hits
16.08.2018

Nytt liv til soverommet

SAMSUNG CSC

- Do it yourself - 

Denne skjenken har nettopp fått nytt liv. Jeg erger meg over at jeg ikke tok bilder før jeg startet å ribbe den, men det gikk helt i glemmeboken. Men den hadde ihvertfall to skapdører og fire ekstra skuffer, som jeg har demontert. Hull har blitt sparket, en bred list har blitt lagt nede ved gulvet, og den har fått nye håndtak og en oppfriskning i fargen. En ordentlig quickfix - som utgjorde en god del på vårt lille soverom. 

 

Stylingen derimot, er ikke ferdig. Dette ble som det ble, men det er bare midlertidig. Jeg tenker å skaffe noen fine kurver og noe annen type pynt, sååå blir det bra. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Nå har jeg endelig fått den varme, lune stilen på soverommet som jeg har vært ute etter, så nå begynner jeg å bli veldig fornøyd. Nå er det bare småplukk igjen, og det er deilig. Hodegavelen og skiltet over sengen er forresten også hjemmelaget! =D

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Hva synes dere? =D

 

#soverom #interiør #interiørglede #gjørdetselv #diy #dekor #dekorasjon #stil #design #innrede #innredning #innreding #hus #hjem #vårthjem #flanell 

 • Dato: 16.08.2018
 • Tid: 17:19
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 6
15.08.2018

Bildepakker på tilbud fra Pictureit

Annonselenker // PictureIt

_________________________________

Ship o'hoy dere. 

Jeg tenkte jeg skulle dele en godbit med dere, nemlig at Pictureit har et stort salg på ulike bildepakker i nettbutikken sin. Det vil si at du får alt i fra to til flere plakater sammensatt i en matchende pakke - på tilbud. I tillegg har dem gratis frakt, så nå er det bare å gunne på. Jeg har gitt vekk mange av disse plakatene i gaver til venner og familie, fordi jeg synes dem er så fine. I tillegg blir det en personlig gave, og det er et personlig interiør å smykke hjemmet med. 

 

Nedenfor viser jeg noen av mine personlige favoritter, men sortimentet er selvsagt mye større enn dette. 
Here we go;

Mamma og Pappa i blokkbokstaver HER.       Hverdagslykke og Familie HER.     Mamma og Pappa i lykkeskrift HER. 

Bergen og Tidig HER.                                                             Grævla og Løye HER. 

Bestemor og Bestefar HER.                                                            Mormor og Morfar HER. 

Du og Jeg HER.                                                                    For evig Og alltid HER. 

 

I tilbudskategorien ligger det hele 68 produkter på salg nå, og dere finner alle dem HER.  Anbefaler forresten også å sjekke ut nyhetene dem har fått inn i nettbutikken, for det er så mye fint. Jeg personlig elsker koppene, klokken og armbåndene, og jeg synes det er så personlig og fint! 

 

Ser du noe du likte? =D 

 

 

#interiør #interiørglede #innreding #innredning #hus #hjem #dekor #husoghjem 

 • Dato: 15.08.2018
 • Tid: 17:51
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 2
22.06.2018

Salg hos Pictureit

Annonselenker fra Pictureit 

____________________________________

Pictureit har stadig gode tilbud og deals på hjemmesiden sin, og sommeren er så klart intet unntak. De har fått inn masse lekre nyheter de siste månedene, og flere av disse er også på salg nå. Ved å bruke rabattkoden "SOMMER-20" får 20% rabatt på dine favoritter. Klikk deg inn på nettsiden HER. 

 

Noen goodies:

Fødselsplakat finner du HER

"Herr og fru" finner du HER

"Mamma og pappa" finner du HER

Personlig navneplakat finner du HER

Personlig navneplakat finner du HER

"Du og jeg" finner du HER. 

"Hverdagslykke" og "familie" finner du HER

Kan vi forresten sette av et lite øyeblikk til å se på denne klokken her?! Jeg synes den er så sinnsykt fin, og vurderer å unne meg selv den. Så stilren, lekker og classy. And i like that. Du finner den forresten HER. 

 

Du finner hele sortimentet HER.
Shop till you drop :-)

 

 • Dato: 22.06.2018
 • Tid: 16:24
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 0
19.06.2018

Kosekroken

SAMSUNG CSC

- my fav spot - 

Jeg elsker denne stolen her. Den er i utgangspunktet for stor for denne kroken her, men den er så vanvittig deilig å bruke. Jeg og Akira har morgenkos (og ettermiddagskos, haha) i denne hver eneste morgen. Den er perfekt for meg siden jeg er liten, og jeg ligger superbehagelig i den. Det er en loveseat, så jeg kan vri og vende meg akkurat sånn som jeg vil. And i love it. 

SAMSUNG CSC

Denne vasen elsker jeg også. Den er fra Greengate, og jeg skulle helst ønske at jeg hadde minst 2-3 stykker ekstra av den. Helst en i hvert rom, kanskje? Den er lik på boblevasene fra Millemoi, bare at denne er sølvbelagt. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Men etterhvert blir det å bytte denne stolen inn i en helt lik - men som er hakket mindre. For denne kroken skal eeeeegentlig ikke se sånn ut, men det får bli sånn en stund fremover. Stolen ligger ute til salgs på finn.no, men jeg har det ikke travelt med å selge. Så når den først blir solgt, så kjøper jeg en litt mindre en. En kosekrok skal jeg utvilsomt alltid ha, for det er jo så behagelig og koselig!

 • Dato: 19.06.2018
 • Tid: 16:02
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 3
13.06.2018

Tidenes fineste barstoler

SAMSUNG CSC

- jeg er forelska - 

Disse barstolene er en av de fineste jeg har sett, helt ærlig. Jeg har lenge ønsket meg dem, og endelig er de mine. De er fra Classic Living, og jeg er strålende fornøyd med å handle derfra. Kundeservicen har vært upåklagelig, og de har gitt meg godt oppfølging underveis i ordren. Varen ble også sendt bare et halvt døgn etter jeg la inn bestilling, så det kunne ikke vært noe bedre. Bring derimot, stoppet hele prosessen ganske greit opp. Har hittil kun hatt små-dårlige opplevelser med både Bring og PostNord, og jeg vet jeg er langt fra den eneste. Meeen anyways - se så fine de er?!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

De passer helt perfekt inn her. Fargemessig var det full klaff, og de er så lune og fine. Jeg elsker også detaljene fra både ben, naglene og stolringene, og synes de utgjør den perfekte barstolen. Jeg glemmer ofte at de har kommet, så jeg blir stadig positivt overrasket og gira når jeg går inn på kjøkkenet. Haha, små gleder for interiørglade sjeler. 

 

Jeg anbefaler dere virkelig å ta turen innom nettbutikken til Classic Living. De har ikke bare mye fine møbler, men også mye fint interiør også. Nettbutikken finner du HER.  Det blir garantert flere godsaker derfra. 

 

Hva synes dere? 

 

 

#interiør #interiørglede #detaljer #dekor #dekorasjon #kjøkken #mitthjem #husoghjem #husoginteriør #mitthjem #vårthjem #classicliving #design #stil #minstil #innredning #innrede #hobby 

 • Dato: 13.06.2018
 • Tid: 16:28
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 2
28.05.2018

Nå skal det plantes

SAMSUNG CSC

Forrige uke var jeg på handling på ikea og plantasjen, og fikk med meg en del til uteplassen hjem igjen. Det ble litt diverse, men mest av alt planter og jord. Så nå skal det plantes, og litt grønt gjør det veldig mye mer innbydende ute. Det ble noen hortensiaer, noen busker og noen andre blomstrer som jeg ikke vet hva er, haha. Jeg eier ikke grønne fingre og jeg har ikke peiling på ulike typer blomstrer og trær - men jeg tar det jeg synes passer inn hos oss. Så det går seint med meg, for jeg er litt kresen. Hehehe, i tillegg så har jeg uendelig god tid når jeg kikker på planter, så det var like greit at jeg var alene på shopping denne gangen. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

45 kg med hvit marmorstein kom også med, og det var 1 stk svett frøken som skulle ta dette inn og ut av bilen. Jeg så jo også når jeg begynte å bruke pyntesteinen senere, at jeg har kjøpt alt for mye. Så nå blir det hvite steiner over alt, si. Jeg har lett for å bli litt overivrig når jeg shopper alene, for da har jeg ingen som kan få meg litt ned på jorden igjen. Så en del ekstra fjas blir det alltid. Men nå som vi er i gang med terrassebyggingen vår, så blir det mer plass å ha fine planter og pynt på også, så alt blir nok brukt til slutt! =D 

_________________________________________________________

 

I dag derimot, blir det ingen planting. Jeg tenkte å pakke telt, mat og bikkje med meg og dra på en liten telttur. Henrik er på reisejobb denne uken, så da er det meg og den firbente igjen hjemme. Jeg kjenner det skal bli godt med en natt i naturen helt alene, for jeg må lade batteriene ordentlig nå. Mai har vært en fin måned, men det har også vært en travel, stressende og rask måned, så jeg har ikke hatt skikkelig tid til å ta det ordentlig med ro og lytte til kroppen. Så en natt i telt skal bli godt. Naturen gjør noe med sinnsroen altså!

 

 • Dato: 28.05.2018
 • Tid: 16:34
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 0
27.04.2018

Green friday hos Pictureit

// Reklame - annonselenker fra Pictureit
___________________________________________________

I dag er det Green Friday, noe som mange butikker markerer. En av disse butikkene som kjører salg og gode tilbud i dag, er en av mine favoritter - nemlig Pictureit. I nettbutikken får du opp til hele 50% i dag, så i dag er dagen for å hive seg rundt med litt netthandel. 

 

Det jeg liker så godt med produktene til Pictureit, er at varene er personlige, og de passer fint inn i interiøret. Både armbåndene, koppene, plakatene og tekstilproduktene er av personlige tekster, noe som gjør at dem betyr mer enn bare "normal" pynt. I tillegg utgjør disse varene så fine og koselige gaver til dem du er litt ekstra glad i. 

Sett med "hverdagsgleder og familie" finner du HER. 

Sett med "du og jeg" finner du HER. 

"våre barn" personlig plakat finner du HER. 

"våre barn" personlig plakat finner du HER. 

Sett med "mamma og pappa" finner du HER. 

Fødselsplakat finner du HER. 

Sett med "herr og fru" finner du HER. 

 

Du velger selv hvilke størrelser du ønsker på plakatene :-) Det er salg på omtrent hele nettbutikken i dag, ikke bare produktene som jeg har lagt ut her. Så klikk dere inn HER for å bla gjennom sortimentet. 

 

Men husk at rabattene gjelder KUN ut dagen i dag :-)

 

 

#interiør #interiørglede #personlig #pynt #dekor #detaljer #familie 

 • Dato: 27.04.2018
 • Tid: 17:16
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 1
24.04.2018

Fremgangsmåte: male kjøkkeninnredning

Etter jeg la ut etterbilde av kjøkkenet vårt som vi selv har malt, har innboksen min haglet om jeg kan forklare fremgangsmåte på dette. Og det kan jeg jo så klart gjøre. Sharing is caring, right? 

Vi var i utgangspunktet tenkt å kjøpe nye fronter, eller få et firma til å male det. Men etter litt undersøkelser på priser, viste det seg til å bli ekstremt dyrt. Så vi valgte å utføre hele prosjektet selv, noe vi sparte over 30 000 kr på. Så det var det verdt, for å si det sånn. Kjøkkenet var jo ikke eldre enn 5-6 år på den tiden vi malte, så det hadde blitt for dumt å bare kaste vekk et såpass nytt og fint kjøkken. Så vi tok med oss en liten bit av kjøkkenet, til en malingekspert for å forhøre oss litt om dette vi ville begi oss ut på. Og med gode tips derfra, dro vi hjem med nødvendig utstyr og kunnskap. 

Steg 1: 
Vask grundig. Vi ble anbefalt å vaske godt med gulvrens. Og det gjorde vi, frem til alt fett og smuss var borte. Så man må vaske en god del, for å si det sånn. Men grunnarbeidet er det viktigste for et fint resultat - og ikke minst god holdbarhet. Så vask godt, flere ganger. 

 

Steg 2: 
Puss med fint pussepapir. Jeg var klar for å gunne på med det groveste pussepapiret i butikken, men det fikk vi beskjed om å ikke gjøre. For vi skal ikke pusse skapene og frontene ned - men vi skal matte dem litt. Så vi pusset lett over med veldig fint papir. Vi tok ikke av og pusset ekstremt mye, for det trengte vi ikke på det underlaget som vi hadde. Dette varierer nok veldig fra materiale til materiale, så jeg anbefaler å forhøre dere med noen som har peiling på dette området. Og husk at man skal pusse etter at man har vasket - for å ikke "tvinge"/pusse matfettet ned i småriper etc. Så vask over med vann etter pussingen. 

 

Steg 3: 
Grunning. Som jeg nevnte over, så er godt grunnarbeid det viktigste for å få et fint resultat. Så vi fikk beskjed om å grunne med heftegrunn. Jeg husker ikke om vi grunnet ett eller to strøk, men det vet en ansatt i malingbutikken hva man bør gjøre. Vi brukte både pensel, rulle og fordriver. 

 

Steg 4: 
Mal. Siste innspurt er i gang, men også det som tar lengst tid. På et rom som kjøkkenet, så trenger du en slitesterk maling, som tåler skitt, smuss og mye bruk. Så vi brukte 3-stjerners gulvmaling, og vi har i fargen "krem". Her tok vi to strøk. Tørketiden er lang, og det var en god del timer før den var overmalbar. Så det er her man trenger tålmodighet. Her brukte vi også både pensel, rulle og fordriver. Ikke vær gniten med malingen, men pass på å unngå renninger. PS - anbefaler å pusse veldig lett over mellom strøkene (når malingen har tørket) for å få et slett og fint resultat. 


Steg 5: 
Vent. På den malingen vi brukte, måtte vi vente i hele 24 timer før den var bruksklar. Så la det ligge i fred i denne tiden, før du monterer/bruker kjøkkenet igjen. 
 

FERDIG 

SAMSUNG CSC
 

Vi valgte å demontere alle frontene, både skuffer og skap, og male det liggende. Du kan også male skapene uten å demontere, men da er det litt vanskeligere å komme ordentlig til overalt. Men dette er så klart opp til hver enkelt. Så før de 24 timene med venting var over, lot vi alt ligge i fred og ro - før vi monterte frontene igjen dagen etterpå. For et resultat - men for en jobb. Vi startet pussingen og demonteringen på torsdagkveld - og på mandags-ettermiddag monterte vi frontene. Så det tok en langhelg.


Heldigvis hadde jeg søsteren min til å hjelpe meg, slik at det gikk litt fortere enn antatt. Har man stort kjøkken, så bør man absolutt være to stykker. Anbefaler ikke å ha barn og dyr i huset når dette prosjektet er i gang, for da blir det fort mye støv og hår som legger seg på flatene når malingen tørker. 

SAMSUNG CSC

Så dette er et stort prosjekt som krever nøyaktighet, mye tid - og mye tålmodighet. Men når resultatet er ferdig, så er det 100% verdt det. Du sparer penger, du sparer miljøet, og man får roet litt ned på dette "bruk og kast"-jaget som ofte er. Maling kan gi deg et helt nytt rom - og et helt nytt kjøkken :-)

Om du vurderer å male kjøkkenet, så anbefaler jeg å ta turen innom en malingbutikk.
Der får du alt du trenger av tips, utstyr og fremgangsmåter :-) 

 

 

 

#interiør #hus #hjem #husoghjem #diy #prosjekt #oppussing #pusseopp #gjørdetselv #male #maling #nyttliv #renovering #renovere #moro #interiørglede #stil #design #dekor 

 

 

 

 • Dato: 24.04.2018
 • Tid: 16:43
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 5
22.04.2018

På kjøkkenet

SAMSUNG CSC

- vårfølelse i hus - 

Det gjør seg med noen ferske, fine blomstrer og roser i hus, altså. Disse overrasket Henrik meg med her om dagen, så jeg er veldig heldig. Sippete som jeg er, så begynte jeg å grine, haha. Små gleder i hverdagen - som betyr så uendelig mye. 

 

Jeg får ikke sagt nok hvor glad jeg er for at vi valgte å male kjøkkenet vårt. Det ble et helt nytt rom, og det ble enormt mye lysere og triveligere her inne. Kjøkkenet er ihvertfall for min del, hjertet av huset, - og bør da også være et fint og koselig rom å være i. Jeg elsker at vi har såpass stor benkeplass, slik at jeg har mye arbeidsrom når jeg skal lage mat og bake. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Det trenger seg en solid vask til sommeren, for det begynner å bli en stund siden sist. Jeg driver med psykisk oppmanning nå, så kanskje jeg kommer meg i gang i løpet av de neste ukene. En ting er støvtørking og småvasking, men fullstendig rundvask fra gulv til tak - det er jo så dørgende kjedelig. Men det må gjøres, så jeg får svinge meg rundt snart. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

- little details - 

Om det sitter noen der ute som vurderer å male kjøkkenet sitt for å freshe opp litt - do it. Jeg anbefaler det absolutt. Det er uten tvil mye arbeid og det krever mye tålmodighet. MEN det er 100% verdt det når du er ferdig. Og prisen er bare en ørliten brøkdel av et helt nytt kjøkken :-)

Hva synes dere? 

 

 

#kjøkken #interiør #roser #vår #vårstemning #vårtkjøkken #gjørdetselv #diy #interiørglede #hobby #hus #hjem #husoghjem #vårthus #klassisk #moderne #stil #design #dekor #pynt #nicolasvahe

 • Dato: 22.04.2018
 • Tid: 18:44
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 3
19.04.2018

Springtime

SAMSUNG CSC

Våren er her - og jeg elsker det

Jeg er av typen som liker å endre litt detaljer, interiør og dekor etter høytidene og årstidene som kommer og går. Og nå som våren er her, har jeg flettet inn litt dus-rosa, får å vekke vårstemningen i hjemmet. Jeg er ikke vågal nok til å ha kraftige, knæsje farger, så jeg holder meg til det litt mer "rolige" og naturlige. Men jeg synes det er veldig kult i hjem hvor dem er litt modigere enn meg når det gjelder dekoren. 
 

Kan vi forresten snakke litt om denne boblevasen fra Greengate? Denne er veldig lik på boblevasene fra Millemoi, men denne er i fattigmannssølv, og er ikke gjennomsiktig. Og jeg synes den er fin. Den passer perfekt inn hos oss, og jeg vurderer å anskaffe meg noen flere til å spre rundt i huset. Gira sjel, si. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Hva synes dere? 

 

 

#interiør #hus #hjem #husoghjem #interiørglede #diy #stue #mitthjem #mitthus #greengate #blomstrer #peoner #dekor #pynt #innredning #design #stil #minstil 

 

 • Dato: 19.04.2018
 • Tid: 17:21
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 2
16.04.2018

Ryddesalg hos Pictureit

//reklame - annonselenker
___________________________


Er dere klare for å gjøre vårens store interiørkupp? 

Pictureit har nemlig et stort ryddesalg nå, så du kan sikre deg noen gode deals akkurat nå. Men det er selvsagt begrenset antall, så det er førstemann til mølla som gjelder. Mest kjent er de for sine plakater i høy kvalitet, men de har også tekstiler, armbånd, kule kopper/krus og mer. De nye koppene deres er så stilige, og de er perfekt til både interiøret og spisebordet. 

- noen av mine favorittplakater - 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

"Hverdagslykke" finner du her

SAMSUNG CSC

"Du å eg" finner du her

SAMSUNG CSC

"Du og jeg" finner du her

SAMSUNG CSC

"Mamma og pappa" finner du her

 

Sortimentet i nettbutikken er stort, og de har også fått inn mange fine nyheter også.
Du kan komme direkte inn til tilbudspakkene HER, ryddesalget HER og forsiden HER

 

 

 

#tilbud #ryddesalg #kupp #interiør #poster #postere #tekstil #dekor #armbånd #personlig #pynt #dekorasjon #pynthjemme #interiørglede #vårkupp #våsalg 

 

 • Dato: 16.04.2018
 • Tid: 17:13
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 2
15.04.2018

Hage-inspirasjon

- garden inspo - 

Jeg er helt i drømmeland når det kommer til hage og uteområdet om dagen. Vi har brukt den siste tiden på å gjøre uteområdet vårt klar for terrassebygging. Så det vil jo så at vi også trenger hagemøbler, må pynte med grønt og skjønt, og vi vil lage det fint utenfor huset. Jeg blir helt overveldet av alle prosjektene, for det er jo uendelig med valgmuligheter. Og når det kommer til møbler og slikt - så er jo utvalget enormt. Det finnes så mye fint, så vi må bare bestemme oss for den stil-retningen vi ønsker å gå i. 

 

En ting jeg vet, er ihvertfall at jeg elsker rotting. Så det blir nok rottingmøbler, gjerne i form av en loungesofa eller en fin sittegruppe. Vi har også en bålpanne som jeg ikke klarer å vente med å ha en fin krok til - så jeg er så klar for å komme i gang. Vi har et stort uteområde, så det vil bli flere terrasser, i både ulike størrelser og høydenivåer. I tillegg leker vi litt med tanken på en form for beleggningsstein, pyntestein eller annet - men vi har ikke helt bestemt oss enda. Jeg blir ikke klok, haha. 

// alle bildene er lånt fra pinterest 

Her ser dere en av stilene som jeg elsker. Jeg synes dette er så fint, elegant og klassisk. Og man har jo muligheten til å gjøre så uendelig mye med lykter, busker og planter. Så det er for så vidt bare kreativiteten (.. og økonomien) som setter grenser in the end. Så nå er jeg så sinnsykt klar for å planlegge, bygge og jobbe. Det gledes til å kunne invitere til grillkvelder og skalldyrskvelder når vi er ferdig. Sommerkveldene er til for å nytes - og det skal vi absolutt gjøre. 

Ettersom vi ikke har kjøpt møbler enda - så tar jeg veldig gjerne i mot tips og linker til butikker med bra utvalg =D 

 

 

#uterom #hage #hagemiljø #hagemøbler #rotting #stil #utemiljø #interiør #interiørglede #diy #gjørdetselv 

 

 

 • Dato: 15.04.2018
 • Tid: 15:49
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 0
30.03.2018

DIY; påskebordet

SAMSUNG CSC

Hva synes dere om denne lille påskeharen? 
Dette ble en veldig enkel måte å dekke bordet på, med et hint av påske. Jeg er ikke så flink med borddekking, men dette synes jeg ble veldig søtt og koselig. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Jeg har brukt egg, lin-servietter og hamptrå. Veldig enkelt, ingen avansert oppgave i det hele tatt. Serviettene er forresten fra Home & Cottage, og jeg elsker dem. 

SAMSUNG CSC

Jeg skulle tegne på egget selv, men det ble fullstendig katastrofe. Så nå har vi et par egg som er full i kulepenn, og som ser ut som noen forvridde forsøk på et kaninfjes, haha. Så da ble det klipp og lim fra google isteden, men jeg synes det ble et greit resultat! 

SAMSUNG CSC

Hva synes dere? :) 

 

#diy #borddekke #påske #påskepynt #gjørdetselv #hjemmelaget #pynt #dekor #interiør #interiørglede #borddekking #detaljer #stue #spisebord 

 • Dato: 30.03.2018
 • Tid: 17:09
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 2
25.03.2018

DIY - påskepynt

 

SAMSUNG CSC

Pleier dere å pynte mye til påsken? 

Jeg personlig har ikke noe behov for det, men i år fikk jeg lyst å pynte litt ihvertfall. Ikke mye da, for jeg er litt kresen, haha. 
Jeg ville ha en enkel pynt, så da kjøpte jeg trollhassel, noen små pynteegg fra søstrene grene, og så har jeg prøvd å pynte noen egg selv. Mitt lille hobbyverksted (og resultatet) så ut som et barneskoleprosjekt, haha. Så til neste gang må jeg smøre meg med mer tålmodighet, og kanskje legge sjelen mitt litt mer i det. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Haha, se disse da? Not my finest work, for å si det sånn 8-) 

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Jeg blåste tom noen vanlige egg, kjøpte hobbylim og glitter, og satte i gang. Jeg skulle hatt enda flere egg å hengt opp for å få det finere, men det gikk tomt for både egg og tålmodighet. Men det får være nok påskepynt for i år - så blir det kanskje litt bedre til neste år :) 

 

Pleier dere å pynte til påsken?

 

 

#interiør #interiørglede #diy #gjørdetselv #påske #påskepynt #dekor #dekorasjon #trollhassel #stue #stil #design #mitthjem #hus #hjem #husoghjem 

 • Dato: 25.03.2018
 • Tid: 15:24
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 3
22.03.2018

Opptil 50% hos PictureIt - kun i dag!!

Reklame // annonselenker fra PictureIt

_________________________________________

PictureIt feirer over 30 000 følgere på facebook i dag, og kjører i den forbindelse storsalg med opptil hele 50% rabatt på nettbutikken sin - kun i dag. Så i dag har dere muligheten til å sikre dere mange godbiter til fine priser. Har dere forresten sett de kule koppene de har fått inn? De likte jeg dødsgodt. 

De har alt i fra armbånd, kopper, plakater og putetrekk med ulike tekster, sitater og dialekter. Her er det interiør og gaver med personlig preg - og det liker vi jo? 


- noen av mine favoritter - 


"Du og jeg" kopper finner du her

SAMSUNG CSC

"mamma og pappa" postere finner du her

SAMSUNG CSC

"du og jeg" postere finner du her

SAMSUNG CSC

"du å eg" poster finner du her

SAMSUNG CSC

"hverdagslykke" poster finner du her

"herr og fru" putetrekk finner du her                            "du og jeg" putetrekk finner du her

 

For å se resten av sortimentet, så kan du klikke deg inn HER. Husk at salget kun varer ut dagen i dag. 

Shop till you drop, de har veldig bredt utvalg! =D 

 • Dato: 22.03.2018
 • Tid: 18:32
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 1
22.03.2018

Før og etter - stuen vår

Jeg elsker før og etterbilder, så nå tenkte jeg at jeg skulle dele resultatet av stuen vår. Siden vi har flyttet inn, har vi gjort en del endringer. Deriblant stuen. Her inne har vi malt veggene, byttet gulv og stylet med andre møbler. 

FØR: 

ETTER:

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Hva synes dere? :)

#interiør #hus #hjem #husoghjem #pynt #stil #dekor #detaljer #vårstyling #føretter #før #etter #sammenligning #oppussing #gjørdetselv #diy #interiørglede #hobby 

 • Dato: 22.03.2018
 • Tid: 16:32
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 0
15.03.2018

Lysere tider

SAMSUNG CSC

Åh, så deilig det er at det går mot lysere tider. Skarpt og fint dagslys, fuglekvitter og mildere dager. Det har jeg lengtet etter nå. Og i tillegg har jeg savnet bra kameralys, haha. Godt lys har jo alt å si når man tar bilder, og vintertiden gjør det vanskelig å få knipset ordentlig. I tillegg letter jo lysere dager ekstremt mye opp på humøret, og det er jo veldig deilig. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Vasen er fra Greengate, og jeg elsker den. Den er enda større enn hva den ser ut til på bildene, og jeg synes den er så fin. 

 

Ellers så merker jeg at jeg er tappet for inspirasjon og motivasjon for tiden. Jeg har ikke så mye å blogge om, så det blir mye mas og fjas. Formen er langt fra på topp, og jeg orker ikke å gjøre så sykt mye. Så jeg har ikke å mye spennende å by på, haha. Men jeg håper det letter snart, og at jeg er sterkere tilbake senere. I mellomtiden får dere holde ut med litt tørrprat :-) 

 

 

#interiør #interior #interiørglede #hus #hjem #dekor #greengate #kjøkken #vårthjem #mitthjem #husoghjem #pynt #stil #desig #minstil #mitthus 

 

 • Dato: 15.03.2018
 • Tid: 16:27
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 5
14.03.2018

Le kitchen

SAMSUNG CSC

Siden disse bildene ble tatt, har jeg malt peisveggen i samme farge som resten av kjøkkenet. Personlig synes jeg det ble mye finere. Skjenken har jeg selv pusset opp, dette var tidligere en gammen furuskjenk. Så nå synes jeg endelig at kjøkkenet begynner å bli så smått ferdig, det mangler bare noen småting. Og den ene tingen som mangler, er nye barstoler til øyen. Det gleder jeg meg sånn til, for det kommer til å utgjøre en stor forskjell. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Jeg elsker disse krukkene her. De er så store og elegante - og det liker vi jo 8-) De er fra Drømmehjem, og de har andre varianter i samme stil også. Nå skal vi forresten snart kjøpe gulv til andre etasjen også, så nå er det nok ikke så alt for lenge til det begynner å skje litt fremgang der også. Så det blir gøy, og jeg gleeeeder meg til å vise dere underveis! =D 

 • Dato: 14.03.2018
 • Tid: 17:06
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 0
13.03.2018

Gjestesnapper på interiørkonto

Hei dere!

I dag er det noe gøy, småskummelt og spennende på gang. Jeg er nemlig gjestesnapper på interiørsnappen som heter "instahomes", og det synes jeg er utrolig artig. Jeg har fulgt denne snapkontoen uendelig lenge, for det er så mange flinke folk der inne. Som deler tips, interiør, deler av sine personlige sider - og mye mer. Og det er sånn jeg elsker. 

på instagram heter jeg kn.interior  for de av dere som er interessert i interiør, hus og hjem. 

 

I går var en lang og slitsom dag. Jeg stod opp kl 06 for å dra til byen for å ta MR. Jeg lå og svettet i MR-maskinen i en hel time, og det slet på tålmodigheten, haha. Men deilig å ha det gjort, så det blir spennende om de finner ut noe. Etter MR og litt shopping, dro vi til Marthe for å spise lunsj. Hun stilte med koldtbord, som var midt i blinken. Når jeg kom hjem, var jeg helt kaputt. Så det ble en to timers middagslur, etterfulgt av enda flere timer på sofaen. Det er ikke mye som skal til før formen detter i kjelleren. Men nå er ihvertfall utredningsprosessen i full gang - og det er deilig, det! 

 

Meeen uansett - om dere vil følge meg bak "instagram-fasaden", så er det frittfrem for å legge til instahomes på snapchat. Jeg kommer til å vise en del av huset, og da også de "stygge" rommene som ikke har blitt delt på nett enda. Så i dag er det no filter-tuesday på gang, for å si det sånn. Men jeg håper dere liker det =D 

 

 

 • Dato: 13.03.2018
 • Tid: 16:07
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 0
07.03.2018

Good mornin'

SAMSUNG CSC

Jeg elsker disse kaffekoppene fra Ikea. Så enkle, fine og minimalistiske. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Jeg trenger forresten litt tips fra dere. Hvordan i all verden holder dere hvitt tøy - helt hvitt? Jeg bruker vanish, men synes ikke det blir noe bedre. Så det tar ikke lange tiden før både håndklær, sengetøy og topper er gule og misfarget. 

Så fyr gjerne løs med tips og råd =D 

 

 

#interiør #interiørglede #hus #hjem #husoghjem #interiørdekor #dekor #dekorasjon #pynt #detaljer #kaffe #ikea #kahler #omaggio #soverom #pynteputer #vårthus #diy #gjørdetselv

 • Dato: 07.03.2018
 • Tid: 10:12
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 4
27.02.2018

Bedroom details

SAMSUNG CSC

Disse blomstrene er faktisk kjøpt på eBay, og eg synes de ser så ekte og fine ut. Fargemessig passer de perfekt inn her også, siden de er i duse og milde toner. Just the way i like it! :-) 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Hva synes dere? :-) 

 

 

 

#interiør #hus #hjem #husoghjem #interiørglede #soverom #bedroom #diy #dekor #gjørdetselv #dekorasjon #detaljer #pynt #peoner #blomster #kahler #stil #design 

 • Dato: 27.02.2018
 • Tid: 12:14
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 2
22.02.2018

Vita EOS - nå på salg!

// Reklame - annonselenker for Vakrerom 

 

Juhu, det er ikke bare i januar man kan gjøre gode kupp på salg. Nå er nemlig Vita EOS fjærlampene på tilbud hos Vakrerom, og du sparer nå hele 20%. Men salget varer ikke evig, rabatten er gyldig frem til 28 februar. 

 

Eos-lampene kommer i fem ulike størrelser, og du kan få dem både som gulvlampe, taklampe og bordlamper. Min personlige favoritt er som bordlampe, og den største størrelsen som taklampe. Så lun, myk og elegant. Perfekt i stuen og på soverommet!

hvitt gulvstativ finner du her. 

matt sort gulvstativ finner du her

grå fjærlampe i str m finner du her

hvit fjærlampe i str s finner du her

hvit fjærlampe i str L finner du her. 

 

Du får den ikke bare i ulike størrelser, men også i ulike farger. Du kan velge mellom hvit, grå og brun. Hele tilbudet og sortimentet finner du her.

Og husk å vær ute før 28 februar for å benytte deg av rabattene! :-) 

 

 • Dato: 22.02.2018
 • Tid: 17:34
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 1
13.02.2018

Posterlove

// Reklame - affiliatelenker 

Juhu, endelig har jeg fått alle posterne mine fra Pictureit. Og de er faktisk SÅ fine. Jeg bestilte en stor ladning, og jeg synes de er så personlige og fine. Mange av dem er allerede gitt bort i gave, for det var jo nylig morsdag. Så mamma og svigers fikk selvsagt "mamma"-posterne. Pictureit har et stort utvalg, og det er ikke kun plakater sortimentet består av. Så jeg anbefaler deg å ta turen innom her for å kikke litt. PS: de har salg nå! =D 

 

- new in - 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

"Mamma og Pappa" med blokkbokstaver finner du her. 

SAMSUNG CSC

"Du og jeg" finner du her. 

SAMSUNG CSC

"Du å eg" finner du her.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

En av mine personlige favoritter - "hverdagslykke" finner du her. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

"Mamma og pappa" med lykkeskrift finner du her. 

Såååå, hva synes dere? Var de ikke fine? Jeg har valgt alle i størrelsen 30 x 40, og synes det er en perfekt størrelse. Rammene har jeg kjøpt på ikea, og de passer perfekt sammen. Du får kjøpt plakatene både enkeltvis og som sett - alt etter hva du er ute etter. Men det nærmer seg nok slutten på salget, så det er lurt å være rask dersom du vil sikre deg noen godbiter :-) 

Du finner hele sortimentet her :-) 

 

 

 • Dato: 13.02.2018
 • Tid: 17:23
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 2
13.02.2018

Behind the scenes

Sånn her ser det som regel alltid ut når jeg skal ta bilder. Denne linselusen sniker seg inn på omtrent alle bilder, og jeg får faktisk ikke gjort noe i fred. Hun har i tillegg en slags guilty pleasure av å stå under juletreet, tepper, klær, toppene mine i garderoben etc - så jeg får jo aldri tatt et eneste interiørbilde uten at hun står med noe hengende over seg i bakgrunnen, haha. 

 

Men se på hun da?! Det går jo ikke an å være langvarig sint på hun heller, så det er jo ikke rart hun er bortskjemt. Hun spiller mye på et fint blikk og litt kos, så slipper hun unna med en god del. Nå har vi forresten klipt hun, og hun ser ikke ut i måneskinn en gang. Stakkars hund, hun ser omtrent mishandlet ut. De fine, lange ørene hennes er helt borte, og hun ser konstant forvirret og malplassert ut. Offa, vi får håpe det vokser fort ut igjen, haha. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... og dette her - med en gang jeg snur meg. 

 • Dato: 13.02.2018
 • Tid: 11:07
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 1
12.02.2018

Touch of pink

SAMSUNG CSC

Jeg er litt usikker på om jeg liker det rosa pleddet - eller om det gir litt for mye babyvibes? 

SAMSUNG CSC

Jeg liker de duse fargene her hjemme. Det gir meg en ro og avslappende følelse, og det er det jeg er ute etter når jeg er hjemme. Og jeg synes de lyserosa putene sklir perfekt inn nå som vi nærmer oss våren. Teppet derimot, kan det være jeg må flytte en annen plass. Jeg får se om jeg blir vant til det eller ikke :-) 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Nå kan våren komme fort!

 • Dato: 12.02.2018
 • Tid: 11:18
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 1
11.02.2018

Ikea - i love you

SAMSUNG CSC

Jeg var jo på ikea her om dagen, og fikk med meg to bæreposer med godis til hjemmet. Det er en stund siden sist jeg var på ikea, så det var kommet enormt mye nytt siden sist. Og det elsker jeg - så vi brukte god tid, for å si det sånn. 


Jeg fikk handlet inn litt vårnyheter, rammer til plakatene fra Pictureit, kaffekopper, dufltlys og andre småting. Ikea er den type butikk som du aldri kommer tomhendt ut av. De har jo alt, og i tillegg er det jo helt latterlig rimelige priser. Og jeg elsker jo sånne butikker. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Dette er faktisk kaffekopper. Sant de var fine? Jeg liker dem ihvertfall utrolig godt, og gleder meg veldig til å ta dem i bruk. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Denne siste her tror jeg er favoritten min. Sengebord/serveringsbrett som passer denne divaen perfekt. Dette bordet kommer til å bli godt brukt, haha. Så nå Henrikken, blir det mer frokost på sengen fremover! ;)

 

Flere enn meg som elsker ikea? 

 • Dato: 11.02.2018
 • Tid: 17:47
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 1
08.02.2018

Interiør på budsjett

// Reklame - affiliatelenker 

 

Jeg elsker butikker som har bredt utvalg - til fine priser. De fleste av oss blir gjerne litt ekstra glad, når vi føler at vi har gjort noen gode deals. Og en av de butikkene jeg alltid blir munter av å handle i, er Lagerhaus. Nettopp fordi de har mye fint til en billig penge. Det er standard at jeg kommer ut med notatblokker, noe tilbehør til kjøkkenet og noen deilige duftlys etter en liten tur innom denne butikken. Visste dere forresten av mesteparten av sortimentet består av egendesignede varer?


Minimalistisk, trendy og billig - det liker vi jo? =D 

 

Klikk for å komme til hjemtekstil.

 

Klikk for å komme til lys og lysestaker. 

 

Klikk for å komme til vaser, potter og pidestaller. 

 

Her er en liten brøkdel av godsakene du finner i butikken. Og nå er sortimentet proppet med fine vår-nyheter, i både pastell, svart og gull. I tillegg til masse grønt og fint - som kvikker opp hjemmet.

Dere finner hele sortimentet her! :-) 

 • Dato: 08.02.2018
 • Tid: 17:04
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 1
07.02.2018

Cozy corner

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Jeg er veldig visuell av meg, og er av den typen som må ha det ryddig og fint rundt meg for å kunne slappe av. Så hva er da et hus uten en liten kosekrok? Her ligger jeg med Akira hver eneste dag og koser, og jeg elsker å ha en liten krok til å bare slappe av i. Denne stolen er fantastisk, men den er dessverre litt for stor for kroken min. Så denne skal selges, så skal jeg gå over til en litt mindre - men en like fin en. Jeg vet hvilken jeg skal kjøpe, og jeg gleder meg til å vise den til dere :-) 

 

 • Dato: 07.02.2018
 • Tid: 17:23
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 0
05.02.2018

Bathroom inspo

alle bildene er lånt fra pinterest

 

Åh, så fint. 
Jeg drømmer meg vekk i lune, fine og behagelige baderom for tiden. Vi har jo to bad som ikke er så ..... fine? Langt i fra vår (min, hehehe) stil, så vi ønsker å pusse dem opp. Vi begynner med badet nede, ettersom det er dette badet vi bruker mest. Vi har ikke allverden med plass, så vi må være kreative og skape gode løsninger. Jeg vet ihvertfall hvilken stil vi skal gå for; nemlig et lunt bad med jordtoner. Jeg vil ikke ha det så mørkt, men jeg ønsker naturfarger i beige, lys brun og hvitt.

 

Når vi omsider starter, kjøper inn det nødvendige og når vi setter i gang - vet jeg ikke enda. Men det klør i fingrene etter å komme i gang, pynte og få et nytt, fint og behagelig bad. 

I can't wait!

 

 

 

 

#interiør #interiørglede #oppussing #pusseopp #hus #hjem #husoghjem #dekor #inspo #inspirasjon #bad #baderom #lunt #lunehjem #lunefarger #fargevalg #stil #design #baderominspo #diy #gjørdetselv #husoghjem #vårthjem  #hus #hjem 

 • Dato: 05.02.2018
 • Tid: 16:20
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 3
04.02.2018

Valentine og morsdag - what to give?

//Reklame - affiliatelenker 

 

Om to knappe uker er det duket for både morsdag og valentines day. Hva med å gi en oppmerksomhet som betyr noe - til den du er ekstra glad i? Pictureit har mange fine, meningsfylte postere som man kan gi, eller som man selv kan ha i interiøret. Man får kjøpt sett som for eksempel "Mamma og Pappa", "Herr og Fru" osv - og man får også kjøpt bildepakker med 3 postere som passer fint sammen. Og best av alt? De har tilbud på mange av favorittene nå :-)

 

Her er noen av de jeg liker best; 

1. "mamma og pappa" med lykkeskrift finner du her.    2. "mamma og pappa" med blokkbokstaver finner du her

 

 

 

3. "du og eg" finner du her.                                            4. "for evig og alltid" finner du her.

 

 

 

5. "herr og fru" finner du her.                                         6. "du og jeg" finner du her.

 

Alle disse bildesettene er på tilbud nå. Du får også kjøpt alle plakatene enkeltvis. De har et stort utvalg - med både byer, dialekter, tekstiler og armbånd, og mange andre fine postere. Hele sortimentet finner dere her. 

 

Har du sjekket utvalget? =D

 

 

 • Dato: 04.02.2018
 • Tid: 17:36
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 1
31.01.2018

FØR OG ETTER - nytt liv til gammel skjenk

Jeg har lenge lett etter den perfekte kommoden til å ha på kjøkkenet. Men alle jeg har likt, har vært for store. Og jeg må jo innrømme at jeg er kresen også da, så jeg er veldig bestemt på hva jeg vil ha. Så jeg har ikke funnet noe jeg har likt, hvor målene også har passet. Så da var det bare å kaste seg rundt og ordne den biffen selv. Så jeg fant en gammel skjenk på finn.no som hadde de riktige målene, og så pusset jeg denne opp. 

 

Heldig som jeg var, så fikk jeg denne kommoden gratis, som har gjort at det har blitt en veldig billig fornyelse for vår del. I tillegg hadde vi maling og kontaktplast fra før av, så det eneste vi faktisk har kjøpt nytt, er en tykk list og håndtak. Så rimeligere blir det jo faktisk ikke. Og da blir det jo enda gøyere! =D 

 

- FØR - 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

- ETTER - 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Og slik ble sluttresultatet. Jeg har fjernet skuffer og skapdører, og sparklet igjen alle hull og alle bruksmerker. I tillegg har jeg byttet håndtak og lagt en fin, bred list nederst, for å gi den et mer herskapelig preg. Bare denne lille detaljen her synes jeg utgjør en stor forskjell. Vi har brukt samme kontaktplast på benkeplaten på denne kommoden, som på kommoden vi har i stuen. Da blir det litt "rød tråd" mellom møblene og interiøret, synes jeg :-) 

Hva synes du? :-)

 

 

#diy #gjørdetselv #nyttliv #møbel #oppussing #pusseopp #interiør #interiørglede #kjøkken #design #tips #før #etter #førogetter #hjemmelaget #hobby #moro #glede #mitthjem #hjem #hus #husoghjem #hjemoginteriør #stil 

 

 • Dato: 31.01.2018
 • Tid: 17:41
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 5
26.01.2018

Livingroom

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Jeg elsker disse duse, lyse og naturlige fargene. Det gir meg en form for ro og avslapping, og jeg elsker det. Jeg tenkte jeg skulle kjøpe enda flere puter nå, i veldig lys rosa eller lilla. Bare for å flette inn litt mer farger, uten å go crazy :-)

 

 

#interiør #interiørglede #hus #hjem #husoghjem #innrede #innredning #design #stil #stue #pynt #dekor #dekorasjon #blomster #millemoi #puter #minstil #mitthjem #diy #ebay #hjemdesign 

 • Dato: 26.01.2018
 • Tid: 17:11
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 4
07.01.2018

Sundaybliss

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

Nyt søndagen! 

 • Dato: 07.01.2018
 • Tid: 16:11
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 1
29.12.2017

Gjør et kupp på romjulssalget

SAMSUNG CSC

Hei dere!

Tipp hvem som sleit seg ut av huset i går - for å dra på shopping? Mye av dette salg-hysteriet er ofte oppskrytt, og mange av butikkene glimter til med hele 20% - 30% på en liten knippe varer - og kaller det for tidenes romjulssalg. Det er slikt som jeg synes er så kjedelig, for dette er deals som man kan få i løpet av hele året, og ikke kun på det som er av rester i butikkene nå. Men hovedgrunnen til at vi dro på handling i går, er fordi det er ihvertfall èn butikk som har et solid romjulssalg nå - og det er Skeidar. De har 70% (!) på alle julevarer, og gjett om det varmet mitt overbegeistrede julehjerte? 

Jeg fylte to vogner, gikk i kassen (ille nervøs) og skulle betale. For et helt nytt juletre med lys, dekketallerkener, en drøss med julepynt og julekuler +++, betalte jeg 1100kr. Og originalprisen hadde kommet på over 4000kr.
Det kaller jeg et kupp 8-) 

 

Vi var også innom et par andre butikker, hvor jeg kjøpte et undervannskamera (små barn, store gleder?), noen gensere, litt nips og annen julepynt. Den trofaste Yarisen min var helt stappfull når vi dro hjem - og vi var to slitne sjeler som satt fremme. Nå blir det en stund til neste storshopping, for å så det sånn. Men nå gleder jeg meg veldig til å pynte til jul neste år (jeg vet jeg er helt gal), for nå har jeg mye ny, fin pynt. Men det gjenstår å se om det er plass til alt i bodene rundt om, for de er allerede rimelig full fra før .........

 

 

- gårsdagens fangst - 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

Anbefaler å ta turen innom Skeidar nå før nyttår. Omtrent hele butikken var på salg, og de har så utrolig mye fint. Og ikke minst at det er ekstremt mye å spare når det gjelder julepynt og julevarer. Men nå skal jeg sette igang rydding av boden, slik at jeg får plass til all den gamle og nye pynten. 

HAPPY SHOPPING :)

 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 • Dato: 29.12.2017
 • Tid: 12:41
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 0
13.12.2017

All neutral

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Jeg er fornøyd med hvordan resultatet på denne kommoden ble, etter at jeg pusset den opp. MEN det som irriterer meg så sykt mye, er at skapdøren til venstre er skeiv. I tillegg har skruene kilt seg på et eller annet vis, så vi får ikke rettet den heller. Og for meg som er så perfeksjonist, så svir det i øynene å se på. Det plagde meg også enormt at kurvene i kommoden var alt for små, så nå har jeg kjøpt to stykker som er større enn de to på bildet. Haha, små frustrasjoner. 
 

Jeg tror jeg noensinne aldri kommer til å bli ferdig med ting i dette huset. Når jeg tror jeg er ferdig på en plass, så dukker det opp nye planer og ideer. Jeg syns jo igrunn bare det er kjempegøy, men Henrik får helt noia av det. Så da gjør jeg mesteparten når han er på jobb, så slipper han å stresse! 8-) 

Er det flere som er sånn som meg? 

 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

 

#interiør #interiørglede #diy #gjørdetselv #pynt #dekor #dekorasjon #møbler #dekorering #hus #husoghjem #hjem #vårthus #vårthjem #interiørglede #hjemmelaget #oppussing 

 • Dato: 13.12.2017
 • Tid: 17:01
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 2
12.12.2017

Inspo


alle bildene er lånt fra pinterest

 

Her kommer litt inspirasjon - pepperkakehus edition. Jeg skulle ønske jeg hadde tålmodighet (...og kreativitet) til å lage fine pepperkakehus. Jeg synes det er så vanvittig fint, og det er samtidig noe utrolig koselig ved det. 
Bare se så fine disse over er? 

 

Det blir ikke noe pepperkakehus-laging på meg i år. Jeg kjenner allerede nå ved å kun se på disse husene her - at jeg hadde gått fort tom for tålmodighet før jeg hadde begynt med pyntingen. Så jeg tenker at jeg skal bruke et helt år til å psyke meg opp til huslaging neste år. Kanskje jeg er litt mindre perfeksjonist til dess, og kan godta et hus som ikke ser ut som en 10/10? 

#forbedringspotensiale 

 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

 

#jul #julekos #kos #julestemning #tradisjon #bake #baking #pepperkake #pepperkakehus #inspirasjon #inspo #dekor #dekorasjon #vakkert #kunst #tålmodighet #interiør #interiørglede #interiørdekor #interiørdekorasjon 

 • Dato: 12.12.2017
 • Tid: 16:56
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 0
11.12.2017

Julestemning

SAMSUNG CSC

Nå har jeg skikkelig julestemning. Det har lavet ned med snø her, og den har endelig fått tid til å legge seg. Så nå er det hvitt ute - og jeg elsker det. Julestemningen er her for fullt, og jeg nyter det så lenge det varer. Det er jo ikke noe overraskelse at snøen snart regner vekk igjen, for det er jo tross alt vestlandet vi bor på. Så det må utnyttes når det først skjer. 
 

Så nå mens the christmasspirit først er her, så tenkte jeg at jeg skal bake resten av årets julekaker i morgen. Henrik jobber ettermiddag denne uken, så da kan jeg styre på med bakingen i fred - og jeg kan høre på julemusikk til den store gullmedaljen. Det er litt forskjell på entusiasmen her i hus, når det kommer til sånt, haha. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Sånn her ser forresten juletreet vårt ut i år. Vi skulle egentlig kjøpe et nytt i år, men så var jeg jo usannsynlig tidlig ute med å pynte til jul dette året........... Ivrig sjel, si. Så det får bli et nytt, litt større og fyldigere tre til neste år. Det minker også på julekuler fra treet fra dag til dag, fordi Akira river ned pynt. Hun har en merkelig glede av å bare stå inn under treet, så da ruller det kuler av hit og dit. Rare barn, rare gleder? 

 

Har du pyntet juletreet? 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

 

#jul #julestemning #juletre #julepynt #kos #interiør #pynt #hus #husoghjem #vårthus #vårthjem #julekos #stemning #tradisjon #stue #spisestue 

 • Dato: 11.12.2017
 • Tid: 17:43
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 1
04.12.2017

Little details

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Er det noe jeg virkelig liker, så er det å dulle, pynte, ordne og fotografere - det er jo så gøy. Serviettringene har jeg forresten laget selv, og det var utrolig enkelt. Dersom noen ønsker fremgangsmåte, så kan jeg så klart dele :-) 

 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

 

#interiør #interiørglede #diy #gjørdetselv #hjemmelaget #dekor #dekorasjon #detalj #detaljer #pynt #hjem #hus #husoghjem #interiørogdiy #jul #julepynt #bordsetting #borddekke #borddekking #juletre #julelys #kos #middag #kvalitetstid 

 • Dato: 04.12.2017
 • Tid: 16:49
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 2
03.12.2017

God søndag

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Jeg ville bare titte innom for å ønske dere en god søndag :-) 

 • Dato: 03.12.2017
 • Tid: 16:53
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 2
28.11.2017

Jeg har pyntet juletreet

SAMSUNG CSC

... Og det er en uke siden! 

Nå tror sikkert noen at det har klikket for meg. Og det gjorde vel også det, i en liten time her i forrige uke. Jeg skulle bare ta frem litt julepynt, som små nisser, litt julelys osv. Men før jeg visste ordet av det, så hadde jeg allerede montert juletreet og startet pyntingen der også. Så det er en ivrig liten hagegnom her i hus, for å si det sånn. Jeg elsker julen, og synes det er så koselig med julepynt. 

Det er nok litt tidlig å pynte juletreet en hel måned før julaften, men la gå. Det er ekstra koselig med all pynten og de ekstra lysene i huset, nå i disse mørke månedene. Og når jeg har julepynten oppe så lenge, så er det alltid ekstra godt å få den ut av huset etter julen også. Så det blir jo litt vinn-vinn. Eller jeg forteller meg selv det ihvertfall, haha. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Henrik fikk sjokk når han kom hjem for å se juletre, nisser, lys og julemusikk på fullt. Han er ikke like begeistret som meg, kan man si. Men jeg tror han bare er glad så lenge han slipper å drive med pyntingen og vaskingen selv. Så nå skal vi nyte synet av julen i en måned til, før det er back to normal! :-) 

 

Er det flere enn meg som er tidlig ute med julepynten? :-) 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

 

#jul #julestemning #kos #lys #julelys #juletre #julepynt #pynt #dekor #nisser #koselig #stemning #interiør #interiørglede #diy #hus #hjem #husoghjem #mitthjem #julehus 

 • Dato: 28.11.2017
 • Tid: 12:09
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 1
17.11.2017

Krukkedilla

SAMSUNG CSC


For dere som følger meg på interiørkontoen min på instagram, så har dere sikkert skjønt at jeg har dilla på krukker. Jeg får ikke nok, helt enkelt. Henrik derimot, har fått nok for lenge siden........... Men jeg elsker krukker, og jeg sprer dem overalt i huset. Og disse krukkene som vi har på kjøkkenet, er jeg så glad i. Den aller største er fra Cadell Design, mens de resterende er fra Joy. Jeg liker når man kan stille matvarene ut på en fin måte, fremfor å ha alt i poser, pakkbokser og gjemt i skuffer og skap. 

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Den store fra Cadell Design finner dere HER, og krukkene fra Joy finner dere HER. 
Hva synes dere? :-)

 

 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

 

#interiør #kjøkken #hus #hjem #mitthjem #husrom #hjerterom #krukker #oppbevaring #Joy #cadelldesign #design #stil #style #interiørglede #interiørstyling #husoghjem #diy #mittkjøkken #gjørdetselv #passion #hobby #glede #minstil 

 

 • Dato: 17.11.2017
 • Tid: 17:35
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 3
20.10.2017

Enkel høstpynt med lyng

 


Det trenger verken å være dyrt eller avansert å pynte til litt høststemning innendørs og utendørs. Jeg liker lettvinte, enkle løsninger - men som gir fint resultat. Derav er jeg glad i lyng, for det kan sette ganske grei stemning og koselig preg med bare en liten potte eller to. Jeg elsker å sitte på instagram, pinterest og weheartit for å se på inspirasjon som dette. Det finnes så utrolig mange flinke, kreative og dyktige sjeler der ute, og det er så moro å hente litt tips fra andre. 

 


Lyngen er perfekt til å dekorere med nå, i månedene før julepynten skal på plass. Man får laget den koselige høststemningen, uten å måtte totalt endre huset, puter, gardiner etc. For høstpynten (for min del), ryker ut igjen når julen nærmer seg. For da skal aaaaall den fine julepynten frem. Jeg elsker jo julen, og vil ta julepynten frem NÅ. Men så gal kan jeg ikke være, Henrik hadde jo gått på veggen. Så da blir det litt nedtonet høstpryd nå - frem til jeg kan go crazy med julepynten snart. 

 


alle bildene er lånt fra pinterest

 

Pynter du også etter de ulike årstidene?

 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

#interiør #dekor #dekorasjon #lyng #pynt #høst #høstpynt #innerom #uterom #hage #entre #husoghjem #interiørglede #diy #gjørdetselv 

 • Dato: 20.10.2017
 • Tid: 16:32
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 3
15.10.2017

Natural feels

SAMSUNG CSC

Her ser dere my kind of style. Jeg liker det lunt og med naturlige farger som gir en avslappende følelse. Jeg driver jo og endrer ting her hele tiden, fordi jeg ikke klarer å bestemme meg for ting. Men jeg elsker stemningen vi har fått lagd i huset nå. Jeg synes disse jordfargene og det naturlige er så behagelig. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... og med en trofast snuppe som alltid må være linselus. Hun sklir jo egentlig fint inn i interiøret også (nesten) :-) 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

#interiør #mitthjem #hjem #hus #husoghjem #interiørglede #innrede #innredning #innreding #style #styling #jotex #millemoi #stue #hund #bestevenn #dekor #dekorasjon #pynt #design #stil #diy #passion #glede #hobby 

 • Dato: 15.10.2017
 • Tid: 16:29
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 1
10.10.2017

Good morning

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

#interiør #interiørglede #novasolo #viphuset #stue #mitthjem #hus #hjem #innredning #innreding #dekor #style #design #godmorgen #minstue #mitthus #interiørdesign #stil #minstil 

 • Dato: 10.10.2017
 • Tid: 10:33
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 2
26.09.2017

Hjemmelaget hodegavl

SAMSUNG CSC

 

Endelig har vi fått den hjemmelagde hodegavlen vår på plass. I tillegg har vi malt soverommet i en lunere farge, så nå begynner det så smått å bli litt koselig der inne. Nå mangler det bare litt nye kommoder og pynt, så blir det bra. 

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Hva synes dere?

 

 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

#interiør #diy #hodegavl #soverom #interiørglede #gjørdetselv #moro #hjemmelaget #lunt #lun #maling #oppussing 

 • Dato: 26.09.2017
 • Tid: 16:49
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 3
24.09.2017

Rabattkode på interiør

Er det flere enn meg som er glad i interiør og gode deals? Det regner jeg med, og derfor er det en glede å kunne dele en rabattkode med dere, som gir dere 20% rabatt på alle ordinære varer hos Viphuset. Bruk koden "kninterior" i kassen - så blir rabattene trukket i fra. Direktelink til nettbutikken finner du HER! 

Her ser dere noen av mine favoritter. De har alt i fra fine krukker, baderomsartikler, kopper og krus, og generelt sett veldig mye fint!

Klikk deg inn her for å kikke litt! =D 

#ad

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

#shopping #interiør #dekor #dekorasjon #pynt #interiørglede #deals #salg #rabatt #rabattkode #reklame #interiørglede #hus #husoghjem #stil #design 

 • Dato: 24.09.2017
 • Tid: 16:25
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 1
18.09.2017

Flowerpower

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Ønsker dere en finfin start på uken!

 

 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 • Dato: 18.09.2017
 • Tid: 11:15
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 0
30.08.2017

Beige

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Jeg synes disse fargekombinasjonene er så fine. Så lunt, behagelig og avslappende! 

 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

 

 

 • Dato: 30.08.2017
 • Tid: 17:49
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 0
29.08.2017

Rabattkode hos Viphuset

 

Er det flere enn meg som er glad i interiør og gode deals? Det regner jeg med, og derfor er det en glede å kunne dele en rabattkode med dere, som gir dere 20% rabatt på alle ordinære varer hos Viphuset. Bruk koden "kninterior" i kassen - så blir rabattene trukket i fra. Direktelink til nettbutikken finner du HER! 

Her ser dere noen av mine favoritter. De har alt i fra fine krukker, baderomsartikler, kopper og krus, og generelt sett veldig mye fint!

Klikk deg inn her for å kikke litt! =D 

 

 

#ad

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

#shopping #interiør #dekor #dekorasjon #pynt #interiørglede #deals #salg #rabatt #rabattkode #reklame #interiørglede #hus #husoghjem #stil #design 

 

 • Dato: 29.08.2017
 • Tid: 17:26
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 2
28.08.2017

Materialistisk kjærlighet

SAMSUNG CSC

Denne store krukken her..... Åh, jeg elsker den. Jeg tar meg selv i å se på den og smile - nesten daglig. Er jeg helt gal? Jeg har en helt rar ting for krukker, og skulle vel i grunn hatt enda flere. Selv om at kjøkkenet og stuen har begynt å bli full av det.. Men det er jo så mange fine..... Og jeg er så svak... 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Dette er noen av mine favoritter fra Joyinteriør. Jeg har flere godsaker derfra, og jeg har pekt meg ut enda mer som snart skal klikkes hjem. Anbefaler å ta turen innom nettbutikken, for der er det mye fint. I tillegg er det noen godbiter på salg nå - så du kan gjøre et kupp :-) Nettbutikken finner du HER!

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

#interiør #interiørglede #interiørdilla #hus #husoghjem #hjem #pynt #dekor #detaljer #dekorasjon #krukker #joy #nettshopping #netthandel #dilla 

 • Dato: 28.08.2017
 • Tid: 11:42
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 1
24.08.2017

Livingroom

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

 

#stue #interiør #interiørglede #hjem #hus #husoghjem #mitthjem #vårthjem #novasolo #lenebjerre #sofa #sofahjørne #millemoi #interiørglede #diy #dekor #pynt #dekorasjon 

 • Dato: 24.08.2017
 • Tid: 18:16
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 1
16.08.2017

Dilla på krukker

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Åh, jeg er så glad i disse krukkene her. Jeg har kjøpt dem hos Joy Interiør, og jeg synes dem er sååå fine. Jeg har alltid hatt en rar greie for krukker, bokser og kurver, så disse sklir jo rett inn. Det står "pasta" og "chocolate" på dem, men jeg liker dem bedre uten skriften, så jeg vender skriften innover, slik at den synes minst mulig. Synes de er utrolig fine, og og den lille krukken med kaffe i, er jo så søt. Kan brukes til så mye!

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

#interiør #kjøkken #dekor #dekorasjon #detalj #detaljer #interiørglede #hus #husoghjem #mitthjem #vårthjem #vårthus #krukker #pynt 

 • Dato: 16.08.2017
 • Tid: 11:11
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 2
15.08.2017

Tuesdayblues

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

 

#interiør #hus #husoghjem #hjem #hjemme #hjeminnredning #innreding #innredning #dekor #dekorasjon #kjøkken #interiørglede #mitthjem #vårthjem 

 • Dato: 15.08.2017
 • Tid: 16:56
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 1
31.07.2017

Mondaybliss

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Jeg elsker den store urnen <3 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

 

#interiør #interiørglede #joy #joyinteriør #passion #dekor #dekorasjon #pynt #stue #hjem #hus #husoghjem 

 • Dato: 31.07.2017
 • Tid: 17:13
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 2
10.07.2017

Før og etterbilder; vaskerom

Here we go - før og etterbilder av vaskerommet. På de første bildene ser dere altså slik det så ut før. Konstant rotete, trangt, gule vegger og bare .... kjipt. Kort oppsummert. Veldig fornøyd med resultatet, og syns det ble så mye finere. Nå mangler det bare noen småting her og der, en skohylle og litt annen småpynt. Men alt i alt ble det mye bedre, syns jeg! :-) 

 

- FØR - 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Sjarmerende, hæ? 

 


- ETTER - 
SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC


Hva synes dere? :-)

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

#interiør #hus #husoghjem #hjem #oppussing #prosjekt #oppussingsprosjekt #interiørglede #gjørdetselv #diy #dekor #vaskerom #inspo #inspirasjon 

 • Dato: 10.07.2017
 • Tid: 17:15
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 3
09.07.2017

Sniktitt; vaskerom

Hello guys! Som dere som følger meg på snap sikkert har fått med dere, så har jeg hatt noen små oppussingsprosjekter denne uken. Nå var det boden og vaskerommet som stod for tur, av den enkle grunn at dette har blitt to rom som jeg virkelig har begynt å hate. Alltid rotete, elendige løsninger, mørkt og trist - og null smart oppbevaring. Så det ble spontant endevendt, men når jeg først hadde begynt - så måtte jeg jo gjøre det ferdig også. Er forøvrig veldig fornøyd med resultatene, og det er deilig med litt smartere løsninger altså. Er det da man vet man har blitt voksen? Når man blir glad av oppbevaringsplass? jeez.....
 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

En liten sniktitt til dere. Før og etterbilder kommer i morgen. Jeg gidder ikke idag, haha. Sliten, trøtt og null energi. Så klikk dere inn i morgen, så skal dere få se det ferdige resultatet - og de forferdelige før-bildene.

Håper dere har en fin søndag <3 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

#interiør #hus #husoghjem #hjem #oppussing #prosjekt #oppussingsprosjekt #interiørglede #gjørdetselv #diy #dekor #vaskerom #inspo #inspirasjon 

 • Dato: 09.07.2017
 • Tid: 17:49
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 1
17.06.2017

Få 20% rabatt på interiør

Ship o'hoy, fine lesere!

Nå as we speak er jeg i full rulle på Summerparty på slottet vårt i Gøteborg, men jeg var smålur og forhåndslagde dette innlegget til dere. Jeg er ikke så dum, si!

Men det jeg egentlig ville dele med dere, eeer; 


 

Nettbutikken til JoyInteriør er endelig åpen igjen, og i den forbindelse er jeg så heldig som får dele ut en rabattkode til dere. Ved å bruke koden "kninterior" på bestillingen, så får du hele 20% rabatt på din ordre. Dette tilbudet varer ut helgen - sååå go crazy and shop till you drop! Og PS - alle som handler i denne helgen, er også med i trekningen av et gavekort på 500kr! =D 

 


 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

 

 

#interiør #interior #interiørglede #hus #hjem #husoghjem #dekor #dekorasjon #tilbud #rabatt #rabatter #ambassadør #deals #deal #millemoi #nicolasvahe #kjøkken #baderom #stue #oppbevaring 

 • Dato: 17.06.2017
 • Tid: 16:13
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 0
13.06.2017

Tirsdagsfavoritter
alle bildene er pinterest.com 

 

Så enkelt, landlig og koselig.
Jeg gleder meg til å starte på opparbeiding av vårt uteområde! :-) 

 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

#hage #inspo #inspirasjon #interiør #uteområde #ute #hageområde #hageinspo #hageinspirasjon  #diy #interiørglede #innredning #innrede #innreding 

 • Dato: 13.06.2017
 • Tid: 11:17
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 1
12.06.2017

Farmers kitchen


alle bildene er hentet fra pinterest.com

Har du sett noe så sjarmerende før?
Jeg elsker denne stilen, og jeg syns det er så hjemmekoselig og fint med slike hjem.
Bonderomantisk, nostalgisk og behagelig. 

 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

#inspo #inspirasjon #interiør #bondestil #bonderomantisk #nostalgia #nostalgi #interiør #interiørglede #interiørpassion #innredning #innreding #dekor #hus #hjem #diy 

 • Dato: 12.06.2017
 • Tid: 17:59
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 0
09.06.2017

God fredag!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Hei og god fredag! 
Jeg har ikke helt den beste perioden for tiden, så både hode og kropp har så smått gått litt i dvale. Så det blir en rolig fredag her i hus, noe som egentlig kjennes veldig godt akkurat nå. Så i dag har ikke dagen gått til stort annet enn litt småjobbing og husrydding. En rolig dag, men det har vært veldig deilig :-) 

 

Nyt fredagen!

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

#roses #interiør #interiørglede #interiørpassion #interiørstyling #styling #bolig #boligstyling #roser #blomster #blomstrer #bukett #stue #diy #gjørdetselv #hus #hjem #husoghjem #innreding #innredning 

 • Dato: 09.06.2017
 • Tid: 17:18
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 1
08.06.2017

Roses

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Nyt kvelden! 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

#hus #hjem #interiør #styling #bolig #boligstyling #interiørstyling #dekor #dekorasjon #husoghjem #interiørglede #mitthjem #kjøkken #roser #blomster 

 • Dato: 08.06.2017
 • Tid: 17:11
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 2
07.06.2017

Bedroom inspo


alle bildene er hentet fra pinterest.com 
 

Jeg drømmer meg bort i Pinterest. Der inne er det så vanvittig mye fin inspirasjon å hente, og i dag er det soverom jeg sitter og sikler på. Når vi flyttet inn i huset i fjor, var soverommet vårt knall grønt. Not my cup of tea, for å si det sånn. Men for å få fortgang i innflyttingen, sendte jeg Henrikken avgårde for å kjøpe hvitmaling. Det enkle er det beste? Tenkte jeg da, men nå har jeg så lyst på varmere og lunere farger på soverommet. Så nå driver jeg å kikker på tapeter, ny sengegavl og ulike farger til å male veggene i. Jeg elsker å innrede, men jeg er så forbanna treg i avgjørelsene mine. Må jo tydeligvis være 1000% sikker på hver minste detalj 8-) 

 

 

Hvilke farger har du på ditt soverom? :-) 
 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

#interiør #inspo #soverom #stil #farger #lunt #varmt #koselig #hjem #hus #husoghjem #interiørglede #innreding #innredning #dekor #dekorasjon 

 • Dato: 07.06.2017
 • Tid: 17:44
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 0
01.06.2017

Joy

SAMSUNG CSC


Tipp hvem som snopet seg litt interiørgodsaker i går da? Hello, its me. Jeg er jo så heldig som får være ambassadør for Joy, og det er jeg så glad for. I går tok jeg turen innom butikken, og den er fylt med så vanvittig masse fint. Jeg sikler på en drøss av sortimentet, og har egentlig litt prioriteringsproblemer og begrensningsproblemer. Haha, verdensproblem? 

Men uansett - jeg kom hjem med noen godsaker, som jeg gleder meg veldig til å vise dere. Veronica, som er eier av butikken, er jo også så sprudlende og søt. En solstråle som byr på seg selv, og som jeg synes gjør en kanonbra jobb med både butikken, nettbutikken og kundene sine. Jeg beundrer folk som våger å satse, som våger å følge drømmene sine, - og som står på! SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC


Disse her likte jeg utrolig godt. En oppbevaringsboks som ser ut som en gammel, fin bok - og den er ganske romslig også. Perfekt til å ha på stuebordet for eksempel, og til ha fjernkontroller og annet dilldall oppi. SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Jeg elsker også kjøkkenkroken. Aah, så mye godt. Mye digg fra Nicolas Vahe, og jeg har lyst å kjøpe ALT. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

Bor du i Bergen/Hordaland og omegn, så anbefaler jeg dere å ta turen innom. Nettbutikken er for øyeblikket nede, men hun jobber iherdig med å få den opp igjen! I mellomtiden kan dere kikke på instagrammen hennes HER og på facebooksiden HER! :-) 

 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

#interiør #interiørglede #pynt #dekor #dekorasjon #hus #husoghjem #hjem #interiørpassion #nicolasvahe #ambassadør #millemoi 

 • Dato: 01.06.2017
 • Tid: 14:43
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 1
29.05.2017

Mondaybliss

SAMSUNG CSC

- HAPPY MONDAY - 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC


Lag dere en fin start på uken :-) 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

#interiør #hus #husoghjem #hjem #mitthjem #mitthus #roser #blomster #blomstrer #interiørglede #diy #gjørdetselv #dekor #stue 

 • Dato: 29.05.2017
 • Tid: 12:22
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 3
26.05.2017

Fresh flowers

SAMSUNG CSC

Åh, det er noe med friske, nye blomstrer som er så sjarmerende og fint. Sant skal sies at jeg har mest falske blomstrer, nettopp fordi jeg ikke er så flink å holde liv i verken planter eller buketter. Men jeg har omsider (hehhee ting tar tid), lært meg noen enkle grep for å holde dem i live litt lenger enn 2-3 dager, så tror det blir litt friske blomster på ho mor fremover nå :-)

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

God helg <3 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 


#interiør #interiørglede #hus #hjem #husoghjem #blomster #blomstrer #roser #kjøkken #mitthjem #mitthus #passion #innredning #innreding #dekor 

 • Dato: 26.05.2017
 • Tid: 17:54
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 1
23.05.2017

Før og etterbilder; walk-in closet

Når vi flyttet inn i huset vårt i fjor sommer, valgte vi å gjøre hovedsoverommet om til walk-in garderobe. I hovedsak fordi jeg har så sinnsykt mye klær, men også for at vi ikke har behovet for 3 fulle soverom enda. Og siden rommet har veldig skråtak, har vi måttet lage alle løsninger, hyller, oppheng og skuffer selv, men vi ble veldig fornøyde med resultatet, til tross for å være heeelt uerfarne på disse tingene! :-) 


- FØR - 


- ETTER- 
SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC


Hva syns dere? :-) 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

#interiør #interiørglede #passion #glede #hus #hjem #husoghjem #mitthjem #vårthus #garderobe #førogetter #diy #interiørdiy #klær #walk-in #walkincloset #walk-incloset 

 • Dato: 23.05.2017
 • Tid: 17:44
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 2
16.05.2017

Siste forberedelserSAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

God 17. mai, dere <3 

 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

#interiør #interior #hus #husoghjem #hjem #dekor #dekorasjon #interiørglede #borddekke #bordekking #17mai 

 

 

 

 

 • Dato: 16.05.2017
 • Tid: 20:01
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 2
15.05.2017

Bordekking for 17.mai

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Hva synes dere? :-) 

 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

#interiør #interior #hus #husoghjem #hjem #dekor #dekorasjon #interiørglede #borddekke #bordekking #17mai 

 • Dato: 15.05.2017
 • Tid: 16:52
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 5
14.05.2017

DIY; serviettringer av doruller

SAMSUNG CSC

 

På fredag lagde jeg noen serviettringer, og siden jeg ble fornøyd med resultatet, så tenkte jeg at jeg kunne dele step by step med dere :-) Det første er å samle sammen noen tomme doruller/tørkeruller! Diamantene har jeg forresten kjøpt på eBay - der får man mange rader i lange lengder, til veldig rimelig pris!

 

SAMSUNG CSC

Deretter klipper du opp i den størrelsen du ønsker å ha serviettringene i. 

SAMSUNG CSC

Jeg valgte å male dem både innvendig og utvendig, for å unngå å se selve fargen på dorullen. Det er ikke så nøye hva for farge/maling du bruker, det er bare for å få litt farge på underlaget og innsiden :-) 

SAMSUNG CSC

Etter malingen har tørket, så er det bare å klippe blingen/det du vil lage ringer av, opp i riktig størrelser som passer dorullene. Derfra er det bare å starte limingen. Dette går veldig kjapt, spesielt om du har en lim som tørker litt fort (noe som er et stort pluss). 

SAMSUNG CSC

Sånn ser det ut før limen har tørket. Det blir jevn farge og bling når alt er tørt :-) 

SAMSUNG CSC

Når limen er tørket, så er det lurt å gå over med saks på kantene og deler som stikker ut, for å få jevne, fine kanter :-) 


Og etter det - finito. Enkelt, kjapt og billig :-) 


SAMSUNG CSC

Hva synes dere? :-) 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

 

#interiør #diy #gjørdetselv #kreativ #borddekke #bling #diamanter #diamant #spisestue #borddekking #hjem #husoghjem #hjem 

 • Dato: 14.05.2017
 • Tid: 17:10
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 3
07.05.2017

Vårt kjøkken

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Det var uten tvil verdt å svinge malekosten for dette resultatet her! :-) 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

#interiør #hus #husoghjem #husoghage #interiørglede #kjøkken #dekor #hjem 

 • Dato: 07.05.2017
 • Tid: 17:03
 • Kategori: Interiør
 • Kommentarer: 3

Om meg

Karianne Nesse

Jeg heter Karianne Nesse, og er 23 år gammel. Bor sammen med kjæresten min, på landet utenfor Bergen. Blogger om hverdagen generelt, oppturer og nedturer, interiør, mat og drikke - og litt til =)

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no