hits
31.03.2016

Ferdigtrent hjemme i stua.

Dag 18 på FIT2-programmet har vært utrolig gøy. Programmet er hardt, men det får fart på kroppen altså. Vi har sluttet å trene på treningstudio nå, og trener heller hjemme i stuen. I dag var det så artig, jeg har så mye energi. Danset mellom settene og storkoste meg, rett og slett. Svett som en hyse, men fy søren så digg når jeg var ferdig! Digg å tenkte på at jeg allerede er over halvveis i programmet, og jeg er sykt spent på å se resultatene når jeg er finito. 

 

Her er noen av dagens øvelser. Avslutter som regel alltid med en av mine favorittbarer, smaker som pepperkakedeig, noe jeg eeelsker! Disse finner du forresten her! Nå avsluttes dagen med en kjapp powerwalk i marken! :-) Feelin' sporty today, høhø.

- karianne

#trening #helse #protein #proteinbar #kosthold #hjemmetrening #fremgang #helårskroppen #fit #workout #trim #tur #treningsprogram #velvære #psyke

 • Dato: 31.03.2016
 • Tid: 19:56
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
31.03.2016

Dagens middag

Etter noen timer med deilig hjemmespa, litt jobb og litt hjemmesyssel, så var det på tide å lage middag til Henrik kom hjem fra jobb. I dag ble det wok med chilimarinert kalkunfilet, hvitløksbrød og restene av gårsdagens hjemmelaget sursøt-dressing. Normalt sett kjører vi ikke to dager på rad med wok, men siden vi ikke kommer til å være noe særlig hjemme i helgen, ville vi spise opp grønnsakene før de ble ødelagt. Så da ble det to dagers med wok, men det gjør forsåvidt ikke noe. Wok er supergodt, og jeg lager alltid ekstra mye slik at Henrik kan ta med seg litt til lunsj dagen etterpå. Jeg hiver ikke alle grønnsakene i samtidig, ettersom noen trenger lengre tid enn andre. Så jeg starter alltid med brokkoli og gulrot først, så når de nærmer seg ferdig, tilsetter jeg løken og sukkerertene. Jeg liker ikke at grønnsakene er for bløte, jeg liker de helst med litt crunch :-)Kalkunen skar jeg opp i biter og marinerte med litt matolje, finhakket chili og hvitløk. 

 

Resultatet ble supergodt, og digg at vi i tillegg hadde litt rester av gårsdagens hjemmelagde sursøte-dressing! :-)
 

- karianne 

#mat #kosthold #matprat #oppskrift #middag #sunn #sunt #godt #suntoggodt #hjemmelaget #kjøkkenkos #kos #helse #hverdag #grønnsaker #kjøtt

 • Dato: 31.03.2016
 • Tid: 19:14
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 12
31.03.2016

Hjemmespa

I dag har jeg hatt en rolig og avslappende dag med hjemmespa. Jeg var ikke så flink å ta vare på huden min i påsken, så nå har jeg unnet meg noen timer med solid me-time. Jeg startet med å gå i dusjen og skrubbe både ansikt og hele kroppen. Vekk med alt av tørr hud og døde hudceller. Deretter hadde jeg en halvtime med ansiktsmaske, mens jeg gikk på tur med Akira. Jeg avsluttet med Sonya Nourishing Serum, så nå er jeg helt babyglatt. Så utrolig deilig, og om dere ikke har prøvd dette serumet, så MÅ dere nesten bare gjøre det. Jeg har aldri prøvd noe så herlig som dette før. 

Etter å ha gjort meg ferdig med ansiktet, så var det kroppen sin tur. Etter full bodyscrub og innsmøring med fuktighetskrem, avsluttet jeg med en time wrappet i Aloe Body Toning Kit. Denne helgen har jeg mye på agendaen, så hvorfor ikke avslutte spadagen med en solid oppstramming før helgens aktiviteter? 
Dette settet er et komplett sett for hjemmebehandlinger som hjelper huden å bli spenstigere og fastere, og samtidig minsker forekomsten av celluluter. Denne er super-effektiv, og du kjenner at den jobber seg ordentlig inn i huden og at du er fastere i fisken når du tar wrappen av. Så deilig å ligge 1 time på sofaen med dette på, det varmer godt og jeg slapper helt av! :-)
Alle mine favoritter i en pakkeløsning <3 

 

 

I dag tok jeg wrap på både mage og lår. Superdigg. Det å jobbe hjemmefra er ikke så verst, spesielt ikke når man kan gå i morgenkåpe og tøfler, og kjøre komplett spadag samtidig! :-D 

Jeg har forresten en herlig KAMPANJE på min nettbutikk nå! :-D Klikk her for å komme inn. 

Håper dere har hatt en fin arbeidsdag!

- karianne

#spa #luksus #hverdag #livsstil #foreverlifestyle #deilig #rolig #avslappende #kos #jobb #hjemmekontor #egensjef #business #jobbehjemmefra #kropp #velvære

 • Dato: 31.03.2016
 • Tid: 14:27
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 6
31.03.2016

Ukens mathandel

Jeg har glemt å lage innlegg om det før nå, men tenkte jeg kunne vise denne ukens mathandel. Det er så mye gøyere å lage middager nå som vi har konkrete middagsplaner hver dag. I tillegg til tid, penger og mat spart. Vinn-vinn, og det tar jo faktisk heller ikke lang tid å planlegge ukens handleliste heller :-)

'

Mye grønt og godt. Nå har vi mat til alle måltider denne uken, og strålende fornøyd med det :-)

- karianne

#mat #mathandel #handel #kosthold #grønnsaker #frukt #grønt #sunt #godt #suntoggodt #sunn #livsstil #helse #trening #plan #matplan #godt 

 • Dato: 31.03.2016
 • Tid: 10:27
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 6
30.03.2016

Wok med spicy scampi

Nå har jeg kommet til dag 17 på FIT2-programmet, og jeg startet dagen med 30 minutter powerwalk. Endelig sol og fint vær på vestlandet, så det må utnyttes. 
Dagens middag i dag ble wok med spicy scampi, hvitløksbrød og hjemmelaget sursøt-dressing. Så godt, jeg har blitt så utrolig glad i sjømat og slikt de siste årene, og scampi er helt himmelsk. 
 

Åh, se så godt. Om noen ønsker oppskrift, så er det bare å skrike ut! :-)

- karianne 

#mat #matprat #middag #sunt #godt #wok #grønnsaker #livsstil #helse #kosthold #godt #enkelt #sunn #sunt #suntoggodt 

 • Dato: 30.03.2016
 • Tid: 16:41
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 10
30.03.2016

Gårsdagens kveldstur

I går hadde vi kommet til dag 16 på FIT2-programmet, noe som innebærte en pause og en treningsfridag. Men plutselig gikk det brått fra øsregn til en nydelig kveldssol, så da måtte vi ha en tur ute. Det var en herlig kveld, rosa himmel, helt vindstille og det var lite folk i turløypen.  

Det får gå med elendige mobilbilder, jeg drasser ikke med meg speilrefleksen på powerwalk 8-) Om noen har tips til noen små kameraer, men med solid kvalitet, så tar jeg GJERNE i mot tips! :-D 

Nå skal jeg ha rolig hjemmekontor, ta litt teamoppfølging og få unna litt regnskap. Lag dere en finfin dag :-)

 

- karianne

 

#tur #trening #trim #kveld #nydelig #natur #mosjon #livsstil #helse #kropp #hjemmekontor #business #kos

 • Dato: 30.03.2016
 • Tid: 10:40
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
29.03.2016

Middag på travle dager.

I dag har jeg nesten ikke vært hjemme, så da ble det en enkel og rask middag. Speltlomper er storfavoritt her i huset, i ulike varianter. I dag ble det speltlompepizza, med to ulike smaker. En versjon med speltlompe, pesto, salami og ost, og en med speltlompe, sukkerfri ketchup, salami og ost. Veldig godt, utrolig lett å lage, og ikke særlig usunt heller. Bruk gjerne lettere ingredienser som lettost, salami med lite fett og ketchup uten sukker, om du er opptatt av kosthold. Stekes i ovnen til du ser sidene på lompene begynner å bli sprø, og til osten er gylden og fin.  

Dette er forresten slik mat som er nesten like god kald,- som varm. Så det går fint an å lage speltlompepizza eller speltlomper med salat og kalkunfyll på kvelden, og ha det med på jobb/skole som lunsj dagen etterpå. Fort gjort, sunt og ikke minst veldig godt! :-)

 

- karianne. 

 

#mat #matprat #oppskrift #sunt #sunn #suntoggodt #helse #hverdag #fit #trening #kosthold #hjemmelaget #kreativ #godt #bedrehelse #bedrehverdag #livsstil #getforeverfit2016

 • Dato: 29.03.2016
 • Tid: 20:01
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 5
29.03.2016

Kvikk start på dagen.

I dag har jeg hatt min aller første hos fysioterapeut, noensinne. Jeg har helt siden ungdomsskolen slitt litt med ryggen frem og tilbake, men nå er det lenge siden jeg har unnet den noe behandling. Før har jeg brukt både kiropraktor, prøvd akupunktur og refleksologi, men det dabbet av etterhvert. Jeg, som de aller fleste andre damer, har en tendens til å stresse unødvendig mye, og livet med angst bidrar ikke særlig positivt på den biten heller. Så jeg spenner kroppen min utrolig mye i løpet av en dag, noe som fører til at store, vonde muskelknuter.

Etter å ha pratet litt med Charlotte, og fulgt henne på både facebook og instagram (klikk på sidene for å komme til hennes profiler), bestemte jeg meg for at jeg ville prøve noen timer hos henne. Så i dag har jeg hatt mitt første møte med henne, hvor hun har jobbet med knutene mine. Sprudlende og søt jente, som virker som hun har 100% stålkontroll på det hun holder på med, og i tillegg er utrolig lett å prate med.


Hun er utdannet fysioterapaut og jobber hos iBedrehelse i Bergen. Hun kan blant tilby; uttøying, massasje, manuell behandling, nåler, kinesio tape og treningsprogram. De holder til bare et lite steinkast fra den blå steinen i Bergen sentrum, og har et hyggelig lokale :-) Gode priser, flinke og ikke minst hyggelig personale.

Nå skal jeg være flink fremover å ha fokus på å ha en god holdning når jeg jobber, være flink å strekke ut, og rett og slett stresse ned mer.

 

Så nå vet dere hvor dere skal gå, om dere har ømme, vonde eller stive muskler og ledd. Jeg kan GARANTERE at dere ikke blir skuffet! 

Dere finner facebook siden til Charlotte her og siden til iBedrehelse her!

 

- karianne

 

#helse #kropp #muskler #fysio #fysioterapeut #ibedrehelse #bedrehelse #bedrekropp #massasje #hverdag #behandling

 • Dato: 29.03.2016
 • Tid: 17:54
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
28.03.2016

Gårsdagens date

I går hadde meg og Henrik en kosedag, hvor vi dro ut og spiste, og gikk på kino etterpå. Vi spiste på Sumo i Bergen, en av mine favoritt plasser nå for tiden. Absolutt en plass som er flinke på sushi, men samtidig også har mye diverse annet godt for dere som ikke er så glad i sushi. Jeg fikk slukket cravingsene mine med nigiri, maki, vin og cocktails, mens Henrik holdt seg til sin trofaste burger. 

Vi så "Batman v Superman: Dawn of Justice" på kino. Helt grei i mine øyner. Har sett flere "superhero"filmer og Marvel-filmer som jeg syns er en del bedre enn denne da. Men tror oppfølgeren har potensiale :-) 

 

Om du er glad i sushi, så kan jeg absolutt anbefale Sumo. Eller om du vil prøve sushi for første gang, så kan jeg også veldig anbefale denne plassen. Ordentlig god mat :-)

 

- karianne

 

#mat #date #søndag #matprat #sushi #restaurant #hverdag #luksus #påske #nam #godt #kosthold #

 • Dato: 28.03.2016
 • Tid: 13:28
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
27.03.2016

Sundaydate

Gårsdagens ble brukt hos mamma og pappa, og deretter endte vi opp hos Johannes for litt vin og påskekrim. Etter frokost hos mamma og pappa i dag, dro vi hjem igjen for å dusje, stelle oss og ut av huset igjen. Nå skal vi på en aldri så liten søndagsdate, hvor vi skal ut og spise, så videre på kino. Vi skal se Batman-Supermann filmen, så dette blir spennende. 

 

Forferdelig lys å ta bilder i, så vidt øynene mine samarbeidet i det hele tatt. Men nå må jeg løpe, vi skal rekke litt sushi før kinoen :-)
God søndag!

- karianne 

 

 

#date #søndag #påske #middag #date #kjærester #kjærlighet #restaurant #kino #sushi #film #love

 • Dato: 27.03.2016
 • Tid: 15:01
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4
27.03.2016

Oppskrift; Belgiske Vafler

Tenkte å dele den grove, sunne proteinversjonen av de Belgiske vaflene som jeg lagde i går. Dette er samme røre som jeg bruker når jeg lager vanlige vafler, pannekaker osv. 

Dette trenger du;
2 ss matolje
2 egg
En god sprut med Forever Bee Honey
6 dl lettmelk
2 dl speltmel
2 dl sammalt hvete grov/ evt. bytte ut med litt havregryn
1 ts malt kardemomme
1/2 ts bakepulver
1 mål Forever Ultra Shake

Ettersom at vi bare er to personer, så delte jeg denne oppskriften i to. Det var mer enn nok for oss, vi hadde til og med noen vafler til overs. 

 

Håper dere liker dem like godt som vi gjør. Stappmett med god samvittighet! :-)

 

- karianne

 

#oppskrift #mat #matprat #sunt #sunn #livsstil #helse #hverdag #kosthold #fokus #frokost #vafler #grov

 • Dato: 27.03.2016
 • Tid: 13:42
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 5
26.03.2016

Påskeaften

Jeg har nå hatt en liten runde med varelevering, vært på besøk hos besteforeldrene mine, og nå har vi landet i sofaen hos mamma og pappa. Jeg skal lage biffstrimler med tilbehør til kvelds, så vi har det ikke så verst i dag heller, gitt. Utover kvelden blir det påskekrim, vin og spill. Så med andre ord - en finfin lørdag og en finfin påskeaften.  

Denne frøkna er kledd for påsken 8-) Men jeg elsker det skjørtet, syns det er så fint! Håper dere får en kjempe fin lørdag i drittværet :)

- karianne

 

#antrekk #påske #høytid #ferie #lørdag #mat #biff #hverdag #luksus #vin #matprat #kos #gøy #spill #ootd #outfit #mote #hund #kjæledyr 
 

 • Dato: 26.03.2016
 • Tid: 17:40
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4
26.03.2016

Sunn versjon av Belgiske vafler

I dag har vi hatt en veldig deilig påskemorgen. Meg, Henrik og Akira lå lenge i sengen og bare slappet av før vi stod opp. Jeg elsker når Henrik er hjemme på dagtid også, for da tar vi oss som regel alltid oss god tid til å lage en ordentlig frokost, og ikke minst så får vi spist i lag. Så i dag ville jeg prøve å lage Belgiske vafler for første gang, men en sunnere versjon. Så da ble det en grov proteinblanding, - og det ble SUPERGODT. Til å være første forsøk, så er jeg rimelig fornøyd. Så dette kommer vi nok til å spise ofte nå, for det var jo i tillegg veldig lett. 

 

Se så godt. Jeg lagde de litt i overkant grove, men de var luftige og gode selvom. Dette burde absolutt prøves, for det var veldig godt. Så om noen ønsker oppskrift, så er det bare å skrike ut :-)

 

- karianne

 

#mat #matprat #frokost #påskemorgen #morgen #kos #sunn #sunt #suntoggodt #godt #kosthold #bedrevaner #livsstil #hverdag #vafler #hjemmelaget 

 • Dato: 26.03.2016
 • Tid: 12:56
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4
25.03.2016

Vin og reker

Så langt har påsken vært utrolig koselig. I går reiste vi fra hytten til svigers og videre hjem til mamma og pappa. Vi koste oss med hele familien min. Reker, vin, spill og godt selskap, så jeg kan ikke klage. Idag har vi vært for det meste hjemme, ordnet til kontoret, ordnet litt papirarbeid osv.  

Nå skal jeg og Henrik bruke resten av kvelden til å kose oss med påskekrim, og lade opp batteriene til i morgen. Håper dere har hatt en kjempefin påskeferie så langt :-)

 

- karianne

 

#mat #vin #reker #matprat #kvelds #godt #sjømat #hverdag #luksus #påske #høytid #kosthold

 • Dato: 25.03.2016
 • Tid: 20:56
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
25.03.2016

Endelig ferdig

Åh, nå er jeg storfornøyd. Vi var jo på IKEA for noen dager siden slik at jeg fikk kjøpt meg litt nye kontormøbler. Men ettersom vi både har vært i lag med min familie og Henrik sin familie, så har vi ikke hatt tid til å skru sammen møblene før i dag. Så nå har vi skrudd sammen to hyller og et skivebord. I tillegg har jeg fått rigget den nye printeren og organisert mye papirer og varer. Deilig å ha litt system på ting igjen, så nå er det ekstra gøy å gå inn her.  

Tapeten er hyselig, rett og slett. Men men, et lyst og fint kontor får jeg vente med til vi ikke leier lenger, men heller har noe eget. Men er fornøyd med dette som midlertidig løsning, absolutt. Fint å ha produktene linet opp og ha oversikt over alt. Deilig. 

 

- karianne

 

#hjemmekontor #kontor #hus #hjem #interiør #nytt #innreding #innredelse #varer #produkter #lager #butikk #business #karriere 

 • Dato: 25.03.2016
 • Tid: 15:44
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
23.03.2016

OOTD

Jeg har fått nye klær i posten i dag, så tenkte å vise litt av det! Buksen er forresten ikke fra dagens handel, men jeg elsker den! 

Haha, jeg er ingen modell, og Henrik er ingen fotograf. La gå, vi prøver 8-) Jeg blogger mer i morgen, nå skal jeg nyte kvelden med Henrik og svigerfamilien! :D
 

- karianne

 

#outfit #mote #fashion #newin #ootd #antrekk #style 

 • Dato: 23.03.2016
 • Tid: 19:06
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 6
23.03.2016

Helt overveldet

Wow. Jeg blir helt overveldet av all tilbakemeldingene jeg har fått etter foredraget som jeg og Therese holdt i går kveld. Herlighet, så glad jeg er nå. Så lettet. Så gira. Dette var absolutt et stort steg ut av komfortsonen, men fy søren så gøy det var. Selv om at jeg bare pratet i ca 15 minutter, så var det et skikkelig kick etterpå!! DEILIG.

Jeg la meg med sikkert verdens største smil om munnen i går, til tross for at jeg sa noen feil under presentasjonen. Men it doesn?t matter. Jeg er fornøyd, folk som hørte på virker også fornøyd, så det er det viktigste.

 

Disse bildene ble tatt rett før vi gikk "på luften". Hehehe, ler når jeg ser de nå. Så alvorlig, nervøs og konsentrert. Men fy søren. Jeg lever litt i en sky nå, for jeg bruker så mye tid og krefter på å våge å gå ut av komfortsonen, og nå har jeg gjort det. Ferdig, og føler meg klar for enda flere foredrag, for dette ga mersmak altså. Personlig utvikling liker vi, så nå drar jeg på møbelshopping med VELDIG god samvittighet! :-D

Håper dere får en strålende onsdag, og tusen takk for alle fine tilbakemeldinger!! 

Om du er nysgjerrig på jobben min og vil vite mer, send meg gjerne en maiil for mer info og opptak av foredraget :-)
email: karianne_nesse@hotmail.com

- karianne 

 

#vekst #personlig #foredrag #presentasjon #jobb #karriere #live #webinar #leder #foreverlifestyle #komfortsone #business 

 

 

 • Dato: 23.03.2016
 • Tid: 10:36
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
22.03.2016

Tips; bruschetta med kalkun

I dag lagde jeg bruschetta med kalkun og salat. Så godt og veldig lett å lage. Super middag å lage når du er litt på farten, men samtidig ønsker å spise noe sunt og godt. 

 

Ikke så lett å få denne tallerkenen til å se god og delikat ut, men godt var det ihvertfall. Jeg tok ikke noe bilder underveis mens jeg lagde maten, men kan selvsagt legge ut oppskrift senere om noen skulle ønske det :-)

 

- karianne

 

#mat #matprat #tips #middag #sunn #sunt #godt #helse #kropp #måltid 

 • Dato: 22.03.2016
 • Tid: 16:35
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
22.03.2016

Husrydding, forberedelser og påskeferie

Det er mye koselig og gøy på agendaen nå de neste ukene, så da må ting planlegges litt. Jeg elsker jo å planlegge ting, så dette passer meg ypperlig. Men første prioritet nå i dag er å forberede meg til foredraget som jeg skal ha i kveld. Live foredrag om meg og min reise i jobben min, hvordan jeg ble leder, hvordan mine hverdager er osv. Så dette er en veldig big deal for meg, og jeg er veldig glad for å ha blitt spurt. 

Utenom forberedelser til foredraget, går dagen i dag for det meste til litt husrydding og organisering i klær og utstyr. I morgen drar vi på møbelshopping til kontoret mitt, før vi deretter drar på hyttetur. Så huset må ryddes og kofferten må pakkes. Gleder meg til å tilbringe påsken med både min og Henrik sin familie :-)


 

Slik ser dagens hjemmekontor ut, med lunsj og forberedelser. Kan ikke klage på sånne dager. Og veldig spent på foredraget mitt i kveld, men det kommer nok til å gå veldig bra! :-D Fingers crossed. Ny erfaring rikere og ut av komfortsonen ihvertfall, så det er ihvertfall fint!

 

- karianne 

 

#hjemmekontor #lunsj #sunn #sunt #planlegging #påske #jobb #karriere #business #mat 

 

 • Dato: 22.03.2016
 • Tid: 13:07
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4
21.03.2016

Svetten spruter

Nå har meg og Henrik nettopp gjort oss ferdig med dagens styrketrening. Vi har så langt kommet til dag 12 på FIT2-programmet. Fy søren for et heftig program dette er, og svetten spruter. Vi hadde aldri klart å gjennomføre FIT2-programmet om vi ikke hadde gjennomført FIT1 først. Så FIT2 er ikke noe for nybegynnere eller noen som ikke er vant til å trene, for å si det slik. Men fremgang merker vi, og det er det viktigste. Vi har så godt av det her, så jeg gleder meg til fortsettelsen, - til tross for at det er tungt. 


 

FIT2-programmet hjelper for å bygge muskelmasse, forme og forandre kroppen, og ikke minst bidrar til økt fettforbrenning. Nå tenker du gjerne at da er det bare hardkjør på styrketrening hver dag, men langt i fra. For fettforbrenningen er det nødvendig å bygge opp muskelmassen din. Kroppen forbruker flere kalorier for å bygge opp og opprettholde muskelmassen, som fører til økt fettforbrening og hjelper deg med å kontrollere vekten din. 

Cardio er selvsagt viktig for å hjelpe til med fettforbrenningen og hjertets helse, men bør kombineres med styrke og intervalltrening. Derfor er det viktig at man varierer treningen for å unngå at du havner på et platå med vektreduksjonen/vektkontrollen din. Og det er nettopp det FIT2-programmet gjør. Den hjelper deg med å kombinere både cardio og styrketrening, samt til et sunt, godt og variert kosthold :-) 


Har du spørsmål, ta gjerne kontakt :-)
Email: karianne_nesse@hotmail.com

- karianne

 

#helse #vekt #vektreduksjon #trening #øvelser #fit #fitness #getforeverfit #slanking #slank #helse #bedrehelse #bedrekropp #kropp #hverdag #livsstil #vaner #bedrevaner #fremgang 

 

 • Dato: 21.03.2016
 • Tid: 19:47
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4
21.03.2016

Litt nytt

På fredag hadde meg og Henrik en liten shoppingrunde i Åsane. Det ble mye alternativ shopping for å si det sånn, men nå er jeg strålende fornøyd. Vi kom hjem med litt nytt til både hus, hjem, kontor og en liten ting til meg selv også. Høhø.  

Variert handel, som dere ser. Men så fornøyd med å ha kjøpt en solid printer til å ha på kontoret mitt. Og som samtidig også har en vanvittig fotokvalitet, så nå skal det printes for alle penga, gitt. I tillegg ble det jo selvsagt litt tilbehør til printeren, som et fullt sett med patroner, papir osv. 

De nye Kahler-vasene måtte jeg også ha. Syns disse er så stilrene og ganske minimalistiske, så disse gleder jeg meg til å få blomstrer oppi. Litt musserende og vin fikk vi også med oss hjem. Det er jo påske, så jeg regner med at det blir en del koselige middager, spillkvelder osv. Så da er det koselig med litt vin. I tillegg har jeg endelig funnet en mageveske (kan jeg kalle det det?) som jeg er fornøyd med. Jeg har nesten aldri lommer til å ha nøkler, mobil, kamera osv når jeg går tur, så det har jeg endelig nå. Bergans stiller opp, vett! 

Det eneste jeg mangler nå, er en ny hylle og en fin kommode til å ha på kontoret, SÅ blir det innkjøpsstopp for en periode. Men nå vil jeg bare få det fint og koselig der inne, og få ordentlig orden på både varer og papirer. Så gira. 

 

- karianne

 

#innkjøp #shopping #kontor #tilbehør #kahler #omaggio #vaser #interiør #pynt #printer #elektronikk #hjemmekontor #business #orden 

 • Dato: 21.03.2016
 • Tid: 14:19
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
20.03.2016

Når man bare eksisterer.

Jeg får stadig høre at folk ikke hadde en anelse om at jeg sliter med angst og depresjon. At jeg alltid er så glad, sprudlende og utadvendt. Men det var det da. Den masken. Masken som blir tatt på i det sekundet jeg går ut av huset og ut i «den virkelige verdenen». Slik har det vært i mange år. Og dette betyr ikke at hver gang jeg ler, smiler eller ser ut som jeg har det artig, at det er falskt. For det er det ikke. Men ting er ikke greit. Jeg har det fint med folk og dem rundt meg, - jeg har det bare ikke fint med meg selv.

Det er vanskelig å sette ord på ting, ekstra vanskelig å prate om det. En ting er å skrive, det er jo først og fremst hvorfor jeg laget denne bloggen. Men det er så mye lettere å ta på smilet, late som alt er fint, fremfor å prate om det. Å åpne meg for andre, andre som mest sannsynlig vil synes at jeg er grinete, at jeg må ta meg sammen. Folk som ikke forstår, folk som gjerne vil hjelpe, men som kanskje gjør det verre eller vanskeligere.

I de verste periodene blir jeg helt mutt. Helt matt i kroppen, i hodet, i tankene. Litt følelsesmessig lammet, kan vi vel heller si. Ting betyr ikke alltid så mye, veldig lite faktisk. Ting jeg brydde meg om før, i dont care anymore. Ting som var viktig ? uviktig nå. Dere skjønner? Jeg eksisterer, men jeg lever ikke. Venter egentlig bare mest på at tiden skal gå, venter på å skulle klare å sove, venter på at ting skal bli bra, venter på en brå vending, venter på en opptur, venter på en nedtur. Men tør ikke å gjøre noe. Jeg isolerer meg når ting er vanskelig. Jeg vil ikke prate med andre, jeg vil være i fred. Hjemme. Med bare Henrik og Akira. De to som alltid er der, de to som vet alt, de som skjønner og de som kan hjelpe. 

Det er så uendelig slitsomt å ha det slik. Å gruble, tenke, vurdere og overanalysere alt. Alt som går an å gruble på, blir grublet på. Alt som kan skje, blir vurdert opp og ned i mente. Alle scenarioer som MULIGENS kan skje den neste tiden fremover blir tatt i betraktning. Må forberede meg for alt. Alltid nervøs, stresset og usikker. Men usikker på hva? Jeg vet ikke. Vanskelig å forklare, vanskelig å forstå selv, men bare det å hente posten kan være super fælt liksom.

Men jeg trøster meg med at det blir stadig bedre. Det HAR blitt bedre. Det siste året har vært et totalt vendepunkt for meg, min helse, mitt hode og min hverdag. Mye tungt har skjedd, men enda mye bedre har dukket opp på veien. Bare det å tørre å åpne meg opp for folk har vært en fryd. Jeg snakker ikke om det, med mindre jeg blir spurt eller det blir et tema, men å tørre å lette litt på trykket er deilig altså. Mye skjedde i 2015, både good and bad. Men 2016 skal bli mitt år. Mye bra ,- veldig mye bra, har allerede skjedd dette året, og jeg vet jeg har mye å se frem til. Jeg skal  nå nye høyder i jobben min, jeg skal bli en flinkere leder, jeg skal bli flinkere å vise at jeg setter stor pris på dem rundt meg, og jeg skal bli snillere med meg selv. 

Ting kunne vært mye verre. Folk har det mye verre. Jeg er ikke den eneste som sliter med noe i hverdagen, alle har sitt på sin kappe som tynger dem ned. Men jeg skal vokse nå. Bli flinkere å utfordre meg selv, jobbe med angsten og depresjonen, ikke mot den. Jeg vet jeg er heldig. Jeg har verdens fineste lille familie med samboeren min og hunden vår. De jeg elsker mest over alt, de som alltid klarer å få meg til å smile. Og en kjærlig og snill familie og svigerfamilie. Gode venner som bryr seg og drar meg med på ting. En fantastisk jobb som har hjulpet meg så mye det siste året. Verdens søteste kolleger som støtter opp, motiverer og heier. Så ja. Jeg er heldig. Jeg er takknemlig for alt jeg har og alle jeg har rundt meg. Jeg må bare lære meg å være takknemlig for meg selv også. Men det er på vei. Jeg liker meg selv litt bedre nå enn hva jeg gjorde for et halvt år siden, så det går jo på frem da :-)

Utfordringer er viktig for å holde meg på rett spor. Og nå har jeg takket ja til enda en. Jeg har fått spørsmål om å holde et foredrag om meg og min reise i businessen min. Hvordan jeg ble manager, hvordan JEG, full i angst og depresjon, ble leder, hvordan min hverdag er osv. Gjett om jeg ble svettpeis når jeg fikk dette spørsmålet da? Hahah. Men jeg sa ja. Så på tirsdag smeller det. Da skal jeg holde et live foredrag på nett om meg og min reise i jakten på min drømmehverdag. Hvordan jeg ble min egen sjef, hvordan min hverdag er nå osv. Så om du er nysgjerrig på denne jobben og du vil se, så må du ikke være redd for å ta kontakt på mail :-) Dette blir gøy, det blir skummelt, det blir lærerikt, men det blir så BRA for meg. Herregud, at karikrabb skal ha live foredrag for mange hundre mennesker er sykt, men det er sykt GØY. Jeg vokser på dette.

 

Email: karianne_nesse@hotmail.com

 

- karianne 

 

#helse #personlig #mentalhelse #angst #depresjon #vennskap #karriere #støtte #motivasjon #psyksikhelse #selvtillit #selvbilde

 • Dato: 20.03.2016
 • Tid: 17:48
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 8
20.03.2016

Bildedryss fra Osloturen, part 1.

Jeg har helt glemt å vise dere noen av glansbildene våres fra businessturen vår til Oslo. I dette innlegget får dere bilder som ble tatt med kameraet, så tar jeg diverse mobilshots senere :-) 

Disse bildene er tatt fra lørdagen, altså dagen vi dro. Vi dro direkte fra Oslo S til produkttrening på Ås, før vi omsider reiste til suiten vår. Suiten vår var helt super, den var kjempe fin, moderne og stilren. Vi hadde tre store soverom med doble senger, alle rommene hadde tv og super myke madrasser. Så vi var med andre ord strålene fornøyd når vi kom frem, 5 slitne frøkner etter reising og drassing på kofferter og vesker. Etter vi hadde dusjet og stelt oss litt, poppet vi vinen og bestilte roomservice. Vi orket ikke å dra ut noen sted, så vi slo heller til med en ordentlig pizzafest på rommet, med oreokake til dessert. Mange timer med skravling og mye latter før vi til slutt krøp til sengs. Flott gjeng å reise på tur med altså, og jeg gleder meg til neste gang! :-D

Del 2 kommer senere :-)

 

- karianne

 

#business #helg #hverdag #bilder #bildedryss #luksus #hverdagsluksus #grunder #selvstendig #karriere 

 • Dato: 20.03.2016
 • Tid: 14:09
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
20.03.2016

Nye godbiter

Dinner and drinks ble til tidlig på morgenen, så hele gårsdagen gikk til å late oss hjemme. Timevis med tv, film og pizza. Og for mye sofasitting for min del fører som oftest til netthandel, så nå har jeg klikket hjem noen nye godbiter som jeg gleder meg til å få! :-D  

 

Dette var gårsdagens fangst, jeg gleder meg til å få det i posten. Jeg har snart ikke mer plass til klær, så det kommer nok et lite klessalg her inne om ikke så alt for lenge! :-)- karianne

 

#innkjøp #mote #klær #fashion #dilla #diva #antrekk #genser #sko #toms #nelly #zalando #shopping #shop 


 

 • Dato: 20.03.2016
 • Tid: 10:30
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4
18.03.2016

Dinner and drinks

Nå har jeg nettopp kommet hjem etter en forholdsvis spontan shoppingtur. Vi hadde planlagt at vi skulle dra å kjøpe inn en ordentlig printer til meg, men en printer ble plutselig til middag, vin, nytt interiør, en tur innom polet, litt nye treningsting osv. Så det ballet på seg, med andre ord. Men det er fredag, bonusen kom trillende inn på konto for noen få dager siden, og så syns jeg at jeg fortjener det litt :-) Hihi. Kongen av å lage unnskyldninger for å kjøpe ting, men slik har det blitt. 

Uansett, så fikk jeg ihvertfall kjøpt det jeg skulle, med mer.. Så da tar vi helg. Nå skal vi videre på middagsbesøk, hvor vi får servert lammestek! Så vi skal kose oss med god mat, vin, godt selskap og spill!

 

Nå må jeg stelle meg litt før vi drar, så dette blir det eneste innlegget fra meg i dag. Dagens kjøp legger jeg ut i morgen :-)
Håper dere får en finfin fredagskveld!

- karianne

 

#helg #innkjøp #shopping #middag #hverdag #handel #spontan

 • Dato: 18.03.2016
 • Tid: 18:14
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
17.03.2016

Kveldskos

Ferdig trent og sofaen er kveldens siste stopp. Fikk i tillegg koselig besøk av Therese, så vi har hatt noen timer med masing og catching up! 
Frukt, besøk og godt selskap var en perfekt avslutning på dagen i dag. Nå blir det bare avslapping i sofaen med litt trash-tv, før vi hiver oss i seng. 

 
Håper dere har hatt en fin kveld!

- karianne 

 

 

#helse #trening #velvære #frukt #kos #kveld #velvære #bedrehverdag #bedrehelse #helse #hverdag #vennskap #langhelg

 • Dato: 17.03.2016
 • Tid: 21:54
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4
17.03.2016

Endelig

Endelig er våren kommet, eller ihvertfall godt på vei i det minste. De siste dagene har det vært knall sol og god varme her på Vestlandet. Jeg har ikke ord for hvor godt det har vært. Det påvirker hodet, humør, kropp - alt! Så etter middag i går, fikk jeg med meg Henrik og Akira på en aldri så liten fjelltur. Vi gikk opp på Håøy-toppen (for dere lokale som vet hvor det er, høhø). Fin tur i en deilig temperatur og med mine to favoritter. Så det var onsdagen sin det, veldig innafor.  

Jeg hadde litt begrensningproblemer når jeg skulle velge ut hvilke bilder jeg skulle ha med her, men la gå. Dere fikk en hel haug, men se så fin utsikten er da? Vestlandet er så fint, spesielt på solfylte dager som disse! 

 

- karianne 

 

#trim #tur #topptur #trening #ut #utno #utsikt #fjelltur #hund #hverdag #livsstil #helse #sprek #fitness #FIT2 #getforeverfit2016 #bedrehverdag #bedrevaner

 • Dato: 17.03.2016
 • Tid: 19:25
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
17.03.2016

Kalkunfest

Nå har jeg kommet til dag !0 på F2-programmet, og foreløpig går det kjempe fint. Tunge øvelser, men det har jeg så godt av. Dagens middag i dag ble kalkun, ovnsbakte poteter, soppstuing og salat. So good. Så de som sier at man ikke spiser nok og ikke minst godt når man prøver å stramme seg opp og bli slankere, - tullprat! :-) 
 


 

Så godt, så mett.... Kalkunen kunne nok stått i ovnen 1-2 minutter lengre, men vi er jo helsprø og liker å leve litt på kanten 8-) Nå skal vi hive oss i gang med kveldens styrkeøkt, så kalkunfest blir fort til svettefest. wihu 8-) 

 

- karianne

 

 

#hverdag #middag #sunt #godt #sunnmat #mat #matprat #kalkun #lowfat #matlaging #fit 

 • Dato: 17.03.2016
 • Tid: 18:14
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
17.03.2016

Sprek start på dagen.

Etter en god time i sengen med litt teamoppfølging, gjennomgang av mail osv, kom jeg meg omsider opp av sengen og ut i finværet. Det har vært ordentlig knallvær på Vestlandet de siste dagene, så det må jo utnyttes. Etter frokost og en solid dose vitaminer, tok jeg på meg joggeskoene og dro med meg Akira i marken. Vi fikk tatt oss en kjapp joggetur og det var en deiig start på dagen. Det er deilig å være ute, men ekstra godt å være i skogen syns jeg. Får klarnet litt opp i hodet.  

Ingen tvil om at livet er best ute. Godt for kroppen, godt for hodet, - deilig. Nå skal jeg lage middag til mannebeinet mitt kommer hjem fra jobb. 
Håper dere har hatt en fin torsdag :-)

 

- karianne

 

#ute #ut #tur #natur #frisk #sprek #trening #mosjon #jogg #fitness #getforerfit2016 #helse #sport #livsstil #hverdag 

 • Dato: 17.03.2016
 • Tid: 14:23
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
16.03.2016

Sandwich med hjemmelaget karridressing

I dag ble det grov sandwich med tomat, kalkun og hjemmelaget karridressing til middag. Det går utrolig fort å lage, og i tillegg er det supergodt! 

Dette trenger du til dressingen;
Majones 
Kesam/rømme
Karry krydder 

Jeg kjøpte mager kesam og lett majones for å lage en sunnere versjon, men dette er opp til hver enkelt. Bland litt kesam, litt majones og karry sammen, og smak den til slik som du liker den best.  

Vi ble god og mett ihvertfall :-) 

 

- karianne

 

 

#mat #middag #middagstips #oppskrift #sunt #godt #sunnmat #helse #bedrevaner #bedrehelse #livsstil #matprat #enkelt  

 • Dato: 16.03.2016
 • Tid: 20:56
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
16.03.2016

Hjemmekontor

I dag har jeg sånn dag der jeg føler alt går megatreigt. Jeg lå og slappet av i sengen i flere timer før jeg faktisk orket å stå opp, og brukte lang tid på å få i meg aloe og shake til frokost. Men det er deilig da. Å ikke stresse. De siste ukene har flydd avgårde, og jeg har hatt mye på skjemaet stort sett hver dag, så slike dager som i dag er godt. 

Nå har jeg vært på postkontoret og hentet litt nye varer som skal merkes, pakkes og leveres. I tillegg har jeg hatt en rolig lunsj, mens jeg tok litt oppfølging med noen i teamet. Så med andre ord, just my kind of day. Ingen stress, bare kos og småaktiviter. 
 

Hvordan har deres arbeidsdag vært? :-)

- karianne

 


#karriere #jobb #jobbehjemme #jobbehjemmefra #egensjef #selvstendignæringsdrivende #fbo #livsstil #lunsj #hjemmekontor #arbeid #kontor #gøy #lidenskap #inspirerende 
 

 • Dato: 16.03.2016
 • Tid: 14:26
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
16.03.2016

Ukens mathandel

Som jeg skrev i går, så var jeg på storhandel for denne uken og kjøpte inn alt vi trenger av mat de neste dagene. Ukens middager er satt opp, og vi skal spise sunt, godt og variert! :-) 

Så mye godt. Her her vi mat til både frokost, lunsj, middag, kvelds og ikke minst litt snacks om vi skulle få cravings! Anbefaler virkelig å ta hele ukens handel i ett, så mye mer lettvint, spesielt om du har travle dager. 

 

- karianne 

 

#mat #hverdag #planlegging #sunn #sunt #frukt #grønt #middag #tips #handel #storhandel #rema1000 #livsstil #bedrehverdag #bedrevaner 

 • Dato: 16.03.2016
 • Tid: 10:49
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
15.03.2016

Så stolt

Jeg er så stolt at jeg nesten sprekker. Jeg fikk på søndag se hele reisefølget mitt til Oslo, på scenen foran nesten 300 stykker for å få anerkjennelse for jobben de har gjort. Det å bli vist at man blir suttet pris på og at man får all den skryten man fortjener i jobben, er utrolig viktig.


Her ser dere en knippe med nye SUPERVISORS (og fine Beate helt til høyre) som er på scenen for å få sin pin og rose, for sitt gode arbeid så langt. 


Så stolt av denne frøkna her, som virkelig står på og jobber hardt for å nå sine mål!


Her er det ASSISTANT MANAGERS sin tur for å få roser, pin og stående applaus. Fine Silje i midten!


Så stolt av hun her. Ikke nok med at Silje stod på scenen foran nesten 300 stykker for å få pin'en sin, så måtte hun faktisk prate i mikrofonen også,- helt uforberedt. Hun nailet det selvsagt, og jeg stod og gliste fra øre til øre, fordi jeg var og ER så stolt. 

 

Jeg er så glad, stolt og ikke minst giret over at jeg får følge så mange på sin vei mot sine personlige mål og drømmer. At jeg kan bidra til å hjelpe andre med å få en slik hverdag de vil, og se dem vokse litt etter litt personlig. Disse to over her er så rå, og jeg har sett dem vokse så mye i denne jobben her siden de startet. Og jeg er så heldig som får prate med dem daglig, finne på ting med dem, sitte å høre deres planer og mål fremover og ikke minst å hjelpe til der de trenger det. 

 


Så stolt av hun her også, Solveig (i midten). Min sponsor, hun som ga meg denne muligheten og hun som fikk snudd hverdagen min på hodet. 


Og ikke minst hun her da, Therese (til venstre). På scenen for å ha oppnådd BILBONUS level 1, SÅ FLINK. 

Jeg er så glad for å ha disse fine damene i hverdagen min. Alle er så ulike, men så gode på sin måte, og bidrar til så mye positivitet ,- både i businesen men også i hverdagen. Synd resten av teamet ikke kunne bli med denne helgen, for da hadde det blitt mange opp på scenen! Jeg elsker teamet mitt, jobben de gjør og ståpåviljen. JEG ER SÅ STOLT ! 

 

email: karianne_nesse@hotmail.com

 

- karianne

 


#jobb #karriere #personligvekst #vekst #fremgang #progress #progresjon #artig #selvstendignæringsdrivende #business #foreverlifestyle #livsstil 

 

 • Dato: 15.03.2016
 • Tid: 18:11
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
15.03.2016

Produktiv formiddag.

I dag måtte jeg stå tidlig opp, ettersom jeg hadde tannlegetime kl 08:15. Det svei i både øyner og langt inn i sjelen å stå opp før kl 08, men jeg har ikke vondt av å stå opp tidligere enn normalt. I tillegg var det heller ikke så ille, siden jeg hadde null hull og tannlegen skrøt av både tenner og tannkjøtt. Jeg byttet tannkrem for litt over 1 år siden, og jeg har aldri (og da mener jeg aldri)  fått så mye skryt for tennene mine før. Ingen tannstein heller (.. som jeg trodde alle hadde?), så jeg er strålende fornøyd. 

Etter jeg var ferdig hos tannlegen, dro jeg hjem og spiste frokost, før jeg tok med meg Akira på tur. Det ble en lett intervalløkt i Brekkeløypen, så deilig vær i dag, så måtte komme meg ut litt! I tillegg fikk jeg tatt ukens mathandel og hentet litt nye varer - alt før kl 11. SÅ DEILIG!
 

Nå skal jeg bruke resten av dagen til litt gøyere ting, nemlig litt jobb, spise lunsj, og ta litt teamoppfølging. Frihet i hverdagen er søren meg gull! 
Håper dere får en fin tirsdag! :-D


Email: karianne_nesse@hotmail.com

 

- karianne 

 

#fit #fit2 #trening #helse #hverdag #kos #bedrevaner #livsstil #moro 

 • Dato: 15.03.2016
 • Tid: 12:59
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
15.03.2016

Gårsdagens treningsøkt

Nå har jeg allerede kommet til dag 8 på FIT2-programmet, og jeg er så stiv og støl i kroppen. Dette programmet et betydelig tyngre enn FIT1-programmet. Men tyngre programmer og øvelser må til for å få fremgang, så jeg kjører på. Svetten sprutet for å si det mildt, men fy søren så digg etterpå.

Dagens program; 
2 min hoppetau
30 x 4 squats 
30 x 4 jumping jacks
40 x 4 situps

30 x 3 pushups 
30 x 3 side situps
60 sec x 3 biecep curls
15 x 3 OH forward lunges
10 x 3 dips 
20 x 3 mountain climbers 
12 x 3 burpees


Heheh, var usikker på om jeg skulle legge ut dette bildet eller ikke. Mage på vift som bare det, men den er under progress ihvertfall! 

 

Dette var gårsdagens program. I dag er det cardio på skjemaet, så ekstra deilig at det er fint vær! Håper dere får en fin dag! :-)

Email: karianne_nesse@hotmail.com

 

- karianne
 


#trening #helse #velvære #selvbilde #fremgang #progress #vektnedgang #trim #helse #bedrehelse #hverdag #bedrehverdag #treningsprogram #fit #fitness #trening #bedrevaner #getforeverfit2016

 • Dato: 15.03.2016
 • Tid: 11:16
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4
14.03.2016

Takknemlig

Åh, FOR EN HELG. Jeg vet faktisk ikke hvor jeg skal begynne, og jeg kjenner jeg enda ikke helt har landet helt heller. Men gjett om jeg har kost meg!?  Hodet er proppfullt av inspirasjon, så nå skal jeg kjøre 100% på for å nå mitt neste mål.

For min del med angsten, så må jeg planlegge og organisere alt i forkant, for å roe nervene. Og det er heller ikke «bare bare» for meg å dra uten en støttespiller, som for eksempel Henrik. Men HERLIGHET for en tur jeg har hatt. Jeg har storkost meg, og selv om at verken transport og fremkomst var planlagt og vi stod på Oslo S som noen spørsmålstegn, så gikk det helt fint. Jeg er så glad for at jeg nå tørr å utfordre meg selv mer, - og fy søren for en vekst jeg har hatt hittil.


 

Det er rart (men helt fantastisk) å tenke på at jeg, lille karikrabben, nå drar på businessreiser, ledermøter og jobber med å utvikle andre til å bli ledere og å nå sine mål. Så utrolig mye kan skje på ett år, så lenge man er åpen for forandringer og man bestemmer seg. Jeg endret tankegangen min fra «jeg ser det an og prøver litt» til «jeg SKAL, og jeg vet jeg får det til». Og den lille biten der har så utrolig mye å si. Om du ikke har troen på deg selv og på at du skal klare det, - da kommer nok ingen andre til å ha det heller. Dine forutsetninger til å lykkes er akkurat like som mine. Det går ikke på bakgrunn, økonomi, kjønn, helse osv. Det går på deg selv, viljestyrken din og ditt hvorfor.

Du må ha en grunn, - et hvorfor. Mitt hvorfor er så sterkt og personlig for meg at jeg faktisk av og til begynner å grine når jeg tenker på det. Gjerne ukjent og teit for noen av dere, men da har du ikke en sterk nok grunn til å nå det du ønsker og det du drømmer om ,- eller så er du der allerede.  Det er alltid det siste jeg tenker på før jeg sovner, fordi det betyr så utrolig mye. Det trigger meg og gjør at jeg blir helt sprø av tanken. In a good way, altså :-)


 

Når du først klarer å se muligheter og potensiale, fremfor hindringer og begrensninger, da er det lite som stopper deg for å nå dine mål. Og ja, selvsagt tar det tid, og det må jobbes for ,- men det er så verdt det. Alle har sine vanskeligheter i hverdagen,- uansett hva det måtte være. Men ikke vær den typen som lar det hindre deg i å ha et slikt liv som du ønsker. Ikke bruk det som unnskyldning for å sette kjepper i dine egne hjul!

Det var dagens lille preken fra denne frøkna. Så takknemlig, motivert, inspirert og gira. Denne muligheten har gitt meg så utrolig mye. Og ikke minst det å få jobbe med så mange fine mennesker som backer opp, motiverer, inspirerer og som bidrar til så mye positivitet i hverdagen min. Og selvsagt å få jobbe med en markedsplan som denne, som kan være så livechanging for mennesker som er ute etter en forandring, uansett hva det måtte være.

Stolt av meg selv, teamet, foretaket og all veksten som har vært nå det siste året.

 

Har du spørsmål, kontakt meg gjerne på mail :-)

 

- karianne

 

 

 

 • Dato: 14.03.2016
 • Tid: 20:07
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
14.03.2016

Tips; hjemmelaget nachochips

Nå er jeg tilbake igjen fra en fantastisk helg i Oslo, og back to reality. Innlegg om turen kommer senere, når jeg har fått bildene innpå dataen. 
I dag tenkte jeg å tipse om hvordan dere kan lage hjemmelagde nachocips, et sunnere alternativ til snacks. 

Det du trenger er speltlomper og diverse krydder. Her har jeg lagt tre speltlomper oppå hverandre, og skjært dem opp i biter. Krydre godt før du setter dem på steking. Jeg brukte mye chilikrydder, hvitløk og litt grillkrydder. Men dette er smak og behag, og du kan selvsagt bruke annet krydder også. Stek dem i ca 10-15 minutter, og la dem kjølne. Dem blir stive og crispy når de blir kalde!

 

Se så godt da? Tacosalat med hjemmelaget nachochips. Supergodt og så mettende,- med god samvittighet! :-D

NYT!

- karianne 

 

 

#tips #matprat #mat #hjemmelaget #middag #sunn #sunt #livsstil #helse #hverdag #middag #salat #sunt #god #oppskrift #bedrevaner #bedrehverdag 

 • Dato: 14.03.2016
 • Tid: 16:51
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 10
12.03.2016

Gårsdagens treningsprogram

Nå har jeg allerede kommet til dag 6 på FIT2-programmet, og jeg må innrømme at dette programmet er betydlig hardere enn det FIT1, men jeg har så godt av det. Både når det kommer til kropp, utholdenhet og styrke, men også viljestyrken. 


Side lungnes, bare sånn i tilfelle dere trodde dette var en klein pose 8-) 

Dagens program;
20 x 3 burpees
30 x 3 jumping jacks
30 x 3 crunches 
30 x 3 squat & press
15 x 3 biecep curls
30 x 3 side situps
60 sec x 3 side crunches
30 x 3 push ups
20 x 3 side lunges
30 sec x 3 planken
60 sec x 3 high knees

 

Henrik var også med på dagens øvelser, og vi var to svette griser - for å si det mildt. Men så deilig etterpå, og jeg føler meg klar for fortsettelsen. 


Dette innlegget er forhåndsskrevet, så nå as we speak, sitter jeg på flyet på vei til Oslo. Business and pleasure er next på agendaen, og jeg vender nå nesen mot Managermøte, før vi drar til suitten vår :-) Håper dere får en fin helg!

 

- karianne

 #trening #helse #velvære #fremgang #hjemmetrening #trim #vektnedgang #getforeverfit2016 #bedrehelser #bedrevaner #hverdag #gøy 
 

 • Dato: 12.03.2016
 • Tid: 10:18
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
11.03.2016

Dinner and drinks

Etter forretningsmøtet i går, dro jeg og Astrid ut for å spise middag og ta oss noen drinker. Vi spise sushi på Sumo, før vi dro videre til Bocca for ta noen cocktails. Elsker å dra ut og spise, og jeg har fått så sykt sansen for sushi. I tillegg er det ikke så ille å avslutte dagen med å raide drink-kartet! 
 


Fine Astrid

 

Både meg og Astrid er kanskje over gjennomsnittlig glad i god mat og drikke, så sånne kvelder er jo faktisk helt midt i blinken. Etter noen timer på Bocca med mye prating, litt shots og mye kos, så hadde vi smakt oss gjennom det meste av cocktailer, så da kunne vi velfortjent (HEHE) ta kvelden. Vi er begge heldige som har snille mannfolk som henter oss når vi drar ut :-D 


- karianne

 

#mat #sushi #vin #restaurant #cocktails #drinker #hverdag #luksus #gøy #kos #vennskap #venninner #sumo 

 • Dato: 11.03.2016
 • Tid: 21:42
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
11.03.2016

Gårsdagens businessmøte

Dagene går virkelig i ett nå for tiden, så da blir det lite tid til å skrive innlegg. Formiddagen i går gikk med på å lage pakker og skrive litt til noen av de søte jentene i teamet som fortjener en ekstra oppmerksomhet for jobben de gjør. I tillegg måtte huset ryddes og jeg måtte snike inn litt cardio også. 

Det er så gøy å få muligheten til å følge andre sin vekst i denne businessen. Å se folk utvikle seg gradvis, og jeg ser flere og flere som jeg vet kan bli gode ledere i dette foretaket, og jeg gleder meg sånn til veien videre. Å hjelpe andre med å nå sine mål, samtidig som jeg hjelper meg selv også - er gull. 

Sminket og klar til å dra på businessmøte i Bergen. Hver andre Torsdag i måneden er det businessmøte og trening i Bergen, noe som er så gøy. Her får vi møtt mange andre som jobber slik som oss selv, får høre på andre ledere dele sine historier og sine beste tips. Så her suger jeg til meg all inspirasjon som mulig. 

Disse flotte her var jeg på møte med i går. Sandra og Mari til venstre, og Kari til høyre. Både Sandra og Mari er i mitt team, mens Kari jobber jeg av og til litt crossline med. Koselig å kunne dele erfaringer og tips, og ikke minst motivere og hjelpe hverandre. 

En av de tingene jeg liker så godt med denne jobben er at den er noe for alle. Uansett om du er 18, 45 eller 60. Du kan bygge businessen slik at den er tilpasset deg, slik at du kan bruke hverdagen slik du selv ønsker, og du kan ha ditt eget fokus og din egen måte å jobbe på. 

Noen velger denne businessen fordi de ønsker mer tid til familie, barn og kjære. Noen gjør det for bedre økonomi og muligheten til å jobbe seg opp over i karrierestigen. Noen gjør det på grunn av dårlig helse og utfordringer i hverdagen. Jeg gjør det av alle grunnene over. Jeg gjør det fordi jeg har funnet noe jeg elsker, noe som girer meg opp. Fordi jeg elsker friheten i hverdagen som jeg har fått, og at jeg er 100% min egen sjef. Fordi at jeg styrer alt selv. Fordi jeg får blitt kjent og får jobbe med en mengde fantastiske personer, på kryss og tvers av landet. Fordi jeg har vokst så enormt personlig og våger nå å satse høyere. Fordi det hjelper selvbildet og selvfølelsen min. Fordi det gjør hverdagen med angst og depresjon mye lettere. Fordi jeg liker å reise, å ha muligheten til å reise hvor og når jeg selv ønsker. Og slik kunne jeg ramset opp enda mer, men you get the picture. 

Jeg unner alle å ha en jobb man virkelig trives i. Å grue seg til å dra på jobb er overhode ikke riktig, og slik skal man ikke ha det i lengden!

Har du spørsmål, ta kontakt på email; karianne_nesse@hotmail.com

 

- karianne 

 

#jobb #karriere #business #egensjef #møte #gøy #personlig #utvikling #vekst #økonomi #frihet #laptoplifestyle 
 

 • Dato: 11.03.2016
 • Tid: 14:03
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
10.03.2016

Grove proteinvafler

I går hadde jeg kommet til dag 3 på FIT2-programmet, noe som betydde treningsfri. Men trekløveret måtte ha en liten luftetur, så vi tok en kjapp powerwalk på kveldstid. Mens vi var ute og gikk, fikk jeg så sykt cravings på noe godt, så da ble det grove proteinvafler til kvelds. 


Langt i fra brun, men blid frøken i ny jakke 8-) Du trenger; 
6 dl sksummet melk
2 dl speltmel
2 dl sammalt fullkornsmel 
1/2 ts bakepulver
1-2 ss forever bee honey (søtning istedenfor sukker) 
1 ts kardemomme 
1 scoop forever ultra proteinpulver (jeg brukte i dag sjokolade, men vanilje er også supert)
2 egg 
2 ss matolje  

Åh, se så godt. Og med null dårlig samvittighet i tillegg. Nå skal jeg rulle ut av sengen og ta fatt på dagen. Lag dere en fin dag :-)

 

- karianne 

 

#oppskrift #matprat #sunt #godevaner #hverdag #mat #tips #vafler #protein #healty #trening #fitness #kosthold #kvelds 

 • Dato: 10.03.2016
 • Tid: 11:13
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
09.03.2016

På reisefot

.. igjen! :-D 

Til helgen som kommer så drar jeg til Oslo, eller nærmere bestemt Ås. Denne gangen er det ikke "husmorferie", men business and pleasure som står på planen. Gjett om jeg gleder meg. Jeg hadde det så vanvittig artig i Gøteborg nå i januar med jobben, så jeg gleder meg MEGET til denne helgen. 

Vi har leid en suite på Reenskaug Hotel, så dette blir koselig. Gleder meg til å spise god mat, drikke vin og champagne, få massevis av inspirasjon og mingle med de andre lederne og andre kolleger. 


 


Så klar for mer sånn action og inspo nå!

Noen som har bodd på Reenskaug Hotel før som vil dele erfaringer? :-)

 

- karianne 

 

#egensjef #selvstendignæringsdrivende #business #gøy #jobb #karriere #suksess #moro #reise #opplevelser #inspirasjon
#frihet #hverdag #luksus #hotell #suite #fest #arrangement

 

 • Dato: 09.03.2016
 • Tid: 19:05
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
09.03.2016

En spontantur innom kjøpesenteret...

... ble en lengre visitt en planlagt, for å si det sånn.  Etter jeg var ferdig med en superkoselig workshop med fine Inger i teamet mitt, skulle jeg en svipptur innom en av handlesentrene i nærheten, og kom ut igjen med en drøss med poser. Det er alltid de turene uten en plan, uten mål og mening, som er verst for lommeboken.

 

Denne gangen var jeg flink og ikke bare handlet til meg selv. Idag ble det nye klær på både meg og Henrik, pluss flere lucky pigs som får påskeegg med godis! Koselig å overraske andre med litt smågleder inni mellom :-)

Ikke det at jeg har behov for noe nye klær og slikt etter turen jeg hadde til Gdansk, så jeg tror jeg muligens skal kjøre et lite klessalg her på bloggen etterhvert :-) 

- karianne

 

#newin #innkjøp #klær #mote #turklær #påske #fashion #nike #puma #sporty #gaver #hverdag #shopping 

 • Dato: 09.03.2016
 • Tid: 17:02
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 8
08.03.2016

Wrap med chilimarinerte svinestrimler

Dagens middag ble fullkornlefser med chilimarinert svinestrimler. Ikke noe hokus pokus, men kjempe godt og sunt. Vi er glade i chili her i huset, og det er et ekstra pluss at det får fart på forbrenningen.

Marinade av en god dæsj matolje, en hel chili, hvitløk og sort pepper. Lot det stå sånn i ca 1 time. 


Super enkelt, kjempe godt og ikke minst - sunt. Jeg har magerkesam på bunn, mye variert salat og chilisvin på toppen. MUMS.

 

- karianne

 

#mat #kosthold #sunt #tips #middag #hverdag #oppskrift 

 • Dato: 08.03.2016
 • Tid: 19:52
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
08.03.2016

Deilig start på dagen.

Nå er jeg på dag 2 på FIT2-programmet, og i dag startet jeg dagen med en topptur. Ganske stiv og støl i beina etter gårsdagens styrkeøkt, men det var godt å komme seg ut i frisk luft.

Jeg tok med meg Akira på Seimsvarden, som er en liten topptur her som jeg bor. Det er ikke så veldig langt å gå, men det er ganske bratt. Så både kondis og viljestyrke får kjørt seg, med andre ord. I dag var det i tillegg vanvittig mye snø, og enkelte plasser nådde det faktisk helt opp til knærne mine. Så ganske mye tyngre føre enn vanlig, så kjenner det godt i beina nå.

Jeg merker jeg er inne i en dårligere «depresjonsdal» enn normalt for tiden nå, og da er det i hvert fall deilig å komme seg ut i naturen, i frisk luft og klarne hodet litt.
Stolt frøken på toppen. 

Det får gå med noen dårlige mobilbilder, orket ikke å drasse med meg kameraet opp. Men åh, for en fin utsikt, fint vær og fin natur! 
 

- karianne

 

#helse #trening #trim #vaner #hverdag #fitness #kosthold #mentalhelse #psyke #ut #natur #tur  

 • Dato: 08.03.2016
 • Tid: 14:55
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 6
07.03.2016

Spicy scampi

Til middag i dag ville jeg lage noe jeg ikke har laget før, nemlig spicy scampi med hvitløk og champignon. Dette er noe jeg ikke har spist siden jeg smakte en liten gaffel med det i syden for flere år siden, så nå var det på tide å prøve det selv. Supergodt og veldig lett å lage. Du trenger; 
En god dæsj matolje
1 chili 
1 halvstor champignon
Hvitløk
Scampi 

I tillegg hadde vi ris og salat utenom, super kombo. Finhakk chili (husk å fjerne frøene), og bland den sammen med mye hvitløk og matolje. Deretter blander du scampien med marinaden og la den stå og godgjøre seg en liten stund. Hakk champignonen i små biter og stek det sammen med scampien på høy varme. 

Dette ble supergodt, og noe jeg absolutt skal snike inn oftere her i huset. NAM!

- karianne
 

#mat #kosthold #krydder #sjømat #spicy #kultur #hverdag #sunt #godt #oppskrift #tips #hverdag

 

 • Dato: 07.03.2016
 • Tid: 19:06
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
07.03.2016

Mathandel og middagsplanlegging.

Som skrevet i tidligere innlegg, pleier vi å handle all maten vi skal spise i løpet av en uke, på en gang. Så i dag har jeg skrevet opp hvilke middager vi skal ha de neste dagene, og handlet inn mat deretter.Utrolig deilig å få unnagjort mathandelen på én og samme dag, og slippe med småhandel hele tiden.

 

Siden jeg er på reisefot igjen i helgen som kommer, har vi kjøpt litt mindre mat enn vanig. Denne gangen har vi kjøpt lite kjøtt og protein, ettersom vi har veldig mye biff og kalkun liggende i fryseren. Vi tar storhandel på Gilde sånn annenhver måned av biff, kjøtt, pålegg osv.

Som dere ser er det mest frukt og grønt, som gjør matvalgene mye enklere når vi er småsultne eller bare har lyst på noe å tygge i! :-)

- karianne

 

#mat #matprat #vaner #livsstil #sunt #sunnevaner #sunnhverdag #hverdag #innkjøp #trening #kosthold 

 

 • Dato: 07.03.2016
 • Tid: 17:57
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4
07.03.2016

Deilig start på uken

Etter at jeg ble min egen sjef, har mandager sakte, men sikkert, blitt en av mine favorittdager i uken. Jeg bruker denne til å sette standarden for hvordan jeg vil resten av uken skal være, så jeg startet som regel alltid mandagen på rolig og behagelig vis.

I dag sov jeg lenge, og tok litt teamoppfølging og planlegging fra sengen, med varm vaniljeshake med honning. Det er så godt.

Huden min hadde ikke godt av all den fete maten og alkoholen som jeg hev i meg i Gdansk, så jeg har i tillegg hatt en ordentlig spadag. Det er deilig å ha unnagjort på en Mandagsformiddag altså! :-D 

Dårlige mobilbilder, men det får duge. Nå skal jeg pakke litt varer og slikt som skal sendes, etterfulgt av behandling og deretter videre på ukesinnhandling av mat, frukt og grønt! :-) Håper dere har hatt en finfin mandag så langt. 

 

- karianne 

 

#hverdag #spa #egensjef #selvstendig #hjemmekontor #kos #avslapping #kos #hud #hudpleie #velvære #helse 

 • Dato: 07.03.2016
 • Tid: 13:15
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
05.03.2016

Hvordan gikk det med Akira?

Overraskende mange har sendt meg meldinger og lagt igjen kommentarer for å høre om hvordan situasjonen til Akira er nå. Så koselig at så mange bryr seg og er opptatt av vår hverdag. Formen hennes var veldig dårlig i en liten periode, faktisk så dårlig at vi trodde vi måtte haste-operere hun. Det var en forferdelig kveld, og jeg strigråt for jeg fikk så vondt av henne. Men heldigvis ble det bedre over natten, og siden da har hun blitt bedre og bedre. 

Hun har heldigvis reagert veldig bra på både sprøytene og medisinen som hun har fått. Hun har enda 8 dager igjen av medisin, og hun må enda gå med bleien sin, men formen hennes er på topp. Hun er like blid, oppmerksomhetssyk og leken som vanlig. Hun er også ivrig når jeg jogger/ har intervalltrening, så hun er i helt normal godform. Og deilig er det. Da trenger vi ikke å bekymre oss like mye lenger, og da kan vi operere henne om 3-4 måneder, slik som det er ideelt for henne. 

  

Vi var ekstremt heldige med at hun fikk åpen livmorbetennelse. Hadde den vært lukket, hadde hun mest sannsynlig strøket med, i følge dyrlegen. Så alle dere som har tisper, følg ekstra med etter endt løpetid, ettersom det er da det er mest vanlig for dem å få det. 

 

Nå er vi bare superglade for at gullet vårt er tilbake til seg selv igjen og at hun snart er ferdig med medisinen sin! <3 

 

- karianne 

 

#hund #kjæledyr #hverdag #sykdom #kos #bestevenn 

 

 • Dato: 05.03.2016
 • Tid: 13:21
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
04.03.2016

Innkjøp fra Gdansk.

Tenkte det var på tide å vise mesteparten av innkjøpene mine fra Gdansk! :-) Enjoy.
Blazer til Henrik :-) 

Her er nesten alt jeg kjøpte, strålende fornøyd. Og for meg som bruker barnestørrelser i sko, er jeg superhappy med å komme hjem med hele 3 par sko. Jeg finner nesten aldri sko som passer, så dette var gøy :-) 

 

- karianne

 

#mote #antrekk #newinn #innkjøp #nytt #klær #fashion #storby #shopping 

 

 • Dato: 04.03.2016
 • Tid: 19:37
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 6
04.03.2016

Busy days

De to siste ukene har storsett hver dag gått i nesten ett sett. I dag startet dagen med litt teamoppfølging fra sengekanten, før jeg etterhvert måtte starte på huset. Hele huset har vært bombet i det siste, alt for mye skittentøy, hybelkaniner overalt, pluss en drøss med klær slengende all over. Så i dag måtte jeg ta et ordentlig oppgjør med meg selv og bare få orden på hjemmet. Etter flere timer er nå hele huset shinet, klærne er på plass og støvet er borte. Det eneste som mangler er gulvvask, men det gidder jeg rett og slett ikke å prioritere i dag 8-) 

Som belønning ble det biff til middag, noe som egentlig aldri slår feil. 
NAM!

Nå drar jeg straks avgårde for å lage klart lokalet som jeg skal ha Påskesalg/påskemesse i. Har ikke fått tid til å gjøre alt jeg ville gjøre med tanke på arrangementet enda, så håper jeg er ekstra effektiv resten av dagen. Om du bor i Nordhordland og omegn, ta turen innom i morgen fra kl 13-17 :-D
Arrangementet finner du her ; https://www.facebook.com/events/1680969842159509/

 

Håper dere får en fin fredagskveld :-) 

 

#mat #hverdag #biff #luksus #hverdag #jobb #planlegging #karriere #matprat #middag #fredag #helg 

 • Dato: 04.03.2016
 • Tid: 17:49
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
03.03.2016

Bildedryss fra siste dagen i Gdansk.

Jeg ville dele et aller siste bildedryss fra vår jentetur til Gdansk. Vi hadde en kjempefin tur, og Camilla er en fin reisepartner. Vi går som hånd i hanske, og trives litt for godt i lag 8-)
Fine Camilla'en min <3 

 

I løpet av helgen kommer jeg forresten til å lage noen innlegg om min og Henrik sin FIT-reise hittil, så følg med! :-D

- karianne 

 

#reise #storby #shopping #party #drinker #mat #biff #luksus #hverdag #hotell #matprat 
 

 • Dato: 03.03.2016
 • Tid: 20:07
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
03.03.2016

Back to normal

Jeg må innrømme at det var utrolig godt å komme tilbake til "normal hverdag" igjen. Vi storkoste oss på tur, men med vel mye mat og drikke hver dag, var det veldig deilig å komme hjem. De tingene jeg savnet mest hjemme (foruten om Henrik og Akira, sefflol) var iskaldt vann fra springen, melk og sjokoladeshake. Så da var det ekstra godt å starte dagen med proteinshake til frokost, og speltlompepizza til middag. 

 

Nå den siste måneden har vi alltid hatt speltlomper i hus, nettopp fordi det kan brukes til veldig mye forskjellig, det er supergodt og ikke minst et sunnere alternativ. Vi bruker det mest til lunsj (wrap med avocado, ruccula og kalkunpålegg) eller til pizza slik som vist over, eller at jeg lager hjemmelaget nachocips av de. Veldig godt, og man kan bruke mye forskjellig fyll og pålegg for å variere maten. NAM!

- karianne

#hverdag #godevaner #mat #matprat #middag #sunt #godt #tips 

 • Dato: 03.03.2016
 • Tid: 19:08
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4
03.03.2016

Miniguide - Gdansk.

Siden jeg nå er vel hjemme igjen fra en helt kanonfin tur, tenkte jeg at jeg kunne lage et lite innlegg om hotellet vi bodde på og litt om Gdansk som turistplass.Hotellet vi bodde på heter "Hotel Mercure Gdańsk Stare Miasto" og dette er andre gangen jeg bor her. Et veldig fint, moderne og rent hotell. Perfekt beliggenhet også for de som vil ha kort avstand til shopping. Hotellet ligger nemlig bare ett lite minutt unna et lite kjøpesenter som heter "Madison". Her er det både restauranter, matbutikker, klesbutikker mm. 
Hotellet ligger også bare en liten gåtur (eller eventuelt bare en taxitur på rundt 2-3 minutter) elven i gamlebyen i Gdansk, hvor man absolutt bør ta seg en vandretur om man først drar hit. 

Ett lite minus med hotellet er at roomservice-menyen var rimelig dårlig, utenom det så har jeg ikke noe å utsette på det :-)

 
 

Når det kommer til shopping i Gdansk, så kan jeg si at det slår kjøpesentrene jeg er vant med i Norge, - uten tvil. Det er en grunn til at jeg drar til Polen så mye, og det er hovedsaklig bra shopping. Meg og Camilla var taktiske og pakket i samme koffert, noe som resulterte at vi dro hjem med nesten 30 (!) KG hjem igjen, med sko proppet rundt i håndbaggasjen i tillegg. Så med andre ord har vi handlet en del. Kofferten min taklet faktisk ikke presset, og er nå ødelagt. Haha. Så shoppingen er dødsbra. Vi hadde storhandel i et senter som heter "Galeria Bałtycka" og det tar rundt ca 10-15 minutter med taxi fra hotellet. 

Mat og drikke er helt vanvittig billig her. Ta for eksempel denne middagen her. Da bestilte jeg en sambucca shot, en mojito og biffen dere ser under her. Jeg betalte 150 Zloty og da hadde jeg lagt til tips også. Så 150 pln tilsvarer ca 350-360 kr. Og biffen ser kanskje helt grei ut på bildet, men dette er uten tvil den beste biffmiddagen jeg har spist. Det er ikke tilfeldig at jeg alltid må innom her og spise. Og dette kommer fra ei som har spist mye god biff de siste årene, så Goldenwasser må dere besøke når dere er her. Lunsj og frokostmenyer på restauranter er også superbillig, og matutvalget er utrolig bra her. Solide porsjoner også, uten at det svir i lommeboken :-) 

Gamlebyen er ordentlg gjennomført, alt av bygninger er velholdt og kjempe fine. Om du liker å gå rundt å kikke og se deg omkring, da må du virkelig spasere langs elven og kikke opp i smågatene. Det er utrolig mange fine (og helt enorme) kirker rundt om, og alt ser så fint ut. Når det kommer til uteliv og barer og klubber, så er det ikke så veldig mye å velge mellom i selve Gdansk. Men det er selvsagt noe, og en av de er en nattklubb som heter "The Parlament". Denne er en 2 (eller 3(?)) etasjers klubb med barer i alle etasjer, store dansegulv og mye bra sitteplasser. Så denne kan anbefales. Om dere vil dra den helt ut, så er det lurt å dra til nabobyen, Sopot. Det er ca 10-15 minutter med taxi, og her er det veldig mye barer og klubber å velge mellom.  

Når det kommer til transport og taxi, så er prisene på et helt annet nivå enn i Norge. Man trenger ikke å bekymre seg over stive priser, men det kan være lurt å avtale pris på forhånd med taxisjåføren, med tanke på at noen av dem er luringer :-) 

 

Håper dette var litt interessant, og du bør absolutt vurdere å dra hit! :-D

 

- karianne 


#shopping #hotell #hverdag #luksus #reise #storby #klær #mote #livsstil #middag #biff #matprat #uteliv 

 • Dato: 03.03.2016
 • Tid: 11:38
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
02.03.2016

Sushidilla

Nå begynner det å bli en stund siden jeg smakte sushi for første gang, og nå har jeg helt dilla. Så jeg fikk overtalt Camilla til å bli med på en sushirestaurant i gamlebyen i Gdansk. Storfornøyd med valg av restaurant, maten var sinnsykt god, og bitene var nesten dobbelt så store som de jeg er vant med i Norge.  


Småtrøtt frøken på husmorferie 8-)

 

NAM. Blir faktisk sulten når jeg ser på bildene, så både mage og lommebok hadde veldig godt av at vi reiste hjem igjen idag! :-)

 

- karianne

 

#mat #reise #matprat #sushi #restaurant #hverdag #luksus #storby #middag #lunsj

 • Dato: 02.03.2016
 • Tid: 18:55
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
01.03.2016

Outfit 01.03.16 

 


Jeg var helsprø og kjøpte meg et sennepgult skjørt i går, og følte i dag var dagen to rock it. Dette er en del annerledes stil enn hva jeg normalt sett går med, men gøy å prøve noe nytt, og syns fargene sklir veldig godt inn til årstiden. Alt utenom vesken og klokken er nytt, strålende fornøyd! :-D 

 

- karianne#outfit #reise #antrekk #klær #mote #fashion #newin #clothes #gøy #gdansk #storby #reiser 

 • Dato: 01.03.2016
 • Tid: 18:51
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 20
01.03.2016

Bildedryss dag 2, Gdansk.

Jeg har ikke ord for hvor mye vi koser oss. Vi gjør nesten ikke annet enn å skravle, spise, drikke og shoppe. Så med andre ord er jeg i mitt rette element, og enda gøyere at jeg er det med min gode Camilla. Ikke klar for å reise hjem allerede i morgen, dagene går alt for fort. 

Etter å ha hvilt både bein og bankkort litt i går etter shoppingen, stelte vi oss og dro ut.Vi spiste på samme plass som dagen før, fordi biffen her kan ikke måle seg med noe annet jeg har spist. Så utrolig god mat, god service og hyggelig personale som passer godt på oss :-) Etterpå tok vi en liten tur ut og koste oss med vin og cocktails :-) Livet er ok+ nå. Jeg elser my Gigi-dress. Forelsket.


 


Uten tvil den beste måten å starte dagen på. 

 

Nå har vi shoppet enda litt til i dag, etter en mega heavy frokost. Vi sov litt lengre enn planlagt i dag, så da rakk vi ikke frokostmenyen. Så da ble det løkringer, hvitløksbaguetter og pasta carbonara og cocktails til frokost/lunsj. Sykt tung kost her nede, så blir bra å komme tilbake til normale vaner og rutiner hjemme :-) Nå skal vi ut å vandre litt og spise sushi. 

Håper dere har det fint :-)

- karianne 

 

#reise #hotell #hverdag #luksus #shopping #mat #restaurant #matprat #laptoplifestyle #foreverlifestyle #karriere #velvære 

 • Dato: 01.03.2016
 • Tid: 15:25
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4

Om meg

Karianne Nesse

Jeg heter Karianne Nesse, og er 23 år gammel. Bor sammen med kjæresten min, på landet utenfor Bergen. Blogger om hverdagen generelt, oppturer og nedturer, interiør, mat og drikke - og litt til =)

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no