hits
31.05.2016

Ukens mathandel

I går ble ukens mathandel tatt, så nå er vi klar for en uke med mye frukt, grillmat og varierte måltider. Skummelt å dra på butikken når man er sulten, noe jeg gjorde i går. Jeg klarte til en viss grad å begrense meg, men hev i meg en halv pose med kanelboller i bilen på vei hjem, hahah. Ikke rart man legger på seg, si. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC


 

Ikke flink å planlegge ukens måltider og mathandel enda? Da anbefaler jeg det virkelig. Sparer deg for både tid, penger, energi og mat :-) 

- karianne

#mat #matglede #matprat #kosthold #matprat #sunt #godt #suntoggodt #vaner #matvaner #hverdag #livsstil #vekt #helse 

 • Dato: 31.05.2016
 • Tid: 10:13
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
30.05.2016

Uken som gikk

Ny uke og nye muligheter, sies det. Og det håper jeg virkelig, for forrige uke satt meg på en del prøvelser, for å si det slik. Men satser på en bedre uke nå og noen positive overraskelser på veien :-)

Ukens opptur: Sol, fint vær og mye fint selskap. Jeg er heldig som har så mange fine og gode rundt meg <3 

 

SAMSUNG CSC
 

Ukens nedtur: Aaarh, nei, hva skal jeg si? Det som toppet det hele var vel det at jeg hadde mitt første trafikkuhell forrige uke.. Som igjen resulterer i noen svinhøye summer for noen små merker.. Utrolig kjipt. 

Ukens latter: Har hatt en del knegging og humring med Susanne de siste dagene. Begge to har en litt særegen latter som er smittsom, så når en av oss først har begynt, da er det i gang. Så artig!

Ukens cravings: Grillmat har stått høyt oppe på listen denne uken. Med denne temperaturen og slik solsteik som har vært, så må det nesten grilles!  

SAMSUNG CSC

 

Ukens sang: "All of me - John Legend". No words needed, denne er så fin. 

Ukens innlegg: "Det som ikke vises på utsiden". Et av mine mest personlige innlegg. Et lite dypdykk i følelser og tanker, som jeg regner med egentlig treffer ganske mange andre enn bare meg. Kan leses HER. 

Ukens kose-øyeblikk : Å danse med Henrik i bryllupet vi var i på lørdag. Sjelden vi danser i lag, så dette var veldig fint og romantisk <3 

Ukens digge følelse : Ærh, det har egentlig ikke vært så sykt mange "digge feelings" denne uken, tror jeg. Eller overstått behandlingstime var egentlig litt digg, ettersom jeg pleier å grue meg en del til det. 

Ukens utfordring:  Å stå opp, gjennomføre ting i sosiale sammenhenger og stresse ned har ikke vært så enkelt. Dårlig periode for tiden, mye følelser, tanker og grubling. 

Ukens positive: Sol og herlig vær, vært mye med folk jeg er glad i, Akira har blitt så og si frisk, for å nevne noen. Ikke bare en slitsom uke, altså :-) 

SAMSUNG CSC
 

Ukens merkelige: Akira har måttet sove i reiseburet sitt disse 10 dagene etter operasjonen, fordi hun ikke har fått plass i sitt vanlige bur med den store lampeskjermen på seg. En morgen våknet jeg av at hun stod og klorte på soveromsdøren vår, uten å skjønne hvorfor hun gikk løst. Det viste seg at hun har ødelagt hele luken på reiseburet og klatret ut. Noe som i våres hoder er helt ubegripelig. Vi skjønner ikke hvordan hun har gjort det, og heller ikke hvordan hun har hatt krefter til det. 

Ukens festligheter: Bryllupet vi var i helgen var utrolig kjekt. Mye god mat og drikke, kaker, dans og bra musikk. Har ikke fått tid til å blogge noe om det enda, så her kommer det et eget innlegg :-) 

SAMSUNG CSC

 

Nå gleder jeg meg til: Å komme meg opp igjen på overflaten. Å få de tingene som henger på skuldrene mine nå helt ut av verden og si meg ferdig med det. Å begynne å pakke tingene våres til vi flytter inn i vårt nye hus! :D MYE å se frem til!

Hvordan har deres uke vært? :-) 

- karianne 

#hverdag #liv #personlig #ukens #opptur #nedtur #følelser #helse #bryllup #vennskap #kjærlighet #mat #matprat

 

 • Dato: 30.05.2016
 • Tid: 19:00
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
30.05.2016

Hvordan gikk det med Akira?

Flere av dere søte har spurt om hvordan det har gått med Akira disse dagene etter operasjonen, så tenkte å gi en liten oppdatering. Utrolig fint at så mange bryr seg, det er veldig koselig. Snuppa har vært i overraskende god form nå dagene etter operasjonen, og hun har vært kvikk og fin. Merker hun begynner å bli rastløs etter mer aktivitet og har lyst å gå på tur, og det gleder jeg også veldig til nå. 

Vi skal til dyrlegen i dag for å fjerne stingene, noe som også betyr at hun også får av lampeskjermen. Det blir en fryd å bli kvitt den, for både oss og hun. Det er så gøy å se at hun er bedre. Nå er hun tilbake til sitt gamle jeg, hvor hun vil kose, leke og løpe. 

SAMSUNG CSC

 

Uff, se på de triste øynene da. Denne dagen var ikke noe hyggelig. Men nå ser hun ikke slik ut lenger, heldigvis. Nå er hun glad og fornøyd, slik som hun skal være <3 


- karianne

#hund #kjærlighet #bestevenn #kos #kjæledyr #hjem #hverdag #personlig #syk #sykdom #helse 

 • Dato: 30.05.2016
 • Tid: 12:31
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
29.05.2016

Summernights

Både på fredag og i dag har jeg vært på besøk hos Susanne og hatt noen timer sammen med dem. Hun har det fineste huset jeg har sett in real life (sånn noensinne) og det er så idyllisk å sitte på terrassen der. På fredag satt vi ute på kveldstid og drakk vin og koste oss, med fyr i peisen ute og slappet av. 

I dag ble det grilling og avslapping i solen.Behagelig selskap er veldig fint å ha, bare et lite steinkast unna. Gleder meg til flere slike dager fremover, og nå som meg og Henrik flytter inn i nye huset vårt, blir vi faktisk omtrent (.. nesten) naboer. Så det blir veldig koselig, og jeg gleder meg mye! :-)

- bildedryss - 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC


 

Se så fint. Å være på besøk her og se hvor fint hun har det og hvor mye hun steller med hus og hage, gjør at jeg gleder meg enda mer til å flytte inn i vårt hus. Å styre på, plante litt, pynte inne og ute og gjøre det trivelig. Mihi, det kribler. 

Dette har vært en finfin dag i solen. I tillegg fikk jeg servert hamburger rett fra grillen hos Susanne, så jeg kan ikke klage på dagens tilværelse. Hatt en veldig fin helg generelt, med veldig mye godt selskap. Og for et nydelig bryllup vi var i i går. Så fint brudepar, så mye god mat og drikke, kaker og gjensyn med familien på mamma sin side. Så denne helgen har vært veldig fin. Småsliten sjel da, så nå skal det lades opp til ny uke :-)

Glad for å ha så mange fine og gode folk rundt meg til enhver tid! <3 

- karianne 

#sommer #sol #hverdag #kos #vennskap #familie #personlig #moro #gøy #bryllup #interiør #hus #hjem #hage #glede 

 • Dato: 29.05.2016
 • Tid: 20:51
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 3
29.05.2016

Syden i Bergen

... dårlig med oppdateringer fra meg i helgen, men denne helgen har vært travel og jeg har nesten ikke vært hjemme og hatt tid til å blogge. Men mye koselig har skjedd siden sist, blant annet på fredagen. Jeg startet dagen med å dra til byen for å møte Astrid. Vi satt på bryggen og spiste lunsj og solte oss i noen timer. Det er helt sydentilstander her for tiden, og det er så utrolig deilig. Elsker å bare sitte ute slik som dette og nyte dagen og prate. 
 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
hehehe legg merke til guttegjengen som skåler, vinker og ser rett inn i kameraet!

SAMSUNG CSC


 

Se så fint. Å være turist i egen by på slike dager er kjempekoselig, og er noe jeg absolutt kommer til å prioritere å gjøre oftere. Det er lite som slår vestlandet nå, er så fint her og vi har så mye å gjøre. 
 


Hva gjør dere på slike soldager? :-)

- karianne

#sol #sommer #sommerogsol #bergen #bryggen #turist #foto #fotografi #ferie #hverdag #luksus #hverdagsluksus #kos #vennskap #venninner #egensjef #syden #livsstil #mat #matprat #matglede #kosthold #lunsj #kvalitet 

 • Dato: 29.05.2016
 • Tid: 19:24
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
25.05.2016

Svettefest

.... ikke fordi jeg er så sykt sprek og trener hardt, men fordi det er så sykt varmt ute. Nå har vi nettopp kommet inn igjen etter noen kilometers powerwalk (så trente litt da, høhø). Det er fortsatt over 20 grader ute, det er så deilig. La det vare leeenge. Gjett om jeg gleder meg til slike solskinnsdager som dette, ved vårt nye hus? Mye mer privatliv, fin utsikt og koselige omgivelser! Mihi, jeg tenker på det hele tiden! 
 

- fra dagens powerwalk - 

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

_________________________________________________________________________________

Jeg har gruet meg hver gang jeg skal inn i huset i dag, for det ser faktisk ikke ut. Og nå er det ikke lenger organisert rot her heller, så det er ikke så trivelig. Jeg fikk et innfall i går om at jeg skulle begynne å sortere klærne mine (..igjen) og legge bort det som skal selges, gis vekk og kastes. Noe som endte med at jeg ga meg midt i prosjektet, så nå ligger det klær over hele 2. etasjen. Uansett hvor vi trakker, så ligger det noe i veien. Så nå sitter jeg egentlig bare her og manner meg opp til å ta i et tak - et solid tak. Wish me luck. 

- karianne

#sol #tur #trim #powerwalk #svett #trening #helse #hverdag #personlig #natur #friluft #friluftsliv #foto 

 

 • Dato: 25.05.2016
 • Tid: 20:26
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
25.05.2016

Solskinnsdager

For en deilig dag dette har vært. Jeg og Akira lå og slumret lenge i sengen i dag, før vi stod opp. Og da gikk vi rett fra sengen og ut i daybed'en i solen. Gradestokken har vist 23 grader i dag, så det er jo helt sydentilstander her nå. Så deilig. Så i dag har jeg jobbet i bikinien. Hårete og fæl, bleikfeit og svett, men så digg det har vært. Dagen har blitt nytt for å si det slik, og jeg unner ingen å sitte inne på trange kontor på slike dager. 

Jeg grillet biff til Henrik kom hjem fra jobb, så etter det lå vi langflat ut på terrassen begge to. Vi skal i bryllup i helgen, så noen ekstra solskinnsdager og litt mer farge på kroppen kommer godt med nå. Jeg er så utrolig lite komfortabel med kroppen min nå for tiden og jeg gremmes av å sprade rundt i bikini. Men sånn er det, sånn er jeg. Men jeg jobber ihvertfall med saken, så er det det beste som kan gjøres :-) 


- bildedryss -

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

little miss piggy ;-)


Nå har jeg fått med meg mannebeinet til å være med på en liten tur, så er på vei ned i joggeskoene nå. Blir godt å få bevegd litt på kroppen, med tanke på at jeg har lagt i ro ute i hele dag!  - Nyt solen da, folkens! :-) 

- karianne

#sol #sommer #sommerogsol #herlig #syden #norge #grill #grillmat #mat #matprat #matglede #mai #hverdag #jobb #karriere #egensjef #helse #hjemmekontor 
 

 • Dato: 25.05.2016
 • Tid: 18:25
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
24.05.2016

Det som ikke vises på utsiden.

Folk som har sine utfordringer i hverdagen, spesielt psykisk, skjønner hva jeg mener når jeg sier "gjemme seg bak fasaden" eller "å ta på seg masken". Klumpen i magen, tårene som jeg til slutt sovnet av, eller angsten som spenner og sliter på alle musklene i kroppen min - det er det som ikke vises på utsiden. De fleste som sliter, vet at det er lettere å holde det for seg selv, og heller late som at alt er ok når man er ute blant folk. For min del var jeg så utrolig redd for hva folk skulle si og mene om jeg først skulle tørre å fortelle hvordan jeg hadde/- og har det. Kommentarer som "ta deg sammen", "du er bare lat" eller "skjerp deg" og kommentarer i den duren er noe av det verste jeg kan få. For at det faktisk ikke har noe med latskap å gjøre, og det er heller ikke bare å "ta seg sammen og skjerpe seg". Derfor gikk jeg i flere år og latet som at alt var flott og fint, som bare gjorde alt mye verre i lengden. Frykten for at folk ikke skulle forstå eller synes at jeg overdramatiserte og er teit, var så stor at jeg heller valgte å holde mesteparten for meg selv. Tip; don't do that. 


 

Når det går så langt at det kommer til det punktet at der alt i hverdagen blir et hinder, da er det på tide å ta grep ? for lenge siden.. Alt føltes meningsløst, ingenting var artig eller gøy lenger, ikke en gang de tingene som jeg alltid har likt å gjøre. Prøvde å unngå alt og alle, nettopp fordi jeg ikke orket. Ingen søvn, ingen energi, kroppen og psyken forfalt, og jeg endte opp med å ligge i sengen store deler av dagene. Fordi jeg ikke fungerte, og folk ikke visste..


 

Selv om at det er vanskelig å prøve å forklare til folk hvordan kraftig angst og depresjon har påvirket meg helsemessig og i hverdagen, så prøver jeg nå å være mer åpen og tørre å prate om det. Første gangen jeg turte å fortelle noen så smått om det, føltes det som 70kg fra skuldrene mine var vekke. Så nå jobber jeg hele tiden med å prøve å la vær å stresse over hva folk skal tenke, mene og si om meg. Alle har sine egne meninger, og folk prater uansett, slik vil det vel alltid være. Men det er en f-r-y-d  å endelig tørre å lufte litt om hvordan ting egentlig har vært.

Noe av det verste jeg vet er «åh, jeg skulle hatt ditt liv, du har det helt perfekt».  Bitch please, du skulle bare visst. Men igjen er det da opp til meg å fortelle eller vise meg selv bak fasaden, noe som ikke er enkelt overhode. Instagrammen min og facebookpagen min er positiv. Jeg har aldri vært den typen som skriver status om jeg har en dårlig periode eller om ting er tungt. Jeg har alltid bare lagt ut det positive, som igjen gir en vridd versjon til folk om meg og min hverdag. Slik er de fleste av oss tror jeg, så jeg prøver å være mer åpen her på bloggen. For min egen del. Og forhåpentligvis kan dette hjelpe noen andre også! :-)

 

- karianne

#psykiskhelse #bedrehverdag #personlig #hverdag #helse #psyke #psyk #psykisk #hjelp #mental #mentalhelse 

 • Dato: 24.05.2016
 • Tid: 20:09
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
24.05.2016

Inspirasjon til din middagsmeny

Jeg vet fra egen erfaring at det kan være vanskelig å variere middagene og ta seg tiden til å prøve noe nytt innimellom, så derfor tenkte jeg det var på sin plass med et lite inspirasjonsinnlegg på matfronten, i håp om at dere liker det  :-)


- Alternativ 1 -
For dere som gjerne liker det enkelt, men godt, så kan jeg virkelig anbefale dette. Fullkornspasta med hjemmelaget marinarasaus. Fort gjort, sunnere og bedre. I tillegg kan du variere "toppingen". Jeg veksler mellom kjøttdeig, kjøttboller, kylling, kalkun etc. MUMS. Fremgangsmåte finner dere HER. 

 - Alternativ 2 - 
Dette er en av mine favoritter. Tacosalat med hjemmelaget nachochips. Ingen krav til verken ekstra tid eller store kjøkkenegenskaper. Men så godt, sunt og enkelt. Chipsene kan også brukes som helgesnacks! Fremgangsmåte finner du HER. 


- Alternativ 3 - 
Sandwich med hjemmelaget, mager karrimajones. Her også er det for så vidt bare fantasien som setter stopper for hvilke protein du vil ha med .Biff, kalkun, kylling, svin er bare eksempler på hva du kan supplere med. Enkelt og veldig godt. Ti ganger bedre enn en typisk Bigbite eller Subway. Oppskrift finner du HER. 


- Alternativ 4 -
Grov langpannepizza med salat og hjemmelaget dressing er vel en slager i de fleste hjem, uansett alder. Pizza kan være så utrolig variert og det er ingen "fast" måte å gjøre det på. Bruk det fyllet du liker best eller ta av det du har liggende i kjøleskapet. Her er alt lov, og en gyllen mulighet til å bli kvitt restene som ligger i skapet. Oppskrift finner du HER. 


- Alternativ 5 - 
Wok med scampi og hjemmelaget sursøt-saus. Om du liker scampi, så må du prøve dette. Kjempegodt rett fra pannen, men også godt som rester eller lunsj dagen etterpå. Her hadde jeg hvitløksbrød til, men ris er også en sikker vinner. Fremgangsmåte finner du HER. 


- Alternativ 6 -
Grove wraps med salat og svinestrimler. Om du er lei den tradisjonelle tacoen, så er denne her midt i blinken. For å ikke bli lei av wraps og taco, så varierer vi mellom vanlig tacofyll, svinestrimler, biffstrimler, kalkun og kylling. Fort gjort, sunnere og bedre. Mer finner du HER. 


- Alternativ 7 - 
En saftig, proteinrik biff med soppstuing og søtpotetstappe. Søtpotetstappe er utrolig godt, så om du ikke har smakt det før, så er det absolutt på tide å gjøre det. NAM! Og hvem liker vel ikke biff? Mer finner dere HER. 

 

____________________________________________________________________________________

Nå skal jeg ta et dypdykk i klesskapet mitt. Jeg har alt for mye klær, men jeg sliter sånn med å kvitte meg med det. Noen som kjenner seg igjen?

- karianne

#mat #middag #tips #middagstips #matglede #matprat #kosthold #protein #livsstil #sunt #suntoggodt #sunn #helse #velvære #hverdag #oppskrift #kosthold 

 • Dato: 24.05.2016
 • Tid: 17:15
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4
24.05.2016

Ukens som gikk...

Tenkte å dele en kjapp oppsummering av uken som har vært nå :-)  
 

Ukens opptur: Det er det jo overhode ingen tvil om hva er. Huskjøpet vårt slår det meste denne uken altså. Denne måneden for så vidt :D
  

Ukens nedtur: Har vært småting her og der denne uken som har tappet meg for humør, tid og energi. Men nå er jeg back on track!
 

Ukens latter: Jeg fniser mye generelt, men jeg kommer ikke på noe denne uken som har utmerket seg som ekstra vittig. Mye små gullkorn her og der, og mange morsomme moments. 17 mai i seg sjæl var generelt sett mye latter! Bildet under er ganske passende her da, jeg flirer hver gang jeg ser det. 
 

SAMSUNG CSC

 

Ukens cravings: Er det lov å si alt? Appetitten min har jo tatt helt av for tiden (not preggo tho), så jeg har gaflet i meg både is, brus, vin, mat , - MYE mat.
 

Ukens kjøp: Sant skal sies at denne frøkna har kjøpt mye fint i sin tid (feeling old), men ukens beste kjøp er jo uten tvil huset vårt. Lite av mine tidligere innkjøp som kan måles med det!
  

Ukens sang: Once dance ? drake. Og det irriterer meg, for denne sangen syns jeg egentlig er forferdelig stygg. Men den har gått for mye på radioen, så nå syns jeg plutselig den er catchy.
 

Ukens innlegg: Mye husprat på meg her nå, men så gira gitt. Innlegget som har fått mest lesere og tilbakemeldinger er uten tvil dette her  > "Vi har kjøpt oss hus". 

Håper dere hadde en finfin uke og får en enda bedre en nå! GOD TIRSDAG, DERE! <3

- karianne

#hverdag #personlig #hus #kjøp #huskjøp #hus #personlig #glad #livsstil #ukens #mittliv #liv #moro #feiring 

 

 • Dato: 24.05.2016
 • Tid: 10:04
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
23.05.2016

Vi har kjøpt oss hus.

WHAT A FEELING!!!! 

Det å kjøpe hus - å eie noe sånt selv, har jeg gledet meg til og drømt om siden jeg var liten. For noen er dette bare en del av å "bli voksen", men for meg har det betydd så utrolig mye mer. Dette er en av de største drømmene mine, og endelig er det realitet. Vi kjøpte det på lørdag, men valgte å vente med å fortelle det til i dag, for å forsikre oss på nytt med banken og slikt. 

Det kribler i magen av tanken. Vi overtar huset i midten av juli, så jeg kommer til å gå på veggen i mellomtiden. Så satser på at tiden går fort, jeg kan så vidt vente til å flytte inn. Huset ble bygget i 2009, så det er ingenting som må gjøres, bortsett fra ting med innredningen som vi vil endre på. Og det er deilig. Så vi har allerede mange planer for både innsiden og utsiden, men ikke noe som MÅ gjøres med en gang. Så som et førstegangshus, så er jo dette helt midt i blinken. Nå har jeg 150 kvm å boltre meg på, så det blir en fryd! 
 

 

Her fikk dere en liten smakebit. Vi gleder oss til å bygge terrasse og garasje, tenk så fint det blir utenfor da? Åh. sååå mange planer og ideer. Dette er en dream come true. Nå gleder jeg meg så mye til å innrede en liten kontorkrok hvor jeg kan jobbe hjemme fra - I VÅRT HUS. Fy fader, så deilig. 

Det gledes også å ha litt  "fred". Å ha et hus, en enebolig, uten å bo vegg i vegg med noen. Å ha egen tomt, egen plass og egen eiendom. woho, denne dagen her er det lite som kan slå. Her kommer vi til å få noen finfine år :-)

Hva syns dere? :-D

- karianne

#hus #huskjøp #kjøp #drøm #interiør #personlig #lykke #glede #hverdag #herlig #livet #hverdag #familie #kjærlighet #eiendom #eiendel 

 • Dato: 23.05.2016
 • Tid: 21:01
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 6
22.05.2016

gårsdanges kveldskos

Meg og Henrik hadde hjemmedate i går etter gammelt, hvor vi koste oss med biff, vin og avslapping på sofaen. Det er det lenge siden sist vi gjorde, vi har vært mye på farten de siste ukene. Så litt kvalitetstid med film og kos var godt. Er det forresten flere enn meg som syns utvalget på tv er elendig for tiden? Jeg ser nesten aldri på tv lenger, for det meste som går er jo så trasig. Men sant skal sies at jeg har en guilty pleasure for trashtv som paradise hotel da, så jeg har vel ikke så mye jeg skulle sagt. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC


 

Det her var godt, men alt for mye mat. Jeg hadde ihvertfall halvparten igjen som jeg måtte gi til de to tiggerne mine, Henrik og Akira. Potetene er marinert med olje og diverse krydder, og fylt med kremost rett etter de ble tatt ut av stekeovnen. Aldri spist dette før, men vi tok det vi hadde i kjøleskapet som kunne passe godt sammen, og dette falt veldig i smak :-)

Jeg har forresten noe veldig spennende å fortelle dere i morgen, - jeg får helt sommerfugler i magen av å tenke på det! :-D

- karianne

#mat #matprat #middag #biff #kosthold #sunt #godt #proteiner #protein #matglede #digg #hverdag #luksus #personlig #kos #hverdagsluksus 

 • Dato: 22.05.2016
 • Tid: 21:41
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
22.05.2016

søndagsmys

God søndag, dere. 

Her har det vært en rolig, men effektiv dag. Jeg har jobbet med regnskap og fått unna gjort en del. Jeg sov lenge i dag og fy søren så deilig det var. Det har vært så mye nå i det siste, så noen solide timer på puten var veldig godt :-)


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

Nå skal huset ryddes. Håper dere har hatt en fin søndag hittil :-)

- karianne

#frokost #kos #jobb #regnskap #mat #matglede #sunt #godt #hverdag 
 

 • Dato: 22.05.2016
 • Tid: 19:48
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
20.05.2016

Tar i mot tips

Da var det plutselig fredag igjen da. Herlighet så fort dagene og ukene går, jeg blir helt sjokkert. Denne helgen blir en rolig helg, hvor jeg blir for det meste hjemme. Akira ble jo operert i dag, så vi må passe på at hun slapper av og tar det rolig de neste dagene, så da blir matmor hjemme. Like greit, for jeg kjenner jeg trenger noen rolige dager hjemme og prøve å roe ned hodet litt. Må innrømme at jeg er et surrehode for tiden og svimler rundt. En tøff periode, så nå skal jeg slappe av, få litt ekstra søvn og kose meg med film, godis og litt småjobb i sofaen. 
  

Henrik er borte store deler av i dag og i morgen, så jeg tar veldig gjerne i mot filmtips fra dere, om dere har noen å anbefale. Jeg liker stort sett alle sjangere, så fyr løs :-)

Håper dere får en strålende helg, og ta godt vare på dere selv :-)

- karianne

#personlig #meg #hverdag #psyke #helse #hund #bestevenn #kjæledyr #mentalhelse #mental #film #tips #hjelp #anbefaling 

 • Dato: 20.05.2016
 • Tid: 18:42
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
20.05.2016

Vondt i mammahjertet.

For noen dager dette har vært, eller for en periode. Jeg kjenner jeg er inne i en dårlig periode nå, hvor ting er ekstra tungt og jeg er litt på bristepunktet konstant. Lite søvn, mye på gang og mye styr gjør mye med hodet. Og nå som Akira i tillegg har blitt syk igjen og ble operert nå på formiddag, så blir det fort litt for mye. Ikke noe god følelse å se hun sånn som dette, men operasjonen måtte virkelig til for å få hun frisk igjen og ikke minst for at hun skulle overleve i utgangspunktet. 

Livmorbetennelsen hennes har blusset opp igjen, så nå måtte hun så absolutt opereres. Og denne gangen var det lukket livmorbetennelse, som hadde tatt livet av henne om hun ikke hadde blitt operert nå. Så mye hell i uhell, jeg hadde blitt totalt knust om hun hadde forsvunnet fra oss nå. 

Nå ligger hun i puffen sin og sakte kvikner til litt. Øynene og halen fungerer ihvertfall helt optimalt, mens resten av kroppen henger en del etter. Dagene fremover skal hun ikke anstrenge seg, så jeg skal være hjemme og gi hun ekstra mye kjærlighet og kos. Hun er så utrolig flink når vi er hos dyrlegen og vi er så stolt av hun. Hun er vår lille baby, så vi trenger ikke barn med det første 8-) 
 

Processed with VSCOcam with c1 preset

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC


Pass på å vær observant på oppførsel og formen til dyrene deres, og ikke vær redd for å kontakte dyrlege når noe er unormalt. Spesielt dere som har tisper. Vi merket at Akira ble slapp og nesten litt "trist" og tilbaketrukket og at hun drakk utrolig mye mer enn normalt. Hadde ikke vi kontaktet dyrlegen, så hadde hun ikke vært her nå. Så ikke vær redd for å kontakte legen når dere er i tvil og er usikre. 

Nå skal snuppa få ekstra kos.  Ekstra takknemlig for å jobbe hjemme fra nå, og den neste uken skal tilbringes hjemme med frøkna og passe på at hun har det bra <3 

- karianne

#personlig #vanskelig #psyke #psykisk #psykiskhelse #helse #mentalhelse #hverdag #hund #bestevenn #kjærlighet 

 

 • Dato: 20.05.2016
 • Tid: 14:02
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4
19.05.2016

Kos

Nå er jeg hjemme i joggedressen igjen, etter en dag med mye på agendaen. Dagen startet med ledermøte med en knippe fine managers, før det var duket for teamsamling og forhandlertrening. Gode Eva kom helt fra Skien til Bergen i dag, kun for å ha en ordentlig get together sammen med oss. Det betyr utrolig mye, hun er god som gull som alltid stiller opp for oss. 

Å samles med disse damene her er så moro. Samtidig som vi jobber, kartlegger, deler erfaringer og tips, så ar vi det veldig artig og tuller mye også. Disse møtene betyr så mye for meg, både på den personlige fronten og på businessfronten. Jeg er utrolig glad for at jeg får jobbe med så mange fine mennesker. Med ulike personligheter, ulike ønsker og behov, ulike aldersgrupper og ulike kvaliteter - men samtidig så nærme og så mye til felles. Dette året med denne jobben har bidratt så mye til min hverdag, i den positive retningen. Utviklingen og veksten har vært overraskende stor, men fy søren så deilig. Strålende fornøyd frøken her jeg sitter nå! :-) 
 

- bildedryss -

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC


 

Dagen avsluttet med en liten bursdagsvisitt til ho mooor som har bursdag i dag. Og jeg vet du leser dette her, muttern, så GRATULERER MED DAGEN <3 
Håper du hadde en strålende dag og at du ikke bekymrer deg for mye for det store 50-tallet som nærmer seg ;- ) høhø. Du er god, og vi er veldig heldig som har deg! 

Nå er det natta. Trøtt frøken som skal tidlig opp i morgen. Akira skal opereres og jeg kjenner jeg gruer meg til hele prosessen. Men men, nå slipper hun ihvertfall å bli mer syk, så det er noe vi absolutt må gjøre.

 

Email: karianne_nesse@hotmail.com

- karianne

#bilder #foto #team #jobb #karriere #teamwork #work #business #sjef #manager #leder #laptoplifestyle #foreverlifestyle #gøy #moro #personlig #hverdag #frihet #sjef #hjemmekontor #egensjef #selvstendig #selvstendignæringsdrivende #grunder 

 • Dato: 19.05.2016
 • Tid: 23:14
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
19.05.2016

14 kjappe spørsmål og svar.

Nevn en dårlig uvane du har.  Hehehehe, ikke kjempe stolt av det jeg skriver nå, men jeg klør meg i overkant mye i nesen?? So charming.

Hva får deg i godt humør? Åh, det er jo for så vidt veldig mye. Henrik og Akira er nr 1. Våre nærmeste. Glade, hyggelige og imøtekommende folk. Bra musikk. Fint vær. Å gå tur. Å være ute. God mat. Rent hus. Nye klær. Farger. Sommer. Reising. +++

 

SAMSUNG CSC
 


Er det noe du gruer deg til? Livet med angst gjør jo at jeg gruer meg til stort sett det meste jeg skal gjøre, men om det menes litt «større» happenings, så kommer jeg ikke på noe sånn nå i farten.  

 

Er det noe du ikke kan forlate huset uten? Mobil, bankkort, lipsyl og solbriller.  

Si tre ting du er takknemlig for. 1; mine aller nærmeste ? henrik, familie og venner.  2; jobben min og alt den har gitt meg. 3;  at jeg ikke har noen fysiske sykdommer. Typ. Diabetes, beinsykdommer, intoleranser osv

 

Når fyller du år og hvor gammel blir da? Jeg har bursdag 15 september, og da blir jeg 22 år :-) Vokser til, gitt.  

Er det noe du er usikker på ved deg selv? Absolutt, det tror jeg de fleste har. Jeg har ting jeg er usikker på meg selv om, både personlighetsmessig og utseendemessig. Men jeg jobber for å fokusere mest på det positive, og jobbe med det som kan jobbes med :-)

 

Har du bil-lappen? Ja, og lenge leve yarisen min altså. Å ta buss er en av de verste tingene jeg vet om, og kan ikke forestille meg å gå tilbake til å være fotgjenger igjen.  
 

Hvis du fikk 1 milliard på konto og kunne sluttet å jobbe, hva ville du gjort? Oh boy, hvor skal jeg begynne? Først og fremst så ville jeg gitt til både min familie og Henrik sin familie. Så skulle vi ha bygget drømmehuset (..eller slottet, høhø?). Reiser og opplevd verden står også veldig høyt oppe på listen. Og gitt mye til veldedighet og ulike forskningsgrupper. Hjulpet til, å bidra til å kunne gjort en forskjell.
Med så mye penger så kunne jeg skrevet en bok om hva jeg skulle gjort, men det skal jeg spare dere for! :-)


Hva var det siste du spiste? Spagetti. Både meg og Henrik er unaturlig glad i spagetti, så vi spiser det alt for ofte.  

 
 

Hva ønsker du deg om dagen? Huuuus. Åh, jeg har drømt om å ha eget hus siden jeg var pitteliten. Og nå klarer jeg snart ikke å vente mer. Utrolig vanskelig å finne noe som vi vil kjøpe ? som er har riktig beliggenhet OG er prisriktig. Men nå har vi funnet et vi liker utrolig godt, så det blir spennende tider fremover, hihi! :D
 

To ting jeg skal gjøre i dag: I dag er listen lang. Men de to viktigste tingene jeg vet jeg skal gjøre er;
* kjøpe ferdig bursdagsgaven til mamsen.
* ledertrening etterfulgt forhandlertrening med en del fra teamet! :D det gledes!  


Hva craver du? Et glass med Argi+ hadde vært veldig godt nå, mums.


 

 
Hva får deg i dårlig humør? Sure folk. Dårlig musikk. Et tomt kjøleskap. Dårlig internett. Falske folk. Svettelukt (heheh). Håpløse folk i trafikken. Kø. Unnskyldninger. Folk som alltid ser problemer, og ikke løsninger.

Er det noe du gleder deg til? Jeg har veldig mye som jeg gleder meg til. Gleder meg til å (forhåpentligvis) flytte inn i VÅRT hus. Å bygge businessen min større. Å hjelpe enda flere med å bygge SIN business. Å bli en bedre versjon av meg selv. Å reise mer, med både Henrik, venner og familie. Å vokse mer som leder. Å oppnå flere av målene mine som jeg har satt. +++

 

Noe som du ikke visste fra før av, i såfall hvilket punkt? :-D 
 

- karianne 

#spørsmål #svar #personlig #meg #hverdag #info #hverdag #mål #drømmer #mål 

 • Dato: 19.05.2016
 • Tid: 12:30
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
18.05.2016

Min 17.mai

Vekkerklokken ringte litt før kl 06 og jeg løp gjennom dusjen før jeg hoppet i bunaden. Dagen startet med en kjempe koselig og artig champagnefrokost hos Astrid og Christian. God mat, god drikke, godt selskap og i overkant mye latter. Vi trives så godt sammen med dem, så dette var en meget god start på feiringen. 

Etter champagne, cupcakes og mye (veldig mye ...) mat, tok vi taxi til byen. Herlighet så mye bråk. Men veldig god stemning og så mange flotte kledde folk. Vi ble sittende på Harbour Cafe i en god del timer å kose oss, før vi gikk videre senere. Så fornøyd med at jeg er i strålende form i dag. Vi var i seng til før kl 23, så vi har hatt mange timer på puten. Deilig!

- bildedryss - 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC


 

Å ha så mange av favorittpersonene mine samlet på en og samme plass, var så koselig. Disse her har jeg det så moro med, og er såå glad i dem. 
 

Håper dere hadde en finfin feiring i går, og at dere er i god form i dag :-)

- karianne

#feiring #fest #kos #vennskap #kjærester #personlig #luksus #hverdag #hverdagsluksus #moro #morsomt #gøy #champagne #mat #vin #drikke #humør #17mai #venner #vennskap

 • Dato: 18.05.2016
 • Tid: 18:54
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 7
16.05.2016

Verste dagen i året.

Da var det duket for 17. mai igjen, gitt. Dette er jo en dag som folk virkelig elsker og gleder seg utrolig mye til. Jeg derimot (.. og sikker de fleste andre som er full i angst), er ikke sååå begeistret for denne dagen. Så mye folk, så mye bråk, så mye å forholde seg til  - det stresser meg enormt. Spesielt det å presse en svær folkemengde sammen, gir meg rett og slett helt panikkangst. Så jeg har brukt dagene nå for å prøve å "forberede meg", og kjenner at jeg rett og slett blir ille nervøs av hele greiene. Haha, garantert helt uforståelig for mange, men veldig kjent for andre igjen. 

Jeg kan faktisk ikke huske sist jeg var med å feiret 17. mai ordentlig, det er ihvertfall mange år siden sist. Så i år har jeg tatt mot til meg. Men for all del, jeg gleder meg jo også da. Vi er invitert til champagnefrokost hos Astrid og Christian, hvor vi skal kose oss mye med god mat og god drikke, før vi drar videre til byen. Det er den biten som stresser meg. Å svømme i folkemengden i Bergen og føle at jeg har null kontroll. Jeg som syns det er ubehagelig å dra på kino pga mye folk i ett og samme rom, som nå skal skvise meg inn blant en haug med folk midt i byen. 
 

Jeg har ikke ord for hvor slitsomt angst er. Å jobbe så mye i mot seg selv, 24/7 tar veldig på. Og dager som disse er så utrolig mye verre enn "vanlige" hverdager. Jeg unner ingen å ha det slik, og jeg skulle sånn ønske at folk hadde litt mer forståelse rundt dette temaet. Men igjen.. Jeg skjønner at det er utrolig vanskelig for folk å relatere seg og skulle prøve å ha kjennskap til det, når dem ikke vet hvordan det er, fungerer og føles. Men så lenge de nærmeste vet om det og er støttende, så er det det viktigste :-)
 

Nå ble jeg svett av å bare skrive om dette, haha.  Så nå runder jeg av her, og får begynne med litt forberedelser til i morgen. Håper dere får en strålende feiring i morgen, og at dere koser dere mye :-) Og til dere som er litt stressa og nervøse, i feel u 8-) MEN det kommer nok til å gå veldig fint, det vet jeg jo, innerst inne. 

- karianne 

#feiring #nasjonaldag #17 #17mai #folkefest #fest #tog #norge #selvstendig #hipphurra #familie #venner #angst #personlig #sykdom #hverdag #psyke #psykisk #helse #mentalt 

 

 • Dato: 16.05.2016
 • Tid: 20:10
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
16.05.2016

Back home

Nå er vi hjemme igjen (... for mange timer siden, for så vidt), etter en kjempekoselig camping tur. Vi var vel tilsammen 8 voksne og 7-8 barn, så vi var med andre ord en solid gjeng. Veldig koselig og ikke minst så godt for hode og kropp å gjøre slikt som dette innimellom. Både meg og Henrik senker skuldrene helt og slapper godt av når vi er ute i naturen sånn som dette, og det er så deilig. 

Vi campet på Mostraum. Verken jeg eller Henrik har vært der før, men det var utrolig koselig og en finfin plass å slå seg ned på. Været var kjempe fint, så vi storkoste oss. Vi grillet, fisket, pratet og rett og slett bare koblet av. Bedre blir det ikke. Til min store fortvilelse fikk Henrik to fisk, og jeg ingen.. Men man kan jo ikke alltid være best? (hehhehe tulla... litt)
 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC


 

Dette vil vi absolutt gjøre flere ganger. Nå derimot, er det forberedelser til 17 mai på gang. Negler og slikt må fikses, og bunaden må klargjøres. 
Nyt resten av dagen, dere :-)

- karianne

#telttur #tur #ut #natur #norsknatur #utno #friluft #friluftsliv #kos #kvalitet #venner #vennskap #hverdag #personlig 

 • Dato: 16.05.2016
 • Tid: 18:36
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
15.05.2016

Klar for camping

... eller glamping? ;-) 

Et vennepar av oss, Astrid og Christian, inviterte oss med på en liten camping tur med dem og barna, og det kan vi jo selvsagt ikke takke nei til. Fint selskap, fint vær og fin natur frister mer enn noe annet, så nå as we speak sitter vi i bilen på vei til Mostraum, hvor vi skal tilbringe de neste 12 timene ++ :-) 

Det er ikke langt å gå fra der som vi parkerer til der vi skal overnatte, så denne gangen blir det litt mer "luksuriøs" pakking enn sist gang. Jeg er så dårlig å prioritere ordentlig når jeg skal pakke, så vi har nok alt for mye med oss. Men heller for mye enn for lite, si. 
 


 

Se så herlig. Dette er bilder fra teltturen meg og Henrik hadde for ca 1 måned siden. Nå er det nok litt varmere om natten, så det blir braa. Akira er dødsgiret og elsker å være ute i skogen med oss. 

Nyt søndagen, dere :-)


#friluft #friluftsliv #natur #norge #ut #utno #telt #camping #tur #telttur #kos #kjærester #samliv #personlig #vin #grill #kvalitet #kvalitetstid #hverdag #gøy 

 

 • Dato: 15.05.2016
 • Tid: 15:39
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
15.05.2016

Beste jeg vet

På fredag hadde vi en helaften med familien min. Mamma og pappa stilte med sjømat hjemme hos dem. Reker, kreps og vin stod på menyen, før vi dro til Fammestad for å høre på Jon Hjørnevik og dans senere på kvelden. Veldig koselig å samles slik, spise god mat og kose oss. 

I går var både meg og Henrik lettere redusert, så jeg orket ikke å oppdatere dere. MEN nå er formen tilbake på topp, og vi holder på å pakke til en aldri så liten campingutflukt. Denne gangen er vi ikke alene, men med et finfint selskap, og jeg gleder meg mye! :-)
 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Nå må jeg logge av for å pakke ferdig, men dere får selvsagt et bildedryss når vi er tilbake igjen :-)
Håper dere har hatt en strålende pinsehelg <3

- karianne

#mat #sjømat #kreps #reker #godt #deilig #digg #kosthold #matglede #glede #kos #samling #familie #kvalitet #kvalitetstid #kjærester #samliv #hverdag #hverdagsluksus #luksus 
 

 • Dato: 15.05.2016
 • Tid: 13:38
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
13.05.2016

Fridayy

Titter bare kjapt innom i farten for å ønske dere en finfin fredag. Vi er på vei ut døren nå. Først skal jeg levere noen varer til noen kunder, så skal familien samles hos mamma og pappa for å spise en bedre sjømatkvelds, etterfulgt med show og dans senere på kvelden. Så dette blir en helaften, og jeg gleder meg :-)

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Ha en finfin fredag, så oppdaterer jeg dere mer i morgen! :*
 

- karianne

#outfit #antrekk #mote #fashion #ootd #nelly #kjole #klær #fest #vin #sjømat #luksus #glede #kvalitetstid #familie #samliv #personlig 


 

 • Dato: 13.05.2016
 • Tid: 16:54
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 3
13.05.2016

Ivrig på mathandel

I går var både meg og Henrik litt i overkant ivrig når vi var på mathandel på Rema 1000. Opprinnelig så skulle vi bare fullføre ukens mathandel for helgen og for pinsedagene etter helgen, men så fant vi ut av at det i tillegg var priskrig. Så da ble det andre boller, for å si det sånn, haha. 

Vi endte opp med nesten full handlevogn og et års forbruk med både det ene og det andre. Så om noen av en eller annen merkelig grunn skulle plutselig komme i nøden av brownies, gele eller bakepapir, så vet dere hvem dere skal spørre 8-)
 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Jeg følte nesten at vi var med i et amerikansk tv-program der vi gikk. Vi går ihvertfall ikke sultne, hahah.

Nå skal siste forberedelsene før helgen gjøres. 
NYT HELGEN, kjære følgere <3 

- karianne

#mat #handel #mathandel #storhandel #storhandling #frukt #salat #grønt #grønnsaker #sunt #suntoggodt #kosthold #matglede #rema1000 #shopping #hverdag #hverdagsluksus #glede #gira #ivrig #kosthold 
 

 • Dato: 13.05.2016
 • Tid: 10:50
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
12.05.2016

BBQ

Dagene går i ett sett og jeg henger sånn etter med bloggingen kjenner jeg. Men jeg spytter inn noen innlegg her og der, når muligheten byr seg. Vestlandet har vist seg fra sin absolutte beste side den siste uken - noe som vi har nytt til det fulleste. 

I går grillet jeg biff til Henrik kom hjem fra jobb, og jeg koste meg i timevis på terrassen. Synd temperaturen plutselig falt så mye og det var tilbake til buksevær. Men men.. Så lenge det enda er sol, så skal jeg ikke klage :-)
 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Nå skal sofaen nytes resten av kvelden. Vi var på storhandel på Rema 1000 nå for en liten time siden, hvor jeg tok så smått av. Det er plutselig priskrig igjen mellom butikkene, så vi kjøpte en hel haug med ulik godis. Mye unødvendig som vi ikke hadde kjøpt ellers, men men 8-)

- karianne

#mat #middag #matprat #matglede #biff #sunt #sungoggodt #grill #grillmat #grilling #sommer #idyll #kos #kvalitet #kvalitetstid #kosthold #protein #proteiner #digg #luksus #hverdag

 

 • Dato: 12.05.2016
 • Tid: 21:47
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
12.05.2016

Idyll

For noen solskinnsdager vi har hatt på Vestlandet den siste uken. Bikini, soling, grilling, fisking, sjømat er stikkord for de siste dagene. I går lå jeg for det meste i daybed'en og solte meg mens jeg fikk unnagjort litt jobb. Grillet biff til Henrik kom hjem fra jobb, så med andre ord så var dagen rimelig bra!

Jeg og Henrik tok med oss Akira sin aller første fisketur for noen dager siden. Hun var smånervøs i starten, men det kom seg veldig etterhvert. Jeg elsker å være ute i båt og fiske. Får så ro i kroppen og hodet får slappe helt av. Dessverre var det lite fisk å få... Henrik fikk en lyr, and that was that. Men vi koste oss uansett, været var på topp og vi slappet av :-) 
 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC


 

Nå skal vi snart på visning, så det blir veldig spennende. Nyt resten av dagen, dere :-)

- karianne

#sommer #sol #sjø #hav #båt #båtliv #båttur #livsstil #kos #kvalitet #kvalitetstid #personlig #hverdag #herlig #deilig #fisk #fiske #fisking #friluft #friluftsliv #deilig #vår #natur #ut #ute #utno 

 • Dato: 12.05.2016
 • Tid: 17:18
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
12.05.2016

Deilige dager

Hverdagsluksusen med hjemmekontor ble plutselig tatt til enda et høyere nivå, nå som sommeren har meldt sin ankomst. Å sitte i bikini på terrassen og jobbe med musikk på, er utrolig deilig. Utrolig nok er jeg også mer effektiv slik, så da er det jo vinn-vinn. Getting my tan on (hehehe, who am i kidding? jeg blir jo ikke brun :( ), mens jeg får unnagjort litt jobb er i grunn ikke så aller verst. Assistenten er selvsagt også med. Vi deler det meste, inkludert lunsjen. Så vi koser oss :-)
 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
hahah, lik på snoop dog?
SAMSUNG CSC

Nå as we speak er jeg på vei til min søte fysio, Charlotte. Hun har forresten et herlig tilbud til alle som er mine kunder, så check it out på facebook-pagen min :-) Den finner dere her! 

NYT DAGEN :-)


#sommer #hjemmekontor #jobbehjemmefra #sjef #egensjef #boss #business #sommer #sol #kos #deilig #personlig #hverdag #selvstendig #interiør #jobb #karriere #livsstil #foreverlifestyle #laptoplifestyle 

 • Dato: 12.05.2016
 • Tid: 10:16
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
11.05.2016

Herremåltid

Jeg er så utrolig glad i sjømat, og så snill som pappa er, så fikset han det slik at vi fikk kjøpt litt kreps i helgen. Så i går storkoste meg og Henrik oss med utrolig god kvelds. Kreps, baguetter og sitronvann på terrassen var veldig innafor, og jeg har cracvings for kreps hele tiden nå. Heldigvis har vi noen kilo i fryseren nå, så det blir nok mye kos fremover. 
 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC


 

Sommerværet nytes fullt ut. Er så herlig å kunne sitte ute og kose seg. Spise ute på terrassen, gå i kjoler, sole seg og bare nyte dagene. Håper dere har hatt noen fine sommerdager, så krysser vi fingrene for at det varer leeenge!

- karianne

#mat #matprat #sjømat #kreps #matglede #passion #sommer #sol #herlig #luksus #hverdag #hverdagsluksus #kos #kjæreste #par #personlig #deilig #kosthold 

 • Dato: 11.05.2016
 • Tid: 21:01
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
11.05.2016

Summervibes

Dagene tilbringes for det meste i solen og grilling er jo nesten obligatorisk i slikt vær. La det vare, er alt jeg kan si. Henrik kom hjem til dette i går. Grillet flintstek, maiskolber, salat og potetsalat! SÅ GODT. Grillmat er absolutt noe jeg kunne spist hver dag 8-) 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC


Nyt sommerværet, folkens :-)

- karianne#mat #matprat #glede #sommer #matglede #middag #grillmat #grill #grilling #mais #kjøtt #protein #proteiner #digg #deilig #koselig #sommer #sol #kosthold #digg
 

 • Dato: 11.05.2016
 • Tid: 16:24
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
10.05.2016

For en helg

Åh, jeg vet ikke hvor jeg skal begynne en gang. Jeg hadde en helt fantastisk lederweekend i Oslo, med en utrolig flott bukett damer. Vi bodde i et svært, herskapelig og gammeldags hus i Drøbak, rett ved sjøen. Huset var så utrolig koselig og fint, og det var jo proppet med en haug soverom, toalett, sittegrupper osv, så vi hadde mer enn nok plass, for å si det sånn. 

Dette var en helg jeg kjente jeg trengte nå, både for selvtilliten min sin del, den personlige veksten og ikke minst bare for å slappe av og kose meg mye. Vi har kost oss med mye prat, latter, god mat og god drikke, planlegging og deling av erfaringer osv. FOR EN HELG, er alt jeg kan si. 

Teamwork is dreamwork, og slike helger som dette er gull verdt. Jeg elsker jobben min, og føler meg så sykt heldig som får jobbe hjemmefra, være selvstendig næringsdrivende i en alder av 21 år, å få jobbe med så mange fine personer, alle opplevelsene +++ <3 
 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

På fredag spiste vi både taco og en herlig dessert, drakk vin og champagne, delte målsettinger, hadde litt leker osv. En herlig start på helgen og en artig kveld! 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
Se på disse flotte her da. En fantastisk gjeng og et HERLIG selskap! 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC


 

Jeg har utrolig mange bilder fra helgen som jeg vil dele, men jeg deler det opp for å unngå total spam 8-) Tusen takk for en kjempe fin helg, jenter. Dere er noen fantastiske ledere, kolleger, personer og venner <3 

email: karianne_nesse@hotmail.com

- karianne

#jobb #ferie #kos #moro #latter #vin #champagne #helg #kos #karriere #selvstendig #selvstendignæringsdrivende #mat #vin #dessert #work #livsstil #hverdag #skjønnhet #velvære #personlig 

 • Dato: 10.05.2016
 • Tid: 20:07
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4
07.05.2016

Throwback

Nå siden jeg er i Oslo, så tenkte jeg at jeg kunne dele et bildedryss fra sist gang jeg var i Oslo. Da var vi en liten gjeng fra teamet som bodde i en stor suite i lag og rett og slett bare koste oss og nøt tiden sammen.  

- karianne

#bilder #foto #bildedryss #tilbakeblikk #oslo #business #suite #hotell #kos #moro #gøy #fest #jobb #event #arrangement #team #livsstil #hverdag #hverdagsluksus #luksus 

 • Dato: 07.05.2016
 • Tid: 15:15
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
06.05.2016

Grey hair

Jeg var på salongen hvor skjønneste Inger jobber nå på Onsdag, hvor hun dullet med håret mitt. Jeg ville ha en kald gråfarge og gjøre noe helt nytt, og tenkte jeg skulle vise resultatet til dere :-)
 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC


 

Noen kjappe bilder som ble tatt på farten i går. Her ser dere fargen ihvertfall. Gøy å gjøre noe nytt. Litt varme bruntoner innimellom, men der har jeg bare meg selv å takke. Jeg har nesten en hel karriere i hjemmefarging som er stuck enda, så da blir det ikke alltid like lett for frisørene å få orden. Men jeg er ihvertfall happy og syns Inger er superflink! Og endelig er håret mitt langt og fyldig. Så langt og tykt hår har jeg aldri hatt, uansett hvor mye jeg har spart og tatt vare på det. Lenge leve Aloe, er det eneste jeg kan si! :D

- karianne

#hår #hårfarge #frisør #skjønnhet #velvære #beauty #frisyre #klipp #farge #grey #greyhair #krøller #fall #style #mote #fashion #klipp 

 • Dato: 06.05.2016
 • Tid: 19:11
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 8
06.05.2016

Oslo next

Nå as we speak er jeg på vei til flyplassen for å møte Therese, før vi vender nesen mot Oslo. Denne helgen er det duket for en aldri så liten girlsweekend med en knippe av de flotte lederene i Forever. Jeg gleder meg veldig, og vet at vi kommer til å storkose oss hele helgen. Business and pleasure på høyt nivå, det liker vi!


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC


 

Jeg kommer ikke til å prioritere å blogge nå denne helgen som jeg er i Oslo, men så snill som jeg er - så har jeg forhåndslaget litt innlegg som blir postet utover dagene som kommer :-)

Håper dere får en strålende helg!

- karianne

#jobb #karriere #business #selvstendig #selvstendignæringsdrivende #jentehelg #weekend #helg #luksus #moro #personlig #hverdag #livsstil #foreverlifestyle #mlm #network #networkmarketing #markedsplan #antrekk #outfit #fashion #mote 

 • Dato: 06.05.2016
 • Tid: 13:10
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
05.05.2016

Windy hike

Meg, Henrik og Akira - trekløveren, hehehe, hadde oss en tur i marken i før i dag. Endelig har det begynt å bli litt varmere temperatur ute, men det blåste noe helt vanvittig. Men tur fikk vi ihvertfall, og jeg er nok en forkjølelse nærmere 8-) Men godt å komme seg ut i skogen og lufte hodet! :-)
 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
Hehehehe pena!

Nå har jeg en drøss med ting jeg vil få unnagjort før jeg drar til Oslo i morgen. Jeg har en helg full av business and pleasure foran meg, og gjett om jeg gleder meg? Wii, denne helgen blir meget bra!

- karianne

#trening #helse #velvære #ut #utno #natur #norsknatur #hund #kjæreste #kjærester #samliv #bestevenn #skog #mark #trim #friluft #friluftsliv 
 

 • Dato: 05.05.2016
 • Tid: 18:54
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
05.05.2016

Koselig frokost.

Henrik har fri i dag og dette er siste dagen vi har sammen før jeg drar til Oslo, så da ble det en deilig frokost med grove, belgiske proteinvafler. Nå ligger vi langflate på sofaen, mette og gode etter frokosten. Elsker når Henrik er hjemme hele dagen, da er det kosefest all day long! Vi skal snart ut på tur, deretter må jeg etterhvert begynne å pakke til Oslo. 
 

Du trenger: 
2 egg 
2 ss smør/matolje
1 ss Forever Bee Honey 
6 dl melk 
2 dl sammalt grov hvetemel
2 dl hvetemel 
1/2 ts bakepulver
1 ts kardemomme
1 mål Ultra vanilje protenpulver 

Jeg deler denne oppskriften i to til Meg og Henrik, og det er perfekt mengde mat for kun to personer. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC


 

Jeg elsker når vi tar oss tid til lange, ordentlige frokoster. Både hjemme, på hotell, på besøk osv. Det setter standarden for dagen og jeg syns dette måltidet er så viktig. Sunn, god og mettende start på dagen :-)

- karianne

#mat #matprat #kosthold #vafler #matglede #belgiskevafler #livsstil #hverdag #hverdagsluksus #frokost #sunt #godt #suntoggodt #interiør #foreverlifestyle #protein #proteiner 

 • Dato: 05.05.2016
 • Tid: 12:33
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
04.05.2016

Årets første lunch ute

I dag har vært en perfekt kombinasjon av business and pleasure. Jeg startet dagen med å kjøre til byn, for å ha lunsj med Alexandra. Hun er en av mine trofaste, søte kunder som jeg har blitt bedre og bedre kjent med det siste året. Og nå skal vi bli kolleger, så det er jo eeenda gøyere. Alexandra skal begynne å jobbe med meg nå, og jeg gleeeder meg! Både meg og Alexandra har mange av de samme utfordringene i hverdagen, derfor er jeg utrolig glad for at jeg kan gi hun samme mulighet som jeg fikk for et år siden - nemlig å jobbe hjemmefra og ta små skritt om gangen. Personlig utvikling i eget tempo og bygge sin egen business med et motiverende, støttende og herlig team i ryggen! :D

Været var nydelig på formiddag i dag, så det ble lunsj ute på torget. Herlig at våren kommer snikende, og deilig å kunne sitte ute å kose seg. 
 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC


 

Det har blitt minimalt med tid til blogging i dag, har vært på farten i stort sett hele dag. Tok en liten shoppingrunde etter lunsjen, som resulterte i en massiv kø på vei hjem. En kjapp middag med fullkornstaco og en liten powernap, før det var ut av huset igjen. Har vært hos fine Inger og ordnet håret mitt, så nå er jeg all grey! Gøy å ta en totalforandring på håret, og gjøre noe nytt. :-D

- karianne

#jobb #karriere #lunsj #lunch #bergen #business #pleasure #kos #gøy #venner #vennskap #kolleger #hverdag #hverdagsluksus #bergen #bryggen #restaurant #luksus #personlig #kosthold #mat #kylling #blt 

 • Dato: 04.05.2016
 • Tid: 22:36
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 6
04.05.2016

Smoothiebowl

Lagde proteinsmoothie til kvelds i går. Denne gangen ble det en blanding av ananas, mango, banan og vaniljeprotein. Syns Ultra proteinpulver er så godt, og jeg bruker det mye i matlaging også! 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC


 

Elendige bilder fra i går kveld. Men nå har jeg omsider fått mitt nye kamera i posten, så gleder meg til å prøve det. Satser på en ny og forbedret hverdag på bildefronten fremover! 

- karianne

#mat #smoothie #protein #ultra #livsstil #godt #sunt #sunn #suntoggodt #kosthold #smoothiebowl #matprat #godt #frukt #velvære #helse #vaner 

 • Dato: 04.05.2016
 • Tid: 10:46
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 6
03.05.2016

Smoothie

Meg og Henrik har nå kommet inn i en aldri så liten smoothie-periode. Har dilla nå om dagen, så da har det blitt smoothie til kvelds de siste dagene. I går ble det skogsbærsmoothie med Ultra vaniljeproteinpulver. I tillegg tok jeg en liten dæsj med mager vaniljekesam og en liten skvett melk. Både Coop og Rema 1000 har mye diverse utvalg av smoothieblandinger, så der er det bare å slå seg løs! :-)

Nå skal jeg slappe av på sofaen med litt tv, før det er natta. I morgen har jeg koselige planer på agendaen, så jeg gleder meg! 

- karianne

#smoothie #mat #matprat #matglede #kosthold #protein #proteiner #ultra #livsstil #hverdag #sunn #sunt #godt #bær #frukt #digg #nam
 

 • Dato: 03.05.2016
 • Tid: 22:08
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 8
03.05.2016

Dinnertime

Svinekoteletter, hvitløksmarinerte poteter og salat ble dagens middag. Hvitløkmarinerte poteter er så lenge siden jeg har laget, så dette slo godt an i dag. 
 

 

Topp potetene med en god dose havsalt, da blir de helt perfekt. Såå godt. Ikke så alt for ofte vi spiser poteter, men dette her er jo så godt! 

- karianne

#mat #matprat #oppskrift #matglede #kosthold #velvære #sunt #sunn #potet #hjemmelaget #kjøkken #kos 

 • Dato: 03.05.2016
 • Tid: 20:02
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4
03.05.2016

Fylt sopp.

Har fått litt tilbakemeldinger fra folk som ønsker oppskrift på de fylte soppene som jeg la ut her for noen dager siden. Jeg smakte dette for første gang hos søsteren til Henrik, og etter det har jeg blitt helt forelsket. Du kan fylle champignon med mye forskjellig etter smak og behag, bare å prøve seg litt frem. Jeg liker best å fylle den med enten kremost krydder og bacon eller kremost krydder og smårettskinke. Men dette er opp til hver og en. 


Start med å skjær av "stilken" og grav ut innmaten. Jeg syns det er lettest å bruke en liten teskje, for å hindre å lage sprekker i soppen. 


Så blander jeg fyllet jeg skal ha i, som i dette tilfellet er en boks med Kremost Krydder og stekte baconbiter. 


Fyll dem helt opp. Du kan også strø litt ost på toppen før du steker dem, om du ønsker det. 


Sett i stekeovnen. 


 

Det ser gjerne ikke så godt ut, men åh, jeg elsker dette. Jeg ar forresten ikke noe tid på hvor lenge jeg steker dem, for man ser når de nærmer seg ferdig :-) Det er kanskje snakk om mellom 10-20 minutter på 200 grader. Litt ulikt fra ovn til ovn. 

NYT :-)

 

- karianne 

#mat #matprat #oppskrift #sopp #biff #middag #digg #foodporn #kosthold #livsstil #lørdag #kos #godt #velvære #helse #matblogg 
 

 • Dato: 03.05.2016
 • Tid: 17:07
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 6
03.05.2016

Morning workout

FIT-progammet har virkelig gjort noe med vanene mine, and i love it. Nå den siste tiden har jeg gått veldig mye tur og vært flink med kosthold, men har ikke vært flink å prioritere så mye styrketrening. Så nå tok jeg fatt på unnskyldningene mine og startet dagen med styrketrening hjemme i stuen. Både FIT1 og FIT2-heftene har et veldig bra opplegg med supre treningsøvelser som kan gjøres hjemme, og det er disse jeg utfører. 
 


 

Kvikk start på dagen, det liker vi. Proteinshake etterpå som belønning, jeg elsker denne shaken. Før var sjokoladesmaken favoritten min, men nå veksler jeg mellom både sjokolade og vanilje, og syns at disse topper listen av proteinshaker som jeg har smakt! SÅ GODE! 

Nå skal jeg få unnagjort litt husarbeid og litt jobb, før Henrik kommer hjem fra jobb. God tirsdag so far :-)

- karianne

#trening #helse #styrketrening #jobb #hjemmekontor #fit #fitness #kosthold #protein #velvære #selvbilde #personlig #getforeverfit #livsstil #hverdag 

 • Dato: 03.05.2016
 • Tid: 12:35
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
02.05.2016

Lashes on point

I dag startet jeg dagen med å ta nytt sett med vipper. Jeg har hatt noen måneders pause fra vippeextensions nå, men nå som våren er her, ville jeg ha på igjen. Det er så utrolig lettvinte hverdager med vipper, null behov for sminke. Og det er utrolig deilig. Før og etterbildene ble tatt med mobilen i full fart, så noe toppkvalitet er det ikke. Men vippene derimot!!
  

Se så stor forskjell. Mine vipper er så utrolig lyse at man nesten ikke kan se dem når jeg går uten sminke. Så ikke rart jeg er glad i vippeextensins.
Jeg er fast kunde hos Spa-Bergen - Avdeling Knarvik. Her er det damer som vet hva de gjør. Jeg har også gått andre plasser tidligere, men det er uten tvil her jeg er mest fornøyd. I tillegg er prisen mye rimeligere enn andre steder, de er effektive og utrolig dyktige! Så Spa-Bergen kan jeg absolutt anbefale! 

 

___________________________________________________________________

Nå er jeg på vei ut døren for ærend nr to i dag. Håper dere har hatt en fin arbeidsdag :-)

- karianne

#vipper #skjønnhet #beauty #velvære #helse #fornøyd #makeup #fint #mote #fashion #extensions #digg #spa #hverdag #luksus #hverdagsluksus #gøy 

 • Dato: 02.05.2016
 • Tid: 14:05
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
01.05.2016

Mine beste og mine verste .....

egenskaper. T enkte jeg skulle dele mine beste og verste egenskaper med dere. Jeg er jo en ordentlig tenker. Jeg analyserer ting i kryss og tvers, og jeg kan tenke på samme situasjon/tema/hendelse etc i dagevis. Så nå blir det et aldri så lite dypdykk i eget hode og egne egenskaper. Hope you like it :-)

Mine BESTE egenskaper: 

* OMSORGSFULL - jeg setter som regel dem jeg bryr meg mest om foran meg selv. Opptatt av de jeg bryr meg om skal ha det bra, føle seg ivaretatt og verdsatt. 

* GLAD - jeg er stort sett veldig positiv og sprudlende. Derfor det ofte kommer brått på for folk at jeg sliter med angst og depresjon. 

* GAVMILD - jeg elsker å gi gaver til folk jeg er glad i, og har lyst å gi folk (spesielt Henrik, heheh) hele verden. 

* MÅLBEVISST - jeg er sånn at når jeg bestemmer meg for noe (.. altså virkelig bestemmer meg), da klarer jeg det. 

* ÆRLIG - veldig åpen og ærlig, spesielt når det kommer til tanker og meninger, så lenge det ikke er rettet stygt mot noen. Jeg vil heller bli mislikt for å være ærlig, enn å gå rundt med falskt vennskap/relasjoner/å "være" en jeg ikke er. 

* KJÆRLIG - jeg er en skikkelig klemmeperson og er veldig kosete, uansett om det er Henrik eller for eksempel venninner. Prøver å være så flink som mulig til å vise folk at jeg er glad i dem og at jeg setter pris på dem. Og ikke minst si det/skrive det. Det er slikt jeg ihvertfall sitter stor pris på tilbake :-)

* GOD HUMOR - syns meg og Henrik da. Jeg kan ikke svare for dere andre, men jeg ler mye av meg selv 8-) 

* MYE SELVIRONI - her trenger jeg vel egentlig ikke å skrive så mye. Dere som kjenner meg vet hva jeg snakker om. 

* ORGANISERT - elsker alt som har med sortering, organisering, lister osv å gjøre. Her må det være orden på sysakene. Sant skal sies at jeg har mye organisert rot også, men i helheten er jeg ganske organisert av meg. 


  

Mine VERSTE egenskaper: 

* STA - kan forsåvidt være en god egenskap også, men samtidig utrolig irriterende for folk. Når jeg har bestemt meg, da har jeg bestemt meg. 

* UTÅLMODIG - Bare å spørre Henrik. Når jeg har bestemt meg for noe, så må det skje NÅ. I går, helst. Jeg er utroooolig utålmodig, og river av meg håret av å utsette og drøye ting som kan bli gjort NÅÅÅÅ. 

* FØLSOM - gjerne litt overfølsom. Noe som er en "bivirkning" av angsten og depresjonen. Blir fort lei meg om jeg føler meg utelatt, nedprioritert og glemt av de jeg ser på som mine nærmeste. 

* OVERANALYSERER ALT - dette påvirker ikke andre så mye, men det får ihvertfall kjørt hjernen min. Tenker, grubler, planlegger, analyserer alt som har skjedd, skal skje, som kan skje. Herregud, dette må jeg kvitte meg med. 

* DRØY - jeg er og kan til tider være i overkant for drøy. Det kan fort bli for mye for folk, spesielt om du ikke kjenner meg godt. Og i de verste tilfellene skjønner ikke folk at jeg tuller, så må kanskje roe ned noen hakk.. Lite filter for hva som kan komme ut av munnen eller hva jeg kan gjøre. 

* KONTROLLFREAK - elsker alt som har med orden og system å gjøre. Jeg blir stresset når jeg føler jeg ikke har kontroll. Rotete hus over lengre tid gjør meg gaaal. 

* SKYHØYE KRAV TIL MEG SELV - denne er jeg ikke alene om, garantert. Slik har det blitt i dagens samfunn. Jeg er ingen unntak. Mye skal til før jeg kan oppriktig si at jeg er stolt av meg selv og at jeg faktisk er fornøyd med innsatsen min. 

* KAN BLI FORT IRRITERT - kan bli grenseløst irritert over enkelte ting. Smatting, folk som lyger, falskhet, spesielt fra nære. Folk som er full i prat > men null handling. Folk som overkjører og tråkker på andre. Folk som alltid snylter. Folk som kun klager og syter, men ikke gjør noe for å endre situasjonen. Folk som konstant baksnakker. And the list goes on. 

* LAV BULLSHIT FAKTOR - går forsåvidt igjen i den over, men jeg har i det siste året blitt mer "handlekraftig" når det kommer til ting jeg ikke syns er greit. Jeg gir nå beskjed om ting som i mine øyner er frekt, usaklig, feil, etc. Ofte hvor andre ville latt det gå og holder det inni seg, men her trer lille kari frem. Rett skal jo være rett, daaa? 

 Hva er dine 3 beste og 3 verste egenskaper? :-)

karianne

#meg #personlig #egenskaper #positiv #negativ #positivt #negativt #personlig #person #personlighet #ærlig 

 • Dato: 01.05.2016
 • Tid: 20:03
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
01.05.2016

Lørdagskos

I går brukte vi ettermiddagen til å slappe av og kose oss hjemme. Var egentlig helt drøyt rastløs, men in the end så var det veldig deilig å bare være hjemme med mine to favoritter og slappe helt av. Jeg lagde biff, fylt sopp og soppstuing til oss til kvelds. Så god mat, litt vin, film og kos var veldig fint. 
  

Om dere ikke har smakt fylt sopp før, så må dere faktisk prøve det. Det er helt sinnsykt godt, og jeg kunne spist bare det i dagevis. Om noen ønsker oppskrift, så er det bare å skrike ut! Dette kan jeg nesten garantere at dere kommer til å elske! :D 

- karianne

#mat #sunt #godt #middag #kvelds #lørdag #hverdag #luksus #hverdagsluksus #biff #protein #proteiner #deilig #digg #matprat #oppskrift #kosthold #vin #kjærester #samliv #date #koselig #kjærleik #kjæreste #kjærestepar #kvalitet #kvalitetstid 

 • Dato: 01.05.2016
 • Tid: 17:52
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 6

Om meg

Karianne Nesse

Jeg heter Karianne Nesse, og er 23 år gammel. Bor sammen med kjæresten min, på landet utenfor Bergen. Blogger om hverdagen generelt, oppturer og nedturer, interiør, mat og drikke - og litt til =)

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no