
Smakes til med salt, pepper og chili. 

 

SAMSUNG CSC

* Rens blomkål og del i mindre buketter. Ha blomkålbuketter, løk, vann, buljong og melk i en kjele. Kok opp og la det koke til grønnsakene er begynt å bli myke. 

* Ta ut noen blomkålbuketter fra suppen og kjør resten av suppen jevn med en stavmikser. Smak til med salt og pepper.

* Sprøstek bacon og topp suppen med både bacon og blomkål. 

SAMSUNG CSC

NYT :-) 

 

#mat #matprat #oppskrift #matglede #middag #godt #bacon #interiør #niclasvahe #salt #pepper #food #dinner 

 • Dato: 19.08.2016
 • Tid: 12:15
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
18.08.2016

Ferdigoperert

I går var dagen for å operere vekk en betennelse som jeg har hatt lenge, langt nede i ene roten i en tann. Og siden dette ikke er en "vanlig" tannlegejobb, måtte jeg inn på en klinikk i Bergen, hvor de faktisk måtte operere vekk hele greiene, og bore seg inn i selve skjelettet i munnen for å komme til. Det verste av alt, var nok at jeg måtte være bevisst under operasjonen, og fikk med meg alt som ble sagt, gjort og ikke minst alle ekle lyder. 

Jeg fikk på meg fullt operasjonsutstyr, og ble surret inn, nesten topp til tå med operasjonsmateriale. (elendig ordforråd, kommer ikke på hva det heter). Siden de ikke kom til betennelsen ved å gå normal vei inn i tannen, måtte de skjære løst nesten hele tannkjøttet mitt på høyre side, bore seg inn i beinet i munnen og fjerne betennelsen den veien. Og lyden når de løsnet tannkjøttet var helt .... disgusting. Digg, hæ? Og når de kom inn til selve roten, så var det å fjerne betennelsen, rengjøre og tette igjen, for å så sy tannkjøttet på plass igjen. Mye blod og sykt mye bedøvelse. Jeg var for så vidt lam på hele høyre siden av fjeset, så jeg kjente overhode ingenting når de jobbet. 

 

Slik så pena ut etterpå, hahah. Og slik ser jeg for så vidt enda ut. Høyrekinnet mitt er opphovnet, svært og ømt, og jeg klarer ikke å gjespe, tygge eller gjøre noe særlig med munnen generelt. Jeg er full i sting inni munnen, og disse skal jeg ha i nesten to uker. Så dagen i går, kort oppsummert; smertestillende, sengeliggende og seriemaraton. Jeg gikk rett hjem og la meg, og vekslet mellom å sove og å se på serie. Slik blir nok dagen i dag også, ut i fra formen hittil. 

Heldigvis var personellet kjempesnille og ikke minst flinke, så det gjorde selve opplevelsen litt bedre. Jeg hadde forventet meg MYE verre, men de lettet mye på stemningen underveis, og det hjalp mye. Nå blir det å leve på yoghurt og Ultra Shake i noen dager, men det går greit. Glad jeg er ferdigoperert ihvertfall, og slipper å grue meg mer :-) Livet med angst er ikke greit altså, haha. 

- karianne

 

#helse #tannlege #angst #operasjon #helsevesen #norge #hverdag #personlig 

 

 • Dato: 18.08.2016
 • Tid: 13:42
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
17.08.2016

I vårt kjøleskap...

SAMSUNG CSC


I går tok vi ukens mathandel, og jeg tenkte jeg kunne vise dere hvordan vårt kjøleskap ser ut denne uken :-) 

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Ettersom jeg ligger på operasjonsbordet sånn ca .... nå (lenge leve forhåndsskrevne innlegg), så ble det ekstra innkjøp av Skyr og Yoghurt. Jeg skal operere noe langt nede i ene roten på en tann og noe nervegreier, så jeg kommer nok til å slite med å spise normal mat i noen dager. Så da er Skyr og God Morgen Zero noen gode alternativer, i tillegg til Ultra Shake. Mye trøstepepsi har vi også kjøpt, så jeg skal nok klare meg :-) 

 

 

#mat #kosthold #vaner #hverdag #kjøkken #kjøleskap #helse #velvære #matprat #sunn #sunt #godt 
 

 • Dato: 17.08.2016
 • Tid: 12:35
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4
16.08.2016

Opplastingproblemer

Æærh, nå går jeg snart på veggen. Jeg har prøvd i to dager i strekk å laste opp bildedryss del 2 fra turen vår til Galdhøpiggen, men det er noe med enten blogg.no eller vårt internett som er helt på tryne. Så nå gir jeg opp for i dag, og får heller prøve på nytt i morgen! 

God natt <3 

 

 • Dato: 16.08.2016
 • Tid: 23:18
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
14.08.2016

Lom og Galdhøpiggen - del 1

I går kom vi vel hjem igjen, etter en fin tur til Lom og Galdhøpiggen. Turen leverte så absolutt, men vi var ikke helt heldige med været. Vi kom sent opp til hyttene på torsdag, ettersom vi hadde noen matpauser, oooog kjørte en smule feil, hehehe. Så torsdagen ble tilbragt for det meste i bilen. Fredag derimot var det å stå opp før kl 06, lage seg nistepakke og få i seg frokost, før vi kjørte opp på Juvasshytta. Vi hadde en utrolig hyggelig guide som het Henning, og som tok hensyn og forbehold til alle som var med på turen. Værmeldingene viste 10-15 m/s vind og en del snø - og det stemte veldig bra. Dårlig sikt, mye skodde og et skikkelig drittvær fikk vi, men turen gikk veldig fint selv om. Er utrolig imponert over bestefar som tok turen på strak arm - i en alder av snart 78 år. Helt vanvittig, håper jeg er slik når jeg blir eldre <3 

På grunn av den kraftige vinden og det dårlige føret, valgte nesten halve følget å droppe de siste 100 høydemeterne fra toppen. Jeg blir rett og slett livredd i så kraftig vind, så jeg turte ikke å gå helt opp på toppen. Utrolig kjipt og irriterende når man var så nærme, men men. Jeg skal gå denne turen flere ganger, så får satse på litt finere vær og føre - da skal jeg helt opp! 

Vi var nede fra Galdhøpiggen i ca 15 tiden på lørdag, og da var det hjem på hytten, ta seg en varm dusj og ta en liten powernap. For min og Henrik sin del ihvertfall. Etter at alle hadde fått slappet av litt, ordnet og stelt seg, ble det litt vin, øl og prat før middag. Vi spiste på Fossheim Hotell sin restaurant, hvor Arne Brimi tidligere har vært kjøkkensjef. God mat og koselig atmosfære, - og hele gjengen satt samlet og koste seg. Kvelden ble avsluttet med en tur ut i Lom "city", og det kjentes dagen derpå, for å si det slik. Og det var rett og slett helt grusomt å sitte 6 timer i bilen, med en trøtt, laber form, haha. Men men, sånn er det. 

Det ble ikke tatt så mange bilder på selve turen til Galdhøpiggen, ettersom været var så dritt som det var. Men noen ble tatt, og de skal dere selvsagt få se :-)

- bildedryss - 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCSom dere ser på de nederste bildene, så var det ikke noe sikt å skryte av, så ingen bra bilder heller. Men jeg har et bildedryss til som kommer i morgen :-).

Vil også takke hele gjengen som var med på turen for en kjempefin tur og kjempefin helg. Supert selskap fra start til slutt, og dette kan vi absolutt gjøre flere ganger!  Og for dere som ikke har gått denne turen før - det anbefales. Kle dere godt, book en guide og NYT! 

- karianne

#jotunheimen #fjelltur #galdhøpiggen #natur #fjell #norsknatur #toppen av norge #trim #trening #helse #mål #fitness 

 • Dato: 14.08.2016
 • Tid: 17:33
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
14.08.2016

Borte bra - hjemme best

SAMSUNG CSC

For en fin helg vi har hatt, men det var utrolig deilig å komme hjem til egen seng igjen. Vi sov lenge i dag, og har nettopp nytt en bedre frokost med hjemmelagde grove, proteinrike belgiske vafler. Så godt, og dette er det jeg liker best med helgene. Lange, rolige og solide frokoster med Henrik. 

Lom og Galdhøpiggen leverte som forventet, til tross for et forferdelig drittvær. Men jeg lager et eget innlegg om dette senere, så stay tuned!

 SAMSUNG CSC

 

Elsker disse vaflene her, så gode. Og i tillegg veldig mettende, og det med god samvittighet.
Oppskriften på disse finner du HER. 


SAMSUNG CSC

Nå holder jeg på å tappe i boblebadet, så dette blir en deilig søndag. Opplading til en ny uke med mye på agendaen - med hjemmespa, joggeklær og full avslapping :-)
Håper dere har hatt en fin helg! 

 

#mat #helse #trening #kosthold #matprat #matglede #protein #vafler #vaffel #hjemmelaget #sunt #sunn #suntoggodt #søndag #kos #spa 

 • Dato: 14.08.2016
 • Tid: 14:01
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 5
13.08.2016

Sunne proteinrundstykker

I går delte jeg oppskriften på de lyse, vanlige rundstykkene, og i dag tenkte jeg å dele oppskriften på de sunne, proteinrundstykkene også. Disse gikk utrolig fort å lage, og de var veldig gode. Så disse kommer jeg så absolutt til å bake flere ganger, og de holdt seg fersk til dagen etterpå også. 

SAMSUNG CSC

Oppskrift på ca 10 rundstykker: 
250g havregryn
250g cottage cheese
3 egg
1 ts bakepulver
2 ss sesamfrø
1 klype salt 

Jeg knuste havrefrøene opp, for å få en finere konsistens på rundstykkene, og det tror jeg at jeg skal gjøre neste gang også. Disse tok toppen 20 minutter å lage - fra deig til ferdig produkt. Så ingen stress med heving, etterheving osv, her er det bolla rett i ovnen - og det liker vi jo!
 

SAMSUNG CSC

Nyt med god samvittighet :-) 


#oppskrift #sunn #sunt #godt #matprat #matglede #rundstykker #baking #bake #kjøkken #kos #helse #kosthold #vaner #livsstil #trening #velvære 

 • Dato: 13.08.2016
 • Tid: 11:25
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4
12.08.2016

Oppskrift på luftige, lyse rundstykker

Tidlig i forrige uke bakte jeg en god ladning med rundstykker, og disse ble veldig gode. Jeg lagde en sunn deig, og en vanlig, lys deig. Den oppskriften jeg deler her nå, er de luftige, lyse rundstykkene - så deler jeg de sunne senere :-)

SAMSUNG CSC

Denne oppskriften gir ca 16-18 boller;
1 pk. tørrgjær
6,5 dl melk
125 g smør
1 egg
1 ts salt
1 ss sukker
1 kg hvetemel
1 egg til pensling.
Sesamfrø 
Valmuefrø 

 

SAMSUNG CSC

* Start med å smelte smøret og lunke melken. Melken skal ha en temperatur på ca 40*C, altså litt varmere enn fingervarm. 
* Bland alle de tørre varene og tilsett deretter melken. 
* Elt deigen i kjøkkenmaskinen, og tilsett smøret og egget underveis. 
* Når deigen har blitt fast og fin, sett en til heving på et lunt sted. Skal heves til dobbel størrelse. 

* Sett stekeovnen på 225 *C mens deigen står på heving. 
* Del deigen opp i to ca like store deler, og rull ut i to pølser. 
* Del pølsene opp i like store biter og rull bollene rund og fin. 
* Sett bollene på bakepapir og la dem etterheve i ca 15 minutter. 
* Etter etterheving, pensle bollene med egg og strø over sesamfrø på noen, og valmuefrø på noen. 
* Stek i nederste del av ovnen i ca 15 minutter. 

SAMSUNG CSC

Nyt dem! :-)

#mat #matprat #matglede #bake #baking #rundstykker #oppskrift #tips #kjøkken #kos #hverdagsluksus #hverdagsglede #kosthold #helse #velvære #nam 

 • Dato: 12.08.2016
 • Tid: 18:43
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
11.08.2016

Bildedryss - walk-in closet

Nå skal dere få se hvordan hele klesrommet vårt ser ut, og jeg håper dere liker det. Det var gøy å planlegge og bygge hele oppsettet selv, uten en særlig plan og peiling generelt. Men vi syns resultatet ble veldig bra, så dette kan vi gjøre flere ganger ;-)

- bildedryss - 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Hva syns dere? 

 

#interiør #mote #hus #hjem #walk-in #garderobe #klesrom #klær #outfit #innredning #walk-incloset #walkin #fornøyd #hverdag 

 • Dato: 11.08.2016
 • Tid: 17:08
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 15
11.08.2016

Galdhøpiggen next

Nå sitter vi i bilen, og vi har vendt snuten mot Lom og Galdhøpiggen. Turen tar over 6 timer med bil, så da er det bare å smøre seg med tålmodighet. Jeg har for anledningen vasket bilen og laget pitapizza for å gjøre det pittelitt koseligere. Så nå sitter vi her, 4 stk og en hund presset inn i min trofaste Yaris, og her blir vi sittende en stund. 

- pakkelisten - 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

Ull-klærne, turskoene, vitaminer og de viktigste kremene er pakket, og vi er klar for å bestige det høyeste fjellet i Norge i morgen. Woho, det gledes. Nå gjelder det bare å få kommet oss frem, finne hyttene og bare slappe av resten av dagen. Lade batteriene til turen i morgen og prøve å få en god natts søvn. 

Har du gått denne turen før? :-)

 

 

#fjell #fjelltur #tur #norge #norsknatur #natur #galdhøpiggen #trim #trening #mosjon #helse #aktivitet #velvære #vaner #livsstil #sightseeing 

 • Dato: 11.08.2016
 • Tid: 14:36
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 3
10.08.2016

Sniktitt på mitt walk-in closet

Nå er det en liten uke siden vi ble så og si helt (nesten ihvertfall) ferdige med vårt nye walk-in closet, og vi er så fornøyd. At det går an å være så glad i et rom ... er sprøtt.... but i love it. Det eneste som mangler nå, er en puff og litt småpynt, men det er ikke noe jeg stresser med. Her kommer en pitteliten sniktitt til dere, og jeg gleder meg til å vise dere ALT i morgen! :D 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Her var en liten sniktitt. Resten av bildene kommer i morgen.
SÅ FORNØYD <3 


 

 

#klær #mote #garderobe #walkin #walk-in #interiør #hus #hjem #sniktitt #outfit #detaljer

 • Dato: 10.08.2016
 • Tid: 22:01
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4
10.08.2016

Kosekveld

SAMSUNG CSC

Jeg startet gårsdagen med litt egenpleie og fikk tatt påfyll på vippene mine. Deilig å være vippefin igjen, og nå er (...ser) jeg enda mer våken ut om morgenene, heheh. Etterpå var vi på en haug med ærender, før turen gikk hjem. Min kjære Camilla var hjemme en liten tur, så vi hadde en skikkelig kosekveld med frukt, vin og myyye mas og fjas. Akkurat sånn som jeg liker det, og dette var veldig etterlengtet! 

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Akkurat nå driver jeg å pakker baggen og klargjør det som trengs til turen vi har rett rundt hjørnet. På fredag skal vi gå Galdhøpiggen, så stort sett hele morgendagen blir tilbragt i bilen. Jeg gleder meg skikkelig til å gå denne turen, og jeg kjenner jeg er spent. Frykter snø og dårlig vær, og værmeldingene har for så vidt bekreftet de bekymringene der. Men håper vi er heldig, at været snur og det blir en helt fantastisk tur. Fingers crossed :-)

 

 

#frukt #kos #vennskap #vin #kvalitet #kvalitetstid #sunt #godt #fruktfat #interiør #helse #velvære #vennskap #glede #hverdag #lykke #luksus #hverdagsluksus 

 

 • Dato: 10.08.2016
 • Tid: 21:17
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
09.08.2016

Sunnere, grovere langpannepizza

Før helgen lagde jeg en sunnere, grovere versjon av vanlig, hjemmelaget langpannepizza, og jeg tenkte jeg skulle dele oppskriften på deigen med dere :-)
 

SAMSUNG CSC

Til en langpannedeig trenger du: 
1/2 pakke tørrgjær 
2 1/2 dl lunket vann 
1/2 ts salt 
2 ss olivenolje
3 dl havremel eller sammalt hvete, grov. 
3 dl hvetemel 


SAMSUNG CSC

* Sett stekeovnen på 220*C 
* Rør tørrgjæren ut i det lunkne vannet.
* Tilsett deretter salt og olje, og tilslutt resten av de tørre varene. 
* Elt deigen slik at den blir fast og fin. 
* Sett på heving en lunken plass, i ca 20 minutter. 
* Kjevle ut deigen og tilsett ønsket fyll. 
* Stek på en av de nederste rillene i ovnen, i ca 15 minutter. 

SAMSUNG CSC

Her i huset er vi fan av dressing, så jeg lager en egen pizzadressing, med mager-kesam og utvalgt krydder. Her er det veldig smak og behag, og jeg bruker krydder som chili, hvitløkspulver, oreagano etc, fordi vi liker disse smakene. Men prøv deg frem og finn de smakene som du liker best. 

SAMSUNG CSC

Resultatet ble en tynn, sprø pizzabunn, og med litt lettere samvittighet :-)

SAMSUNG CSC


NYT! 

 

 

#pizza #mat #matprat #matglede #oppskrift #tips #sunt #sunn #suntoggodt #hverdag #kos #kosthold #grov #kjøkken #matlaging 

 • Dato: 09.08.2016
 • Tid: 17:18
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4
08.08.2016

This weekend

Denne helgen har vært full av regn, drittvær, og mye innekos. Meg og Henrik har kost oss mye hele helgen, og jeg er så glad for at han har en uke fri nå. Bare kose oss, være mye med hverandre og bare ha det artig. Vi startet helgen med en aldri så liten fredagsdate, som satte standarden for helgen. Vi spiste på Casa Del Toro, tok en drink på Bocca og avsluttet med å se The Suicide Squad på kino. Filmen anbefaler jeg absolutt, og vi var veldig fornøyd når vi trasket ut av kinosalen. 

Lørdag og søndag var rolige dager, med mye innekos. Tok meg med et glass vin i boblebadet, og senket skuldrene. I tillegg hadde vi todagers med ost, kjeks, spekemat, vin og bobler, og det var skikkelig koselig. 

- bildedryss fra min helg - SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Hvordan har din helg vært? :-)

 

#mat #helg #kos #hverdag #middag #restaurant #vin #prosecco #romantisk #kjæreste #kjærester #samliv #personlig #kosthold #sunt #godt #livsstil 

 

 • Dato: 08.08.2016
 • Tid: 21:50
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
08.08.2016

Rainy day

For et drittvær det er på veslandet nå om dagen - det kan jeg bare få lagt ut der med en gang. Så etter en natt med nærmest storm og mye regn, og en formiddag som var like tragisk, bestemte meg og Henrik oss for å dra ut og spise lunsj. Og en lunsj ble til litt kikking i butikker, og litt kikking i butikker ble til handling. Så vi kom hjem med blant annet mat, frukt, nye sko og to nydelige lysekroner. Så det ble litt regnværsshopping på denne frøkna, og det liker jeg jo! :-) 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC


 

Vi spiste lunsj på Jordbærpikene, fordi jeg syns de har så god mat her. Men i dag var det skuffende for min del. Jeg bestilte kylling & baconsalat, men den var ikke så veldig god. Kyllingen smakte sau med fett, og det var noen få baconbiter - og resten var store salatbiter.. Henrik sin burger var derimot god og han var strålende fornøyd :-) Mett ble vi ihvertfall, og det er det viktigste. 

Nå skal kvelden brukes til å senke skuldrene, slappe av og begynne så smått med å få sammen den ene lysekronen. Gleder meg til å se resultatene med de nye lampene og rosettene, og jeg tror det blir veldig fint. Så gøy med eget hus og innreding altså, koser meg! :D

- karianne 

 

#mat #lunsj #shopping #interiør #kos #hverdag #luksus #hverdagsluksus #kvalitetstid #samliv #kjærester 

 • Dato: 08.08.2016
 • Tid: 20:18
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4
07.08.2016

Kosesøndag

SAMSUNG CSC

Dette har vært en herlig søndag så langt. Etter frokosten har vi bare lagt på sofaen og kost oss, slappet av og sett på tv. Går enda rundt i pysj og tøfler, og syns livet er relativt greit. Vi fant ut at vi dropper å lage middag i dag, for å heller kjøre en aldri så liten Prosecco Sunday 8-) Bobler, ost, kjeks og spekemat er så godt, og vi koste oss med dette i går også. 

 

SAMSUNG CSC

Elsker sånne dager som dette. Dager hvor vi ikke har noen form for planer eller gjøremål, men bare slapper av med hverandre og koser oss. Kjenner jeg har litt høststemning for tiden, og jeg må innrømme at jeg gleder meg til høst og vinter. Da er slike innedager eeeenda koseligere! 

SAMSUNG CSC

Nå logger jeg av, og skal nyte resten av denne dagen!
Håper dere har hatt en finfin søndag! :-)

 

 

#kos #kvalitet #kvalitetstid #søndag #prosecco #kjærester #romantisk #ost #kjeks #mat #lykke #hverdag #luksus 

 

 • Dato: 07.08.2016
 • Tid: 17:50
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 7
07.08.2016

Sunday brekkie

SAMSUNG CSC

I dag er en ordentlig kosedag. Det blåser og striregner ute, og vi sitter inne i pysj og tøfler og bare nyter det. Jeg lovte Henrik en solid frokost i dag, og det fikk han også. Jeg lagde sunnere, grovere og proteinrike belgiske vafler med bacon, og fy søren så godt det var. Elsker å ha lange, gode frokoster i lag, og jeg koser meg sånn med det. 

 

SAMSUNG CSC

Oppskrift:
2 ss matolje/smør
2 egg 
1 ss Forever Bee Honey
1 mål Forever Ultra
6 dl ekstra lett melk
2 dl havremel 
2 dl hvetemel 
1/2 ts bakepulver
1 ts kardemomme 

SAMSUNG CSC

Jeg delte oppskriften i to, og det var mer enn nok til 2-3 personer :-) Man kan også bytte ut hvetemelet med speltmel, fullkornsmel eller havregryn, om man ønsker en enda grovere versjon. 

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Se så godt da. Nå ligger vi langflat på sofaen, stappmette begge to. Men med god samvittighet, og vi har i tillegg rester til lunsj.  Og om du forresten ikke har form til å lage belgiske vafler, så går det fint an å bruke vanlig vaffeljern.
NYT :-) 

SAMSUNG CSC

God søndag, dere <3

 

 

#sunt #sunn #godt #suntoggodt #mat #matprat #matglede #oppskrift #tips #vaffel #vafler #protein #bacon #kosthold #hverdag #hverdagsglede #hverdagslykke #luksus #kos #kvalitet #kvalitetstid #frokost #nam #hjemmelaget 

 

 

 • Dato: 07.08.2016
 • Tid: 14:45
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 8
04.08.2016

Hjemmelagde rundstykker

SAMSUNG CSC
 

Jeg fikk et ordentlig bakekick i går, så da brukte jeg noen timer på kjøkkenet, og bakte rundstykker - for allerførste gang. 
Gårsdagen var trivelig, men hektisk. Jeg startet dagen med en fjelltur med Susanne, som var en skikkelig koselig start på dagen. Men derfra ble det travelt, og jeg var på farten i mange timer, før jeg dro hjem og bakte. Men jeg fikk shoppet en del, levert varer til kunder og slikt, så det var verdt det :-) 

 

Jeg ble ivrig på bakingen, så jeg lagde to forskjellige oppskrifter. En sunn, grov versjon og en lys og luftig versjon. Begge typene smakte godt og var ganske ferske og gode i dag også, så dette skal jeg definitivt lage oftere. 


SAMSUNG CSC


Jeg må skryte på meg at dette var et vellykket forsøk til å være første gangen, og jeg gleder meg til å lage dem enda bedre neste gang. Gøy å i tillegg ha et nytt, stort kjøkken å bake på. Wihu!


Skrik ut om dere ønsker begge oppskriftene :-) 

- karianne

#mat #matprat #matglede #hverdag #bake #baking #kjøkken #kos #moro #bakst #hjemmelaget #sunt #godt #kosthold #livsstil 
 

 • Dato: 04.08.2016
 • Tid: 20:34
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 3
02.08.2016

I august skal jeg......

* Begynne på FIT1-programmet.
Dette har jeg og Henrik gjennomført en gang før, og jeg syns det var helt topp. Et solid og variert treningsprogram og som hjalp oss å holde på gode matvaner og aktivitet i hverdagen. Det trengs nå. Bare dumt at jeg ikke får gjennomført 100%, på grunn av operasjon og en del reising, men jeg skal gjennomføre så godt det lar seg gjøre. * Operere i munnen.
Yes, og jeg gruer meg helt enormt. På grunn av et hull jeg hadde en eller an gang da jeg var liten (typ 6-7 år), og ikke helt skikkelig jobb fra tannlegen sin side, må jeg nå operere inni roten og ved nervene. Så jeg skal på en spesial-klinikk i Bergen, hvor de må skjære opp tannkjøttet mitt og styre på. Ææ, gruer meg.

* Gå Galdhøpiggen.
Dette gleder jeg meg veldig til. Dette initiativet var faktisk bestefar sitt, som så gjerne ville ha med seg noen på denne turen. Så nå er vi en samlet gjeng på ca 15 stykker, som tar turen i lag. Satser på fint vær og fint føre ? da blir det helt nydelig.* Business and pleasure i Oslo.
Nå er det noen måneder siden sist jeg var i Oslo, så nå er det på tide med en ny tur, med mye kos, jobb og moro. Nå er det duket for Success Days, som vil si mer inspirasjon, motivasjon, champagne, mingling med mange av mine fine kolleger, hotell, god mat, god drikke og mye GØY. I tillegg får Henrik være med meg på jobbmoroa, så det er ekstra koselig!

 * Pakke kofferten for en ny kjærestetur med Henrik.
Henrik har bursdag 01. september, og i år fikk han kjærestetur til favoritthotellet vårt i polen, i bursdagsgave fra meg. Så i starten av september drar vi på en langweekend, og jeg er så klar for en storby med shopping, mye god mat og drikke, roomservice, massasje, sightseeing +++.

 

Skal du noe spennende i august? :-) 

- karianne 

 

 • Dato: 02.08.2016
 • Tid: 18:09
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
01.08.2016

12 kjappe

1. Hva irriterer du deg over hos andre mennesker?
- Smatting, konstant klaging og negativitet, kø-sniker, folk som alltid må ha det moro på andre sin bekostning.

2. Har du noe som du er skikkelig dårlig på?
- Ah, where to start? De fleste som kjenner meg, vet at jeg er ekstremt (og da mener jeg ekstremt) dårlig på alt som har med geografi å gjøre. Retningssansen er også rævva.

3. Har du noen rare fobier?
- Jeg hater føtter, om det er rart? Liker heller ikke fugler, insekter og krypdyr, men dette er vel egentlig ganske normalt??

  

4. Hvilken sang elsker du i hemmelighet, og synger når ingen hører?
- Hmm. Ikke sånn nå for øyeblikket, som jeg kommer på. Men får av og til sånn midlertidig dilla på noe sånn typisk fjortis-popmusikk ? det må jeg innrømme.

5. Har du et navn som bare familien din kaller deg?
- Karikrabb, krabbeluren og lita er de mest brukte 8-) The crab???..

6. Har du noen nervøse vaner / hva gjør du når du blir nervøs?
- hehehe hello livet med angst ? #KonstantNervøs. Men neida, (joda), jeg strammer ekstremt mye på hestehalen min når jeg er nervøs. Av en eller annen grunn. Svetter, skjelver og stammer litt også, HEHE.  

7. Hvilken side av sengen sover du på?
- På venstre side, når man står foran sengen og ser mot den. Men så gærne som vi er, så valgte vi å og crazy og bytte side nå i det nye huset. #GoodGirlGoneBad.8. Hva var ditt første kosedyr og hva het det?
- Usikker på hva mitt første var, men jeg hadde maaange. Men den første jeg kommer på er «skrukkerumpen». Hehehe, kreativ i navnsettingen før i tiden, gitt.

 

9. Har du noe som du ber andre gjøre, men aldri gjør selv?
- Heheheh, Henrik? Hente et glass vann er en standard som jeg spør mitt kjære mannebein om. Henter selv også daaaaaa??????.

10. Hvilken vei står du i dusjen?
- Smårart spørsmål, men når jeg tenker meg om, så står jeg mest med hodet mot dusjhodet.

 

11. Hva er din favoritt mat som er junkfood men som du elsker?
- Pizza med et hav av rømmedressing. Og kebab, mumz. 

12. Er du utadvendt eller sjenert?
- For det meste utadvendt, men det kommer veldig an på situasjon, hvilke mennesker jeg er blant, hvordan dagsformen er osv. Har også enkelte situasjoner hvor jeg melder meg helt ut, trekker meg tilbake og ikke gjør stort ut av meg. Så det kommer egentlig veldig an på.

 

- karianne#spørsmål #svar #hverdag #ærlig #personlig #moro 

 • Dato: 01.08.2016
 • Tid: 18:15
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4
01.08.2016

God avslutning på helgen.

SAMSUNG CSC


Foruten om litt shopping, så har vi for det meste vært hjemme denne helgen, og det har vært utrolig deilig. Tur, jobbing i huset, skruing og montering er vår helg kort oppsummert. Men vi trives såpass godt i hverandres selskap, at litt (...mye) jobbing og slikt gjør ingenting. Utenom i dag, da ga Henrik med totalt magesår og panikk. Jeg holdt på å male noen hyller til walk-in'en, mens han holdt på å kappe litt diverse som vi trengte. Plutselig traff han fingeren - MED SIRKELSAGEN. Det var så mye blod, og hjernen min stopper totalt opp i slike situasjoner. Men vi fikk roet ned blødningen, og han dro til legevakten. Som for øvrig tar en eeeevighet.... Men han slapp å sy, og fingeren er i mye bedre hold enn forventet. Og godt er det. Så vi feiret en (nesten) hel finger med en solid søndagsmiddag. Nemlig biff, søtpotetstappe og rosenkål. Så godt!!


SAMSUNG CSC


Om dere ikke har smakt søtpotetstappe før, så må dere gjøre det. Det er så sinnsykt godt, og er perfekt med mye chili og pepper. I tillegg er søtpotet sunt, og kan forberedes på mange ulike måter - må smakes altså! 
MUMS


SAMSUNG CSC


 

Hvordan var deres helg? :-)

- karianne 

#mat #kosthold #C9 #matprat #matglede #helse #velvære #hverdag #luksus #glede #oppussing #hus #hjem #trening 

 • Dato: 01.08.2016
 • Tid: 12:04
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Om meg

Karianne Nesse

Jeg heter Karianne Nesse, og er 23 år gammel. Bor sammen med kjæresten min, på landet utenfor Bergen. Blogger om hverdagen generelt, oppturer og nedturer, interiør, mat og drikke - og litt til =)

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no