hits

Publisert den 31.05.2018 - Mat og kosthold

Kvelds på bryggen

SAMSUNG CSC

- så deilig - 

Her om dagen pakket jeg reker, nystekte baguetter og majones (must have til reker, hallo) og tok kveldsmaten min på bryggen. Og gjett om det var fint? Foruten om at det blåste litt, så var det helt perfekt. Jeg ble sittende i rundt to timer der nede, og bare så på havet, spiste og slappet av. Jeg hater jo å være alene, men nå som formen er så dårlig, så var det faktisk overraskende godt. Kanskje jeg må bli flinkere til å ha litt alenetid i ro og fred, og lære meg å trives litt bedre by myself? 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Se da?
Dette skal jeg gjøre flere ganger. Og det passer jo rimelig fint at vi har ihvertfall minst en uke til med strålende vær. Så litt flere pikniker blir det helt klart. Jeg elsker jo også å være med sjøen eller ute i båt, det er noe ekstremt behagelig med å høre på bølgeskvulp og fuglekvitter. Så dette var the perfect spot. 

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Etter to timer begynte det å bli kjedelig, og jeg var selskapssyk igjen, haha. Så da dro jeg innom mamma og pappa og slo ihjel en time der. Og jeg vet jeg har nevnt det sikkert 100 ganger allerede her inne den siste tiden, men dette været her er helt sykt. Nå som det har lagt på 29 - 30 varmegrader, så må jeg innrømme at det blir en smule for varmt for min del. Så det blir deilig når temperaturen dropper ned til 20 - 25 igjen, for da er det helt perfekt.

Men jeg skal absolutt ikke klage, for vi må jo bare utnytte det så lenge det varer! =D 

Publisert den 30.05.2018 - Mat og kosthold

Frisk og god sommersalat

SAMSUNG CSC

Nå som Henrik ikke er her denne uken, så kan jeg lage litt av den maten som han ikke er så veldig glad i. Så denne uken er det i hovedsak litt ulike salater og sjømat på menyen. Jeg synes at salater er veldig godt, så lenge man piffer den opp med for eksempel kylling, biff, tacokjøtt osv. 

 

Kyllingen er marinert, ferdig steikt og kuttet, og fås kjøpt i forpakninger i butikker som for eksempel Coop og meny. De har ulike typer kyllinger, så jeg har kjøpt inn to forskjellige typer for å prøve denne uken. Nå som jeg kun er en person, så ser jeg at en slik pakke med kylling holder til ihvertfall 2-3 middager. Så det er jo full klaff. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Salater er jo sikt som man kan putte omtrent alt man vil i, og man kan variere på mange ulike måter. Her har jeg middelhavssalat med ruccola, babyleaf, avocado, agurk, tomat, rødløk, vårløk og litt aioili. Supergodt!

SAMSUNG CSC

Dette ble en porsjon som ble delt med Akira. Det ble alt for stor porsjon for meg, så da vet jeg at jeg må roe litt ned i morgen når jeg skal ta oppå, haha. 

SAMSUNG CSC

So good!

 

 

 

Vis flere innlegg