hits
29.02.2016

Dag 2, Gdansk.

Hele dagen i dag har vi brukt til shopping. Så nå er vi to utslitne frøkner, med mye større klesskap og en del mindre lommebok. Vi brukte nærmere 5-6 tmer på senteret i dag, så nå skal vi slappe av, før vi drar ut. "Husmor-ferie" tar på, for å si det slik, men vi storkoser oss :-D 


Dagens frokost. Kan ikke klage på verken mat eller porsjoner her. Over ser dere utfallet av dagens shopping. Både beina og bankkortene våre svir nå, for å si det sånn. Rommet er nå fullt av poser uansett hvor vi snur oss, og vi har enda ikke en plan på hvordan vi skal få med oss alt dette hjem igjen. Herlighet, chicksa på tur, men vi har det så fint nå! :-D 

Håper dere har hatt en finfin mandag. 

 

- karianne
 

 

#reise #ferie #polen #gdansk #storby #shopping #klær #mote #sko #outfit #frokost #livsstil #hverdag 
 

 • Dato: 29.02.2016
 • Tid: 18:19
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
29.02.2016

Bildedryss fra gårsdagen.

Etter en liten shoppingrunde i går, slappet vi av litt på rommet før vi begynte å stelle oss. Vi koste oss med champagne mens vi sminket oss, før vi dro ut og spiste middag. Vi spiste en helt vanvittig god biffmiddag, på en av mine standard restauranter når jeg er i Gdansk.Så Goldenwasser er absolutt the place to be om du skulle svippe innom Gdansk i nærmeste fremtid! :-)

 Jeg har ikke tid å til å skrive mye nå, så her får dere et bildedryss fra gårsdagens ettermiddag.
Nå har vi en lang dag med shopping og muligens litt spa foran oss, så jeg runder av her. Håper dere får en fin mandag :-)

 

- karianne

 

#reise #middag #mat #matprat #shopping #mote #hverdag #foreverlifestyle #velvære #luksus 
 

 • Dato: 29.02.2016
 • Tid: 12:16
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 6
28.02.2016

Vel fremme i Gdansk

I dag var meg og Camilla tidlig oppe av sengen og klare for å dra til Gdansk. Flyet gikk 11.40, så vi har fått mye av dagen her. Vi har allerede hatt et bedre måltid her og fått shoppet en del :-D 

Nå skal vi snart stelle oss, pop that champagne og etterpå videre ut og spise. Jeg viser mer bilder av hottellet enten senere eller i morgen, nå er jeg på farten.  God søndag, dere :-)

 

- karianne 

 

#reise #ferie #hotellet #mat #livsstil #velvære #luksus #hverdag #polen #storby #shopping 

 • Dato: 28.02.2016
 • Tid: 17:24
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 6
27.02.2016

Koselørdag

Nå har jeg nettopp kommet hjem etter å ha vært ute å spist med Julianne og Astrid. Vi spiste på Big Horn, og jeg spiste en massiv porsjon med biff og mye tilbehør. Sykt mett, men det er lørdag, så man skal kunne kose seg litt :-) En super koselig middag, jeg er heldig som har så fine folk rundt meg. 

 

Nå skal resten av kvelden brukes til å pakke til Gdansk, jeg aner ikke hva jeg skal ha med meg enda. Så på tide å få fingeren ut, og dra frem kofferten. 
God lørdag, dere :-)

 

- karianne 

 

#lørdag #restaurant #middag #biff #hverdag #mat #matprat #kos #vennskap #venninner #outfit 

 

 • Dato: 27.02.2016
 • Tid: 20:49
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
27.02.2016

Klar for roomservice, spa og shopping!

I morgen drar jeg og min kjære Camilla på jentetur til Gdansk. Dette er vel kanskje 8 eller 9 gangen jeg drar til Polen, så lettere frelst kan man vel si..? Jeg elsker å dra til Polen, spesielt Gdansk. Utrolig fin by, fin arkitektur, god mat og drikke, enorme shoppingsentre, hyggelige folk og billige priser.

De siste ukene har for min del vært mye opp og ned, så nå blir det deilig å bare slappe av noen dager og ikke minst kose meg mye i godt selskap. Jeg ser frem til mye god mat og cocktails, mye shopping, roomservice og spa. Åh, dette blir deilig.

 

Slik ser  hotellet vårt ut. Dette hotellet overnattet meg og Camilla på sist gang i var i Gdansk også, veldig fornøyd. Rommet vi fikk gav oss utsikt over store deler av byen, så satser på å få et slikt rom nå også! :-)

Jeg skal ta mye bilder og vise dere når vi kommer frem. HA EN FIN HELG :-D

- karianne 

 

#hverdag #foreverlifestyle #reise #hotell #luksus #hverdagsluksus #deilig #spa #shopping  

 

 • Dato: 27.02.2016
 • Tid: 13:34
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
27.02.2016

Gårsdagens

Dagene denne uken har for så vidt godt i ett sett denne, så det blir ikke så mye innhold i innleggene mine. Jeg prøver å holde det kort og enkelt. I går etter møte og litt husarbeid, gikk turen ut til mamma og pappa på middagsbesøk. Vi fikk servert deilig middag bestående av pinnekjøtt, raspeballer og tilhørende tilbehør. Sykt godt, men fy søren så ødelagt man spiser seg på slik mat. Så en liten joggetur måtte til for å lette litt på samvittigheten. Jeg er veldig for det at man skal kose seg og unne seg litt en gang i blant, men jeg hadde mat opp til drøvelen, så da måtte jeg ut å lette litt på beina.

I går brukte jeg forresten den nye buksen min for the very first time, hva syns dere?Hahah, jeg ler meg i hjel hver gang jeg blar gjennom bildene som blir tatt. Akira klarer på et eller annet vis alltid å snike seg med. Her snakker vi liten diva som elsker å være center of attention. Uansett, her ser dere buksen på. Jeg synes ihvertfall den er fin, og super comfy 

Jeg har forresten ikke fått tid til å ta ordentlige bilder av min nye hårfarge enda, men dere får så smått sett resultatet på bildene over. Akkurat nå er selve overgangen en del mer gyllen og varm i forhold til resten av håret, så det skal jeg ordne senere. Utenom det er jeg superfornøyd med lysegrått hår, og liker forandringen :-D

 

- karianne 

 

#outfit #hverdag #hairtalk #hår #forandring #makeover #middag 


 

 • Dato: 27.02.2016
 • Tid: 11:34
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
26.02.2016

Gårsdagens workout.

I går hadde jeg ikke så mye tid til overs, så jeg fikk ikke tid til å legge ut dagens treningsprogram. Men som lovet får dere det nå, jeg gjennomførte nemlig programmet i går kveld rund kl 21.30 når jeg kom hjem igjen. 

Slik så gårsdagens program ut;
20 x 3 squats 
20 x 3 squat jumps
20 x 3 backward lunges 
30 x 3 push ups 
30 sec x 3 side sit ups
60 sec x 3 bicycle kicks
30 sec x 3 high knees 
30 sec x 3 ice skaters 
25 x 3 flutters 
60 sec x 3 planken
40 x 3 jumping jacks. 


Nå er det bare 3 dager igjen til jeg har gjennomført hele FIT1-programmet, og jeg er helt overrasket over hvor fort det har gått. Jeg merker utrolig stor forskjell, både fysisk og mentalt, og det er så GØY. 

Jeg var forresten hos frisøren i går. Var litt vågal for en gangsskyld og slo til med å farge håret lysegrått. Jeg har ikke fått tid til å ta skikkelige bilder enda, så det blir et eget innlegg senere. 

Håper dere får en fin fredag og en finfin helg :-)

- karianne

 

#trening #livsstil #bedrevaner #helse #kropp #fitness #wellness #selvtillit #hverdag #hjemmetrening #mål #gøy #pt

 

 • Dato: 26.02.2016
 • Tid: 10:47
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
25.02.2016

Produktivitet


 

1 stk fornøyd jente med påfyll av varer i hus. Litt til kunder og litt til meg og Henrik. Pakkekolliene har blitt en del større nå, så det ser stilig ut når denne lille divaen på 154 cm kommer bærende med kasser som nesten er like stor som meg selv. Men gøy er det likevel, for jeg elsker jo alt som har med organisering, pakking, sortering osv å gjøre, så this is my kind of day.
 


Frøkna med bleie og livmorbettenelse blir btw også alltid gira når pakkene skal åpnes 8-)

 

Mesteparten av varene har allerede blitt levert til kundene, så nå skal lageret ryddes litt, før jeg drar ut for å spise lunsj med en annen leder i teamet! 
Produktiv, variert og cosy day. Ha en fin torsdag, dere :-D

 

- karianne

 

#karriere #varer #kvalitet #produkter #aloevera #jobb #hjemmekontor #hverdag #moro #leder #business

 

 • Dato: 25.02.2016
 • Tid: 10:22
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
24.02.2016

Vippefin

Snille søsteren min reiste helt ut til oss i dag for å passe på Akira, slik at jeg fikk dratt på vippetimen min. Så nå har jeg tatt påfyll med vippeextensions og føler meg fresh and ready til å dra på jentetur i slutten av uken. Jeg har 13mm i lengde, og det er Spa Bergen - Avdeling Knarvik som fikser vippene mine. Disse har jeg brukt i 1 år nå, og de er utrolig flinke med det de gjør. Effektive, nøye og ikke minst super dyktige. 


 

Jeg hadde ikke tid til å ta ordentlig før og etterbilder, så dere får nøye dere med disse iphonebidene. Jeg er ihvertfall utrolig fornøyd! :-)
 

- karianne
 

 

#vipper #skjønnhet #egenpleie #vippefin #beauty #makeup #velvære 

 • Dato: 24.02.2016
 • Tid: 14:45
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 6
24.02.2016

New in

Tenkte jeg kunne vise noen av mine siste kleskjøp, til tross for at jeg egentlig hadde inngått handlestopp med meg selv..


Denne er desidert min favoritt, så fin. 


Gleder meg til å bruke denne i sommer. Faktisk kjøpt på barneavdelingen på Cubus, så jeg har noen fordeler med å være liten :-)


Litt påfyll i garderoben er alltid gøy, og ettersom jeg drar på jentetur til Gdansk neste uke, så blir det nok enda mer om jeg kjenner meg selv rett! :-D

 

- karianne
 

 

#newin #shopping #mote #fashion #klær #antrekk #gøy #fornøyd 

 • Dato: 24.02.2016
 • Tid: 10:20
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 10
23.02.2016

Wok med biffstrimler.

Nå er jeg på dag 25 på FIT1-programmet, og i dag er det treningsfri. Har hatt en liten, men rolig tur med Akira ute i dag, jeg må ha en til to lufteturer i løpet av dagen uansett. Til middag lagde jeg wok med biffstrimler. Wok er alltid godt, med både kylling, biff, kjøttdeig osv. Og kosemat med god samvittighet. I dagens wok hadde jeg;
1 hel brokkoli 
1/2 rød paprika 
1/2 rødløk 
3 gulrøtter
1 boks mais 
500gr biffkjøptt
chilikrydder
hvitløkskrydderFor å unngå at grønnsakene blir før bløte (jeg liker de litt crunchy), så starter jeg med å stege brokkoli og gulrøttene først, og tilsetter rødløk og paprika når gulrøttene og brokkolien nærmer seg ferdig. I tillegg steker jeg biffstrimlene i egen panne, som jeg krydrer ekstra med chili og hvitløk. 


Tilslutt blander jeg alt sammen og serverer. Supergodt, sunt og enkelt! 


 

Når jeg lager wok og andre lignende middager, pleier jeg alltid å lage ekstra mye, slik at Henrik kan ha med seg litt til lunsj dagen etterpå. God lunsj, restene blir spist og man slipper å kaste mat! :-)

- karianne

 

#middag #matprat #mat #kosthold #sunn #godevaner #grønnsaker #hverdag #tips #livsstil

 • Dato: 23.02.2016
 • Tid: 18:36
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 6
23.02.2016

Vondt i mammahjertet.

For noen dager siden oppdaget vi at formen til Akira ikke var normal lenger og at ting ikke var helt som det skulle. Så etter litt googling så det fort ut som at hun kunne ha livmorbetennelse, noe som uheldigvis stemte. Vi tok hun til dyrlegen i går, der hun fikk påvist livmorbetennelse i en alder av bare 1 år, noe som er svært uvanlig for en ung hund som henne. Så i går fikk hun to store sprøyter, og skal få nr tre i dag, i tillegg til medisin de neste 20 dagene, og en operasjon om 3-4 måneder. Så nå fremover må vi følge ekstra med hun, med tanke på kraftige og eventuelle farlige bivirkninger. Her kommer fordelen med min jobb inn i bildet. Jeg hadde egentlig planer, møter og avtaler for hver dag denne uken, men har avlyst mesteparten, ettersom lille frøkna ikke kan være alene nå og må ha tilsyn hele dagen. At jeg kan ta meg fri eller flytte kontoret hvor jeg vil i situasjoner der ikke alt er kjempe bra, er utrolig deilig. Ingen dårlig samvittighet, men en stor frihet. 

 


Min trofaste baby. 

 

Det gjør vondt i mammahjertet å se og vite at lille gullet vårt ikke er frisk. Så nå krysser vi fingrene for at hun reagerer bra på sprøytene og medisinen fremover til hun skal operere, og at hun blir frisk som en fisk. Hun er jo vår lille baby, vet ikke hva vi skulle gjort uten henne. Hun er barnet vårt, vår lille kjærlighet :-)

- karianne 
 

 

#hund #kjæledyr #kjærlighet #sykdom #hverdag 

 • Dato: 23.02.2016
 • Tid: 11:22
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 6
22.02.2016

Slik lykkes du med å nå målene dine.

Store deler av jobben min som Manager innebærer å coache, motivere og få folk til å innse sitt eget potensiale for å nå sine drømmer og mål. Hvorfor er det slik at vi stadig jobber mot oss selv, og stikker kjepper i våre egne hjul? Slik var jeg også for et år siden, helt til jeg bestemte meg. Allerede mye av jobben ligger her, - å være bestemt. Å vite hva man skal gjøre og hvorfor.

Ved målsetting og goalreaching må målene være spesifikke, målbare, attraktivt, realistisk og tidsbestemt.  Det vil si at å skrive ned et mål som «bli rik» er alt for lite spesifikt. Hva er rik egentlig da? For noen vil rik si rundt 400 000kr i året, mens for andre er det 1 000 000kr året. Sett en sum.
De må også være målbare og attraktive for deg. Om du ikke blir gira, motivert og energisk av målene dine, da kommer du heller ikke til å nå dem. Slik er det, slik er de fleste av oss skrudd sammen.
I tillegg må målene selvsagt være realistiske og du bør ha en tidslinje som du skal nå de ulike målene innen. Da har du hele tiden noe å jobbe mot og du har et ørlite press på deg, som gir deg et ekstra spark bak.

 


 

Jeg for min del har funnet et system som jeg liker godt, som hele tiden holder motivasjonen på plass. Både når det kommer til mål innen businessen min og på privatfronten. Jeg skriver alltid ned mål som skal nås i løpet av måneden som kommer. I tillegg har jeg alltid en 3-måneders plan fremover, pluss en plan for hele 2016. Da har jeg hele tiden små delmål på veien som gir meg den lille feelgood-følelsen som jeg trenger underveis, mens jeg jobber meg gradvis mot selve hovedmålet.

Jeg er også veldig flink å gi meg selv belønninger. Når jeg når bestemte mål eller delmål, så unner jeg meg noe ekstra som jeg har hatt lyst å gjøre/lyst å kjøpe.

Uten å tenke over det når alle av oss mål daglig. Det å bare stå opp av sengen å dra på skolen eller jobb, er for eksempel et mål. Som de fleste av dere klarer helt fint. Dere vet hvorfor dere gjennomfører, og dere vet premien av det. Slik er det med alt.

I denne jobben som jeg gjør, går det ikke på kunnskap og hvor «flink» man er for å lykkes. I i hvert fall ikke i startfasen. Kunnskapen og erfaringene får man etter hvert, og man finner sin egen personlige måte å gjøre ting på. Det handler mest og kontinuerlig jobbing, viljestyrke og motivasjon. Det er de som jobber jevnt og trutt hele tiden som når målene sine tilslutt, ikke de som jobber i rykk og napp.
 

Og ikke vær så opphengt i hva andre sier og mener underveis. Det er alltid folk som vil prøve å prate deg vekk fra det du aller helst ønsker å gjøre med livet ditt, alltid noen som er uenig. Hadde jeg skulle hørt på hva noen av vennene mine og familien mente om min visjon for 1 år siden, så hadde jeg ALDRI vært en manager nå, og jeg hadde aldri vært selvstendig næringsdrivende heller. So go with your gut. Magefølelsen har som regel alltid rett. Så om du har noe du ikke klarer å slutte å tenke på, noe du virkelig ønsker å gjøre ? uansett om det gjelder jobb, kjærlighet eller hva det måtte være ? do it. Hva kan du tape på det? Ofte må man gi opp på det gode for å oppleve det fantastiske! :D

Så se potensiale og muligheter istedenfor begrensninger. Snu synet og tankegangen på ting.
Det er viktig å være skeptisk, men ikke vær så skeptisk at du går glipp av gode ting.

 

- karianne

#mål #karriere #målsetting #coach #utvikling #personligvekst #selvfølelse 

 • Dato: 22.02.2016
 • Tid: 19:33
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
22.02.2016

Tips; sunnere pasta med hjemmelaget marinarasaus.

Åh, dette er en av våres favoritter her hjemme. Denne oppskriften kan forresten varieres med hvilken type kjøtt/fyll du vil ha. I dag brukte jeg karbonadekjøttedig, men den er også veldig god med magre kjøttboller, kyllingfilet i biter eller uten kjøtt også. 

Til marinarasausen trenger du;
1/2 tomat eller en boks hakkede tomater 
2-3 soltørkede tomater
1/2 rød paprika
1/2 hvitløksfedd eller hvitløkspulver
basilikum 
chili 
oregano 
en liten drøss parmesan 


I likhet med stortsett all annen mat, blir smaken best om man har både ferske rådvarer og krydder, men i dag tok jeg det jeg hadde hjemme :-)


Kutt opp ingrediensene i mindre bider og hiv de i blenderen. Slik ser det ut FØR < og > ETTER. 


Servert. Fullkornspasta med hjemmelaget marinarasaus, toppet med karbonadekjøtteig. 


 

Om dere er glad i pasta og spagetti, da kan jeg anbefale denne her. Kjempe godt og man kan fint fjerne eller tilsette andre ingredienser for å få smaken slik man selv ønsker! :-) NYT.

- karianne

 

#oppskrift #mat #matprat #sunt #sunnmat #helse #kosthold #hverdag #middag #tips

 • Dato: 22.02.2016
 • Tid: 16:19
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 10
22.02.2016

Tips; sunn, kjapp og enkel lunsj.

... eller en snack om du bare har cravings. Jeg har helt dilla på speltlomper for tiden, uansett om det kommer til speltlompepizza, wrap eller "toast". Min lunsj i dag ble speltlompe med avocado, magert kalkunpålegg og en solid dæsj ruccola. SYKT GODT. I tillegg tar det toppen 2 minutter å lage. Se så godt. Jeg liker forresten veldig godt også om man bruker kremost (jeg liker best den med urter eller krydder), mager kalkunpålegg og ruccola. MUMS. 

Enjoy :-)

 

- karianne

 

#kosthold #helse #bedrevaner #sunt #mat #matprat 
 

 • Dato: 22.02.2016
 • Tid: 13:30
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 8
21.02.2016

Sunday workout

Tenk at jeg har kommet på dag 23/30 på FIT1-programmet allerede. Tiden har flydd, og jeg må ærlig si at jeg har kost meg med dette treningsprogrammet. Jeg har fått øynene opp for hjemmetrening og ikke minst trene ute, fremfor å dra på treningsstudio. Den dørstokkmila ble til tider for lang for meg, men nå er det mye bedre! Jeg startet først med en liten joggetur ute, som oppvarming før styrketreningen. Her er noen av dagens øvelser;Slik ser dagens program ut;
30 x 3 squats
30 x 3 jumping jacks
30 x 3 sit ups 
30 x 3 push ups
30 x 3 side sit ups
45 sec x 3 side crunches 
12 x 3 OH backward lunges
30 x 3 mountain climbers
30 sec x 3 v crunches


Avsluttes med min favoritt proteinbar,- vanilje og kanelsmak!

 

Nå tar jeg meg en velfortjent dusj, jeg lukter drit og håret er fett! Classy lady. Anyways, GOD SØNDAG, dere :-)

- karianne

#trening #helse #bedrevaner #bedrehverdag

 • Dato: 21.02.2016
 • Tid: 16:24
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4
20.02.2016

50 spørsmål og svar.

Tenkte jeg skulle kjøre en runde med 50 spørsmål, bare slik at dere har en mulighet til å bli litt bedre "kjent" med meg :-) Dette synes jeg alltid er artig å lese på andres blogger, så da ville jeg ha et slikt innlegg selv. 

Here we go;
 

1. Hvor gammel er du om 5 år? Da blir jeg 27 år.

2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag? Mine 2 fine, Henrik og Akira. 

 3. Hvor høy er du? 154cm over bakken, ikke alltid like lett å se meg, for å si det sånn.  

4. Hvilken film så du sist? Meg og Henrik så "Deadpool" på kino forrige helg :-) 

5. Hvem ringte du sist? Henrik.

6. Hvem ringte deg sist? Johannes, broren min.

7. Hva stod det på den siste sms'en du fikk? «våken?»

8. Foretrekker du å ringe eller sende sms?  Det kommer egentlig helt an på hvem det gjelder, hvor jeg er og hvordan dagsformen min er. Sms uten tvil om det bare gjelder noe kjapt og enkelt. Men om det er noe som gjør at jeg må skrive langt og mye, da er det lettere å ringe.

9. Hva er ditt favorittsted? Her er jeg litt enten eller. Hjemme er best om det er bare meg, Henrik og Akira. Ellers trives jeg langt vekke, helst utlandet. Hodet, angsten og tankene roer seg som regel når jeg er langt unna alt hjemme :-)

10. Hvilket sted foretrekker du minst? Kommer ikke på èn spesifikk plass, men generelt plasser som er grått, kaldt og mørkt er jeg ikke kjempe fan av.

11. Når så du moren din sist? I går.

12. Hvilken øyenfarge har du? Blå.

13. Hvilken julesang er din favoritt? Åh, har så mange. Men «driving home for christmas» har vært en fast julesang siden jeg var liten, så denne liker jeg.

14. Er foreldrene dine gift eller skilt? De er gift.

15. Når våknet du i dag? Rundt 11-tiden.

16. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? Om 10år er jeg forhåpentligvis gift (om Henrik får fingen ut, høhø). 1-2 unger hadde heller ikke vært så ille. Meg og Henrik bor i vårt drømmehus, og businessen min har vokst seg enda større, enda mer stabil på disse årene.
 

17. Hva skremte deg om natten som barn? Smålyder, tanken på troll, hekser og spøkelser.

18. Hvilket siste youtubeklipp fikk deg til å le? Husker ikke eksakt hvilket klipp, men vi ser mye på typ «funny animals» osv, cracks me up.

19. Hva er din beste egenskap? Hmm.. Jeg er veldig kjærlig, nesten aldri sent ute, veldig ærlig.

20. Hva er din verste egenskap? Har en tendens til å bli veldig utålmodig. Vil helst ha ting gjort der og da, haaaaater å utsette ting. Kan til tider være for sarkastisk, at folk tolker meg feil.

21. Sover du med eller uten klær om natten? Uten.

22. Hvor mange puter har du i sengen? 2 vanlige puter + 2 hotellputer. 

23. Hva er det rareste du har spist? Snegl. (og ikke den type snegl som man skal spise).. heheheh, tidenes uhell.

24. Har du stasjonær eller bærbar data? Bærbar! Må ha noe jeg kan flytte rundt på. 

25. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? Sokker eller tøfler, oh yes. 

26. Hva hører du på akkurat nå?  Fotballen som surrer på tv?en.

27. Hvilken iskrem er din favoritt?  Er ikke sånn kjempe glad i is, men krokan i små mengder er godt.

28. Hvilken dessert er din favoritt? Varm eplekake med vaniljeis er vår faste feriedessert, så tror det må bli den.

29. Hva er den største premien du har vunnet? Vant en espressomaskin for 2 år siden, fornøyd med den ass.  

30. Liker du kaffe? Nope.

31. Hva drikker du helst til frokost? Iskald melk eller proteinshake, og aloe vera. 

32. Hvem var din favorittlærer på vgs? Kamal. Verdens søteste.

33. Kan du spille poker? Nope.

34. Hva har du spist i dag? Proteinvafler til frokost og speilegg til lunsj.

35. Nevn en historisk personer som interesserer deg? Tja, nei. Usikker?

36. Hvilken radiostasjon var den siste du hørte på? P3.

37. Vil du ha barn? Ja, 2 stk tenker jeg er perfekt.

38. Kan du noen andre språk enn norsk? Engelsk. Burde vel etter hvert snakke flytende polsk etter å ha vært der så mye, så det får bli det neste!

39. Sover du på en spesiell side? Sover på høyre siden av sengen, mens Henrik har venstresiden. Hender at vi er crazy og bytter sider når vi er på ferie, men da er vi ekstra loco.

40. Foretrekker du havet eller basseng? Havet.

41. Hva bruker du helst penger på? Reiser, klær, MAT. 

42. Eier du dyrbare smykker? Har noe som jeg ser på som dyrebart.

43. Hva er ditt favorittprogram på tv? Ser veldig lite på tv, sånn egentlig. Men er en sucker for trash-program av typen reality. Og alt innen matlaging liker jeg også.

44. Hva skal du gjøre i helgen? Denne helgen skal jeg slappe av hjemme med henrik, få unnagjort litt jobb og ikke minst utføre treningen som står på programmet. Neste helg drar jeg på jentetur til Gdansk med min fine Camilla.

45. Kan du stå på slalom? Jeg har ikke stått siden ungdomsskolen, så er en stund siden sist, ja. 

46. Hvordan imponerer man deg?  Ved å være omsorgsfull og vise at du bryr deg. Folk som ser det positive i alt, folk som ser potensiale istedenfor begrensninger.  

47. Hva slags ringelyd har du på mobilen? Den som er standard.

48. Fortell en ting leserne dine antaglig ikke vet om deg? De fleste her inne vet nok ikke at denne frøkna vant en fiskekonkurranse når jeg gikk på barneskolen! WOHO, premien var en flytevest, btw 8-)

49. Hva har du nærmest deg nå som er rødt? My nails.

50. Er du sosial? Til tider ? ja, til tider ? nei. Kommer helt an på hvilken periode mtp angst og depresjon jeg er i. Når ting er ekstra tungt, har jeg en tendens til å isolere meg hjemme alene med Henrik. Når ting er bra, da liker jeg å være sosial :-)

- karianne

 

 

 • Dato: 20.02.2016
 • Tid: 16:58
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4
20.02.2016

Grove proteinvafler

Jeg liker stortsett alltid å ta meg god tid til å lage god frokost, og spesielt i helgene siden meg og Henrik får spise frokost i lag. I dag ble det grove proteinvafler, som uten tvil er en favoritt her i huset. Enkelt, mettende, godt OG de kan spises med god samvittighet. Det liker vi. 

Du trenger; 
6 dl sksummet melk
2 dl speltmel
2 dl sammalt fullkornsmel 
1/2 ts bakepulver
1-2 ss forever bee honey (søtning istedenfor sukker) 
1 ts kardemomme 
1 scoop forever ultra proteinpulver (jeg brukte i dag sjokolade, men vanilje er også supert)
2 egg 
2 ss matolje 


Rør alt godt sammen. La den stå og godgjøre seg i 5-10 minutter før du starter stekingen. 

 

Så ikke disse god ut? Nyt med god samvittighet! :-D 

- karianne

#sunt #protein #bedrevaner #kosthold 

 • Dato: 20.02.2016
 • Tid: 13:17
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4
19.02.2016

Dagens treningsøkt

Som nevnt i tidligere innlegg, har jeg nå kommet til dag 21 på FIT1-programmet. Så nå har jeg knappe 9 dager igjen før jeg er ferdig, og jeg gleder meg sykt til å måle og se forskjellen. Tallet på vekten har jeg sluttet å bry meg om noe særlig, rett og slett fordi det er flere faktorer som spiller inn. Men jeg føler jeg ser forskjell allerede, og turbuksen min har i tillegg blitt løsere rundt magen. GØY. 

I dag var ikke min trofaste fotograf hjemme mens jeg trente, så jeg prøvde å knipse noen av øvelsene som jeg tok, i farten. Ser at kvaliteten ikke er noe å skryte av, men dere får ihvertfall sett noen av øvelsene, som er det viktigste :-) 


Slik ser dagens program ut;
25 squats (jeg tok med strikk for å gjøre det tyngre)
30 jumping jacks
30 sit-ups
30 side sit-ups
45 sec crunches
12 OH backward lunges
20 bicep curl
15 mountain climbers
60 sec v-crunches

Ser det er bilringer på vift, men jeg trøster meg med at jeg jobber for å få de vekk. Jeg ler forresten når jeg ser bildene nå. Jeg er jo så vant med Akira fotfølger meg over alt, så jeg la ikke merke til at hun var nesten oppå meg når jeg trente. Nå derimot, tidenes linselus, haha! 

Nå tar jeg fredagskveld med god samvittighet. God helg :-)

- karianne

#helse #trening #bedrehelse #bedrevaner

 

 • Dato: 19.02.2016
 • Tid: 21:40
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 8
19.02.2016

19.02.16

Denne fredagen har vært en fin og variert dag. På formiddag hadde jeg en koselig businesslunsj med fine Karoline fra teamet mitt. Vi spiste god kyllingsalat mens vi fikk kartlegge utfordringer, legge planer for månedene fremover, få oversikt og ikke minst skravle. Jeg er så glad for at jeg styrer dagene mine selv og at jeg får velge hvem jeg ønsker å jobbe med. Å ha en jobb og kollegaer som man trives med, er så utrolig viktig. Trivsel kommer alltid først hos meg, og med det fine teamet jeg har i ryggen, går det ikke an å mistrives! :-)

Videre på ettermiddag var det duket for 70 års bursdagsselskap til Bestemor, så da var det full kalorifest. Etter dagens kaker, brus og snitter, føles det som jeg har mat opp til drøvelen. Det er lenge siden jeg har vært ubehagelig mett, men det er jeg nå. Så jeg må la maten få tid til å sige litt, før jeg tar fatt på dagens treningsprogram (er på dag 21 på F1, btw). Litt må man kunne unne seg, så lenge man klarer å begrense seg og kommer seg back on track etterpå :-)

 

- karianne
 

#selvstendignæringsdrivende #egensjef #jobb #trivsel

 • Dato: 19.02.2016
 • Tid: 19:02
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
19.02.2016

Dere er god!

Tusen takk for alle fine tilbakemeldinger jeg har fått etter gårsdagens innlegg! Har fått mye både på facebookpagen min, her på bloggen, privat og meldinger! DERE ER GODE! ❤ 

Nå er jeg lettet, superglad og gira, og litt ekstra klar for dagen i dag. Så artig at så mange er inne og leser allerede så tidlig i startfasen, og enda gøyere at dere legger igjen kommentarer, tar dere tid til å ta kontakt på facebook osv. TAKK :-D 

'

- karianne

 

 • Dato: 19.02.2016
 • Tid: 11:41
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
18.02.2016

Det som ikke vises på utsiden.

Folk som har sine utfordringer i hverdagen, spesielt psykisk, skjønner hva jeg mener når jeg sier "gjemme seg bak fasaden" eller "å ta på seg masken". Klumpen i magen, tårene som jeg til slutt sovnet av, eller angsten som spenner og sliter på alle musklene i kroppen min er det som ikke vises på utsiden. De fleste som har en psykisk lidelse vet at det er lettere å holde det for seg selv, og heller late som at alt er ok når man er ute blant folk. For min del var jeg så utrolig redd for hva folk skulle si og mene om jeg først skulle tørre å fortelle hvordan jeg hadde/- og har det. Kommentarer som "ta deg sammen", "du er bare lat" eller "skjerp deg" og kommentarer i den duren er noe av det verste jeg kan få. For at det faktisk ikke har noe med latskap å gjøre, og det er heller ikke bare å "ta seg sammen og skjerpe seg". Derfor gikk jeg i flere år og latet som at alt var flott og fint, som bare gjorde alt mye verre i lengden. Frykten for at folk ikke skulle forstå eller synes at jeg overdramatiserer og er teit var så stor, at jeg heller valgte å holde mesteparten for meg selv. Tip; don't do that. 

Når det går så langt at det kommer til det punktet at der alt i hverdagen blir et hinder, da er det på tide å ta grep – for lenge siden.. Alt føltes meningsløst, ingenting var artig eller gøy lenger, ikke en gang de tingene som jeg alltid har likt å gjøre. Prøvde å unngå alt og alle, nettopp fordi jeg ikke orket. Ingen søvn, ingen energi, kroppen og psyken forfalt, og jeg endte opp med å ligge i sengen store deler av dagene. Fordi jeg ikke fungerte, og folk ikke visste..


 

Selv om at det er vanskelig å prøve å forklare til folk hvordan kraftig angst og depresjon har påvirket meg helsemessig og i hverdagen, så prøver jeg nå å være mer åpen og tørre å prate om det. Første gangen jeg turte å fortelle noen så smått om det, føltes det som 70kg fra skuldrene mine var vekke. Så nå jobber jeg hele tiden med å prøve å la vær å stresse over hva folk skal tenke, mene og si om meg. Alle har sine egne meninger, og folk prater uansett, slik vil det vel alltid være. Men det er en f-r-y-d å endelig tørre å lufte litt om hvordan ting egentlig er.

Noe av det verste jeg vet er «åh, jeg skulle hatt ditt liv, du har det helt perfekt».  Bitch please, du skulle bare visst. Men igjen er det da opp til meg å fortelle eller vise meg selv bak fasaden, noe som ikke er enkelt overhode. Instagrammen min og facebookpagen min er positiv. Jeg har aldri vært den typen som skriver status om jeg har en dårlig periode eller om ting er tungt. Jeg har alltid bare lagt ut det positive, som igjen gir en vridd versjon til folk om meg og min hverdag. Slik er de fleste av oss tror jeg, så jeg prøver å være mer åpen her på bloggen. For min egen del, og for å gjerne kunne hjelpe noen andre også! :-)

- karianne

#psykiskhelse #bedrehverdag #personlig

 • Dato: 18.02.2016
 • Tid: 18:47
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 8
17.02.2016

Denne ukens middagsmeny

Etter gårsdagens innlegg angående planlegging av mathandel, fikk jeg spørsmål om å dele vår ukesmeny, så tenkte å lage et eget innlegg om det nå. Siden vi som regel bare er to stk som spiser middag her, må vi planlegge våres middager i løpet av uken, for å unngå å kaste mye mat. Altså hvis vi kjøper en brokkoli, må vi planlegge to middager i løpet av uken som inneholder det, for å unngå å kaste halvparten. You get the picture. 
Så slik ser denne ukens matplan ut;


Mandag; Ørret med sprøstekte grønnsaker. 


Tirsdag; taco med fullkornslefser og karbonadedeig. 


Onsdag; Speltlompepizza med resten fra tacokjøtteiden fra Tirsdag + salat. 


Torsdag; Wok med resten av grønnsakene og kylling.


Fredag; fullkornspasta med hjemmelaget marinarasaus og magre kjøttboller. 


Lørdag; biff med resterende salat eller grønnsaker + valgfritt tilbehør. 

 

Søndag denne uken blir det fiskekaker, poteter og brun saus. Ikke noe fabulous eller noe, men variert, sunn og god mat! :-)

 

- karianne 

 • Dato: 17.02.2016
 • Tid: 16:22
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 5
16.02.2016

Forrige ukes høydepunkt

Tenkte jeg kunne dele en liten anbefaling til dere; en av mine absolutte favoritt restauranter i Bergen - Bryggeloftet! 

Denne restauranten ligger nede på Bryggen. Interiøret er koselig, lunt og gammelt. Og sinnsykt god mat, herlighet. Vi var på datenight her på Lørdag, hvor vi hadde full tre-retters med vin og litt likør. Sykt god mat og kjempe koselige ansatte som passer godt på. 


Her fikk vi servert både blåskjell, fiskesuppe, reinsdyrstek, hjortestek og til slutt en sykt god pavlova. Vi vet å kose oss for å si det sånn, og det er ingen andre enn Henrik jeg ville hatt denne dagen med :-) 

- karianne

 • Dato: 16.02.2016
 • Tid: 21:27
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 4
16.02.2016

Ukeshandling og middagsplanlegging.

Det er noen måneder siden nå at jeg og Henrik startet å planlegge middager for hele uken, og handle inn alt i en sleng. 
Før det tok vi det litt dag for dag, og gikk på butikken alt for mange ganger i uken. Resultatet av å være flinke å planlegge en uke om gangen er spart tid, sparte penger, en grei oversikt og ikke minst at vi kaster mye, mye mindre mat. 


Nå har vi mat til hele uken, blant annet til speltlompepizza, taco med fullkornslefser, fiskekaker, salat, smoothies m.m. Noen minutters planlegging hver uke gjør seg veldig! :-)

- karianne

 • Dato: 16.02.2016
 • Tid: 16:30
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 7
16.02.2016

Dørstokkmila ..

.. er ikke så lang lenger! Før var jeg ikke noe fan av hjemmetrening, rett og slett fordi viljestyrken min var helt på bånn, og jeg følte jeg måtte ut blant andre folk for å klare å presse meg. Nå derimot, elsker jeg å trene hjemme i stuen. Etter at jeg startet på både C9 og FIT1, har etterhvert viljestyrken gått over til å bli vaner - gode vaner, som lenger ikke gjør det til et problem å trene hjemme eller ute i naturen. Når sunn mat og trening blir en del av hverdagen fordi man liker det, og ikke fordi man må, bir alt plutselig mye lettere, og ikke minst mye gøyere. 

Det sies at man må gjøre det samme/følge et mønster i rundt 20 dager for at det skal bli en vane, og det er da noe alle kan klare så lenge man bestemmer seg for det. 

C9 var for meg et stort spark bak for å pushe motivasjon og viljestyrke, mens FIT1 har hjulpet meg å legge inn sunne matvaner og aktivitet i hverdagen, uten at det blir et ork. 

før trening
Her er noen av dagens øvelser, med min trofaste kompanjong som konstant må gå i beina på meg. Å være ferdigtrent før kl 12 på en vanlig hverdag er utrolig deilig. Da kan resten av dagen brukes til andre ting, som jobb, handling, tur ute osv. DEILIG!

 

min favoritt etter trening

 

Det jeg liker best med hjemmetrening er at jeg trenger ikke å tenke på hvordan jeg ser ut, hvor fett håret mitt er eller om magen henger over tightsen. I tillegg får jeg trent i fred, jeg får høre på høy musikk (.. og min musikk) og jeg slipper å vente på utstyr! 
Så med andre ord, så er det ikke et must å betale store summer på gym-medlemskap for å komme seg i form! :-)

Nå skal jeg videre på butikken for å handle inn mat til uken, så jeg runder av her. 

- karianne

#trening #helse

 • Dato: 16.02.2016
 • Tid: 13:10
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
15.02.2016

So happy!

Juhu, da har jeg endelig fått designet mitt on point! Jeg kjøpte et design hos KvDesign i dag, og fikk alt jeg trengte på mail umiddelbart! Absolutt verdt å kikke innom, hun har utrolig mange fine, enkle og moderne design - til gunstige priser. 

Men som jeg nevnte i tidligere innlegg, så er jeg helt grønn at alt av koder og tilpassing av design. Så snilleste Alexandra (trykk på navnet for å komme til hennes blogg) hjalp meg, eller rettere sagt fikset hele designet mitt nå nettopp! Elsker folk som er hjelpsomme og imøtekommende! 

Alexandra har jeg hatt kontakt med det siste halvåret, da hun ble kunde av meg, pluss at jeg har fulgt bloggen hennes. 
Hun er en åpen og ærlig jente, som også virker veldig omsorgsfull. Hun har ihvertfall made my day flere ganger, ved å være flink med å komme med tilbakemeldinger og meninger! :-)

Ta en titt innom bloggen hennes! Hun deler mye og åpent om sin vei til en bedre hverdag, samt en del trening og kosthold! Take a look, det er absolutt verdt det! :D

Tusen takk for god hjelp, Alexandra. Du er god! - karianne 

 • Dato: 15.02.2016
 • Tid: 20:37
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
14.02.2016

Designhjelp?

I really need it! Jeg har funnet mye fine design på nett, men jeg er rett og slett litt for dårlig på alt det er HTML-kodegreiene, så om det er noen der ute som hadde giddet å sitte av 10 minutter for å lage et helt ok design til meg, så hadde jeg blitt utrolig glad! :-D

Legg gjerne igjen en kommentar her eller ta kontakt på email; karianne_nesse@hotmail.com (merk mailen med "designhjelp", om du har mulighet til å hjelpe en jente i nød! 
På forhånd; TAKK! :-D 

#design #designhjelp 

 • Dato: 14.02.2016
 • Tid: 19:41
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
10.02.2016

Jeg gjør et forsøk!

Jeg har lenge vurdert å lage blogg, men i mangel på et "spennende og innholdsrikt nok liv", har jeg hele tiden latt være. 
Men here we go, på tide å prøve noe nytt. Dette blir nok ikke en typ "dagens outfit"-blogg med typ 3-4 innlegg for dagen, tvert i mot. 
Først og fremst opprettet jeg denne bloggen fordi jeg er mye bedre å uttrykke meg på papir, fremfor å prate. Så jeg kommer hovedsaklig til å dele innblikk fra min hverdag, min jobb, mitt tankespinn osv. Rett og slett bare slippe folk litt mer bak "fasaden". Som alle de andre bloggerne, i guess?  

  

Uansett, takk for at du stakk innom, jeg er ny på dette, så vær grei selv om jeg er klein! 8-) 
- karianne

 • Dato: 10.02.2016
 • Tid: 21:39
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2

Om meg

Karianne Nesse

Jeg heter Karianne Nesse, og er 23 år gammel. Bor sammen med kjæresten min, på landet utenfor Bergen. Blogger om hverdagen generelt, oppturer og nedturer, interiør, mat og drikke - og litt til =)

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no