hits

Publisert den 30.04.2018 - Mat og kosthold

Blomkålsuppe med kalkunbacon

SAMSUNG CSC

- deilig, kremet suppe - 

Jeg er egentlig ikke et suppe-menneske, men en av suppene som jeg synes er veldig god, er blomkålsuppen. Men da må den være tykk og kremet, slik som denne. Denne oppskriften har jeg hentet fra Grete Roede, og den var veldig god. 

 

I tillegg var den veldig enkel og kjapp å lage, samt den er under 300 kalorier per porsjon. Så det blir vel ikke stort bedre enn det, blir det? Perfekt i en travel hverdag, hvor man vil ha noe sunt OG godt. 

SAMSUNG CSC

Roede oppskrift til 4 personer:
2 stk potet
100 g sellerirot
1 stk blomkål
12 dl vann
2 stk buljongterning
2 dl matfløte
1 g pepper
250 g kalkun bacon
1 ss olje
½ bunt persille

_______________________________

Fremgangsmåte:
1. Skrell poteter og sellerirot og kutt dem opp i små terninger. Del også opp blomkålen i mindre buketter, og sett dem på kok.

2. La potetene, selleriroten og blomkålen koke i vannet med buljongen frem til potetene er møre. 

3. Ha i matfløten, og kjør gjennom hurtigmikser/stavmikser til den er fløyelsmyk. Spe på med vann dersom den er for tykk. 

4. Stek baconet, og topp suppen med litt sprøstekt bacon før servering. 

PS - spar gjerne noen små blomkålbiter som du tar oppi suppen like før servering.

SAMSUNG CSC

NYT!

 

#roede #greteroede #matprat #matglede #mat #middag #tips #oppskrift #sunt #godt #suntoggodt #helse #kosthold #suppe #blomkålsuppe #hjemmelaget #hjemmelagetmat #hobbykokk

Publisert den 29.04.2018 - Hverdag og livsstil

Vippeløft - før og etter.

Som jeg nevnte for noen dager siden, utførte Malin vippeløft på meg. Under ser dere resultatet, og jeg er fornøyd. Jeg kan ikke tro at dette er mine egne, naturlige vipper. Så deilig å se litt freshere ut uten sminke - uten å ha extensions limt fast. Og for meg som er så glad i å gnikke meg på øynene, så er dette luksus. Lite stell, egne vipper og helt naturlig. 

 

FØR:


ETTER

Altså.... Se forskjellen. Vippene mine stod bokstavelig rett ut før, som gjorde at de nesten ikke var synlige i det hele tatt. Nå etter vippeløftet, så ser det nesten ut som jeg har falske vipper på. Jeg ser mer våken ut, øynene er mer markerte - og jeg elsker det. 

 

LVL står for Lengde, Volum og Løft og er en revolusjonerende ny vippeløft-teknikk som løfter, gir volum og mørkner dine egne naturlige vipper uten bruk av vippeextensions. Noe som derfor betyr minimal slitasje og vedlikehold. Dette er den eneste vippeløft-behandlingen tilgjengelig på markedet som kurer og impregnerer de naturlige vippene med keratin og proteiner av mandelmelk.
 


Dette er altså helt uten sminke - bare mine egne vipper. 


Behandlingen tar mellom 1 til 1,5 t og resultatet varer i 4 til 8 uker. Dette avhenger av lengde og kvalitet på dine naturlige vipper, samt vippesyklus. Så dette er en fantastisk måte å se litt freshere ut uten sminke - spesielt nå som sommeren og ferien står for tur. 

 

Jeg anbefaler dere virkelig å ta turen til Malin, og la hun freshe dere opp litt. Hun er både sertifisert, dyktig og rolig, nøye og veldig flink. Denne behandlingen gjør eller ikke vondt, og er ikke ubehagelig på noen som helst måte. Det er kort sagt en time hvor du kan slappe av, sove eller bare nyte alenetiden mens Malin jobber. Du finner facebookgruppen hennes HER. 

 

Tusen takk for nydelige vipper, Malin <3 

 

#skjønnhet #lvl #vippeløft #naturlig #egenpleie #beauty #skjønnhetspleie #vipper 

Vis flere innlegg