hits
30.04.2018

Blomkålsuppe med kalkunbacon

SAMSUNG CSC

- deilig, kremet suppe - 

Jeg er egentlig ikke et suppe-menneske, men en av suppene som jeg synes er veldig god, er blomkålsuppen. Men da må den være tykk og kremet, slik som denne. Denne oppskriften har jeg hentet fra Grete Roede, og den var veldig god. 

 

I tillegg var den veldig enkel og kjapp å lage, samt den er under 300 kalorier per porsjon. Så det blir vel ikke stort bedre enn det, blir det? Perfekt i en travel hverdag, hvor man vil ha noe sunt OG godt. 

SAMSUNG CSC

Roede oppskrift til 4 personer:
2 stk potet
100 g sellerirot
1 stk blomkål
12 dl vann
2 stk buljongterning
2 dl matfløte
1 g pepper
250 g kalkun bacon
1 ss olje
½ bunt persille

_______________________________

Fremgangsmåte:
1. Skrell poteter og sellerirot og kutt dem opp i små terninger. Del også opp blomkålen i mindre buketter, og sett dem på kok.

2. La potetene, selleriroten og blomkålen koke i vannet med buljongen frem til potetene er møre. 

3. Ha i matfløten, og kjør gjennom hurtigmikser/stavmikser til den er fløyelsmyk. Spe på med vann dersom den er for tykk. 

4. Stek baconet, og topp suppen med litt sprøstekt bacon før servering. 

PS - spar gjerne noen små blomkålbiter som du tar oppi suppen like før servering.

SAMSUNG CSC

NYT!

 

#roede #greteroede #matprat #matglede #mat #middag #tips #oppskrift #sunt #godt #suntoggodt #helse #kosthold #suppe #blomkålsuppe #hjemmelaget #hjemmelagetmat #hobbykokk

29.04.2018

Vippeløft - før og etter.

Som jeg nevnte for noen dager siden, utførte Malin vippeløft på meg. Under ser dere resultatet, og jeg er fornøyd. Jeg kan ikke tro at dette er mine egne, naturlige vipper. Så deilig å se litt freshere ut uten sminke - uten å ha extensions limt fast. Og for meg som er så glad i å gnikke meg på øynene, så er dette luksus. Lite stell, egne vipper og helt naturlig. 

 

FØR:


ETTER

Altså.... Se forskjellen. Vippene mine stod bokstavelig rett ut før, som gjorde at de nesten ikke var synlige i det hele tatt. Nå etter vippeløftet, så ser det nesten ut som jeg har falske vipper på. Jeg ser mer våken ut, øynene er mer markerte - og jeg elsker det. 

 

LVL står for Lengde, Volum og Løft og er en revolusjonerende ny vippeløft-teknikk som løfter, gir volum og mørkner dine egne naturlige vipper uten bruk av vippeextensions. Noe som derfor betyr minimal slitasje og vedlikehold. Dette er den eneste vippeløft-behandlingen tilgjengelig på markedet som kurer og impregnerer de naturlige vippene med keratin og proteiner av mandelmelk.
 


Dette er altså helt uten sminke - bare mine egne vipper. 


Behandlingen tar mellom 1 til 1,5 t og resultatet varer i 4 til 8 uker. Dette avhenger av lengde og kvalitet på dine naturlige vipper, samt vippesyklus. Så dette er en fantastisk måte å se litt freshere ut uten sminke - spesielt nå som sommeren og ferien står for tur. 

 

Jeg anbefaler dere virkelig å ta turen til Malin, og la hun freshe dere opp litt. Hun er både sertifisert, dyktig og rolig, nøye og veldig flink. Denne behandlingen gjør eller ikke vondt, og er ikke ubehagelig på noen som helst måte. Det er kort sagt en time hvor du kan slappe av, sove eller bare nyte alenetiden mens Malin jobber. Du finner facebookgruppen hennes HER. 

 

Tusen takk for nydelige vipper, Malin <3 

 

#skjønnhet #lvl #vippeløft #naturlig #egenpleie #beauty #skjønnhetspleie #vipper 

27.04.2018

Green friday hos Pictureit

// Reklame - annonselenker fra Pictureit
___________________________________________________

I dag er det Green Friday, noe som mange butikker markerer. En av disse butikkene som kjører salg og gode tilbud i dag, er en av mine favoritter - nemlig Pictureit. I nettbutikken får du opp til hele 50% i dag, så i dag er dagen for å hive seg rundt med litt netthandel. 

 

Det jeg liker så godt med produktene til Pictureit, er at varene er personlige, og de passer fint inn i interiøret. Både armbåndene, koppene, plakatene og tekstilproduktene er av personlige tekster, noe som gjør at dem betyr mer enn bare "normal" pynt. I tillegg utgjør disse varene så fine og koselige gaver til dem du er litt ekstra glad i. 

Sett med "hverdagsgleder og familie" finner du HER. 

Sett med "du og jeg" finner du HER. 

"våre barn" personlig plakat finner du HER. 

"våre barn" personlig plakat finner du HER. 

Sett med "mamma og pappa" finner du HER. 

Fødselsplakat finner du HER. 

Sett med "herr og fru" finner du HER. 

 

Du velger selv hvilke størrelser du ønsker på plakatene :-) Det er salg på omtrent hele nettbutikken i dag, ikke bare produktene som jeg har lagt ut her. Så klikk dere inn HER for å bla gjennom sortimentet. 

 

Men husk at rabattene gjelder KUN ut dagen i dag :-)

 

 

#interiør #interiørglede #personlig #pynt #dekor #detaljer #familie 

 • Dato: 27.04.2018
 • Tid: 17:16
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 1
26.04.2018

Egenpleie i egen stue

SAMSUNG CSC

- hverdagsluksus - 

Jeg var så heldig at snille Malinmor tok med seg salongen sin hjem til meg i går. Da stod det vippeløft på planen, og jeg var sinnsykt spent. Jeg har jo hatt vippeextensions en del ganger før, så jeg må si at jeg hadde høye forventninger til dette. Dette er ikke vippeextenions, men vippeløft av dine egne vipper. Så resultatet er altså naturlig - uten noe falske vipper limt på. 

 

Om dere følger meg på snap eller instagram, så har dere nok sett resultatet allerede. Jeg ble sykt overrasket, og det ble helt sinnsykt bra. Det ser nesten ut som jeg har klassisk vippeextensions på, og jeg kan ikke fatte at det bare er mine egne, naturlige vipper. Så jeg er strålende fornøyd, og det er deilig å føle seg litt fresh uten sminke! 

SAMSUNG CSC

Fineste Malin 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Jeg gleder meg til å vise dere før og etterbilder. Det er sykt stor forskjell. Og jeg er veldig imponert over Malin, som tok LVL-kurset for ikke så lenge siden. Jeg opplevde absolutt ingen ubehag i det hele tatt, og hun var flink, ryddig og rolig. Så nå har hun fått seg en stamkunde, si. Tiden gikk også fort, fordi vi skravlet og hørte på musikk samtidig, så dette var bare avslappende og koselig. Eneste ulempen med å ta det hjemme hos meg selv, var at Akira hadde så sinnsykt mye energi, og kun ville leke, ligge på benken med meg og bare ..... skrek etter oppmerksomhet, haha. Men utenom det, så var det ren luksus. 
 

Jeg anbefaler absolutt å ta vippeløft hos Malin - hun er veldig dyktig! <3 

 

 

#egenpleie #hverdagsluksus #kos #venninner #lvl #vippeløft #naturlig #skjønnhet #beauty 

25.04.2018

Litta fjelltur

SAMSUNG CSC

Se så fint?

Dette er et lokalt fjell i den bygden som vi bor i. Seim er en av de fineste plassene jeg vet om, og jeg er enormt hjemmekjær. Det er så mange fine turmuligheter her også, og det er veldig deilig å ha så fin natur i umiddelbar nærhet. Og noe som er enda bedre enn fin natur i nærheten, er kvalitetsfolk av venner og familie bare et lite steinkast unna.

 

Disse bildene er fra en tur vi hadde sammen med Johannes og Synnøve i påsken. Vi så faktisk årets første hoggorm på denne turen, som jeg synes var litt i tidligste laget. Disse eklingene gir meg the cringe, og jeg får helt noia når jeg ser dem. Jeg regner med jeg ikke er den eneste? 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Jeg elsker turer som dette - fint vær, fint turfølge og fin natur. Så lenge det ikke blir for bratt og for tungt, for slikt er jeg ikke i form til, haha. Det jobbes med å bli sprekere, for å si det sånn. Så jeg er rimelig glad for at våren er her, og for at det nå blir mer turer, flere utedager og at teltet snart kan tørkes støv av. Friluftslivet får meg til å senke pulsen og skuldrene på en måte som ingenting annet gjør - og det er deilig. 

 

 

#natur #tur #grend #utsikt #utno #friluft #friluftsliv #norge #vestlandet 

24.04.2018

Fremgangsmåte: male kjøkkeninnredning

Etter jeg la ut etterbilde av kjøkkenet vårt som vi selv har malt, har innboksen min haglet om jeg kan forklare fremgangsmåte på dette. Og det kan jeg jo så klart gjøre. Sharing is caring, right? 

Vi var i utgangspunktet tenkt å kjøpe nye fronter, eller få et firma til å male det. Men etter litt undersøkelser på priser, viste det seg til å bli ekstremt dyrt. Så vi valgte å utføre hele prosjektet selv, noe vi sparte over 30 000 kr på. Så det var det verdt, for å si det sånn. Kjøkkenet var jo ikke eldre enn 5-6 år på den tiden vi malte, så det hadde blitt for dumt å bare kaste vekk et såpass nytt og fint kjøkken. Så vi tok med oss en liten bit av kjøkkenet, til en malingekspert for å forhøre oss litt om dette vi ville begi oss ut på. Og med gode tips derfra, dro vi hjem med nødvendig utstyr og kunnskap. 

Steg 1: 
Vask grundig. Vi ble anbefalt å vaske godt med gulvrens. Og det gjorde vi, frem til alt fett og smuss var borte. Så man må vaske en god del, for å si det sånn. Men grunnarbeidet er det viktigste for et fint resultat - og ikke minst god holdbarhet. Så vask godt, flere ganger. 

 

Steg 2: 
Puss med fint pussepapir. Jeg var klar for å gunne på med det groveste pussepapiret i butikken, men det fikk vi beskjed om å ikke gjøre. For vi skal ikke pusse skapene og frontene ned - men vi skal matte dem litt. Så vi pusset lett over med veldig fint papir. Vi tok ikke av og pusset ekstremt mye, for det trengte vi ikke på det underlaget som vi hadde. Dette varierer nok veldig fra materiale til materiale, så jeg anbefaler å forhøre dere med noen som har peiling på dette området. Og husk at man skal pusse etter at man har vasket - for å ikke "tvinge"/pusse matfettet ned i småriper etc. Så vask over med vann etter pussingen. 

 

Steg 3: 
Grunning. Som jeg nevnte over, så er godt grunnarbeid det viktigste for å få et fint resultat. Så vi fikk beskjed om å grunne med heftegrunn. Jeg husker ikke om vi grunnet ett eller to strøk, men det vet en ansatt i malingbutikken hva man bør gjøre. Vi brukte både pensel, rulle og fordriver. 

 

Steg 4: 
Mal. Siste innspurt er i gang, men også det som tar lengst tid. På et rom som kjøkkenet, så trenger du en slitesterk maling, som tåler skitt, smuss og mye bruk. Så vi brukte 3-stjerners gulvmaling, og vi har i fargen "krem". Her tok vi to strøk. Tørketiden er lang, og det var en god del timer før den var overmalbar. Så det er her man trenger tålmodighet. Her brukte vi også både pensel, rulle og fordriver. Ikke vær gniten med malingen, men pass på å unngå renninger. PS - anbefaler å pusse veldig lett over mellom strøkene (når malingen har tørket) for å få et slett og fint resultat. 


Steg 5: 
Vent. På den malingen vi brukte, måtte vi vente i hele 24 timer før den var bruksklar. Så la det ligge i fred i denne tiden, før du monterer/bruker kjøkkenet igjen. 
 

FERDIG 

SAMSUNG CSC
 

Vi valgte å demontere alle frontene, både skuffer og skap, og male det liggende. Du kan også male skapene uten å demontere, men da er det litt vanskeligere å komme ordentlig til overalt. Men dette er så klart opp til hver enkelt. Så før de 24 timene med venting var over, lot vi alt ligge i fred og ro - før vi monterte frontene igjen dagen etterpå. For et resultat - men for en jobb. Vi startet pussingen og demonteringen på torsdagkveld - og på mandags-ettermiddag monterte vi frontene. Så det tok en langhelg.


Heldigvis hadde jeg søsteren min til å hjelpe meg, slik at det gikk litt fortere enn antatt. Har man stort kjøkken, så bør man absolutt være to stykker. Anbefaler ikke å ha barn og dyr i huset når dette prosjektet er i gang, for da blir det fort mye støv og hår som legger seg på flatene når malingen tørker. 

SAMSUNG CSC

Så dette er et stort prosjekt som krever nøyaktighet, mye tid - og mye tålmodighet. Men når resultatet er ferdig, så er det 100% verdt det. Du sparer penger, du sparer miljøet, og man får roet litt ned på dette "bruk og kast"-jaget som ofte er. Maling kan gi deg et helt nytt rom - og et helt nytt kjøkken :-)

Om du vurderer å male kjøkkenet, så anbefaler jeg å ta turen innom en malingbutikk.
Der får du alt du trenger av tips, utstyr og fremgangsmåter :-) 

 

 

 

#interiør #hus #hjem #husoghjem #diy #prosjekt #oppussing #pusseopp #gjørdetselv #male #maling #nyttliv #renovering #renovere #moro #interiørglede #stil #design #dekor 

 

 

 

 • Dato: 24.04.2018
 • Tid: 16:43
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 5
23.04.2018

Nye uke

... nye muligheter?

Har dere hatt en fin helg? Vi har hatt en fin, og en halvveis aktiv helg. Vi har jobbet en del, men det er deilig å være litt produktiv i blant. Vi har fått fjernet siste rest av trærne som vi fikk sagd ned for en stund siden, startet å innrede et treningsrom, kastet mye boss og fått hjulpet litt med å lage gjerde ute på gården til Johannes. Så det har med andre ord vært en litt "sporty" helg med mye aktivitet og jobbing. Så i dag er jeg kaputt, haha. Så en rolig mandag blir det, for det trengs. Men vi er fornøyd med alt vi har fått gjort på disse dagene. 

SAMSUNG CSC

Jeg er så vanvittig giret over treningsrommet vi har på gang nå. Etter vi sa opp medlemskapet vårt på treningssenter, så har jeg savnet veldig å trene med vekter. Så nå er vi i gang med et rom som har alt det vi trenger. Så nå skal denne dvergen begynne å pumpe igjen, haha. Det trengs, for å si det mildt. Omtrent hele kroppen min har blitt til en stor, oppblåst bolledeig, og det er jo ikke det gøyeste. Det er ikke innafor å spise seg ut av omtrent 90% av innholdet i klesskapet. Så jeg er i gang med litt endringer i hverdagen, for å komme tilbake til der jeg var før. Og det skal bli godt. 

 

Anyways, planene for dagen er ikke så store. Jeg skal slappe av, innhente energi og bare lade litt. Og senere i dag blir det en liten tur på ukeshandling av mat og diverse nødvendigheter. Ellers så er det rolig, men det er bare godt :)

Håper dere får en fin start på uken =D

22.04.2018

På kjøkkenet

SAMSUNG CSC

- vårfølelse i hus - 

Det gjør seg med noen ferske, fine blomstrer og roser i hus, altså. Disse overrasket Henrik meg med her om dagen, så jeg er veldig heldig. Sippete som jeg er, så begynte jeg å grine, haha. Små gleder i hverdagen - som betyr så uendelig mye. 

 

Jeg får ikke sagt nok hvor glad jeg er for at vi valgte å male kjøkkenet vårt. Det ble et helt nytt rom, og det ble enormt mye lysere og triveligere her inne. Kjøkkenet er ihvertfall for min del, hjertet av huset, - og bør da også være et fint og koselig rom å være i. Jeg elsker at vi har såpass stor benkeplass, slik at jeg har mye arbeidsrom når jeg skal lage mat og bake. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Det trenger seg en solid vask til sommeren, for det begynner å bli en stund siden sist. Jeg driver med psykisk oppmanning nå, så kanskje jeg kommer meg i gang i løpet av de neste ukene. En ting er støvtørking og småvasking, men fullstendig rundvask fra gulv til tak - det er jo så dørgende kjedelig. Men det må gjøres, så jeg får svinge meg rundt snart. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

- little details - 

Om det sitter noen der ute som vurderer å male kjøkkenet sitt for å freshe opp litt - do it. Jeg anbefaler det absolutt. Det er uten tvil mye arbeid og det krever mye tålmodighet. MEN det er 100% verdt det når du er ferdig. Og prisen er bare en ørliten brøkdel av et helt nytt kjøkken :-)

Hva synes dere? 

 

 

#kjøkken #interiør #roser #vår #vårstemning #vårtkjøkken #gjørdetselv #diy #interiørglede #hobby #hus #hjem #husoghjem #vårthus #klassisk #moderne #stil #design #dekor #pynt #nicolasvahe

 • Dato: 22.04.2018
 • Tid: 18:44
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 3
20.04.2018

Tacopai - en sunnere vri

SAMSUNG CSC

Se så godt?!

Her har jeg hentet inspirasjon fra FITFOCUSE sin tacoterte, for jeg synes den så så sinnsykt god ut. And guess what? Den var også sinnsykt god. Jeg fulgte ikke oppskriften til punkt og prikke, for hun hadde noen ingredienser som meg og Henrik ikke liker så godt. Så jeg lagde min egne vri - men med tips og inspo fra henne. Og dette skal jeg lage flere ganger. En ny, gøy og sunn vri på den tradisjonelle tacoen. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Dette ble vel og merke en alt for stor porsjon til kun meg og Henrik. Jeg brukte en vanlig, rund kakeform, og gav oss over to fulle middager. Så jeg vil si at dette er en fin porsjon om dere er 4-5 stykker. Og så er det jo ekstra godt med en god salat ved siden av. 

SAMSUNG CSC

Dette må jo også være en ypperlig middag for dere som er småbarnsfamilier. En god sjanse til å snike inn småbiter med ekstra grønt, uten at ungene merker noe til det! :-) 

Bør absolutt prøves. 

 

 

#mat #sunt #godt #suntoggodt #matprat #matglede #mums #hjemmelaget #kosthold #kost #helse #fredag #kos #middag #familie #familiemat #grønnsaker #grønterskjønt #taco #inspo #inspirasjon 

19.04.2018

Springtime

SAMSUNG CSC

Våren er her - og jeg elsker det

Jeg er av typen som liker å endre litt detaljer, interiør og dekor etter høytidene og årstidene som kommer og går. Og nå som våren er her, har jeg flettet inn litt dus-rosa, får å vekke vårstemningen i hjemmet. Jeg er ikke vågal nok til å ha kraftige, knæsje farger, så jeg holder meg til det litt mer "rolige" og naturlige. Men jeg synes det er veldig kult i hjem hvor dem er litt modigere enn meg når det gjelder dekoren. 
 

Kan vi forresten snakke litt om denne boblevasen fra Greengate? Denne er veldig lik på boblevasene fra Millemoi, men denne er i fattigmannssølv, og er ikke gjennomsiktig. Og jeg synes den er fin. Den passer perfekt inn hos oss, og jeg vurderer å anskaffe meg noen flere til å spre rundt i huset. Gira sjel, si. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Hva synes dere? 

 

 

#interiør #hus #hjem #husoghjem #interiørglede #diy #stue #mitthjem #mitthus #greengate #blomstrer #peoner #dekor #pynt #innredning #design #stil #minstil 

 

 • Dato: 19.04.2018
 • Tid: 17:21
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 2
18.04.2018

Amerikanske pannekaker - sunnere og proteinrike

SAMSUNG CSC

Disse amerikanske pannekakene er de beste jeg vet.

De er så tykke, luftige og gode. Og best av alt? De er både proteinrike og en sunnere vri på "vanlige" pannekaker. Disse er så sykt god med frukt og sjokoaldesaus - og ikke minst jordbærsyltetøy og bacon. Yum. Sjokoladesausen vi bruker, er fra Waldenfarms, og har 0 kalorier. Den smaker litt som sjokade, så jeg synes den er veldig god. Karamellsausen fra samme merke, synes vi derimot ikke var noe særlig.. Men dette er vel smak og behag! 

SAMSUNG CSC

Denne oppskriften gir ca 10-12 lapper/pannekaker:
* 3 egg
* 3 dl kefir
* ca 2 dl hvetemel
* ca 2 dl sammalt hvete/grovt mel
* 1 scoop ultra vanilje
* 1 ss sukrin (ikke et must)
* 1 ½ ts natron
* litt smør til steking. 
La den svele i ca 20 minutter før du starter stekingen. 

 

Jeg har laget røren uten sukrin/sukker, og syns de blir knallgode uten ekstra søtning. Vi pleier alltid å dele oppskriften i to, og det blir mer enn nok for to voksne mennesker. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Bør prøves :-) 

 

 

 

#mat #matglede #kosthold #sunt #godt #suntoggodt #kost #kosthold #pannekaker #frukt #mums #matprat 

17.04.2018

Kosekveld

SAMSUNG CSC

Se så digg? 

Jeg elsker kvelder som dette. Ost, kjeks, prosecco og frukt - so good. Det er den perfekte snackfood'en, og det er så lettvint å stelle i stand også. Dette er fra når Stine var på besøk, og vi hadde en lat dag på sofaen med serier og tv-kos. Alltid når vi er i lag, spiser vi alt for mye god (...og fet) mat, haha. Vi er begge foodies, og jeg elsker å lage mat til hun. Hun gir jo tilbakemeldinger som skryter meg opp i himmelen - og det elsker jeg, haha. Så prosecco-inntaket og kaloriinntaket er alltid relativt høyt når vi to møtes. Så vi vet å kose oss, for å si det sånn da.  

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Nå derimot, er det verken fet mat eller prosecco på matplanen fremover. Jeg startet på C9 i går, som er kort fortalt en solid innvendig vask av tarmsystemet. Jeg kjenner at det er høyst nødvendig nå, så dette kommer til å gjøre bra. Programmet varer i 9 dager, og jeg kjenner at både hodet, motivasjonen og kroppen trenger denne kickstarten. Jeg må ta meg godt sammen og skjerpe meg enormt når det kommer til matveien. Jeg har lagt på meg uendelig mange kilo, og jeg har aldri (og da mener jeg aldri), vært så tung og stor som jeg er nå. Så nå må jeg ta grep, og da er C9 er godt hjelpemiddel for å "starte på nytt". 

 

17.04.2018

Tilfeldige spørsmål og svar

___________________

 

Hva er det beste med å være samboer?
Åååå, det er jo så mye. Jeg kunne ikke ha forestilt meg å skulle bo mutters alene. En av de beste tingene jeg vet, er å ha noen å lage middag til og sitte sammen med for å spise. Å bare sitte ved spisebordet og nyte maten sammen. Og det er uvurderlig å legge seg kveld etter kveld i armkroken til den som betyr aller mest. I tillegg så ler jeg og Henrik vanvittig mye i lag, han er jo min bestevenn og kosekatt. Så jeg hadde ikke klart meg uten. 

 

 

Hva skal du i dag?
I dag skal jeg lage min første middag på C9-programmet. I tillegg skal jeg passe tantegullene mine, Selma og Leon. Så jeg spår en tur, lekser med kidsa, og en dag som "dagmamma", heheh. 

 

 

Hva ser du frem til nå?
Jeg ser veldig frem til sommer, sol og dager utendørs. Jeg gleder meg til å dra på harry-bobiltur med kompanjongen min, til å jobbe på uteplassen vår hjemme, til å kose meg med venner og familie - og så mye mer. Og så gleder jeg meg uendelig mye til å komme videre i utredningsprosessen min! Hipp hipp. 


SAMSUNG CSC

Nevn noe du irriterer deg over? 
En ting som irriterer meg veldig, er folk som ikke respekterer andre sin tid. Som stadig møter opp for sent til avtaler og slikt - uten å ofre det en tanke. Ellers så er jo ting som kø, minusgrader, falske mennesker og dårlig mat relativt irriterende, hehhee!

 

 

Hva var det siste du kjøpte? 
Jeg har hatt meg flere shoppingrunder i det siste, men det aller siste jeg kjøpte, er plagg på Cubus. Blant annet denne offshoulder-toppen her. 

SAMSUNG CSC
 

Hvilke tre sanger hører du mest på akkurat nå? 
Jeg har egentlig ingen favorittsanger for øyeblikket, men en jeg hører mye på, er "Burn the house down - AJR"

 

 

Favorittmat for øyeblikket?
Granolaaaaa. Jeg har fått dilla på hjemmelaget granola sammen med vaniljekesam og bær. So good. 

SAMSUNG CSC

 

Savner du noe? Sol, varme og sommerkroppen

 

 

 • Dato: 17.04.2018
 • Tid: 10:28
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
16.04.2018

Ryddesalg hos Pictureit

//reklame - annonselenker
___________________________


Er dere klare for å gjøre vårens store interiørkupp? 

Pictureit har nemlig et stort ryddesalg nå, så du kan sikre deg noen gode deals akkurat nå. Men det er selvsagt begrenset antall, så det er førstemann til mølla som gjelder. Mest kjent er de for sine plakater i høy kvalitet, men de har også tekstiler, armbånd, kule kopper/krus og mer. De nye koppene deres er så stilige, og de er perfekt til både interiøret og spisebordet. 

- noen av mine favorittplakater - 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

"Hverdagslykke" finner du her

SAMSUNG CSC

"Du å eg" finner du her

SAMSUNG CSC

"Du og jeg" finner du her

SAMSUNG CSC

"Mamma og pappa" finner du her

 

Sortimentet i nettbutikken er stort, og de har også fått inn mange fine nyheter også.
Du kan komme direkte inn til tilbudspakkene HER, ryddesalget HER og forsiden HER

 

 

 

#tilbud #ryddesalg #kupp #interiør #poster #postere #tekstil #dekor #armbånd #personlig #pynt #dekorasjon #pynthjemme #interiørglede #vårkupp #våsalg 

 

 • Dato: 16.04.2018
 • Tid: 17:13
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 2
15.04.2018

Noen deilige dager

SAMSUNG CSC

Hvor skal jeg begynne?

Været på veslandet har vært helt fantastisk denne uken. Vi har virkelig fått en solid forsmak på sommeren, og har kunne nytt 17-20 grader hver eneste dag. Hvor deilig er ikke det? Så vi har jo selvsagt vært mye ute, grillet, vært med sjøen, solt oss og bare nytt dagene. Uheldigvis har Henrik hatt en heftig uke med influensa, så han har ikke nytt uken like mye som meg. Men nå er han på bedringens vei, heldigvis. 

 

For to knappe uker siden, så var det minusgrader og snø her. Så våren kom som et lyn, men det var virkelig etterlengtet. Jeg lever i håpet for en nydelig sommer i år. Det finnes ikke stort mer bedre enn en fin, norsk sommer. Norge har jo så uendelig mye å by på, så om været er strålende, så er det ingen andre plasser jeg trenger å dra. Det har man resten av året til, så jeg krysser fingrene. 

 

- bildedryss - 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Men som de fleste vet, så er vi ikke så alt for bortskjemte med godvær her på Vestlandet, så regnet kommer sigende igjen denne uken. Men det går helt fint, for forrige uke var fantastisk. Vi lever lenge på dette, så litt regn tåler vi :)

Har dere hatt en fin helg? 

15.04.2018

Hage-inspirasjon

- garden inspo - 

Jeg er helt i drømmeland når det kommer til hage og uteområdet om dagen. Vi har brukt den siste tiden på å gjøre uteområdet vårt klar for terrassebygging. Så det vil jo så at vi også trenger hagemøbler, må pynte med grønt og skjønt, og vi vil lage det fint utenfor huset. Jeg blir helt overveldet av alle prosjektene, for det er jo uendelig med valgmuligheter. Og når det kommer til møbler og slikt - så er jo utvalget enormt. Det finnes så mye fint, så vi må bare bestemme oss for den stil-retningen vi ønsker å gå i. 

 

En ting jeg vet, er ihvertfall at jeg elsker rotting. Så det blir nok rottingmøbler, gjerne i form av en loungesofa eller en fin sittegruppe. Vi har også en bålpanne som jeg ikke klarer å vente med å ha en fin krok til - så jeg er så klar for å komme i gang. Vi har et stort uteområde, så det vil bli flere terrasser, i både ulike størrelser og høydenivåer. I tillegg leker vi litt med tanken på en form for beleggningsstein, pyntestein eller annet - men vi har ikke helt bestemt oss enda. Jeg blir ikke klok, haha. 

// alle bildene er lånt fra pinterest 

Her ser dere en av stilene som jeg elsker. Jeg synes dette er så fint, elegant og klassisk. Og man har jo muligheten til å gjøre så uendelig mye med lykter, busker og planter. Så det er for så vidt bare kreativiteten (.. og økonomien) som setter grenser in the end. Så nå er jeg så sinnsykt klar for å planlegge, bygge og jobbe. Det gledes til å kunne invitere til grillkvelder og skalldyrskvelder når vi er ferdig. Sommerkveldene er til for å nytes - og det skal vi absolutt gjøre. 

Ettersom vi ikke har kjøpt møbler enda - så tar jeg veldig gjerne i mot tips og linker til butikker med bra utvalg =D 

 

 

#uterom #hage #hagemiljø #hagemøbler #rotting #stil #utemiljø #interiør #interiørglede #diy #gjørdetselv 

 

 

 • Dato: 15.04.2018
 • Tid: 15:49
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 0
12.04.2018

Springwanties + rabattkode

// Reklame - annonselenker for Lindex

 

Jeg elsker å kjøpe nye plagg på vårparten, og jeg regner med jeg ikke er den eneste?
Lindex har fått inn så mye fint til sommeren, og jeg har funnet en del ting som jeg tenker jeg skal sikre meg. Ikke bare har de mye fine klesplagg og fint undertøy, men også masse fine accessoirer. 

Her er noen av godsakene jeg gjerne kunne tenkt meg; 

1. stripete genser her   2. stripete skjorte i blå her    3. stripete skjorte i dus rosa her    4. genser med perler her

 


5. gul genser her        6. hvit genser armdetaljer her           7. sommerskjorte her         8. genser med skjorte her

 

9. solbriller her                   10. solbriller her                 11. solbriller her                     12. solbriller her  

 

Hos Lindex finner du det du trenger både til damer, menn og barn. Og denne uken er det SUPERWEEK - så dere får 15% rabatt på alle kjøpene deres via nettsiden HER. Disse 15% rabattene kan også brukes på tilbud og andre rabatter dere finner i nettbutikken. Bruk koden "SUPERWEEK18" i kassen - så blir rabattene dine lagt inn. Men merk dere at dette gjelder kun frem til 15/04 - så det er med andre ord kun denne uken :-) 

Klikk dere inn her for å se hele sortimentet. 

 

 

 

#mote #fashion #antrekk #lindex #rabatt #deals #rabattkode #springwanties #wanties #shopping #antrekk #outfits #vår #vårmote 

 • Dato: 12.04.2018
 • Tid: 16:47
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
11.04.2018

Night out

SAMSUNG CSC

Det blir ikke husmorferie uten en liten kveld på byen. 

For å "fullbyrde" hotelldøgnet vårt, så måtte vi selvsagt en liten tur ut på kveldingen. Vi startet med middag på Casa del Toro, ettersom vi begge er veldig glad i meksikansk mat. Vi spiste oss helt fordervet mett, jeg trodde jeg skulle stryke med. Er det rart man legger på seg, si? 
 

Etter middagen tok vi noen drinker på Stormbar, før det var videre på Magic Icebar. Jeg synes konseptet med isbar er kult, og jeg ville vise det til Stine også. Så her ble vi værende i en time, før vi dro videre. Og det må sies at dette er en av de fuktigste byturene jeg har hatt på l-e-n-g-e. Men det var sinnsykt gøy da, og jeg hadde gangsperre i magemusklene dagen derpå. Vi danset, sang, lo og koste oss enormt. Og det merket vi rimelig greit dagen etter, haha. Det ble en forlenget utsjekk på oss, slik at vi fikk sove noen ekstra timer på hotellet, før vi dro hjem. Bilturen var et mareritt, så det var veldig deilig å slenge seg på sofaen her hjemme etterpå. Så lørdagen var med andre ord en veldig rolig dag, hvor vi begge var tom for krutt. Så vi lå strak ut og så på serie sammen hele dagen, noe som jeg synes er så koselig. Deilig med selskap hvor man kan bare ligge i ro, ikke måtte prate hele tiden - uten at det er kleint og anstrengt. Da vet man at man har møtt riktige folk :-) 

 

- bildedryss - 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Vi tok ikke kameraet med oss på byen, og det tror jeg vi kan prise oss lykkelige for, haha.
Men det var en sinnsykt bra kveld, og det var en fin måte å pangstarte helgen på =D

 

 

 

 • Dato: 11.04.2018
 • Tid: 16:42
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
11.04.2018

get accessorized

// Reklame - annonselenker for Lindex 
_______________

 

- get your glam on - 
Tilbehør i form av smykker, belter, briller og vesker utgjør så enormt mye for et antrekk og helhetsinntrykket av det man tar på seg. Jeg elsker alt av nips og accessories, og en butikk jeg synes har mye fint - er Lindex. Her finner man man trendy, stilrene og ikke minst prisriktige biter for å komplementere antrekkene litt ekstra. 
 


Og nå har Lindex en aldri så liten SUPERWEEK, som gjør at dere får 15% på alt i nettbutikken - inkludert allerede nedsatte varer. Bruk koden "SUPERWEEK18" i kassen, så blir rabatten din trukket fra :-)


 

- armbånd - 


1. 6pk med armbånd her        2. gullarmbånd med glitterstener her       3. gullarmbånd her             4. 7pk med armbånd her

 

- øredobber - 


5. fargerike øredobber her       6. øredobber med perler her       7. gull/perleøredobber her      8. store gulløredobber her

 

 


9. gulløredobber her        10. lange rosèdobber her       11. gull/perleøredobber her      12. gulldobber med detaljer her

 


 

- belter - 

13. svart belte her              14. glitterbelte her               15. brunt flettebelte her         16. svart belte med ring her

 

- vesker - 

17. veske med strå-detaljer her       18. rød veske her        19. orange skulderveske her      20. svart skulderveske her

 

- hårstrikk - 


21. blåstripet hårstrikk her     22. grått fløyelstrikk her     23. rosa fløyelstrikk her    24. rødstripet hårstrikk her

 
- diverse - 


25. grå, fluffy nøkkelring her     26. svart lommebok her     27. beige lommebok her    28. rosa, fluffy nøkkelring her 

 

Rabattkoden "SUPERWEEK18" varer til 15/04, så altså ut denne uken her. Du finner hele sortimentet til Lindex HER! :-) 

Shop till you drop. 

 

 

#mote #fashion #springfashion #vårmote #vår #antrekk #tilbehør #smykke #smykker #armbånd #accessories #vesker #glam #outfit 

 • Dato: 11.04.2018
 • Tid: 10:23
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
10.04.2018

På toppen av Bergen

SAMSUNG CSC

Se på denne fine byen da? 

Jeg viste Stine en av de fineste perlene i Bergen, nemlig Fløyen. Vi tok banen opp, og heldigvis var vi heldige med været også. Vi spratt to små proseccoflasker på toppen, nøt utsikten og den fine vårluften. Så deilig at det er mildere i været ute nå, og at det er mye fuglekvitter. 

 

- bildedryss -

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Det var moro å se hvor fint hun synes det var her. Det er jo selvsagt ikke overraskende, jeg synes jo selv at Bergen er en av de fineste plassene jeg vet om. Hjemmekjær much? Men det er helt unikt å stå her og skue utover byen. Neste gang må jeg vise hun utsikten på kveldstid - det er jo nesten enda finere. 

Det er noe med det å være litt turist i egen by. Jeg elsker å vandre rundt i bygatene og kikke. Bergen har så vanvittig mye fint å by på, og jeg føler jeg stadig oppdager nye, fine kriker og kroker. 

Bergen, i love you. 

10.04.2018

Utslått

Når man har lagt i sengen i over 14 timer - men kjenner at man kunne trengt 14 timer til. 

Jeg vet ikke engang hvor jeg skal begynne. Kroppen og hodet har stoppet totalt opp, og det er lite som blir gjort i dag, kjenner jeg. Jeg har lagt og sovet av og på i over 14 timer, og jeg er helt ødelagt. Etter en helg med besøk, en heftig influensa som ikke slipper taket og noen busy days - så sier det bomstopp hos meg. Det har absolutt ikke noe med selskapet å gjøre, for jeg har virkelig hatt en helt fantastisk helg. Men helsen og kroppen min takler rett og slett ikke mange dager på rad med mye aktiviteter og slikt, da går jeg helt i kjelleren. Totalt tappet for energi og krefter, og hele kroppen verker. 

SAMSUNG CSC

Jeg får så dårlig samvittighet av at det er sånn som dette. Men det er ikke noe jeg kan kontrollere, ikke noe jeg bare kan legge vekk og ikke la skje. Jeg prøver å ta hensyn til helsen så godt det lar seg gjøre - men av og til er jeg alt for sta. Og da blir slaget i ansiktet ekstra hardt. Været ute er helt nydelig, og jeg skulle jo helst ha vært ute på tur. Tatt en fjelltur, jobbet utenfor huset ..... Skulle ha gjort så mye mer enn å bare ligge her som en 100 åring som ikke får lettet stort på en eneste kroppsdel. Men jeg har i løpet av det siste året lært å på et vis "godta" at dette er slik min hverdag er. At en god helse og tipp topp form ikke er noe man skal ta for gitt. Jeg har blitt flinkere til å ta mer hensyn til formen, for å ikke gå helt på reservetanken slik jeg har gjort nå. Så jeg lærer hele tiden underveis, og jeg kan virkelig ikke vente til jeg er 100% ferdig på utredning innen helsenorge. 

Nå skal jeg surre meg inn i teppet på sofaen, og la kroppen hvile enda mer. 
God tirsdag til dere! =D 

 

 

09.04.2018

Breakfast in bed

SAMSUNG CSC

Sånn startet jeg helgen min - og gjett om det var deilig? 

Etter at vi hentet Stine på togstasjonen, sjekket vi inn på hotell og nøt litt frokost. Å spise et godt måltid i sengen, er jo alltid veldig innafor. Og jeg er en sucker for å være på hotell, så dette var midt i blinken. Og enda gøyere at Stine ble så glad for overraskelsen sin - da ble alt helt perfekt. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Etter en solid frokost og noen timer på puten, var det på tide å sprette proseccoen. Vi drakk prosecco mens vi skravlet og stelte oss, før det var ut å vise Stine litt av hva Bergen hadde å by på. Det ble blant annet en tur på Fløyen, som jeg tenker å vise dere bilder av senere. I tillegg hadde vi en heidundrende kveld, med i overkant mye mat og drikke, haha. Men alt dette kommer i senere innlegg. Vi hadde et strålende døgn på hotell, og hun er en perfekt romkamerat altså. 

Jeg gleder meg til å vise mer fra helgen vi har hatt <3 

 

06.04.2018

Ei litta hotellovernatting

Nå som Stine er in town, følte jeg for å lage en liten overraskelse til hun. Hun hadde jo bursdag for under en måned siden, så jeg ville gi en bursdagsgave i form av opplevelser denne gangen, fremfor materialistiske ting. Så jeg har lagt opp litt ulike aktiviteter og planer for oss i dag og i morgen, hvor vi blant annet skal starte helgen på hotell. Vi liker jo å skjemme oss litt bort, så en hotellovernatting er veldig innafor. 

Vi var oppe ekstremt tidlig i dag, så vi er to halvslitne sjeler. Meeen det stopper ikke oss fra å have a good time, så jeg vet dette blir meget bra. Jeg spår god mat, cocktails og prosecco, og en særdeles fin kveld. 

 

- her bor vi - 

God helg, dere <3 

 

 

#hotell #raddison #raddisonblu #bergen #vennskap #bestevenner 

05.04.2018

Et gledelig gjensyn

SAMSUNG CSC

Juhu, nå kommer denne frøkna til Bergen igjen. 

Stinemor kommer endelig på besøk igjen, og det gledes. Vi var jo i Notodden hos dem i januar,  så nå er det veldig på tide å treffes igjen. Denne gangen blir det kun oss to, for Henrik drar til Lillestrøm. Så med andre ord, så blir det en ordentlig girlsweekend. And I can't wait.

SAMSUNG CSC

Hun ankommer Bergen grytidlig i morgen, så jeg er klar for å hente hun i byen. Vi vet å kose oss sammen, og denne helgen kommer ikke til å være et unntak. Jeg gleder meg til å vise mer av Bergen til hun, til å ligge å fnise sammen til langt på natt, til å spise oss overmett sammen - og bare nyte tiden sammen. 
 

Nå må bare denne dagen gå fort, slik at jeg får klemme litt på denne baben igjen.  

 

04.04.2018

Tatt av influensa

Oh lord, for noen trege dager jeg har hatt nå. Influensaen har inntatt kroppen, og jeg har ikke gjort annet enn å ligge på sofaen og sett på trash-tv. Natten har gått i feberdrømmer, hosting og harking, og store mengder paracet, doc og nesespray. Men jeg føler meg litt lettere i dag da, så det er veldig deilig. Jeg må ihvertfall komme meg drastisk til helgen, for da kommer jo my partner in crime på besøk. Så her går det i kjerringråd, ro og hvile. Haha, alt for en rask healing. 

SAMSUNG CSC

Disse tre dagene jeg har vært syk, har jeg sett over to fulle sesonger med "The Real Housewives of Atlanta". Dette er den eneste byen jeg har igjen av "The Real Housewives", så nå har jeg snart rundet hele konseptet. WHAT TO DO NEXT? 
Nå må jeg finne noe annet dritt-tv å se på. Kom gjerne med tips, det mottas med glede!

 

 • Dato: 04.04.2018
 • Tid: 20:00
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
02.04.2018

Måneden som gikk - mars

Månedens opptur: 


Måneden startet på en 10/10 måte, med en familiekveld i byen. Vi var på Escape room, spiste god mat, spilte shuffleboard og avsluttet kvelden med en bytur. Dette er absolutt månedens opptur! =D

 

Månedens nedtur: 
Søvnløse netter, dårlig form og lite energi! 

 

Månedens antrekk: 

SAMSUNG CSC

Månedens sang:
"These days - Macklemore ft Jess Glynne" 


Månedens film/serie:
Hoho, denne måneden har det gått mye i trash-tv. Så jeg må innrømme at min guilty pleasure nå for tiden er "The real housewives of Atlanta" og "paradise hotel". 

Månedens måltider:Månedens innkjøp: 
Gulv til andre etasjen i huset vårt, definitivt! Det gledes til vi skal begynne oppussingen oppe. Jeg vet ikke når vi starter, men jeg vet at resultatet blir bra til slutt! =D 

______________________

Hvordan har deres måned vært?

 

 • Dato: 02.04.2018
 • Tid: 17:05
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
02.04.2018

5 år sammen

SAMSUNG CSC

I dag har meg og Henrik offisielt vært sammen i 5 år. 
5 år som har gått sinnsykt fort, og som vi har fått oppleve enormt mye på. At han er min klippe, er det ingen tvil om. Han som alltid er der, han som alltid støtter, trøster og får meg til å le. Han som får meg til å føle meg unik, spesiell og egen - på en god måte. En jeg kan dele absolutt alt med - både positivt og negativt. Han som forstår meg på en måte som ingen andre gjør, og han som virkelig setter pris på meg for den jeg er. 

SAMSUNG CSC

Han som er den rareste, søteste, morsomste, smarteste, fjerneste og artigste - og som er perfekt for meg. Sammen er vi et småteit, fnisete og kosete par, og jeg kunne ikke vært foruten. 

Jeg elsker deg, Henrik!

 

01.04.2018

Det beste jeg vet

SAMSUNG CSC

Åh, dette var en fest i magesekken. 

Som dere sikkert har fått med dere hittil, så er jeg så glad i sjømat og skalldyr. Det er uten tvil noe av det beste jeg vet. Dette er fra fredagen, for da fikk vi nemlig gjester på besøk. Så vi spiste kreps og reker, før kvelden fortsatte med spill og vin. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Jeg kunne ha spist dette omtrent hver dag. Nå gleder jeg meg helt enormt til sommeren.
Fine, varme dager ved sjøen, lange sommerkvelder og mye skalldyr.

Looking forward!

Om meg

Karianne Nesse

Jeg heter Karianne Nesse, og er 23 år gammel. Bor sammen med kjæresten min, på landet utenfor Bergen. Blogger om hverdagen generelt, oppturer og nedturer, interiør, mat og drikke - og litt til =)

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no