hits

Publisert den 31.05.2016 - Blogg

Ukens mathandel

I går ble ukens mathandel tatt, så nå er vi klar for en uke med mye frukt, grillmat og varierte måltider. Skummelt å dra på butikken når man er sulten, noe jeg gjorde i går. Jeg klarte til en viss grad å begrense meg, men hev i meg en halv pose med kanelboller i bilen på vei hjem, hahah. Ikke rart man legger på seg, si. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC


 

Ikke flink å planlegge ukens måltider og mathandel enda? Da anbefaler jeg det virkelig. Sparer deg for både tid, penger, energi og mat :-) 

- karianne

#mat #matglede #matprat #kosthold #matprat #sunt #godt #suntoggodt #vaner #matvaner #hverdag #livsstil #vekt #helse 

Publisert den 30.05.2016 - Blogg

Uken som gikk

Ny uke og nye muligheter, sies det. Og det håper jeg virkelig, for forrige uke satt meg på en del prøvelser, for å si det slik. Men satser på en bedre uke nå og noen positive overraskelser på veien :-)

Ukens opptur: Sol, fint vær og mye fint selskap. Jeg er heldig som har så mange fine og gode rundt meg <3 

 

SAMSUNG CSC
 

Ukens nedtur: Aaarh, nei, hva skal jeg si? Det som toppet det hele var vel det at jeg hadde mitt første trafikkuhell forrige uke.. Som igjen resulterer i noen svinhøye summer for noen små merker.. Utrolig kjipt. 

Ukens latter: Har hatt en del knegging og humring med Susanne de siste dagene. Begge to har en litt særegen latter som er smittsom, så når en av oss først har begynt, da er det i gang. Så artig!

Ukens cravings: Grillmat har stått høyt oppe på listen denne uken. Med denne temperaturen og slik solsteik som har vært, så må det nesten grilles!  

SAMSUNG CSC

 

Ukens sang: "All of me - John Legend". No words needed, denne er så fin. 

Ukens innlegg: "Det som ikke vises på utsiden". Et av mine mest personlige innlegg. Et lite dypdykk i følelser og tanker, som jeg regner med egentlig treffer ganske mange andre enn bare meg. Kan leses HER. 

Ukens kose-øyeblikk : Å danse med Henrik i bryllupet vi var i på lørdag. Sjelden vi danser i lag, så dette var veldig fint og romantisk <3 

Ukens digge følelse : Ærh, det har egentlig ikke vært så sykt mange "digge feelings" denne uken, tror jeg. Eller overstått behandlingstime var egentlig litt digg, ettersom jeg pleier å grue meg en del til det. 

Ukens utfordring:  Å stå opp, gjennomføre ting i sosiale sammenhenger og stresse ned har ikke vært så enkelt. Dårlig periode for tiden, mye følelser, tanker og grubling. 

Ukens positive: Sol og herlig vær, vært mye med folk jeg er glad i, Akira har blitt så og si frisk, for å nevne noen. Ikke bare en slitsom uke, altså :-) 

SAMSUNG CSC
 

Ukens merkelige: Akira har måttet sove i reiseburet sitt disse 10 dagene etter operasjonen, fordi hun ikke har fått plass i sitt vanlige bur med den store lampeskjermen på seg. En morgen våknet jeg av at hun stod og klorte på soveromsdøren vår, uten å skjønne hvorfor hun gikk løst. Det viste seg at hun har ødelagt hele luken på reiseburet og klatret ut. Noe som i våres hoder er helt ubegripelig. Vi skjønner ikke hvordan hun har gjort det, og heller ikke hvordan hun har hatt krefter til det. 

Ukens festligheter: Bryllupet vi var i helgen var utrolig kjekt. Mye god mat og drikke, kaker, dans og bra musikk. Har ikke fått tid til å blogge noe om det enda, så her kommer det et eget innlegg :-) 

SAMSUNG CSC

 

Nå gleder jeg meg til: Å komme meg opp igjen på overflaten. Å få de tingene som henger på skuldrene mine nå helt ut av verden og si meg ferdig med det. Å begynne å pakke tingene våres til vi flytter inn i vårt nye hus! :D MYE å se frem til!

Hvordan har deres uke vært? :-) 

- karianne 

#hverdag #liv #personlig #ukens #opptur #nedtur #følelser #helse #bryllup #vennskap #kjærlighet #mat #matprat

 

Vis flere innlegg