hits
30.04.2016

Sprek start på lørdagen

Henrik sin alarm ringte kl 07.00 i morges, og etter der hadde jeg ikke sjanse til å sovne igjen. Da var det ingenting annet å gjøre enn å stå opp. Til tross for dårlig søvn, så var jeg ganske full i krutt, så jeg tok med meg Akira på en aldri så liten powerwalk før frokost. Pangstart på dagen, men sykt deilig. 
I tillegg hadde vi også en tur i marken en liten time senere. Så veldig fornøyd med at skrittelleren nesten hadde bikket 10 000 skritt før kl 11.30 på en lørdag altså! :D  

Se på hun der da. Jeg har aldri sett et dyr som er knyttet til et menneske før. At dyrene har en person som er "sin utpekte" eller sin herre, det er jo helt normalt. Men hun er virkelig overly attached. Jeg har ikke noe i mot det, for det er jo meg hun er helt gal etter. Men irriterende for andre, fullt forståelig. Henrik stakkars kjemper for oppmerksomheten hennes, noe som ikke alltid er like lett. Haha. jaja. Hun er herlig <3 

 

#tur #trening #lørdag #vaner #livsstil #hverdag #ut #utno #natur #skog #mark #trening #powerwalk #trim #helse #velvære #fokus #kropp 

 • Dato: 30.04.2016
 • Tid: 21:45
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4
30.04.2016

Datenight

I går kveld var jeg og Henrik på en aldri så liten datenight. Sushi, vin og kos, etterfulgt av kino. Vi så Captain America - Civil war, og jeg ble positivt overrasket. Vi spiste på Sumo, min favoritt sushispiseplass i Bergen. Til min fortvilelse så liker ikke Henrik sushi, til tross hvor mye jeg prøver å mate han 8-)
 
Fine hunken <3  

Elendig kvalitet på nederste bilde, lenge leve iphone kvalitet. Som jeg forresten klarte så smått å knuse i dag...... Men heldigvis har jeg et nytt kamera på vei i posten, så satser på at det blir ultrakvalitet fremover nå, wihu!

- karianne

#går #fredag #date #kos #kjæreste #kjærester #privat #personlig #koselig #kjærlighet #samliv #vin #sushi #mat #luksus #hverdag #hverdagsluksus #restaurant #kino #kvalitetstid #viktig 

 • Dato: 30.04.2016
 • Tid: 16:04
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
29.04.2016

Gira

I går holdt jeg mitt andre live webinar/foredrag. Så spent før vi gikk live, men jeg følte det gikk veldig greit. Tror jeg pratet i overkant fort, men skravla går i ett når jeg først setter i gang. Ivrig sjel, gitt! 8-) Men stolt er jeg ihvertfall, og gøy å holde webinar med to flotte som jeg ikke har fått blitt så godt kjent med tidligere. I går var det meg, Monica og Gina som holdt webinar, og temaet for kvelden var opplæringskurs for andre FBO's. Sykt gøy å få muligheten til å bidra å hjelpe andre, og ikke minst bidra til litt motivasjon og inspirasjon. 
  

Pena her rett før vi gikk gang. Småsvett og spent. Med tanke på angsten, så har jeg i denne jobben blitt mye, mye flinkere til å utfordre meg selv og utvide komfortsonen. Dette hadde jeg ikke gjort for 1 år siden, ikke sjanse i havet engang. Men nå har jeg skikkelig kick og føler meg klar for å holde enda flere webinarer! :D GØY !!! 

Jeg utvider forresten teamet nå, så om du kunne tenke deg å jobbe sammen med meg, send meg gjerne en mail - helt uforpliktende :-)
karianne_nesse@hotmail.com

- karianne

#gøy #komfortsone #jobb #hjemmekontor #foreverlifestyle #laptoplifestyle #jobbehjemme #jobbehjemmefra #egensjef #manager #business #fbo #grunder #laptop #presentasjon #webinar #foredrag #opplæring #spenning #nerver #utvikling #personligutvikling #drømmer #mål 

 • Dato: 29.04.2016
 • Tid: 10:38
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
28.04.2016

New in

Jeg spontankjøpte et kamera før jeg la meg i går kveld, så nå skal det bli ordentlige bilder her inne snart. Som sagt så har mitt trofaste speilrefleks begynt å ta alvorlig kveld nå de siste ukene. Jeg har tross alt hatt det i 5-6 år, så på tide å oppgradere nå. Jeg kjøpte Samsung NX500 16-50mm OIS i hvit, og jeg er sykt spent. Jeg har også store planer om å kjøpe et ekstra objektiv, men jeg vil prøve det som medfølger først, og teste litt. 
 


 

Gleder meg til å få det levert hjem på døren og gleder meg myye til å teste det. Noen som har dette forresten som vil dele erfaringer? :D

- karianne

#foto #kamera #fotokamera #system #systemkamera #samsung #fotoutstyr #kvalitet #fotograf #bilde #bilder #picture 

 

 • Dato: 28.04.2016
 • Tid: 18:27
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 8
28.04.2016

Oh no

Nå har halsen og kroppen begynt å streike, og jeg er på vei til å bli syk. Kun min egen feil, siden jeg gikk ute og frøs i går, uten jakke og skikkelige klær.Men et vanvittig dårlig tidspunkt å bli syk på, ettersom jeg har mye spennende på agendaen de neste dagene og ukene. Så nå hyler jeg innpå med varm melk og honning, og trippel dose C-vitamin. Det funket sist gang, så jeg har troen! 8-) 
  

Nå sitter jeg og manner meg opp til å gå i dusjen. Kjenner jeg er litt på latsiden i dag siden formen ikke er helt på topp. MEN må utnytte tiden jeg har i dag. Jeg skal på behandling om noen timer, litt varepakking, og så avslutter jeg dagen med å holde mitt andre live foredrag/webinar. Sykt nervepirrende, men utrolig spennende. Kribler i magen når jeg skal ut av komfortsonen min på denne måten, men sist gang var det så utrolig gøy - og ikke minst en ordentlig FEEL GOOD! Så det går nok bra i dag også, jeg gleder meg ! :D

- karianne

#syk #influsensa #melk #honning #godt #jobbehjemmefra #hjemmekontor #koselig #torsdag #personlig #herlig 

 • Dato: 28.04.2016
 • Tid: 10:33
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 8
27.04.2016

Når Henrik får velge

.. Da blir det svineschnitzel til middag 8-) .. Haha, nå hørtes han plutselig 50+ gammel ut, men bare gammel til sinns da. Jeg er ikke kjempe fan av schnitzel, men det går fint å spise det en gang i blant. I dag var det faktisk mye bedre enn forventet, så jeg kan ikke klage. 
 

Først pisket jeg et egg i en dyp tallerken, dyppet kjøttet på begge siden, før jeg la det oppi schnitzelblandingen. 


 

Nå skal jeg gjøre ferdig presentasjonen som jeg skal bruke på det live foredraget/webinaret som jeg skal delta på. Nervepirrende, men samtidig veldig spennende! :-D 

- karianne

#mat #middag #matprat #oppskrift #godt #sunt #sunn #helse #kosthold #velvære #kost #salat #svin #deilig 

 • Dato: 27.04.2016
 • Tid: 18:29
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
27.04.2016

About last night

Til kvelds overrasket jeg Henrik med smoothie og eggcakes igår, til han kom hjem. Eggcakes er rett og slett ikke noe mer avansert enn omelett i muffinsform. Så om dere så for dere noe helt sinnsykt nå, så må jeg skuffe dere! 8-) Men godt er det, og lett å ta med seg restene til lunsj på jobb dagen etter i tillegg.Jeg brukte egg, melk, skinke, paprika, rødløk og krydder. Du kan også ha oppi ost og annet snacks, det er smak og behag :-)  

Dette var kjempe godt. Skal lage eggcakes oftere og i større porsjoner, slik at Henrik kan ta restene med seg på jobb dagen etter :-) I smoothien brukte jeg skogsbærblanding, litt mager kesam og Ultra vaniljeprotein. Ble supergodt! 

Nå har jeg vært ute på en powerwalk med Akira og skal ta fatt på litt styrketrening, før jeg koser meg med frokost. Grei start på dagen! :-)

- karianne

#mat #smoothie #egg #eggcakes #sunn #sunt #godt #suntoggodt #oppskrift #helse #velvære #kosthold #kvelds #vaner #livsstil #hverdag #matprat #digg #protein #lifestyle #foreverlifestyle #nyt #hjemmekontor #egensjef #frihet

 • Dato: 27.04.2016
 • Tid: 11:03
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 8
26.04.2016

Dagens topptur

Etter middag gikk jeg, Henrik og Akira på Seimsvarden. Været er så fint for tiden, så da blir det litt ekstra tid ute. Deilig at all snø endelig er borte fra bakken og det er fint føre opp på fjellet. Skrittelleren viser over 12 000 steg, så da ka jeg si meg fornøyd for i dag :-)
 


Se så fint Seim er. Det er her vi vil kjøpe/bygge hus. Dette er en av de fineste plassene jeg vet om, og jeg er så hjemmekjær. Heldigvis har Henrik også forelsket seg i denne plassen, så da slipper vi å ta den diskusjonen ;-) 

Nå skal jeg overraske Henrik med smoothie og eggcakes (kan jeg kalle det det....?) til kvelds. Så nå skal vi slappe av i sofaen resten av kvelden, med tv surrende. Håper dere har hatt en finfin dag!

- karianne

#tur #utno #ut #natur #naturen #ute #fjell #fjelltur #skog #mark #foto #fotografi #fjellvett #norge #norsknatur #herlig #sinnsro #velvære #helse #trening #getforeverfit #livsstil #vaner #hverdag #deilig #fit #fitness #hund #kjærester #kjæreste 
 

 • Dato: 26.04.2016
 • Tid: 22:15
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
26.04.2016

Dagens middag

I dag kom Henrik hjem til wrap med svinestrimler og grove lefser. Om dere er lei av taco, så er dette et kjempe godt og sunt alternativ. Svinestrimler med chili og hvitløk - so good!
 

Nå skal vi ut på tur og nyte det fine været som er. Håper dere har hatt en fin tirsdag :-) 

- karianne

#mat #middag #sunn #kosthold #sunt #suntoggodt #helse #kost #grønt #salat #svin #wrap #matprat #tips #oppskrift #godt #hverdag 
 

 • Dato: 26.04.2016
 • Tid: 16:23
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
25.04.2016

Helt sykt

Hele fredagen satt jeg klistret fremfor pc-skjermen og fulgte flere av mine kolleger via live stream fra Sør-Afrika. Det var nemlig duket for utdeling av Chairmansbonus-sjekkene, og jeg satt bare å måpte når jeg så på. Chairmansbonus er altså den 13 månedsutbetalingen i Forever, altså en ekstra lønning utenom de andre bonusene vi har fast hver måned.  Så i år gikk reisen til Sør-Afrika, hvor hver og en fikk en all inclusive ferie med følge helt gratis. I tillegg fikk dem også hver sitt visakort med solide summer til shopping og kos utenom. Helt sykt, Et mer generøst selskap skal man lete lenge etter!

Når jeg så de andre lederne som jeg er så heldig å få jobbe med, på scenen for å motta sine sjekker, så satt jeg å strigråt. Fy søren for en følelse. Å se dem motta sine bonuser var helt sykt. Det er så velfortjent, de har jobbet knallhardt for dette. Jeg var så rørt, så motivert, så stolt og ikke minst IMPONERT. Så jeg gråt og gråt, samtidig som jeg bestemte meg for at neste år - da skal jeg også være med. 
 


Fineste Eva og hennes mann, Sondre, som har fått sin sjekk for år. Når jeg så disse på scenen, da gråt jeg ekstra mye. Eva er en av de mest godhjertede, omsorgsfulle damen jeg vet om - med en helt utrolig ståpåvilje og bein i nesa. At hun fikk en sum av nesten 21 000 DOLLAR (!!!) er så utrolig fortjent etter alt det harde arbeidet hun har lagt ned. Jeg er så stolt av å kunne få lære av de beste og få jobbe med Eva og flere som hun - hver dag! :D 

 

Fine gjengen i TTT. Herlighet, jeg er tom for ord. Hele helgen, eller forsåvidt hele uken, har jeg gått og mast hull i hodet på Henrik om dette. Om Global Rally, om Chairmansbonus, om de fine lederene som fikk sin sjekk i år, at vi skal dra neste år osv osv. I went on and on and on. Han er nok lei,men jeg er FULL I KRUTT. Det her er det største du får vært med på, og dette skal jeg søren meg ta en del av altså. Fy søren, jeg er målløs. At hardt arbeid lønner seg - det er det ingen tvil om. 

Kvalifiseringen til neste års utdeling og reise har allerede startet. Foreløpig ligger jeg overhode ikke bra an, men nå er ermene brettet opp, og jeg skal gi alt jeg har for å bli med til neste år. Tenk det, Henrik? ;-) Det kribler i magen bare jeg skriver om det nå, så nå skal det jobbes. Tenk at vi har denne muligheten? Helt vanlige mennesker. Helt komplett normale, men som bare har valgt å faktisk gå etter drømmene sine. Alle kan. Du også. Men det krever hardt arbeid, men fy søren så mye moro og gøy det er på veien! 

Email: karianne_nesse@hotmail.com

- karianne

#sjekk #bonus #chairmans #chairmansbonus #globalrally #foreverlifestyle #livsstil #drømmer #mål #penger #karriere #jobb #business #FL #flgr #sørafrika #opplevelser #drøm #mål 

 

 • Dato: 25.04.2016
 • Tid: 20:34
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
25.04.2016

Ukens mathandel

Jeg fikk unnagjort ukens mathandel tidlig i dag, så nå er kjøleskapet fullt av godsaker. Jeg anbefaler virkelig å gjøre matshoppingen for uken på en gang, enn å heller dra på butikken flere ganger i uken og småhandle her og der. Sparer penger, slipper å kaste mye mat og man sparer tid! :-) 
  

Nå har vi mat for den neste uken til alle måltider, inkludert cravingser som forekommer! 8-) Anbefaler å ta den store mathandelen på enten Coop eller Rema 1000. Mye godt utvalgt og gode priser! :-)

- karianne

#mat #mathandel #handel #shopping #sunn #ivsstil #hverdag #helse #kropp #kosthold #velvære #salat #frukt #grønt #digg #hverdag 

 • Dato: 25.04.2016
 • Tid: 18:39
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4
25.04.2016

Mandagsbiffen

Jeg har ikke prioritert å blogge i dag, siden jeg har hatt en del andre ting å gjøre. Jeg startet dagen med noen kilometer powerwalk før frokost. Deilig å komme ordentlig i gang med en gang jeg har kommet meg ut av sengen. I tillegg har jeg hatt litt regnskap, litt kundeoppfølging og litt husrydding som jeg ville få gjort så fort som mulig. Jeg har også fått hentet litt nye varer, pluss tatt ukens mathandel. Fornøyd med noen skikkelig effektive timer på formiddagen :-)

 

På menyen i dag ble det biff, gratinerte grønnsaker og hvitløksbrød. Har hatt en laang periode der jeg har vært helt mettet på biff og rett og slett ikke hatt lyst på det (luksusproblem, i know), men i dag fristet det plutselig veldig igjen. God start på uken!
 Blomkål, brokkoli og rødløk som jeg har gratinert med krydder og ost, i stekeovnen. Dødsgødt!Håper dere har hatt en god mandag så langt! :-)

- karianne

#mat #protein #proteiner #biff #mandag #hverdag #livsstil #luksus #hverdagsluksus #middag #tips #sunt #sunn #suntoggodt #oppskrift. #kjøkken #matlaging #godt #digg 
 

 • Dato: 25.04.2016
 • Tid: 17:43
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
24.04.2016

Sunday

Har brukt mesteparten av dagen ute hittil. Så herlig vær i dag, til tross for en kald vind. Men tur har vi fått ihvertfall, og det var deilig. Man blir sliten av å være mye ute, og det merkes på Akira også. Hun ligger nå as we speak under teppet med meg og snorker. Sliten frøken. 
  

Seim er søren meg fint altså. Håper det blir knallvær i sommer, for da kommer vi nok til å kose oss mye hjemme og nede med sjøen. Fineste plassen jeg vet om! :D 

Nå er Henrik på fotballkamp, mens jeg slapper av på sofaen. Skal legge litt planer og mål for uken som kommer. Har flere spennende ting på agendaen de neste dagene, blant annet så skal jeg holde teamtrening og live foredrag på nett, så det blir en nervepirrende - men gøy uke! :-) 

- karianne

#natur #tur #ut #utno #liveterbestute #vår #sjø #hav #trening #karitraa #outfit #ootd #hund #cockerspaniel #søndag #vaner #hverdag #gøy #koselig #kjæreste #mål #planer #

 • Dato: 24.04.2016
 • Tid: 19:49
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4
24.04.2016

Sunday brekkie

Jeg elsker å lage ordentlige frokost i helgene, siden meg og Henrik får spist frokost i lag. Så i dag ble det en grovere og proteinrik frokost, med hjemmelagde Belgiske vafler. Ferske vafler med syltetøy og brunost var helt innafor i dag, og nå er jeg stappmett. 
 Du trenger; 
2 ss
matolje
2 egg 
6 dl skummet melk
2 dl grovt speltmel
2 dl hvetemel 
1 mål ultra proteinpulver
1 ts kardemomme
1/2 ts bakepulver 
en dæsj Bee Honey

Jeg delte oppskriften i to, og det var mer enn nok for 2 personer. 


 

Nå skal maten få synke litt, før vi tar oss en tur ut. Strålende vær i dag, så tenker det blir en liten topptur i dag, en eller annen plass! :-)

God søndag, dere!

- karianne

#mat #oppskrift #sunn #sunt #suntoggodt #frokost #brekkie #helse #velvære #protein #proteinvaffel #proteinvafler #trening #matprat #deilig #foreverlifestyle #vaner #hverdag #søndag #kos #selskap

 

 • Dato: 24.04.2016
 • Tid: 12:12
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 6
21.04.2016

FANTASTISK

Jeg har gått rundt og vært spent og giret hele uken nå, og i dag kribler det litt ekstra i magen. De siste dagene har en solid knippe av mine kolleger vært i Sør-Afrika på en all inclusive ferie spandert av Forever, og storkost seg med både safari, god mat, ny kultur og mye moro. I tillegg har hver og en av dem fått hver sitt visakort proppet med penger til shopping og kos. Åh, jeg unner dem det så veldig. Dette har de jobbet hardt for det siste året, så det er velfortjent. Foreløpig ligger jeg dårlig an til å greie å være med til neste år, men jeg skal jobbe ræva av meg for å ihvertfall prøve å naile det. Dette er jo bare starten for meg, jeg har bare jobbet med dette i 1 år, så jeg kan så vidt forestille meg hvordan ting er om for eksempel 5 år. IIIH, det kribler. 
 

Tenk å få en slik belønning for innsatsen sin. Å kunne kvalifisere seg år etter år. Nå skal det jobbes for å si det sånn. Nå skal innsatsen min legges i å utvikle nye ledere, å gi folk som ønsker mer tid, bedre økonomi, og ikke minst det å styre sin egen hverdag, å gi dem samme mulighet som jeg har. ÅH, så gira. Full av sommerfugler i magen :D 

Email: karianne_nesse@hotmail.com

- karianne

#bonus #chairmansbonus #sjekk #lønn #strev #hardtarbeid #money #business #jobb #karriere #vellykket #gøy #suksess #lykkes #jobb #jobbehjemmefra #selvstendignæringsdrivende #grunder #livsstil #hverdag #hverdagsluksus #lykke #tid #frihet #egensjef #sjef #manager #herlig 
 

 • Dato: 21.04.2016
 • Tid: 21:10
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4
21.04.2016

Koselig start på dagen.

I dag startet jeg dagen med frokost og kosemøte med Marte og hennes lille hjerteknuser, Mathias. Vi satt på Kulinarisk Knarvik, en hyggelig liten cafe med mange ulike godsaker. Elsker å møtes sånn og bare sitte å kose oss, spise, planlegge og prate. Hurra for varierte arbeidsdager, jeg kan overhode ikke klage! :D
 

 

Se disse flotte to her da. Å kunne jobbe med minsten i fanget og ta han med på alt av eventer, treninger og møter - det er en unik mulighet. Marte er ganske fersk i teamet, men fy søren så hun har imponert den korte tiden hun har jobbet med dette. Her snakker vi jente med bein i nese og som faktisk gjør det hun sier hun skal gjøre. Allerede vært utenfor komfortsonen flere ganger, har en klar visjon på hva hun ønsker å oppnå og hvordan hverdagen hennes skal bli. Slike folk elsker jeg, og det er så utrolig gøy å jobbe sammen. Jeg vet at du kommer til å nå vanvittig langt, Marte. Den eneste begrensningen er deg selv, og foreløpig så trenger du ikke å bekymre deg i det hele tatt! Du er et råskinn, som jeg er utrolig stolt av! :D 

Takk for en kjempe koselig frokost, må absolutt gjentas! <3 

- karianne

#helse #jobb #karriere #hjemmeværendemor #småbarnsmamma #business #egensjef #jobbehjemmefra #network #networkmarketing #mulighet #muligheter #gøy #kos #sosial #sosialt #vekst #personlig #utvikling #frihet #hverdag #hverdagsluksus #luksus #selvstendig #work 

 • Dato: 21.04.2016
 • Tid: 13:27
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4
20.04.2016

Grov langpannepizza

I dag ble det grov, hjemmelaget langpannepizza til middag. Til fyll brukte jeg lettost, kalkunkjøttdeig, løk og hjemmelaget kjøttdeig saus. Pizza med god samvittighet midt i uken! 
 Til deigen trenger du;
2,5 dl lunket vann 
1/2 pakke tørrgjær
2 ss matolje 
2 dl siktet hvetemel 
4 dl sammalt grovt hvetemel 
en klype salt. 

 


La deigen heve i ca 1 time på en lun plass. Jeg liker å ha creme fraiche i bunnen, så da brukte jeg lett creme fraiche som jeg krydret med hvitløk, chili og oregano, før jeg smurte det utover deigen. 

 

I tillegg pleier jeg å lage hjemmelaget dressing. Til det bruker jeg mager kesam og diverse krydder. I dag brukte jeg hvitløk, chili, oregano og piffi.  

Så godt, så nå er vi stappmette. I tillegg så har vi rester til i morgen også, så da slipper jeg å tenke på å lage noe ihvertfall :-) Mer tid til andre ting. 
Om dere ikke ønsker bunnen så grov som dette, så kan dere bytte ut en eller to deler med det grove melet, med vanlig hvetemel :-)

- karianne

#pizza #grov #sunn #sunt #suntoggodt #tips #oppskrift #hjemmelaget #matprat #middag #godt #kvalitet #hverdag #livsstil #helse #kosthold 

 • Dato: 20.04.2016
 • Tid: 18:31
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 6
19.04.2016

Bildedryss campingtur, del 3

Her kommer siste delen av bildene fra campingturen vår. Jeg hadde visst enda mer bilder enn hva jeg trodde 8-)


 

Dette var de siste bildene som er igjen på kameraet, men har en hel haug på iphonen også. Men de avventer jeg med, så slipper dere full campingspam 8-)

- karianne 

 

#camping #natur #norge #vestlandet #utno #livsstil #hverdag #tur #norsknatur #koselig #friluft #friluftsliv #herlig #sinnsro #kvalitet #kvalitetstid #liveterbestute #bedrevaner #bedrehelse #helse #trening #trim #fjell #fjelltur 

 • Dato: 19.04.2016
 • Tid: 20:51
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
19.04.2016

Spicy scampi

Dagens middag er noe som vi har fått litt dilla på, nemlig scampi. Jeg marinerte scampiene i litt olje, hvitløk og chili, før jeg stekte dem i lag med sopp. Så godt med sjømat altså. 
 

 

______________________________________________________________________________________

Nå er jeg på vei ut døren. Jeg skal holde en temakveld hjemme hos mamma  kveld for hun og noen av hennes kolleger. Spent, nervøs og gira, så dette blir gøy :-) Snakkes senere i kveld!

- karianne

#middag #oppskrift #tips #mat #sjømat #scampi #grønnsaker #salat #sunn #sunt #godt #suntoggodt #matprat #godt #kosthold #livsstil 

 • Dato: 19.04.2016
 • Tid: 17:20
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 6
18.04.2016

Bildedryss campingtur, del 2

Her kommer del 2 av bildene fra vår telttur nå i helgen. Enjoy :-) 

Som vi koste oss. Det er ingen i hele verden jeg slapper så mye av med, som jeg gjør med Henrik. Hvor som helst, når som helst <3 

- karianne

#natur #telt #camping #telttur #norsknatur #sport #sporty #norge #vestlandet #sinnsro #liveterbestute #friluft #friluftsliv 

 • Dato: 18.04.2016
 • Tid: 19:34
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 6
18.04.2016

Ukens mathandel

Ukens mathandel har blitt gjort, så nå er vi klar for en uke med variert og god mat. I dag hadde vi en kjapp og enkel middag, siden begge har vært på farten. Det ble mager karbonader, speilegg og salat. Resten av uken skal vi ha litt diverse. Scampi, pizza, speltlomper osv. 
  

Nå har vi alt det vi trenger til alle måltider, pluss snacks og frukt. Nå skal jeg bruke kvelden på å forberede meg litt på ting som kommer denne uken. Mye spennende på gang, så sommerfuglene flyr vilt i magen! :D

- karianne

#mat #middag #mathandel #innkjøp #sunn #sunt #godt #suntoggodt #frukt #snacks #middager #lunsj #rema #food 

 • Dato: 18.04.2016
 • Tid: 17:49
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
17.04.2016

Årets første telttur

... check! 

I går la vi ut på årets første telttur. Jeg er ikke vandt til å ha ting på ryggen når jeg går tur, så det å plutselig ha 15-20kg på ryggen i bratt oppoverbakke, det kjentes for å si det sånn. De tynne kalvebeina mine skreik, men vi kom oss opp, og det var så verdt det. Vi var oppe på toppen ca kl 15, så vi hadde mange timer til å bare slappe av og nyte tiden på fjellet i lag. 

Jeg tok en hel haug med bilder, så dette blir første del av bildedrysset som jeg vil dele med dere. Selv om at vi sov helt elendig og at det blåste og frøs ute, så gleder meg allerede til neste tur. Norsk natur er rimelig fin. 
 

 

Mer bilder kommer i morgen. Vi var forresten hjemme rekordtidlig i dag. Vi var hjemme og i seng til kl 09.00. Etter en kald natt med minimalt med søvn, var det godt å få noen timer på puten i sengen. I tillegg har vi fått servert raspeballer/kompler og pinnekjøtt hos mamma og pappa. Så helgen har vært helt topp, og har forsåvidt ingenting å klage på! 

Håper dere hatt en fin helg :-D

- karianne

#friluft #friluftsliv #bilder #bildedryss #vestland #norge #norsknatur #natur #landskap #utsikt #telttur #vilt #fritt #deilig #ro #liveterbestute #camping #telt #vår #trening #tur #livsstil #herlig #sinnsro 

 • Dato: 17.04.2016
 • Tid: 20:27
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4
16.04.2016

Ready to go

Nå as we speak, nærmer vi oss nok toppen hvor vi har planlagt å campe i natt. Sekkene er pakket, turskoene er på og vi er klar for en natt ute. Været ser foreløpig ut til å være på vår side, så veldig fornøyd med det! 
 

 

Begge pakket med dobbelt klesskifte, i tilfelle vi blir våte eller om vi skulle fryse mye i natt. Heller litt for mye, enn litt for lite. I tillegg har vi med oss diverse god mat og andre nødvendigheter. Så spent og jeg gleder meg mye til å oppdatere dere i morgen om hvordan vi har hatt det :-)

Håper dere får en strålende lørdag!

- karianne

#tur #camping #telt #fritt #frittvilt #åpenhimmel #overnatting #ullvang #karitraa #devold #friluft #friluftsliv #herlig #norge #natur #norsknatur #villmark 

 • Dato: 16.04.2016
 • Tid: 15:54
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4
16.04.2016

16.04.2016

Jeg er så glad i dyr, og smelter helt av kattunger, valper, lam, kalver osv. Og våren er jo tiden for både lam, geiteskillinger, kalver osv. Og pappa har fått 3 nye kalver som jeg er helt forelsket i. Så nydelige og så små. Har lyst å ta dem med meg inn i huset og kose med dem 8-) 

Se så herlige. Den nederste ble født i dag, så den er ikke helt stødig på beina enda. Men sprøtt hvor fort de vokser og lærer seg ting. Den som ble født for en liten uke siden, løper nå rundt i bakkene og hopper og spretter. Så de krøkes tidlig. Gleder meg til det kommer enda flere! :-D

_________________________________________________________________________________________

Nå skal ryggsekken pakkes og vi legger ut på en ørliten campingtur med telt og bålmat :-) Dette blir koselig. 

- karianne

#gård #friluft #friluftsliv #dyr #kalv #nyfødt #forelsket #dyre-elsker #gårdsliv #farm #farmen #bonde #bondegård 

 • Dato: 16.04.2016
 • Tid: 12:19
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
15.04.2016

Friyaay

Denne dagen har vært rimelig grei. Startet med en god dæsj vitaminer, før jeg dro med meg Akira ut på powerwalk kombinert med jogg i regnværet. Deretter fikk jeg unnagjort litt jobb og pakket litt varer som skulle leveres senere. Dagen har forsåvidt vært rolig, men effektiv - just the way I like it. Varer har blitt levert til kunder som ønsket påfyll, vi har funnet frem en del utstyr som vi skal ha med på camping i morgen, og vi avsluttet dagen ute hos mamma og pappa. De har nettopp fått to nye kalver, og jeg er helt forelsket. Tok en del bilder av de i dag, så tenkte å lage et eget innlegg om det i morgen :-)
Vi fikk god kvelds med blant annet reker og baguetter, det er lite som slår det på en fredagskveld. 

 

 

Nå har meg og Henrik landet i sofaen hjemme. Så nå skal vi kose oss med den nye episoden av Vikings, før det er natta. Håper dere har hatt en fin fredag :-)

- karianne

#helg #weekend #mat #matprat #reker #fredag #kos #godt #nam #interiør #kosthold #sjømat #digg

 • Dato: 15.04.2016
 • Tid: 22:49
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
15.04.2016

New in; campingstyle

Tidligere denne uken fikk jeg et innfall om at jeg hadde så sykt lyst til å gå tur og dra på camping. Fikk Henrik med på tanken, så plutselig var begge enormt gira. Så på tirsdag dro vi på Gmax og handlet inn det vi manglet, så nå er denne divaen klar for camping... eller glamping..? :-) 
Uheldigvis har været spolert de opprinnelige planene vi hadde, men vi har bestemt oss for å campe allikevel, men bare en annen plass. Så i morgen pakker vi sekken og teltet, og tar oss en aldri så liten telttur i skauen.  

Fornøyd med at jeg passer inn i jr sovepose, da blir det mindre for denne vesla her å bære på. Ikke bare ulemper med å være liten, si. Krysser fingrene for at været blitt litt bedre enn meldt, men vi skal nok kose oss uansett. 

Hva skal dere i helgen? :-)

- karianne

#friluft #friluftsliv #kos #telt #camping #glamping #gøy #natur #fritt #frittvilt #naturliv #norsknatur #norge #nytt #newin #innkjøp #sport #

 • Dato: 15.04.2016
 • Tid: 11:14
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
14.04.2016

Svar på spørsmålsrunden

Jeg har fått flere spørsmål om jeg ikke kan svare på video, men det får heller eventuelt bli en annen gang. Ikke komfortabel med å sitte å prate med meg selv foran et kamera, så det blir skriftlig 8-) 
 

 

Hvor mange har du totalt i teamet ditt og hvor mange firstline?
Jeg har 10 stykker i min firstline, og en plass mellom 30-40 stk totalt i teamet :-)

  


Hvordan vil du beskrive en vanlig arbeidsdag? Hvordan jobber dere?
Mine arbeidsdager kan variere veldig, alt etter hva jeg gjør det til. Men jeg startet som regel med å bla gjennom emails, eventuelle nye kundebestillinger og spørsmål fra teamet, når jeg ligger i sengen via mobilen. Deretter kan det være alt i fra å dra ut å spise lunsj og planlegge med folk i teamet, til å ha laptopen på fanget i sofaen og jobbe via facebook. 

Jeg jobber for det meste via facebook og trives veldig godt med det. Vi jobber mest selvstendig alle sammen, men vi er et team som motiverer, hjelper og støtter hverandre opp når det trengs. I tillegg prøver jeg å være flink å prøve samle teamet til middager, vinkvelder, workshops osv. Slikt syns jeg er veldig artig og det er sjeeelden jeg kjeder meg på jobb, for å si det sånn!


Hvem passer denne businessen best for?
Alle. Det som er så deilig her, er at du kan forme den slik du selv ønsker. Om det er penger, frihet i hverdagen, reiser, å jobbe hjemmefra, eller hva ditt ønske måtte være, så blir det til det du gjør det til. Men det er ikke for de som gjør ting halvveis og som helst liker at andre gjør jobben for dem. Å lykkes kommer ikke gratis, men det er absolutt for alle - du må bare bestemme deg for å gjennomføre :-) 

Er det egentlig gode penger å tjene på det..?
Absolutt. Men dessverre er det alt for mange som tror at dette er en quickfix til å bli rik. Og når de da etter 2-3 mnd ikke har 70 000kr i måneden allerede, gir de opp. Slik er det ikke. Dette er en seriøs business, og du må jobbe for å lykkes. Men gode penger? oh yes. Når jeg så hvilke muligheter for lønn det var i denne jobben når jeg startet, trodde jeg at det var ren bullshit. Men nå er faktisk flertallet av de jeg kjenner i denne jobben godt over ihvertfall oljeindustrilønn, de ligger på over 50 000kr ++ i måneden og høyere! Men nok en gang - det tar i gjennomsnitt 1-5 år å bygge en solid business, så ikke start og tenk at du skal ha 60 000kr på de første månedene. Vær realistisk, gi det tid og jobb jevnt, så har du plutselig en solid økonomi før du vet ordet av det! :-) 

  

Hvordan holde motivasjonen oppe i jobben om en sitter fast og alle rundt en tror det er tull hele greiene?
I starten opplevde jeg at de rundt meg trodde at Forever var et såkalt pyramidespill og bare tull, men etterhvert som de så meg klatre i gradene og til slutt ble leder, har holdningene til folk endret seg helt :-) Tror de fleste nå ser fra mitt ståsted at dette faktisk er en solid business og at dette er noe jeg virkelig liker å jobbe med. 

Men min motivasjon i starten var mest å motbevise folk og meg selv. At dette skulle jeg klare, og at jeg ikke skulle gi opp med engang ting stoppet opp eller ting ble vanskelig. Det er det som er cluet å lykkes i network marketing. Å jobbe jevnt og ikke gi deg selv om du møter små hinder. Kontinuitet. Og det førte til at jeg ble Manager på 6 måneder, noe som jeg aldri i hele verden hadde sett for meg. 

Jeg skriver målene mine ned på papir og har det liggende i stua. Da ser jeg dem hver dag, og det motiverer meg mye. Og jeg deler målene mine med dem i teamet og andre, for å gjøre det litt mer "skummelt" og få litt mer press på meg selv. 

Og hvordan unngår en eventuell skattesmell om en plutselig stiger fort opp i nivåer og får en del utbetalt, slik jeg har skjønt det så kan en få bonus i så og så mange mnd fremover så hver måned er jo vanskelig og forutsi hvor mye en tjener med tanke på og hva en skal skatte?
Jeg vil anbefale alle å sitte vekk litt av bonusen dem tjener hver måned. Og når du føler at du begynner å få litt i inntekt, ta kontakt med skattekontoret, så veileder dem deg. I tillegg er det veldig greit å ha orden på regnskapet fra dag 1 som forhandler, for da blir det lettere for deg når du skal opprette enkeltmannsforetak :-) Men alt dette er slik man kan få hjelp til av skattekontoret og regnskapsførere. 


 

 

Hvor høy er du?
ehehe, rett over dverggrensen! 154 cm.​


Hva er din originale hårfarge?
Kommunegrått. Så kjedelig farge, har ikke hatt min naturlige farge siden barneskolen. 


Har du søsken?
Ja, det har jeg. En storebror som heter Johannes, han er 4 år eldre enn meg. Pluss en søster som heter Marthe, som er 2 år eldre enn meg. Har veldig godt søskenforhold til dem begge, og både snakker og er med dem ganske mye i løpet av en uke :-) 

 Favorittmåltid?
Åh, vanskelig. Er jo en foodie, elsker mat. Men biff er alltid en sikker vinner. Og sushi. Og ordentlig glad i sånn "typisk norsk" mat med brunsaus, som kjøttkaker, steik etc. 


Planer for året?
Åh, har en del drømmer som jeg tenker er planer da. Vi ønsker jo veldig å kjøpe hus i løpet av året. Men vanskelig å finne noe som gjør at vi tenker at "åh, DETTE kjøper vi". Så vi prøver å være tålmodige og ikke kjøpe noe som vi liker sånn halvveis. 
I tillegg har jeg veldig mange planer på jobbfronten, og har mange mål som jeg håper OG har planer om å kunne krysse av før året er omme. Så jeg kjenner at dette året er spennende. I tillegg har jeg litt reising som jeg vil ha unnagjort, så det blir nok et bedre år enn hva 2015 var :-)


Hvordan ser din arbeidsdag ut?
Som nevnt over, varierer den fra dag til dag. Den blir til hva jeg gjør den til, og det er utrolig deilig. Noen dager bruker jeg formiddagen til shopping og ærender, og da tar jeg heller å jobber fra sofakroken på kveldstid. Andre dager er jeg på teamlunsj, farter rundt for å levere og sende varer til kunder etc. Så det varierer veldig, men jeg elsker det!  


Hva er viktigst for deg i en jobb?
Trivsel, absolutt. Og det er derfor jeg elsker denne jobben her, for det går ikke an å mistrives. Jeg jobber med så utrolig fine personligheter hver dag, har herlige kunder, fantastiske produkter og en helt vanvittig karrieremulighet. Så jeg har nå min drømmejobb og jeg er min egen sjef. #fornøyd


Hva er viktigst for deg i et forhold?
At man har det fint i lag. At man ler og har det morsomt sammen. At man kan stole på hverandre, og lojalitet. Støtte, ærlighet og mye kos! :-D

  


Hva er viktigs for deg i et vennskap?
At det går begge veier. At man er der på de gode dagene, og ikke minst på de dårlige dagene. At du kan stole på dem. At det er uanstrengt og at man har det gøy i lag. Ingen sjalusi/konkurrering. 

 

 

-Skal dere noe kjekt i sommerferien?
Vi har faktisk ikke så alt for mange planer hittil, ettersom vi håper på en knallsommer her i Norge. Vi har snakket om camping og litt sightseeing i norge, ettersom vi er glad i naturen. Men det blir nok en sydentur også, litt festivaler. I tillegg skal vi på litt events med jobben min, så dette blir en bra sommer! 

-Har du reist et sted du likte deg godt, både området og hotell? (Storby eller syden) som du anbefaler videre :) :)
Hehehe, nå blir ikke folk som kjenner meg overrasket, - men ja > Polen! Jeg elsker polen, og har vært der 3 ganger hvert år nå de siste årene. 
I Gdansk (by i polen) er  det utrolig fint. Gammel, men utrolig fin arkitektur, utrolig bra shopping, bra (og billig) mat og drikke. og helt vanvittige porsjoner. Så jeg stortrives i Polen. Utelivet kan også være ganske så vanvittig. Så om du ikke har vært i Polen før, så må du faktisk ta turen! 

  

 


Hvordan går det med å vente til å legge seg kl 00:00 og stå opp kl 6? Sliter selv med søvnproblemer og diverse og burde absolutt prøve og få gjort noe med dette!
Det var tungt, for å si det sånn... Jeg har vært helt zombie på dagtid og har slitt med å holde meg våken. Men i går natt sov jeg faktisk som en stein, så det funker. Første gang jeg faktisk har sovet godt og ikke husker noe som helst fra natten. Utrolig deilig. Og etterhvert som søvnmønsteret begynner å bli bra, så kan du sove litt lenger for hver uke! :-) Så bare å bite tennene sammen. Det er hardt de første dagene, men det er normalt at det blir bedre og "normaliseres" etter 3-4 dager. 


Lurer også på om du har fått den økonomiske friheten ganske mange i Forever Living sier de har fått, der de kan slutte i en god jobb og tjene nærmere dobbelt opp en det de gjorde på et år. Høres for godt til og være sant men likevel ser jeg jo bilder av det fantastiske de er med på, sitter i største økonomisk knipen eg noensinne har vært i og går ikke en natt der jeg ikke dagdrømmer om en slik livstil med forever for sove gjør jeg jo ikke, haha! Vet ting ikke kommer på et sølvfat Og at en må jobbe for det men er det faktisk mulig og få en helt økonomisk frihet i så ung alder? :)
Ja! :-) Jeg syns selv at det hørtes for godt ut til å være sant når jeg begynte som ny forhandler, men fant fort ut at mulighetene innen network marketing er helt enorme, og at markedsplanen til Forever er en skattekiste. Men du må jobbe for det. Ingenting som er verdt å ha, kommer gratis Men med viljestyrke, motivasjon og at du er bestemt - da kommer du langt. Det som er så deilig her, er at det går ikke på tidligere jobberfaring eller tidligere bakgrunn. Erfaringen og kunnskapen får du underveis, og du har alltid din sponsor som hjelper, støtter og motiverer. Jeg for min del har fått en helt ny hverdag, til det positive. Så det er verdt å give it a go! Tenk hvor langt du kan komme på bare 6 - 12 mnd? :) 

 

 

Hvordan vil du beskrive deg selv?
Hmm.. Åpen, ærlig, positiv, utålmodig og blid :-) 


Hvordan møttes du og Kjæresten?
Vi møttes via Marthe og hennes daværende kjæreste, Stefan. De har kjent Henrik lenge, og vi ble kjent via dem :-)

Hva er favoritt klesbutikken?
Har forsåvidt ingen favoritt. Handler der jeg finner noe fint. Alt i fra Nelly, Zalando, BikBok, H&M, sportsbutikker +++. Mye nettshopping. 

 

 

Hva er det beste med jobben din?
At mulighetene er ubegrenset. At jeg er min egen sjef og styrer hverdagene mine helt selv. At jeg velger hvor, når og hvor mye jeg vil jobbe, og hvordan jeg vil jobbe. At jeg har blitt kjent med så mange utrolig fine mennesker som jeg har kontakt daglig med. At jeg er en del av en fantastisk gruppe med gode ledere. At jeg har muligheten til å reise, å bruke tiden på mine nærmeste. At jeg kan kvalifisere med til luksusreiser med jobben, bilbonuser etc. At jeg får bonus hver måned. At jeg får velge hvem jeg vil jobbe med. At jeg får hjelpe andre til en bedre hverdag, både via produktene, men også med businessen. I can go on and on. Jeg elsker jobben min, så jeg kunne skrevet i timesvis nå! 8-) 
 


Vist du måtte si en ting, hva er minuset med jobben din?
Hmm. Det må være at det kan bli lite aktivitet og mye god mat. Men jeg har vært flink å passe på å komme meg ut på tur, i tillegg til at jeg har kjørt både C9, FIT1 og halve FIT2-programmet :-) 


Hvordan er det med angsten din nå?
Den er der enda. Men jeg får medisin for angsten og depresjonen, så det er jo bedre. I tillegg så har jeg i jobben min vært flink å utfordre meg selv i små steg, og gjøre de tingene jeg har vært veldig nervøs og stresset for. Så jeg jobber hele tiden med den, men er langt i fra kvitt den. Derfor jobben min som selvstendig forhandler hjelper meg mye, for da kan jeg stresse ned om jeg kjenner det blir for mye, - uten å ha dårlig samvittighet. 

Hva er dine mål framover i jobb og livet?
Har mange mål og planer. Jeg ønsker å kjøpe hus i lag med Henrik, gifte oss og få noen søte små versjoner av oss. Å jobbe meg videre opp i jobben min. Nå for øyeblikket jobber jeg for å klare bilbonus level 1, og vil i løpet av 2016 også kvalifisere meg til Eagle, altså luksus ferie for meg og Henrik og andre kolleger, spandert av firmaet. Har en del andre mål på jobbfronten også, men disse er de som er nærmest nå :-) I tillegg ønsker jeg å hjelpe dem i teamet mitt å jobbe seg nærmere sine hovedmål, og hjelpe andre til å starte sin business også :-) 

Følg meg gjerne på facebook HER :-)
Email: karianne_nesse@hotmail.com 

- karianne

#spørsmål #karriere #selvstendig #selvstendignæringsdrivende #team #gøy #teamwork #spørsmålsrunde #svar #info #meg #facts #moro #inspirasjon #business #fbo #foreverlifestyle #hverdag #luksus #hverdagsluksus 

 • Dato: 14.04.2016
 • Tid: 20:55
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
14.04.2016

Sminkedilla

Jeg har alltid vært en "jåledukke" og er av typen som ikke liker å gå på butikken uten sminke. Jeg har, som de fleste andre jenter på min alder, prøvd ut en rekke ulike merker og typer sminker, men nå har jeg endelig funnet en jeg har landet 100% på. Nå bruker jeg Flawless by Sonya sin sminke, rett fra egen butikk. Det blir nesten ikke bedre enn det, og huden min har blitt utrolig mye bedre enn hva den var før. I tillegg har jeg blitt så gira på å prøve ut ulike sminkemetoder, etter å ha fulgt Miss Sweden - vår ambassadør for sminken, som er så utrolig flink med dette!  

Forelsket i denne kofferten her. Denne godbiten har nå blitt fullpakket og klargjort til en kunde som skal låne denne hjem til seg selv i noen dager, slik at hun får testet i fred og ro. Jeg elsker denne sminken, og det betyr mye at den heller ikke er dyretestet og inneholder aloe vera.  

Om du vil se resten av utvalget og ulike nyanser, så finner du det HER :-) Send meg gjerne en mail om du ønsker å vite mer om hvilke kampanjer jeg har gående nå :-) 
Email: karianne_nesse@hotmail.com

- karianne

#sminke #makeup #make-up #favoritt #flawless #sonya #mote #fashion #velvære #hud #hudpleie #aloevera #foreverlifestyle #helse #aloevera #leapingbunny

 

 • Dato: 14.04.2016
 • Tid: 14:23
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
14.04.2016

Siste timene med spørsmålsrunde

Minner om spørsmålsrunden jeg har gående nå. Jeg tenker å svare på de i kveld, så dette er siste mulighet til å stille spørsmål :-) 
Still spørsmålene i DETTE innlegget!  

Nå skal jeg klargjøre den splitter nye sminkekofferten som jeg har fått inn på lager, proppet med mye fin og herlig sminke. Denne skal ut til kunde allerede i dag, slik at hun kan teste hjemme i fred og ro, og finne sine nyanser og farger :-)

Lag dere en finfin torsdag :*

- karianne

#spørsmål #spørsmålsrunde #hjemmekontor #sminke #gøy #kunde #kunder #askme #hjemmekontor #egensjef #selvstendig 

 • Dato: 14.04.2016
 • Tid: 09:49
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
12.04.2016

Sprek morgen

Ettersom jeg var oppe kl 06.00 i dag, så kom jeg meg tidlig ut av huset og ut på fjelltur. Er så deilig vær her på vestlandet nå for tiden, så jeg gjør alt kan for å utnytte det mye. I dag gikk vi på Seimsvarden, en topptur nesten rett her som vi bor. Bratt, men en veldig fin tur. Akira storkoser seg sånn når hun får gå løs i skogen, og hun er så flink. 
  

Vi delte en proteinbar på toppen og en flaske vann - sharing is caring, ikke sant? 8-) Etter turen tok jeg en liten runde i solariumet, er så bleik at det svir i øynene å se på meg selv for tiden. Så nå er det rett i dusjen!

- karianne

#helse #velvære #trim #trening #norge #utsikt #natur #ut #utno #hund #kjæledyr #fit #getforeverfit2016 #skog #mark #friluft #friluftsliv 

 • Dato: 12.04.2016
 • Tid: 13:04
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
12.04.2016

Utslitt

De siste dagene nå har jeg vært i overkant nedbrutt og utslitt. Jeg har i flere år hatt søvnproblemer, men nå de to siste årene har det blitt en del verre. Jeg hadde i noen perioder sovemedisin hvor jeg sov som en stein, men kuttet de ut etter ikke så lenge. Så nå er jeg back on scratch, hvor jeg ikke får sove lenger. Har hatt et elendig søvnmønster siden februar (da jeg sluttet med søvnhjelpen), så nå er det 1 stk relativt sliten og trøtt frøken som sitter og skriver. 

Det er sprøtt hvor mye søvn påvirker livskvaliteten. Når man for hver dag som går, er hakket mer sliten, demotivert og lei, så sier det seg selv at det sliter på psyken, humøret og dagsformen. Så nå har jeg fått fingeren ut, var på behandling i går og har fått legetime for å forhøre med mer om søvnen i morgen. Så nå skal det bli fortgang på sakene, slik at jeg kan fungere optimalt igjen. I mellomtiden har jeg fått beskjed på om ha faste vaner på søvnmønsteret mitt, og har dermed ikke lov å legge meg før kl 00.00, og skal stå opp kl 06.00 hver morgen - uansett om jeg sover på natten eller ikke. Det er for å ikke lure hjernen og søvnfysiologien til å tro at jeg ligger å sover i 11-12 timer, til tross for at jeg ligger våken i sengen. Så dette er første dagen hvor jeg la meg sent og stod opp kl 06.00, så jeg er småtrøtt, med andre ord 8-)

Den første uken med den nye leggerutinen min kommer til å bli hardt, og det blir nok noen laaange dager, men jeg tror det blir verdt det etterhvert. Så lenge jeg får ihvertfall noen timer på øyet hver natt, så er det bedre enn ingenting. Så da er det bare å hente fram viljestyrken og presse meg ut av sengen tidlig om morgenen, og få ekstra ut av dagen. 

Nå skal jeg straks bytte klær, ta med meg Akira ut på tur og klarne hodet litt og få øynene ordentlig opp. Håper dere får en fin tirsdag :-)

- karianne

#søvn #hverdag #problemer #kvalitet #helse #psykisk #psykiskhelse #velvære #kropp #hode 

 

 • Dato: 12.04.2016
 • Tid: 09:06
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
11.04.2016

Bli kvitt restene.

Ettersom vi bare er to stykker som spiser middag her hjemme hver dag, blir det fort rester av ulike matvarer. Som tacolefser for eksempel. Så i dag ble det en typ speltlompepizza, men at jeg heller brukte restene av de grove tacolefsene som vi hadde igjen etter tacomiddagen for to dager siden. Godt og enkelt, og i tillegg så slipper vi å kaste unødvendig med mat :-)  

Jeg brukte grove tacolefser, kyllingkjøttdeig, løk og ost. Det ble nesten som en calzone proppet med mye fyll, så dette var veldig godt! I dag har vi i tillegg tatt ukens mathandel, så nå er jeg klar for mange gode og varierte middager. 

Håper dere har hatt en fin mandag :-)

- karianne

#mat #matprat #middag #sunt #godt #suntoggodt #salat #helse #hverdag #matvaner #vaner #livsstil #rester #tips #middagstips 

 • Dato: 11.04.2016
 • Tid: 19:57
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 5
10.04.2016

Summervibes

Nå er det endelig ordentlig knallvær på vestlandet, og jeg bobler over av sommerfølelse. Vi startet dagen med en fjelltur på veten, og herlighet så deilig det var. Turen er ikke så lang, men skikkelig bratt. Jeg fikk kjørt meg, for å si det sånn. Svett og fæl, men så sykt fin utsikt på toppen. Og naturen generelt, nå når alt er så grønt og fargerikt. Livet er best ute, det er det ingen tvil om. 
 
Ååå, mine to fine <3 
Velfortjent proteinbar på toppen.  

Det er lite som kan måle seg med vestlandet på dager som dette her. Det gledes å se at værmeldingene viser slikt vær fremover, så det blir godt å få vært mye ute. Møtte forresten på hoggorm, så bare å se seg for når man er ute å går i terrenget. 

Dagen ble avsluttet med grilling hos Johannes, etterfulgt med et deilig bad. Sliten i beina etter bratte bakker, så det var godt å marineres i badesalt og varmt vann. 

Håper dere har hatt en finfin søndag og er klar for morgendagen :-)

- karianne

#tur #helse #trening #fjelltur #fjell #utsikt #natur #norsknatur #landskap #veten #vestlandet #vestland #nordhordland #utno #velvære #fit #aktivitet #koselig #tungt #svett

 • Dato: 10.04.2016
 • Tid: 21:40
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4
10.04.2016

Girlsnight

På fredag hadde jeg en storslått dag altså. På kvelden samlet vi girlsa og overrasket Astrid, for å gi henne en feiring med alle jentene samlet. Sjelden alle samles i lag, så dette var så koselig og artig. Vi koste oss med taco, frukt, ost, kjeks og vin, champagne, drinker +++. Vi vet å kose oss, for å si det sånn. Jeg kjente det på kroppen dagen etterpå, og det fristet ikke akkurat å bruke dagen derpå på fullt kjør med dugnad, men det gikk greit. 


Se så digg? Therese disker opp som bare det. 

 

Som vanlig glemmer jeg alltid å dra frem kameraet og ta bilder etter forberedelsene, så det får jeg bli flinkere til etterhvert. Men hadde ihvertfall en utrolig fin kveld, og jeg har det alltid så artig med disse snuppene her. Gleder meg til neste gang, wihu :-D

- karianne

#girlsnight #jentekveld #fest #kos #vennskap #venninner #gøy #moro #fredag #helg #frukt #vin #champagne #hverdag #luksus 

 • Dato: 10.04.2016
 • Tid: 12:31
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
08.04.2016

Nytt familiemedlem

I går våknet jeg til snap av pappa, og på snappen var det en helt nyfødt kalv. Åh, jeg smelter helt, den var så fin. Så det første jeg gjorde når jeg stod opp, var å dra ut til mamma og pappa for å se kalven. SÅ FIN. Jeg elsker våren når det kommer nyfødte kalver, lam etc. De er så herlige når de er små, jeg har ikke ord. 

Det var en kamp i seg selv å få sett kalven, for å si det sånn. Disse kyrne er helårkyr (kan jeg kalle det det?) altså de går ute hele året, så de har store beiter som de går på. Og jeg tok med meg Akira (som ikke var en kjempemessig ide), og hadde kameraet i den andre hånden. Staket meg rundt i myren og ujevnt terreng med hendene fulle, og med hull i støvlene. Not cool, men så verdt det når vi fant kalven. Moren var så forsiktig og passet så utrolig godt på, og det var så fint å se på. Gårdslivet er ganske fint til tider!
Se så fin og liten <3 


The crew. Disse ser ut som badass rockstars, hehehe

 

Åh, nei, dette var stas. Så fin babycow, og jeg håper det kommer enda flere. Våren er fin altså! :-)


- karianne

#gård #dyr #kyr #ku #kalv #vår #herlig #søt #dyreelsker #kjærlighet #mor #mamma #søt #koselig #gårdsliv #farm #farmen 
 

 • Dato: 08.04.2016
 • Tid: 10:25
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
08.04.2016

Early morning

God morgen, dere. I dag var jeg usedvanlig tidlig oppe og utav sengen. Akira har alt fått sin første luftetur, og jeg har spist frokost. Deilig å stå opp så tidlig innimellom og få noen ekstra timer ut av dagen. Ser ut som det blir ordentlig knallvær i tillegg, så da kan jeg ikke klage. 

Det har vært en deilig og rolig morgen hittil. Spiste frokost mens jeg fikk jobbet litt og lagt igjen noen ord til teamet, før dagen starter helt for fullt. Er så spennende tider nå fremover i teamet, at det kribler i magen av bare tanken. Jeg har et stort mål som jeg iherdig jobber meg i mot, og flere i teamet har det samme. Så nå gir vi gass for å se både komfortsone, business og bonus vokse. GØY! 

 

Fresh start på dagen og på helgen. Nå skal en drøss med varer pakkes, sendes og leveres, pluss så kjenner jeg at kroppen endelig begynner å bli frisk nok til en powerwalk. Så dette blir med andre ord en finfin dag og en deilig fredag. 

Lag dere en fin dag, folkens! :D

- karianne

#jobb #karriere #kos #hjemmekontor #egensjef #frihet #livsstil #sunn #sunt #suntoggodt #helse #velvære #business #selvstendig #selvstendignæringsdrivende #gøy #foreverlifestyle

 • Dato: 08.04.2016
 • Tid: 08:12
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
07.04.2016

10 ting som irriterer meg

Tenkte å lage et megatypisk blogginnlegg, nemlig 10 ting som irriterer meg. Jeg føler jeg stort sett er positiv og blid, men som alle andre har jeg mine irritasjonsmomenter. Here we go;
 

* Tregt/dårlig nett - aaah. Dette irriterer meg helt enormt. Når forsåvidt nesten alt av min business foregår over nett og det er her jeg jobber mest, så hater jeg når det er så vidt at nettet går på frem. 


* Kø - det her irriterer vel alle? Det blir i tillegg enda mer provoserende om det er på grunn av en som har kjørt seg tom for drivstoff på motorveien, en som skal kverulere med kassadamen eller hun som ikke tar opp lommeboken/passet/ID etc før det er hennes tur.


* Folk som sniker i køen - fuck you. Respektløse, irriterende og hensynsløse folk, her blir jeg hissig altså! 8-) Det er for all del verre for deg å stå i kø, enn det er for meg, ja. 


* Sure folk i serviceyrket - om det du sitter i kassen på rema, om du kjører buss, er selger på cubus eller hva det enn måte være, put on a smile. Når du er i sercivebransjen må du jobbe deretter. Alle har dårlige dager, selvsagt. Men ikke glefs til folk eller vær frekk da. 


* Folk som alltid må ha det moro på andre sin bekostning - ja, de fleste har selvironi og kan le av seg selv. Men nå tenker jeg på den type person som rett og slett ikke har det helt bra med seg selv før han har gjort litt narr av deg foran hele gruppen. Vær så snill, stop it. Må være slitsomt å ha dette som en trang 24/7. 

 
* Falske folk - typ "ååå, så fin du var i den kjolen" når de ikke mener det. Why bother å si noe? Eller sånne folk som gir falske forhåpninger til folk som et mønster. Du er ikke frekk selv om du ikke gir komplimenter og er overhyggelig. 


* De som alltid er sent ute - alle har dager der man bommer på tiden, trafikken eller beregningen innimellom, men noen folk har dette nesten som en kronisk sykdom. Når du avtaler kl 13, men personen ikke dukker opp før 13.20 > HVER GANG. åh, jeg river av meg håret av sånne 8-) 


* Venner som kun er venner når det passer dem - da er det vel ikke et vennskap, er det vel? Slike "venner" har jeg begynt å bruke lite tid og energi på, endelig. Ikke vær h*n som kun tar kontakt når du trenger hjelp, når du kjeder deg eller når du trenger noe. Et vennskap innebærer også å bry seg, være der for personen om noe er gale, støtte hverandre osv. 


* Folk som går sakte fremfor deg, men som ikke slipper deg forbi - å hjelpes, dette er sånn jeg blir helt gal av (hehehe, her er henrik enda verre enn meg igjen). Om du går i senteret og noen fremfor deg går i sneglefart men samtidig blokkerer hele veien, og du prøver på et vis å finte deg forbi, men de nekter. AAARH. 

* Folk som er full i prat, men null handlinger - actions speaks louder than words! Dem som sier dem skal ditt og datt, men aldri gjør det. Du kommer ikke lengre med mye prat, men no action. 

 

Nå følte jeg meg voldsomt negativ her, haha. Nå skal jeg hive meg i dusjen, rydde litt hus og gjøre det klart til workshop med noen fine jenter fra teamet. Verdens beste jobb <3 

Forslag til flere slike innlegg jeg kan lage? :D


- karianne

#humor #10 #10ting #typiskblogg #morsomt #irritasjon #irriterende #personlig #artig #vittig #meg 

 • Dato: 07.04.2016
 • Tid: 13:07
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
06.04.2016

Hvorfor stresser vi oss syke?

Jeg, blant tusenvis av nordmenn, og folk i resten av verden, har gjort det. Gjør det nå. Hvorfor tar vi ikke grep før det har gått for langt? Vanskelig å svare på, akkurat fordi jeg har gått i samme «fellen» selv.

Vi er i full gang med det nye året. Nye forventninger ? høye forventninger. Til oss selv, til andre, til jobben, til skolen, karakterer, kropp, penger ? alt. De fleste av oss har veldig høye forventninger ? spesielt av oss selv. Hvorfor er det slik? Må vi alltid prestere best? Hvorfor må vi alltid ha toppkarakterer, klatre opp i gradene på jobb, ha en svær vennekrets, flat mage osv? Man streber konstant mot noe, og ofte streber vi mot noe som ikke gir oss glede eller positivitet i hverdagen. Vi streber etter å få personer til å like oss, personer som ikke bryr seg. Why bother? Bruk tiden på de vennene du har rundt deg som bryr seg, og liker deg for den du er. Hvorfor slite seg halvt i hjel på et studie som du egentlig ikke vil ta, men du gjør det fordi du føler du må? Hvorfor grue deg til å dra på jobben og stresse deg gjennom en arbeidsdag, der du mistrives med både jobb og kolleger? Det er nettopp disse tingene her som bryter oss ned, bit for bit. Hvorfor holder vi på slik?
 

Nå mener ikke jeg at det bare er å droppe ut av studiene, si opp jobben på dagen osv, men alt kan endres. Du må ikke påbegynne et studie om du vet innerst inne at du gjør dette bare fordi det ser bra ut på papiret. Om du vantrives i den jobben du er nå, let etter ny jobb. Start ditt eget. Spør om å bli flyttet. Altså, det jeg vil frem til; ingenting endres om du selv ikke tar grep. Jeg tok grep. Jeg orket ikke å leve mer med den hverdagen som jeg hadde, fordi jeg hadde det ikke bra. Jeg ba om hjelp, jeg sa fra meg min gamle jobb, startet eget og bygger nå min egen hverdag. Min egen business, min hverdag, mitt liv, min jobb, - min sjef.

  

Mange kjemper hver dag mot klokken, mot tiden og går med klump i magen og dårlig samvittighet fordi dem ikke får gjort det man helst skulle ha gjort eller ville ha gjort. Og fordi man ikke får tid til å ta hensyn til seg selv og sine behov. Det verste jeg ser er når folk gjør det samme som jeg gjorde. Å ignorere problemene, å fortsette i samme mønster ? helt til det sier stopp. Ikke la det gå så langt. Det er så vanskelig å komme seg opp igjen på overflaten, og det er ikke verdt det. Ta hensyn til deg selv ? uansett. Kutt ut det som sliter på deg psykisk. Uansett om det er et vennskap, et forhold, en jobb, eller en utdanning du angrer på at du startet. Det er aldri, og da mener jeg aldri for sent å velge en ny vei å gå. Av og til må man gi opp på det trygge og ålreite for å få det gode og det bedre.

 

Jeg er i hvert fall uendelig takknemlig for hvor langt jeg har kommet. Det er selvsagt opp og nedturer, men det er lettere å stå opp om morgenen. Jeg har endelig en jobb jeg kan 100% si at jeg elsker, jeg klarer ikke å ta fingrene av fatet. Jeg har snudd fokuset til de vennene jeg vet bryr seg, som bidrar til positivitet i hverdagen min, og jeg er flinkere til å ta hensyn til meg selv. Så det blir altså lysere etter hvert :-)

Email: karianne_nesse@hotmail.com   

 

- karianne

#psykisk #psykiskhelse #helse #velvære #selvtillit #selvbilde #viktig #personlig #dagenssamfunn #samfunn #problemer #jobb #karriere 

 • Dato: 06.04.2016
 • Tid: 18:19
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
06.04.2016

Rolige dager

Formen har så smått begynt å bli bedre, men jeg er langt i fra topp enda. Men det gjør forsåvidt ikke noe, så lenge jeg får i meg mat og kan jobbe litt. I dag har jeg tatt med meg kontoret opp i sengen. Var så sliten når jeg åpnet øynene, så da tok jeg laptopen med til sengs. 


 

MEN - det er bare å bite tennene sammen, hive i meg mye varm melk med honning og paracet, for jeg har invitert en knippe flotte damer fra teamet mitt, hjem til meg i morgen. Da blir det vinkos, samtidig som jeg kjører en workshop med litt forhandlertrening til dem. Så gøy å kombinere business and pleasure. Jeg kjeder meg ikke på jobb, for å si det sånn - syk eller ei! :D

- karianne 

#syk #influensa #jobb #karriere #moro #hjemmekontor #kos #chill #sengekos #egensjef #frihet 
 

 • Dato: 06.04.2016
 • Tid: 12:34
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 6
05.04.2016

Sick

Jeg har blitt syk, så det er ikke så mye fart i meg om dagen. I natt var det helt krise, og jeg var helt utkjørt når jeg stod opp i dag. Jeg har jo i utgangspunktet ganske vanskeligheter med å sove og har hatt søvnproblemer i mange år, men i natt var det en helt ny level, haha. Full i feber, så i hele natt har jeg bare lagt og vridd meg, og vekslet mellom å være helt dønn gjennomvåt av svette, - og til å rett etterpå kjempe for å holde varmen og fryse meg ihjel. 

Det eneste fornuftige jeg har gjort disse to dagene er å jobbe (lenge leve jobb fra pc og mobil altså) og ryddet pittelitt i huset. Sjefen (les:meg) er nemlig så ok type at jeg har fått fri med lønn. Grei deal det. Men jeg klarer aldri helt å holde fingrene borte fra fatet, så jeg har kost meg med litt jobbing fra sengen og fra sofaen :)  

Slik ser vi ut for det meste. Akira blir alltid enda mer brelete og baby når hun merker jeg ikke er helt i form, så jeg lider ingen nød :-)
Håper dere er friske og raske, og har hatt en fin uke så langt!

- karianne

#helse #syk #influensa #hjemmekontor #egensjef #business #karriere 

 • Dato: 05.04.2016
 • Tid: 13:38
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
04.04.2016

Lørdagens kos.

Jeg og Henrik hadde som tidligere nevnt, vært i lag i 3 år på lørdag. Så da ville jeg overraske han med en aldri så liten kosedag. Dagen startet med at vi spiste en god frokost i lag med Astrid og Christian, før jeg og Henrik kjørte til byen. Stakkars Henrik hadde fått beskjed om å ta med seg en god jakke og tursko, så han gikk i to dager og trodde at vi skulle hive oss på en tur i storm og øsregn. Men det var ingen tur inni bildet, jeg hadde booket et stort hotellrom til oss, og planlagt at vi skulle ut å spise osv. Han ble lettet når han fikk høre noen av planene for dagen, for å si det sånn 8-) 

 

Etter å ha slappet litt av på hotellet, dro vi ut på en italiensk restaurant og spise lunsj og tok oss hver sitt glass vin. Deretter gikk vi til Scotsman for å se Arsenalkampen. Scotsman er absolutt en sportsbar som er innafor å besøke når du skal se fotball. Storskjermer, burgere, øl, vin, nachos +++. Så her ble vi sittende i en knappe to timer og kose oss med øl, vin og fotball. 

Senere på kvelden hadde jeg booket bord til oss på Big Horn. Her trodde Henrik at det var bare jeg og han som skulle ut og spise, for å så dra hjem til hotellet og slappe av for kvelden, men det var det ikke. Jeg hadde invitert våre nærmeste venner og familie med på middagen og invitert dem som ville med tilbake på hotellet vårt etterpå. Alt det her glemte jeg helt av å ta bilder av, men det var utrolig koselig. Så vi ble en god gjeng som spiste deilig biff, før nesten alle av oss dro tilbake til hotellet, drakk litt og koste oss. Endte selvsagt opp med en aldri så liten bytur i tillegg, så det var en utrolig vellykket helg. Henrik var strålende fornøyd, og det var jeg også! Så glad for å ha så fine folk i hverdagen vår, og så gøy at dem ville være med å overraske mannebeinet mitt :-)

 

For en finfin helg vi har hatt. To fulle dager fylt med mange av våres favorittpersoner, mye vin og champagne, god mat og mye gøy. SÅ GLAD.

- karianne

#middag #date #hotell #luksus #hverdag #jubileum #venner #vennskap #fest #party #vin #champagne #mat #matprat #biff #gøy #moro #helg #overraskelse #par #kjærester #samliv #samboer #kjærlighet

 • Dato: 04.04.2016
 • Tid: 18:36
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4
04.04.2016

For en herlig helg

Åh, jeg vet ikke hvor jeg skal begynne engang. Denne helgen har jeg hatt det så utrolig gøy, og jeg har storkost meg. Fredagen dro vi på overraskelsesbesøk til Astrid og Christian, etter å ha planlagt det med Christian i over en uke. Astrid ble ihvertfall overrasket, og vi hadde det kjempe artig. Vi spiste både nachos og oreokake, spilte spill og drakk en drøss med champagne og vin. 10/10 kveld, rett og slett. Så koselige folk som vi har det så morsomt i lag med! :D 
Heheh, dette bildet elsker jeg :D
Fine Astrid <3 

 

Tusen takk for en utrolig gøy kveld, vi gleder oss allerede til neste gang. Heldig som har så fine folk i hverdagen min!

- karianne

#moro #venner #vennskap #kos #fest #champagne #hverdagsluksus #gøy #overraskelse #fredag #helg #kake #vin #spill #spillkveld 

 • Dato: 04.04.2016
 • Tid: 12:33
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
02.04.2016

Overraskelse til verdens fineste

Siden jeg og Henrik har vært i lag i 3 år i dag, så ville jeg gi han en liten overraskelse. Han har fått beskjed om å pakke fjellsko, så stakkaren tror vi skal gå på Ulriken eller noe i drittværet i dag 8-) MEN ingen tur i dag. Jeg har booket et stort hotellrom til oss i byen i dag som vi skal ha til i morgen. På dagtid hadde jeg booket kinobilletter til oss, til en film som vi har hatt lyst å se lenge. I tillegg tok jeg han med på en ny restaurant som vi også har hatt lyst til å prøve! :-D 

Nå ligger vi nok på hotellet og slapper av (dette innlegget er nemlig forhåndsskrevet, så mer detaljert innlegg kommer i morgen). I kveld har jeg en siste overraskelse til han, men i frykten for at han stikker innom bloggen i løpet av dagen, våger jeg ikke å skrive det her enda :-) Men ihvertall.. I går pakket jeg en koffert med klær osv til oss som jeg hev i bilen før han kom hjem fra jobb. Da pakket jeg champagne, champagneglass, klær til både dagtid og kveldstid til begge, og annet småtteri som vi trenger i løpet av en dag. 

Bilder av dagen og et mer utfyllende innlegg kommer i morgen, når vi er vel hjemme igjen. Nå skal jeg kose meg med my boyfriend og gi han den ekstra oppmerksomheten jeg syns han fortjener! :-)

Håper dere har en fin lørdag!

- karianne

#overraskelse #overraskelse #hotell #date #kino #romantisk #jubileum #helg #kos #kjærlighet #kjærester #kjærestepar #par 

 • Dato: 02.04.2016
 • Tid: 16:26
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
02.04.2016

3 år med verdens beste.

I dag er det 3 år siden jeg ble i lag med min bestevenn,- Henrik. Jeg skal prøve å unngå å skrive et langt, klissete innlegg nå, men han er jo min all time favourite. Jeg er heldig som har en så fin mann i livet mitt. En som vet alt om meg, en jeg vet alt om. Å ha en å dele alt med, alle de fine minnene, og en som støtter meg 100% når ting er vanskelig. Henrik er den personen jeg har det gøyest med i hele verden, og vi har det så artig i lag. Min bestevenn, min største fan, den fineste jeg vet om, og med et stort hjerte av gull. 

Jeg setter så utrolig stor pris på deg, du er fantastisk. Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten deg, og jeg hadde hatt en kjedelig hverdag. Du gir dagene mine farge, mye moro og latter, og mye kos og kjærlighet. Du er god som gull, og jeg er så heldig som har deg.  

Jeg elsker den pittelille familien vi har blitt. Meg, deg og Akira. Trekløveret, hah. Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten deg, og jeg er så glad for at du holder ut med meg. 

Jeg elsker oss to i lag, den teite interne humoren vår, alle hverdagsglimtene vi har, alle minnene vi har, alle reisene vi har vært på, og gleder meg til alt som kommer fremover også. Du er best i hele verden, kattefar! 

Jeg elsker deg! 

- karianne

#kliss #kjærlighet #par #familie #kos #3år #jubileum #kos #kjærester #kjæreste #par #love 

 • Dato: 02.04.2016
 • Tid: 14:14
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
01.04.2016

Surprise

(Forhåndsskrevet innlegg)

Nå as we speak har jeg og Henrik nok akkurat kommet inn i huset på Sotra, hos Astrid og Christian. Astrid hadde bursdag i forrige uke, men har ikke kommer hjem fra jobb før denne uken her. Så da har vi planlagt hele uken å overraske henne, ettersom hun ikke har hatt en ordentlig feiring enda. Så da har Christian disket opp med kamskjell (som han har dykket og hentet selv, btw!!), og jeg har bakt favorittkaken hennes, nemlig oreokake! Så jeg tror hun blir glad, og ikke minst overrasket. Man blir aldri for gammel for ballonger, kaker og gaver. Og vin og champis da ;-) 

Gratulerer så mye med overstått, verdens fineste Astrid. Jeg er så glad for hvor godt vennskap vi har hatt de siste årene, og jeg setter utrolig stor pris på deg. En av mine solide bff's som jeg har så mange artige minner med, og jeg gleder meg til enda flere! LOVE YOU!

- karianne

 

#overraskelse #kake #oreo #oreokake #vin #champagne #surprise #bursdag #venn #bestevenn #selskap #gøy #moro #party

 • Dato: 01.04.2016
 • Tid: 19:00
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
01.04.2016

Oppskrift; wok med spicy scampi.

Etter jeg la ut middagen min for noen dager siden, har jeg fått litt etterspørsler om jeg kan poste oppskriften, so here you go;Du trenger;
Scampi 
Chili
Hvitløk 
Gulrot
Rødløk
Brokkoli
Sukkererter Mariner scampien med finhakket chili og hvitløk, og en liten dæsj matolje. Hakk opp de grønnsakene du vil ha med i woken, og start stekingen. Husk å ikke stek alt samtidig, ettersom noen av grønnsakene trenger lengre tid. 
Jeg starter alltid med brokkoli og gulrot først, så tilsetter jeg løk og sukkerertene når brokkolien og gulrøttene nesten er ferdig. 

Stek scampien i en annen panne, og bland alt sammen når både scampien og grønnsakene er ferdigstekt. Til dressingen trenger du;
Mager kesam 
Sur-søtsaus. 


Jeg blandet en god dæsj mager kesam med en liten dæsj sur-søtsaus, så smakte jeg den til, slik at jeg fikk den sånn jeg liker den best. 


 

Veldig godt og utrolig enkelt. Woken kan du selvsagt mikse og trikse med, slik som du selv ønsker. NYT :-)

- karianne 

#mat #kosthold #sjømat #asia #godt #sunt #sunn #suntoggodt #oppskrift #matprat #middag #digg 
 

 • Dato: 01.04.2016
 • Tid: 14:09
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0

Om meg

Karianne Nesse

Jeg heter Karianne Nesse, og er 23 år gammel. Bor sammen med kjæresten min, på landet utenfor Bergen. Blogger om hverdagen generelt, oppturer og nedturer, interiør, mat og drikke - og litt til =)

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no