hits

Publisert den 31.01.2018 - Interiør

FØR OG ETTER - nytt liv til gammel skjenk

Jeg har lenge lett etter den perfekte kommoden til å ha på kjøkkenet. Men alle jeg har likt, har vært for store. Og jeg må jo innrømme at jeg er kresen også da, så jeg er veldig bestemt på hva jeg vil ha. Så jeg har ikke funnet noe jeg har likt, hvor målene også har passet. Så da var det bare å kaste seg rundt og ordne den biffen selv. Så jeg fant en gammel skjenk på finn.no som hadde de riktige målene, og så pusset jeg denne opp. 

 

Heldig som jeg var, så fikk jeg denne kommoden gratis, som har gjort at det har blitt en veldig billig fornyelse for vår del. I tillegg hadde vi maling og kontaktplast fra før av, så det eneste vi faktisk har kjøpt nytt, er en tykk list og håndtak. Så rimeligere blir det jo faktisk ikke. Og da blir det jo enda gøyere! =D 

 

- FØR - 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

- ETTER - 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Og slik ble sluttresultatet. Jeg har fjernet skuffer og skapdører, og sparklet igjen alle hull og alle bruksmerker. I tillegg har jeg byttet håndtak og lagt en fin, bred list nederst, for å gi den et mer herskapelig preg. Bare denne lille detaljen her synes jeg utgjør en stor forskjell. Vi har brukt samme kontaktplast på benkeplaten på denne kommoden, som på kommoden vi har i stuen. Da blir det litt "rød tråd" mellom møblene og interiøret, synes jeg :-) 

Hva synes du? :-)

 

 

#diy #gjørdetselv #nyttliv #møbel #oppussing #pusseopp #interiør #interiørglede #kjøkken #design #tips #før #etter #førogetter #hjemmelaget #hobby #moro #glede #mitthjem #hjem #hus #husoghjem #hjemoginteriør #stil 

 

Publisert den 30.01.2018 - Blogg

En strålende helg <3

Vi er hjemme fra en kjempefin helg i Notodden hos Stine og Håvard. Vi har spist masse god mat, drukket uante mengder prosecco, spilt masse spill, fnist på oss mageknip, og bare kost oss mye. Vi fikk også servert elgbiff for første gang, som var sinnsykt godt. Vi fikk også endelig hilst på familien til Stine, som jeg har gledet meg lenge til. Jeg fikk en stor og kjempefin orkide av moren til Stine, som jeg ble så rørt av. Så den skal jeg ta godt vare på, for jeg smiler bare jeg ser den <3 

Vi var også veldig uheldige med hjemreisen vår. På grunn av store mengder snøfall, storm og uvær, brukte vi hele 10 timer hjem. På en tur som i teorien tar ca 6 1/2 time. Så det var en nedtur, og vi var vanvittig slitne når vi omsider kom oss helt hjem. Det var vært en del ulykker, kolonnekjøring og stengte veier som gjorde at det ble slik. Men det er vel sånt man må forvente seg på vinterstid. Men neste gang kommer vi til å fly, for å si det sånn. Men det var verdt kjøreturen da, for vi har hatt en fantastisk helg! 

- bildedryss - 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Åh, gjett om min crazy catlady-side kom frem da? Dette er en av de to kattungene de har, og jeg klarte ikke å gi dem fred. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Vi hadde girltime med neglelakk, prosecco og (ekstremt mye) skravling.

SAMSUNG CSC

Jeg har fått høre flere ganger at folk synes vi er veldig like. Personlig ser jeg ikke likheten, men jeg tar det gjerne til meg som et kompliment B-)

SAMSUNG CSC

<3

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Dette måltidet her var helt sykt. Vi dro på en nyåpnet burgersjappe, som overrasket veldig. Vi bestilte en "friendspack" for 4 personer, og fikk servert et hav av mat. Burgere, brus, løkringer, baconskiver, fries, ribs, kyllingvinger og enda mer - for kun 200kr per person. Det er jo helt vilt. Vi rullet ut derfra, stappmette og veldig fornøyde. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

  Vi hadde spillkveld som vi holdt gående langt ut på natten. Sinnsykt gøy, og det kjente vi på formen dagen derpå. Men det var uten tvil verdt det da! 

SAMSUNG CSC

Fine Monica kom også, som var veldig koselig. Gøy å se henne igjen, siden det er så lenge siden sist. 

SAMSUNG CSC

Tusen hjertelig for en strålende helg.
Dere er 10/10, og jeg gleder meg enormt til å komme på besøk flere ganger <3 

 

Vis flere innlegg