hits
28.02.2018

7 punkter som får deg til å stresse ned

Det er ikke noe å stikke under en stol at vi stresser for mye i dagens samfunn. Angst er en sykdom som regjerer, "flink-pike"-syndromet er de fleste godt kjent med - og vi skal konstant prestere. Man skal ha orden i huset, levere 100% på jobb, og man skal være trente som aldri før. Det er jo ikke rart man stresser? Jeg er selv en av de som blir stresset av den minste ting, og det skal ikke mye til før jeg blir vippet av pinnen. Så jeg har funnet mine personlige måter å stresse ned på, og jeg tenkte å dele noen av disse punktene med dere! :-) 
 

 

Ta deg et bad.
Jeg elsker å bade, men jeg er av typen som ikke har mer ro i kroppen til å ligge i badekaret i max 5 minutter, før jeg spretter opp igjen. Men jeg får senket skuldrene, fått varmen ordentlig i meg og jeg får slappet av. 

 

Hør på musikk. 
Musikk kan redde dagen min, og for meg er det terapi. Så jeg liker å ta på headset, skru på fullt og bare.... let it flow. 

 

Kom deg ut i frisk luft.
Jeg får senket skuldrene veldig når jeg kommer meg ut på en tur. Tankene får vandre fritt, man får pustet inn frisk luft og man får klarnet hodet. 

 

 

Lese bøker.
På dette punktet er jeg selv alt for dårlig. Jeg klarer ikke å konsentrere meg lengre for fem flate øre, så å lese har blitt en lost case. Men det er noe med det å lese en god bok som senker pulsen og tar tankene vekk fra hverdagens stress. 

 

Skrive lister.
Haha, her kommed ocd'en min frem. Jeg e-l-s-k-e-r  lister, og kan lage lister for hver minste ting. Men om jeg har mye å gjøre en dag/uke, så synes jeg det letter litt på stresset å lage en liste over alt som må gjøres. På den måten har jeg full kontroll på alt jeg må få gjort, samtidig som jeg kan krysse av etterhvert på hvert punkt som er utført. Hilsen listefreaken. 

SAMSUNG CSC


Rydde. 
Her er det kanskje noen som setter et lite spørsmålstegn? Men jeg er ihvertfall slik at mye rot og lite orden gjør meg mer stresset og urolig. Så det å ha det fint og ryddig rundt meg senker pulsen. 


Lag deg et prosjekt/få en hobby.
Jeg liker å jevnlig ha småprosjekter som jeg sysselsetter meg med her hjemme. Det kan være alt i fra å pusse opp et møbel, redekorere gammel pynt, fotografere eller redigere bilder jeg har tatt. Dette er ting jeg interesserer meg for, som gir meg energi og som jeg liker å holde på med - og da slapper jeg dermed også mer av. 

 

 

Hva gjør du når du behøver å stresse ned? :-)

 

 • Dato: 28.02.2018
 • Tid: 17:18
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 6
28.02.2018

Easy lunch

SAMSUNG CSC

Jeg tror jeg har fått meg en favoritt når det gjelder frokost og lunsj; nemlig vaniljekesam med bær og hjemmelaget granola. Ååå, det er faktisk snop. Og kjenner jeg meg selv rett, så kommer jeg til å spise dette til jeg blir møkk lei, og må lete frem en ny favoritt igjen, haha. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

I dag er planen å bare samle krefter til å nyte været, gå en tur og muligens få jobbet litt mer med all skogen som vi har fått hogget ned. Henrik jobber formiddag denne uken, så da har vi mange timer å kose oss i lag på når han kommer hjem. Så nå skal jeg hoppe i dusjen og få ordnet noe middag til mannebeinet kommer hjem :-)

Hva gjør dere i dag? 

 

 

 

#mat #lunsj #frokost #hjemmelaget #sunn #sunt #godt #suntoggodt #granola #bær #kost #kosthold #hverdag #matprat #matglede #livsstil #helse 

27.02.2018

Bedroom details

SAMSUNG CSC

Disse blomstrene er faktisk kjøpt på eBay, og eg synes de ser så ekte og fine ut. Fargemessig passer de perfekt inn her også, siden de er i duse og milde toner. Just the way i like it! :-) 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Hva synes dere? :-) 

 

 

 

#interiør #hus #hjem #husoghjem #interiørglede #soverom #bedroom #diy #dekor #gjørdetselv #dekorasjon #detaljer #pynt #peoner #blomster #kahler #stil #design 

 • Dato: 27.02.2018
 • Tid: 12:14
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 2
26.02.2018

Hjemmelaget granola

SAMSUNG CSC

Åh, dette var så godt. 

Jeg har ikke laget granola før, så det var på tide nå. Jeg synes alt av yoghurter, kesam osv er så kjedelig uten noe tyggemotstand, så det var i hovedsak derfor jeg ville prøve meg på litt "fuglemat". Resultatet ble overraskende godt, og denne krukken er nesten tom allerede. Så jeg må lage en ny porsjon denne uken, for både meg og Henrik synes dette var digg. 

 

Denne batchen er laget uten tilsatt sukker, så den kan nytes med god samvittighet. Veldig godt i kesam, yoghurt, med melk og som topping på for eksempel smoothies. Perfekt til frokost og mellommåltider, det er jo så lettvint og godt. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Jeg deler gjerne oppskrift om det er interesse for det :-) 

 

 

 

#mat #matprat #sunn #sunt #godt #suntoggodt #mums #nam #helse #kosthold #matvarer #vaner #hverdag #frokost #lettvint #enkelt #bær #korn #granola #hjemmelaget #hjemmelagetmat #matglede 

26.02.2018

Coffee o'clock

SAMSUNG CSC

Good morning. 

Her er det en treg formiddag, med en treg kropp. Det er slitsomt å ha en dagsform som krangler hver eneste dag, og som slår meg ut av den minste ting. Men nå er jeg heldigvis i full gang med utredning, prøver, MR og mer - så det blir spennende å se hva legene kommer frem til. Vi har jobbet veldig mye med tungt skogsarbeid i helgen, som ikke heller bidrar til noe kvikkere form. Det er lite som skal til før jeg blir utslått, og jeg er alt for dårlig til å ta hensyn til kroppen. Den dårlige samvittigheten for å ikke få gjort nok - overstyrer en del. Og det får jeg alltid svi for også, så da blir det en del tid på sofaen og i sengen. 

 

Men on the bright side så har vi helt nydelig vær her om dagen. Knall sol, krisp og frisk luft, fuglekvitter og lyse dager. Og det hjelper mye på humøret. Følelsen av vår er så deilig. Føler jeg nevner det stadig her inne - så som dere skjønner, så gleder jeg meg til sommeren, haha. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Nå skal jeg se om jeg får rullet meg ut av sengen og kommet meg ut i finværet litt. Vi har enda en del jobb som gjenstår i forholdt til dette skogsprosjektet vårt, så jeg skal prøve å få gjort litt her mens Henrik er på jobb. Takk og lov for at vi har fått låne en del utstyr av pappa og Johannes - det har forenklet arbeidet enormt mye. Så nå får vi mer sol på sommeren, og det gledes! 

 

Håper dere får en fin start på uken! :-) 

22.02.2018

Vita EOS - nå på salg!

// Reklame - annonselenker for Vakrerom 

 

Juhu, det er ikke bare i januar man kan gjøre gode kupp på salg. Nå er nemlig Vita EOS fjærlampene på tilbud hos Vakrerom, og du sparer nå hele 20%. Men salget varer ikke evig, rabatten er gyldig frem til 28 februar. 

 

Eos-lampene kommer i fem ulike størrelser, og du kan få dem både som gulvlampe, taklampe og bordlamper. Min personlige favoritt er som bordlampe, og den største størrelsen som taklampe. Så lun, myk og elegant. Perfekt i stuen og på soverommet!

hvitt gulvstativ finner du her. 

matt sort gulvstativ finner du her

grå fjærlampe i str m finner du her

hvit fjærlampe i str s finner du her

hvit fjærlampe i str L finner du her. 

 

Du får den ikke bare i ulike størrelser, men også i ulike farger. Du kan velge mellom hvit, grå og brun. Hele tilbudet og sortimentet finner du her.

Og husk å vær ute før 28 februar for å benytte deg av rabattene! :-) 

 

 • Dato: 22.02.2018
 • Tid: 17:34
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 1
21.02.2018

En uvant look

SAMSUNG CSC

Hva synes dere om midtskillen? 
Jeg vet ikke helt om jeg liker det på meg selv, eller om jeg hater det. Det er en veldig uvant look på meg, så jeg må tygge litt på den. Jeg turte ikke å gå med det da, haha. Så kanskje det er en vanesak? 

Jeg er utrolig dårlig på å utfordre meg selv når det kommer til forandringer. Jeg holder meg til det "trygge", og jeg våger ikke å gjøre noen drastiske forandringer. Men jeg kjenner jo at det hadde vært forfriskende med noe nytt - men jeg vet ikke hva. 

SAMSUNG CSC

Jeg er heller ikke særlig flink til å ordne meg på håret, så kanskje noen av dere har noen tips om enkle hair tutorials på youtube eller noe? Jeg er en ivrig learner, så kanskje jeg skulle lært meg noen nye triks til dette reiret her! :-)

 

Midtskill - yey or ney?
 

 

21.02.2018

Vår valentinsdag

SAMSUNG CSC

Dette har jeg latt gå i glemmeboken, nemlig vår valentinsdag. Vi hadde en rolig datenight hjemme, hvor vi spiste god mat, drakk litt bobler og så på serie sammen. Så det var igrunn en perfekt kveld, med my all time favorite. Jeg lagde biff, hjemmelagde hvitløksbrød og soppsaus, og det var en fest i magesekken. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Biff er pretty good, men hvitløksbrød? Jeg kunne ha spist det hver eneste dag - flere ganger for dagen. Det er rent snop og det er tidenes snackfood. Åh, nå fikk jeg cravings. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Dette er grunnen til at vi stadig legger på oss også. Vi er i overkant flinke å kose oss, noe som ofte er i form av mat og drikke. Mat er jo så sinnsykt godt, og livet er for kort til å spise "ok" mat. Så da blir det dobbelhake og bilringer da, for vi er alt for lite flink til å trene nok. Meeeen så lenge vi koser oss, så er jo det bra? Haha.

 

Hva gjorde dere på valentinsdagen? 

 

19.02.2018

All black

SAMSUNG CSC

Har dere hatt en fin helg? Det har ihvertfall jeg. Fredagen tilbragte jeg med Serina, hvor vi stelte i stand til lørdagens overraskelsefest. Det var nemlig 30års fest på planen, og det var sinnsykt gøy. Vi storkoste oss, noe som resulterte i en sofasøndag i går. Men det vil jeg påstå at det var verdt, haha. 

SAMSUNG CSC

I dag derimot, har jeg en ordentlig blåmandag. Formen og energien er laber, men det har jeg begynt å bli rimelig vant til nå, så jeg har tvunget meg ut på en liten tur i finværet. For første gang på evigheter, har vi knall sol på vestlandet - og det må utnyttes. Det er nesten litt vårstemning nå, og det er så vanvittig deilig. Lysere tider, varmere dager og lettere klær.

La tiden gå foooort. 

18.02.2018

Få 20% rabatt på hårprodukter

Annonse - affiliatelenker 

 

Juhu, jeg er så gira over å dele med dere at nå kan dere sikre dere 20% rabatt på hårprodukter hos Kicks. Håret er jo noe av det kjæreste man har (ihvertfall for mange av oss) - og da må man jo behandle det deretter. Hos Kicks får du produkter i alle merker fra a-å, og utvalget er enormt. Du kan velge i alt i fra Sensai, Lee Stafford, Biosilk, John Frieda og uendelig mange andre merker. Jeg starter anbefalingene mine med Batiste tørrshampoo - for jeg elsker disse. De lukter godt, de er en lifesaver i hverdagen, og jeg sverger til tørrshampoo. Jeg hadde sett ut som en fettsleik konstant uten, haha. 

 

- anbefalinger - 

1. tørrshampoo her    2. tørrshampoo her     3. tørrshampoo her        4. tørrshampoo for brunt hår her 

5. biosilk leave-in her          6. stylingpudder her               7. argan hårolje her           8. varmespray her

 

 

 

9. hårspray her                 10. hårkur her                11. hårvoks for menn her            12. saltvannsspray her

 

 

13. volume shampoo her     14. volume balsam her         15. sølvshampoo her        16. volume shampoo her

 

Rabattene varer til 20 februar, så det er lurt å hive seg rundt før alle godsakene er tomt på lager :-)

 • Dato: 18.02.2018
 • Tid: 15:55
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 1
16.02.2018

Freddan

Kikker bare innom for å ønske dere en fin start på helgen. Her har det vært en busy morning, men nå er jeg klar for å slenge beina på bordet. Pappa har bursdag i morgen, så jeg har bakt, ordnet gave og fått ordnet et par ting som må ordnes. I tillegg er huset ryddet - så nå er det offisielt helg. 

 

Her blir det tacoterte og serie i kveld, og det blir deilig med en rolig kveld. Kroppen spiller ikke på lag for øyeblikket, så da er det best å ta det med ro. Så det blir tøfler, joggedress og hestehale for alle penga - men det er jo den stilen jeg liker best. Jeg går ikke i andre klær når jeg er hjemme, jeg må ha på meg komfortable klær. Jeg tipper jeg ikke er den eneste? 

 

 

15.02.2018

Kalorifest

SAMSUNG CSC

Det var jo både morsdag og fastelavn på søndag som var, og det ble jo så klart markert. Så vi inviterte på pizza og boller hos oss, og vi fikk spist oss overmette - nok en gang, haha. Men for å lette litt på samvittigheten, så var bollene sukkerfrie da. Jeg brukte oppskriften til Fitfocuse, og den var veldig god. Irriterende nok glimtet jeg til og brukte feil mel, så de ble en del grovere enn hva de skulle, men de ble heldigvis gode selv om. Så disse skal jeg lage flere ganger, og ikke kun i forbindelse med fastelavn :-) 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Så familien var samlet her på søndag, før alle trillet hjem til sitt. Marthe hjalp meg også med å jevne ut den forferdelig stygge etterveksten min, så nå er det irritasjonsmomentet borte. Ah, det er så deilig med sånne småting som dette. Det styggeste jeg vet er en helt bein og sinnsykt markert ettervekst. Så nå ser reiret mitt litt mer normalt ut, og jeg slipper å irritere meg daglig. Overfladisk much? Men jeg regner med jeg ikke er den eneste, i det minste! :-) 

 

 

14.02.2018

Hurra for kjærligheten

SAMSUNG CSC

Happy valentine, y'all. 

Hva tenker dere om denne dagen? Gjør dere litt stas ut av den, eller dropper dere det? Jeg vet det er veldig delte meninger rundt disse dagene her. Jeg er av typen som elsker å ha en unnskyldning til å feire noe, så feire det som kan feires, si. Men det er i grunn bare for å ha en unnskyldning til å spise god mat og drikke litt vin, haha. Så det er igrunn det samme om det er valentinesday, 17. mai eller bare en usedvanlig bra torsdag - så er det jo greit å ha en excuse til å kose seg litt ekstra. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
fra en av mange datenights - her på Magic Ice Bar. 

 

Her har vi en rolig datenight på planen. Vi skal kose oss hjemme med biff og vin, og slappe av på sofaen med serie. Helt perfekt, ettersom det ikke frister å ta turen til byen i dag. Været er jo helt krise også, så da er det koseligst hjemme i joggedressen med masse tente lys. Så vi har i andre ord en fin kveld i vente :-) 

 

Hva gjør dere i dag? 

 

13.02.2018

Posterlove

// Reklame - affiliatelenker 

Juhu, endelig har jeg fått alle posterne mine fra Pictureit. Og de er faktisk SÅ fine. Jeg bestilte en stor ladning, og jeg synes de er så personlige og fine. Mange av dem er allerede gitt bort i gave, for det var jo nylig morsdag. Så mamma og svigers fikk selvsagt "mamma"-posterne. Pictureit har et stort utvalg, og det er ikke kun plakater sortimentet består av. Så jeg anbefaler deg å ta turen innom her for å kikke litt. PS: de har salg nå! =D 

 

- new in - 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

"Mamma og Pappa" med blokkbokstaver finner du her. 

SAMSUNG CSC

"Du og jeg" finner du her. 

SAMSUNG CSC

"Du å eg" finner du her.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

En av mine personlige favoritter - "hverdagslykke" finner du her. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

"Mamma og pappa" med lykkeskrift finner du her. 

Såååå, hva synes dere? Var de ikke fine? Jeg har valgt alle i størrelsen 30 x 40, og synes det er en perfekt størrelse. Rammene har jeg kjøpt på ikea, og de passer perfekt sammen. Du får kjøpt plakatene både enkeltvis og som sett - alt etter hva du er ute etter. Men det nærmer seg nok slutten på salget, så det er lurt å være rask dersom du vil sikre deg noen godbiter :-) 

Du finner hele sortimentet her :-) 

 

 

 • Dato: 13.02.2018
 • Tid: 17:23
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 2
13.02.2018

Behind the scenes

Sånn her ser det som regel alltid ut når jeg skal ta bilder. Denne linselusen sniker seg inn på omtrent alle bilder, og jeg får faktisk ikke gjort noe i fred. Hun har i tillegg en slags guilty pleasure av å stå under juletreet, tepper, klær, toppene mine i garderoben etc - så jeg får jo aldri tatt et eneste interiørbilde uten at hun står med noe hengende over seg i bakgrunnen, haha. 

 

Men se på hun da?! Det går jo ikke an å være langvarig sint på hun heller, så det er jo ikke rart hun er bortskjemt. Hun spiller mye på et fint blikk og litt kos, så slipper hun unna med en god del. Nå har vi forresten klipt hun, og hun ser ikke ut i måneskinn en gang. Stakkars hund, hun ser omtrent mishandlet ut. De fine, lange ørene hennes er helt borte, og hun ser konstant forvirret og malplassert ut. Offa, vi får håpe det vokser fort ut igjen, haha. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... og dette her - med en gang jeg snur meg. 

 • Dato: 13.02.2018
 • Tid: 11:07
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 1
12.02.2018

Get organised

// reklame - affiliatelenker 

 

Er det flere enn meg som ha orden i sakene sine? Er det en ting jeg er nødt til å ha organisert, så er det papir, notater, kvitteringer osv. Så på kontoret er det orden, for å si det sånn. Jeg hater å ha løse ark, huskelapper og slikt liggende, så jeg priser meg lykkelig for fine notisblokker, permer og lignende. Og jeg er jo litt ekstra av meg, så jeg blir glad av fine permer, bøker og notatblokker. Og her er Lagerhaus en innertier. De har sånn ca.... alt du trenger til å lage orden i skolesakene, i regningene, på kontoret og i skrivekroken - og du kan gjøre det på en dekorativ måte. 

Jeg er slik som må skrive ned alle ukens gjøremål for å få gjort alt. Er det flere som er sånn? Derfor elsker jeg de ulike "to-do"blokkene de har, som er perfekt å ha liggende på kjøkkenbenken. 

Du finner alt du trenger til å get organised HER. Det beste med denne butikken er at det er rimelige priser, sortimentet er up to date, og de har fokus på bærekraftig arbeid og materialer. 

 

12.02.2018

Touch of pink

SAMSUNG CSC

Jeg er litt usikker på om jeg liker det rosa pleddet - eller om det gir litt for mye babyvibes? 

SAMSUNG CSC

Jeg liker de duse fargene her hjemme. Det gir meg en ro og avslappende følelse, og det er det jeg er ute etter når jeg er hjemme. Og jeg synes de lyserosa putene sklir perfekt inn nå som vi nærmer oss våren. Teppet derimot, kan det være jeg må flytte en annen plass. Jeg får se om jeg blir vant til det eller ikke :-) 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Nå kan våren komme fort!

 • Dato: 12.02.2018
 • Tid: 11:18
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 1
11.02.2018

Ikea - i love you

SAMSUNG CSC

Jeg var jo på ikea her om dagen, og fikk med meg to bæreposer med godis til hjemmet. Det er en stund siden sist jeg var på ikea, så det var kommet enormt mye nytt siden sist. Og det elsker jeg - så vi brukte god tid, for å si det sånn. 


Jeg fikk handlet inn litt vårnyheter, rammer til plakatene fra Pictureit, kaffekopper, dufltlys og andre småting. Ikea er den type butikk som du aldri kommer tomhendt ut av. De har jo alt, og i tillegg er det jo helt latterlig rimelige priser. Og jeg elsker jo sånne butikker. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Dette er faktisk kaffekopper. Sant de var fine? Jeg liker dem ihvertfall utrolig godt, og gleder meg veldig til å ta dem i bruk. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Denne siste her tror jeg er favoritten min. Sengebord/serveringsbrett som passer denne divaen perfekt. Dette bordet kommer til å bli godt brukt, haha. Så nå Henrikken, blir det mer frokost på sengen fremover! ;)

 

Flere enn meg som elsker ikea? 

 • Dato: 11.02.2018
 • Tid: 17:47
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 1
11.02.2018

Happy mothersday

Hei og god søndag. 

I dag er det morsdag, så jeg vil "hedre" muttern med et eget innlegg her inne. Det er ikke ofte jeg skriver om andre eller om familien, men i dag fortjener hun litt ekstra oppmerksomhet. Gamlemor, Lailo, Cowboylaila - kjært barn har mange navn. Gratulerer så masse med morsdagen. Jeg kan nok signere for alle tre kidsa dine at vi er veldig glad for at du maser litt, holder kontroll, inviterer på solide middager, stiller opp og bare er deg. 

Du er vittig, omsorgsfull, en profesjonell candycrush-spiller og en veldig god mor. Vi er veldig glad i deg, og setter så stor pris for alt du gjør og for den du er. Og du er ikke så verst når du har oppdratt tre halvveis oppegående barn ;)

Gratulerer så masse med morsdagen, mamma - og alle andre mødre der ute :-) 

08.02.2018

Interiør på budsjett

// Reklame - affiliatelenker 

 

Jeg elsker butikker som har bredt utvalg - til fine priser. De fleste av oss blir gjerne litt ekstra glad, når vi føler at vi har gjort noen gode deals. Og en av de butikkene jeg alltid blir munter av å handle i, er Lagerhaus. Nettopp fordi de har mye fint til en billig penge. Det er standard at jeg kommer ut med notatblokker, noe tilbehør til kjøkkenet og noen deilige duftlys etter en liten tur innom denne butikken. Visste dere forresten av mesteparten av sortimentet består av egendesignede varer?


Minimalistisk, trendy og billig - det liker vi jo? =D 

 

Klikk for å komme til hjemtekstil.

 

Klikk for å komme til lys og lysestaker. 

 

Klikk for å komme til vaser, potter og pidestaller. 

 

Her er en liten brøkdel av godsakene du finner i butikken. Og nå er sortimentet proppet med fine vår-nyheter, i både pastell, svart og gull. I tillegg til masse grønt og fint - som kvikker opp hjemmet.

Dere finner hele sortimentet her! :-) 

 • Dato: 08.02.2018
 • Tid: 17:04
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 1
07.02.2018

Cozy corner

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Jeg er veldig visuell av meg, og er av den typen som må ha det ryddig og fint rundt meg for å kunne slappe av. Så hva er da et hus uten en liten kosekrok? Her ligger jeg med Akira hver eneste dag og koser, og jeg elsker å ha en liten krok til å bare slappe av i. Denne stolen er fantastisk, men den er dessverre litt for stor for kroken min. Så denne skal selges, så skal jeg gå over til en litt mindre - men en like fin en. Jeg vet hvilken jeg skal kjøpe, og jeg gleder meg til å vise den til dere :-) 

 

 • Dato: 07.02.2018
 • Tid: 17:23
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 0
06.02.2018

Lufter skrotten

Gjett hvem som kaster seg selv ut av huset i dag? Meg og Malin skal på ikea for å shoppe litt, og det blir godt å få luftet meg litt. Jeg har ikke vært så mye ute av huset de siste ukene, fordi formen har vært utrolig dårlig. Men jeg har godt av å komme meg ut, og det blir koselig å få handlet litt med Malinmor <3

 

Jeg satser på å finne noen vår-nyheter til huset, litt nødvendigheter til kjøkkenet og litt dill. Jeg elsker nips, småting og pynt - og får egentlig ikke nok. Så nå skal litt interiør byttes ut, og jeg vil kvikke opp med litt duse farger. Jeg tror jeg føler våren er mye nærmere enn den er - vi er jo faktisk kun i starten av februar. Men shit au - det er lov å drømme ;)

SAMSUNG CSC

Hva gjør dere i dag? 

05.02.2018

Bathroom inspo

alle bildene er lånt fra pinterest

 

Åh, så fint. 
Jeg drømmer meg vekk i lune, fine og behagelige baderom for tiden. Vi har jo to bad som ikke er så ..... fine? Langt i fra vår (min, hehehe) stil, så vi ønsker å pusse dem opp. Vi begynner med badet nede, ettersom det er dette badet vi bruker mest. Vi har ikke allverden med plass, så vi må være kreative og skape gode løsninger. Jeg vet ihvertfall hvilken stil vi skal gå for; nemlig et lunt bad med jordtoner. Jeg vil ikke ha det så mørkt, men jeg ønsker naturfarger i beige, lys brun og hvitt.

 

Når vi omsider starter, kjøper inn det nødvendige og når vi setter i gang - vet jeg ikke enda. Men det klør i fingrene etter å komme i gang, pynte og få et nytt, fint og behagelig bad. 

I can't wait!

 

 

 

 

#interiør #interiørglede #oppussing #pusseopp #hus #hjem #husoghjem #dekor #inspo #inspirasjon #bad #baderom #lunt #lunehjem #lunefarger #fargevalg #stil #design #baderominspo #diy #gjørdetselv #husoghjem #vårthjem  #hus #hjem 

 • Dato: 05.02.2018
 • Tid: 16:20
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 3
04.02.2018

Valentine og morsdag - what to give?

//Reklame - affiliatelenker 

 

Om to knappe uker er det duket for både morsdag og valentines day. Hva med å gi en oppmerksomhet som betyr noe - til den du er ekstra glad i? Pictureit har mange fine, meningsfylte postere som man kan gi, eller som man selv kan ha i interiøret. Man får kjøpt sett som for eksempel "Mamma og Pappa", "Herr og Fru" osv - og man får også kjøpt bildepakker med 3 postere som passer fint sammen. Og best av alt? De har tilbud på mange av favorittene nå :-)

 

Her er noen av de jeg liker best; 

1. "mamma og pappa" med lykkeskrift finner du her.    2. "mamma og pappa" med blokkbokstaver finner du her

 

 

 

3. "du og eg" finner du her.                                            4. "for evig og alltid" finner du her.

 

 

 

5. "herr og fru" finner du her.                                         6. "du og jeg" finner du her.

 

Alle disse bildesettene er på tilbud nå. Du får også kjøpt alle plakatene enkeltvis. De har et stort utvalg - med både byer, dialekter, tekstiler og armbånd, og mange andre fine postere. Hele sortimentet finner dere her. 

 

Har du sjekket utvalget? =D

 

 

 • Dato: 04.02.2018
 • Tid: 17:36
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 1
02.02.2018

Måneden som gikk - januar

Månedens opptur:
Dette er helt klart langhelgen vi hadde i Notodden hos Stine og Håvard. Jeg ler på meg magesår av å være med den frøkna, og jeg slapper sånn av, koser meg og nyter all tid jeg får med hun. Sammen er vi fire veldig lik, og jeg skulle ønske vi ikke bodde så sinnsykt langt unna hverandre..... 

Månedens nedtur:
At vi brukte hele 10 timer på vei hjem fra Notodden, er en sabla nedtur. Men også det at den dårlige formen min ikke slipper taket, og at jeg går rundt som en zombie omtrent hver eneste dag. 

 

Månedens antrekk:
Jeg har for det meste gått i joggeklær og kosegensere, så jeg legger med et av de mest behagelige antrekkene jeg har gått med denne måneden;

SAMSUNG CSC

Månedens film/serie:
Kan ikke huske å ha sett en film, men vi har flere serier som vi følger med på for øyeblikket. Den ene er "arrested development" - som vi ler oss skakk av. Jeg måtte se en del episoder før jeg synes den var noe. Men når man først blir kjent med de ulike karakterene, så blir den mye gøyere og morsommere. Og for å ikke å snakke om "Vikings" da. Hater at nå er det lang ventetid til del 2 av den siste sesongen kommer. 

 

Månedens måltider:
Åh, where to begin? Vi spiser jo så mye godt egentlig hver eneste uke, så det er ikke så lett å velge. Men jeg går for tacoterten - ettersom dette er noe nytt vi ikke har testet før. Og den var veldig god, så dette kommer jeg til å lage flere ganger :)

SAMSUNG CSC

Månedens gøyeste:

Det må være kvelden vi hadde sammen med Johannes, Synnøve, Marthe og Ole - hvor vi var på show, middag og en bytur. Jeg hadde det utrolig gøy, og synes i grunn det var en rimelig perfekt kveld! =D 

Månedens sang:
"
Tove Styrke - liability (demo)"

 

Månedens koseligste:
Desidert hotellhelgen som meg, Henrik og Akira hadde. Det var en perfekt måte å starte året på, og vi hadde godt av en rolig helg sammen - uten noen andre. Bare sove, slappe av, se på serier og kose oss. 

Månedens innkjøp: 
Jeg har kjøpt litt interiør, nips og noen klesplagg, men det beste kjøpet jeg har gjort i januar - er nok min fine moccamaster. 

 

 

Hvordan var deres første måned i året? :-)

01.02.2018

Kaputt

SAMSUNG CSC

Her sitter vi to om dagen, som et gammelt ektepar.

Jeg varierer mellom stolen, sofaen og sengen. Jeg har ikke så mye krutt å gå på om dagene, så det blir mange rolige dager. Formen er laber, og jeg kan ikke gjøre så mye annet enn å ta hensyn til meg selv. Om det hadde latt seg gjøre, så kunne jeg ha sovet omtrent døgnet rundt. Men lets be honest, det går jo ikke. Ansvar og gjøremål må gjøres, men heldigvis har det ikke vært så mye på agendaen denne uken. Vi hadde en runde på mathandel og shopping i går, men ellers har jeg holdt meg hjemme. Og slik kjennes det ut som det blir resten av uken også. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Jeg er ihvertfall så glad for å ha min firbente kompanjong. Dagene hadde ikke vært det samme uten, og jeg er så glad for selskapet hun gir meg, til tross for at hun til tider kan være sinnsykt irriterende. Men det kan jo jeg også - så det går opp i opp ;) 

Hva gjør dere i dag? :-)

 

Om meg

Karianne Nesse

Jeg heter Karianne Nesse, og er 23 år gammel. Bor sammen med kjæresten min, på landet utenfor Bergen. Blogger om hverdagen generelt, oppturer og nedturer, interiør, mat og drikke - og litt til =)

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no