hits

Publisert den 31.03.2018 - Helse og trening

En deilig dag

SAMSUNG CSC

Hei dere.

I går hadde vi en utrolig fin dag på tur. Vi gikk rundturen fra Krossane og Gladihaug, og det var helt nydelig. Været var perfekt, temperaturen var deilig og selskapet var som alltid bra. Akira var i ekstase, og var mildt sagt helt vill i knickersen. Hun elsker jo både snø og turer, så dette var perfect match. 
 

Denne turen var veldig fin, og jeg kan egentlig ikke skjønne at vi ikke har gått den rundturen før. Jeg gleder meg til å gå den flere ganger, men neste gang håper jeg det er snøfritt. Det var tungt å gå i snøen, og det var omtrent klink is hele veien nedover. Men foruten om det, så var det helt perfekt. 

- bildedryss - 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Det var utrolig godt å få bevegd litt på kroppen igjen. Det har - ikke overraskende, vært mye god mat og drikke i påsken. Så det var deilig å gå en lang tur og lette litt på flesket. Skrittelleren viste rundt 20 000 skritt når jeg la meg i går, så det var jeg fornøyd med. Nå derimot, ligger jeg utslått på sofaen. Jeg merker godt at det har vært mange dager med stort trøkk, som igjen setter sine preg på formen. Så nå må jeg ta litt hensyn til kroppen, og bare lade opp litt.

Hva gjør dere om dagen? 

Publisert den 30.03.2018 - Interiør

DIY; påskebordet

SAMSUNG CSC

Hva synes dere om denne lille påskeharen? 
Dette ble en veldig enkel måte å dekke bordet på, med et hint av påske. Jeg er ikke så flink med borddekking, men dette synes jeg ble veldig søtt og koselig. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Jeg har brukt egg, lin-servietter og hamptrå. Veldig enkelt, ingen avansert oppgave i det hele tatt. Serviettene er forresten fra Home & Cottage, og jeg elsker dem. 

SAMSUNG CSC

Jeg skulle tegne på egget selv, men det ble fullstendig katastrofe. Så nå har vi et par egg som er full i kulepenn, og som ser ut som noen forvridde forsøk på et kaninfjes, haha. Så da ble det klipp og lim fra google isteden, men jeg synes det ble et greit resultat! 

SAMSUNG CSC

Hva synes dere? :) 

 

#diy #borddekke #påske #påskepynt #gjørdetselv #hjemmelaget #pynt #dekor #interiør #interiørglede #borddekking #detaljer #stue #spisebord 

Vis flere innlegg