hits
31.07.2016

Hjemmelaget burger og søtpotetfries

SAMSUNG CSC

 

Gårsdagens middag ble hjemmelaget hamburger med søtpotetfries og balsamicodressing. Kan ikke kalle meg skikkelig husmor, ettersom jeg ikke lagde brødene selv, men la gå 8-) Det ble utrolig godt - og sykt mektig. Var litt ivrig når jeg laget burgerene, så de ble enorme. Hadde ikke sjanse til å spise den opp, så det var solide porsjoner. I går var jeg forresten på dag 6 på C9 - og det gikk strålende! :-) 
 

SAMSUNG CSC

Karbonadedeig, salat, grove hamburgerbrød, søtpotet, chilikrydder, hvitløkspulver, olivenolje, salt & pepper og balsamico. 

SAMSUNG CSC

Jeg krydret kjøttdeigen med mye chili, pepper og litt salt, blandet den godt sammen og delte den opp i runde former - før steking. 
Anbefaler forresten å prøve dette med kyllingkjøttdeig, det er sykt godt. Kuttet opp søtpoteten i fries, dynket dem i chili, pepper og litt olivenolje, før dem ble steikt på høy varme i ovnen. 

SAMSUNG CSC

Til dressing, valgte jeg å lage selv denne gangen. 1 spiseskje med olivenolje + 1 spiseskje med balsamico. Bland godt, og spre det rundt på brødet. 

SAMSUNG CSC

Enkelt, godt og en sunnere versjon av den tradisjonelle hamburgermenyen. 

 

 

- karianne 


#kosthold #mat #trening #helse #matprat #matglede #hamburger #søtpotet #kokk #husmor #hverdag

 • Dato: 31.07.2016
 • Tid: 19:14
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4
30.07.2016

Rainy day

Hvor er sommerværet da? Regn stort sett hver dag, og det er så trasig. Men dårlig vær eller ei, så fikk jeg med meg både Henrik og Akira på fjellet på formiddag i dag. Så med litt ekstra klær, skikkelige sko og en liten dose motivasjon, kom vi oss på fjellet uten problemer. Kjenner jeg har et så stort behov for å være ute i naturen for tiden, og det er jo så deilig. Å få bevege kroppen litt, la hodet og tanker få en pause og bare.... eksistere. På en god måte. Utrolig deilig å starte dagen slik, det får liksom satt standarden for resten av dagen. Opplagt, fornøyd og ferdigtrent. 

- bildedryss - 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC


 

Det var vått og bløtt, men det trengtes. Nå er det siste innspurt med jobbing, skruing og montering på walk-in closet'et vårt, slik at vi får klærne våres på plass. Lei av å leve i et rotehus, så det blir bra å få litt orden på sakene nå. Bilder av det endelige resultatet kommer i løpet av de neste dagene. Jeg tror det blir råbra!!! :D 


Nyt lørdagen :-)

- karianne 

 

#hverdag #helg #regn #bergen #tur #trim #helse #trening #velvære #fit #natur #norge #kosthold #mosjon #personlig #foto #fotografi #utsikt #fjelltur #fjell #psyke #hode #tanker 

 • Dato: 30.07.2016
 • Tid: 15:57
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
29.07.2016

Friday

Dagene flyr og det er fredag - allerede. Dag 5 på C9, og jeg føler meg kvikk, lett og opplagt.Jeg lå lenge og slumret i sengen med Akira i dag, før jeg omsider stod opp og fikk i meg frokost. Siden energien boblet over, ble det fjelltur før lunsj, slik at bolla fikk svettet skikkelig. Noen blåmerker og skrubbsår rikere, siden jeg alltid klarer å falle på tryne når jeg beveger meg ut på tur. Støttekontakt neste?

I dag ble det rester til middag, og det er nødvendigvis ikke en dårlig ting. Med rester av både salat, biff og bacon fra gårsdagens middag, ble det i dag grove wraps med digg fyll. Lenge leve middagsplanlegging, ukeshandel og litt orden. 
 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Resten av fredagen har gått til varelevering, husarbeid og en liten shoppingrunde på ikea og coop obs. Kjenner jeg begynner å bli så vanvittig lei av disse butikkene nå, vi har vært der aaaalt for mange ganger den siste tiden. Men nå tror jeg vi er ferdige der - for en stund ihvertfall :-) 

Nå blir det litt skruing og maling, før det blir avslapping i sofaen resten av kvelden. Det er jo tross alt helg! ;)

GOD HELG <3 

- karianne 
 

#mat #kosthold #helse #velvære #fjell #fjelltur #hverdag #middag #sunt #godt #suntoggodt #matprat #tips #digg #c9 #trening 
 

 • Dato: 29.07.2016
 • Tid: 19:47
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
28.07.2016

Biff ,- og baconsalat

SAMSUNG CSC
 

Dag 4 på C9 er allerede halvveis ferdig, og vi har nettopp spist en solid middag. I dag ble det biff,- og baconsalat, og det var sykt godt. En middagslur hadde vært deilig nå kjenner jeg, men pliktene kaller, så null lur her i gården. Vi skal kjøpe inn siste rest som vi trenger for å bygge ferdig walk-in closet'et, skal bli så sykt godt å få det ferdig og få oversikt på klærne mine igjen. OG FORRESTEN!!! Husker dere jeg skrev at alle buksene mine ble kastet med et uhell i søppelkvernen hos NGIR? Trodde vi - heldigvis. Jeg fant dem nemlig igjen her hjemme for to dager siden, de hadde bare forsvunnet i flyttekaoset. SÅ GLAD. 

SAMSUNG CSC

Dette var utrolig godt. Alt vi fant av salatingredienser, mye biff og bacon og en liten dæsj aoili. Som dere ser, så lider jeg ingen nød mens jeg gjennomfører C9-programmet. Mye god mat, økt fokus på aktivitet og kosthold, mer frukt og grønt og rett og slett en solid opprensking i mage og tarm. - det trengtes nå :-)

Nå blir det sofaen en liten halvtime til, før vi drar på handling, slik at vi får skrudd ferdig. Ting tar tid altså, men nå er vi ordentlig klare for å bare bli ferdig og få ting på plass. Rotehus uten like, mange møbler mangler og må bestilles, maling +++. Ikke bare bare, men absolutt verdt det :-)

Har dere hatt en fin dag? 

- karianne

#kosthold #vaner #mat #godt #sunt #sunn #helse #velvære #c9 #middag #tips #salat #hverdag #luksus #kos #glede #fitness #trening 
 

 • Dato: 28.07.2016
 • Tid: 17:04
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4
27.07.2016

Herlig middag

Jeg har allerede kommet på dag 3 på C9-programmet, og jeg har ingenting å klage på. Nå as we speak, ligger jeg langflat etter middag. Dagens middag ble fullkorn-spagetti med hjemmelaget marinarasaus og karbonadedeig. Så godt og en spagettisaus litt utenom det vanlige som vi pleier å spise. 
 

For 1 porsjon trenger du: 
½ tomat,
2-3 stk. soltørkede tomater (tørkede),
 ½ rød paprika,
½ hvitløksfedd,
litt rød chili.
Tilsett så 1 ss kaldpresset olivenolje,
½ ts tørket oregano,
½ ss fersk basilikum,
¼ reven parmesan.

 Miks alt sammen i en blender.


Server og nyt Både meg og Henrik er over gjennomsnittlig glad i pasta og slikt, så denne oppskriften her er midt i blinken for oss. Oppskriften er forresten hentet fra C9-heftet, hvor det er mange ulike oppskrifter. Nå blir det å la maten hvile litt, før vi fortsetter å montere og lage ferdig hyllene til vårt walk-in closet. Gleder meg til å få alt på plass :-)

- karianne 

#mat #sunt #godt #sunn #helse #velvære #hverdag #c9 #middag #oppskrift #tips #måltid #fit #fitness #kosthold 

 • Dato: 27.07.2016
 • Tid: 16:54
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
25.07.2016

Ukens mathandel

Det er lenge siden jeg har lagt ut ukens mathandel her, nettopp fordi vi har bodd i et kaos uten like den siste måneden. Men nå har ting roet seg litt, og vi har i det minste klar bane til og fra kjøleskapet. Før helgen tok jeg en solid handel, så nå har vi mat i en evighet fremover. Mye kjøtt, biff og godis til å ha i fryseren, så vi er strålende fornøyd. 
 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

En liten knippe av den godisen som vi skal spise de neste dagene og ukene. Ukeshandelen kommer til å gå mye fortere de neste ukene nå, siden fryseren er fylt opp med mye variert kjøtt og hovedkomponenter til middagene. Så da kommer mathandelen fremover til å bestå for det meste av frukt, grønt, melk og ..... tilbehør, rett og slett. Deilig! 

 

Dag 1 på C9 nærmer seg allerede slutten, og jeg kan overhode ikke klage. Dagen har flydd avgårde og jeg har fått gått litt tur, fått ryddet en del i huset og hentet de siste møblene våres som stod plassert hos mamma og pappa. Cravingsene er under kontroll og foruten om at jeg er småtrøtt, så føler jeg meg bra. Skal kose meg med smoothie nå etterpå, lenge siden jeg har drukket det :-) 

 

- karianne

 

#mat #kosthold #helse #sunn #sunt #godt #velvære #protein #proteiner #digg #middag #matvaner #matvarer #innkjøp #livsstil #foreverlifestyle 


 

 • Dato: 25.07.2016
 • Tid: 19:10
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 5
25.07.2016

Kickstart

En kickstart er det både kroppen og hodet mitt trenger nå. Det har vært en dårlig periode for min del den siste tiden, og det har vært lite aktivitet i hverdagen. Kroppen er tung, sliten og daff og energinivået er nesten helt på bånn. Så da er det på tide å ta grep, og få kroppen til å fungere optimalt igjen. I tillegg ønsker vi å få tilbake de gode vanene med trening og aktivitet i hverdagen, så nå skal vi back on track. 

Derfor fant jeg spontant ut nå at jeg skal gi kroppen en ny runde med C9. Denne gjennomfører jeg ca hver 6 måned, for å hjelpe kroppen min med å kvitte seg med "gammel moro" og for at jeg skal fungere optimalt. Jeg føler meg alltid lettere, kvikkere og rett og slett "renere" etter disse ni dagene (.. og ikke minst tiden etter), så dette er noe jeg kommer til å fortsette med. 
 

SAMSUNG CSC

 

Mange misforstår hva C9 er, og antar at dette er en 9 dagers slankekur. Det er det overhode ikke, og man ser ikke ut som en fotomodell etter gjennomføringen. Det er normalt å gå ned i både cm og vekt under disse 9 dagene, men ikke forvent å miste 7 kg fett, og så gå tilbake til gamle, dårlige vaner. C9 er for mange den boosten som trengs for å komme ordentlig i gang med trening og en sunnere hverdag. I tillegg så gir den kroppen en fresh start, slik at opptaket av vitaminer, mineraler, proteiner etc er optimalt. Det gir en motivasjon, en veiledning og et step-by-step opplegg, som gjør veien mye lettere. 
 

SAMSUNG CSC

 

Jeg er så klar for å ta et oppgjør med meg selv nå. Få tilbake fokuset på kosthold og aktivitet, og bare... føle meg bedre, innvendig og utvendig. Få overskuddet tilbake og klare mer i hverdagen. Og dette er ikke et program hvor formålet er å "sulte seg" i 9 dager. Overhode ikke. I veiledningen medfølger det også en friliste, med mye frukt og grønt, som du kan kose deg med underveis. I tillegg er det en solid knippe med oppskrifter, både på lunsj, smoothies, middager etc. Så vi skal kose oss med maten, men man skal lære å spise riktig og spise ofte nok. 

SAMSUNG CSC

 

En kropp i balanse er viktig, og jeg ønsker å ha en sunn, frisk kropp. Jeg er livredd for at jeg eller noen av mine nære skal ha dårlig helse og at noen skal bli syke. Så derfor er det viktig å ta grep tidlig, forebygge og gjøre det som kan gjøres, nettopp for å holde seg frisk og rask. Man skal tross alt leve med den samme kroppen hele livet, og da er det viktig å behandle den deretter også :-)
 

Slenger med mitt resultat etter første gangen jeg gjennomførte C9. Fra å være konstant oppblåst - til normal. Etter jeg merket forskjellen på både kropp, mage, hode og tankegang, var det et lett valg for min del å gjennomføre denne 2 ganger i året. Glad mage og tarm = glad kropp. 

Nå skal jeg ta rævva fatt på en tur i regnværet, før jeg skal spise lunsj. Lag dere en fin mandag :-) 


* Nettbutikken min; http://myaloevera.no/kariannenesse/nb/shop/category/bokser_1
* Email; karianne_nesse@hotmail.com 

- karianne 

#helse #trening #kickstart #velvære #kropp #fitness #psyke #mat #kosthold #c9 #omstart #tanker #tankegang #livsstil 

 • Dato: 25.07.2016
 • Tid: 12:25
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
24.07.2016

Herlig

... er den beste beskrivelsen for denne kvelden. Når Henrik kom hjem, hadde jeg rigget alt klart på balkongen for et herremåltid. Kreps, baguetter, utsikt og iskald øl var rett og slett luksus i dag. Sjømat på fine sommerdager som det her, det er 10/10. Vi ble sittende der å kose oss, prate og bare .... nøt det. Deilig med et slikt koselig avbrekk med de hektiske dagene vi har hatt og alt arbeidet som har blitt gjort hittil. I tillegg fikk Henrik vite bursdagsgaven sin, til tross for at han ikke har bursdag før 1. september. Jeg er så utålmodig på slikt og klarer ikke å vente med å gi gavene, så han fikk den usedvanlig tidlig i år. Mer om hva han fikk, kommer jeg tilbake til senere, hihi :-) 

- bildedryss - 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

Nå har maten fått sunket, vi har tatt oss et bad og nå blir det sofaen resten av kvelden. Dette var nok den beste avslutningen på helgen, med den fineste jeg vet om. For min del tenkte jeg å få jobbet litt også, fordi jeg ikke har fått jobbet så mye som jeg har ønsket denne uken. Gleder meg til å komme tilbake til normal hverdag, ta hånd om businessen og ikke minst - gjøre det jeg liker best!

Håper dere har hatt en finfin helg :-)

- karianne

#sjømat #luksus #søndag #måltid #mat #hverdagsglede #hverdagsluksus #glede #kjærester #samliv #kos #romantisk #personlig #hus #hjem #kosthold #sommer #sol #utsikt #natur 

 • Dato: 24.07.2016
 • Tid: 21:19
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
24.07.2016

Søndagstur

I dag er siste dagen med sommer og sol i Bergen, før det er tilbake til normal hverdag med regn og yr. Så mens Henrik var vekke, tok jeg og Akira oss en fjelltur i solsteiken. Vi tok samme tur som vi gjorde for noen dager siden, men det gjorde ingenting for min del. Det er lite som slår vestlandet og norsk natur når været er så fint som det har vært denne helgen. 

- bildedryss - 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC


 

Ellers har det vært en rolig søndag for min del. Henrik kom ikke hjem før kl 18, så jeg har brukt dagen til å bare luffe rundt hjemme, sole meg og slappet av. 

I dag har vi satt alt med huset, oppussing og skruing til sides, så får vi heller fortsette med det i morgen. Viktig med litt pauser innimellom, slik at vi ikke går heeelt lei. 

Henrik kom hjem til en helt nydelig kvelds på terrassen i sted. Kreps, iskald øl, baguetter og en finfin utsikt. Det ble nytt fullt ut, for å si det sånn, vi vet å kose oss! :-) 

- karianne 

 

#søndag #tur #søndagstur #helse #fjelltur #bergen #natur #norge #norsknatur #trening #trim #velvære #hund #bestevenn #sol #sommer #deilig #ro #fred 

 • Dato: 24.07.2016
 • Tid: 19:23
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
21.07.2016

Earlybird

..... jeg lever enda. Vi fikk ikke nett i nye huset før i går, så derfor har det vært null livstegn fra meg her inne den siste tiden. Men nå er jeg tilbake. Vi har flyttet inn i huset vårt, og vi er såå fornøyde. Dagene har for det meste gått i maling, henting av møbler, hatt x-antall turer på Coop og Ikea osv, men nå ser det ut som vi nærmer oss mål, for denne gang. Tenkte å skrive mer om dette senere! :-)

MEN tilbake til overskriften. Jeg stod usedvanlig tidlig opp i dag. Det ble dårlig med søvn i natt, så jeg stod like gjerne opp når Henrik dro på jobb i dag, 06.15. Tidlig nok for denne frøkna, men det var ikke noe stress å stå opp så tidlig, når solen skinte inn vinduene. I tillegg er det sykt varmt, måleren viste nesten 20 grader - FØR kl 07. Det liker vi. 

Etter en stor dose med Argi+ (det trengtes..), så tok jeg med meg Akira på fjellet. Det har blitt minimalt med trening, aktivitet og sunt kosthold den siste tiden, og det både ses og merkes veldig godt på kroppen. Så det gjorde ekstra godt med en fjelltur på morgenkvisten. 

- bildedryss - 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC


 

Nå blir det frokost, sofaen og litt jobb, før jeg drar videre til postkontoret for å sende litt varer til kunder. C9 er i vinden for tiden, så absolutt. Jeg har flere på lager NÅ og sender gjerne over hele landet :-)

> karianne_nesse@hotmail.com

LAG DERE EN FIN DAG! 

- karianne 

 

#helse #trening #fjelltur #trim #morgentur #hund #tur #bestevenn #natur #norsknatur #foto #fotografi #velvære #sol #sommer #fitness 

 • Dato: 21.07.2016
 • Tid: 08:35
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 6
15.07.2016

En spesiell fredag

Nå er det like før jeg skal kjøre bort og hente nøklene til huset vårt. Det kribler i magen, og jeg kjenner at jeg faktisk er litt nervøs. Vi var så ivrige når vi var på visning, at jeg husker ikke skikkelig hvordan hele huset ser ut, haha. I går var en travel dag, så når vi omsider kom hjem i 21.30 tiden, var vi helt utslitt. Så heldig som vi er, så fikk vi kvelds servert, og så avsluttet vi dagen med en velfortjent flaske vin. 

SAMSUNG CSC

 

Nå er bilen fullpakket med maling og malingsutstyr, og jeg er klar til å komme meg avgårde. Dette er en fredag utenom det vanlige, men fy så spennende. Det kribler. 
 

Lag dere en fin fredag! :D

- karianne 

 

#hus #hjem #hage #interiør #vin #kos #lykkelig #glede #hverdag #hverdagslykke #familie #lykke #personlig 

 • Dato: 15.07.2016
 • Tid: 11:16
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4
14.07.2016

HUSEIERE

ææ, dette er crazy. Huset er betalt, og i morgen overtar vi nøkkelen. Vårt hus. Vår eiendom. Åh, så deilig å si det da. Så nå as we speak er jeg og Henrik på Coop for å kjøpe litt maling. Vi er ikke heeelt enig med fargevalgene i huset, så vi starter med å male stuen og soverommene, så tar vi resten senere. Nå er vi så sykt klar for å bare komme HJEM. Å få tingene på plass, senke skuldrene og bare nyte dagene og den nye tilværelsen.  

Det kribler i fingrene etter å komme i gang nå. Vi (ihvertfall jeg, høhø), har så mange planer, både innvendig og utveng. Naturligvis vil det ta tid, siden alt dette koster tid og penger, og vi skal jo tross alt kose oss med det, så vi kommer til å ta litt og litt etterhvert. Men fint kommer det ihvertfall til å bli, Åh, gleder meg til å invitere folk på middag og vin her nå, hihi. Livet som voksen ass. 8-)

 

- karianne 

 

#hus #hjem #hage #interiør #drøm #drømmer #kjærlighet #forhold #newin #glad #fornøyd #spent #følelser #privat #personlig #hverdag #voksenliv #fasade 

 • Dato: 14.07.2016
 • Tid: 18:24
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 8
12.07.2016

Trege dager

Formen er ikke på topp for tiden, verken fysisk eller psykisk. Og med bare et par timer søvn, så resulterte det i sofaligging for det meste i dag. Tok meg en tur i regnværet med hundene i dag tidlig, men det var for så vidt det, heheh. Etter frokost tok jeg med meg pc'en på badet, la meg i badekaret og så litt "Orange is the new black". 

 

Deilig start på dagen med en pitteliten spadag og litt ro i sjelen. Tankene vandrer ekstra mye for tiden, og jeg for det meste utmattet og nedenfor. Kjenner det er ekstra vanskelig å komme meg skikkelig tilbake på beina denne gangen, uten å helt vite hvorfor. Men jeg satser på at det kommer seg når vi får kommet oss på plass i huset vårt og kommer tilbake til normal hverdag. Og vet dere hva? Vi overtar huset nå på FREDAG! Det er helt sykt. Tiden flyr, og det blir så deilig. 

Nå har jeg en drøss med annonser på finn.no som jeg må få laget, så jeg runder av her. Hurra for internettsalg da ;-)

 

- karianne

 

#helse #velvære #psyke #mentalt #mental #mentalhelse #hverdag #livsstil #spa #bad #spadag #hjem #hus 

 

 • Dato: 12.07.2016
 • Tid: 19:10
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
11.07.2016

Mimrer

I dag har jeg sett tilbake på en del gamle mobilbilder, og så kom jeg over noen bilder som ble tatt fra lederhelgen vår i Oslo, tidligere i vår. For en helg vi hadde, og jeg gleder meg sånn til neste gang. Et stort hus, mye god mat og drikke, champagne, mye skravling og latter, deling av motivasjon og inspirasjon - pluss så mye, mye mer. Jeg er så glad jeg dro, og jeg er så glad for at jeg fikk bli enda bedre kjent med disse snuppene her. 

- bildedryss fra mobilen - 


ikke noe konebiler her i gården !
 

Se på denne gjengen her, da. Denne helgen var så koselig, og vi hadde det veldig artig. Og på søndagen avsluttet vi en finfin helg med inspirasjonsdag på Ås, noe som toppet det hele. Dette må absolutt gjentas, for sammen er vi en solid gjeng som vet å kose oss 8-)

Takknemlig for alle disse fine her, og for et samhold vi har. Motiverer, støtter, hjelper, inspirerer og løfter hverandre opp. Slik det burde vært - i alle yrker. 
Ikke rart jeg er glad i jobben min, når den består av så mange fine personligheter <3 

- karianne

#jobb #kolleger #karriere #jobbreise #business #network #livsstil #vennskap #moro #fest #hverdag #kos #hygge #helse 
 

 • Dato: 11.07.2016
 • Tid: 20:32
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
08.07.2016

Fridaylunchin'

Endelig fredag, og godt er det. Sjelden jeg ser noe mer frem til helg enn andre uke dager, siden jeg styrer dagene mine helt selv, men nå denne uken blir det litt ekstra godt med helg. Nå er jeg straks på vei ut døren for en aldri så liten fredagslunsj med en frøken i teamet, før det er hjem å lage god middag. 

Det har vært i overkant mange møter denne uken, men nå som vi nettopp er i gang med Scandinavian Challenge, så var det greit med litt planlegging og kartlegging. For vi skal jo ta denne challengen med storm, det har vi bestemt :-)

 


 

Nå må denne trøtte penaen løpe,  slik at jeg når møtet mitt. LAG DERE EN FIN FREDAG <3 

- karianne

#jobb #lunsj #kos #hverdag #travel #møte #karriere #egensjef #business #sc_2015 

 • Dato: 08.07.2016
 • Tid: 12:16
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
07.07.2016

Hjemmelaget nachochips - sunnere og enkel versjon

Nå som det nærmer seg helg og den tradisjonelle fredagstacoen, så tenkte jeg at det er på sin plass med litt tips til hjemmelaget nachochips - i en enkel og sunn variant. Dette trenger du overhode ingen kjøkkenkunnskaper for å kunne lage, og det er utrolig fort gjort! 

Det du trenger er speltlomper og diverse krydder. Her har jeg lagt tre speltlomper oppå hverandre, og skjært dem opp i biter. 
 Krydre godt før du setter dem på steking. Jeg brukte mye chilikrydder, hvitløk og litt grillkrydder. Men dette er smak og behag, og du kan selvsagt bruke annet krydder også. 

 Stek dem i ca 10-15 minutter, og la dem kjølne. Dem blir stive og crispy når de blir kalde!

 

 

Se så godt da? Tacosalat med hjemmelaget nachochips. Supergodt og så mettende,- med god samvittighet! :-D

NYT!

 

 

- karianne 

#tips #matprat #mat #hjemmelaget #middag #sunn #sunt #livsstil #helse #hverdag #middag #salat #sunt #god #oppskrift #bedrevaner #bedrehverdag 

 • Dato: 07.07.2016
 • Tid: 20:55
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 5
05.07.2016

10 spørsmål og svar.

Kan du beskrive deg selv med 5 ord?
Omsorgsfull, ivrig, åpen, sta, utålmodig - HEHE. 


Hva har du alltid i vesken? 

Hvilke nettsider/apper besøker du daglig?
Facebook, snapchat, instagram, foreverliving, blogg.no, vg, ba, 9gag 8-). 

 

Hvem ringer du til når du er sint/lei deg? 
Henrik, så absolutt. 

Hva bestiller du på café?
På cafè blir det for det meste en form for sandwich. Og kanskje et glass vin, høhø. 

Hva var det siste du skriblet ned på papir?
Handleliste på hvilken mat jeg skal kjøpe inn for uken.

 

Hvilke uvaner har du?
Plukker meg mye i nesen når jeg kjører bil. Søtapena. 

 

Føler du deg ung eller gammel for alderen?
Gammel, uten tvil. Merker at verdier, interesser og egenskaper fra meg og mange andre på min alder, er veldig ulike. 

SAMSUNG CSC


 

Har du en eller flere sanger du aldri går lei?
"whiskey in the jar - metallica" er en sang som jeg kan høre uendelig mange ganger, uten å gå lei :-) 

 

- karianne

 

#hverdag #fakta #meg #info #spørsmål #svar 

 • Dato: 05.07.2016
 • Tid: 15:45
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
04.07.2016

Uken som var

Forrige uke var ikke en av mine favorittuker, av mange ulike faktorer. Men mye skjedde, tiden fløy og vi fikk gjort utrolig mye. Så her er en kort oppsummering av min uke :-) 
 

Ukens høydepunkt: Det var uten tvil å dra på en liten date og shopping runde med Henrik. Det trengtes, og slik kvalitetstid er en av mine favorittaktiviteter 8-)
  

Ukens nedtur: HEHEHE hvilken skal jeg velge? Denne uken har jeg hatt mye å velge mellom, men det som toppet det meste, var at jeg og Henrik kastet alle buksene mine. Ihvertfall over 10 000kr rett i bosskvernen. Og jeg som aldri finner bukser, og virkelig haaaater å prøve slikt! 8-) men men, har fått noen nye bukser nå da, så jeg er ikke så heartbroken lenger!
 

Ukens sang: Har hørt ekstra mye på "Just like fire - Pink" og "Capsize - FRIENDSHIP & Emily Warren".
 

Ukens cravings: Jeg er jo generelt veldig glad i mat (som har begynt å vises i overkant mye de siste månedene.......), men tror ikke jeg har hatt en spesiell cravings denne uken. Alt? Ja takk. 
  

Ukens kjøp: Juhuuhu, nye bukser var et stort behov. Jeg er ekstra fornøyd med den gule sennepsfargede buksen jeg kjøpte, til tross for at den ikke er helt meg. Men syns den var så spesiell og fin, så gleder meg til å bruke den!
 

SAMSUNG CSC

 

Ukens tanker: Ikke alle er slik man tror dem er, og ting er tydeligvis ikke alltid slik som man tror. Behandle folk du er glad i, på samme måte som du ønsker å bli behandlet. Og tenk over deg selv - før du kjefter på andre :-) 

 

Håper dere hadde en finfin uke! :D

 

- karianne 

 

#ukens #uke #hverdag #opptur #nedtur #helse #kaos #flytting

 • Dato: 04.07.2016
 • Tid: 21:37
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
04.07.2016

Helgen som var

Som tidligere nevnt, så var vi på slektstreff i helgen, med familien til Henrik. Tanten og onkelen til Henrik åpnet opp huset og gården sin for over 40 mennesker og stilte med underholdning og soveplasser til alle. Det var en utrolig koselig helg, og veldig hyggelig å møtes på denne måten. Uhøytidelig, lek og moro, mye prating og tull, og ikke minst - mye god mat og drikke. Vi har ihvertfall ikke gått rundt sulten denne helgen, og vi har spist så mye god mat. 

- bildedryss -

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC


 

Vi var på Bygstad, og se på bildene så fint de hadde det hjemme hos seg. Stort gårdstun med mye fine blomster, paviljonger osv. Et fint sommerparadis. Uheldigvis var været helt grusomt, men vi hadde det artig for det om. Været er heldigvis ikke et problem når man har godt selskap. 

Vi var godt slitne vi kom hjem i går, og det var en fryd å parkere bobilen og komme tilbake til egen seng og pute. Eller hjem og hjem, vi bor jo midlertidig hos mamma og pappa nå, men vi har jo fått tildelt et eget soverom, så dette er vårt fristed 8-) Haha, tilbake hos mor og far, det er lenge siden sist. Nedtellingen til innflyttingen er i full gang, og vi er sååå klar for å komme oss inn i huset vårt! :D Let the time fly

- karianne 

 

#helg #hus #hjem #familie #selskap #fest #kos #moro #hverdag #samliv #personlig #hage 

 

 • Dato: 04.07.2016
 • Tid: 19:41
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
01.07.2016

New in

Ettersom meg og Henrik kastet alle buksene mine midt i flyttekaoset, så dro vi på en liten shoppingtur i går. Det var bynatt i Bergen, så det var utrolig mye folk, og det var syyyykt varmt. Så jeg fant ikke så veldig mye nytt, men jeg fikk med meg noen godbiter hjem. 


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Følte meg helt sprø som kjøpte en sennepsgul bukse. Det er ballzy for å være meg, men jeg gleder meg veldig til å gå med den. Vi kjøpte i tillegg litt pynt og interiør, men alt det ligger innpakket til vi flytter igjen, så det får jeg vise dere senere :-) 

Nå er jeg i full sving med å pakke, for vi drar til Bygstad på familiesamling med familien til Henrik denne helgen. Utrolig vanskelig å pakke når alt av klær, ting og toalettsaker ligger spredt rundt om i kasser og poser, så jeg må runde av her, slik at jeg får tid til alt som må gjøres :-)

NYT HELGEN :-)

 

- karianne 

#klær #shopping #outfit #mote #ootd #skjønnhet #velvære #interiør #hus #hjem #hverdag #kos #date 

 • Dato: 01.07.2016
 • Tid: 13:34
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 3

Om meg

Karianne Nesse

Jeg heter Karianne Nesse, og er 23 år gammel. Bor sammen med kjæresten min, på landet utenfor Bergen. Blogger om hverdagen generelt, oppturer og nedturer, interiør, mat og drikke - og litt til =)

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no