hits

Publisert den 31.03.2016 - Blogg

Ferdigtrent hjemme i stua.

Dag 18 på FIT2-programmet har vært utrolig gøy. Programmet er hardt, men det får fart på kroppen altså. Vi har sluttet å trene på treningstudio nå, og trener heller hjemme i stuen. I dag var det så artig, jeg har så mye energi. Danset mellom settene og storkoste meg, rett og slett. Svett som en hyse, men fy søren så digg når jeg var ferdig! Digg å tenkte på at jeg allerede er over halvveis i programmet, og jeg er sykt spent på å se resultatene når jeg er finito. 

 

Her er noen av dagens øvelser. Avslutter som regel alltid med en av mine favorittbarer, smaker som pepperkakedeig, noe jeg eeelsker! Disse finner du forresten her! Nå avsluttes dagen med en kjapp powerwalk i marken! :-) Feelin' sporty today, høhø.

- karianne

#trening #helse #protein #proteinbar #kosthold #hjemmetrening #fremgang #helårskroppen #fit #workout #trim #tur #treningsprogram #velvære #psyke

Publisert den 31.03.2016 - Blogg

Dagens middag

Etter noen timer med deilig hjemmespa, litt jobb og litt hjemmesyssel, så var det på tide å lage middag til Henrik kom hjem fra jobb. I dag ble det wok med chilimarinert kalkunfilet, hvitløksbrød og restene av gårsdagens hjemmelaget sursøt-dressing. Normalt sett kjører vi ikke to dager på rad med wok, men siden vi ikke kommer til å være noe særlig hjemme i helgen, ville vi spise opp grønnsakene før de ble ødelagt. Så da ble det to dagers med wok, men det gjør forsåvidt ikke noe. Wok er supergodt, og jeg lager alltid ekstra mye slik at Henrik kan ta med seg litt til lunsj dagen etterpå. Jeg hiver ikke alle grønnsakene i samtidig, ettersom noen trenger lengre tid enn andre. Så jeg starter alltid med brokkoli og gulrot først, så når de nærmer seg ferdig, tilsetter jeg løken og sukkerertene. Jeg liker ikke at grønnsakene er for bløte, jeg liker de helst med litt crunch :-)Kalkunen skar jeg opp i biter og marinerte med litt matolje, finhakket chili og hvitløk. 

 

Resultatet ble supergodt, og digg at vi i tillegg hadde litt rester av gårsdagens hjemmelagde sursøte-dressing! :-)
 

- karianne 

#mat #kosthold #matprat #oppskrift #middag #sunn #sunt #godt #suntoggodt #hjemmelaget #kjøkkenkos #kos #helse #hverdag #grønnsaker #kjøtt

Vis flere innlegg