hits

Publisert den 31.08.2016 - Blogg

Proseccolunch

Jeg har helt glemt å fortelle dere om mandagen jeg hadde for noen uker siden. Det var ihvertfall duket for KICK OFF for oss som er selvstendige forhandlere i Forever Living, - og de som var interessertte, i Bergen, - og det er klart man stiller på. Slike arrangementer får satt tanker og hode i sving, i tillegg får man en god dose med inspirasjon og motivasjon til veien videre. 

I den forbindelse fant meg og Therese ut (min upline, som jeg jobber tett med og som jeg har blitt så glad i), at det hadde vært koselig å få samlet noen fra teamet til en lunsj, før selve arrangementet begynte. Men med dårlig timing var det så utrolig mange som ikke kunne komme, ettersom det var første skoledag for både store, små og studenter den dagen. Men vi ble en liten bukett selv om, og slike ting syns jeg er så koselig <3 

Så en liten proseccolunsj ble det for min del som ikke kjørte den dagen, etterfulgt av Kick Off med en sal full av motiverte og glade sjeler. På lunsjen fikk vi tatt en kjapp gjennomgang på hvorfor vi alle som var der tok valget og begynte som forhandlere, og hva det hadde gitt oss så langt, og hva vi håpte på det skulle gi oss i fremtiden. For meg er det utrolig motiverende og gøy å høre andre sine tanker om slikt, og kunne prøve å hjelpe enda flere på veien!

- bildedryss fra dagen - 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC 

Takk for at dere er dere, jenter. Jeg stortrives hver gang vi møtes, og dere er i tillegg så flinke med jobben dere gjør. Gleder meg til flere sammenkomster og eventer med dere! :-) 

Vil du bli en del av teamet vårt? Jobbe i lag med en gjeng ulike, men sprudlende og fine mennesker? Jobbe hjemmefra og bygge deg opp alt i fra en hobby-inntekt, deltidslønn eller kanskje en fulltidslønn? :-) 
> karianne_nesse@hotmail.com 

Vis flere innlegg