hits
31.03.2018

En deilig dag

SAMSUNG CSC

Hei dere.

I går hadde vi en utrolig fin dag på tur. Vi gikk rundturen fra Krossane og Gladihaug, og det var helt nydelig. Været var perfekt, temperaturen var deilig og selskapet var som alltid bra. Akira var i ekstase, og var mildt sagt helt vill i knickersen. Hun elsker jo både snø og turer, så dette var perfect match. 
 

Denne turen var veldig fin, og jeg kan egentlig ikke skjønne at vi ikke har gått den rundturen før. Jeg gleder meg til å gå den flere ganger, men neste gang håper jeg det er snøfritt. Det var tungt å gå i snøen, og det var omtrent klink is hele veien nedover. Men foruten om det, så var det helt perfekt. 

- bildedryss - 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Det var utrolig godt å få bevegd litt på kroppen igjen. Det har - ikke overraskende, vært mye god mat og drikke i påsken. Så det var deilig å gå en lang tur og lette litt på flesket. Skrittelleren viste rundt 20 000 skritt når jeg la meg i går, så det var jeg fornøyd med. Nå derimot, ligger jeg utslått på sofaen. Jeg merker godt at det har vært mange dager med stort trøkk, som igjen setter sine preg på formen. Så nå må jeg ta litt hensyn til kroppen, og bare lade opp litt.

Hva gjør dere om dagen? 

30.03.2018

DIY; påskebordet

SAMSUNG CSC

Hva synes dere om denne lille påskeharen? 
Dette ble en veldig enkel måte å dekke bordet på, med et hint av påske. Jeg er ikke så flink med borddekking, men dette synes jeg ble veldig søtt og koselig. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Jeg har brukt egg, lin-servietter og hamptrå. Veldig enkelt, ingen avansert oppgave i det hele tatt. Serviettene er forresten fra Home & Cottage, og jeg elsker dem. 

SAMSUNG CSC

Jeg skulle tegne på egget selv, men det ble fullstendig katastrofe. Så nå har vi et par egg som er full i kulepenn, og som ser ut som noen forvridde forsøk på et kaninfjes, haha. Så da ble det klipp og lim fra google isteden, men jeg synes det ble et greit resultat! 

SAMSUNG CSC

Hva synes dere? :) 

 

#diy #borddekke #påske #påskepynt #gjørdetselv #hjemmelaget #pynt #dekor #interiør #interiørglede #borddekking #detaljer #stue #spisebord 

 • Dato: 30.03.2018
 • Tid: 17:09
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 2
29.03.2018

Vinneren av årets påskekonkurranse

Først må jeg bare takke for engasjementet rundt konkurransen jeg la ut i forrige uke. Jeg hadde helt oppriktig ikke trodd at så mange kom til å melde seg på, så det var utrolig moro. Når det er sagt, så har jeg trukket en tilfeldig vinner av alle som var med i konkurransen, og den heldige vinneren er SOLGUNN EIDE. 

 

Gratulerer så mye, du har vunnet alt på bildet. Ta kontakt med meg på facebooksiden der du deltok i konkurransen, så skal jeg få pakken avgårde til deg! :-) 

SAMSUNG CSC

Til dere andre som deltok, men ikke vant, så kommer det flere konkurranser med tiden. Men tusen takk for alle som har meldt seg på, det setter jeg stor pris på. Håper dere får en strålende påske <3 

 • Dato: 29.03.2018
 • Tid: 18:24
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 5
29.03.2018

Takeaway tuesday

Ah, ser ikke dette digg ut? 

SAMSUNG CSC

Vi valgte å ta med oss takeaway hjem fra handling i går, for å slippe å lage middag. Herlighet for et kaos det var på butikkene. Påskehandel og julehandel får virkelig frem det verste i folk, haha. Men nå er vi ihvertfall ferdig med det, og fra nå av blir det kun kos. 

SAMSUNG CSC

Vi bestilte takeaway fra Sumo, som jeg synes har veldig god sushi. Henrik derimot er ikke så gira på det, så det ble en lett blanding av sushi, våruller og bao bun. Har dere forresten smakt bao buns? Selve brødet er så syyyykt godt, og jeg får vann i munnen bare av å tenke på det. 

SAMSUNG CSC

Slitne etter storhandelen, dro vi hjem og spiste. Etter det var vi helt tappet for energi begge to, så vi hadde en rolig kveld resten. Camilla kom på besøk, og det er alltid et gledelig gjensyn. Vi fikk tatt igjen mye mas og fjas, sett paradise (hello guilty pleasure), og kost oss litt sammen. Hun kommer på besøk nå straks igjen, og jeg gleder meg. Jeg holder på å lage biff, så skal vi videre på bygdepub etterpå.

Jeg tror denne kvelden blir rimelig bra! :)

27.03.2018

Gla'påsk

____________________________________________

Flere som er klar for påsken? 

Jeg blir så gira over årets påske, at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Jeg håper på en noenlunde "aktiv" påske i år, for jeg er så lei av å føle meg rundt som et eple. Jeg ser både i speilet (og på bildet under) at fjeset mitt aldri har vært så rundt, bløtt og godt før, haha. Så jeg er glad for at været er meldt til å være helt nydelig, slik at vi får vært en del ute. Dette er første påske på noen år hvor vi ikke har hatt mange konkrete planer, og det er veldig deilig. Så denne uken kommer vi til å ta dag for dag - og kose oss sammen. Jeg gleder meg som en unge til Henrik skal ha fri i en liten uke, so happy. 

SAMSUNG CSC

I dag har vi handlet inn mat og drikke til påsken, og holy shit for et kaos. Folk blir jo helt sprø for at butikken skal være stengt i noen dager, haha. Jeg blir jo helt svett av sånne situasjoner, så jeg ville bare komme meg ut derfra. Men nå har vi ihvertfall fått tak i den maten vi ville ha, så det er nå bra. 

 

Nå som det mest stressende med påsken er over (haha..) så kan påsken komme for fullt. Påsken er en utrolig koselig tid, og jeg gleder meg til å være med mine nærmeste. Mye sier meg at dette blir en sykt fin uke, og det gledes! 

Hva skal du i påsken? :)

 • Dato: 27.03.2018
 • Tid: 16:36
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 3
26.03.2018

Random facts

Jeg har kronisk rhinitt.
Det er betennelse i slimhinnen i nesen. Det gjør at jeg er konstant tett i nesen og er tungpustet. Sykt irriterende, haha. 


 

Jeg har en guilty pleasure for reality tv.
Jeg elsker trash tv, helt enkelt. Så programmer som "paradise", "farmen", "the real housewives" osv, det går rett hjem her, si. 


 

Jeg klarer ikke å gå uten neglelakk.
Jeg tror jeg har hatt neglelakk på fast hver eneste dag siden jeg var typ 14 år. Så nå føler jeg meg naken og .... rar (?) uten. So girly, i know.

SAMSUNG CSC

Jeg var storbruker av hair extensions før.
Håret mitt var konstant kort, slitt og skadet, så jeg tydde til hårforlengelse. Jeg brukte extensions fast hver dag i ca 4 år. Herregud for en pain in the ass det var - sykt glad for å være over det stadiet der 8-) 

 


Har vært sinnsykt avhengig av nesespray - i lange perioder. 
Sprøtt at man kan bli avhengig av dette. Og det er jo overhode ikke bra heller. I den verste perioden hadde jeg så vidt nesevegg igjen, fordi alt var omtrent etset vekk. Da fikk jeg panikk og tok en rehab fra nesesprayen. Miss you </3 :pPppPp

 

Jeg klarer ikke å gå i annet enn joggeklær hjemme. 
Det første jeg gjør når jeg kommer hjem, er å hive av alle klærne og hoppe i kosetøyet. Jeg føler meg fanget i typ dongeribukser, bh og stramme klær, så det går alltid i joggis her. 

 

Jeg elsker å plage. 
Stakkars Henrik som må holde ut med at jeg bikker til plagehumør x-antall ganger i løpet av en uke. Synging, dansing, kniping og kiling må han bite i seg. I tillegg at jeg liker å ligge på lur for å skremme han. I love dat. 

 

Del gjerne noe random om deg selv i kommentarfeltet - jeg elsker sånt =D 

 

 

 

 

 • Dato: 26.03.2018
 • Tid: 16:36
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
25.03.2018

Støtt gatehunder i Bosnia

Er det en ting som stikker ekstra dypt i hjertet mitt, så er det når dyr ikke har det bra. Dyreplageri, hjemløse dyr og dyr som lider, er helt forferdelig. Som mange vet, så var Akira tidligere gatehund i Tyrkia, når hun var valp. Vi fikk henne når hun var ca 1 år, og det tok ikke lang tid før vi merket at hun tydelig har blitt mishandlet som hjemløs hund. Hun bærer enda preg av det, men det har kommet seg utrolig mye de to årene som vi har hatt hun. Det gjør meg så sint, rettere sagt forbanna, at folk finner seg til å mishandle, bruke vold og gjøre grusomme ting med uskyldige, forsvarsløse vesener. 

 

Jeg vil derfor bevisstgjøre dere på en norsk, frivillig organisasjon som har som formål å redde hjemløse hunder i Bosnia. Med alle midlene de får inn, bruker de mye tid, energi og penger på å gi hundene ly, mat, omsorg og medisinsk hjelp. Organisasjonen drives av 4 ulønnede personer i Norge som styrer det administrative og den daglige koordineringen av hundegården. 


koser seg i hundegården - hvor det er trygghet, mat og omsorg
 

Ettersom at dette er en frivillig organisasjon og de jobber ulønnet, trenger de alt av donasjoner og bidrag som de kan få. Ikke nok med at hundegården går på sprengt kapasitet og har hele 130 hunder som skal mates daglig, vaskes og stelles med - blir de også vaksinert, ID-merket, sterilisert, renset for parasitter, orm og lus og etter hvert også adoptert. Men det begynner å bli fryktelig trangt og tragedier står i kø utenfor hundegården. Så hjelp dem å hjelpe. 

Om du vil støtte dem med noen kroner, så kan du gjøre det HER. Alle monner drar, og sammen kan vi utgjøre en stor forskjell. Mange av de tidligere hjemløse hundene har allerede fått nye, trygge og gode hjem her i Norge - men det gjenstår enda alt for mange. Om du vil følge arbeidet dem gjør, så finner du dem på facebook HER. Her deler de daglige updates, og du får se hvor mye dem får gjort i løpet av en uke. Jeg blir stadig rørt, og jeg synes de gjør en fantastisk jobb. Om du vil lese enda mer om organisasjonen, hundene som søker adoptivforeldre og mer - så kan du lese på nettsiden HER

Hjelp meg gjerne med å nå enda flere, ved å dele dette innlegget. Desto flere vi er som bidrar med adopsjoner, donasjoner og bidrag, desto flere hunder får et nytt og bedre liv <3 

 • Dato: 25.03.2018
 • Tid: 18:44
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
25.03.2018

DIY - påskepynt

 

SAMSUNG CSC

Pleier dere å pynte mye til påsken? 

Jeg personlig har ikke noe behov for det, men i år fikk jeg lyst å pynte litt ihvertfall. Ikke mye da, for jeg er litt kresen, haha. 
Jeg ville ha en enkel pynt, så da kjøpte jeg trollhassel, noen små pynteegg fra søstrene grene, og så har jeg prøvd å pynte noen egg selv. Mitt lille hobbyverksted (og resultatet) så ut som et barneskoleprosjekt, haha. Så til neste gang må jeg smøre meg med mer tålmodighet, og kanskje legge sjelen mitt litt mer i det. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Haha, se disse da? Not my finest work, for å si det sånn 8-) 

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Jeg blåste tom noen vanlige egg, kjøpte hobbylim og glitter, og satte i gang. Jeg skulle hatt enda flere egg å hengt opp for å få det finere, men det gikk tomt for både egg og tålmodighet. Men det får være nok påskepynt for i år - så blir det kanskje litt bedre til neste år :) 

 

Pleier dere å pynte til påsken?

 

 

#interiør #interiørglede #diy #gjørdetselv #påske #påskepynt #dekor #dekorasjon #trollhassel #stue #stil #design #mitthjem #hus #hjem #husoghjem 

 • Dato: 25.03.2018
 • Tid: 15:24
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 3
23.03.2018

Fridayvibes

TGIF
__________________________

Henrik har fri i dag, så vi har hatt en avslappende kosedag hittil i dag. Jeg elsker at han har langhelg annenhver helg, da får vi kost oss sammen på formiddag også. Vi bestilte forresten nytt gulv til hele andre etasje forrige uke, så jeg håper vi får hentemelding på det i dag. Det hadde vært greit å få det i hus, slik at når oppussingsånden kommer over oss - så er alt klart. 
 

Vi har mange prosjekter på gang, både inne og ute. Nå er boden omtrent 90% ferdig, og det er bare småplukk igjen. Vi har en del restekapp igjen, som vi har begynt å lage blomsterkasser av. Gøy å kunne utnytte materialet mest mulig, og ikke minst lage ting selv. 

SAMSUNG CSC

I kveld blir det en rolig kveld med lasagne, tv og opplading av batteriene. Jeg skal i 25 års feiring i morgen, så jeg må samle litt krefter før den tid. Så i morgen blir det en rolig formiddag, før det braker løs på kvelden :) 

Hva gjør dere denne helgen?

22.03.2018

Opptil 50% hos PictureIt - kun i dag!!

Reklame // annonselenker fra PictureIt

_________________________________________

PictureIt feirer over 30 000 følgere på facebook i dag, og kjører i den forbindelse storsalg med opptil hele 50% rabatt på nettbutikken sin - kun i dag. Så i dag har dere muligheten til å sikre dere mange godbiter til fine priser. Har dere forresten sett de kule koppene de har fått inn? De likte jeg dødsgodt. 

De har alt i fra armbånd, kopper, plakater og putetrekk med ulike tekster, sitater og dialekter. Her er det interiør og gaver med personlig preg - og det liker vi jo? 


- noen av mine favoritter - 


"Du og jeg" kopper finner du her

SAMSUNG CSC

"mamma og pappa" postere finner du her

SAMSUNG CSC

"du og jeg" postere finner du her

SAMSUNG CSC

"du å eg" poster finner du her

SAMSUNG CSC

"hverdagslykke" poster finner du her

"herr og fru" putetrekk finner du her                            "du og jeg" putetrekk finner du her

 

For å se resten av sortimentet, så kan du klikke deg inn HER. Husk at salget kun varer ut dagen i dag. 

Shop till you drop, de har veldig bredt utvalg! =D 

 • Dato: 22.03.2018
 • Tid: 18:32
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 1
22.03.2018

Før og etter - stuen vår

Jeg elsker før og etterbilder, så nå tenkte jeg at jeg skulle dele resultatet av stuen vår. Siden vi har flyttet inn, har vi gjort en del endringer. Deriblant stuen. Her inne har vi malt veggene, byttet gulv og stylet med andre møbler. 

FØR: 

ETTER:

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Hva synes dere? :)

#interiør #hus #hjem #husoghjem #pynt #stil #dekor #detaljer #vårstyling #føretter #før #etter #sammenligning #oppussing #gjørdetselv #diy #interiørglede #hobby 

 • Dato: 22.03.2018
 • Tid: 16:32
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 0
21.03.2018

GIVEAWAY; påskeegg

SAMSUNG CSC

ITS GIVEAWAYTIME 

Juhuu, det nærmer seg påske, og det feirer jeg med en liten giveaway til dere. Så nå kan dere vinne alt på bildet, som består av både litt godis, litt egenpleie og litt pynt. Det minste påskeegget er i metall, og kan brukes som pynt. 

For å delta i konkurransen må du like facebooksiden min HER og kommentere konkurranseinnlegget. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

LYKKE TIL <3 

 

 

#giveaway #påske #påskesnop #godteri #godis #konkurranse

 • Dato: 21.03.2018
 • Tid: 19:55
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 3
21.03.2018

Spring wanties

Reklame//annonselenker
_____________________________________
 

Våren nærmer seg, og det er ikke noe å stikke under en stol at jeg har lyst å fornye litt i garderoben. Og her regner jeg med at jeg ikke er den eneste? Jeg kom nylig over en side jeg ikke har vært innom før, nemlig CELLBES. Her fant jeg noen pieces som jeg tenker jeg må anskaffe meg til våren, i tillegg til at dem har mange fine basisplagg. Og en god nyhet er at nå får vi alle 100kr rabatt for hver 500kr vi handler for helt frem til 30 mars. Kan ikke kombineres med andre rabatter og tilbud.
Bruk koden "18003".

 

Her er mine favoritter: 


 1. blomsterjakke her                              2. gul jakke her                                        3. kjole her             

            

4. blå dongeri her                                                               5. svart dongeri her      

 

   6. boots her                                             7. sneakers her                                     8. støvler her         


 

Se den blå dongeribuksen da? Den skal jeg uten tvil ha, so pretty. Kjenner jeg meg selv rett, blir nok noe av det andre på bildene med hjem også, haha. Jeg har også en rar ting for gule jakker. Jeg elsker dem, og vil ha omtrent alle jeg kommer. Påske hele året, si. Du finner også klær til ham, samt ting til hjemmet.

Du finner hele sortimentet her! 

 

 

#mote #klær #sko #antrekk #fashion #outfit #sko #sneakers #boots 

20.03.2018

Fett hår, grandis og sofaen

.... er mine siste dager kort oppsummert.

Formen er helt på tryne, og jeg får ikke gjort så mye. I går var det helt krise, og omtrent alle planene mine ble lagt på hyllen. Jeg fikk tatt meg en dusj og fikk rengjort håret i det minste, haha. Så magefølelsen sier at det blir en rolig uke. Det er kjipt å klage så mye på formen og helsen her inne, men faktumet er jo at det preger hverdagene mine ekstremt mye. Så det blir liksom ikke så mye spennende å dele, inspirerende innlegg og mye moro. Meeen alt kan jo ikke være glitz and glam heller, så det går greit. Jeg må bare være flink å tilpasse aktiviteter og ting som må gjøres, etter dagsformen og hvilke signaler kroppen sender :-) 

SAMSUNG CSC

I dag har jeg tatt meg en tur, luftet hodet og fått bevegd kroppen litt. Det gjorde godt, og jeg må utnytte siste rest av finværet. Vi har vært bortskjemt med mye sol og godvær de siste ukene, så det var ingen overraskelse at regnet måtte komme nå. Vi er jo tross alt på vestlandet, haha. Men regn eller ei, så går vi fine tider i møte. Påsken er rett rundt hjørnet, det er bare noen få uker til jeg får Stine på besøk, og våren nærmer seg. Så livet ser lyst ut altså :)

 

19.03.2018

Nytt design

 

Nå ble det litt freshere her inne, gitt. 

Det var på tide med et nytt design, og ikke minst et mobilvennlig design. Så det var deilig med en liten oppussing her inne. Og heldig som jeg er, så fikk jeg god hjelp av snilleste Alexandra, som er mye flinkere med dette enn meg.

SAMSUNG CSC

Tusen hjertelig takk for at du stiller, du er en knupp! Instagrammen henens finner dere forresten her! =D 

Hva synes dere om designet?
Yey or ney? 

 • Dato: 19.03.2018
 • Tid: 16:19
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
15.03.2018

Lysere tider

SAMSUNG CSC

Åh, så deilig det er at det går mot lysere tider. Skarpt og fint dagslys, fuglekvitter og mildere dager. Det har jeg lengtet etter nå. Og i tillegg har jeg savnet bra kameralys, haha. Godt lys har jo alt å si når man tar bilder, og vintertiden gjør det vanskelig å få knipset ordentlig. I tillegg letter jo lysere dager ekstremt mye opp på humøret, og det er jo veldig deilig. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Vasen er fra Greengate, og jeg elsker den. Den er enda større enn hva den ser ut til på bildene, og jeg synes den er så fin. 

 

Ellers så merker jeg at jeg er tappet for inspirasjon og motivasjon for tiden. Jeg har ikke så mye å blogge om, så det blir mye mas og fjas. Formen er langt fra på topp, og jeg orker ikke å gjøre så sykt mye. Så jeg har ikke å mye spennende å by på, haha. Men jeg håper det letter snart, og at jeg er sterkere tilbake senere. I mellomtiden får dere holde ut med litt tørrprat :-) 

 

 

#interiør #interior #interiørglede #hus #hjem #dekor #greengate #kjøkken #vårthjem #mitthjem #husoghjem #pynt #stil #desig #minstil #mitthus 

 

 • Dato: 15.03.2018
 • Tid: 16:27
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 5
14.03.2018

Le kitchen

SAMSUNG CSC

Siden disse bildene ble tatt, har jeg malt peisveggen i samme farge som resten av kjøkkenet. Personlig synes jeg det ble mye finere. Skjenken har jeg selv pusset opp, dette var tidligere en gammen furuskjenk. Så nå synes jeg endelig at kjøkkenet begynner å bli så smått ferdig, det mangler bare noen småting. Og den ene tingen som mangler, er nye barstoler til øyen. Det gleder jeg meg sånn til, for det kommer til å utgjøre en stor forskjell. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Jeg elsker disse krukkene her. De er så store og elegante - og det liker vi jo 8-) De er fra Drømmehjem, og de har andre varianter i samme stil også. Nå skal vi forresten snart kjøpe gulv til andre etasjen også, så nå er det nok ikke så alt for lenge til det begynner å skje litt fremgang der også. Så det blir gøy, og jeg gleeeeder meg til å vise dere underveis! =D 

 • Dato: 14.03.2018
 • Tid: 17:06
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 0
13.03.2018

Gjestesnapper på interiørkonto

Hei dere!

I dag er det noe gøy, småskummelt og spennende på gang. Jeg er nemlig gjestesnapper på interiørsnappen som heter "instahomes", og det synes jeg er utrolig artig. Jeg har fulgt denne snapkontoen uendelig lenge, for det er så mange flinke folk der inne. Som deler tips, interiør, deler av sine personlige sider - og mye mer. Og det er sånn jeg elsker. 

på instagram heter jeg kn.interior  for de av dere som er interessert i interiør, hus og hjem. 

 

I går var en lang og slitsom dag. Jeg stod opp kl 06 for å dra til byen for å ta MR. Jeg lå og svettet i MR-maskinen i en hel time, og det slet på tålmodigheten, haha. Men deilig å ha det gjort, så det blir spennende om de finner ut noe. Etter MR og litt shopping, dro vi til Marthe for å spise lunsj. Hun stilte med koldtbord, som var midt i blinken. Når jeg kom hjem, var jeg helt kaputt. Så det ble en to timers middagslur, etterfulgt av enda flere timer på sofaen. Det er ikke mye som skal til før formen detter i kjelleren. Men nå er ihvertfall utredningsprosessen i full gang - og det er deilig, det! 

 

Meeen uansett - om dere vil følge meg bak "instagram-fasaden", så er det frittfrem for å legge til instahomes på snapchat. Jeg kommer til å vise en del av huset, og da også de "stygge" rommene som ikke har blitt delt på nett enda. Så i dag er det no filter-tuesday på gang, for å si det sånn. Men jeg håper dere liker det =D 

 

 

 • Dato: 13.03.2018
 • Tid: 16:07
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 0
12.03.2018

En deilig helg på fjellet

SAMSUNG CSC

Åh, for en fin helg vi har hatt på Kvamskogen. Det var akkurat dette jeg trengte nå, og det var deilig å kun være meg, Henrik og Akira på tur. Kremen, si. Vi har hatt knallsol og perfekt skiføre, fulle magesekker og fine dager. Det er så deilig å "rømme" hjemmefra, trekke til fjells og bare koble av litt. Luffe rundt i ullundertøy, spille brettspill og ha fyr i peisen. Jeg elsker hyttelivet, og skulle absolutt vært her enda lenger. Men vi får heller satse på en ny hyttetur snart. 

 

Den indre gamlingen og fjellgeiten i meg kommer frem på sånne plasser som dette - og jeg elsker det. Selv om jeg var rævva på langrenn, så var det også gøy. Og bare det å ikke ha mas og fjas rundt seg hele døgnet, puste frisk fjelluft og bare ta ting i eget tempo, er så vanvittig deilig. Åh, denne frøkna må kjøpe seg en hytte...........

- bildedryss - 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Haha, se på snuppa da? Hun har også kost seg denne helgen, og hun  e l s k e r  snøen. Hun får helt klikkebye av det, og det er så artig. Hun har brukt helgen til å spinne i snøen, samle på isklumper og lage gul snø, haha. Nå er jeg bare så glad, for denne helgen har vært så fin. Skikkelig kvalitetshelg med min lille familie <3 

 

 

#familie #hytteliv #kos #fjelltur #hytte #hyttetur #kjærester #samliv #kos #familiekos #romantisk #hjemmebakst #bakst #helse #mentalhelse #psykiskhelse #trening #moro #ski #friluft #friluftsliv #kjærlighet 

11.03.2018

Ikke akkurat Petter Northug

SAMSUNG CSC

Hei dere!
Nå sitter jeg med beina på bordet, og ser over bildene fra gårsdagen. Vi tok oss en tur på langrenn, noe som er alt for mange år siden sist. For min del da, Henrik og jeg er på ulike planeter når det kommer til dette. Jeg er seriøst bambi på isen, og jeg er så forbaska pysete når det kommer til nedoverbakker. Jeg synes det er gøy når det går bortover, og når det er slakke bakker. Men når bakkene blir for bratte, feiger denne frøkna ut. Da ringer alle alarmer i angsten min, og jeg har mest lyst til å grave meg ned i snøen. 

Den første timen gikk veldig knirkefritt, for da var det mest bortover og oppover. Problemene kom ikke før vi skulle ned igjen fra fjellet, haha. Mitt største problem er at jeg ikke klarer å verken svinge eller bremse ordentlig. Jeg vet ikke om det er de svake kalvebeina mine som svikter, eller om det er det at jeg hadde alt for store skisko på meg. Kanskje en kombinasjon av begge deler? Jeg trynte ihvertfall en del ganger, og Henrik fikk ledd fra seg litt. Jeg hadde en stor bakke som jeg suste helskinnet gjennom, og gjett om jeg var stolt? Det var det eneste punktet på den turen at jeg følte meg litt som en Northug jr. 

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Men det var god stemning ihvertfall. Det var fantastisk snø, sol, vi hadde sekken full i godsaker - og vi fikk kost oss mye sammen. Og ikke minst så fikk vi ledd en del også. Det er ikke bare bare når gamlemor skal ha debut på ski, for å si det sånn. Og fy søren så deilig det var å komme seg på en liten hyttetur. Vi har fått senket skuldrene, nytt fjelluften, luffet rundt i ull og bare nytt tiden. Jeg var ikke klar for å dra hjem allerede, helgen har flydd avgårde. 

SAMSUNG CSC

Nå er vi hjemme igjen, og er snart klare for en ny uke. Jeg skal ta MR i morgen, for å komme et skritt videre i utredningen min. Så i morgen er det tidlig opp for å dra inn til byen, før det er videre på lunsj hos søsteren min :-) 

 

Har dere hatt en fin helg?

 

 

#helg #hytte #hyttetur #hytteliv #kvamskogen #fjellet #fjellhytte #snø #langrenn #kvalitetstid #avslapning #slappeav #sinnsro #trim #trening #ski #skitur #kvamskogen #kjærestetur #kjæreste #samliv #helse #mentalhelse #psykiskhelse #friluft #friluftsliv #dnt #natur #norsknatur 

09.03.2018

Klar for hyttelivet

Juhuu, tipp hvem som endelig skal få dratt på hyttetur? 
Jo, det er jo denne gnomen her, så klart. Så nå er bilen proppet med ski, ullklær, kvikklunsj og god mat. Det blir deilig med en helg på fjellet med mine to favoritter. Det er lenge siden sist vi var på hyttetur, så nå var det på tide. Jeg skulle så veldig gjerne ønske at vi hadde vår egen hytte. En hytte som vi kunne ha brukt titt og ofte, og som jeg kunne brukt som en "rømningsmulighet" når behovet er der. Men så godt etablert er vi dessverre ikke enda, så det får bli når vi har blitt litt eldre. Enn så lenge får vi nøye oss med å leie, og det er jo så klart ikke et problem. 

SAMSUNG CSC

Nå er vi veldig klar for å innlosjere oss på hytten, få på tøflene og fyre i peisen. Åh, jeg elsker sånne helger som dette. Vi har også fisket frem mine gamle langrennski som jeg brukte på barneskolen (.....long time, no see), så vi får se hvordan skiferdighetene mine er. Og ikke minst standen på skiene. Om jeg er en liten Northug junior, så må jeg vurdere å investere i nye ski. Men kjenner jeg meg selv rett - så er jeg langt i fra noe proff på det punktet der, haha. 

Håper dere får en fin helg! :)

08.03.2018

Oppskrift; hjemmelaget granola

SAMSUNG CSC

Som dere sikkert har skjønt fra forrige uke, så har jeg blitt hekta på kesam og granola. Jeg synes det er tidenes snack, så jeg tenkte jeg skulle dele oppskriften jeg har brukt. 

Du trenger: 
60 g havregryn
40 g valnøtter
40 g mandler
10 g kokosstrø
25 g solsikkekjerner
25 g rosiner 
1 ss smør
1 - 2 ss forever bee honey (mørk honning)
1/2 ts kanel
en klype salt

SAMSUNG CSC

Dette gjør du:
1. Hakk mandlene og valnøttene i mindre biter, før du blander dem med resten av ingrediensene. Bland alt sammen i en stekepanne i lag med honningen og smøret. Stek alt sammen på middels varme, frem til blandingen har blitt fin og gylden. Det tar omtrent rundt 5 minutter. 

2. Avkjøl granolaen på bakepapir, før du tar den i en krukke/boks med lokk. 

SAMSUNG CSC

Jeg anbefaler forresten å lage dobbel porsjon (eller mer), for det ryker fort når du først har blitt gira, haha. 

Nyt :-)

 

 

#mat #matprat #matglede #oppskrift #granola #snacks #snack #sunn #sunt #godt #suntoggodt #hjemmelaget #hjemmelagetmat #sogood #helse #kost #kosthold #vaner #lunsj #frokost #sågodt 

07.03.2018

Babysitter

SAMSUNG CSC

Hey guys!

I dag er det en busy day igjen her i gården. Jeg passer Selma og Leon (mine to små tante-elsklinger), og det er mye å holde styr på. Jeg hentet dem fra skolen når jeg kjørte Henrik på jobb, så nå har det vært middag og lekser på tapetet. Sprøtt hvor mye energi kidsa har, haha. Jeg er på et heeelt annet nivå, for å si det sånn. 

 

Men det er så fascinerende å følge dem. Å se dem vokse opp, og se hvordan de utvikler seg - år for år. Tiden løper avgårde, det er jo ikke lenge siden de var småtroll som ikke kunne gå. Så jeg skjønner godt at foreldre stresser over tiden, og synes at de vokser alt for fort. 

SAMSUNG CSC

Nå skal mamakari snart få dem i seng, før det er opp for å kjøre dem til skolen i morgen. Etter kidsa er levert, må jeg hjem for å pakke. Vi drar å hyttetur i helgen, noe jeg har gledet meg sååå vanvittig lenge til. Så på fredag drar vi til Kvamskogen, og skal ha en avslappende weekend getaway. 

Det gledes!

07.03.2018

Good mornin'

SAMSUNG CSC

Jeg elsker disse kaffekoppene fra Ikea. Så enkle, fine og minimalistiske. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Jeg trenger forresten litt tips fra dere. Hvordan i all verden holder dere hvitt tøy - helt hvitt? Jeg bruker vanish, men synes ikke det blir noe bedre. Så det tar ikke lange tiden før både håndklær, sengetøy og topper er gule og misfarget. 

Så fyr gjerne løs med tips og råd =D 

 

 

#interiør #interiørglede #hus #hjem #husoghjem #interiørdekor #dekor #dekorasjon #pynt #detaljer #kaffe #ikea #kahler #omaggio #soverom #pynteputer #vårthus #diy #gjørdetselv

 • Dato: 07.03.2018
 • Tid: 10:12
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 4
06.03.2018

Siden sist

Nå har det vært stille her i noen dager, av den enkle grunn at jeg nesten ikke har vært hjemme de siste tre dagene. På lørdag hadde vi en fin dag i byen, for å ha en forsinket bursdagsfeiring for pappa. Vi startet kvelden på Escape room, hvor vi løste gåter og oppgaver i en time. Vi klarte vel å merke ikke å komme oss ut av rommet i tide, og vi var rett og slett ikke flinke nok. Haha, man kan ikke alltid vinne. Men det var gøy, og jeg gjør det gjerne igjen. 

Etter en time med hjernetrim, dro vi til Roll and Rock American Diner for å spise og kose oss. Dette er en diner i sentrum, som er så gjennomført og koselig. 50talls og veldig amerikansk, med god mat og god service. Så her vet jeg at jeg kommer til å ta turen innom flere ganger. Vi spiste oss stappmette på burgere, før vi gikk videre for å spille shuffleboard. Etter mamma og pappa tok til fornuft og reiste hjem, var kidsa på byen til siste nikk. Så det var med andre ord, en veldig fin og artig kveld. Det er gøy å samles sånn som dette og bare ha det kjekt i lag! =D 

 

- bildedryss - 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

I går var vi hos mormor, samt på farten rundt om, så jeg var ikke hjemme før kl 22 i går kveld. Så i dag har jeg en rolig dag hjemme, for å hente inn igjen litt energi og bedre form. Så det blir ikke så mye mer enn litt husrydding, serie og sofasliting herfra i dag. Men det er helt greit, jeg kjenner at det er det som trengs nå :) 

Hva gjorde dere i helgen? =)

02.03.2018

Vet å kose seg, si

SAMSUNG CSC

Åh, dette her altså. Jeg er så glad i skalldyr, og jeg tror jeg kunne ha spist det hver dag. Kjedelig for min del, så er Henrik derimot ikke like ivrig etter det som meg. Så det blir ikke spist så ofte som ønsket, men jeg pleier å kose meg med kreps og vin når Henrik jobber sent. Da er gamlemor fornøyd, si. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Anyways, over til noe annet - er det flere som lider av denne kuldebølgen som er nå? Jeg var på ingen måte klar for det her nå, haha. Jeg var klar for våren, deilige varmegrader og tynnere ytterjakke. Men så plutselig kommer det -11 grader og slår oss rett i fleisen. Håper det går over fort, for denne kulden er ikke noe for meg altså 8-)

 

Uansett, håper dere får en fin start på helgen! =D 

 

01.03.2018

Måneden som gikk - februar

Månedens opptur: 
Det må nok være valentinsdagen, for her hadde vi en veldig fin og koselig dag hjemme - kun oss to. Vi spiste god mat, drakk prosecco, så på serie og bare slappet av. 

SAMSUNG CSC

Månedens nedtur: 
At formen er konstant dårlig. Det er så slitsomt å være så tappet for energi og føle seg så elendig, dag etter dag. Men heldigvis har legene hintet litt om hva det kan være, og jeg er nå i full gang med utredning. Så det letter nok på samvittigheten og motivasjonen å få vite 100% hva det er som er i veien. 

Månedens antrekk: 
Jeg går jo nesten kun med joggeklær og meeeeget komfortable klær, så månedens antrekk fra en av de få dagene hvor jeg ordnet meg, nemlig jumpsuiten som jeg brukte i 30 års dag. Synes den er så fin. 

SAMSUNG CSC


Månedens sang:

Justin Timberlake - Man of the Woods


Månedens film/serie:

Vi har nettopp sett ferdig hele første sesongen med "Altered Carbon". En serie som er litt utenom det vanlge, med Joel Kinnaman som hovedperson. Det er jo et pluss, for jeg har veldig sansen for han, hehhee.  


Månedens måltider:Månedens gøyeste:

Det må være 30års festen vi var for to uker siden. Det var sinnsykt artig, og vi hadde det veldig gøy. Noe som ble godt lagt merke til dagen derpå, haha. Månedens innkjøp: 

Jeg har ikke handlet så mye annet enn interiør denne måneden. En stor og nydelig boblevase fra Greengate, en drøss vårnyheter fra Ikea og litt andre godsaker til hjemmet. 

__________________________________________________________________________________

Sooo, det var min februar kort oppsummert. Tiden går så fort, så jeg liker å alltid kikke litt tilbake på ukene som har vært!
Hvordan var deres februarmåned? 

Om meg

Karianne Nesse

Jeg heter Karianne Nesse, og er 23 år gammel. Bor sammen med kjæresten min, på landet utenfor Bergen. Blogger om hverdagen generelt, oppturer og nedturer, interiør, mat og drikke - og litt til =)

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no