hits

Publisert den 27.04.2017 - Blogg

Hårfin

Juhuuu, gjett hvem som har hair on fleek? Jo, det er karikrabben. Det stakkars håret mitt har ikke fått noe oppmerksomhet, stell, klipp eller noe i den duren - på en evighet. Så nå var jeg så sykt lei av å ha et gult fuglereir, så jeg fikk sneket meg inn til Benedikte på Visit Horisont i går. Jeg har fulgt hun en stund på facebook og instagram, og etter å ha sett før/etterbildene av arbeid hun har gjort, ble det et enkelt valg å dra til hun. En ordentlig skjønn, hyggelig og jordnær jente, så flere timer i stolen der var no stress! Se forresten tuppene til venstre da. Her er det frøkna som ikke har klippet seg på år og dag. Deilig med en fix-up, det trengtes virkelig!
 

 

Jeg ville ikke ha noen drastisk forandring, men jeg ville få vekk alt det slitte, beholde bunnfargen og freshe opp fargen - og jeg fikk det akkurat sånn jeg ville ha det. Se så mye finere og freshere det er nå? Nå skal jeg uten tvil bli flinkere til å kure, klippe og ta vare på det. Jeg er skikkelig fornøyd, og jeg anbefaler å ta turen innom Visit på Horisont neste gang du skal til frisøren. Og dere kan se flere bilder av ulike hairstyles som Benedikte har gjort, på instagrammen hennes HER. 

 

Hva synes dere? =D

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

#hår #føretter #førogetter #hårfin #skjønnhet #beauty #frisør 

Publisert den 26.04.2017 - Blogg

Feeling good

Ah, så lite prioritert denne usle bloggen har vært i det siste. Det har vært mye om dagene, og for å ikke nevne at det ar vært KNALL SOL. Så da forsvinner denne stakkars bloggen i mengden. Sol, tur, jobbing og andre ting har kommet i første rekke, men jeg skal prøve å ta meg litt sammen på denne fronten og oppdatere litt oftere. Det har nok vært litt lite inspirasjon inne i bildet også, men jeg håper at denne kommer sigende tilbake... Men tilbake til overskriften; jeg er ferdig med gjennomføringen av C9, and im feeling good!
 


Dette var den innvendige vasken jeg trengte nå, og det er vanvittig deilig å ha litt ekstra overskudd. Jeg føler meg lettere, kvikkere og mye mindre oppblåst, så jeg har fått den virkningen jeg håpte på. Så jeg er veldig fornøyd, med andre ord. Denne gangen har jeg verken tatt bilder eller mål før/etter - fordi det var feelingen jeg trengte. Overskuddet, motivasjonen, letthetsfølelsen og humøret. Så hvor mange cm som er borte, det har jeg ingen aning på. Jeg er ikke så vanvittig opptatt av det når det gjelder C9 denne gangen, fordi jeg har de siste månedene endelig klart å finne en balanse mellom mat, kos, kosthold og trening som passer for meg, og har merket positiv fremgang på det! Sant skal sies at det må skje en del mer forandringer og innskrumping før jeg er fornøyd, men alt av fremgang er jo veldig gøy. Og ting tar tid. Det å rase ned i vekt er sjelden langvarig og veldig bra, så jeg vil ta alt i et normalt tempo, som gjør at jeg kan opprettholde det. Veldig deilig at vanene nå har begynt å bli bedre, og at tankegangen har snudd sakte, men sikkert :-) Happy mama.

C9 og F15 får dere forresten kjøpt her!


 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

 

#reklameforegenbutikk #c9 #helse 

 


 

Vis flere innlegg