hits
29.06.2016

For en uke

Åh, jeg vet ikke hvor jeg skal begynne en gang. Nå er jeg helt utslitt. Denne uken har vært fæl, rett og slett. Vi har gått 24/7 med flytting og dagene har gått i ett kjør. Men nå er vi omsider ferdig - for de neste to ukene. Nå har vi flyttet hjem til mamma og pappa som en midlertidig løsning, før vi flytter inn i det nye huset vårt om to uker. Det gledes, men jeg spyr av tanken å flytte enda en gang, på så kort tid. 

I tillegg har jeg hatt så rævva mye uflaks den siste tiden, at jeg snart går og legger meg i et lite hi, og bare blir der. Og attpå til det, så hadde meg og Henrik tidenes bommert i går (tror vi ihvertfall).. Vi skulle hive en drøss med boss på dyngen, som resulterte i at vi mest sannsynlig har tatt med oss litt feile poser, og kastet ALLE buksene mine ..... Hjertet mitt blør, og jeg blir helt deppa av tanken. Nå har jeg kun utvaskede joggebukser igjen, og en dongeribukse. Og jeg som aldri finner bukser som passer, og så ble de utvalgte, dyre buksene som jeg har brukt så forbanna lang tid på å finne - kastet rett i bosskvernen. Nei, what a shitty week, rett og slett. Men ler når jeg tenker på det da, i det minste. Men vet ikke om det rett og slett er fordi vi er så dum, eller at jeg er så lei at jeg klarer ikke å reagere på en annen måte 8-) Hjelpes. 
 

Dette hadde vært deilig nå. 
 

Mye klaging på meg i dag, men godt å få lettet litt på trykket. Ligger syk på sofaen nå, så jeg tillater meg litt whining, høhø. Angsten og depresjonen har en tendens til å ta innersvingen på meg i dårlige og stressende perioder, og knekker dagsformen i noen dager. Så satser på en god nattesøvn i natt, for jeg har overhode ikke tid til å bli syk nå, med så mye på agendaen fremover. Litt skikkelig søvn hjelper på det meste, så vi krysser fingrene. 

Men nok klaging nå. Jeg har utrolig mye å se frem til, og jeg gleder meg mye. Det første blir innflytting i huset vårt, som jeg får helt sommerfugler i magen av å tenke på. To uker - det går fort det. I tillegg har jeg mye spennende (som alltid) på planen når det kommer til businessen min, så mye gøye dager i vente. 

Hvordan har deres uke vært? :-)

- karianne

#hus #hjem #syk #sykdom #helse #velvære #flytte #personlig #hverdag 
 

 • Dato: 29.06.2016
 • Tid: 22:04
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
26.06.2016

Flyttekaos

Åh, for en helg. Det har vært en utrolig koselig helg, men travel og veldig mye på agendaen. Helgen startet med at jeg brukte hele formiddagen til pakking, sortering og organisering av leiligheten. Senere samlet jeg, Henrik, Susanne og Henrik og våres foreldre, før vi dro på show med Ausekarane. Dette var utrolig artig, og vi hadde det veldig gøy. Kanskje litt for gøy, for både meg og Henrik var en smule fyllasjuk og dårlig dagen etterpå. Og det klaffet rimelig dårlig, ettersom vi skulle bruke hele dagen på å hjelpe å male hus, før turen gikk videre på innflytningsfest.  

Vi har hatt en veldig koselig helg, selv om at vi er relativt slitne nå. En ordentlig familiehelg, både med min familie, og Henrik sin. Veldig kjekt, og vi er heldige som har så mange fine folk rundt oss. 

Hele dagen i dag har blitt brukt til flytting, kjøring, pakking og vasking. Må innrømme at nå er jeg begynt å bli lei, men heldigvis nærmer vi oss slutten - enn så lenge. For øyeblikket blir vi boende hos mamma og pappa i to uker, før vi overtar det nye huset vårt. Så det blir full rulle og ny flyttings allerede om et par uker, så bare å bite tennene sammen og være effektiv. 

Nå er det natta for min del, håper dere har hatt en fin helg :-)

- karianne

 

#hus #hjem #fest #flytte #familie #hverdag #travelt #personlig #kjæreste #vennskap #kos #show 

 

 • Dato: 26.06.2016
 • Tid: 22:23
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
23.06.2016

Torsdagsmys

SAMSUNG CSC

I dag var jeg så heldig som fikk tilbringe formiddagen med disse to snuppene her. Silje var den første jeg fikk i teamet mitt, og vi har fått et tettere og tettere vennskap i løpet av det siste året som har vært. Så koselig, og jeg har blitt så glad i hun. Flinke Silje som har så mye på agendaen i hverdagen, men som allikevel jobber som en helt med å bygge sitt eget foretak. So proud <3 

Vi fikk jobbet og planlagt en del gjøremål for tiden fremover. Silje går nemlig for å bli MANAGER, altså leder i Forever, nå i juli (hehee, nå MÅ du greie det. Silje 8-) ), så den neste måneden blir utrolig spennende. Jeg vet at hun klarer det helt fint, så lenge hun bestemmer seg 100% og gir bånn gass. Wii. 
 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC


 

Så dagens arbeidsdag var med andre ord ikke noe å klage på. Kos med både Silje og begge hundene, just the way I like it. Ettermiddagen har gått relativt i ett sett, men fy så effektiv vi har vært. Meg og Henrik fikk vite i dag at leiligheten vi bor i nå, får nye leieboere fra 1 juli, så vi kommet oss i gang med pakking, sortering og organisering. Fy søren så mye ting vi har. Og klær?! Blir nesten (...bare nesten da) dårlig av å se hvor mye penger jeg har brukt på klær, sko og vesker. Og jeg har absolutt ingen planer om å ta med meg alle disse plaggene inn i det nye huset, så vi tenkte å få til et lite flyttesalg her med klær, sko, møbler og interiør, før vi flytter ut. Blir deilig å få bort litt, for vi har for mye, rett og slett. 

Nå kom Henrik nettopp inn døren med enda flere tomme flyttekasser til oss, så nå har jeg noen solide timer med pakking og sortering i morgen. Godt å få det gjort ihvertfall :-) 

- karianne

#jobb #karriere #foretak #kos #vennskap #venner #kolleger #moro #hund #bestevenn #flytte #hus #hverdag #personlig 

 • Dato: 23.06.2016
 • Tid: 21:15
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
23.06.2016

Spicy tomatsuppe

I dag ble ble det spicy tomatsuppe med chili og basilikum til middag. Jeg er ikke så veldig glad i supper, men så lenge de er fyldige og tykke, så går det greit. Egg og makaroni er også et must. Godt med en litt mer spicy suppe enn vanlig, det får virkelig fart på systemet. 
 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC


Det ble en enkel og grei middag i dag, ettersom både meg og Henrik kom litt sent hjem. Jeg har hatt kosedate med Silje i dag og hennes nye voffs. Lager et eget innlegg om det senere! Nå må huset shines og ryddes, for vi får en skokk med folk på besøk her i morgen, så greit å være ferdig med det så tidlig som mulig :-)

- karianne

#mat #matprat #suppe #sunn #sunt #godt #matglede #helse #kosthold #velvære #hverdag #samliv #par 

 

 • Dato: 23.06.2016
 • Tid: 16:29
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
22.06.2016

Kakebesøk

SAMSUNG CSC

 

Nå har vi nettopp landet i sofaen, etter et koselig kakebesøk ute hos broren min. Johannes fyller 26 år i dag, så det er klart det må feires. En av mine absolutte favoritter, og er en av de mest rettferdige, oppriktige og snilleste menneskene jeg vet om. Det ble ren kalorifest med kaker og brus, men det er jo tross alt lillelørdag, så da er det greit 8-) 
 

SAMSUNG CSC

Det var blant annet brownies og hjemmelaget ostekake. Susanne sitt verk av denne ostekaken her, var helt vanvittig. Jeg har egentlig aldri vært kjempeglad i denne type kake, men denne her syns jeg var en innertier. Konemateriale altså, Susi ;-) 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 


Slik ser denne frøkna ut i dag. Eller gjorde, nå er sminken fjernet og joggebuksen på. Det blir sofakroken med Henrik resten av kvelden. Litt planlegging for morgendagens møter, og litt EM. Grei kombo, jeg kan ikke klage på det :-)

 

- karianne 
 

 

#bursdag #feiring #kake #kaker #hverdag #familie #samhold #koselig #mat #matglede #søtt 
 

 • Dato: 22.06.2016
 • Tid: 22:14
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4
22.06.2016

Cottagecheese lasagne

SAMSUNG CSC

Lasagne med cottage cheese ble dagens middag i dag. Det jeg gjør da, er helt enkelt å bytte ut pastaplatene, og erstatter dem med cottagecheese. Men i dag hadde vi litt for lite cottagecheese, så da kompenserte jeg med ett lag med vanlige pastaplater. Men godt er det, og en sunnere vri på den typiske familielasagnen. Bruk gjerne lett-ost for å få den enda sunnere :-) 


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Om du vil prøve en ny vri på den typiske lasagnen, så kan jeg absolutt anbefale dette. Ikke like fast i konsistensen som vanlig lasagne, men like godt på smak (i mine øyner, ihvertfall). Til en vanlig, stor form, så anbefaler jeg to store bokser med cottage cheese, for å være sikker på å ha tilstrekkelig. 

Håper det smaker :-)

- karianne

#mat #middag #kosthold #sunt #sunn #godt #matprat #matglede #oppskrift #helse #hverdag #personlig #familie #samliv #salat #kjøtt 
 

 • Dato: 22.06.2016
 • Tid: 16:07
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 5
21.06.2016

Lets talk about hair

SAMSUNG CSC

Jeg har det siste året, spesielt det siste halvåret, fått utrolig mange komplimenter og kommentarer på håret mitt, fordi det har blitt så tykt og langt. Det har vokst i rekordfart, og jeg har aldri hatt så langt og fint hår, som jeg har nå. Jeg har alltid hatt tynt hår som fliste seg med engang, som har ført til at jeg aldri har klart å få langt hår. Jeg brukte extensions i 4-5 år, før jeg ga opp og innså at jeg måtte leve med det tynne, korte håret mitt. 

De fleste som kjenner meg, har blitt helt forbauset over håret mitt det siste året, og det er jeg selv også. Så fornøyd nå, for nå har jeg endelig funnet noe som hjelper mye. Ikke bare på håret, men også på hud, negler, mage og tarmsystem. Og det er som regel her de fleste problemene i ligger - i mage og tarmsystem. Så om magen ikke har det bra, så blir resten av kroppen også påvirket av dette. Så nå har jeg overskudd i hverdagen, glad mage og en fin, tykk hårmanke! :D


          
< Før jeg startet å bruke produktene.   Ca 3 måneder med bruk av produktene.  Ca 1 år med bruk av produktene >                      


Hva bruker jeg?  

SAMSUNG CSC

Her ser dere hva jeg bruker av både kosttilskudd, shampoo & balsam og serum. Ikke noe mer fancy enn dette, men en fellesnevner for alle produktene er aloe vera. Som gjør underverker både på innsiden og utsiden av håret. At jeg skulle merke  god effekt, både innvendig og utvendig, hadde jeg ikke trodd. 
 

SAMSUNG CSC

Sonya Hydrate Shampoo og Balsam ble fort en favoritt. Tidligere har jeg kun brukt dyre frisørmerker, som for eksempel RedKen osv, men nå har de uten tvil blitt byttet ut for godt mot disse to her. Lukter utrolig godt, og jeg merket fort positiv effekt på håret. Denne fuktberikende shampooen har en unik og svært fuktighetsgivende formel, som gjør håret mer elastisk og livfullt, med mer volum og glans.I tillegg inneholder den pleiende Aloe vera, panthenol (provitamin B5) og bidronninggelé (Royal Jelly). Med sine effektive men milde rengjørende ingredienser, passer shampooen og balsamen også til fargebehandlet hår.

 

SAMSUNG CSC

Aloe Vera Gel er uten tvil det beste kosttilskuddet jeg noen sinne har brukt. Den skal drikkes, og finnes i tre ulike smaker. At 2-3 shotter for dagen kan ha stor innvirkning på mage og tarm, kroppen generelt, hår, hud og negler - det trodde ikke jeg på i starten. Nå merker jeg en vanvittig stor forskjell på kropp og overskudd, om jeg går noen dager uten. Håret og huden min elsker denne, og det gjør resten av kroppen min også. Denne anbefaler jeg på det varmeste til alle. Dette er ren, ferskpresset aloe vera, som rett og slett er proppfull av de viktige vitaminene og mineralene. God som gull. 

 

SAMSUNG CSC

Bee Pollen elsker både jeg og Victoria Becham (ja, hun bruker denne 8-) ). Inneholder bipollen fra mange ulike ville blomster, honning og bidronninggelé, og både huden og håret mitt sverger til denne. Vet også at mange med kraftig allergi sverger til denne, og at den gjør sommeren lettere for mange av dem. 

SAMSUNG CSC

Sonya Nourishing Serum er det beste serumet jeg har prøvd. Her snakker vi silke og luksus på huden. Denne er opprinnelig til hud, men jeg bruker også denne også i håret, som etterlater det silkemykt og glatt. Ekstrakt av hvit te som er oppstrammende, vitaliserende og fuktighetsbevarende. Hudpleiende vitamin E og mimosa beroliger huden og gjør den glatt. Så denne anbefaler jeg virkelig til hud og hår, så fantastisk god. Gir en skikkelig følelse av luksus. 


 

Her fikk dere en smakebit av hvordan jeg tar vare på håret mitt, og hva som har hjulpet meg å få langt og tykt hår :-) Heldig som jeg er, har jeg disse produktene til innkjøpspris og i egen lagerhylle, og er såå glad for det. Jeg anbefaler disse produktene her på det varmeste. 

Nettbutikk; http://myaloevera.no/kariannenesse/nb/start/
Facebook-page; https://www.facebook.com/foreverlivingkariannenesse/
Email: karianne_nesse@hotmail.com

- karianne 

 

#hår #utseende #skjønnhet #shampoo #balsam #velvære #helse #kosttilskudd #beauty #hair #hairtalk #livsstil #personlig #hverdag #luksus 

 

 • Dato: 21.06.2016
 • Tid: 18:37
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
21.06.2016

Livingroom inspo

Ah, hva skal jeg si? Nå er det bare 3 uker til vi flytter inn i huset vårt, og jeg klarer så vidt å vente. Vi gleder oss helt sykt, og det går vel egentlig ikke en dag uten at vi snakker om det heller. Blir så bra. Vi har noen rom vii skal male før vi flytter møblene inn, så det blir bra å få komme i gang, og få fart på sakene.

Jeg finner ingen bilder av hvordan jeg ser for meg at spisestuen vår skal være, men her ser dere noen av fargene vi går for. Vi vil ha det minimalistisk, klassisk og naturlig. Beige, jordfarget og tre er noen stikkord for hvordan min lille visjon i hodet ser ut. Wiii, det gledes. Jeg vil ha et stort spisebord, typ 8 personer ++, ettersom vi som regel er mange når vi samles. Vi har allerede bestemt oss for hvilket spisebord og spisestoler vi skal ha, men vi tør ikke å bestille det, før vi har fått målt opp skikkelig og dobbelsjekket at det passer inn. Det ble en smuuuule dyrere enn hva jeg hadde sett for meg, men jeg tror det blir veldig verdt det! 


Jeg syns disse fargene her er så fine. Jeg får litt... ro? Åh, nei, dette blir bra. Det å leie er så sykt bortkastet penger, og vi er så klare for å flytte inn i noe eget. Hvor vi kan stelle med hus og hage slik vi vil. Få det slik som vi vil ha det. Betale ned til oss selv. Få orden på det som må ordnes, og rett og slett bare.... nyte dagene og kose oss. 
Jeg har begynt å klikke hjem litt diverse interiør og slikt, del gjerne nettsider hvor det er mye fint. Mottas med stoooort takk! :-D

- karianne

#hus #hjem #hage #interiør #vårthjem #personlig #hverdag #familie #samliv #luksus #møbler #spisestue #inspo #inspirasjon 

 

 • Dato: 21.06.2016
 • Tid: 13:58
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
20.06.2016

Surprise

Ettersom Marthe, storesøsteren min, hadde bursdag i går, fikk jeg i forrige uke et innfall om å arrangere en liten surprisefest til hun. Så jeg fikk med meg noen gode og trofaste hjelpere, så lagde vi en vellykket (og veldig artig) fest til hun. Reaksjonen var enestående, og hun ble kjempeglad. God middag, god dessert, god drikke og godt selskap gjorde susen av en bursdagsfeiring. 24 år er jo ikke bare-bare ;-)

SAMSUNG CSC


Dette er stortsett det eneste av bilder som ble tatt. Jeg glemte helt av at jeg hadde kamera med meg, så ingen bilder ble tatt, uheldigvis. Men uansett, en veldig artig kveld og feiring. Godt sliten dagen derpå, for å si det sånn. Vi overnattet hos mamma og pappa, og fikk servert både steik og kake på søndagen, så det var perfekte forhold for noen slitne, stakkarslige sjeler 8-)

Nok en gang - gratulerer med overstått, Marthelita :* 


- karianne 
 

#feiring #fest #overraskelse #bursdag #fødselsdag #familie #venner #kvalitet #personlig #hverdag 

 

 • Dato: 20.06.2016
 • Tid: 19:22
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
19.06.2016

Kvalitetstid

Meg og Henrik var som tidligere nevnt, på date på fredag. Vi prøvde en ny vri når det gjaldt valg av spisesteder, og gikk på en meksikansk restaurant som heter Casa del Toro. Og gjett om vi må dit flere ganger? Jeg liker som regel å spise biff eller sjømat når jeg er ute, men denne meksikanske her var helt latterlig god. Vi spiste tre-retters, og det var så utrolig god mat der. Veldig hyggelig service også, og i tillegg veldig lite ventetid på mat, til tross for fullstappet lokale. Så 10/10, absolutt!

- bildedryss -

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC


Maten ser gjerne litt gjennomsnittlig ut her på disse bildene, men smaken var helt drøy. Og det kommer fra en relativt kravstor frøken når det kommer til restauranter og mat. Så prøv denne plassen her, folkens! 


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Å gå langs bryggen i en solnedgang som det her, det var fint, det. Det er lite som slår vestlandet på slike solskinnsdager, altså. Jeg vet forresten at flere har vært spent på tilbakemeldinger om filmen, og jeg vet ikke hva jeg skal si engang.. Jeg er ikke så glad i typ "romantiske klisjefilmer", men denne her - den var så fin. Jeg gråt og gråt (og sikkert 70% av resten av kinosalen), for denne var så fin, trist og rørende. Så everybody, "Et helt halvt år" er absolutt å anbefale, uansett hvilke filmsjangre du liker :-) 

- karianne 


#date #kos #kjæreste #kjærester #samliv #par #kjærlighet #forhold #hverdag #kos #kvalitet #restaurant #kino #luksus #hverdagsluksus #frihet #kos #mat #matglede #matprat #middag #dessert #forrett #meksikansk 

 • Dato: 19.06.2016
 • Tid: 20:29
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4
17.06.2016

Datenight

Nå er alt av ærender ferdig, og jeg er sminket og klar for datenight med min bedre halvdel. Vi skal teste ut en ny restaurant som har fått så gode tilbakemeldinger, og deretter se  "et helt halvt år" på kino. Jeg har ikke lest boken/bøkene (?), men jeg er forberedt på grining under filmen 8-)


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

Dere vet de dagene der man kan gjøre nesten hva som helst, men allikevel ikke se bra ut? En sånn dag har jeg i dag. Jeg har prøvd en drøss med klær, prøvd håret 10 ulike måter, og på og av med lipstick. Uansett, not pretty. Men men, sånn er det. Nå er vi ihvertfall på vei ut døren, og jeg er så klar for god mat og kos, med mr. boyfriend! :-D

God helg, dere :-)

- karianne

#outfit #mote #klær #kjole #meg #date #datenight #helg #fredag #restaurant #middag #kino #kos #personlig #kjæreste #samliv #forhold #oss 

 • Dato: 17.06.2016
 • Tid: 17:36
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
16.06.2016

Strålende fornøyd

I dag hadde jeg åpent hus her hjemme med lagersalg på en del av produktene som jeg har på lager nå per dags dato. Nå er dørene lukket og låst, beina er på bordet og jeg sitter med ansiktsmaske. For en vellykket dag. Jeg er SÅ glad for alle som tok turen innom, så koselig. Det varmer en liten sjel altså. 
 


Nå har jeg ryddet på plass varene som var igjen etter salget, organisert og satt ting på plass igjen. Roen har senket seg, og jeg kjenner jeg er relativt sliten. Glad, men sliten. Så nå blir det sofaen i en liten time til, før det er natta. Dårlig blogging på meg for tiden, i know.. Skal prøve å få skjerpet meg, og ta meg tiden til å prioritere denne stakkars bloggen mer :-)

- karianne

#salg #hjemme #mitthjem #karriere #jobb #hjemmekontor #spa #helse #trening #velvære #kosthold #vitaminer #mineraler #aloevera #sommer #sol #kampanje #livsstil #foreverlifestyle #personlig #hverdag #moro 

 

 • Dato: 16.06.2016
 • Tid: 21:29
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
14.06.2016

Summerdays

I går startet jeg dagen med behandling, før jeg tok ukens mathandel. Greit å få begge delene unnagjort allerede så tidlig i uken som mulig. Så nå håper jeg på noen finfine dager fremover, med enda mer sol, grilling og kos. Kjenner hode og kropp ikke er helt samarbeidsvillig for tiden, men det går seg nok til. I mellomtiden er det bare å make the best of it, for jeg har jo så mange fine rundt meg! :-)
 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC


 

I går var det nok en gang grillmat på menyen. Det blir det nok i dag også. Vi har det ikke vondt, for å si det slik. Grillmat er et must på solskinnsdager.

Nå  er jeg på vei ut døren for å gjøre noen små ærender, og ta en liten tur ut til Henrik på jobb å gi han litt is. Flinke mannebeinet mitt som står på, fortjener litt is og kos på jobb :-) 

NYT DAGEN, dere <3 

- karianne

#mat #matglede #middag #sol #sommer #grill #grilling #grillmat #kosthold #hverdag #karriere #jobb #luksus 

 • Dato: 14.06.2016
 • Tid: 10:48
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
13.06.2016

Uken som gikk

UKENS LATTERKRAMPE: Jeg var for så vidt den eneste som lo, siden jeg er skrudd på det området, men min latterkrampe var når Marthe tråkket ned i kloakken og skamslo foten sin. Hahaha, jeg er faktisk helt grusom på det der. Jeg ler alltid når folk slår seg eller i alvorlige situasjoner, rett og slett fordi jeg klarer ikke å reagere på en annen måte. En forferdelig egenskap, men det var litt moro da..... 
 

UKENS KVALITETSTID: Var med min bedre halvdel, Henrik. Vi har hatt mye på agendaen den siste tiden og vært mye på farten. Men denne uken her har vi hatt kosetid og fjellturer i lag, endelig <3 

SAMSUNG CSC

 

UKENS GLEDE SEG TIL: Til å flytte inn i huset vårt. Nå er det bare en knapp måned igjen, så la tiden flyyyy. Gruer meg derimot til å begynne å pakke, organisere og slikt, for vi har så uendelig mye.... tull? Men det skal ihvertfall bli godt å få orden på alt av saker og ting, og flytte inn i et helt nytt, fint hjem. 
 

UKENS FILM: Tror ikke jeg har sett noe film den siste uken..? Blir lite film i disse solskinnsdagene, så her har jeg lite å komme med. Men ukens serie kan vi ta, som uten tvil blir Game of Thrones. Om du ikke har sett det enda - do so. :D 
 

.UKENS CRAVINGS: Frukt, uten tvil. Spesielt mango, som jeg plutselig ble så fysen på. Så godt da?!

SAMSUNG CSC

 

UKENS OVERRASKELSE: Helt uten tvil det å få nydelige blomster og kort levert på døren fredagsmorgen, av snilleste Therese <3 Så rørt og glad, slikt betyr så mye. 

UKENS BILDE:

SAMSUNG CSC

 

UKENS TANKER: så glad og takknemlig for jobben min. Produktene, karrieremulighetene, folkene - alt <3 

- karianne

#ukens #minuke #hverdag #personlig #mat #trening #helse #overraskelse #jobb #karriere #tur #kosthold 

 

 • Dato: 13.06.2016
 • Tid: 21:38
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
13.06.2016

Rørt

Jeg har noen dager der jeg skrur hele omverdenen av og mobilen på "ikke forstyrr". Så med andre ord, så er det ikke lett å få tak i meg, når jeg er avslått. På fredag var en sånn dag. Når jeg skrudde på verden igjen og telefonen ble tilgjengelig, fikk jeg melding av søteste Therese om å kikke utenfor døren min. Det første jeg så etter at jeg hadde stått opp, var en nydelig blomsterbukett med kort, levert på døren. Så herlig, og gjett om jeg ble rørt da? Å få blomstrer levert slik, helt ut av ingenting? Det er slikt som betyr utrolig mye. 
 

Såå fine. Jeg har klart å holde dem i live hittil, som er nesten en seier i seg selv. Denne frøkna her har nemlig kun falske blomster i hus, og er ikke så alt for flink til å ta vare på dem heller. Men så glad og takknemlig, for en booster det var på dagen, for å si det sånn! Tusen takk, Therese. Du er god som gull <3 

Å ha kolleger som man blir så glad i, og utvikler et godt vennskap til, det er gull verdt. Jeg er heldig som får jobbe tett med så utrolig mange fine mennesker. 

- karianne

#overraskelse #gave #rørt #bukett #blomster #blomsterbukett #interiør #vennskap #personlig #hverdag #kos #følelser 

 • Dato: 13.06.2016
 • Tid: 17:07
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 5
12.06.2016

Byfest

I helgen har det vært duket for Hansadagene og byfest i Bergen, så i går dro jeg, mamma og storesøsteren min inn for å føle på stemningen. Og stemning var det, og en hel drøss med folk. Jeg for min del blir svett av tanken av folkefest og SÅ mye folk, men det gikk for så vidt ganske greit. Vi koste oss i timesvis med god mat og drikke, livemusikk, folkestemning og knallsol. Jeg vet jeg skriver mye om været (gammel sjel), men jeg er helt sjokkert over været som har vært den siste måneden her på Vestlandet. Vi er jo ikke vant til knall sol og sydentemperaturer SÅ mange dager på rad? Helt fantastisk, jeg elsker det!
 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC


 

Vi vet å kose oss, altså. Koselig i går, mindre koselig i dag. Litt dårlig i formen, kombinert med slåtten og gårdsarbeid er ikke helt perfect match. Så nå skal jeg bare se ferdig EM-kampen, før jeg skal krype under dynen. Nå skal batteriene lades til en ny uke :-)

Håper dere har hatt en fin helg!

- karianne

#bergen #by #byfest #fest #live #musikk #kos #hansa #hansadagene #torgdager #familie #middag #mat #restaurant #kos #hverdag #luksus #personlig 

 • Dato: 12.06.2016
 • Tid: 22:32
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
09.06.2016

09.06.16

For en uke jeg har hatt. Den siste uken har vært en ordentlig opptur, og jeg er så glaaaad. Deilig å bare være... glad? Så nå sitter jeg her og hører på musikk, smådanser og jobber litt. Våknet grytidlig i dag, men meg og the doggy dog lå i sengen og småsov frem til kl 11, så nå er jeg uthvilt og klar for helgen. Har noen noe musikktips til meg forresten? Begynner å bli rimelig lei av spillelistene mine nå, så blir glad for tips :-)
 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Jeg har også plutselig fått en ekstra stor motivasjon og inspirasjon nå for tiden, så er klar for vekst i businessen, nye mål og nye høyder. Klar som et egg. Så nå sitter jeg her da, planlegger, tenker, kartlegger og funderer. For en spennende tid vi går inn i nå. Sommer, huskjøp, flytting, voksende business +++. Gleden er STOR. 

Forresten, jeg ser etter flere kolleger til teamet mitt nå, så ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat på mail. Mulighetene er mange, og om vi bor på tvers av landet fra hverandre, så er det null problem! :-) 

Email: karianne_nesse@hotmail.com

NYT TORSDAGEN DA <3
 

- karianne

#jobb #lunsj #sunt #godt #kosthold #mat #matprat #salat #bacon #matglede #karriere #business #vekst #team #kos #luksus #moro #egensjef #frihet #hverdag #sjef #manager #foreverlifestyle #llivsstil #teamwork #grunder #hjemmekontor #jobbehjemmefra 
 

 • Dato: 09.06.2016
 • Tid: 14:15
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4
09.06.2016

Lets go fishing

Er det noe jeg virkelig liker og syns er så behagelig, så er det det å dra på telttur og det å dra på fisketur. Denne gangen ble det sistnevnte. Meg og Henrik tok med oss Akira og fiskeutstyr på en aldri så liten fisketur i båten. Knallsol og blå himmel, så det var herlig. Jeg fikk 4 fisk, men vi (,,eller henrik) glemte å ta med kniv, så alle ble sluppet ut igjen. Men ingen krise. Fisken fikk leve og vi slapp å sløye :-) 

- bildedryss - 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC


 

Jeg har gått og beundret fargen jeg har fått i solsteiken den siste uken, så jeg ble småtrist når jeg så bildene over her, haha. Bleikfeit hvor da? Jeg får unnskylde meg med at lyset var skarpt og veldig lyst, så får jeg ta solarium i skjul. Hvor er mine pigmenter da, muttern? 

- karianne 

 

#fiske #friluft #friluftsliv #ro #kropp #sinn #sjel #fisk #fisking #båt #båtliv #hverdag #kos #kvalitet #sol #sommer #kjæreste #personlig #samliv #hund #natur #moro 

 • Dato: 09.06.2016
 • Tid: 11:25
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
08.06.2016

Kveldstur

Det begynner å bli noen uker siden sist fjelltur nå, så i dag var det deilig å ta beina fatt å drasse ræva på en topptur etter gammelt. Det var trekløveret på tur, høhø, så det var kjekt. Dagens fjelltur var ikke så lang, men en veldig fin tur. Veldig bratt i starten, så jeg fikk kjent det godt i både bein og kondis, for å si det sånn. Resten av turen var ikke så ille, og i tillegg er det så utrolig fin utsikt. Så denne turen gleder jeg meg til å gå oftere nå i sommer, spesielt ettersom den ligger nesten like ved dit som vi skal flytte inn i :-) 

- bildedryss - 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC


 

Nå blir det hair up, bra off, sweatpants on resten av kvelden. Har hatt en veldig fin dag i dag og gleder meg til resten av uken :-) 

- karianne

#tur #fjelltur #norsknatur #natur #norge #vestlandet #friluft #friluftsliv #kos #trening #helse #kost #trim #nike #foto #fotografi #fjell 

 • Dato: 08.06.2016
 • Tid: 21:02
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 9
08.06.2016

Ukens middagsmeny....?

.... består kun av grillmat. Vi har grillet hver dag nå, så mye at jeg faktisk har mistet tellingen. Så digg. Det er enda sol og finfint vær på vestlandet, og vi utnytter det som bare det. Kjøtt rett fra grillen, potetsalat og grønn salat = dødsgodt. Våren hittil har jo vært helt fantastisk, så krysser fingrene for at vi får slikt vær resten av sommeren også :-) 
 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC


 

Slik ser de fleste av våre siste middager ut, og det klager vi ikke på. Grilles når det grilles kan...? Uansett, nå sitter vi her, mette og gode etter dagens grilling. Driver å manner oss opp til en aldri så liten fjelltur. Det har blitt lite aktivitet nå disse dagene som det har vært så varmt, men nå kjenner jeg at jeg må bevege meg litt igjen. Og godt blir det :-)

- karianne

#mat #matprat #matglede #middag #tips #grill #grilling #grillmat #digg #sunt #godt #proteiner #sommer #sol #hverdag #luksus #kos #kvalitet #familie 

 • Dato: 08.06.2016
 • Tid: 17:30
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
06.06.2016

Ukens mathandel

Ny uke, som igjen betyr ny runde med mathandel. Denne uken har jeg ikke satt opp noe middagsplan, fordi det er meldt nyydelig vær her, så da blir det nok en del grilling istedenfor. Så dagens handlekurv bestod for det meste av frukt, grønt og grillmat. Det er ikke fristende å stå inne på kjøkkenet å lage middag, når solen steker ute. Så grillmat og sjømat blir bra nå fremover, og vi klager overhode ikke på det. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

__________________________________________________________________________

Nå skal resten av dagen brukes til å slappe av i sofakroken. Man blir sliten og trøtt (in a good way) av å være ute i solen hele dagen, så nå blir det full relaxing med mine to fine. Håper dere har hatt en finfin dag :-) 

- karianne

#mat #grillmat #salat #protein #kosthold #matprat #matglede #sunt #godt #kvalitet #hverdag #digg #sommer #sol 
 

 • Dato: 06.06.2016
 • Tid: 21:06
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
06.06.2016

Fantastisk helg

Oida, her ble det et solid fravær i helgen. Jeg har rett og slett ikke prioritert å blogge, og pc'en har for så vidt ikke vært på disse dagene heller. Vestlandet er syden nå om dagen, og vi har godtet oss med over 30 grader, knallsol og mye god mat. Grillmat, sjømat, bading, soling og kos er stikkord for helgen, og jeg har faktisk kost meg glugg. Vi har vært med Johannes, Susanne og kidsa store deler av helgen, og jeg har kost meg veldig mye. Godt selskap er viktig :-) 

Jeg tenker jeg lar bildene tale for seg, så her kommer et solid bildedryss fra helgen som var. La dette været vare, er alt jeg kan si. 

- bildedryss - 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC


 

Bildene taler vel for seg selv. Må forresten kjapt fortelle om gårsdagen. Akira hadde sitt aller første bad i sjøen noensinne (tror vi ihvertfall), i går, og hun var helt i hundre. Hun smilte (bokstavelig talt) fra øre til øre, og syns det var kjempe stas. Så gøy å få så mye glede og kjærlighet ut av et så lite vesen <3 

En fantastisk helg er overstått, og det som ser ut til å bli en finfin uke, står nå for tur. Jeg er på vei opp igjen på overflaten nå, og deilig er det. Fine folk, fint vær og fine dager gjør mye :-) 

Hva har dere gjort på? :-) 

- karianne

#helg #sommer #sol #bad #bade #bading #grill #grilling #grillmat #sjømat #luksus #hverdag #kos #sjø #hav #venner #vennskap #familie #kjæreste #samliv #personlig #gøy #moro #barn #kvalitet #kvalitetstid 

 • Dato: 06.06.2016
 • Tid: 20:40
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
02.06.2016

Wedding

I helgen var vi i bryllup, noe som jeg helt har glemt å blogge om. Det var et helt nydelig bryllup, og brudeparet var så fint - ER så fint. Jeg synes forlovelse og bryllup er en så utrolig fin ting, og jeg gleder meg til det er min tur. (hinthint henrik.......) neida.. joda...? 

Uansett, det var en kjempe fin feiring, mye god mat og drikke, et band som var kjempe flinke å spille og ikke minst godt selskap. Både meg og Henrik tok det forholdsvis rolig, så vi var i strålende form søndagen. Og det var deilig. 
 

- bildedryss - 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
klissklass, men hallo daa? my nr1! 
SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

En utrolig koselig dag.Stort å få være med å feire en så viktig og fin dag for et par. Gratulerer igjen, Hanne og Anders. Et utrolig fint par, en utrolig fin familie. 

<3 

- karianne 

#brullyp #kjole #fashion #mote #klær #kos #personlig #kjærlighet #vennskap #familie #fest #moro #spesielt #bånd #troskap #ærlighet #personlig 

 

 • Dato: 02.06.2016
 • Tid: 19:14
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
01.06.2016

Spicy scampi

Er det noe jeg har fått øynene og smaksløkene opp for nå det siste året, så er det blant annet scampi. Jeg har lyst på det nesten hver uke, så til slutt måtte vi kjøpe inn slik at vi hadde. Scampi kan lages på mange forskjellige måter, men en av mine favorittretter med det, er nemlig spicy scampi med sopp, chili og hvitløk. Såå godt. Stekes på høy varme med olje, og serveres med ris. NAM!
 

SAMSUNG CSC

Fremgangsmåten er ingen hokus pokus. Finhakk chili og hvitløk (eventuelt bruk hvitløkspulver). Mariner scampien i denne blandingen, sammen med matolje. 

SAMSUNG CSC

Stekes på høy varme, samtidig som du koker ris. Kan også serveres med hvitløksbrød, sursøt-saus osv. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC


 

Det ser gjerne ikke helt 100% appetitt-vekkende ut, men fy søren så godt det er. Veldig enkelt og greit å lage, men med så mye smak. Sjømat er noe for seg selv, og jeg kan ikke fatte og begripe at jeg ikke har likt det nå, før i de senere år. Det er jo en skam, for det her er jo så digg?! 

- karianne

#mat #matprat #middag #sjømat #scampi #oppskrift #tips #matglede #kosthold #helse #vaner #matvaner #protein #proteiner #nam #digg #hverdag #kos #glede #middagsrett #matrett 

 • Dato: 01.06.2016
 • Tid: 16:36
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
01.06.2016

Lashes on point

Vippene mine har stått på kryss og tvers de siste dagene, så nå var det deilig å få litt skikk på dem igjen. Det var godt med en liten time egenpleie, etter ukene som har vært. Jeg blir som alltid like fornøyd med behandlingene jeg får hos SpaBergen - Avdeling Knarvik. Så om du bor i nærområdet, så kan jeg så absolutt anbefale disse damene her. Flinke, hyggelige, effektive og nøye med jobben de gjør. Så det er ikke tilfeldig at jeg er fast kunde her :-)
 

Hehehe, se vippene på det nederste bildet. Sant skal sies at jeg ikke gadd å børste og stelle de i dag, så det er min feil at de ser SÅ ille ut. Resultatet ble ihvertfall like fint som alltid, så nå kan jeg gå sminkeløs i noen solide uker til. 

Facebooksiden til avdelingen i Knarvik finner dere her. Det finnes også en avdeling i Bergen, for de som bor lengre unna :-) 

- karianne

#materialistisk #egenpleie #skjønnhet #sminke #vipper #vippeextensions #extensions #beauty #hverdag #luksus #hverdagsluksus #livsstil #trend #makeup 

 • Dato: 01.06.2016
 • Tid: 13:10
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
01.06.2016

Summervibes

I går ettermiddag glimtet plutselig solen til igjen, og temperaturen landet på over 25 grader. Helt fantastisk. Så da ble det grillings igjen. Grillsesongen hittil i år har vært rimelig bra. Og vi er jo bare i mai?! Krysser fingrer og tær for slikt vær resten av sommeren også. 

Denne gangen var det cheeseburger og salat på menyen. Ikke ofte jeg spiser hamburger, men når den kommer rett fra grillen - da er det digg. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

Helt ut av burgersammenhengen, men nå har Akira endelig fått fjernet både lampeskjerm og sting, som vil si at hun kan være i normal aktivitet igjen. Og gjett om det var en fryd? Så vi startet like gjerne gårsdagen med en powerwalk, og enda en på ettermiddagen igjen. Godt å få babyen helt tilbake og i godform!

Hvordan har dere brukt dagen? :-) 

- karianne

#mat #matprat #grill #grillsesong #grilling #grillmat #sommer #sommermat #sol #varme #syden #hverdag #glede #kos #middag #kosthold #protein #burger #hamburger 
 

 • Dato: 01.06.2016
 • Tid: 10:37
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2

Om meg

Karianne Nesse

Jeg heter Karianne Nesse, og er 23 år gammel. Bor sammen med kjæresten min, på landet utenfor Bergen. Blogger om hverdagen generelt, oppturer og nedturer, interiør, mat og drikke - og litt til =)

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no