hits

Publisert den 31.07.2016 - Blogg

Hjemmelaget burger og søtpotetfries

SAMSUNG CSC

 

Gårsdagens middag ble hjemmelaget hamburger med søtpotetfries og balsamicodressing. Kan ikke kalle meg skikkelig husmor, ettersom jeg ikke lagde brødene selv, men la gå 8-) Det ble utrolig godt - og sykt mektig. Var litt ivrig når jeg laget burgerene, så de ble enorme. Hadde ikke sjanse til å spise den opp, så det var solide porsjoner. I går var jeg forresten på dag 6 på C9 - og det gikk strålende! :-) 
 

SAMSUNG CSC

Karbonadedeig, salat, grove hamburgerbrød, søtpotet, chilikrydder, hvitløkspulver, olivenolje, salt & pepper og balsamico. 

SAMSUNG CSC

Jeg krydret kjøttdeigen med mye chili, pepper og litt salt, blandet den godt sammen og delte den opp i runde former - før steking. 
Anbefaler forresten å prøve dette med kyllingkjøttdeig, det er sykt godt. Kuttet opp søtpoteten i fries, dynket dem i chili, pepper og litt olivenolje, før dem ble steikt på høy varme i ovnen. 

SAMSUNG CSC

Til dressing, valgte jeg å lage selv denne gangen. 1 spiseskje med olivenolje + 1 spiseskje med balsamico. Bland godt, og spre det rundt på brødet. 

SAMSUNG CSC

Enkelt, godt og en sunnere versjon av den tradisjonelle hamburgermenyen. 

 

 

- karianne 


#kosthold #mat #trening #helse #matprat #matglede #hamburger #søtpotet #kokk #husmor #hverdag

Publisert den 30.07.2016 - Blogg

Rainy day

Hvor er sommerværet da? Regn stort sett hver dag, og det er så trasig. Men dårlig vær eller ei, så fikk jeg med meg både Henrik og Akira på fjellet på formiddag i dag. Så med litt ekstra klær, skikkelige sko og en liten dose motivasjon, kom vi oss på fjellet uten problemer. Kjenner jeg har et så stort behov for å være ute i naturen for tiden, og det er jo så deilig. Å få bevege kroppen litt, la hodet og tanker få en pause og bare.... eksistere. På en god måte. Utrolig deilig å starte dagen slik, det får liksom satt standarden for resten av dagen. Opplagt, fornøyd og ferdigtrent. 

- bildedryss - 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC


 

Det var vått og bløtt, men det trengtes. Nå er det siste innspurt med jobbing, skruing og montering på walk-in closet'et vårt, slik at vi får klærne våres på plass. Lei av å leve i et rotehus, så det blir bra å få litt orden på sakene nå. Bilder av det endelige resultatet kommer i løpet av de neste dagene. Jeg tror det blir råbra!!! :D 


Nyt lørdagen :-)

- karianne 

 

#hverdag #helg #regn #bergen #tur #trim #helse #trening #velvære #fit #natur #norge #kosthold #mosjon #personlig #foto #fotografi #utsikt #fjelltur #fjell #psyke #hode #tanker 

Vis flere innlegg