hits

Publisert den 29.06.2016 - Blogg

For en uke

Åh, jeg vet ikke hvor jeg skal begynne en gang. Nå er jeg helt utslitt. Denne uken har vært fæl, rett og slett. Vi har gått 24/7 med flytting og dagene har gått i ett kjør. Men nå er vi omsider ferdig - for de neste to ukene. Nå har vi flyttet hjem til mamma og pappa som en midlertidig løsning, før vi flytter inn i det nye huset vårt om to uker. Det gledes, men jeg spyr av tanken å flytte enda en gang, på så kort tid. 

I tillegg har jeg hatt så rævva mye uflaks den siste tiden, at jeg snart går og legger meg i et lite hi, og bare blir der. Og attpå til det, så hadde meg og Henrik tidenes bommert i går (tror vi ihvertfall).. Vi skulle hive en drøss med boss på dyngen, som resulterte i at vi mest sannsynlig har tatt med oss litt feile poser, og kastet ALLE buksene mine ..... Hjertet mitt blør, og jeg blir helt deppa av tanken. Nå har jeg kun utvaskede joggebukser igjen, og en dongeribukse. Og jeg som aldri finner bukser som passer, og så ble de utvalgte, dyre buksene som jeg har brukt så forbanna lang tid på å finne - kastet rett i bosskvernen. Nei, what a shitty week, rett og slett. Men ler når jeg tenker på det da, i det minste. Men vet ikke om det rett og slett er fordi vi er så dum, eller at jeg er så lei at jeg klarer ikke å reagere på en annen måte 8-) Hjelpes. 
 

Dette hadde vært deilig nå. 
 

Mye klaging på meg i dag, men godt å få lettet litt på trykket. Ligger syk på sofaen nå, så jeg tillater meg litt whining, høhø. Angsten og depresjonen har en tendens til å ta innersvingen på meg i dårlige og stressende perioder, og knekker dagsformen i noen dager. Så satser på en god nattesøvn i natt, for jeg har overhode ikke tid til å bli syk nå, med så mye på agendaen fremover. Litt skikkelig søvn hjelper på det meste, så vi krysser fingrene. 

Men nok klaging nå. Jeg har utrolig mye å se frem til, og jeg gleder meg mye. Det første blir innflytting i huset vårt, som jeg får helt sommerfugler i magen av å tenke på. To uker - det går fort det. I tillegg har jeg mye spennende (som alltid) på planen når det kommer til businessen min, så mye gøye dager i vente. 

Hvordan har deres uke vært? :-)

- karianne

#hus #hjem #syk #sykdom #helse #velvære #flytte #personlig #hverdag 
 

Publisert den 26.06.2016 - Blogg

Flyttekaos

Åh, for en helg. Det har vært en utrolig koselig helg, men travel og veldig mye på agendaen. Helgen startet med at jeg brukte hele formiddagen til pakking, sortering og organisering av leiligheten. Senere samlet jeg, Henrik, Susanne og Henrik og våres foreldre, før vi dro på show med Ausekarane. Dette var utrolig artig, og vi hadde det veldig gøy. Kanskje litt for gøy, for både meg og Henrik var en smule fyllasjuk og dårlig dagen etterpå. Og det klaffet rimelig dårlig, ettersom vi skulle bruke hele dagen på å hjelpe å male hus, før turen gikk videre på innflytningsfest.  

Vi har hatt en veldig koselig helg, selv om at vi er relativt slitne nå. En ordentlig familiehelg, både med min familie, og Henrik sin. Veldig kjekt, og vi er heldige som har så mange fine folk rundt oss. 

Hele dagen i dag har blitt brukt til flytting, kjøring, pakking og vasking. Må innrømme at nå er jeg begynt å bli lei, men heldigvis nærmer vi oss slutten - enn så lenge. For øyeblikket blir vi boende hos mamma og pappa i to uker, før vi overtar det nye huset vårt. Så det blir full rulle og ny flyttings allerede om et par uker, så bare å bite tennene sammen og være effektiv. 

Nå er det natta for min del, håper dere har hatt en fin helg :-)

- karianne

 

#hus #hjem #fest #flytte #familie #hverdag #travelt #personlig #kjæreste #vennskap #kos #show 

 

Vis flere innlegg