hits
30.06.2016

Egenpleie

I dag har jeg endelig tatt meg tid til å få orden på vippene mine igjen. Den siste uken har vært over gjennomsnittlig hektisk, så jeg har ikke fått tid til å bestille noe time for påfyll. Og siden jeg har vært så treg med å bestille time, var min kjære, faste vippedame fullbooket hele uken. Så i dag har jeg prøvd ut en ny salong, og jeg ble veldig fornøyd. Jeg gikk til MA Hårstudio, som ligger i Austmarka. Ny salong, som var utrolig koselig og fin. Hun som ordnet vippene mine heter Anette, og er frisørlærling der. Hun har bare holdt på med vipper siden januar, så jeg er utrolig imponert over hvor flink hun har blitt, på så kort tid. 
 Elendige bilder, men tok bildene i farten med mobilen. Men forskjellen og resultatet er ihvertfall godt synlig, så jeg sier meg veldig fornøyd. Kan absolutt anbefale dere å besøke Anette for vippebehandling, for hun var veldig flink og nøye med jobben hun gjorde! :-) Link til salongen finner dere her. 

Deilig å få pyntet litt på meg selv igjen, har følt meg ekstremt lite fresh den siste tiden. Fett hår, svett gris og joggeklær har vært standarden for den siste uken, haha. Nå gjenstår det bare en ny frisørtime for å få skikk på håret, sååå er jeg fornøyd :-D

- karianne

#skjønnet #sminke #vipper #extensions #vippeextensions #makeup #velvære #hverdag #luksus #egenpleie #spa
 

 • Dato: 30.06.2016
 • Tid: 15:21
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 3
29.06.2016

For en uke

Åh, jeg vet ikke hvor jeg skal begynne en gang. Nå er jeg helt utslitt. Denne uken har vært fæl, rett og slett. Vi har gått 24/7 med flytting og dagene har gått i ett kjør. Men nå er vi omsider ferdig - for de neste to ukene. Nå har vi flyttet hjem til mamma og pappa som en midlertidig løsning, før vi flytter inn i det nye huset vårt om to uker. Det gledes, men jeg spyr av tanken å flytte enda en gang, på så kort tid. 

I tillegg har jeg hatt så rævva mye uflaks den siste tiden, at jeg snart går og legger meg i et lite hi, og bare blir der. Og attpå til det, så hadde meg og Henrik tidenes bommert i går (tror vi ihvertfall).. Vi skulle hive en drøss med boss på dyngen, som resulterte i at vi mest sannsynlig har tatt med oss litt feile poser, og kastet ALLE buksene mine ..... Hjertet mitt blør, og jeg blir helt deppa av tanken. Nå har jeg kun utvaskede joggebukser igjen, og en dongeribukse. Og jeg som aldri finner bukser som passer, og så ble de utvalgte, dyre buksene som jeg har brukt så forbanna lang tid på å finne - kastet rett i bosskvernen. Nei, what a shitty week, rett og slett. Men ler når jeg tenker på det da, i det minste. Men vet ikke om det rett og slett er fordi vi er så dum, eller at jeg er så lei at jeg klarer ikke å reagere på en annen måte 8-) Hjelpes. 
 

Dette hadde vært deilig nå. 
 

Mye klaging på meg i dag, men godt å få lettet litt på trykket. Ligger syk på sofaen nå, så jeg tillater meg litt whining, høhø. Angsten og depresjonen har en tendens til å ta innersvingen på meg i dårlige og stressende perioder, og knekker dagsformen i noen dager. Så satser på en god nattesøvn i natt, for jeg har overhode ikke tid til å bli syk nå, med så mye på agendaen fremover. Litt skikkelig søvn hjelper på det meste, så vi krysser fingrene. 

Men nok klaging nå. Jeg har utrolig mye å se frem til, og jeg gleder meg mye. Det første blir innflytting i huset vårt, som jeg får helt sommerfugler i magen av å tenke på. To uker - det går fort det. I tillegg har jeg mye spennende (som alltid) på planen når det kommer til businessen min, så mye gøye dager i vente. 

Hvordan har deres uke vært? :-)

- karianne

#hus #hjem #syk #sykdom #helse #velvære #flytte #personlig #hverdag 
 

 • Dato: 29.06.2016
 • Tid: 22:04
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
26.06.2016

Flyttekaos

Åh, for en helg. Det har vært en utrolig koselig helg, men travel og veldig mye på agendaen. Helgen startet med at jeg brukte hele formiddagen til pakking, sortering og organisering av leiligheten. Senere samlet jeg, Henrik, Susanne og Henrik og våres foreldre, før vi dro på show med Ausekarane. Dette var utrolig artig, og vi hadde det veldig gøy. Kanskje litt for gøy, for både meg og Henrik var en smule fyllasjuk og dårlig dagen etterpå. Og det klaffet rimelig dårlig, ettersom vi skulle bruke hele dagen på å hjelpe å male hus, før turen gikk videre på innflytningsfest.  

Vi har hatt en veldig koselig helg, selv om at vi er relativt slitne nå. En ordentlig familiehelg, både med min familie, og Henrik sin. Veldig kjekt, og vi er heldige som har så mange fine folk rundt oss. 

Hele dagen i dag har blitt brukt til flytting, kjøring, pakking og vasking. Må innrømme at nå er jeg begynt å bli lei, men heldigvis nærmer vi oss slutten - enn så lenge. For øyeblikket blir vi boende hos mamma og pappa i to uker, før vi overtar det nye huset vårt. Så det blir full rulle og ny flyttings allerede om et par uker, så bare å bite tennene sammen og være effektiv. 

Nå er det natta for min del, håper dere har hatt en fin helg :-)

- karianne

 

#hus #hjem #fest #flytte #familie #hverdag #travelt #personlig #kjæreste #vennskap #kos #show 

 

 • Dato: 26.06.2016
 • Tid: 22:23
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
23.06.2016

Torsdagsmys

SAMSUNG CSC

I dag var jeg så heldig som fikk tilbringe formiddagen med disse to snuppene her. Silje var den første jeg fikk i teamet mitt, og vi har fått et tettere og tettere vennskap i løpet av det siste året som har vært. Så koselig, og jeg har blitt så glad i hun. Flinke Silje som har så mye på agendaen i hverdagen, men som allikevel jobber som en helt med å bygge sitt eget foretak. So proud <3 

Vi fikk jobbet og planlagt en del gjøremål for tiden fremover. Silje går nemlig for å bli MANAGER, altså leder i Forever, nå i juli (hehee, nå MÅ du greie det. Silje 8-) ), så den neste måneden blir utrolig spennende. Jeg vet at hun klarer det helt fint, så lenge hun bestemmer seg 100% og gir bånn gass. Wii. 
 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC


 

Så dagens arbeidsdag var med andre ord ikke noe å klage på. Kos med både Silje og begge hundene, just the way I like it. Ettermiddagen har gått relativt i ett sett, men fy så effektiv vi har vært. Meg og Henrik fikk vite i dag at leiligheten vi bor i nå, får nye leieboere fra 1 juli, så vi kommet oss i gang med pakking, sortering og organisering. Fy søren så mye ting vi har. Og klær?! Blir nesten (...bare nesten da) dårlig av å se hvor mye penger jeg har brukt på klær, sko og vesker. Og jeg har absolutt ingen planer om å ta med meg alle disse plaggene inn i det nye huset, så vi tenkte å få til et lite flyttesalg her med klær, sko, møbler og interiør, før vi flytter ut. Blir deilig å få bort litt, for vi har for mye, rett og slett. 

Nå kom Henrik nettopp inn døren med enda flere tomme flyttekasser til oss, så nå har jeg noen solide timer med pakking og sortering i morgen. Godt å få det gjort ihvertfall :-) 

- karianne

#jobb #karriere #foretak #kos #vennskap #venner #kolleger #moro #hund #bestevenn #flytte #hus #hverdag #personlig 

 • Dato: 23.06.2016
 • Tid: 21:15
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
23.06.2016

Spicy tomatsuppe

I dag ble ble det spicy tomatsuppe med chili og basilikum til middag. Jeg er ikke så veldig glad i supper, men så lenge de er fyldige og tykke, så går det greit. Egg og makaroni er også et must. Godt med en litt mer spicy suppe enn vanlig, det får virkelig fart på systemet. 
 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC


Det ble en enkel og grei middag i dag, ettersom både meg og Henrik kom litt sent hjem. Jeg har hatt kosedate med Silje i dag og hennes nye voffs. Lager et eget innlegg om det senere! Nå må huset shines og ryddes, for vi får en skokk med folk på besøk her i morgen, så greit å være ferdig med det så tidlig som mulig :-)

- karianne

#mat #matprat #suppe #sunn #sunt #godt #matglede #helse #kosthold #velvære #hverdag #samliv #par 

 

 • Dato: 23.06.2016
 • Tid: 16:29
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
22.06.2016

Kakebesøk

SAMSUNG CSC

 

Nå har vi nettopp landet i sofaen, etter et koselig kakebesøk ute hos broren min. Johannes fyller 26 år i dag, så det er klart det må feires. En av mine absolutte favoritter, og er en av de mest rettferdige, oppriktige og snilleste menneskene jeg vet om. Det ble ren kalorifest med kaker og brus, men det er jo tross alt lillelørdag, så da er det greit 8-) 
 

SAMSUNG CSC

Det var blant annet brownies og hjemmelaget ostekake. Susanne sitt verk av denne ostekaken her, var helt vanvittig. Jeg har egentlig aldri vært kjempeglad i denne type kake, men denne her syns jeg var en innertier. Konemateriale altså, Susi ;-) 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 


Slik ser denne frøkna ut i dag. Eller gjorde, nå er sminken fjernet og joggebuksen på. Det blir sofakroken med Henrik resten av kvelden. Litt planlegging for morgendagens møter, og litt EM. Grei kombo, jeg kan ikke klage på det :-)

 

- karianne 
 

 

#bursdag #feiring #kake #kaker #hverdag #familie #samhold #koselig #mat #matglede #søtt 
 

 • Dato: 22.06.2016
 • Tid: 22:14
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4
22.06.2016

Cottagecheese lasagne

SAMSUNG CSC

Lasagne med cottage cheese ble dagens middag i dag. Det jeg gjør da, er helt enkelt å bytte ut pastaplatene, og erstatter dem med cottagecheese. Men i dag hadde vi litt for lite cottagecheese, så da kompenserte jeg med ett lag med vanlige pastaplater. Men godt er det, og en sunnere vri på den typiske familielasagnen. Bruk gjerne lett-ost for å få den enda sunnere :-) 


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Om du vil prøve en ny vri på den typiske lasagnen, så kan jeg absolutt anbefale dette. Ikke like fast i konsistensen som vanlig lasagne, men like godt på smak (i mine øyner, ihvertfall). Til en vanlig, stor form, så anbefaler jeg to store bokser med cottage cheese, for å være sikker på å ha tilstrekkelig. 

Håper det smaker :-)

- karianne

#mat #middag #kosthold #sunt #sunn #godt #matprat #matglede #oppskrift #helse #hverdag #personlig #familie #samliv #salat #kjøtt 
 

 • Dato: 22.06.2016
 • Tid: 16:07
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 5
21.06.2016

Lets talk about hair

SAMSUNG CSC

Jeg har det siste året, spesielt det siste halvåret, fått utrolig mange komplimenter og kommentarer på håret mitt, fordi det har blitt så tykt og langt. Det har vokst i rekordfart, og jeg har aldri hatt så langt og fint hår, som jeg har nå. Jeg har alltid hatt tynt hår som fliste seg med engang, som har ført til at jeg aldri har klart å få langt hår. Jeg brukte extensions i 4-5 år, før jeg ga opp og innså at jeg måtte leve med det tynne, korte håret mitt. 

De fleste som kjenner meg, har blitt helt forbauset over håret mitt det siste året, og det er jeg selv også. Så fornøyd nå, for nå har jeg endelig funnet noe som hjelper mye. Ikke bare på håret, men også på hud, negler, mage og tarmsystem. Og det er som regel her de fleste problemene i ligger - i mage og tarmsystem. Så om magen ikke har det bra, så blir resten av kroppen også påvirket av dette. Så nå har jeg overskudd i hverdagen, glad mage og en fin, tykk hårmanke! :D


          
< Før jeg startet å bruke produktene.   Ca 3 måneder med bruk av produktene.  Ca 1 år med bruk av produktene >                      


Hva bruker jeg?  

SAMSUNG CSC

Her ser dere hva jeg bruker av både kosttilskudd, shampoo & balsam og serum. Ikke noe mer fancy enn dette, men en fellesnevner for alle produktene er aloe vera. Som gjør underverker både på innsiden og utsiden av håret. At jeg skulle merke  god effekt, både innvendig og utvendig, hadde jeg ikke trodd. 
 

SAMSUNG CSC

Sonya Hydrate Shampoo og Balsam ble fort en favoritt. Tidligere har jeg kun brukt dyre frisørmerker, som for eksempel RedKen osv, men nå har de uten tvil blitt byttet ut for godt mot disse to her. Lukter utrolig godt, og jeg merket fort positiv effekt på håret. Denne fuktberikende shampooen har en unik og svært fuktighetsgivende formel, som gjør håret mer elastisk og livfullt, med mer volum og glans.I tillegg inneholder den pleiende Aloe vera, panthenol (provitamin B5) og bidronninggelé (Royal Jelly). Med sine effektive men milde rengjørende ingredienser, passer shampooen og balsamen også til fargebehandlet hår.

 

SAMSUNG CSC

Aloe Vera Gel er uten tvil det beste kosttilskuddet jeg noen sinne har brukt. Den skal drikkes, og finnes i tre ulike smaker. At 2-3 shotter for dagen kan ha stor innvirkning på mage og tarm, kroppen generelt, hår, hud og negler - det trodde ikke jeg på i starten. Nå merker jeg en vanvittig stor forskjell på kropp og overskudd, om jeg går noen dager uten. Håret og huden min elsker denne, og det gjør resten av kroppen min også. Denne anbefaler jeg på det varmeste til alle. Dette er ren, ferskpresset aloe vera, som rett og slett er proppfull av de viktige vitaminene og mineralene. God som gull. 

 

SAMSUNG CSC

Bee Pollen elsker både jeg og Victoria Becham (ja, hun bruker denne 8-) ). Inneholder bipollen fra mange ulike ville blomster, honning og bidronninggelé, og både huden og håret mitt sverger til denne. Vet også at mange med kraftig allergi sverger til denne, og at den gjør sommeren lettere for mange av dem. 

SAMSUNG CSC

Sonya Nourishing Serum er det beste serumet jeg har prøvd. Her snakker vi silke og luksus på huden. Denne er opprinnelig til hud, men jeg bruker også denne også i håret, som etterlater det silkemykt og glatt. Ekstrakt av hvit te som er oppstrammende, vitaliserende og fuktighetsbevarende. Hudpleiende vitamin E og mimosa beroliger huden og gjør den glatt. Så denne anbefaler jeg virkelig til hud og hår, så fantastisk god. Gir en skikkelig følelse av luksus. 


 

Her fikk dere en smakebit av hvordan jeg tar vare på håret mitt, og hva som har hjulpet meg å få langt og tykt hår :-) Heldig som jeg er, har jeg disse produktene til innkjøpspris og i egen lagerhylle, og er såå glad for det. Jeg anbefaler disse produktene her på det varmeste. 

Nettbutikk; http://myaloevera.no/kariannenesse/nb/start/
Facebook-page; https://www.facebook.com/foreverlivingkariannenesse/
Email: karianne_nesse@hotmail.com

- karianne 

 

#hår #utseende #skjønnhet #shampoo #balsam #velvære #helse #kosttilskudd #beauty #hair #hairtalk #livsstil #personlig #hverdag #luksus 

 

 • Dato: 21.06.2016
 • Tid: 18:37
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
21.06.2016

Livingroom inspo

Ah, hva skal jeg si? Nå er det bare 3 uker til vi flytter inn i huset vårt, og jeg klarer så vidt å vente. Vi gleder oss helt sykt, og det går vel egentlig ikke en dag uten at vi snakker om det heller. Blir så bra. Vi har noen rom vii skal male før vi flytter møblene inn, så det blir bra å få komme i gang, og få fart på sakene.

Jeg finner ingen bilder av hvordan jeg ser for meg at spisestuen vår skal være, men her ser dere noen av fargene vi går for. Vi vil ha det minimalistisk, klassisk og naturlig. Beige, jordfarget og tre er noen stikkord for hvordan min lille visjon i hodet ser ut. Wiii, det gledes. Jeg vil ha et stort spisebord, typ 8 personer ++, ettersom vi som regel er mange når vi samles. Vi har allerede bestemt oss for hvilket spisebord og spisestoler vi skal ha, men vi tør ikke å bestille det, før vi har fått målt opp skikkelig og dobbelsjekket at det passer inn. Det ble en smuuuule dyrere enn hva jeg hadde sett for meg, men jeg tror det blir veldig verdt det! 


Jeg syns disse fargene her er så fine. Jeg får litt... ro? Åh, nei, dette blir bra. Det å leie er så sykt bortkastet penger, og vi er så klare for å flytte inn i noe eget. Hvor vi kan stelle med hus og hage slik vi vil. Få det slik som vi vil ha det. Betale ned til oss selv. Få orden på det som må ordnes, og rett og slett bare.... nyte dagene og kose oss. 
Jeg har begynt å klikke hjem litt diverse interiør og slikt, del gjerne nettsider hvor det er mye fint. Mottas med stoooort takk! :-D

- karianne

#hus #hjem #hage #interiør #vårthjem #personlig #hverdag #familie #samliv #luksus #møbler #spisestue #inspo #inspirasjon 

 

 • Dato: 21.06.2016
 • Tid: 13:58
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
20.06.2016

Hvorfor oppnår ikke du suksess? 

Jeg trodde før at suksess var kun for "de utvalgte". Eller det var ihvertfall det letteste å tro, fordi jeg visste at jeg måtte utfordre meg selv, om jeg også ville føle meg suksessfull. Så nå tenkte jeg å dele de punktene jeg tror er de viktigste som hindrer deg i å oppnå det du ønsker å oppnå. 
 

1. Lav selvtillit. 
Mangel på selvtillit og tro på deg selv, vil i de fleste tilfeller føre til at du feiler. Det du tror ikke går, det går heller ikke. Det du tror går, det går. Så ta valget om du velger å være optimistisk eller pessimistisk. Når jeg startet som selvstendig forhandler, hadde jeg helt og holdent ikke noe forventninger, krav eller tro på meg selv i det hele tatt. Helt til jeg bestemte meg. Når så uendelig mange andre i Forever har oppnådd suksess og stor frihet i hverdagen, hva var det da som skulle hindre meg i å gjøre det samme? - Meg, det var det eneste hinderet. Så jeg bygde meg opp større tro meg selv. Dette skulle jeg gjennomføre og dette skulle jeg få til. Noe annet var ikke snakk om. Men jeg måtte jobbe hardt for å snu både tankegang og følelser. 


2. Ingen mål eller ambisjoner. 
Veldig mange slår seg til ro med det første og beste, selv om de ofte gjerne ikke liker det. Hvorfor det? Har du ingen drømmer, ambisjoner og mål å jobbe mot, hva jobber du for da? For noen andres drøm, for noen andres mål og ambisjoner. Man er ikke her kun for jobbe og bare ... eksistere. Ikke gå og tell dagene - få dagene til å telle (i det vise hjørnet nå, høhø). Gjør noe du liker. Vær med folk du liker. Vær i omgivelser du liker. Ikke slå deg til ro med noe mindre enn hva du fortjener. 


3. Latskap. 
Brutalt ærlig her nå. Alt for mange er rett og slett bare for late. Skylder på omgivelsene, folk rundt seg. Unnskyldningene renner rett og slett over hos noen, og da kommer man ingen vei. For å kunne lykkes med noe, da må ord gjøres om til handlinger. For å nå målene dine, så må du planlegge, men for veldig mange så stopper det opp i planleggingsfasen. Tre ut og gjør action av planene og ordene dine :-) 

4. Redsel.
Dette er et punkt jeg kjenner meg selv godt igjen i. De fleste av oss er redd for å tre ut av komfortsonen og inn i det ukjente. Noen er redd for å feile, mens andre er redd for å lykkes. Jeg for min del var egentlig redd for begge delene. Jeg var redd for å "feile". Å gi opp uten å ha klart å oppnå noe i Forever, men samtidig så var jeg så uendelig redd for å lykkes. For da trodde jeg at jeg måtte holde foredrag, måtte holde webinar/live foredrag på nett, måtte ditt og måtte datt. Alt dette (som jeg heldigvis innså etterhvert) er helt valgfritt og frivillig. Nå har jeg holdt flere live online foredrag - fordi jeg ville utfordre meg selv og utvide komfortsonen min. Prøv å kartlegge frykten din. Hva er du egentlig redd for, og hva er det verste som kan skje?


5. Mangel på å ta ansvar. 
Du er ansvarlig for ditt eget liv, din egen lykke og dine egne valg. Så du er med andre ord din egen lykkesmed, men spørsmålet er om du tar ansvaret for din egen lykke? Du må ha evnen til å ta ansvar og ta egne valg og beslutninger. Ingen kommer til å ta ansvaret på seg for å fylle opp dine hverdagsdrømmer og mål, ihvertfall ikke i lengden. Du må ta ansvar for dine egne tanker, mål, drømmer og handlinger. Man up, og jobb deg mot målene dine. 


6. Bortkasting av tid. 
Under denne kategorien her, faller nok mange. Om du skulle regnet på det, hvor mye tid bruker du på mobilen, på laptopen, spiller eller ser på tv? Tenk om du hadde brukt noen av disse minuttene, timene eller dagene på å faktisk jobbe deg nærmere målene dine og drømmene dine? Eller i bestefall - kombinere tv-titting med jobbing? For det går nemlig veldig fint, I do it :-) Alt for mange drar den "jeg har ikke tid", men hadde du gått gjennom hvor mye tid du faktisk bruker til helt uvesentlige ting, så ville du blitt overrasket. For alle har tid til det de prioriterer. 

 7. Mangel på motivasjon og lyst. 
Denne sier seg vel selv. Om du ikke har lyst til å gjennomføre noe, så blir det ikke gjort heller. Ihvertfall ikke fullhjertet og skikkelig. Du må finne ut hva du ønsker, hva du vil, hvor du skal og hvorfor. Skriv det ned, penn og papir. Ha det slik at du ser det flere ganger i løpet av en uke, helst hver dag. Dette høres gjerne helt på tryne ut, men det trigger noe i hjernen og tankegangen ved å gjøre det slik. Jo mer du tenker på det, jo mer trigget blir du. Noter ned alt du kommer på. Hvor mye VIL du tjene? Hvor mye MÅ du tjene? Hvor vil du reise, og når vil du reise dit? Hvordan vil du hverdagen din skal være? Hvor mye penger vil du sette av til barna i måneden? You get the picture, finn ut hva du ønsker og hvorfor. Finn ut hva som motiverer deg. For noen er det pengene, mens for andre er det friheten, symbolet, mestringsfølelsen etc. 


8. Utålmodighet. 
Du skal lete godt og lenge etter noe som gir deg suksess, som kommer på et blunk. Mange jobber hardt, målrettet og fokusert i mange, mange år - før de ser resultater. Men det gjelder å jobbe smart, fremfor å overjobbe. Derfor valgte jeg network marketing, og har på 1 år bygget meg opp mitt eget foretak, en god inntekt og er en haug med vennskap, reiser og erfaringer rikere. "Jeg vil heller jobbe ekstra målrettet og fokusert i 2-5 år, enn å jobbe meg ihjel resten av livet". Gjør noen grep hver dag som berører businessen og drømmene dine. Repeter det om og om igjen, og jeg kan garantere at du vil se resultater. Noen bruker lenge tid til å komme seg opp og frem, mens andre gjør det i rekordfart. Ikke forvent å få gullet i fanget etter bare noen uker. Ting som er verdt å ha, det tar tid. 


9. Gir fort opp. 
Quitters never win, det er det ingen tvil om. Folk gir aaalt for fort opp, rett og slett. Og det er så dumt, for mange aner ikke hvor nære de egentlig er. For meg som jobber i Direktesalgsbransjen, så ser jeg alt for mange eksempler på nettopp dette. Og det er så trasig, for det er folk med potensiale, behov, ønsker og drømmer. Men de gir opp. Mange gir til og med opp før de har kommet ordentlig i gang. Ikke vær den som gir opp. Man feiler ikke selv om man nødvendigvis ikke lykkes med en gang. Man lærer underveis - hele tiden. Du lærer deg hvilke måter du jobber best på, og hvordan du yter mest og gjør ditt beste. La deg selv få tid til å prøve deg frem. Prøv ulike metoder, ikke alt det samme passer for alle. 


10. Mangel på kunnskap. 
Om man vil bli leder i et konsern, leder i network marketing, personlig trener eller hva enn det måtte være, så trengs det kunnskap. Kunnskap er makt, og det trengs for å lykkes. Husk at du er selv ansvarlig for egen læring og kunnskap. Du lærer på veien, og veien blir til mens du går, men gjør ditt for å suge til deg så mye info som mulig. Se gjennom bøker, delta på kurs/webinarer og ta til deg alt av råd som du får av dem som allerede har gått samme veien. 

 

wooh, mye på hjertet i dag, gitt. Suksess er ikke bare for "de utvalgte". Det er for alle, men ønsker og handlinger må til. Slik er det med alt. Du må pusse tennene for å unngå hull. Du må trene deg opp for å vinne konkurranser, du må jobbe for å lykkes. Og så må man jo også huske på at ordet "suksess" betyr så mangt, og har gjerne en helt annen betydning for deg enn for meg. Ta en titt på deg selv, finn ut hva du vil, og gjør alt du kan for å oppnå dine drømmer og mål. Usikker på hvordan? Jeg hjelper deg mer enn gjerne i gang :-)

Email: karianne_nesse@hotmail.com


- karianne 

#jobb #suksess #karriere #utdanning #mål #vekst #personlig #komfortsone #selvstendig #fbo #selvstendignæringsdrivende #egensjef #grunder #entrepenør #tips #mål #drømmer #drøm #frihet #hjemmekontor #frihet #livsstil #valg #tanker #psyke #mental 
 

 • Dato: 20.06.2016
 • Tid: 21:31
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
20.06.2016

Surprise

Ettersom Marthe, storesøsteren min, hadde bursdag i går, fikk jeg i forrige uke et innfall om å arrangere en liten surprisefest til hun. Så jeg fikk med meg noen gode og trofaste hjelpere, så lagde vi en vellykket (og veldig artig) fest til hun. Reaksjonen var enestående, og hun ble kjempeglad. God middag, god dessert, god drikke og godt selskap gjorde susen av en bursdagsfeiring. 24 år er jo ikke bare-bare ;-)

SAMSUNG CSC


Dette er stortsett det eneste av bilder som ble tatt. Jeg glemte helt av at jeg hadde kamera med meg, så ingen bilder ble tatt, uheldigvis. Men uansett, en veldig artig kveld og feiring. Godt sliten dagen derpå, for å si det sånn. Vi overnattet hos mamma og pappa, og fikk servert både steik og kake på søndagen, så det var perfekte forhold for noen slitne, stakkarslige sjeler 8-)

Nok en gang - gratulerer med overstått, Marthelita :* 


- karianne 
 

#feiring #fest #overraskelse #bursdag #fødselsdag #familie #venner #kvalitet #personlig #hverdag 

 

 • Dato: 20.06.2016
 • Tid: 19:22
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
19.06.2016

Kvalitetstid

Meg og Henrik var som tidligere nevnt, på date på fredag. Vi prøvde en ny vri når det gjaldt valg av spisesteder, og gikk på en meksikansk restaurant som heter Casa del Toro. Og gjett om vi må dit flere ganger? Jeg liker som regel å spise biff eller sjømat når jeg er ute, men denne meksikanske her var helt latterlig god. Vi spiste tre-retters, og det var så utrolig god mat der. Veldig hyggelig service også, og i tillegg veldig lite ventetid på mat, til tross for fullstappet lokale. Så 10/10, absolutt!

- bildedryss -

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC


Maten ser gjerne litt gjennomsnittlig ut her på disse bildene, men smaken var helt drøy. Og det kommer fra en relativt kravstor frøken når det kommer til restauranter og mat. Så prøv denne plassen her, folkens! 


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Å gå langs bryggen i en solnedgang som det her, det var fint, det. Det er lite som slår vestlandet på slike solskinnsdager, altså. Jeg vet forresten at flere har vært spent på tilbakemeldinger om filmen, og jeg vet ikke hva jeg skal si engang.. Jeg er ikke så glad i typ "romantiske klisjefilmer", men denne her - den var så fin. Jeg gråt og gråt (og sikkert 70% av resten av kinosalen), for denne var så fin, trist og rørende. Så everybody, "Et helt halvt år" er absolutt å anbefale, uansett hvilke filmsjangre du liker :-) 

- karianne 


#date #kos #kjæreste #kjærester #samliv #par #kjærlighet #forhold #hverdag #kos #kvalitet #restaurant #kino #luksus #hverdagsluksus #frihet #kos #mat #matglede #matprat #middag #dessert #forrett #meksikansk 

 • Dato: 19.06.2016
 • Tid: 20:29
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4
17.06.2016

Datenight

Nå er alt av ærender ferdig, og jeg er sminket og klar for datenight med min bedre halvdel. Vi skal teste ut en ny restaurant som har fått så gode tilbakemeldinger, og deretter se  "et helt halvt år" på kino. Jeg har ikke lest boken/bøkene (?), men jeg er forberedt på grining under filmen 8-)


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

Dere vet de dagene der man kan gjøre nesten hva som helst, men allikevel ikke se bra ut? En sånn dag har jeg i dag. Jeg har prøvd en drøss med klær, prøvd håret 10 ulike måter, og på og av med lipstick. Uansett, not pretty. Men men, sånn er det. Nå er vi ihvertfall på vei ut døren, og jeg er så klar for god mat og kos, med mr. boyfriend! :-D

God helg, dere :-)

- karianne

#outfit #mote #klær #kjole #meg #date #datenight #helg #fredag #restaurant #middag #kino #kos #personlig #kjæreste #samliv #forhold #oss 

 • Dato: 17.06.2016
 • Tid: 17:36
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
17.06.2016

Hvor blir tiden av?

Herlighet, fredag allerede. På en måte føles denne uken som den har vart i en eeeevighet, men samtidig er jeg litt blåst av banen over at det allerede er fredag - igjen. Halvveis i juni også. Ukene flyr virkelig avgårde, og jeg kjenner det stresser meg litt, haha. Det har vært en forholdsvis travel og innholdsrik uke, og vi har fått avsluttet og fullført en god del av ting som har blitt påbegynt og ting som har måttet ordnes. Og deilig er det. Thank you lord, for at jeg jobber hjemme fra nå. Jeg hadde vært totalt utslitt hittil om ikke. Så jeg kan ikke klage, tilstandene og omgivelsene er rimelig bra, og vi har mye gøy og spennende i vente. 
 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC


 

En bedre frokost har blitt spist, og jeg er straks på vei ut døren. Litt varelevering og noen shoppingærender står for tur, før det er helg. I kveld har jeg og Henrik datenight, og jeg gleder meg. Lenge siden vi har tatt oss tid til det, så dette blir meget romantic etter gammelt. 


Hva gjør dere i dag? :-)

- karianne

#dager #uker #planer #mat #frokost #sunn #sunt #godt #suntoggodt #kosthold #aloevera #helse #velvære #matprat #matglede #hverdag #personlig #tanker #mas #fredag #helg 

 • Dato: 17.06.2016
 • Tid: 10:09
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
16.06.2016

Strålende fornøyd

I dag hadde jeg åpent hus her hjemme med lagersalg på en del av produktene som jeg har på lager nå per dags dato. Nå er dørene lukket og låst, beina er på bordet og jeg sitter med ansiktsmaske. For en vellykket dag. Jeg er SÅ glad for alle som tok turen innom, så koselig. Det varmer en liten sjel altså. 
 


Nå har jeg ryddet på plass varene som var igjen etter salget, organisert og satt ting på plass igjen. Roen har senket seg, og jeg kjenner jeg er relativt sliten. Glad, men sliten. Så nå blir det sofaen i en liten time til, før det er natta. Dårlig blogging på meg for tiden, i know.. Skal prøve å få skjerpet meg, og ta meg tiden til å prioritere denne stakkars bloggen mer :-)

- karianne

#salg #hjemme #mitthjem #karriere #jobb #hjemmekontor #spa #helse #trening #velvære #kosthold #vitaminer #mineraler #aloevera #sommer #sol #kampanje #livsstil #foreverlifestyle #personlig #hverdag #moro 

 

 • Dato: 16.06.2016
 • Tid: 21:29
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
14.06.2016

Summerdays

I går startet jeg dagen med behandling, før jeg tok ukens mathandel. Greit å få begge delene unnagjort allerede så tidlig i uken som mulig. Så nå håper jeg på noen finfine dager fremover, med enda mer sol, grilling og kos. Kjenner hode og kropp ikke er helt samarbeidsvillig for tiden, men det går seg nok til. I mellomtiden er det bare å make the best of it, for jeg har jo så mange fine rundt meg! :-)
 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC


 

I går var det nok en gang grillmat på menyen. Det blir det nok i dag også. Vi har det ikke vondt, for å si det slik. Grillmat er et must på solskinnsdager.

Nå  er jeg på vei ut døren for å gjøre noen små ærender, og ta en liten tur ut til Henrik på jobb å gi han litt is. Flinke mannebeinet mitt som står på, fortjener litt is og kos på jobb :-) 

NYT DAGEN, dere <3 

- karianne

#mat #matglede #middag #sol #sommer #grill #grilling #grillmat #kosthold #hverdag #karriere #jobb #luksus 

 • Dato: 14.06.2016
 • Tid: 10:48
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
13.06.2016

Uken som gikk

UKENS LATTERKRAMPE: Jeg var for så vidt den eneste som lo, siden jeg er skrudd på det området, men min latterkrampe var når Marthe tråkket ned i kloakken og skamslo foten sin. Hahaha, jeg er faktisk helt grusom på det der. Jeg ler alltid når folk slår seg eller i alvorlige situasjoner, rett og slett fordi jeg klarer ikke å reagere på en annen måte. En forferdelig egenskap, men det var litt moro da..... 
 

UKENS KVALITETSTID: Var med min bedre halvdel, Henrik. Vi har hatt mye på agendaen den siste tiden og vært mye på farten. Men denne uken her har vi hatt kosetid og fjellturer i lag, endelig <3 

SAMSUNG CSC

 

UKENS GLEDE SEG TIL: Til å flytte inn i huset vårt. Nå er det bare en knapp måned igjen, så la tiden flyyyy. Gruer meg derimot til å begynne å pakke, organisere og slikt, for vi har så uendelig mye.... tull? Men det skal ihvertfall bli godt å få orden på alt av saker og ting, og flytte inn i et helt nytt, fint hjem. 
 

UKENS FILM: Tror ikke jeg har sett noe film den siste uken..? Blir lite film i disse solskinnsdagene, så her har jeg lite å komme med. Men ukens serie kan vi ta, som uten tvil blir Game of Thrones. Om du ikke har sett det enda - do so. :D 
 

.UKENS CRAVINGS: Frukt, uten tvil. Spesielt mango, som jeg plutselig ble så fysen på. Så godt da?!

SAMSUNG CSC

 

UKENS OVERRASKELSE: Helt uten tvil det å få nydelige blomster og kort levert på døren fredagsmorgen, av snilleste Therese <3 Så rørt og glad, slikt betyr så mye. 

UKENS BILDE:

SAMSUNG CSC

 

UKENS TANKER: så glad og takknemlig for jobben min. Produktene, karrieremulighetene, folkene - alt <3 

- karianne

#ukens #minuke #hverdag #personlig #mat #trening #helse #overraskelse #jobb #karriere #tur #kosthold 

 

 • Dato: 13.06.2016
 • Tid: 21:38
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
13.06.2016

Rørt

Jeg har noen dager der jeg skrur hele omverdenen av og mobilen på "ikke forstyrr". Så med andre ord, så er det ikke lett å få tak i meg, når jeg er avslått. På fredag var en sånn dag. Når jeg skrudde på verden igjen og telefonen ble tilgjengelig, fikk jeg melding av søteste Therese om å kikke utenfor døren min. Det første jeg så etter at jeg hadde stått opp, var en nydelig blomsterbukett med kort, levert på døren. Så herlig, og gjett om jeg ble rørt da? Å få blomstrer levert slik, helt ut av ingenting? Det er slikt som betyr utrolig mye. 
 

Såå fine. Jeg har klart å holde dem i live hittil, som er nesten en seier i seg selv. Denne frøkna her har nemlig kun falske blomster i hus, og er ikke så alt for flink til å ta vare på dem heller. Men så glad og takknemlig, for en booster det var på dagen, for å si det sånn! Tusen takk, Therese. Du er god som gull <3 

Å ha kolleger som man blir så glad i, og utvikler et godt vennskap til, det er gull verdt. Jeg er heldig som får jobbe tett med så utrolig mange fine mennesker. 

- karianne

#overraskelse #gave #rørt #bukett #blomster #blomsterbukett #interiør #vennskap #personlig #hverdag #kos #følelser 

 • Dato: 13.06.2016
 • Tid: 17:07
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 5
12.06.2016

Byfest

I helgen har det vært duket for Hansadagene og byfest i Bergen, så i går dro jeg, mamma og storesøsteren min inn for å føle på stemningen. Og stemning var det, og en hel drøss med folk. Jeg for min del blir svett av tanken av folkefest og SÅ mye folk, men det gikk for så vidt ganske greit. Vi koste oss i timesvis med god mat og drikke, livemusikk, folkestemning og knallsol. Jeg vet jeg skriver mye om været (gammel sjel), men jeg er helt sjokkert over været som har vært den siste måneden her på Vestlandet. Vi er jo ikke vant til knall sol og sydentemperaturer SÅ mange dager på rad? Helt fantastisk, jeg elsker det!
 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC


 

Vi vet å kose oss, altså. Koselig i går, mindre koselig i dag. Litt dårlig i formen, kombinert med slåtten og gårdsarbeid er ikke helt perfect match. Så nå skal jeg bare se ferdig EM-kampen, før jeg skal krype under dynen. Nå skal batteriene lades til en ny uke :-)

Håper dere har hatt en fin helg!

- karianne

#bergen #by #byfest #fest #live #musikk #kos #hansa #hansadagene #torgdager #familie #middag #mat #restaurant #kos #hverdag #luksus #personlig 

 • Dato: 12.06.2016
 • Tid: 22:32
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
09.06.2016

Noe jeg vet flere lurer på..

.. Er; hvorfor er det så mange som velger forever? Hvorfor velger folk å jobbe innen network marketing? Det er nok trolig på grunn av samme årsaker som hvorfor så uendelig mange valgte å jobbe i oljeindustrien for mange år tilbake ? nemlig bedre økonomi og mer fri. Friheten i hverdagen er så absolutt noe de fleste av oss streber etter, så hvordan da å oppnå både frihet OG økonomisk trygghet? For normalt sett, så om man velger mer frihet i hverdagen og går ned i stilling på jobben, da går det på bekostning av økonomien. Eller omvendt. Ønsker du mer penger, da blir det mye mindre fritid. Hvorfor er det slik da? Hvorfor må man hele tiden kompensere? Å gi avkall på noe?

Det er her Forever og network marketing kommer inn. Frihet og økonomi er to hoved-stikkord, som jeg tidligere trodde kun traff de «utvalgte». Overhode ikke. Nå har jeg fått bevist for meg selv (..og andre), at den som bestemmer seg, og den som jobber for det ? de får det til. Vanlige mennesker. JEG klarte det. Så mange fine folk jeg kjenner klarte det og har dette som sin ene og alene inntekt og levebrød. Og har vi det fint? Absolutt<3
 

SAMSUNG CSCHva kreves for å kunne lykkes med network marketing? ? det samme som kreves å lykke med andre aspekter i livet, som forhold, utdanning, studier, idretter etc. Motivasjon og jobbing. Jevn jobbing. Å gjøre teorien om til praksis. Å by på seg selv. Slik er det vel med alt her i livet, er det ikke? Der du gir 50% innsats, får du som regel 50% tilbake.

Det å jobbe målrettet med en god innsats i 1-5 år, for å ha en så trygg og solid business, og en hverdag som folk bare drømmer om resten av livet (.. men som i de fleste tilfeller ikke blir gjort noe med..?), det er absolutt verdt det i mine øyner. Nå gjør jeg noe jeg liker ? noe jeg elsker. Jeg får uendelig mange belønninger på veien, og jeg kan kalle meg en selvstendig næringsdrivende i en alder av 21 år. Og DET er kult, spør du meg. Og det er ingenting spesielt ved meg, er det det da? Jeg bare bestemte meg. Nå skulle hverdagen bli slik JEG ville, - og da måtte jeg sette meg ned og jobbe :-)
  

Før var jeg redd for personlig utvikling. Sånn helt oppriktig. Jeg var redd for å gjøre nye ting.  Å prate med nye folk. Å bygge nye relasjoner, å prate foran folk. Redd det meste, rett og slett. Komfortsonen min har vokst noe helt enormt på bare 1 år, og det er helt sykt å se hvor mye som kan skje på kort tid. I tillegg er jeg så heldig som får jobbe med så uendelig mange ulike personligheter. Ulike tanker, meninger, bakgrunner, aldrer, kjønn ? you name it. Og det er så gøy. For nå kan jeg jo hjelpe dem på vei, i samme sleng som jeg også hjelper meg selv?! Hello, win win.

  

email: karianne_nesse@hotmail.com

- karianne

#spørsmål #svar #jobb #karriere #utdanning #business #selvstendig #næringsdrivende #moro #gøy #livsstil #hverdag #luksus #motivasjon #jobb #jobbe #jobbing #viljestyrke #gøy #team #foreverlifestyle #laptoplifestyle #nettverk 

 • Dato: 09.06.2016
 • Tid: 19:57
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
09.06.2016

Damer med mål og ambisjoner.

er blant annet disse to frøknene her, som jeg er så heldig å få jobbe med. Både via møter og kos, men også via facebook. Friheten til å jobbe via mobil og data, den er meget digg. Og effektiv, tro det eller ei :-) 

I går hadde jeg, Silje og Ann Kristi en liten get together. Koselig som alltid å samles slik som dette. Noen ganger drar vi ut og spiser, noen ganger samles vi via skype, mens andre ganger drar vi hjem til hverandre. Og begge disse to jentene her vil jeg bruke som noen eksempler. Ann Kristi er en ung småbarnsmamma, som begynte å jobbe som selvstendig forhandler i permisjonen sin. Å ha den friheten til å jobbe hjemmefra og samtidig ha tid til å være med minstegullet og gi barnet all den oppmerksomheten det trenger. Å slippe å måtte snu på hver krone for å få hverdagen til å gå rundt. Alder eller livssituasjon skal ikke være en hindring for deg, men en grunn til å gi gass og jobbe for å få en slik hverdag som DU ønsker. Og det er nettopp det denne frøkna her gjør. Jobber med å bygge sin egen business for å kunne gi barnet en fin oppvekst med trygge og gode omgivelser, god økonomi og mye fritid. 
 

SAMSUNG CSC
 

Og silje, da. Hvor skal jeg begynne? Folk drar ofte den der "jeg har ikke tid til å jobbe meg nærmere målene mine", og der er Silje et meget godt eksempel på at det rett og slett er TULL :-) Man får alltids tid til det man prioriterer, slik er det. Og hun her da. Er fotballtrener, spiller fotball selv, går på skole for å bli ingeniør, har en deltidsjobb OG jobber daglig med å bygge businessen sin større og større. Jeg er så stolt av hun her, som står på og vet hva hun vil. 

Og det er første steget også - å vite hva man vil, hvor man skal og hvorfor. Vet du disse tre punktene her, da er du allerede godt på vei. Veien blir til mens man går, og du får selvsagt støtte, hjelp, opplæring og motivasjon på veien. Men ingen kan gjøre jobben for deg. Valget må tas om du skal være med å bygge noen andres drøm, eller om du skal gjøre det du selv ønsker og det du har behov for? Det er ikke egoistisk å gjøre noe for sin egen del :-)
 

Stolt av alle dere i teamet mitt, og jeg har blitt så glad i dere <3

- karianne

#jobb #drøm #møte #vekst #vennskap #team #teamwork #karriere #selvstendig #business #moro #luksus #penger #frihet #moro #hverdag #grunder 

 • Dato: 09.06.2016
 • Tid: 17:41
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
09.06.2016

09.06.16

For en uke jeg har hatt. Den siste uken har vært en ordentlig opptur, og jeg er så glaaaad. Deilig å bare være... glad? Så nå sitter jeg her og hører på musikk, smådanser og jobber litt. Våknet grytidlig i dag, men meg og the doggy dog lå i sengen og småsov frem til kl 11, så nå er jeg uthvilt og klar for helgen. Har noen noe musikktips til meg forresten? Begynner å bli rimelig lei av spillelistene mine nå, så blir glad for tips :-)
 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Jeg har også plutselig fått en ekstra stor motivasjon og inspirasjon nå for tiden, så er klar for vekst i businessen, nye mål og nye høyder. Klar som et egg. Så nå sitter jeg her da, planlegger, tenker, kartlegger og funderer. For en spennende tid vi går inn i nå. Sommer, huskjøp, flytting, voksende business +++. Gleden er STOR. 

Forresten, jeg ser etter flere kolleger til teamet mitt nå, så ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat på mail. Mulighetene er mange, og om vi bor på tvers av landet fra hverandre, så er det null problem! :-) 

Email: karianne_nesse@hotmail.com

NYT TORSDAGEN DA <3
 

- karianne

#jobb #lunsj #sunt #godt #kosthold #mat #matprat #salat #bacon #matglede #karriere #business #vekst #team #kos #luksus #moro #egensjef #frihet #hverdag #sjef #manager #foreverlifestyle #llivsstil #teamwork #grunder #hjemmekontor #jobbehjemmefra 
 

 • Dato: 09.06.2016
 • Tid: 14:15
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4
09.06.2016

Lets go fishing

Er det noe jeg virkelig liker og syns er så behagelig, så er det det å dra på telttur og det å dra på fisketur. Denne gangen ble det sistnevnte. Meg og Henrik tok med oss Akira og fiskeutstyr på en aldri så liten fisketur i båten. Knallsol og blå himmel, så det var herlig. Jeg fikk 4 fisk, men vi (,,eller henrik) glemte å ta med kniv, så alle ble sluppet ut igjen. Men ingen krise. Fisken fikk leve og vi slapp å sløye :-) 

- bildedryss - 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC


 

Jeg har gått og beundret fargen jeg har fått i solsteiken den siste uken, så jeg ble småtrist når jeg så bildene over her, haha. Bleikfeit hvor da? Jeg får unnskylde meg med at lyset var skarpt og veldig lyst, så får jeg ta solarium i skjul. Hvor er mine pigmenter da, muttern? 

- karianne 

 

#fiske #friluft #friluftsliv #ro #kropp #sinn #sjel #fisk #fisking #båt #båtliv #hverdag #kos #kvalitet #sol #sommer #kjæreste #personlig #samliv #hund #natur #moro 

 • Dato: 09.06.2016
 • Tid: 11:25
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
08.06.2016

Kveldstur

Det begynner å bli noen uker siden sist fjelltur nå, så i dag var det deilig å ta beina fatt å drasse ræva på en topptur etter gammelt. Det var trekløveret på tur, høhø, så det var kjekt. Dagens fjelltur var ikke så lang, men en veldig fin tur. Veldig bratt i starten, så jeg fikk kjent det godt i både bein og kondis, for å si det sånn. Resten av turen var ikke så ille, og i tillegg er det så utrolig fin utsikt. Så denne turen gleder jeg meg til å gå oftere nå i sommer, spesielt ettersom den ligger nesten like ved dit som vi skal flytte inn i :-) 

- bildedryss - 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC


 

Nå blir det hair up, bra off, sweatpants on resten av kvelden. Har hatt en veldig fin dag i dag og gleder meg til resten av uken :-) 

- karianne

#tur #fjelltur #norsknatur #natur #norge #vestlandet #friluft #friluftsliv #kos #trening #helse #kost #trim #nike #foto #fotografi #fjell 

 • Dato: 08.06.2016
 • Tid: 21:02
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 9
08.06.2016

Ukens middagsmeny....?

.... består kun av grillmat. Vi har grillet hver dag nå, så mye at jeg faktisk har mistet tellingen. Så digg. Det er enda sol og finfint vær på vestlandet, og vi utnytter det som bare det. Kjøtt rett fra grillen, potetsalat og grønn salat = dødsgodt. Våren hittil har jo vært helt fantastisk, så krysser fingrene for at vi får slikt vær resten av sommeren også :-) 
 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC


 

Slik ser de fleste av våre siste middager ut, og det klager vi ikke på. Grilles når det grilles kan...? Uansett, nå sitter vi her, mette og gode etter dagens grilling. Driver å manner oss opp til en aldri så liten fjelltur. Det har blitt lite aktivitet nå disse dagene som det har vært så varmt, men nå kjenner jeg at jeg må bevege meg litt igjen. Og godt blir det :-)

- karianne

#mat #matprat #matglede #middag #tips #grill #grilling #grillmat #digg #sunt #godt #proteiner #sommer #sol #hverdag #luksus #kos #kvalitet #familie 

 • Dato: 08.06.2016
 • Tid: 17:30
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
07.06.2016

hjemmekontor

I går var jeg litt på farten, så i dag har jeg roet helt ned. Deilig å styre dagene selv og legge det opp etter hvordan hodet og kropp er. Jeg liker både dagene der jeg er mye på farten og jeg har mye på agendaen, men jeg syns også at dagene hvor jeg roer ned og jobber hjemmefra er herlig. Så i dag startet jeg dagen med en powerwalk før frokost, for å få kroppen og hodet i sving og helt klar for dagen.  

Timene nå på formiddagen har blitt brukt til litt saktegående jobbing. Kjenner jeg er litt treg i dag, men det gjør ikke noe. Varepakking, sending og litt regnskap har blitt gjort, så nå as we speak sitter jeg og koser meg med frukt til lunsj. Denne dagen har vært utrolig behagelig. Tar ting i mitt eget tempo, hører på musikk, danser litt rundt og jobber i rykk og napp fra laptopen og iphonen. Just the way I like it :-)

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC


 

Jeg er forresten på utkikk etter flere som kan bidra til noe positivt i teamet mitt, uansett hvor i landet du er. Så om du er motivert, positiv og liker å hjelpe andre, så er dette ypperlig for deg. Opplæring og oppfølging fås selvsagt fra dag 1, og jeg er tilgjengelig stort sett hele tiden :-) Send meg gjerne en mail for mer info og for en uforpliktende prat :-)

> karianne_nesse@hotmail.com

Håper dere har hatt en finfin tirsdag så langt!

- karianne

#jobb #hjemmekontor #frukt #sunt #godt #suntoggodt #mat #kosthold #matglede #karriere #network #networking #networkmarketing #selvstendig #grunder #gøy #egensjef #sjef #manager #laptoplifestyle #foreverlifestyle 

 • Dato: 07.06.2016
 • Tid: 14:24
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 5
06.06.2016

Ukens mathandel

Ny uke, som igjen betyr ny runde med mathandel. Denne uken har jeg ikke satt opp noe middagsplan, fordi det er meldt nyydelig vær her, så da blir det nok en del grilling istedenfor. Så dagens handlekurv bestod for det meste av frukt, grønt og grillmat. Det er ikke fristende å stå inne på kjøkkenet å lage middag, når solen steker ute. Så grillmat og sjømat blir bra nå fremover, og vi klager overhode ikke på det. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

__________________________________________________________________________

Nå skal resten av dagen brukes til å slappe av i sofakroken. Man blir sliten og trøtt (in a good way) av å være ute i solen hele dagen, så nå blir det full relaxing med mine to fine. Håper dere har hatt en finfin dag :-) 

- karianne

#mat #grillmat #salat #protein #kosthold #matprat #matglede #sunt #godt #kvalitet #hverdag #digg #sommer #sol 
 

 • Dato: 06.06.2016
 • Tid: 21:06
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
06.06.2016

Fantastisk helg

Oida, her ble det et solid fravær i helgen. Jeg har rett og slett ikke prioritert å blogge, og pc'en har for så vidt ikke vært på disse dagene heller. Vestlandet er syden nå om dagen, og vi har godtet oss med over 30 grader, knallsol og mye god mat. Grillmat, sjømat, bading, soling og kos er stikkord for helgen, og jeg har faktisk kost meg glugg. Vi har vært med Johannes, Susanne og kidsa store deler av helgen, og jeg har kost meg veldig mye. Godt selskap er viktig :-) 

Jeg tenker jeg lar bildene tale for seg, så her kommer et solid bildedryss fra helgen som var. La dette været vare, er alt jeg kan si. 

- bildedryss - 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC


 

Bildene taler vel for seg selv. Må forresten kjapt fortelle om gårsdagen. Akira hadde sitt aller første bad i sjøen noensinne (tror vi ihvertfall), i går, og hun var helt i hundre. Hun smilte (bokstavelig talt) fra øre til øre, og syns det var kjempe stas. Så gøy å få så mye glede og kjærlighet ut av et så lite vesen <3 

En fantastisk helg er overstått, og det som ser ut til å bli en finfin uke, står nå for tur. Jeg er på vei opp igjen på overflaten nå, og deilig er det. Fine folk, fint vær og fine dager gjør mye :-) 

Hva har dere gjort på? :-) 

- karianne

#helg #sommer #sol #bad #bade #bading #grill #grilling #grillmat #sjømat #luksus #hverdag #kos #sjø #hav #venner #vennskap #familie #kjæreste #samliv #personlig #gøy #moro #barn #kvalitet #kvalitetstid 

 • Dato: 06.06.2016
 • Tid: 20:40
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
02.06.2016

Wedding

I helgen var vi i bryllup, noe som jeg helt har glemt å blogge om. Det var et helt nydelig bryllup, og brudeparet var så fint - ER så fint. Jeg synes forlovelse og bryllup er en så utrolig fin ting, og jeg gleder meg til det er min tur. (hinthint henrik.......) neida.. joda...? 

Uansett, det var en kjempe fin feiring, mye god mat og drikke, et band som var kjempe flinke å spille og ikke minst godt selskap. Både meg og Henrik tok det forholdsvis rolig, så vi var i strålende form søndagen. Og det var deilig. 
 

- bildedryss - 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
klissklass, men hallo daa? my nr1! 
SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

En utrolig koselig dag.Stort å få være med å feire en så viktig og fin dag for et par. Gratulerer igjen, Hanne og Anders. Et utrolig fint par, en utrolig fin familie. 

<3 

- karianne 

#brullyp #kjole #fashion #mote #klær #kos #personlig #kjærlighet #vennskap #familie #fest #moro #spesielt #bånd #troskap #ærlighet #personlig 

 

 • Dato: 02.06.2016
 • Tid: 19:14
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
02.06.2016

Koselig arbeidsdag

I dag startet jeg dagen med en liten opprydning hjemme, siden det kommer folk som vil se på leiligheten som vi leier nå. Ikke lenge til vi flytter, så vi hjelper husverten med å få inn noen nye leieboere etter oss. 

Videre var det å møte Rebekka og Marte, to småbarnsmødre som er i teamet mitt. Begge er unge og har hele livet på seg, og det er så fantastisk å starte å bygge sin egen business og foretak i så ung alder. Tenk hvor de er når de er 25? 35? LANGT. Og så herlige unger, jeg blir nesten babysyk når jeg ser dem. Og bare det å faktisk kunne ta med seg ungen på jobb, er fantastisk fint. 

Forever er virkelig noe for alle. Eller... med noen unntak. Det er ikke for deg som ikke fullfører ting, for deg som gjør ting halvveis, for deg som ikke gidder å gi en liten innsats hver dag. Ikke for deg som er litt for egoistisk og ikke liker å hjelpe andre, og heller ikke for deg som lever på unnskyldninger. Foruten så kan jeg signere på at dette er en mulighet for det store flertallet. Mann, dame, 18år, 60år, foreldre, ikke foreldre, you name it. Jeg har både småbarnsmødre, studenter, fulltidsansatte, deltidsansatte, folk som vil ha dette som hobby, folk i alle aldre og sjangre, i teamet mitt. Jeg jobber med folk med utrolig mange ulike utfordringer, drømmer, bakgrunner og livssituasjoner. Men alle med som regel de samme ønskene - det å få mer tid i hverdagen. Å kunne trappe ned i stilling i nåværende jobb for å få mer tid til familie, barna, venner og de rundt seg. Å bygge seg opp en større økonomisk frihet. Å kunne utvikle seg selv på personlig nivå, til å bli en bedre versjon av seg selv. Å trø ut av komfortsonen og vokse som person. Og det å være sin egen sjef. Den friheten i seg selv er uvurderlig. 
 

SAMSUNG CSC
Fine jentene og fine kidsa. 

Så forever er en skattekiste, det er det ingen tvil om. Dette er et firma som virkelig tar vare på sine og som hele tiden utvikler seg for å holde tritt med både markedsplan og produktmarked. Men det kommer jo naturligvis ikke gratis. Det sier seg selv at man ikke kan bygge opp sitt eget foretak med 50% innsats og arbeid som går i rykk og napp. Det må jobbes jevnt og trutt, i likhet med alle andre jobber. Forskjellen er vel at med en god innsats over 1-5 år, så er gevinsten uendelig mye større enn i en "normal" 08-16 jobb. 

Utrolig synd at så mange velger å gi opp, før de har kommet ordentlig i gang. For de er ikke villig til å gjøre praten om til action, og da blir man sittende fast. Det må jobbes. Unnskyldninger må settes til siden, og du må ta noen steg ut av komfortsonen din til tider. Når JEG har klart det, da er det overhode ingenting som tilsier at DU ikke skal klare det :-) Og det er deilig. Å ha bevist den biten for meg selv. For jeg kan jo, virkelig. Og det kan du også. Men det går på din egen tanke gang og dine prioriteringer :-)

Hva drømmer du om?

- karianne 
 

#jobb #business #karriere #foretak #selvstendig #grunder #selvstendignæringsdrivende #work #gøy #moro #møte #barn #frihet #hjemmekontor #egensjef #luksus #glede #drømmer #mål #vekst #personlig #hverdag #hverdagsluksus #kos #prioritering 

 • Dato: 02.06.2016
 • Tid: 14:42
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
01.06.2016

Jeg selger; bukser.

Ettersom det ikke er så alt for lenge til vi flytter, holder jeg nå på å ta et skikkelig oppgjør med klesskapet mitt. Med mitt shoppingforbruk, så er det ingen overraskelse at jeg har mye klær og sko - alt for mye. Orker ikke tanken på å drasse alt dette med meg inn i et nytt hus, så nå må det selges litt. Og det er heller ikke så lenge siden sist jeg hadde gjennomgang av klærne, og ga mye til fretex og flyktnighjelpen. Så nå blir det shoppingstopp for en periode, slik at jeg får tid til å bruke det jeg har :-)

Nesten alle buksene er ubrukt og har kostet fra 299-499. Noen er brukt max 2 ganger :-) 

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC
< Nr 1; mintgrønn bukse, str xs. - Nr 2. lysblå/turkis bukse, str 158 >


SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC
< Nr 4. rosa bukse, str xs. - Nr 5. blå bukse, str 152 >


SAMSUNG CSC
Nr 7. burgunder bukse, str xs. 


SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC
< Nr 8. Gul bukse, str ?  -  Nr 9. tynn dongeribukse, str 158 > 


SAMSUNG CSC
Nr 10. dongeribukse, str 34. 

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC
< Nr 11. blå bukse, str 32. - Nr 12. dongeribukse, str xxs > 


SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC
< Nr 13. rød bukse, str xs. - Nr 14. weightlessbukse, str s. 400kr.  SOLGT


SAMSUNG CSC
Nr 15, zebrabukse, str 152. 


SAMSUNG CSC
Nr 16. kosebukse, str xs. 

SAMSUNG CSC
Nr 17. blå chinos, str s.

SAMSUNG CSC
Nr 18. beige highwaist bukse, str s. 

Her var første doser med underdeler. Prisen er satt til 50 kr per bukse, foruten om weightlessbuksen, som er satt til 400kr (899,- førpris). De buksene som er i barnestørrelser, passer også de fleste som bruker xs til vanlig. Om du ser noe du liker, send meg en mail og merk mailen med "bloggsalg, bukser" :-) 
Legg ved navn, nr på plagget osv :-) 

email: karianne_nesse@hotmail.com


Link til finn-annonse; http://m.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=76827672 

- karianne

#klær #mote #fashion #salg #bukse #bukser #moteriktig #tilsalgs #hverdag #materialistisk #hverdag #skjønnhet #kjøp #shopping 
 


 

 • Dato: 01.06.2016
 • Tid: 20:09
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
01.06.2016

Spicy scampi

Er det noe jeg har fått øynene og smaksløkene opp for nå det siste året, så er det blant annet scampi. Jeg har lyst på det nesten hver uke, så til slutt måtte vi kjøpe inn slik at vi hadde. Scampi kan lages på mange forskjellige måter, men en av mine favorittretter med det, er nemlig spicy scampi med sopp, chili og hvitløk. Såå godt. Stekes på høy varme med olje, og serveres med ris. NAM!
 

SAMSUNG CSC

Fremgangsmåten er ingen hokus pokus. Finhakk chili og hvitløk (eventuelt bruk hvitløkspulver). Mariner scampien i denne blandingen, sammen med matolje. 

SAMSUNG CSC

Stekes på høy varme, samtidig som du koker ris. Kan også serveres med hvitløksbrød, sursøt-saus osv. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC


 

Det ser gjerne ikke helt 100% appetitt-vekkende ut, men fy søren så godt det er. Veldig enkelt og greit å lage, men med så mye smak. Sjømat er noe for seg selv, og jeg kan ikke fatte og begripe at jeg ikke har likt det nå, før i de senere år. Det er jo en skam, for det her er jo så digg?! 

- karianne

#mat #matprat #middag #sjømat #scampi #oppskrift #tips #matglede #kosthold #helse #vaner #matvaner #protein #proteiner #nam #digg #hverdag #kos #glede #middagsrett #matrett 

 • Dato: 01.06.2016
 • Tid: 16:36
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
01.06.2016

Lashes on point

Vippene mine har stått på kryss og tvers de siste dagene, så nå var det deilig å få litt skikk på dem igjen. Det var godt med en liten time egenpleie, etter ukene som har vært. Jeg blir som alltid like fornøyd med behandlingene jeg får hos SpaBergen - Avdeling Knarvik. Så om du bor i nærområdet, så kan jeg så absolutt anbefale disse damene her. Flinke, hyggelige, effektive og nøye med jobben de gjør. Så det er ikke tilfeldig at jeg er fast kunde her :-)
 

Hehehe, se vippene på det nederste bildet. Sant skal sies at jeg ikke gadd å børste og stelle de i dag, så det er min feil at de ser SÅ ille ut. Resultatet ble ihvertfall like fint som alltid, så nå kan jeg gå sminkeløs i noen solide uker til. 

Facebooksiden til avdelingen i Knarvik finner dere her. Det finnes også en avdeling i Bergen, for de som bor lengre unna :-) 

- karianne

#materialistisk #egenpleie #skjønnhet #sminke #vipper #vippeextensions #extensions #beauty #hverdag #luksus #hverdagsluksus #livsstil #trend #makeup 

 • Dato: 01.06.2016
 • Tid: 13:10
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
01.06.2016

Summervibes

I går ettermiddag glimtet plutselig solen til igjen, og temperaturen landet på over 25 grader. Helt fantastisk. Så da ble det grillings igjen. Grillsesongen hittil i år har vært rimelig bra. Og vi er jo bare i mai?! Krysser fingrer og tær for slikt vær resten av sommeren også. 

Denne gangen var det cheeseburger og salat på menyen. Ikke ofte jeg spiser hamburger, men når den kommer rett fra grillen - da er det digg. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

Helt ut av burgersammenhengen, men nå har Akira endelig fått fjernet både lampeskjerm og sting, som vil si at hun kan være i normal aktivitet igjen. Og gjett om det var en fryd? Så vi startet like gjerne gårsdagen med en powerwalk, og enda en på ettermiddagen igjen. Godt å få babyen helt tilbake og i godform!

Hvordan har dere brukt dagen? :-) 

- karianne

#mat #matprat #grill #grillsesong #grilling #grillmat #sommer #sommermat #sol #varme #syden #hverdag #glede #kos #middag #kosthold #protein #burger #hamburger 
 

 • Dato: 01.06.2016
 • Tid: 10:37
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2

Om meg

Karianne Nesse

Jeg heter Karianne Nesse, og er 23 år gammel. Bor sammen med kjæresten min, på landet utenfor Bergen. Blogger om hverdagen generelt, oppturer og nedturer, interiør, mat og drikke - og litt til =)

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no