hits

Publisert den 31.07.2018 - Hverdag og livsstil

Casual

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Et av få oppegående outfits denne bleikfisen har hatt i sommer. Siden det har vært så varmt, så har jeg for det meste slengt på meg en halvsvett jumpsuit eller noen vide shortser. Og sminkefritt fjes og fett hår har også vært standarden for disse ukene. Men det har vært så deilig, og det har vært helt uaktuelt å dynke ansiktet i sminke i denne heten. Så når jeg først steller meg, så må det seffer'n knipses litt bilder til denne offentlige dagboken her 8-) 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

I dag derimot, er det joggebukse, dott i håret og en t-skjorte full i pastaflekker. Det regner store mengder ute, så i dag er en deilig innedag. Jeg tror ikke jeg har sett ordentlig regn på over en måned, så helt ærlig så synes jeg det var på tide nå. Det synes ihvertfall utendørs plantene mine, som har slitt for harde livet i denne heten, haha. Og jeg er ikke akkurat kjent for å være den flinkeste til å ta vare på dem. Jeg tok jo tross alt livet av både en kaktus og en thujahekk for en stund tilbake - så det er litt forbedringspotensiale :)))) 

Publisert den 30.07.2018 - Reise

Postkort fra Loen

SAMSUNG CSC

- fineste plassen - 

Loen må være en av de fineste plassene i Norge - ihvertfall som jeg har fått sett hittil. Naturen er uslåelig, vannet er krystallblått og det er generelt sett helt sykt fint. Vi hadde to dager i telt der, og vi skulle absolutt hatt en natt eller to ekstra.  Å våkne opp til dette her, var helt nydelig. 

 

Været var vi også vanvittig heldig med, denne sommeren her har jo vært helt drøy. Vi hadde rundt 30-34 grader og knallsol. Så vi var med andre ord to svette, men fornøyde griser. Dagene ble brukt til bading, solsteking, grilling og avslapping i de fineste omgivelsene vi har sett. Vi er begge veldig enige om at en hytte her, hadde vært veldig innafor 8-) 

- bildedryss - 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Bildene får ikke frem hvor sykt fint det var, og hvor turkisblått vannet faktisk er.  Irriterende nok. Men dere får en klar indikasjon da, i det minste. En helt nydelig plass, som har blitt så populær. Alt av hytter og teltplasser var omtrent helt fullt, så litt planlegging før avreise gjør susen. Anbefaler virkelig å dra hit på denne tiden av året, for det er helt fantastisk fint! =D 

 

Jeg har en drøss med bilder herfra, som jeg gleder meg til å dele med dere!

 

 

 

#foto #friluft #friluftsliv #dnt #dntung #utno #natur #norge #fotografi #naturbilder #sommer #sol #kvalitetstid #ferie #reise #reiseliv #norsknatur 

Vis flere innlegg