hits
31.01.2018

FØR OG ETTER - nytt liv til gammel skjenk

Jeg har lenge lett etter den perfekte kommoden til å ha på kjøkkenet. Men alle jeg har likt, har vært for store. Og jeg må jo innrømme at jeg er kresen også da, så jeg er veldig bestemt på hva jeg vil ha. Så jeg har ikke funnet noe jeg har likt, hvor målene også har passet. Så da var det bare å kaste seg rundt og ordne den biffen selv. Så jeg fant en gammel skjenk på finn.no som hadde de riktige målene, og så pusset jeg denne opp. 

 

Heldig som jeg var, så fikk jeg denne kommoden gratis, som har gjort at det har blitt en veldig billig fornyelse for vår del. I tillegg hadde vi maling og kontaktplast fra før av, så det eneste vi faktisk har kjøpt nytt, er en tykk list og håndtak. Så rimeligere blir det jo faktisk ikke. Og da blir det jo enda gøyere! =D 

 

- FØR - 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

- ETTER - 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Og slik ble sluttresultatet. Jeg har fjernet skuffer og skapdører, og sparklet igjen alle hull og alle bruksmerker. I tillegg har jeg byttet håndtak og lagt en fin, bred list nederst, for å gi den et mer herskapelig preg. Bare denne lille detaljen her synes jeg utgjør en stor forskjell. Vi har brukt samme kontaktplast på benkeplaten på denne kommoden, som på kommoden vi har i stuen. Da blir det litt "rød tråd" mellom møblene og interiøret, synes jeg :-) 

Hva synes du? :-)

 

 

#diy #gjørdetselv #nyttliv #møbel #oppussing #pusseopp #interiør #interiørglede #kjøkken #design #tips #før #etter #førogetter #hjemmelaget #hobby #moro #glede #mitthjem #hjem #hus #husoghjem #hjemoginteriør #stil 

 

 • Dato: 31.01.2018
 • Tid: 17:41
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 5
30.01.2018

En strålende helg <3

Vi er hjemme fra en kjempefin helg i Notodden hos Stine og Håvard. Vi har spist masse god mat, drukket uante mengder prosecco, spilt masse spill, fnist på oss mageknip, og bare kost oss mye. Vi fikk også servert elgbiff for første gang, som var sinnsykt godt. Vi fikk også endelig hilst på familien til Stine, som jeg har gledet meg lenge til. Jeg fikk en stor og kjempefin orkide av moren til Stine, som jeg ble så rørt av. Så den skal jeg ta godt vare på, for jeg smiler bare jeg ser den <3 

Vi var også veldig uheldige med hjemreisen vår. På grunn av store mengder snøfall, storm og uvær, brukte vi hele 10 timer hjem. På en tur som i teorien tar ca 6 1/2 time. Så det var en nedtur, og vi var vanvittig slitne når vi omsider kom oss helt hjem. Det var vært en del ulykker, kolonnekjøring og stengte veier som gjorde at det ble slik. Men det er vel sånt man må forvente seg på vinterstid. Men neste gang kommer vi til å fly, for å si det sånn. Men det var verdt kjøreturen da, for vi har hatt en fantastisk helg! 

- bildedryss - 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Åh, gjett om min crazy catlady-side kom frem da? Dette er en av de to kattungene de har, og jeg klarte ikke å gi dem fred. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Vi hadde girltime med neglelakk, prosecco og (ekstremt mye) skravling.

SAMSUNG CSC

Jeg har fått høre flere ganger at folk synes vi er veldig like. Personlig ser jeg ikke likheten, men jeg tar det gjerne til meg som et kompliment B-)

SAMSUNG CSC

<3

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Dette måltidet her var helt sykt. Vi dro på en nyåpnet burgersjappe, som overrasket veldig. Vi bestilte en "friendspack" for 4 personer, og fikk servert et hav av mat. Burgere, brus, løkringer, baconskiver, fries, ribs, kyllingvinger og enda mer - for kun 200kr per person. Det er jo helt vilt. Vi rullet ut derfra, stappmette og veldig fornøyde. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

  Vi hadde spillkveld som vi holdt gående langt ut på natten. Sinnsykt gøy, og det kjente vi på formen dagen derpå. Men det var uten tvil verdt det da! 

SAMSUNG CSC

Fine Monica kom også, som var veldig koselig. Gøy å se henne igjen, siden det er så lenge siden sist. 

SAMSUNG CSC

Tusen hjertelig for en strålende helg.
Dere er 10/10, og jeg gleder meg enormt til å komme på besøk flere ganger <3 

 

 • Dato: 30.01.2018
 • Tid: 18:00
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 6
26.01.2018

Livingroom

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Jeg elsker disse duse, lyse og naturlige fargene. Det gir meg en form for ro og avslapping, og jeg elsker det. Jeg tenkte jeg skulle kjøpe enda flere puter nå, i veldig lys rosa eller lilla. Bare for å flette inn litt mer farger, uten å go crazy :-)

 

 

#interiør #interiørglede #hus #hjem #husoghjem #innrede #innredning #design #stil #stue #pynt #dekor #dekorasjon #blomster #millemoi #puter #minstil #mitthjem #diy #ebay #hjemdesign 

 • Dato: 26.01.2018
 • Tid: 17:11
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 4
25.01.2018

Smarte gadgets og duppedingser

//reklame 

Er det flere enn meg som synes det er artig med gadgets og duppedingser som gjør hverdagen litt enklere? 
Her i huset får vi ihvertfall ikke nok av ting som mobil-ladere, ørepropper og headsets, artige saker til kjøkkenet og matlagingen. Så jeg tenkte å tipse dere om en side som har ALT innen gadget og smarte løsninger, nemlig SmartViking.no. 

 

Her inne finner du smarte og nyttige saker innen blant annet helse, sport og trening, mobil/data/kamera/lyd, barn og baby - pluss enda mer. Så her kan de aller fleste husstander finne noe som passer for dem - til en billig penge. En av fordelene med å handle hos SmartViking.no, er at alle produktene er på lager her i Norge. Så det vil si at det er rask levering, hvor man får varene hjem i løpet av 1-3 dager. I tillegg får du 60 dagers åpent kjøp, som vil si at du får en trygg handel. 

Her er fra kategorien "lyd/bilde/data/mobil" som er min favorittkategori innen duppedingser. Og som dere ser, så er produktene rimelige, og de har mye gøy. Klikk dere gjerne inn på nettbutikken HER for å kikke litt :-) 

Fant du noe du likte? 

 • Dato: 25.01.2018
 • Tid: 17:15
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
25.01.2018

On the road

Hei, og god torsdag. 

Nå har vi pakket kofferten i bilen, satt på en roadtrip-spilleliste på høytalerne og har mentalt forberedt oss til timevis i bilen. For vi skal nemlig Notodden denne helgen, og jeg gleder meg som en liten unge. Vi skal på besøk til Stine og Håvard, og det blir så godt å se dem igjen. Stine er jo min partner in crime av en annen verden, og jeg kan ikke fatte at vi bor så sinnsykt langt unna hverandre? Så dette skal bli tidenes langhelg, og jeg har gledet meg så lenge. Vi hadde jo en fantastisk helg når de var på besøk hos oss i november, så det blir et gledelig gjensyn nå. 

Åh, jeg elsker å se tilbake på denne helgen her. Denne frøkna her er genuint en av de fineste jeg vet om - både på innsiden og utsiden. Hun er en av de få som jeg kan le meg helt skakk med, som jeg kan grine til når ting er vanskelig, som jeg kan facetime med i timevis uten å gå lei - og som jeg kan snakke med om absolutt alt.

 

Sånne personer er unike - og man må ta godt vare på dem <3 

 

 • Dato: 25.01.2018
 • Tid: 12:28
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 3
24.01.2018

Oppskrift; tykke, proteinrike og gode pannekaker

SAMSUNG CSC

Etterspørselen etter oppskrift på disse godsakene her har vært stor, så nå kommer den. Disse er så god, og jeg elsker at de er så tykke og luftige. Så disse anbefaler jeg å prøve, det er den perfekte helgefrokosten/lunsjen :-)

Denne oppskriften gir ca 10-12 lapper/pannekaker:
* 3 egg
* 3 dl kefir
* ca 2 dl hvetemel
* ca 2 dl sammalt hvete/grovt mel
* 1 scoop ultra vanilje
* 1 ss sukrin (ikke et must)
* 1 ½ ts natron
* litt smør til steking. 
La den svele i ca 20 minutter før du starter stekingen. 

 

Jeg har laget røren uten sukrin/sukker, og syns de blir knallgode uten ekstra søtning. Men det er smak og behag :-)

SAMSUNG CSC

NYT :-) 

 

#mat #matprat #matglede #oppskrift #nam #mums #sunnerealternativ #sunt #godt #suntoggodt #hjemmelaget #hjemmelagetmat #frokost #lunsj #helse #kost #kosthold 

 

23.01.2018

Amerikanske pannekaker - en sunnere og proteinrik vri

SAMSUNG CSC

Jeg elsker disse tykke, deilige pannekakene her. De er så luftige, lette og gode. Jeg synes at vanlige pannekaker ikke er så veldig godt, og jeg synes det er for "fett" og grisete. Men disse her er en storfavoritt. Disse er en sunnere vri på "vanlige" amerikanske pannekaker, så vi spiser de med god samvittighet. 

 

Jeg prøvde forresten å lage sunt sjokoladepålegg (det er det som ser litt creepy ut på bildet, haha), men den gikk faktisk i bosset. Verken meg eller Henrik synes den var noe særlig god, så da ble den droppet. Men greit å ha prøvd den og fått den ut av systemet i det minste, haha.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Vi pleier alltid å spise de med frukt, syltetøy, kalkunbacon eller sukkerfri sjokoladesaus fra WaldenFarms. Har dere forresten smakt kalkunbacon? Det er faktisk overraskende godt, og vi bruker det mye i matlaging nå. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Åh, dette kunne vi ha spist flere ganger i uken.

Jeg har delt oppskriften på disse før, men kan selvsagt gjøre det igjen, dersom noen vil det :-) 

 

 

 

 

#mat #matprat #mums #matglede #middag #frokost #pannekaker #lapper #sveler #hjemmelaget #hjemmelagetmat #sunn #sunt #godt #suntoggodt #helse #kosthold #sunnerealternativ #kost 

23.01.2018

Er jeg voksen nå?

SAMSUNG CSC

Jeg har (omsider) kjøpt min første moccamaster. Er dette et tegn på at jeg endelig er voksen? Haha, feels like it. Verken jeg eller Henrik drikker kaffe, så nå blir ihvertfall våre kaffedrikkende venner og familiemedlemmer litt glad. Jeg liker kun iskaffe, så for min del har det ikke vært et behov med en kaffemaskin/trakter. Men jeg synes denne var så fin å se på, så da kjøpte jeg den da. Så nå er det bye bye kokekaffe. 

Jeg vet jeg er i overkant materialistisk og visuell av meg, ettersom jeg kjøpte den mest fordi den er fin. Men det er vel i grunn et must i alle hjem med en moccamaster/kaffemaskin, så nå var det på tide at vi også fikk en. Jeg vet også at den kokekaffe'n vi har hatt her hjemme, ikke er så særlig god. Så det blir litt gøyere å få kaffebesøk nå.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Kanskje vi til og med glimter til med å drikke kaffe til hverdags selv? I think not, så det blir nok bare iskaffe her i gården. Jeg klarer helt enkelt ikke å skjønne hva som er så godt med varm kaffe. Jeg synes det lukter dritt med kaffeånde - og det smaker jo helt ærlig ikke noe særlig? B-) 

 

Forresten - er det noen som vil dele en god oppskrift på iskaffe?
Jeg synes det er gøy å kunne variere =D 

 

22.01.2018

Bra kveld, bra folk.

SAMSUNG CSC

Hvordan har deres helg vært? 

Jeg for min del har ihvertfall hatt en rimelig bra en. Vi hadde en kveld ute med noen av våre personlige favorittmennesker, hvor vi blant annet var på show med Terje Sporsem. Dette var en relativt god måte å starte kvelden på, for han fikk satt lattermusklene godt i gang, før vi dro videre på middag. Vi spiste på Brasilia i Bergen. Og har dere ikke vært der enda - så må dere ta turen. Det er en grillrestaurant inspirert fra Sør-Brasil - hvor man får kjøtt servert rett fra grillen. Det er buffet, så man velger tilbehør selv - og får servert mange ulike kjøttyper under middagen. Så man kan altså spise til man ikke klarer å gå mer. Heldigvis klarte vi å unngå akkurat den biten der, da B-) 

 

Etter middagen spilte vi shuffleboard en god stund, før vi dro videre på byen. Vi holdt det gående til det stengte, så det er jo et tegn på at det var en vellykket kveld. Jeg hadde det veldig gøy, og jeg gleder meg til flere kvelder med middag, drinker og spill.

Det blir alltid bra med godt selskap, si ;) 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Tusen takk for en 10/10 kveld - dere er bra!

20.01.2018

Saturdaynight

SAMSUNG CSC

Nå as we speak, er vi i full gang med pynting til kveldens planer. Vi skal nemlig på show med Terje Sporsem, etterfulgt av middag og en bytur. Så det blir med andre ord en helaften med noen av våre favoritter. Så det gleder jeg meg veldig til, og jeg håper at showet blir artig. Vi var på show med han for noen år siden, og da var han ihvertfall veldig vittig, så jeg tror det blir bra i dag også. 

 

Jeg gleder meg også til å spise biff, drikke prosecco og gode drinker, og muligens få danset litt også. Det er lenge siden jeg sist jeg var på byen, så dette blir jo spennende, haha! 

SAMSUNG CSC

Hva skal dere i kveld? :-)

 • Dato: 20.01.2018
 • Tid: 16:03
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
19.01.2018

VLOG: vår hotellweekend

Jeg er en amatør på videoer, redigering og alt innen dette, men det er gøy å prøve noe nytt også.
Så jeg lurte på; er det av interesse at jeg skal fortsette med litt videoer fremover? :-) 

 • Dato: 19.01.2018
 • Tid: 17:40
 • Kategori: Reise
 • Kommentarer: 0
18.01.2018

Sunn, rask og enkel pizzabunn

SAMSUNG CSC

Etter å ha lett lenge etter en sunnere pizzabunn - uten alle mulige "rare" ingredienser, har jeg endelig funnet en enkel, sprø, sunn og god pizzabunn. Og dette er det FITFOCUSE som har æren for. Dette er en deig av ren havre, og den er crunchy, tynn og god. Man bruker bare havremel, havregryn, egg, bakepulver og litt vann - så det er ingen avansert prosess. Jeg valgte å kjøre havregrynene i blenderen, for å få en glattere konsistens på bunnen. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Og enda en god ting med denne deigen, er at den ikke trenger heving. Så den passer ypperlig inn i en hektisk og travel hverdag. Jeg var redd hele pizzaen skulle smake som havregrøt, men så lenge man forsteker den godt, så gjør den absolutt ikke det. Så denne ble en hit her i huset, og jeg gleder meg til å lage den med andre toppinger senere. Denne gangen ble det hjemmelaget pizzasaus, karbonadedeig, skinke, ost og ruccola. En sikker slager! =D 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Oppskriften finner dere på FITFOCUSE sin side HER.  Jeg har prøvd flere av oppskriftene hennes, og hittil har alt falt i god smak. Jeg synes hun er flink, oppriktig og inspirerende - uten å gjøre så voldsomt ut av ting. Det liker jeg. 

Anbefaler dere absolutt å prøve denne altså! =D 

 

 

 

#mat #matprat #matglede #pizza #sunn #sunt #suntoggodt #mums #sprø #havre #havrebunn #helse #kosthold #hverdag #hverdagsmat #middag #sunnmiddag #hjemmelaget #hjemmelagetmat #rask #raskmat #nam 

 

18.01.2018

Sleepless Nights

Hei og god morgen. 

Her har det vært another sleepless night, så nå har jeg omsider fått på meg klær og har krøpet i sofaen. En klesvask har blitt satt på, og kjøkkenet har blitt ryddet. Så nå blir det en sofadag, med "Real Housewives of Beverly Hills" på skjermen. Jeg har en guilty pleasure for søppeltv, og jeg kan se på det i timevis. Jeg regner med jeg ikke er den eneste? 

 

Akira er også i det trøtte hjørnet i dag, og hun blir så sutrete og brelete når hun blir vekket tidlig. Haha, bortkjemt hund much? Men men, sånn blir det. Hun er jo babyen vår, så hun får nå den kosen hun krever....... Så nå ligger hun snorkende under teppet med meg. Så tviler på at det blir noe utnytting av snøen i dag, for å si det sånn. Men klokken er jo ikke 08 engang, så dagen er enda ung. 

 

Anyways, i dag får jeg noen godsaker levert på døren. Jeg fikk et kick og bestilte et fult lyssett her i forrige uke, og i dag kommer det. Jeg gleder meg veldig, og håper at det er bra. Så forhåpentligvis blir det mye bedre kvalitet på bildene her inne fremover. 

Noen som har lignende, som vil dele erfaring? =D 

17.01.2018

Våre reiser i 2017

JANUAR: 

Meg og Henrik tok en solid kjærestetur til Warszawa. Dette er vel andre eller tredje gangen vi var i denne byen, så denne gangen tok vi det veldig med ro. Vi bestilte roomservice omtrent hver dag, spiste noen sinnsyke pannekaker, og hadde avslappende dager i morgenkåpen. 

Vi drakk mye prosecco, spiste biff hver eneste kveld, shoppet alt for mye, og jeg var badehest nesten hver dag. 

Vi nøt champagnefrokost dag etter dag, dro på sightseeing. løp fra påfugler og fikk sett mye fint. 

Vi avsluttet denne fine helgen med en romantisk date på en anerkjent michelin restaurant. Det var helt vanvittig godt. Så vi rullet stappmette hjem til Norge. 

MARS:

Vi tok en roadtrip til Ski. Det var en helg med kombinert business and pleasure. Meg og Henrik startet helgen med innsjekking på hotell og bowling. Resultatene i bowling var ikke noe å skryte av, for å si det sånn. 

Vi tok oss en aldri så liten datenight med prosecco og biff, for å kicke helgen i gang skikkelig. 

Så var lørdagen kommet, og det var duket for årets første Inspirasjonsdag. Jeg fikk æren om å bli spurt om å holde foredrag, noe jeg takket ja til - i ren panikk. Men det gikk over all forventning, og det var sinnsykt gøy. Og i tillegg var det veldig koselig å møte fine kolleger igjen! 

JUNI:

Årets summerparty stod for tur, som var en helg med hotell, fest, mat, drikke og forelesninger som ble spandert av Forever Living. Temaet var Rio Carnival 

Festen fortsatte, og det var en sinnsykt artig helg. Og det var utrolig gøy å være med disse finingene igjen. 

Meg og Beate fikk sett hovedkontoret vårt for første gang. Et bygg som faktisk tok pusten fra meg, som var så sinnsykt gjennomført og fint. Nydelige detaljer fra bunn til topp. 

Videre fra Gøteborg og summerparty, hoppet vi i bobilen og satte kursen mot Ullared. Her levde vi livets glade dager sammen med pensjonistene, shoppet som galninger og dro på piknikker. 

Piknikk-livet fortsatte, og vi hadde noen utrolig deilige og avslappende dager på Gekås. 

Vi satte kursen hjemover, og stoppet i Gøteborg igjen. Her nøt vi finværet, spiste churros for første gang, og spiste tidenes skalldyrmiddag. Den sikler jeg etter enda..... 

Før vi dro hjem til Norge, tok vi også en tur innom Liseberg. Her ble det karuseller, kvalme, magesug og mye fnising. 

 

JULI: 

Vi tok en spontantur til Trolltunga, og tenkte det var lurt å fylle sekken og overnatte i telt. 

.... og det skal vi aldri gjøre igjen. Vi fikk sett Norge på sitt beste, men det var en helt sinnsykt tung tur for oss to som ikke er særlig bra trent. Og med full sekk på ryggen, viste det seg å ikke være det lureste vi har gjort. 

 

AUGUST: 

Vi dro til Polen igjen, denne gangen til Sopot. Det ble familietur, hvor vi dro med hele min familie + Henrik sine foreldre. Vi nøt dager på stranden, drinker fra morgen til kveld og noen sinnsyke biffmiddager. 

Vi koste oss med roomservice, restaurantbesøk, sommerantrekk og mange fine kvelder sammen. 

Restaurantbesøkene fortsatte, vi pyntet oss på kveldene, og vi testet utelivet i Sopot. 

Vi spiste mer god mat, vi shoppet i overkant for mye, og vi tok oss spaserturer for å kikke litt på byen. 

Vi avsluttet turen med enda mer god mat og drikke, før det var på tide å vende snuten hjem igjen etter en finfin uke på tur. 

 

SEPTEMBER: 

Jeg overrasket Henrik med en hotellweekend med ulike planer på agendaen. Vi dro på parspa, spiste på to av våre favoritt restauranter og nøt solen. 

Videre dro vi på Magic Ice Bar for første gang, som var ganske kult. Alt for kaldt til å bli værende der lenge, men kult å ta turen innom. Vi drakk også champagne på bryggen i Bergen, og avsluttet med en bytur med fine venner! 

 

OKTOBER: 

Så var det en ny helg med business and pleasure. Jeg dro til Porsgrunn, hvor det var duket for lederweekend og Inspirasjonsdag. Her var vi en gjeng damer som samlet oss for helgen. Vi spiste god mat, drakk prosecco, fikk trimmet lattermusklene en god del, og vi dro på Inspirasjonsdag i Oslo.

Etter Inspirasjonsdagen spiste vi nydelig thaimat, før det braket løs med en liten fest. Som utartet seg i ekstremt store mengder prosecco, mye dansing på byen og en sen kveld i seng. Men vanvittig moro var det. 

 

Jeg elsker å se tilbake på sånne gøye ting som dette.
La 2018 bli like bra på reisefronten! =D 

 

 

 

 

 

#reiser #reiseliv #turist #moro #kultur #oppleve #opplevelser #mat #matglede #prosecco #minner #mimre #mimring #venner #vennskap #moro #tilbakeblikk 

 • Dato: 17.01.2018
 • Tid: 17:28
 • Kategori: Reise
 • Kommentarer: 3
16.01.2018

Bildedryss del 2 - hotellweekend

Her kommer andre (og siste) del av bildedrysset fra helgen vår :-) 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

En deilig og avslappende helg! =D

 

 • Dato: 16.01.2018
 • Tid: 17:24
 • Kategori: Reise
 • Kommentarer: 1
16.01.2018

Før stormen

SAMSUNG CSC

Det er ingen overraskelse at vintrene er preget av mye drittvær og storm, så det gjelder å utnytte de fine dagene som er. Her er fra en av turene vi hadde nå, før stormen kom. Føler det er storm omtrent hver eneste måned nå....? Det gjør det ekstra koselig å være innendørs da, det skal sies. Men det er jo så utrivelig å være ute når det er sånn vær. Og når den aktivitetsklokken min dør etter at jeg skal ha min daglige dose med x-antall skritt, så må jeg nesten ut i ruskeværet. Men man kommer langt med ordentlige klær, i det minste  :)

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Nå as we speak, har jeg nettopp kommet inn fra en liten powerwalk. Ikke fullt så trivelig vær i dag, som det er på bildene over. Men men, jeg har godt av å komme meg ut. Litt husarbeid og slikt har også blitt gjort,  så nå er det bare å vente til Henrik kommer hjem fra jobb. Vi skal dra ut på shopping, få gjort litt ærender og handle inn mat for uken :)

Håper dere har en fin dag! 

15.01.2018

Bildedryss del 1 - hotellweekend

Jeg tok så masse bilder i helgen, at jeg fant ut at det ble best å dele bildedrysset opp i to.
Her kommer første del :-) 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC


Del 2 kommer snart :-) 

 

 • Dato: 15.01.2018
 • Tid: 16:36
 • Kategori: Reise
 • Kommentarer: 1
14.01.2018

Back home

Ah, for en fin og avslappende helg vi har hatt. Vi har spist (alt for mye) god mat, sett uendelig mye på serie, drukket prosecco i sengen og bare koblet av. Så vi har med andre ord hatt det veldig fint. Og Akira har overraskende nok vært helt eksemplarisk, og det var så koselig å ha hun med. Hun har nytt hotellivet til det fulle, har det sett ut som. Så nå vet vi ihvertfall at hun ikke er et problem å ta med på tur. 

SAMSUNG CSC

Hotellet vi bodde på, Quality Edvard Grieg, var veldig fint. Vi bestilte deluxerom, så da fikk vi 35 kvm å boltre oss på. Hotellet var generelt sett veldig fint, og innredningen var veldig gjennomført og behagelig. Frokosten hadde også det vi ønsket, og vi koste oss med den. Foruten om at middagen i restauranten ikke var noe særlig, har vi ikke noe å klage på :-)

 

Jeg har forresten tatt en del bilder i helgen, så bildedryss kommer :-) 
Håper dere også har hatt det fint! 

 • Dato: 14.01.2018
 • Tid: 17:14
 • Kategori: Reise
 • Kommentarer: 2
12.01.2018

Her bor vi denne helgen

Her er vårt hjem for the weekend. Vi har pakket hund, klær og andre nødvendigheter, og sjekket inn på Quality Hotel Edvard Grieg. Dette er første gangen vi bor på dette hotellet, (og første gang vi bor utenfor sentrum), så dette blir litt spennende. Vi er klar for avslapping, en god hotellseng, take-away og forhåpentligvis en veldig god hotellfrokost. Er også spent på å se hvordan Akira oppfører seg på hotell for første gang, haha. 

Er det forresten noen av dere som har bodd her før, og vil dele erfaringer? =D
Håper dere får en fin helg!

 • Dato: 12.01.2018
 • Tid: 16:49
 • Kategori: Reise
 • Kommentarer: 1
11.01.2018

Tacopai - en sunnere vri

SAMSUNG CSC

Se så godt?!

Her har jeg hentet inspirasjon fra FITFOCUSE sin tacoterte, for jeg synes den så så sinnsykt god ut. And guess what? Den var også sinnsykt god. Jeg fulgte ikke oppskriften til punkt og prikke, for hun hadde noen ingredienser som meg og Henrik ikke liker så godt. Så jeg lagde min egne vri - men med tips og inspo fra henne. Og dette skal jeg lage flere ganger. En ny, gøy og sunn vri på den tradisjonelle tacoen. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Dette ble vel og merke en alt for stor porsjon til kun meg og Henrik. Jeg brukte en vanlig, rund kakeform, og gav oss over to fulle middager. Så jeg vil si at dette er en fin porsjon om dere er 4-5 stykker. Og så er det jo ekstra godt med en god salat ved siden av. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Dette må jo også være en ypperlig middag for dere som er småbarnsfamilier. En god sjanse til å snike inn småbiter med ekstra grønt, uten at ungene merker noe til det! :-) 

Bør absolutt prøves. 

 

 

 

#mat #matprat #matglede #sunt #suntoggodt #sunn #helse #kost #kosthold #taco #tacoterte #tacopai #oppskrift #bedrehelse #middag #mums #hjemmelaget #hjemmelagetmat #hverdag #livsstil #familiemat #kosemat 

10.01.2018

Rømmer fra virkeligheten

... og sjekker inn på hotell for helgen. 

Jeg har hatt et enormt behov for å komme meg litt bort. Bort fra folk, bort fra gjøremål og ansvar, og bort fra meg selv. Dagene, ukene og månedene har gått trått lenge nå, og nå har bunnen blitt nådd - igjen. Så nå er det på tide å trekke seg litt tilbake, med de to jeg er mest glad i. For vi tar nemlig med oss Akira også. Så vi satser på en rolig helg, kun oss sammen. Få samlet tankene og følelsene, pustet ut og samlet litt gnist og krefter igjen. Så derfor har vi faktisk booket oss inn på hotell ved flyplassen, som er langt unna sentrum. Orker ikke det travle bylivet, det å møte på folk og det å ikke "få fred". Så det blir en helg med fokus på meg selv, oss, egne behov og egen helse. Og det blir forhåpentligvis veldig godt. 

SAMSUNG CSC

Aller helst skulle jeg nok vært en uke eller to på en hytte langt oppe på fjellet. Med ro og natur som omringet meg, og hvor livet kunne blitt satt litt på pause. Men det er lettere sagt enn gjort, og i tillegg koster det jo skjorten om man skal leie en hytte. Så det får vi ha til gode. Denne helgen kommer nok til å hjelpe litt uansett, og alt er bedre enn ingenting.  Det deilige med denne helgen, er at man trenger ikke å kjøre i 4-5 timer for å komme frem, men vi er samtidig langt nok unna for å få ting litt på avstand. Så dette gleder jeg meg til, og jeg teller ned dagene. Ler også litt av at vi skal ta hunden vår med på hotell, hun er jo tidenes mest borkjemte bikkje. Men hun er my world, så det er klart hun må være med også :) 

Åh, det gledes. Kjenner at helgen ikke kan komme fort nok! 

10.01.2018

Jeg trenger tips

Hei dere. 

Meg og Henrik har vært flinke med kosthold og trening den siste tiden, og prøver å komme inn i gode rutiner for å vedlikeholde det her. Vi er begge lei av å føle oss uvel i egen kropp, ha for trange klær og for store haker. Så nå prøver vi å ta grep. MEN jeg trenger litt hjelp fra dere. En av de tingene som jeg synes er så sinnsykt viktig for å holde motivasjonen oppe i en treningsøkt - er god musikk. Og jeg er så sykt lei av mine egne spillelister, så jeg håpte dere kunne få tipse meg litt. Hvilke sanger hører dere på når dere trener? Jeg trenger noe raskt, som gir energi og litt kick. Men jeg liker ikke typ techno og trance - det blir litt for mye for denne jenta, si. 

Jeg blir veldig glad for spillelister, enkeltsanger og alt dere har av tips og forslag! =D 

09.01.2018

2018 - året som skremmer meg

Vanligvis pleier jeg ofte å starte et nytt år med motivasjon, håp og ønsker for fremtiden, og troen på at året skal by på mye bra. Men denne gangen er det litt annerledes. Nå sitter jeg med en klump i magen, en stor tvil og generelt angst for tiden fremover. For jeg vet ikke hva dette året kommer til å bringe. Jeg vet ikke hva jeg vil, hvilken vei jeg skal gå - og ikkje minst; jeg vet ikke hva jeg har helse til. 

 

SAMSUNG CSC

Og dette med å ikke ha kontroll, stresser meg helt enormt. Følelsen av å føle seg maktløs, rådvill og usikker. Jeg har hatt en knekk som har vært utrolig hard de siste månedene. En knekk tyngre enn de "vanlige" knekkene mine, og som føles som sirup på komme seg ut av. Jeg har blitt fortalt av behandlere og psykologer at det skal godt gjøres å bli kvitt angsten og depresjonen noensinne, men at det kan bli enklere å leve med og kontrollere. Men veldig ofte føles det ikke slik. Veldig ofte klarer jeg ikke å se realiteten i det, for alt føles så tungt og vanskelig å gjennomføre. 

 

Men en ting jeg vet, er at jeg må prioritere meg selv og egen helse. Jeg må ta hensyn til kroppen, hodet og hvordan jeg har det. Det å kjøre meg selv i grøften gang på gang, nytter ikke. Det går ikke lenger, og jeg må dermed bli flinkere til å lytte til helsen. Jeg skal bli flinkere til å droppe de tingene som tapper meg og som ikke gir meg noe energi eller noe positivt. Jeg må bruke tiden på de tingene som gir meg noe å gå på, som gjør meg glad, som jeg er komfortabel med og som jeg henter positiv energi fra. 

Gjør deg selv til din førsteprioritert. 

08.01.2018

Året som gikk - desember 2017

... vi hadde kosekvelder inne, når været stormet ute. 

SAMSUNG CSC

... julen overtok huset for fullt. 

SAMSUNG CSC

... jeg hadde en kosekveld for meg selv, når henrik var på julebord med jobben. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... huset ble ryddet og shinet. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... vi inviterte til dinner and drinks. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... jeg lagde tidenes beste karameller. 

SAMSUNG CSC

... vi utnyttet snøen og tilbrakte tid utendørs.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... jeg bakte mer julekaker. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... meg og Malin hadde en bakedag. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... jeg lagde en hårkrise på meg selv, og fikk knall gult hår. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... vi dro på det fine julemarkedet i bergen. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... etterfulgt av en koselig date hvor vi spiste 3-retters. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... julehelg og julekvelds sammen med familien til Henrik. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... jeg feiret jul sammen med min familie, og hadde fine dager hos mamma og pappa. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... jeg handlet på romjulssalg, og var rimelig fornøyd med egne innkjøp 8-)

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... og vi avsluttet året med å feire nyttår med noen av de vi er mest glad i; nærmeste familie.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

PUH, der var endelig året ferdig oppsummert. Et innholdsrikt år, med oppturer, nedturer, utfordringer, lærdommer, nye venner og bekjentskap, nye opplevelser og mange minner. 

Nå er det på tide å ønske 2018 velkommen :)

 

07.01.2018

Sundaybliss

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

Nyt søndagen! 

 • Dato: 07.01.2018
 • Tid: 16:11
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 1
06.01.2018

En god helgefrokost

SAMSUNG CSC

God morgen og god lørdag. 
Tenkte jeg skulle tipse dere om en god måte å starte dagen på; nemlig med helt ferske, hjemmebakte proteinrundstykker. Disse bruker du maks 20 minutter på å lage, og de skal heller ikke heves. Så det er fort gjort å slenge sammen en batch og steke til hele flokken i huset har stått opp. Disse metter veldig godt, og jeg synes de blir ekstra gode når jeg topper med sesamfrø og valmuefrø. Ettersom dette er sunne, raske og veldig proteinrike rundstykker, så er de ikke like luftige og lette som vanlige rundstykker. Disse er mer kompakte og mektige - men de metter på en god måte! :-) 

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Oppskrift på ca 9-10 stykker (små):
250g havregryn
250g cottage cheese
egg
1 ts bakepulver
2 ss sesamfrø
1 ss linfrø
En klype salt

Dette skal mikses godt sammen med en stavmikser, for å få så glatt konsistens som mulig!

Med denne oppskriften fikk jeg ca 9 eller 10 små rundstykker, så jeg anbefaler å doble oppskriften dersom dere er flere enn 3 stykker. Og som dere ser, så har jeg valgt å toppe dem med valmuefrø og sesamfrø, for det liker vi veldig godt her i huset! :-)

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Nyt lørdagen!

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

#mat #matprat #frokost #sunn #sunt #suntoggodt #hjemmelaget #hjemmebakst #bakst #rundstykker #protein #proteinrik #proteinrikt #proteinrundstykker #lørdag #helg #kos #familie #matglede #oppskrift #nam

05.01.2018

Året som gikk - oktober og november 2017

... måneden startet med at frøkna vår hadde bursdag. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... det var endelig på tide å finne frem ullkjolene og koseplaggene igjen. 

SAMSUNG CSC

... jeg var så heldig som fikk være fadder til verdens fineste Oliver. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... så var dåpen i gang, og det var koselig å feire med den fineste småbarnsfamilien. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... meg og malin hadde workshops og late dager sammen. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... jeg dro på lunsj med to favoritter, Camilla og Caroline. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... så var det duket for lederweekend i Porsgrunn, og Inspirasjonsdag i Oslo. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... når jeg kom hjem, startet jeg på C9. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... meg og Henrik hadde datenights.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... meg og fine Marita hadde workshop.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... den beste helgen i året hadde kommet - vi fikk storfint besøk fra Notodden. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... meg og Malin hadde sushidate.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... en av dagene med jobbing hjemmefra. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... avsluttet måneden med en etterlengtet date med Camilla. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

<3

 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

04.01.2018

Året som gikk - august og september 2017

AUGUST 2017:

... vi startet måneden med hyttetur sammen med familien til Henrik. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... deretter hadde vi tidenes date i byen, før vi dro videre til Husnes til Camilla, Stephen og Oliver. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CSC

... jeg fikk krukkedilla (igjen), og kjøpte nye godsaker til kjøkkenet. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... dro på middag og forhandlermøte med to snupper i teamet. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... og så var det avgårde til Polen for andre gang det året. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... etter mange uker med ferie, var det på tide å komme tilbake til hverdagen igjen. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... vi hadde fine, varme dager. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... jeg overrasket Henrik med hotellweekend, icebar, middager og parspa. en fantastisk helg. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... det var møter, samlinger og workshops. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... vi inviterte til familiebesøk i forbindelse med bursdagene våre. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... jeg jobbet. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... jeg ble overrasket med frokost og roser på sengen på bursdagen min. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... jeg hadde bursdag.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... jeg stod på kjøkkenet i timevis for å lage tapas. så sinnsykt godt. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... jeg hadde lunsjbesøk, 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... jeg bakte disse sunne, grove proteinrundstykkene. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... vi lagde hjemmelaget hodegavl og pusset opp soverommet. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... jeg var veldig aktiv her på bloggen. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... jeg forberedte nytt foredrag.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... det var duket for forhandlertrening i bergen. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... hvor meg og annicken tok en skikkelig girlfriend-date før treningen. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... forhandlertreningen var i gang.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... jeg svettet utenfor komfortsonen igjen, og holdt foredrag og trening. 

SAMSUNG CSC

... jeg hadde kosekvelder med jobb og vin.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... dro på dinner and drinks med to i teamet, Anette og Beate. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... jeg gikk masse tur. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... jeg oppgraderte litt i stuen. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

:)

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 • Dato: 04.01.2018
 • Tid: 19:14
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
04.01.2018

Ting jeg skal bli flinkere til i 2018

♦ slappe mer av - prøve å senke skuldrene mer, ikke la stresset, tankene, nervene og angsten dominere så uendelig mye. 

 

♦ si mer nei - uten å gå rundt med dårlig samvittighet. dette er noe jeg sliter så mye med - men det er jo helt menneskelig å kunne si nei. man kan ikke please alt og alle hele tiden. 

 

♦ spise sunnere - det er jo ingenting å stikke under en stol at jeg har lagt på meg en del det siste året, noe som plager meg enormt. 

SAMSUNG CSC

 

♦ ikke være så hard mot meg selv - jeg er min største kritiker og fiende, og jeg har enormt høye forventninger og krav til meg selv. 

 

♦ bruke tiden på de jeg er glad i - å gjøre koselige ting med familie, kjæresten og venner. spillkvelder, weekendturer, samlinger og lage nye minner. 

SAMSUNG CSC

 

♦ planlegge dagene og ukene mine - da blir jeg så mye mer effektiv. i tillegg er det en god måte å dempe angsten min litt på, for å få mer følelsen av å ha litt kontroll. 

 

♦ legge mer energi i blogg og interiør-instagrammen min - jeg elsker å dele bilder, skrive, lufte tanker og dele minner. så jeg vil økte kvaliteten på det jeg poster, for jeg hater å gjøre ting halvveis. 

 

 

 

Har du planer for 2018? 

03.01.2018

Året som gikk - juni 2017

... vi arrangerte utdrikningslag for Astrid. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... vi samlet oss for drinker og bryllupsplanlegging hos Astrid.

SAMSUNG CSC 

SAMSUNG CSC

... jeg byttet om på interiør og pynt i huset. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... vi hadde cocktailnight her hjemme. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... jeg tok meg en tur på cafè og jobbet. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... meg og Henrik lånte bobilen til mamma og pappa, og satte avgårde på en liten tur. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... vi sjekket inn på Gothia Towers i gøteborg, som vi fikk spandert av Forever Living. 

SAMSUNG CSC

... hvor vi også dro på summerparty, med lommepenger og drikke inkludert. temaet var "rio carnival". 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... vi dro videre til Ullared for en liten harryferie. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... vi handlet en god del.

... vi spilte minigolf, solte oss, drakk vin og nøt livet generelt. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... vi dro til Liseberg.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... vi spiste et av årets beste måltider. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... og henrik fikk seg selvsagt dessert. 

SAMSUNG CSC

... vi tilbragte en full dag i fornøyelsesparken. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... spiste mye god mat. 

SAMSUNG CSC

... hadde late dager ved sjøen hjemme. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... fikk lunsjbesøk av Camilla.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

goodtimes <3 

 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

03.01.2018

Året som gikk - juli 2017

... vi startet måneden med besøk, pizza og kos. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... vi hadde dilla på smoothies. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... vi koste oss masse med bobler. 

SAMSUNG CSC

... vi pusset opp vaskerommet. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... vi hjalp med å pynte til bryllupet til Astrid og Christian.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... så var bryllupsdagen til Astrid og Christian kommet. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... vi hadde mange fine sommerdager med skalldyr og vin.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... vi tok en spontantur til Trolltunga.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... vi hadde solfylte dager med grilling, avslapping og vinkos nede ved sjøen på Nesse. 

SAMSUNG CSC

... vi hadde fine kvelder på terrassen hos mamma og pappa. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... vi fisket masse.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... jeg dro på møter og workshops. 

SAMSUNG CSC

... vi spiste som vanlig veldig mye god mat. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Så gøy å se tilbake på <3 

 

 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

02.01.2018

Ting jeg vil gjøre i 2018

 ♠  Reise - ja, det er vel noe vi alle vil. Kjenner jeg meg selv rett, så blir det nok en tur til Polen. Foruten om det, så kunne jeg tenke meg en tur til varmere strøk, en tur på summerparty i Gøteborg og kanskje en annen weekendtur utenfor Norges grenser? :-)

SAMSUNG CSC

 

 ♠   Ta flere weekendturer innenlands - da tenker jeg på å utforske Norge litt mer, ta flere hotellovernattinger, kjæresteturer, venninneturer og småturer i vårt fine land. 

 

 ♠  Stelle i stand middager, spillkvelder og småfester - jeg elsker å stelle i stand, pynte og dandere, så jeg vil helt klart bli flinkere til å arrangere små-samlinger her hjemme. Det er jo så koselig!

 

 ♠  Ha romantisk hotellweekend med Stinemor - det har vi snakket lenge om, og jeg gleder meg veldig til dette. Jeg er klar for å fnise, drikke prosecco, bli snik-filmet og kose meg glugg med henne. 


 ♠  Legge mer tid, energi og sjel i bloggen og interiør-profilen min - ja, her trenger jeg vel ikke å si mer, enn at det er et stort forbedringspotensiale? 
 

 ♠  Jobbe mer i huset - jeg vil pusse opp og innrede stuen i andre etasje. I tillegg vil jeg legge nye gulv i hele toppetasjen. Kanskje det også blir et nytt bad i førsteetasje? Time will show :)

SAMSUNG CSC

 

 ♠  Jobbe mer i hagen - vi vil ferdigstille boden, bygge terrasser rundt om på tomten, og generelt bygge opp et fint uteområde. Her har vi mye potensiale til å få det koselig. 

 

 ♠  Være i mer aktivitet - tja, hva skal man si? Når klærne er for trange, selvtilliten er på bunn og magen er for stor - så er dette et obligatorisk punkt å ha med. 

SAMSUNG CSC

 

Hvilke planer har du for dette året? 

 

 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

01.01.2018

Året som gikk - mai 2017

... jeg var heldig å få sett live webinar og coaching med Petter Stordalen.

SAMSUNG CSC

... meg, mamma og Marthe hadde en jentedag i byen. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... vi hadde mange fine solskinnsdager.

SAMSUNG CSC

... jeg hadde fine dager med hjemmekontor.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... meg og Therese hadde en dag med skravling, lunsj og jobbing.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... vi fikk dilla på quesadillas. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... jeg holdt nytt online opplæringswebinar ....... (og var sykt solbrent).

SAMSUNG CSC

... vi var ute og spiste. 

SAMSUNG CSC

... jeg var i det kreative hjørnet og lagde serviettringer. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... jeg pyntet til 17.mai.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... jeg oppdaget en ny sprudlevin.

SAMSUNG CSC

... vi hadde en familiekveld med middag og drinker ute. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... vi hadde champagnelunsj her hjemme på 17.mai.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... vi hadde gjester på pizzaparty. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... noen av de fine lederne i Hordaland var på tapas og vin hos meg. 

SAMSUNG CSC

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... vi spiste mye god mat. 

SAMSUNG CSC

... vi fikk vårstemning i hus. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... vi hadde fine kvelder hos mamma og pappa. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... vi hadde en kveld med drinker, standup og moro sammen med Astrid og Christian. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... vi hadde mange dager med grilling på verandaen. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... jeg hadde langt og tykt hår.

SAMSUNG CSC

... jeg ble ambassadør for interiørbutikken Joy. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... vi gikk turer i finværet. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

goodtimes <3 

 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

Om meg

Karianne Nesse

Jeg heter Karianne Nesse, og er 23 år gammel. Bor sammen med kjæresten min, på landet utenfor Bergen. Blogger om hverdagen generelt, oppturer og nedturer, interiør, mat og drikke - og litt til =)

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no