hits
10.08.2018

Helgemodus

SAMSUNG CSC

Hei, og god helg!

Nå er det fredag igjen, og ukene flyr avgårde. Hodet har gått i helgemodus, og i dag blir en forholdsvis rolig dag. Vi har passet kidsa fra i går til i dag, så nå blir det litt avslapping. Selv om at ungene har vært så snille og greie, så er det noe med det enorme energinivået som tapper mye hos oss, haha. Såå i kveld blir det rolig, før vi skal på fest i morgen. Det blir artig, og heldigvis ser det ut som at det får regnet fra seg godt i dag, fremfor i morgen. 

 

Denne uken har vært lite innholdsrik, igrunn. Jeg har vært mye dårlig, så det har vært mye sofaslaving. Foruten om det, så står det både maling og husvask på agendaen. Huset ser ikke ut, og stuen i andre etasje er bombet med klær som skal selges, kommoder som skal pusses opp og saker som skal leveres til Fretex. Så det er på tide å ta et tak nå. Nytt gulv skal legges i hele etasjen oppe, samt så skal alle veggene i trappeoppgangen og stuen males. Så vi har litt å henge fingrene i, så det er bare å hive seg i gang! 

SAMSUNG CSC

Jeg har så smått begynt på kommodene, og forarbeidet er jo så vanvittig kjedelig. Nå har jeg pusset, sparklet, vasket og grunnet - og det tar jo så lang tid. I tillegg er det gørrkjedelig - for det er jo stylingen som er gøy 8-) 
Men det må til for å få et fint resultat, så jeg får trøste meg med det. 

____________________

Men nå derimot, venter et lite glassrødvin, sofaen og noen episoder med Banshee på meg. 
Ønsker dere en finfin helg! =D 

31.07.2018

Casual

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Et av få oppegående outfits denne bleikfisen har hatt i sommer. Siden det har vært så varmt, så har jeg for det meste slengt på meg en halvsvett jumpsuit eller noen vide shortser. Og sminkefritt fjes og fett hår har også vært standarden for disse ukene. Men det har vært så deilig, og det har vært helt uaktuelt å dynke ansiktet i sminke i denne heten. Så når jeg først steller meg, så må det seffer'n knipses litt bilder til denne offentlige dagboken her 8-) 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

I dag derimot, er det joggebukse, dott i håret og en t-skjorte full i pastaflekker. Det regner store mengder ute, så i dag er en deilig innedag. Jeg tror ikke jeg har sett ordentlig regn på over en måned, så helt ærlig så synes jeg det var på tide nå. Det synes ihvertfall utendørs plantene mine, som har slitt for harde livet i denne heten, haha. Og jeg er ikke akkurat kjent for å være den flinkeste til å ta vare på dem. Jeg tok jo tross alt livet av både en kaktus og en thujahekk for en stund tilbake - så det er litt forbedringspotensiale :)))) 

26.07.2018

Godbiter til under 300kr

Annonselenker // Nelly

____________________________________________________

 

Holaaaa

I dagene hvor formen har vært laber i ferien, har jeg raidet sånn ca ... alle nettsider jeg vet om innen interiør og klær. Så at scrollefingeren min ikke er dobbel så stor av muskler, er et mysterium. Anyways, en av butikkene jeg fant en drøss (...alt for mange) godbiter i, er Nelly. Så jeg har samlet en drøss av mine favoritter - hvor alle er under 299,- kr per plagg. 

Lys highwaistbukse HER.                   Blomsterbukse HER.                     Svart highwaistbukse HER

Rød offshoulder genser HER.              Svart offshouldergenser HER.               Gul strikkegenser HER. 

Joggedress HER.                                                    Dongerishorts HER

Sett med topp og shorts HER.                   Hvit kjole HER.                              Blomsterjumpsuit HER    

Offshoulder genser HER.                                                       Svart topp HER.  

Rød offshoulder genser HER.              Nude offshoulder topp HER.                    Rust offshoulder topp HER

Grå, chunky genser HER.             Moss Copenhagen tskjorte HER.             Gul strikkegenser HER. 

Svart offshoulder kjole HER.                                         Hvit offshoulder kjole HER. 

Stripete overdel HER.                                                  Rød strikkegenser HER.

 

Åååå, det er så masse fint. Tror denne frøkna skal unne seg noen ekstra godbiter når skattepengene mine kommer tikkende, hehehe. Klær (... og interiør da) er en materialistisk glede som jeg elsker, uansett hvor teit det er å si 8-) Lets get real, shopping er gøy, og det er enda gøyere å få pakker i posten. So much fun. 
 

Btw, dere finner hele sortimentet til Nelly HER og alle plagg til under 299kr HER =D 

 

 

11.07.2018

Storsalg hos Gina Tricot

Reklame//annonselenker for Gina Tricot

____________________________________

- shop till you drop - 

Gina Tricot er en av butikkene jeg handler mest i, for jeg synes de har utrolig mye fint og utvalget er bredt. Det er ikke snevret inn på èn spesifikk stil, men det er noe i det fleste "kategorier". Men siden jeg er sent ute med dette innlegget og med å få delt litt rabatter og slikt, så begynner det å minke drastisk av utvalget på nett. Så om du finner noe du liker, så er det lurt å hive seg rundt asap. 

Her er noen av mine favoritter som er igjen; 

Rød/burgunder maxikjole HER. 

Svart kjole HER. 

Svart maxikjole HER. 

Rød jumpsuit HER. 

Body HER.                                                            Strikkegenser HER. 

 

Så nå har du mulighet til å sikre deg godbiter med opp til 70% rabatt, og til å freshe opp garderoben litt nå i siste del av sommeren. Nettbutikken er forresten også stappfull av lekre nyheter, og jeg har siktet med inn på mange godbiter.

Du finner hele sortimentet HER. 

 

 

 

#mote #fashion #antrekk #outfit #ootd #fashionista #shopping #netthandel 

 

06.07.2018

Blomsterpiken

SAMSUNG CSC

Her ser dere standarden for ferien; sminkefri, fett og bustete hår og flassete neglelakk. Luxury lifestyle, eller hva? Det er så varmt her, at det å kline ansiktet full i sminke, er helt uaktuelt. Jeg føler meg som en svett gris konstant, så da får det være med en ustelt Kari. Men uansett, vi var en tur i Kragerø sentrum her om dagen, og gikk innom små, koselige handlegater og kikket. Vi fant en blomsterbutikk, som jeg så klart måtte innom. Etter at jeg ble voksen, har jeg blitt så vanvittig glad i store, fine blomster og oppsatser. Så disse solsikkene ble jeg forelsket i med en gang jeg så dem. Så disse ga jeg bort til moren til Stine, som har vært så snill og har åpnet opp ferieparadiset deres for oss nå disse dagene. Solsikker kan jeg ikke huske at jeg har sett siden jeg var liten, så det var veldig koselig. Det ble nesten litt nostalgia av dem, haha. 

SAMSUNG CSC

Jeg er forresten så fornøyd med vippe-extensionet som Anette Myking la på meg før vi dro på ferie. Jeg føler meg så vanvittig ukomfortabel uten sminke, så disse vippene gjør det hele litt enklere. I tillegg er det vanvittig deilig å stå opp og føle seg noenlunde fresh, og bare kan droppe hele sminkeprosessen når man er på ferie. Så om dere er på jakt etter en flink vippetekniker i Hordaland/Nordhordland, så anbefaler jeg dere å søke opp "Lashes & beauty by Anette" på facebook! =D Hun er utrolig flink! 

29.06.2018

Sunny friday

SAMSUNG CSC

- summer is back - 

Finværet er endelig tilbake,  og vestlandet byr på både knallsol og over 20 grader. Så nå er sommeren tilbake, og det er så deilig. Nå er det meldt sommervær så langt værmeldingene rekker, og det er jo helt nydelig. Så nå skal vi nyte noen dager  i solen her hjemme, før vi drar på ferie. Og heldigvis blir det like fint vær dit vi skal også, så vi har noen fine uker foran oss. Herlighet som jeg gleder meg til å dra på tur. I really can't wait. 

SAMSUNG CSC

 

 I dag er i tillegg Henrik sin første dag av ferien, så den skal nytes. Mest sannsynlig blir det en tur i båten for å fiske litt, litt avslapping på terrassen og bare full avslapping. Henrik skal ut på kvelden, så da blir det en rolig kveld på na'mor. Men jeg har mye serier å ta igjen, så det går helt fint. 

But anyways, nå skal solen nytes.
Hva gjør dere i dag? =D

 

27.06.2018

Et kjært gjensyn

SAMSUNG CSC

- so happy - 

Endelig har min fine blomst kommet hjem igjen, og det var veldig godt å se Camilla igjen. Vi har jo vært bestevenninner siden barneskolen, så at hun ikke har bodd her på 5 år, er helt sykt. Derfor er det alltid veldig godt å se hun igjen, og det er så fint at vennskapet vårt ikke forandrer seg, selv om vi ikke ser hverandre like ofte. Da vet man at det er meant to be, haha. 

SAMSUNG CSC

Uansett, i går hadde vi en kosekveld sammen, og det er var veldig etterlengtet. Vi spiste amerikanske pannekaker, drakk vin og satt i timevis og bare pratet. Lo, fniste, mimret og oppdaterte hverandre. Åå, som jeg har savnet dette. Før hun flyttet til Husnes, så bodde vi praktisk talt hos hverandre 24/7. Foreldrene hennes var som mine reserveforeldre, og motsatt. 

SAMSUNG CSC

Dette er et av de mest unike vennskapene jeg har, og det er noe man virkelig ikke skal ta for gitt. Å omgås med ekte, genuine venner som man kan være seg selv rundt, som man kan senke skuldrene med og slappe av, og som man ikke trenger å bevise noe ovenfor - det er gull verdt. Slik at det absolutt ikke overalt, og det er derfor jeg er så glad i de nære vennene jeg har. 

Slenger med det eneste bildet vi tok av oss i går. Vinkveld med hun her på en vanlig mandag, var veldig innafor. Og for å gjøre uken enda bedre, så får jeg kose litt med hun og verdens fineste lillegull i morgen ogs¨å. Så nå har jeg endelig fått en liten dose av den ønskede Camillakosen min, så nå gjenstår det bare at de flytter tilbake hit igjen 8-) 

You made my week <3 

24.06.2018

Opptil 70% rabatt hos Bubbleroom

Annonselenker for Bubbleroom

_______________________________________________________

- mange favoritter på salg - 

Som folk flest, så blir jeg gira av gode tilbud og gode deals. Bubbleroom har nå storsalg på over 2000 plagg, og kjører rabatter opp til 70%. Hello, nå snakker vi store avslag. Det hagler med fine topper, bluser, gensere etc til under 200-lappen, og salgskalaset er svært. 

 

Nedenfor har jeg lagt ved noen av mine personlige favoritter, men du finner hele salget HER. 

- wanties - 

jumpsuit HER. 

Hvit bluse HER.                               Glittergenser HER.                                 Blondebluse HER. 

Maxikjole HER. 

Svart kjole HER.                                                                  Rød kjole HER. 

Bomberjakke HER.                                                         Parkas HER. 

Rosa genser HER.       Grå strikkegenser HER.          Rosa strikkegenser HER.         Grå genser HER. 

Dongeribukse HER.                                                                 Grå bukse HER. 

Glitterkjole HER.                                     Velurkjole HER.                                Cut-out kjole HER. 

 

Bubbleroom har utrolig mye fint, uten at det koster skjorten. Jeg skjønner ikke at jeg ikke har oppdaget denne siden før nå det siste året?! Jeg har blant annet en gul regnjakke derfra, og jeg elsker den. Passformen på klærne er fin, og kvaliteten er også veldig bra. Men det begynner å minke på størrelser på de ulike plaggene i salgskategorien nå, så det lønner seg å være raskt ute :) 

 

Du finner alle salgsvarene HER. 

 

 

 

#mote #klær #salg #tilbud #rabatt #antrekk #fashion #outfit 

18.06.2018

Ny uke

SAMSUNG CSC

- nye muligheter - 

Yes, vi starter uke med et klisjè-ordtak. Det klinger så fint i lag at jeg klarte ikke å dy meg. Men anyways, det er ikke store planer for denne dagen. Det skal sykles litt og ukens mathandel skal bli tatt. Ellers blir det en rolig dag, som jeg kjenner er nødvendig. I går var det over 15 timer i sengen, for formen var helt elendig. Den er ikke på topp i dag heller, så da får jeg heller bare ta det rolig :) 

SAMSUNG CSC

Disse bildene er forresten fra fredagen, før vi dro i bursdagsfest til Marthe. Vi spilte beerpong og flip a cup, og det var faktisk helt 10/10 gøy. Det er sånt som vi aldri spiller, så det var veldig artig. Men det gikk fort i svingene da, så jeg var en smule redusert på lørdagen, haha. Men det var gøy ihvertfall, og jeg tror alle koste seg. 

SAMSUNG CSC

Nedtellingen til vi drar på ferie er i full gang, og jeg er helt sjokkert over hvor sykt fort tiden går. Bare to uker igjen?! Var det ikke netttopp jul, liksom? But i like it. Håper bare vi får fint vær, for da kommer vi til å kose oss helt ekstremt. Åå, blir gira av å bare skrive om det. Meg og Henrik er som et gammelt ektepar når vi er på ferie sammen, og jeg elsker det! 

12.06.2018

Summernights

SAMSUNG CSC

- lune kosekvelder - 

Finnes det noe bedre, egentlig? Temperaturen har vært skyhøy denne måneden, og jeg føler jeg konstant har svettet. Men når kveldene har kommet, har det vært perfekt temperatur på å være ute i. Så da har det blitt noen deilige kosekvelder ute på verandaen. Musikk, snacks, prosecco og armkroken til Henrik - som har vært helt ypperlig. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Jeg går veldig i feriemodus av sånne kvelder som dette, og nedtelling til vår avreise har begynt. Vi er så heldige som skal få låne mamma og pappa sin flunk nye bobil, så vi tenkte oss en liten uke på hjul med den. Da blir det prosecco, grillmat og mye sightseeing. Akkurat sånn jeg liker det. Vi har virkelig fått opp øynene for feriering i Norge i løpet av disse årene, for dette landet er jo faktisk helt vanvittig fint. En liten tur til Sverige blir det også, får å ha et gledelig gjensyn med Ullared og Gekås. Haha, jeg elsker Ullared. 

SAMSUNG CSC

Men siden det er enda noen uker til vi drar på ferie, så får det bli flere slike kosekvelder hjemme frem til dess. I tillegg er jo disse sommermånedene fulle av gøye eventer og ting som skjer, så jeg tror ikke tiden kommer til å stoppe opp, for å si det sånn. Men vi fryktet at vår dose med finvær er over nå, så vi krysser fingre og tær for å ha enda flere solskinnsdager i løpet av sommeren :)

10.06.2018

Den siste uken

- lenge siden sist - 

Nå var jeg tilbake etter en halvveis ufrivillig bloggpause. Kamerakabelen min er back on track, så nå er det tilbake til jevnlige oppdateringer her inne. Henrik har vært bortreist på jobb denne uken, så jeg har hatt en forholdsvis rolig uke, med innslag av koselige besøk og dates. Jeg har fått malt ferdig boden, hatt en sushi og prosecco-night med fine Synnøve, har hatt Malin på ei litta fredagsdate, har lagt uante mengder på sofaen og ladet batteriene - og litt annet uinteressante saker. Så en rolig, men fin uke i bunn og grunn! 

- bildedryss - 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Jeg har også fått levert de nye barstolene som jeg har bestilt til kjøkkenet, og jeg gleder meg til å vise dem til dere. Jeg synes de er helt sinnsykt fine, og de passer perfekt inn på kjøkkenet hos oss. Så lekre. 
 

I tillegg har Henrik endelig kommet hjem, som var et gledelig gjensyn. Vi har brukt helgen til litt utendørsjobbing her hjemme, litt jobbing med slåtten på gården hos mamma og pappa, og resten har gått til kos. Åh, det var godt å få han hjem, og nå er det heldigvis noen måneder til neste reisejobb. Jeg blir jo så rastløs når han ikke er her, haha. 
 

Nå skal jeg lage innlegg hvor jeg deler oppskrift på noen supergode og nesten (!) sukkerfrie solskinnsboller. 
Stay tuned! =D

06.06.2018

Årets brillemodell?

- jeg prøver lykken - 

Specsavers er nå i gang etter jakten på årets brillemodell for 2018, så hvorfor ikke melde seg på? Jeg vet at dette er et skudd i blinde, men det er verdt et forsøk allikevel, siden jeg allerede er en brilleslange. Jeg har alltid vært lik på mamma når det gjelder dårlig syn, og jeg har sett dårlig helt siden jeg var liten. Jeg gikk på ungdomsskolen når mamma og pappa omsider fikk overtalt meg til å få meg mitt første par med briller. Jeg var så flau over dem, at jeg brukte dem sånn ca.... aldri. Men nå som jeg har blitt eldre og behovet for briller har blitt enda større, så har jeg innsett at jeg må bruke briller, og kan da like gjerne gjøre brillene til et tilbehør til hverdagen min. Så jeg kjøpte meg noen sinnsykt kule (synes jeg da...) Rayban-briller, som jeg nå er forelsket i. 


mitt bidrag i konkurransen 

Nå ønsker jeg meg enda flere brillepar slik at jeg kan variere og style det litt etter antrekket og humøret. For briller kan jo faktisk være ganske stilig, og optikkerbutikkene er proppfulle med fine og moteriktige glasses. 
 

Konkurransen varer forresten frem til 1. august, så det er bare å melde seg på. Premien er ganske storslått, nemlig en reise sammen med Halvor Bakke til Los Angeles. Der venter en stjernefotograf og en glamorøs photoshoot. Turen arrangeres i september og Specsavers dekker alle kostnader i forbindelse med turen. Det hadde jo vært noe?! =D 

Om du er så snill og vil stemme på meg, så kan du gjøre det HER!  =D 

29.05.2018

På telttur alene

SAMSUNG CSC

- much needed - 

Henrik er jo på reisejobb denne uken, så da er det bare meg og vårt firbente barn igjen. Så etter å ha hatt lyst til å dra på telttur i flere uker nå, så fant jeg ut at det sikkert skulle bli godt med en campingtur helt alene. Bare for å roe ned litt, hvile kroppen og samle tankene. Mai har bydd på et helt nydelig vær og mange fine, sosiale dager - men samtidig så har det vært en hard måned som har tappet meg enda mer enn vanlig. Jeg har jo helseplager som stopper meg ganske mye i hverdagen, og den minste aktivitet og det minste gjøremål, gjør meg utrolig utslitt og tappet. Så med en så aktiv og travel måned som mai har vært, har jeg nå gått helt på reservetanken. 


Så da pakket jeg telt, sovepose og Akira i bilen, og slo opp teltet helt nede ved sjøkanten. Det var helt nydelig. Med fuglekvitter, en knallfin solnedgang og lyden av bølger inntil bryggen, var faktisk helt fantastisk. Så behagelig og avslappende. Men det ble labert med søvn, så i dag er jeg enda dårligere, haha. Men nå har jeg ihvertfall fått teltingen ut av systemet for en stund, og kan nå heller ha rolige dager hjemme på sofaen. 

 

- bildedryss - 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Her satt vi lenge og bare lyttet. Så vanvittig deilig. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Kl 05 bestemte jeg meg for å pakke i bilen og dra hjem, og da var dette det synet som møtte meg. For noen fine dyr. 

SAMSUNG CSC

I dag har jeg vekslet mellom å ligge i sengen, på sofaen og ute på solsengen. I dag blir det ikke gjort stort mer, og slik regner jeg med de neste dagene blir også. Selv om at jeg er veldig dårlig nå, så er jeg veldig glad for at jeg dro på telttur. For kvelden av helt nydelig, og naturen får meg til å slappe veldig av. 

 

Flere som har teltet i år? :-) 
 

 

14.05.2018

Nydelige dager

- summer is here - 

Herlighet så deilig dette været er. Over 20 grader med knall sol - nå er sommeren virkelig her. Så fantastisk. Dagene blir utnyttet godt, man må jo nesten det i slikt vær. Helgen har bestått av vin og god mat i solsteiken, grilling på kveldingen, arbeid ute og konfirmasjon - kort oppsummert. 


Vi fikk så mye god hjelp av Johannes og Synnøve på lørdag, hvor vi fikk spredd over 13 tonn med grus. Det ble en liten svettefest, men fy søren så fort ting går med en gang vi er flere på en jobb. Så det er vi veldig takknemlige for, for nå er hele grushaugen spredd utover på plassen. Så deilig å ha det ute av verdenen. Etter noen timer mer arbeid, ble det ferske reker og rundstykker i solen - som i grunn var relativt perfekt der og da. 

 

- bildedryss - 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

På fredagen var vi en liten (...stor) runde på handling, for å handle inn diverse nødvendigheter. Det viste seg også at det var nattåpent samme dag, så jeg kom jo hjem med mye mer enn planlagt. Det er typisk at når man i utgangspunktet IKKE skal ha noe - så kjøper man et lass man ikke trenger. Men jeg kom hjem med mye fint tilskudd i garderoben da, så jeg er fornøyd. Det ble også middag og et glass vin på uteserveringen, som var så deilig. Det er nydelig å kunne sitte ute til langt på kveld - uten å fryse knoklene av seg. Så sommerværet kan fint få bli værende en god stund til. 

Hvordan har deres helg vært? 

 

 

#sommer #sol #familie #vennskap #mat #matglede #grill #grilling #kos #kvalitet #kvalitetstid #helg #frukt #koselig 

11.05.2018

13 kjoler til 17.mai-feiringen

Reklame | bubbleroom

Om en knapp uke er det jo duket for selveste 17.mai, og dette er jo en dags om vi nordmenn elsker å pynte oss på. Selv skal jeg gå med bunad i år, for jeg synes at det er så fint. Jeg elsker de fine festdraktene dette landet har, og jeg synes det er lekkert på både damer og menn. Men ikke alle har bunad, eller ønsker å gå med det - så da tenkte jeg å tipse om noen lekre kjoler som er perfekt til 17.mai. Fargekodene er selvsagt rødt, hvitt og blått - og prisen ligger under 1000kr på alle sammen. Det er jo absolutt ikke ille, og dette er jo kjoler man kan bruke til mange andre anledninger også. 

 

Så om jeg ikke hadde valgt å gå med bunad i år, så hadde jeg nok valgt en av disse lekkerbiskene her: 


Denne finner du HER

Denne finner du HER. 

Denne finner du HER. 

Denne finner du HER. 

Denne finner du HER. 

Denne finner du HER. 

Denne finner du HER. 

Denne finner du HER. 

Denne finner du HER. 

Denne finner du HER. 

Denne finner du HER. 

Denne finner du HER. 

Denne finner du HER.

 

Sant disse var fine? Bubbleroom har så utrolig mye fint - uten at det svir hardt i lommeboken. I tillegg har de så mye annet enn bare kjoler, og jeg er stadig vekk inne i nettbutikken og sikler. Hadde det ikke vært for at jeg har planer om å gå ned litt i vekt nå, så hadde jeg storhandlet NÅ. Men jeg må smøre meg med tålmodighet, og vente litt! =D 

 

Hele kjolesortimentet finner du forresten HER.
Men husk å bestill asap dersom du vil være sikret at antrekket kommer før selve 17.mai :-) 

 

#mote #antrekk #kjoler #fest #festantrekk #nasjonaldag #rødt #hvitt #blått #norge #nasjonaldagen #outfit #festkjoler #kjole #stil #minmote

 

06.05.2018

Søndagsprat

Har dere hatt en fin helg?

Nå ligger jeg utslått på sofaen etter en rolig, men fin helg.  Etter at vi hadde koselig middagsbesøk av foreldrene til Henrik på torsdag, så var kjøleskapet stappfullt med dessert-rester. Og det var ikke sjanse i havet at vi kunne spise alt dette selv, så da var det en liten leveringsrunde på fredagsettermiddag til familien min, for å kvitte meg med alle disse kaloriene som stod og fristet. Deilig nok, så fikk vi også sneket inn en effektiv styrkeøkt i det nye treningsrommet som vi har begynt å lage til. Så det var en god start på helgen. 


SAMSUNG CSC

Både lørdag og søndag har gått til litt jobbing på familiegården, så vi har fått vært mye ute. Og det er så deilig, men man blir sannelig sliten av det også. Ihvertfall jeg, men samtidig så skal det ikke så mye til før energien og kroppen blir tappet. Men det er godt å komme seg ut i hvertfall, og jeg liker jo fysisk arbeid. Så litt gårdsarbeid er helt innafor, og så er det jo god trening i tillegg. Win win. 
 


I helgen har vi også gjort oss ferdige med en av seriene vi følger med på nå, nemlig "Ozark". Det er kort fortalt en helt vanlig familiemann som hvitvasker penger for en narkotika-kartell. Mye skjer, og det er mye spenning. Den har forresten 8,3/10 i rating på IMDB, så jeg anbefaler å ta en kikk på denne serien! =D 

 

Anyways, nå blir det sofasøndag resten av kvelden. 
Håper dere har det fint! :) 

29.04.2018

Vippeløft - før og etter.

Som jeg nevnte for noen dager siden, utførte Malin vippeløft på meg. Under ser dere resultatet, og jeg er fornøyd. Jeg kan ikke tro at dette er mine egne, naturlige vipper. Så deilig å se litt freshere ut uten sminke - uten å ha extensions limt fast. Og for meg som er så glad i å gnikke meg på øynene, så er dette luksus. Lite stell, egne vipper og helt naturlig. 

 

FØR:


ETTER

Altså.... Se forskjellen. Vippene mine stod bokstavelig rett ut før, som gjorde at de nesten ikke var synlige i det hele tatt. Nå etter vippeløftet, så ser det nesten ut som jeg har falske vipper på. Jeg ser mer våken ut, øynene er mer markerte - og jeg elsker det. 

 

LVL står for Lengde, Volum og Løft og er en revolusjonerende ny vippeløft-teknikk som løfter, gir volum og mørkner dine egne naturlige vipper uten bruk av vippeextensions. Noe som derfor betyr minimal slitasje og vedlikehold. Dette er den eneste vippeløft-behandlingen tilgjengelig på markedet som kurer og impregnerer de naturlige vippene med keratin og proteiner av mandelmelk.
 


Dette er altså helt uten sminke - bare mine egne vipper. 


Behandlingen tar mellom 1 til 1,5 t og resultatet varer i 4 til 8 uker. Dette avhenger av lengde og kvalitet på dine naturlige vipper, samt vippesyklus. Så dette er en fantastisk måte å se litt freshere ut uten sminke - spesielt nå som sommeren og ferien står for tur. 

 

Jeg anbefaler dere virkelig å ta turen til Malin, og la hun freshe dere opp litt. Hun er både sertifisert, dyktig og rolig, nøye og veldig flink. Denne behandlingen gjør eller ikke vondt, og er ikke ubehagelig på noen som helst måte. Det er kort sagt en time hvor du kan slappe av, sove eller bare nyte alenetiden mens Malin jobber. Du finner facebookgruppen hennes HER. 

 

Tusen takk for nydelige vipper, Malin <3 

 

#skjønnhet #lvl #vippeløft #naturlig #egenpleie #beauty #skjønnhetspleie #vipper 

26.04.2018

Egenpleie i egen stue

SAMSUNG CSC

- hverdagsluksus - 

Jeg var så heldig at snille Malinmor tok med seg salongen sin hjem til meg i går. Da stod det vippeløft på planen, og jeg var sinnsykt spent. Jeg har jo hatt vippeextensions en del ganger før, så jeg må si at jeg hadde høye forventninger til dette. Dette er ikke vippeextenions, men vippeløft av dine egne vipper. Så resultatet er altså naturlig - uten noe falske vipper limt på. 

 

Om dere følger meg på snap eller instagram, så har dere nok sett resultatet allerede. Jeg ble sykt overrasket, og det ble helt sinnsykt bra. Det ser nesten ut som jeg har klassisk vippeextensions på, og jeg kan ikke fatte at det bare er mine egne, naturlige vipper. Så jeg er strålende fornøyd, og det er deilig å føle seg litt fresh uten sminke! 

SAMSUNG CSC

Fineste Malin 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Jeg gleder meg til å vise dere før og etterbilder. Det er sykt stor forskjell. Og jeg er veldig imponert over Malin, som tok LVL-kurset for ikke så lenge siden. Jeg opplevde absolutt ingen ubehag i det hele tatt, og hun var flink, ryddig og rolig. Så nå har hun fått seg en stamkunde, si. Tiden gikk også fort, fordi vi skravlet og hørte på musikk samtidig, så dette var bare avslappende og koselig. Eneste ulempen med å ta det hjemme hos meg selv, var at Akira hadde så sinnsykt mye energi, og kun ville leke, ligge på benken med meg og bare ..... skrek etter oppmerksomhet, haha. Men utenom det, så var det ren luksus. 
 

Jeg anbefaler absolutt å ta vippeløft hos Malin - hun er veldig dyktig! <3 

 

 

#egenpleie #hverdagsluksus #kos #venninner #lvl #vippeløft #naturlig #skjønnhet #beauty 

23.04.2018

Nye uke

... nye muligheter?

Har dere hatt en fin helg? Vi har hatt en fin, og en halvveis aktiv helg. Vi har jobbet en del, men det er deilig å være litt produktiv i blant. Vi har fått fjernet siste rest av trærne som vi fikk sagd ned for en stund siden, startet å innrede et treningsrom, kastet mye boss og fått hjulpet litt med å lage gjerde ute på gården til Johannes. Så det har med andre ord vært en litt "sporty" helg med mye aktivitet og jobbing. Så i dag er jeg kaputt, haha. Så en rolig mandag blir det, for det trengs. Men vi er fornøyd med alt vi har fått gjort på disse dagene. 

SAMSUNG CSC

Jeg er så vanvittig giret over treningsrommet vi har på gang nå. Etter vi sa opp medlemskapet vårt på treningssenter, så har jeg savnet veldig å trene med vekter. Så nå er vi i gang med et rom som har alt det vi trenger. Så nå skal denne dvergen begynne å pumpe igjen, haha. Det trengs, for å si det mildt. Omtrent hele kroppen min har blitt til en stor, oppblåst bolledeig, og det er jo ikke det gøyeste. Det er ikke innafor å spise seg ut av omtrent 90% av innholdet i klesskapet. Så jeg er i gang med litt endringer i hverdagen, for å komme tilbake til der jeg var før. Og det skal bli godt. 

 

Anyways, planene for dagen er ikke så store. Jeg skal slappe av, innhente energi og bare lade litt. Og senere i dag blir det en liten tur på ukeshandling av mat og diverse nødvendigheter. Ellers så er det rolig, men det er bare godt :)

Håper dere får en fin start på uken =D

15.04.2018

Noen deilige dager

SAMSUNG CSC

Hvor skal jeg begynne?

Været på veslandet har vært helt fantastisk denne uken. Vi har virkelig fått en solid forsmak på sommeren, og har kunne nytt 17-20 grader hver eneste dag. Hvor deilig er ikke det? Så vi har jo selvsagt vært mye ute, grillet, vært med sjøen, solt oss og bare nytt dagene. Uheldigvis har Henrik hatt en heftig uke med influensa, så han har ikke nytt uken like mye som meg. Men nå er han på bedringens vei, heldigvis. 

 

For to knappe uker siden, så var det minusgrader og snø her. Så våren kom som et lyn, men det var virkelig etterlengtet. Jeg lever i håpet for en nydelig sommer i år. Det finnes ikke stort mer bedre enn en fin, norsk sommer. Norge har jo så uendelig mye å by på, så om været er strålende, så er det ingen andre plasser jeg trenger å dra. Det har man resten av året til, så jeg krysser fingrene. 

 

- bildedryss - 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Men som de fleste vet, så er vi ikke så alt for bortskjemte med godvær her på Vestlandet, så regnet kommer sigende igjen denne uken. Men det går helt fint, for forrige uke var fantastisk. Vi lever lenge på dette, så litt regn tåler vi :)

Har dere hatt en fin helg? 

06.04.2018

Ei litta hotellovernatting

Nå som Stine er in town, følte jeg for å lage en liten overraskelse til hun. Hun hadde jo bursdag for under en måned siden, så jeg ville gi en bursdagsgave i form av opplevelser denne gangen, fremfor materialistiske ting. Så jeg har lagt opp litt ulike aktiviteter og planer for oss i dag og i morgen, hvor vi blant annet skal starte helgen på hotell. Vi liker jo å skjemme oss litt bort, så en hotellovernatting er veldig innafor. 

Vi var oppe ekstremt tidlig i dag, så vi er to halvslitne sjeler. Meeen det stopper ikke oss fra å have a good time, så jeg vet dette blir meget bra. Jeg spår god mat, cocktails og prosecco, og en særdeles fin kveld. 

 

- her bor vi - 

God helg, dere <3 

 

 

#hotell #raddison #raddisonblu #bergen #vennskap #bestevenner 

05.04.2018

Et gledelig gjensyn

SAMSUNG CSC

Juhu, nå kommer denne frøkna til Bergen igjen. 

Stinemor kommer endelig på besøk igjen, og det gledes. Vi var jo i Notodden hos dem i januar,  så nå er det veldig på tide å treffes igjen. Denne gangen blir det kun oss to, for Henrik drar til Lillestrøm. Så med andre ord, så blir det en ordentlig girlsweekend. And I can't wait.

SAMSUNG CSC

Hun ankommer Bergen grytidlig i morgen, så jeg er klar for å hente hun i byen. Vi vet å kose oss sammen, og denne helgen kommer ikke til å være et unntak. Jeg gleder meg til å vise mer av Bergen til hun, til å ligge å fnise sammen til langt på natt, til å spise oss overmett sammen - og bare nyte tiden sammen. 
 

Nå må bare denne dagen gå fort, slik at jeg får klemme litt på denne baben igjen.  

 

02.04.2018

5 år sammen

SAMSUNG CSC

I dag har meg og Henrik offisielt vært sammen i 5 år. 
5 år som har gått sinnsykt fort, og som vi har fått oppleve enormt mye på. At han er min klippe, er det ingen tvil om. Han som alltid er der, han som alltid støtter, trøster og får meg til å le. Han som får meg til å føle meg unik, spesiell og egen - på en god måte. En jeg kan dele absolutt alt med - både positivt og negativt. Han som forstår meg på en måte som ingen andre gjør, og han som virkelig setter pris på meg for den jeg er. 

SAMSUNG CSC

Han som er den rareste, søteste, morsomste, smarteste, fjerneste og artigste - og som er perfekt for meg. Sammen er vi et småteit, fnisete og kosete par, og jeg kunne ikke vært foruten. 

Jeg elsker deg, Henrik!

 

23.03.2018

Fridayvibes

TGIF
__________________________

Henrik har fri i dag, så vi har hatt en avslappende kosedag hittil i dag. Jeg elsker at han har langhelg annenhver helg, da får vi kost oss sammen på formiddag også. Vi bestilte forresten nytt gulv til hele andre etasje forrige uke, så jeg håper vi får hentemelding på det i dag. Det hadde vært greit å få det i hus, slik at når oppussingsånden kommer over oss - så er alt klart. 
 

Vi har mange prosjekter på gang, både inne og ute. Nå er boden omtrent 90% ferdig, og det er bare småplukk igjen. Vi har en del restekapp igjen, som vi har begynt å lage blomsterkasser av. Gøy å kunne utnytte materialet mest mulig, og ikke minst lage ting selv. 

SAMSUNG CSC

I kveld blir det en rolig kveld med lasagne, tv og opplading av batteriene. Jeg skal i 25 års feiring i morgen, så jeg må samle litt krefter før den tid. Så i morgen blir det en rolig formiddag, før det braker løs på kvelden :) 

Hva gjør dere denne helgen?

21.03.2018

Spring wanties

Reklame//annonselenker
_____________________________________
 

Våren nærmer seg, og det er ikke noe å stikke under en stol at jeg har lyst å fornye litt i garderoben. Og her regner jeg med at jeg ikke er den eneste? Jeg kom nylig over en side jeg ikke har vært innom før, nemlig CELLBES. Her fant jeg noen pieces som jeg tenker jeg må anskaffe meg til våren, i tillegg til at dem har mange fine basisplagg. Og en god nyhet er at nå får vi alle 100kr rabatt for hver 500kr vi handler for helt frem til 30 mars. Kan ikke kombineres med andre rabatter og tilbud.
Bruk koden "18003".

 

Her er mine favoritter: 


 1. blomsterjakke her                              2. gul jakke her                                        3. kjole her             

            

4. blå dongeri her                                                               5. svart dongeri her      

 

   6. boots her                                             7. sneakers her                                     8. støvler her         


 

Se den blå dongeribuksen da? Den skal jeg uten tvil ha, so pretty. Kjenner jeg meg selv rett, blir nok noe av det andre på bildene med hjem også, haha. Jeg har også en rar ting for gule jakker. Jeg elsker dem, og vil ha omtrent alle jeg kommer. Påske hele året, si. Du finner også klær til ham, samt ting til hjemmet.

Du finner hele sortimentet her! 

 

 

#mote #klær #sko #antrekk #fashion #outfit #sko #sneakers #boots 

12.03.2018

En deilig helg på fjellet

SAMSUNG CSC

Åh, for en fin helg vi har hatt på Kvamskogen. Det var akkurat dette jeg trengte nå, og det var deilig å kun være meg, Henrik og Akira på tur. Kremen, si. Vi har hatt knallsol og perfekt skiføre, fulle magesekker og fine dager. Det er så deilig å "rømme" hjemmefra, trekke til fjells og bare koble av litt. Luffe rundt i ullundertøy, spille brettspill og ha fyr i peisen. Jeg elsker hyttelivet, og skulle absolutt vært her enda lenger. Men vi får heller satse på en ny hyttetur snart. 

 

Den indre gamlingen og fjellgeiten i meg kommer frem på sånne plasser som dette - og jeg elsker det. Selv om jeg var rævva på langrenn, så var det også gøy. Og bare det å ikke ha mas og fjas rundt seg hele døgnet, puste frisk fjelluft og bare ta ting i eget tempo, er så vanvittig deilig. Åh, denne frøkna må kjøpe seg en hytte...........

- bildedryss - 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Haha, se på snuppa da? Hun har også kost seg denne helgen, og hun  e l s k e r  snøen. Hun får helt klikkebye av det, og det er så artig. Hun har brukt helgen til å spinne i snøen, samle på isklumper og lage gul snø, haha. Nå er jeg bare så glad, for denne helgen har vært så fin. Skikkelig kvalitetshelg med min lille familie <3 

 

 

#familie #hytteliv #kos #fjelltur #hytte #hyttetur #kjærester #samliv #kos #familiekos #romantisk #hjemmebakst #bakst #helse #mentalhelse #psykiskhelse #trening #moro #ski #friluft #friluftsliv #kjærlighet 

09.03.2018

Klar for hyttelivet

Juhuu, tipp hvem som endelig skal få dratt på hyttetur? 
Jo, det er jo denne gnomen her, så klart. Så nå er bilen proppet med ski, ullklær, kvikklunsj og god mat. Det blir deilig med en helg på fjellet med mine to favoritter. Det er lenge siden sist vi var på hyttetur, så nå var det på tide. Jeg skulle så veldig gjerne ønske at vi hadde vår egen hytte. En hytte som vi kunne ha brukt titt og ofte, og som jeg kunne brukt som en "rømningsmulighet" når behovet er der. Men så godt etablert er vi dessverre ikke enda, så det får bli når vi har blitt litt eldre. Enn så lenge får vi nøye oss med å leie, og det er jo så klart ikke et problem. 

SAMSUNG CSC

Nå er vi veldig klar for å innlosjere oss på hytten, få på tøflene og fyre i peisen. Åh, jeg elsker sånne helger som dette. Vi har også fisket frem mine gamle langrennski som jeg brukte på barneskolen (.....long time, no see), så vi får se hvordan skiferdighetene mine er. Og ikke minst standen på skiene. Om jeg er en liten Northug junior, så må jeg vurdere å investere i nye ski. Men kjenner jeg meg selv rett - så er jeg langt i fra noe proff på det punktet der, haha. 

Håper dere får en fin helg! :)

07.03.2018

Babysitter

SAMSUNG CSC

Hey guys!

I dag er det en busy day igjen her i gården. Jeg passer Selma og Leon (mine to små tante-elsklinger), og det er mye å holde styr på. Jeg hentet dem fra skolen når jeg kjørte Henrik på jobb, så nå har det vært middag og lekser på tapetet. Sprøtt hvor mye energi kidsa har, haha. Jeg er på et heeelt annet nivå, for å si det sånn. 

 

Men det er så fascinerende å følge dem. Å se dem vokse opp, og se hvordan de utvikler seg - år for år. Tiden løper avgårde, det er jo ikke lenge siden de var småtroll som ikke kunne gå. Så jeg skjønner godt at foreldre stresser over tiden, og synes at de vokser alt for fort. 

SAMSUNG CSC

Nå skal mamakari snart få dem i seng, før det er opp for å kjøre dem til skolen i morgen. Etter kidsa er levert, må jeg hjem for å pakke. Vi drar å hyttetur i helgen, noe jeg har gledet meg sååå vanvittig lenge til. Så på fredag drar vi til Kvamskogen, og skal ha en avslappende weekend getaway. 

Det gledes!

06.03.2018

Siden sist

Nå har det vært stille her i noen dager, av den enkle grunn at jeg nesten ikke har vært hjemme de siste tre dagene. På lørdag hadde vi en fin dag i byen, for å ha en forsinket bursdagsfeiring for pappa. Vi startet kvelden på Escape room, hvor vi løste gåter og oppgaver i en time. Vi klarte vel å merke ikke å komme oss ut av rommet i tide, og vi var rett og slett ikke flinke nok. Haha, man kan ikke alltid vinne. Men det var gøy, og jeg gjør det gjerne igjen. 

Etter en time med hjernetrim, dro vi til Roll and Rock American Diner for å spise og kose oss. Dette er en diner i sentrum, som er så gjennomført og koselig. 50talls og veldig amerikansk, med god mat og god service. Så her vet jeg at jeg kommer til å ta turen innom flere ganger. Vi spiste oss stappmette på burgere, før vi gikk videre for å spille shuffleboard. Etter mamma og pappa tok til fornuft og reiste hjem, var kidsa på byen til siste nikk. Så det var med andre ord, en veldig fin og artig kveld. Det er gøy å samles sånn som dette og bare ha det kjekt i lag! =D 

 

- bildedryss - 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

I går var vi hos mormor, samt på farten rundt om, så jeg var ikke hjemme før kl 22 i går kveld. Så i dag har jeg en rolig dag hjemme, for å hente inn igjen litt energi og bedre form. Så det blir ikke så mye mer enn litt husrydding, serie og sofasliting herfra i dag. Men det er helt greit, jeg kjenner at det er det som trengs nå :) 

Hva gjorde dere i helgen? =)

01.03.2018

Måneden som gikk - februar

Månedens opptur: 
Det må nok være valentinsdagen, for her hadde vi en veldig fin og koselig dag hjemme - kun oss to. Vi spiste god mat, drakk prosecco, så på serie og bare slappet av. 

SAMSUNG CSC

Månedens nedtur: 
At formen er konstant dårlig. Det er så slitsomt å være så tappet for energi og føle seg så elendig, dag etter dag. Men heldigvis har legene hintet litt om hva det kan være, og jeg er nå i full gang med utredning. Så det letter nok på samvittigheten og motivasjonen å få vite 100% hva det er som er i veien. 

Månedens antrekk: 
Jeg går jo nesten kun med joggeklær og meeeeget komfortable klær, så månedens antrekk fra en av de få dagene hvor jeg ordnet meg, nemlig jumpsuiten som jeg brukte i 30 års dag. Synes den er så fin. 

SAMSUNG CSC


Månedens sang:

Justin Timberlake - Man of the Woods


Månedens film/serie:

Vi har nettopp sett ferdig hele første sesongen med "Altered Carbon". En serie som er litt utenom det vanlge, med Joel Kinnaman som hovedperson. Det er jo et pluss, for jeg har veldig sansen for han, hehhee.  


Månedens måltider:Månedens gøyeste:

Det må være 30års festen vi var for to uker siden. Det var sinnsykt artig, og vi hadde det veldig gøy. Noe som ble godt lagt merke til dagen derpå, haha. Månedens innkjøp: 

Jeg har ikke handlet så mye annet enn interiør denne måneden. En stor og nydelig boblevase fra Greengate, en drøss vårnyheter fra Ikea og litt andre godsaker til hjemmet. 

__________________________________________________________________________________

Sooo, det var min februar kort oppsummert. Tiden går så fort, så jeg liker å alltid kikke litt tilbake på ukene som har vært!
Hvordan var deres februarmåned? 

26.02.2018

Coffee o'clock

SAMSUNG CSC

Good morning. 

Her er det en treg formiddag, med en treg kropp. Det er slitsomt å ha en dagsform som krangler hver eneste dag, og som slår meg ut av den minste ting. Men nå er jeg heldigvis i full gang med utredning, prøver, MR og mer - så det blir spennende å se hva legene kommer frem til. Vi har jobbet veldig mye med tungt skogsarbeid i helgen, som ikke heller bidrar til noe kvikkere form. Det er lite som skal til før jeg blir utslått, og jeg er alt for dårlig til å ta hensyn til kroppen. Den dårlige samvittigheten for å ikke få gjort nok - overstyrer en del. Og det får jeg alltid svi for også, så da blir det en del tid på sofaen og i sengen. 

 

Men on the bright side så har vi helt nydelig vær her om dagen. Knall sol, krisp og frisk luft, fuglekvitter og lyse dager. Og det hjelper mye på humøret. Følelsen av vår er så deilig. Føler jeg nevner det stadig her inne - så som dere skjønner, så gleder jeg meg til sommeren, haha. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Nå skal jeg se om jeg får rullet meg ut av sengen og kommet meg ut i finværet litt. Vi har enda en del jobb som gjenstår i forholdt til dette skogsprosjektet vårt, så jeg skal prøve å få gjort litt her mens Henrik er på jobb. Takk og lov for at vi har fått låne en del utstyr av pappa og Johannes - det har forenklet arbeidet enormt mye. Så nå får vi mer sol på sommeren, og det gledes! 

 

Håper dere får en fin start på uken! :-) 

21.02.2018

En uvant look

SAMSUNG CSC

Hva synes dere om midtskillen? 
Jeg vet ikke helt om jeg liker det på meg selv, eller om jeg hater det. Det er en veldig uvant look på meg, så jeg må tygge litt på den. Jeg turte ikke å gå med det da, haha. Så kanskje det er en vanesak? 

Jeg er utrolig dårlig på å utfordre meg selv når det kommer til forandringer. Jeg holder meg til det "trygge", og jeg våger ikke å gjøre noen drastiske forandringer. Men jeg kjenner jo at det hadde vært forfriskende med noe nytt - men jeg vet ikke hva. 

SAMSUNG CSC

Jeg er heller ikke særlig flink til å ordne meg på håret, så kanskje noen av dere har noen tips om enkle hair tutorials på youtube eller noe? Jeg er en ivrig learner, så kanskje jeg skulle lært meg noen nye triks til dette reiret her! :-)

 

Midtskill - yey or ney?
 

 

19.02.2018

All black

SAMSUNG CSC

Har dere hatt en fin helg? Det har ihvertfall jeg. Fredagen tilbragte jeg med Serina, hvor vi stelte i stand til lørdagens overraskelsefest. Det var nemlig 30års fest på planen, og det var sinnsykt gøy. Vi storkoste oss, noe som resulterte i en sofasøndag i går. Men det vil jeg påstå at det var verdt, haha. 

SAMSUNG CSC

I dag derimot, har jeg en ordentlig blåmandag. Formen og energien er laber, men det har jeg begynt å bli rimelig vant til nå, så jeg har tvunget meg ut på en liten tur i finværet. For første gang på evigheter, har vi knall sol på vestlandet - og det må utnyttes. Det er nesten litt vårstemning nå, og det er så vanvittig deilig. Lysere tider, varmere dager og lettere klær.

La tiden gå foooort. 

16.02.2018

Freddan

Kikker bare innom for å ønske dere en fin start på helgen. Her har det vært en busy morning, men nå er jeg klar for å slenge beina på bordet. Pappa har bursdag i morgen, så jeg har bakt, ordnet gave og fått ordnet et par ting som må ordnes. I tillegg er huset ryddet - så nå er det offisielt helg. 

 

Her blir det tacoterte og serie i kveld, og det blir deilig med en rolig kveld. Kroppen spiller ikke på lag for øyeblikket, så da er det best å ta det med ro. Så det blir tøfler, joggedress og hestehale for alle penga - men det er jo den stilen jeg liker best. Jeg går ikke i andre klær når jeg er hjemme, jeg må ha på meg komfortable klær. Jeg tipper jeg ikke er den eneste? 

 

 

14.02.2018

Hurra for kjærligheten

SAMSUNG CSC

Happy valentine, y'all. 

Hva tenker dere om denne dagen? Gjør dere litt stas ut av den, eller dropper dere det? Jeg vet det er veldig delte meninger rundt disse dagene her. Jeg er av typen som elsker å ha en unnskyldning til å feire noe, så feire det som kan feires, si. Men det er i grunn bare for å ha en unnskyldning til å spise god mat og drikke litt vin, haha. Så det er igrunn det samme om det er valentinesday, 17. mai eller bare en usedvanlig bra torsdag - så er det jo greit å ha en excuse til å kose seg litt ekstra. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
fra en av mange datenights - her på Magic Ice Bar. 

 

Her har vi en rolig datenight på planen. Vi skal kose oss hjemme med biff og vin, og slappe av på sofaen med serie. Helt perfekt, ettersom det ikke frister å ta turen til byen i dag. Været er jo helt krise også, så da er det koseligst hjemme i joggedressen med masse tente lys. Så vi har i andre ord en fin kveld i vente :-) 

 

Hva gjør dere i dag? 

 

12.02.2018

Get organised

// reklame - affiliatelenker 

 

Er det flere enn meg som ha orden i sakene sine? Er det en ting jeg er nødt til å ha organisert, så er det papir, notater, kvitteringer osv. Så på kontoret er det orden, for å si det sånn. Jeg hater å ha løse ark, huskelapper og slikt liggende, så jeg priser meg lykkelig for fine notisblokker, permer og lignende. Og jeg er jo litt ekstra av meg, så jeg blir glad av fine permer, bøker og notatblokker. Og her er Lagerhaus en innertier. De har sånn ca.... alt du trenger til å lage orden i skolesakene, i regningene, på kontoret og i skrivekroken - og du kan gjøre det på en dekorativ måte. 

Jeg er slik som må skrive ned alle ukens gjøremål for å få gjort alt. Er det flere som er sånn? Derfor elsker jeg de ulike "to-do"blokkene de har, som er perfekt å ha liggende på kjøkkenbenken. 

Du finner alt du trenger til å get organised HER. Det beste med denne butikken er at det er rimelige priser, sortimentet er up to date, og de har fokus på bærekraftig arbeid og materialer. 

 

11.02.2018

Happy mothersday

Hei og god søndag. 

I dag er det morsdag, så jeg vil "hedre" muttern med et eget innlegg her inne. Det er ikke ofte jeg skriver om andre eller om familien, men i dag fortjener hun litt ekstra oppmerksomhet. Gamlemor, Lailo, Cowboylaila - kjært barn har mange navn. Gratulerer så masse med morsdagen. Jeg kan nok signere for alle tre kidsa dine at vi er veldig glad for at du maser litt, holder kontroll, inviterer på solide middager, stiller opp og bare er deg. 

Du er vittig, omsorgsfull, en profesjonell candycrush-spiller og en veldig god mor. Vi er veldig glad i deg, og setter så stor pris for alt du gjør og for den du er. Og du er ikke så verst når du har oppdratt tre halvveis oppegående barn ;)

Gratulerer så masse med morsdagen, mamma - og alle andre mødre der ute :-) 

06.02.2018

Lufter skrotten

Gjett hvem som kaster seg selv ut av huset i dag? Meg og Malin skal på ikea for å shoppe litt, og det blir godt å få luftet meg litt. Jeg har ikke vært så mye ute av huset de siste ukene, fordi formen har vært utrolig dårlig. Men jeg har godt av å komme meg ut, og det blir koselig å få handlet litt med Malinmor <3

 

Jeg satser på å finne noen vår-nyheter til huset, litt nødvendigheter til kjøkkenet og litt dill. Jeg elsker nips, småting og pynt - og får egentlig ikke nok. Så nå skal litt interiør byttes ut, og jeg vil kvikke opp med litt duse farger. Jeg tror jeg føler våren er mye nærmere enn den er - vi er jo faktisk kun i starten av februar. Men shit au - det er lov å drømme ;)

SAMSUNG CSC

Hva gjør dere i dag? 

02.02.2018

Måneden som gikk - januar

Månedens opptur:
Dette er helt klart langhelgen vi hadde i Notodden hos Stine og Håvard. Jeg ler på meg magesår av å være med den frøkna, og jeg slapper sånn av, koser meg og nyter all tid jeg får med hun. Sammen er vi fire veldig lik, og jeg skulle ønske vi ikke bodde så sinnsykt langt unna hverandre..... 

Månedens nedtur:
At vi brukte hele 10 timer på vei hjem fra Notodden, er en sabla nedtur. Men også det at den dårlige formen min ikke slipper taket, og at jeg går rundt som en zombie omtrent hver eneste dag. 

 

Månedens antrekk:
Jeg har for det meste gått i joggeklær og kosegensere, så jeg legger med et av de mest behagelige antrekkene jeg har gått med denne måneden;

SAMSUNG CSC

Månedens film/serie:
Kan ikke huske å ha sett en film, men vi har flere serier som vi følger med på for øyeblikket. Den ene er "arrested development" - som vi ler oss skakk av. Jeg måtte se en del episoder før jeg synes den var noe. Men når man først blir kjent med de ulike karakterene, så blir den mye gøyere og morsommere. Og for å ikke å snakke om "Vikings" da. Hater at nå er det lang ventetid til del 2 av den siste sesongen kommer. 

 

Månedens måltider:
Åh, where to begin? Vi spiser jo så mye godt egentlig hver eneste uke, så det er ikke så lett å velge. Men jeg går for tacoterten - ettersom dette er noe nytt vi ikke har testet før. Og den var veldig god, så dette kommer jeg til å lage flere ganger :)

SAMSUNG CSC

Månedens gøyeste:

Det må være kvelden vi hadde sammen med Johannes, Synnøve, Marthe og Ole - hvor vi var på show, middag og en bytur. Jeg hadde det utrolig gøy, og synes i grunn det var en rimelig perfekt kveld! =D 

Månedens sang:
"
Tove Styrke - liability (demo)"

 

Månedens koseligste:
Desidert hotellhelgen som meg, Henrik og Akira hadde. Det var en perfekt måte å starte året på, og vi hadde godt av en rolig helg sammen - uten noen andre. Bare sove, slappe av, se på serier og kose oss. 

Månedens innkjøp: 
Jeg har kjøpt litt interiør, nips og noen klesplagg, men det beste kjøpet jeg har gjort i januar - er nok min fine moccamaster. 

 

 

Hvordan var deres første måned i året? :-)

23.01.2018

Er jeg voksen nå?

SAMSUNG CSC

Jeg har (omsider) kjøpt min første moccamaster. Er dette et tegn på at jeg endelig er voksen? Haha, feels like it. Verken jeg eller Henrik drikker kaffe, så nå blir ihvertfall våre kaffedrikkende venner og familiemedlemmer litt glad. Jeg liker kun iskaffe, så for min del har det ikke vært et behov med en kaffemaskin/trakter. Men jeg synes denne var så fin å se på, så da kjøpte jeg den da. Så nå er det bye bye kokekaffe. 

Jeg vet jeg er i overkant materialistisk og visuell av meg, ettersom jeg kjøpte den mest fordi den er fin. Men det er vel i grunn et must i alle hjem med en moccamaster/kaffemaskin, så nå var det på tide at vi også fikk en. Jeg vet også at den kokekaffe'n vi har hatt her hjemme, ikke er så særlig god. Så det blir litt gøyere å få kaffebesøk nå.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Kanskje vi til og med glimter til med å drikke kaffe til hverdags selv? I think not, så det blir nok bare iskaffe her i gården. Jeg klarer helt enkelt ikke å skjønne hva som er så godt med varm kaffe. Jeg synes det lukter dritt med kaffeånde - og det smaker jo helt ærlig ikke noe særlig? B-) 

 

Forresten - er det noen som vil dele en god oppskrift på iskaffe?
Jeg synes det er gøy å kunne variere =D 

 

22.01.2018

Bra kveld, bra folk.

SAMSUNG CSC

Hvordan har deres helg vært? 

Jeg for min del har ihvertfall hatt en rimelig bra en. Vi hadde en kveld ute med noen av våre personlige favorittmennesker, hvor vi blant annet var på show med Terje Sporsem. Dette var en relativt god måte å starte kvelden på, for han fikk satt lattermusklene godt i gang, før vi dro videre på middag. Vi spiste på Brasilia i Bergen. Og har dere ikke vært der enda - så må dere ta turen. Det er en grillrestaurant inspirert fra Sør-Brasil - hvor man får kjøtt servert rett fra grillen. Det er buffet, så man velger tilbehør selv - og får servert mange ulike kjøttyper under middagen. Så man kan altså spise til man ikke klarer å gå mer. Heldigvis klarte vi å unngå akkurat den biten der, da B-) 

 

Etter middagen spilte vi shuffleboard en god stund, før vi dro videre på byen. Vi holdt det gående til det stengte, så det er jo et tegn på at det var en vellykket kveld. Jeg hadde det veldig gøy, og jeg gleder meg til flere kvelder med middag, drinker og spill.

Det blir alltid bra med godt selskap, si ;) 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Tusen takk for en 10/10 kveld - dere er bra!

08.01.2018

Året som gikk - desember 2017

... vi hadde kosekvelder inne, når været stormet ute. 

SAMSUNG CSC

... julen overtok huset for fullt. 

SAMSUNG CSC

... jeg hadde en kosekveld for meg selv, når henrik var på julebord med jobben. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... huset ble ryddet og shinet. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... vi inviterte til dinner and drinks. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... jeg lagde tidenes beste karameller. 

SAMSUNG CSC

... vi utnyttet snøen og tilbrakte tid utendørs.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... jeg bakte mer julekaker. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... meg og Malin hadde en bakedag. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... jeg lagde en hårkrise på meg selv, og fikk knall gult hår. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... vi dro på det fine julemarkedet i bergen. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... etterfulgt av en koselig date hvor vi spiste 3-retters. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... julehelg og julekvelds sammen med familien til Henrik. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... jeg feiret jul sammen med min familie, og hadde fine dager hos mamma og pappa. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... jeg handlet på romjulssalg, og var rimelig fornøyd med egne innkjøp 8-)

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... og vi avsluttet året med å feire nyttår med noen av de vi er mest glad i; nærmeste familie.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

PUH, der var endelig året ferdig oppsummert. Et innholdsrikt år, med oppturer, nedturer, utfordringer, lærdommer, nye venner og bekjentskap, nye opplevelser og mange minner. 

Nå er det på tide å ønske 2018 velkommen :)

 

05.01.2018

Året som gikk - oktober og november 2017

... måneden startet med at frøkna vår hadde bursdag. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... det var endelig på tide å finne frem ullkjolene og koseplaggene igjen. 

SAMSUNG CSC

... jeg var så heldig som fikk være fadder til verdens fineste Oliver. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... så var dåpen i gang, og det var koselig å feire med den fineste småbarnsfamilien. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... meg og malin hadde workshops og late dager sammen. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... jeg dro på lunsj med to favoritter, Camilla og Caroline. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... så var det duket for lederweekend i Porsgrunn, og Inspirasjonsdag i Oslo. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... når jeg kom hjem, startet jeg på C9. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... meg og Henrik hadde datenights.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... meg og fine Marita hadde workshop.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... den beste helgen i året hadde kommet - vi fikk storfint besøk fra Notodden. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... meg og Malin hadde sushidate.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... en av dagene med jobbing hjemmefra. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... avsluttet måneden med en etterlengtet date med Camilla. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

<3

 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

04.01.2018

Ting jeg skal bli flinkere til i 2018

♦ slappe mer av - prøve å senke skuldrene mer, ikke la stresset, tankene, nervene og angsten dominere så uendelig mye. 

 

♦ si mer nei - uten å gå rundt med dårlig samvittighet. dette er noe jeg sliter så mye med - men det er jo helt menneskelig å kunne si nei. man kan ikke please alt og alle hele tiden. 

 

♦ spise sunnere - det er jo ingenting å stikke under en stol at jeg har lagt på meg en del det siste året, noe som plager meg enormt. 

SAMSUNG CSC

 

♦ ikke være så hard mot meg selv - jeg er min største kritiker og fiende, og jeg har enormt høye forventninger og krav til meg selv. 

 

♦ bruke tiden på de jeg er glad i - å gjøre koselige ting med familie, kjæresten og venner. spillkvelder, weekendturer, samlinger og lage nye minner. 

SAMSUNG CSC

 

♦ planlegge dagene og ukene mine - da blir jeg så mye mer effektiv. i tillegg er det en god måte å dempe angsten min litt på, for å få mer følelsen av å ha litt kontroll. 

 

♦ legge mer energi i blogg og interiør-instagrammen min - jeg elsker å dele bilder, skrive, lufte tanker og dele minner. så jeg vil økte kvaliteten på det jeg poster, for jeg hater å gjøre ting halvveis. 

 

 

 

Har du planer for 2018? 

03.01.2018

Året som gikk - juni 2017

... vi arrangerte utdrikningslag for Astrid. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... vi samlet oss for drinker og bryllupsplanlegging hos Astrid.

SAMSUNG CSC 

SAMSUNG CSC

... jeg byttet om på interiør og pynt i huset. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... vi hadde cocktailnight her hjemme. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... jeg tok meg en tur på cafè og jobbet. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... meg og Henrik lånte bobilen til mamma og pappa, og satte avgårde på en liten tur. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... vi sjekket inn på Gothia Towers i gøteborg, som vi fikk spandert av Forever Living. 

SAMSUNG CSC

... hvor vi også dro på summerparty, med lommepenger og drikke inkludert. temaet var "rio carnival". 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... vi dro videre til Ullared for en liten harryferie. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... vi handlet en god del.

... vi spilte minigolf, solte oss, drakk vin og nøt livet generelt. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... vi dro til Liseberg.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... vi spiste et av årets beste måltider. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... og henrik fikk seg selvsagt dessert. 

SAMSUNG CSC

... vi tilbragte en full dag i fornøyelsesparken. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... spiste mye god mat. 

SAMSUNG CSC

... hadde late dager ved sjøen hjemme. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... fikk lunsjbesøk av Camilla.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

goodtimes <3 

 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

03.01.2018

Året som gikk - juli 2017

... vi startet måneden med besøk, pizza og kos. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... vi hadde dilla på smoothies. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... vi koste oss masse med bobler. 

SAMSUNG CSC

... vi pusset opp vaskerommet. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... vi hjalp med å pynte til bryllupet til Astrid og Christian.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... så var bryllupsdagen til Astrid og Christian kommet. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... vi hadde mange fine sommerdager med skalldyr og vin.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... vi tok en spontantur til Trolltunga.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... vi hadde solfylte dager med grilling, avslapping og vinkos nede ved sjøen på Nesse. 

SAMSUNG CSC

... vi hadde fine kvelder på terrassen hos mamma og pappa. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... vi fisket masse.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... jeg dro på møter og workshops. 

SAMSUNG CSC

... vi spiste som vanlig veldig mye god mat. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Så gøy å se tilbake på <3 

 

 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

02.01.2018

Ting jeg vil gjøre i 2018

 ♠  Reise - ja, det er vel noe vi alle vil. Kjenner jeg meg selv rett, så blir det nok en tur til Polen. Foruten om det, så kunne jeg tenke meg en tur til varmere strøk, en tur på summerparty i Gøteborg og kanskje en annen weekendtur utenfor Norges grenser? :-)

SAMSUNG CSC

 

 ♠   Ta flere weekendturer innenlands - da tenker jeg på å utforske Norge litt mer, ta flere hotellovernattinger, kjæresteturer, venninneturer og småturer i vårt fine land. 

 

 ♠  Stelle i stand middager, spillkvelder og småfester - jeg elsker å stelle i stand, pynte og dandere, så jeg vil helt klart bli flinkere til å arrangere små-samlinger her hjemme. Det er jo så koselig!

 

 ♠  Ha romantisk hotellweekend med Stinemor - det har vi snakket lenge om, og jeg gleder meg veldig til dette. Jeg er klar for å fnise, drikke prosecco, bli snik-filmet og kose meg glugg med henne. 


 ♠  Legge mer tid, energi og sjel i bloggen og interiør-profilen min - ja, her trenger jeg vel ikke å si mer, enn at det er et stort forbedringspotensiale? 
 

 ♠  Jobbe mer i huset - jeg vil pusse opp og innrede stuen i andre etasje. I tillegg vil jeg legge nye gulv i hele toppetasjen. Kanskje det også blir et nytt bad i førsteetasje? Time will show :)

SAMSUNG CSC

 

 ♠  Jobbe mer i hagen - vi vil ferdigstille boden, bygge terrasser rundt om på tomten, og generelt bygge opp et fint uteområde. Her har vi mye potensiale til å få det koselig. 

 

 ♠  Være i mer aktivitet - tja, hva skal man si? Når klærne er for trange, selvtilliten er på bunn og magen er for stor - så er dette et obligatorisk punkt å ha med. 

SAMSUNG CSC

 

Hvilke planer har du for dette året? 

 

 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

01.01.2018

Året som gikk - mai 2017

... jeg var heldig å få sett live webinar og coaching med Petter Stordalen.

SAMSUNG CSC

... meg, mamma og Marthe hadde en jentedag i byen. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... vi hadde mange fine solskinnsdager.

SAMSUNG CSC

... jeg hadde fine dager med hjemmekontor.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... meg og Therese hadde en dag med skravling, lunsj og jobbing.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... vi fikk dilla på quesadillas. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... jeg holdt nytt online opplæringswebinar ....... (og var sykt solbrent).

SAMSUNG CSC

... vi var ute og spiste. 

SAMSUNG CSC

... jeg var i det kreative hjørnet og lagde serviettringer. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... jeg pyntet til 17.mai.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... jeg oppdaget en ny sprudlevin.

SAMSUNG CSC

... vi hadde en familiekveld med middag og drinker ute. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... vi hadde champagnelunsj her hjemme på 17.mai.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... vi hadde gjester på pizzaparty. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... noen av de fine lederne i Hordaland var på tapas og vin hos meg. 

SAMSUNG CSC

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... vi spiste mye god mat. 

SAMSUNG CSC

... vi fikk vårstemning i hus. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... vi hadde fine kvelder hos mamma og pappa. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... vi hadde en kveld med drinker, standup og moro sammen med Astrid og Christian. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... vi hadde mange dager med grilling på verandaen. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... jeg hadde langt og tykt hår.

SAMSUNG CSC

... jeg ble ambassadør for interiørbutikken Joy. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... vi gikk turer i finværet. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

goodtimes <3 

 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

30.12.2017

Året som gikk - mars og april 2017

MARS 2017:

... jeg jobbet en del 

SAMSUNG CSC

... meg og Henrik dro til Ski, hvor vi kombinerte business and pleasure. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... jeg holdt mitt aller første foredrag noensinne - for en fullsatt sal på over 200 stykker. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... vi koste oss på inspirasjonsdag. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... vi hadde noen kvelder ute. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... jeg og Astrid hadde en kveld med dinner, drinks og standup. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... vi feiret påsken med familien til Henrik. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... det ble vår i luften, og jeg glimtet til med gul skinnjakke. #gal

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... vi spiste mye sunt og godt. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... jeg og Marthe malte kjøkkenet vårt, og resultatet ble sykt bra. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

APRIL 2017:

... jeg arrangerte babyshower for verdens beste Camilla.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... jeg ble vekket til frokost på sengen.

SAMSUNG CSC

... vi hadde mange datenights.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... jeg var på besøk hos Silje, og vi fikk skravlet en hel god del.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... jeg inviterte til champagnelunsj her hjemme, med noen i teamet. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... vi spiste mer god mat. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... vi dro på hyttetur. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... vi gikk på en del fjellturer.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... pappa fikk verdens fineste kalver. 

SAMSUNG CSC

... meg og Johannes tok oss flere skogsturer. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... vi overrasket mamma og pappa med pizzaparty når de kom hjem fra ferie. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... vi gikk på flere toppturer. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... vi pusset opp gangen og kjøpte nye møbler. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... vi avsluttet måneden med en kostymefest. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Herlighet, jeg skjønner ikke at vi har fått tid til alt dette på to knappe måneder.
Men utrolig gøy å se tilbake på! =D 

29.12.2017

Året som gikk - februar 2017

... var flink å gå på turer i finværet. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... spiste mye god mat.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... hadde datenights med Henrik.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... lagde en ny seng til snuppa vår. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... feiret 50års dagen til pappa. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... var i det kreative hjørnet, hvor vi pusset opp gangen - pluss renoverte møbler og speil. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... spiste enda mer god mat.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... var i babyshower til Caroline. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... feiret fastelavn.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... holdt online foredrag og opplæring.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

goodtimes <3 

 

 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

28.12.2017

Året som gikk - januar 2017

 

.... startet året med nydelig vær, snø og turer. 

... hadde effektive og koselige dager med hjemmekontor.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... måtte teste pizzastein for første gang, så vi inviterte til pizzafest her hjemme.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... vi inviterte til flere middagsbesøk. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... jeg lagde kalkun for aller første gang, så da var det enda et middagsbesøk.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... hadde workshops og møter med flere i teamet.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... hadde en koselig kjærestedag nede ved sjøen. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... hadde litt flere kosedager hjemme. 

SAMSUNG CSC

... ryddet julen ut av huset. 

SAMSUNG CSC

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... spiste mye god mat. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... hadde tapasdate med Astrid og Therese. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

goodtimes <3 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

27.12.2017

Hva fikk jeg til jul?

SAMSUNG CSC

Hei dere!

Jeg pleier egentlig aldri å vise på nett hva jeg får i gaver, men jeg tenkte jeg kunne gjøre det nå. Jeg fikk så vanvittig mye fint på julaften, at jeg er helt stum. Jeg fikk mye av de tingene som jeg hadde ønsket meg, og jeg er så takknemlig. At jeg har en fin familie, svigerfamilie og gode venner - er det overhode ingen tvil om. 


Dette er faktisk det første året hvor jeg ikke har fått et eneste klesplagg. Og det synes jeg er sååå deilig - for her er klesskapet fullt. I tillegg så er jeg veldig kresen på klær som jeg ikke har valgt selv - så jeg er litt prippen sånn sett. Men det var veldig gøy med harde pakker, og jeg er så glad for alt jeg fikk. Jeg fikk alt jeg ønsket meg - og enda mer!

 

- bildedryss - 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

Se så mye fint? Jeg har mange fine mennesker rundt meg. Og gjett om jeg gleder meg til å finne en plass til alt dette? Jeg klør i fingrene etter å rydde julen ut av huset, slik at jeg kan få alt dette fine interiøret på plass! =D

Er dere også fornøyd med årets gaver? :-) 

 

 

 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

26.12.2017

I desember i fjor .....

... hadde vi kosekvelder hjemme med kakao og krem 

... pyntet vi til jul i det nye huset vårt for første gang

SAMSUNG CSC

... hadde vi gjester på middagsbesøk og spillkvelder

SAMSUNG CSC

... var vi på tapas og spillkveld hos Astrid og Christian

SAMSUNG CSC

... hadde jeg konkurranse i nettbutikken min

SAMSUNG CSC

... var jeg mye finere på håret enn i år (say no more)

SAMSUNG CSC

... var meg og Henrik på datenights

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... var vi på julebord med en finfin gjeng

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... fikk vi sneket inn en photoshoot av våre to firbente bestevenner

SAMSUNG CSC

... hadde vi en koselig og rolig julefeiring hos mamma og pappa

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... bydde pappa på sin tradisjonelle irish coffee

SAMSUNG CSC

... hadde vi koselige morgener med ullklær, kos og gode frokoster 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... hadde vi flere spillkvelder

SAMSUNG CSC

... fikk jeg sneket inn litt jobb også

SAMSUNG CSC

... hadde meg og Camilla en aldri så liten romantisk date 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Åh, jeg elsker å se på koselige tilbakeblikk!

25.12.2017

En finfin jul

SAMSUNG CSC

Hei dere, og fortsatt god jul. 

Jeg har hatt noen utrolig fine dager, både hos svigers og hos mamma og pappa. Vi har slappet av, spist et tonn med god mat, spilt spill, fått tatt en god skogstur, snakket mye og bare kost oss. Det har vært rolige dager i joggedressen, og det har vært utrolig deilig. I tillegg har vi sett julefilmer, satt oppe til langt på natt, hilst på resten av familien - og gjort de "typiske" tingene man gjør i julen. 

Og julaften var en fantastisk dag. I år ble det julefeiring med mamma, pappa og søskene mine, og det var egentlig helt perfekt. Vi hadde en stressfri dag, åpnet en drøss fine presanger, og bare hadde en solid kvalitetsdag. Det er dette jeg elsker med julen <3

 

- bildedryss - 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Nå har Henrik også kommet, så nå er det enda koseligere. Så nå skal vi nyte romjulen, maten og drikken, selskapet og de fine dagene. 

 


Håper dere også har hatt en fin jul <3 

 

 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

22.12.2017

Nå er julen her

SAMSUNG CSC

Å ta en liten spasertur gjennom bygatene i Bergen, er uten tvil noe som får julestemningen på plass - til tross for at regnet plasker ned. Alle julelysene, juletrærne, pynten og stemningen er så koselig. Så meg og Henrik satt av en ettermiddag til å rusle litt, samt dra ut og spise. Og det var så mye fint å se på. Bergens julemarked imponerte meg faktisk, og jeg synes det var veldig gjennomført og fint. I tillegg så var det koselig å kikke i de ulike bodene, for det var mye variert som ble solgt. Og dette er jo sånn som varmer mitt jule-hjerte så mye. 

 

- bildedryss - 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Åh, så koselig <3 

 

 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

#jul #julestemning #kos #kvalitetstid #kjæreste #kjærester #romantisk #julemarked #tradisjon #julelys #pynt #dekor #dekorasjon #vito #date 

21.12.2017

Kosedag

SAMSUNG CSC

Forrige uke kom bakmester Malin innom, og vi hadde en kosedag her hjemme. Vi bakte, hadde julemusikk på fullt og (jeg) spiste meg mett på kakedeig. Vi ble litt ivrige i startfasen, og fant ut at det var like greit å bake både kakemenn og luciaboller. Lite visste vi at det kom til å ta livsgnisten fra oss på slutten, så det er godt det ikke skal bakes kakemenn før til neste år igjen. 

Særlig fine ble de heller ikke. Lussekattene ble så stygge at jeg ikke engang gadd å ta bilde av dem. Men gode ble de, og jeg koste meg ihvertfall. Det er jo det viktigste? :) 

 

- bildedryss - 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Candycanes'ene til Malin ble rimelig fine. Men ingen av oss er så sykt ivrige etter kakemenn, så det meste ble gitt bort. Merkelig nok - så valgte vi å bake en stor batch med dette. Makes sense? 

 

Om dere trenger bakere av hvilket som helst slag - så er det bare å leie oss inn.
Vi er ikke så renslige og effektive, men vi er snille da. 

 

 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

 

#baking #bakst #hjemmelaget #hjemmelagd #kakemenn #lucia #lussekatter #tradisjon #hjemmebakst #hjemmebaket #kos #vennskap #kompanjongen #julekos #kvalitetstid 

20.12.2017

Winter wonderland

SAMSUNG CSC

Det jeg liker best med vinteren - er desidert snøen. Så lenge den får ligge, og det ikke er klink is og slaps. Da vil jeg heller være foruten. Men vi har vært så heldige her på Vestlandet den siste uken, og vi har hatt fint vær, fin snø og minusgrader. Det har gledet mitt lille hjulehjerte, for å si det sånn. Akira har også vært i ekstase, for hun elsker når det er frost og snø. Så vi har vært mye ute og kost oss. I tillegg har vi vært med på en liten akedag med nivøen og niesen vår, som også var veldig gøy. Henrik fikk også akt fra seg en del - så det var mange blidfiser den dagen! 

 

Jeg tok med meg kameraet på tur her om dagen, så jeg fikk knipset litt bilder før snøen regner vekk igjen. Vi er jo tross alt ikke så bortskjemte at vi går mer enn noen dager før regnet er tilbake.

- Så her kommer det et lite bildedryss - 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

På sånne dager som dette, er vinteren en av de fineste årstidene! 

 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

18.12.2017

Klar for julen

Herlighet, tiden går alt for fort. At det er under en uke til julaften, er nesten helt utenkelig. Hvor månedene blir av, skjønner jeg ikke. Men jeg klager ikke, for jeg er rimelig klar for et nytt år, og enda mer klar for våren. Denne mørketiden tapper meg for både motivasjon, energi og humør, så det blir godt med lysere tider. Men nå gleder jeg meg aller mest til julen. 

Dere har sikkert skjønt det by now, at jeg er en jule-entusiast. Jeg synes julen er så koselig, og jeg elsker denne høytiden. Så mye god mat, avslapping, familiekos, fine filmer, stygge julegensere and so on. Så nå er jeg klar for noen fine dager med både Henrik sin familie og min familie. 

SAMSUNG CSC

En annen ting jeg synes er så fint med julen, er alle julelysene. Så i morgen skal meg og mannebeinet på date, hvor vi blant annet skal kikke litt på julemarkedet i Bergen. Jeg har bare sett masse bilder av det, og det ser så utrolig koselig ut. Jeg får jo noia av markeder og tette folkesamlinger, men jeg en tur inn på markedet for å se på pariserhjulet, alle lysene og all pynten. Det gir meg så mye julestemning. Og i tradisjons tro, så skal vi ha en aldri så liten førjuls-date også, hvor det er tre-retters på menyen. Vi lever for god mat og kos, si :-)

 

Flere som er klare for julen? :-) 

 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

10.12.2017

ENDELIG

//reklame for egen bedrift

SAMSUNG CSC

Juhu, endelig har jeg fått klarna i nettbutikken min. Så nå blir det enda enklere for dere å handle hos meg, og dere bestemmer selv hvordan dere vil betale. Betal med en gang, betal senere eller del opp betalingen. Så nå er det 100% trygt og enkelt for dere å gjennomføre kjøp der inne. Veldig moro, dette har jeg håpet på :-)  

 

Og for å feire både at julen nærmer seg, men også at jeg har fått klarna, så kjører jeg FRI FRAKT på alle bestillinger som kommer inn - helt frem til julaften. Og husk at dersom du skal kjøpe julegaver/eller selv skal ha varer før jul - så må du bestille asap. Posten har mye på seg de neste ukene, så frakten tar lengre tid enn normalt. Så vær tidlig ute for å sikre dere å få produktene i tide! 

SAMSUNG CSC

Se gladlaksen da. 

Nettbutikken finner dere forresten HER. 

 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

01.12.2017

Effektiv fredag

SAMSUNG CSC

Hello og god fredag!

I dag har jeg hatt en effektiv fredag så langt. Jeg har fått levert varer til kunder, har fått hentet inn litt ekstra produkter som jeg har brukt for, fått gjort noen ærender og landet hjemme. Jeg har også fått gjort en del i huset. Soverommet er enda ikke ferdig, det mangler en del pynt og slikt, og det har jeg startet på nå. Fått hengt opp litt lysestaker og diverse, samtidig som jeg har fått gjort en del i entreen og i gangen. Jeg gleder meg til å vise dere når det er ferdig :-) 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Resten av kvelden blir det avslapping sammen med Henrik. I tillegg må jeg klargjøre ting til varelevering og kundemøte i morgen. Jeg skal møte en kunde som kommer langveis, så det blir veldig koselig :-) 

Håper dere også får en fin fredagskveld! :-) 

 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

29.11.2017

Samhold

SAMSUNG CSC

Er det en ting jeg synes er viktig i en jobb, så er det godt samhold. Om fellesskapet og samholdet er dårlig - så blir trivselen også deretter. Og var det en ting jeg var redd for da jeg startet som selvstendig forhandler i Forever Living, så var det dette med å føle seg "alene" og ikke være en del av et fellesskap. Men nå som jeg har mitt eget team og er manager, er den frykten totalt borte. Selv om man jobber som selvstendig forhandler - så er man ikke etterlatt til seg selv. Man har en sponsor som veileder, støtter, motiverer og hjelper, og man har et team som man samarbeider med. I tillegg så har vi en del gruppechatter blant oss ledere, noen innad i teamet og felles teamgrupper som vi er mye aktiv i. Og dette utgjør mye, ettersom man jobber hjemmefra. 


Så man er ikke en "einstøing" som er etterlatt til seg selv, og som jobber dag inn og dag ut, helt mutters alene. Vi prater daglig over nett, vi møtes, vi samles til dinner and drinks, vi reiser i lag - og vi er en fin gjeng sammen. Og det beste av alt? Jeg har fått så mange fine vennskap og bekjentskap via denne jobben. Det er viktig å få med! 

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Dette er forresten fra en workshop som meg og Marita hadde for noen få uker siden. Marita var en av kundene mine i en god stund, før hun valgte å bli forhandler selv. Så nå har vi samme forkjærlighet til både produktene og jobben - og vi samarbeider og jobber i lag. Og på ett års tid, gikk hun fra å være en god kunde, til god kollega - til en god venn. Det er ikke så ille, si! 

SAMSUNG CSC

Kanskje du kunne tenke deg å jobbe sammen med oss? :-) 
Ta kontakt for mer info > karianne_nesse@hotmail.com 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

 

#jobb #karriere #frihet #tid #økonomi #selvstendig #selvstendignæringsdrivende #vennskap #venner #samhold #fellesskap #trivsel 

15.11.2017

Bildedryss fra helgen - via mobilen

Hehhee, kongene av selfies? 

 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

13.11.2017

En uforglemmelig helg

SAMSUNG CSC

Åh, vi har hatt en helt fantastisk helg. Endelig fikk vi storfint besøk fra Notodden, nemlig av Stinemor og Håvard. Dette har vi planlagt i lang, lang tid, og jeg har gledet meg som en liten unge. Stine er desidert en av mine absolutte favorittpersoner i hele verden, og jeg er så vanvittig glad i hun. Jeg får faktisk litt vondt i magen av å tenke på at vi bor så langt unna hverandre. Men heldigvis har vi planer for tiden fremover også, og det gleder jeg meg veldig til. 

Jeg har vondt i kjeven og i magen etter å ha ledd på meg pusteproblemer x-antall ganger, og jeg har hatt det så sinnsykt artig. Vi har også spist mye god mat, drukket mye god drikke, ledd oss skakk, pratet og bare kost oss mye sammen. Og jeg er så glad for at Håvard og Henrik er så like, og at de to også klaffer bra sammen. Åh, som jeg gleder meg til neste sammenkomst. 


- bildedryss -

 SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Tusen takk for en helt uforglemmelig helg.
Dere er unike, og både meg og Henrik er så glade for å ha dere i livene våres. 

 

 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

06.11.2017

Ting jeg skal gjøre i November

* Fortsette med julegavene.
Og ja, det står "forsette". Jeg er av typen som begynner i september eller oktober - fordi jeg eeeelsker julen og elsker det å kjøpe julegaver! 

* Få besøk fra Notodden.
Dette er utvilsomt månedens store høydepunkt. Stine og Håvard kommer helt fra Notodden, for å besøke meg og Henrik. Dette har vi planlagt siden i sommer, og jeg gleder meg helt sinnsykt! =D

* Handle mer julepynt.
Så var det litt mer jul, da. Jeg handler alltid mye julepynt når det kommer i butikkene, og i år er jo intet unntak. Så nå skal jeg handle enda mer godis, slik at det blir enda gøyere å pynte i år! :-) 

* Ha kosekvelder hjemme.
Dette er noe jeg og Henrik må bli flinkere til. Å bare slappe av og kose oss hjemme. Fyre i peisen, fyre i lys, drikke kakao og se på serier. Åh, jeg elsker kosekvelder. 


SAMSUNG CSC
 

* Jobbe.
Trenger jeg å si mer? Jeg elsker å pakke bestillinger, prate med kundene og teamet mitt - og det er ekstra stas å pynte bestillingene nå som kommer inn i før-juls månedene. Cellofan, sløyfer, pynt og dill, i love it. 

Sushi og drinks.
Meg og Malin har lenge snakket om å dra på sushidate, og det skjer endelig nå. Så da blir det sushi and drinks for å feire at hun er ferdig med eksamen. Store barn, små gleder <3 
 

SAMSUNG CSC


* Gå mer tur.

Jeg har kommet inn i en fin rutine, hvor jeg går en del tur. Polarklokken er nok den beste gaven jeg har fått på lenge, for den får meg i aktivitet. Og det trengs. Så jeg skal passe på å opprettholde vanene med turer og trening, slik at jeg ikke detter helt i do igjen. 

Datenight med min bedre halvdel.
Vi er rimelig flinke til å dra ut å spise, dra på dates osv, og det skal vi så klart gjøre i november også. Jeg synes av en eller annen grunn at datenights ute er mye koseligere i mørketiden, for det blir så mye mer romantisk. Mer stearinlys, peisene på restaurantene er fyrt i, og det er generelt mye koseligere. 
 

SAMSUNG CSC

Hvilke planer har du denne måneden? =D

 

 


Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

05.11.2017

Bildedryss; ledersamling, snapchat edition

Åh, for en fin helg vi hadde.
En perfekt blanding av business and pleasure - og jeg gleder meg til neste gang! =D 

 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

31.10.2017

Borte bra, men hjemme best

SAMSUNG CSC

Nå har jeg hatt en dag hjemme, siden jeg kom hjem på søndagskveld. For en helg jeg har hatt, det er det eneste jeg kan si. En helg med business and pleasure på høyt nivå, og det var akkurat en slik helg jeg trengte nå. Jeg har ledd som tårene har sprutet, jeg har fått påfyll med inspirasjon og motivasjon, og jeg har fått møte de fine kollegene og vennene mine igjen. 

Inspirasjonsdagen var kort sagt amazing, og vi var så heldige som fikk besøk av network marketing guru Michael Strachowitz. Han var fantastisk bra, og han var dønn ærlig. Han gikk ikke rundt grøten, men han fortalte ting slik det nøyaktig er. Og det var godt å høre, og det ga meg en enorm motivasjon. Han var helt enkelt råbra. 

Vi har nok ikke hatt et eneste kjedelig sekund denne helgen, men det har vært en travel helg. Så det var utrolig godt å krype inn i armkroken til Henrik igjen på søndagskveld. Å la alle inntrykkene fra helgen synke inn. La hodet og kroppen hvile, og lade opp batteriet til en ny uke! =D

SAMSUNG CSC

Jeg har masse bilder fra helgen som jeg vil vise dere, så de kommer i løpet av de neste dagene!
Har dere også hatt en fin helg? =D

 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

 

#jobb #karriere #oslo #porsgrunn #reise #reiser #jobbtur #jobbreise #network #networkmarketing #inspirasjon #motivasjon #inspirasjonsdag #livsstil #helg #moro #kolleger #vennskap #team #teamwork #business #reiseliv #forelesning #forelesing 

26.10.2017

Jobbtur

SAMSUNG CSC


Da var denne frøkna snart klar for ny jobbtur. Denne gangen går turen til Porsgrunn og Oslo, og jeg gleder meg veldig. Det blir utrolig moro å se igjen mange av de fine vennene og kollegene mine, og det blir også veldig deilig å få kommet seg avgårde på en ny inspirasjonsdag. 

Jeg blir borte hele helgen, så vi har med andre ord god tid til å få samlet en god dose inspirasjon, motivasjon og ny input. Og ikke minst så har vi god tid til å kose oss. Jeg har det alltid gøy med denne gjengen her, og det er utrolig deilig å være sammen med mennesker som deler samme passion og engasjement som meg selv. Så nå er kofferten pakket, billetten er klargjort, og jeg er (nesten) klar for å stå grytidlig opp i morgen. 
 

SAMSUNG CSC

Om dere vil følge meg på turen, så kan dere legge meg til på snap. Der heter jeg kariannenesse :-) 

 

 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

23.10.2017

Tid for ullkjoler

SAMSUNG CSC


Jeg elsker høsten. Og en av tingene jeg elsker med denne årstiden, er all kosen. Store, gode og varme klær, kakao og te-lys, fine farger og mye innekos. Så nå har jeg kjøpt nye, deilige høstklær, og jeg gleder meg til å bruke alt. En av plaggene, er denne kjolen her. Den er så sinnsykt behagelig og deilig. Eneste små-kjipe nå, er at jeg ser at jeg ser ut som jeg er 2-3 måneder på vei, haha. Det kan jeg for øvrig bekrefte med en gang at jeg ikke er - jeg er bare godt rustet til vinteren! ;-) 

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Og når vi først snakker om shopping - er det flere som er i gang med julegavene? Haha, jeg er alltid tidlig ute, men jeg eeeelsker julen. Jeg har en drøss med pakker på vei hit i posten, pluss at jeg og Malin skal på en shoppingdate i morgen. Så nå begynner det å fylle seg opp her i hus - men det er jo så gøy!

 

 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

17.10.2017

Denne kjolen her

SAMSUNG CSC


Denne kjolen har jeg blitt forelska i. Det eneste som irriterer meg nå, er at beltet sitter feil på ALLE bildene, og den hvite flekken med tørrshampoo. Tørrshampoo er jo min aller bestevenn her i hverdagen, men jeg må jo kunne lære meg å tørke den vekk fra klærne? :) :) :)

 

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

So far har jeg bare brukt den en gang, og da var da jeg foreleste på en teamsamling i Bergen for noen uker siden. Jeg synes den sklir perfekt inn i hverdagen og i jobbsammenhenger. Den er forresten kjøpt hos Zoma Herkules, du finner dem både på instagram og facebook, og de sender over hele landet :-)

 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

#antrekk #kjole #burgunder #jobbantrekk #hverdagsklær #hverdagsantrekk #outfit #ootd #casual #mote #klær #høstantrekk #jobbklær

 

16.10.2017

Bikkjebursdag

SAMSUNG CSC


Om dere tenker at det har klikka for oss nå, så har dere helt rett :-) 

Det er jo ikke å stikke under en stol at vi har sikkert tidenes mest usunne forhold til hunden vår. Men Akira er jo vår lille baby, så vi må jo selvsagt feire når hun har bursdag. Så nå er kjærleiksbarnet vårt 3 år, og vi har faktisk hatt hun i over 2 år nå. Å gå fra å være gatehund i Tyrkia, til å blåse ut lys på bursdagen sin, er ikke så verst da? 

Og ja, vi er litt spesiell hele gjengen. Men hun er en så stor del av hverdagen og livet vårt, at vi er jo så glad i hun. Min trofaste bestevenn, som alltid er like glad i meg - uansett :-) 

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

.... utålmodig

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Så 5 minutter med dette gjorde at vi fikk 1 happy dog og 2 happy eiere. Nå blir det et år til neste gang. Kanskje vi skal invitere til besøk når hun blir 4? Neida... Joda

 

 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

#hund #bestevenn #kjæledyr #mennesketsbestevenn #cockerspaniel #bursdag #kos #sprø #hverdag #moro #husdyr

 

10.10.2017

Forberedelser

SAMSUNG CSC


Nå er jeg i gang med siste forberedelser før webinaret som jeg skal holde i kveld. Jeg skal ha et online foredrag til teamet i kveld, hvor jeg deler litt av mine erfaringer og tips i forhold til hvordan jeg jobber. Jeg holdt et tilsvarende foredrag på en samling i Bergen forrige uke, og jeg synes det er veldig gøy å få lov til å dele mine tips. Selv om at det er et vanvittig stort steg ut av komfortsonen min og at jeg blir ille nervøs av det. Men det gir alltid en mestringsfølelse etterpå - og den kan jeg leve lenge på!

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Jeg er forresten fortsatt ekstremt besatt av iskaffe. Må ha minst en hver dag, om ikke to. Så nå tror jeg det er på tide å gå til innkjøp av en ordentlig kaffemaskin eller moccamaster, for å erstatte det med den små-trasige kokekaffe'en vi har nå.........

 

Men nå skal jeg prøve å få sneket inn en liten powerwalk før jeg går live. så jeg logger av nå!
Wish me luck!

 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

10.10.2017

all black


Her ser dere cowboy-laila som er klar for en kveld med dinner and drinks. Dette er fra forrige fredag, da jeg og to fine damer i teamet skulle samles for å kose oss litt. Vi dro på pastasentralen og spiste oss greit overmett der, før vi gikk videre for å ta noen drinker. 

 

SAMSUNG CSC

Haha, jeg må forresten fortelle dere dette. Mens vi satt på Storm Bar, kom det en relativt greit full mann bort og satt seg ned med oss. Langt ut i samtalen, slenger han ut at jeg må da minst være 32 år gammel. Det var jo bare 9 år eldre enn hva jeg er - så det var et "kompliment" jeg ikke har fått før. Hahah, så nå blir det ekstra anti-age hudpleie på meg fremover ;) Neida. (joda)

 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

#antrekk #highwaist #høst #fredag #helg #middag #drinker #ut #moro #restaurant #mote #ootd #stil 

20.09.2017

Ootd

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Bukse Pieces, Genser H&M, Klokke Daniel Wellington

 

 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

18.09.2017

Girlsnight

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC


Hehehe, jeg ler av det siste bildet. Jeg ser ut som jeg har lyst å spise Camilla. Men dette var det mest oppegående bildet vi fikk til med alle tre, så da får vi nøye oss med det. Jeg er ihvertfall veldig glad for at disse to ville bruke fredagen sin med meg, og de ga meg en strålende bursdagskveld! Jeg ble jo også overrasket med prosecco, konfetti and so on, så jeg ble så vanvittig glad. 

 

Vi fyrte jo også opp en konfettiboks inne - som var utrolig gøy der og da. Men dagen etter, hellooooo regrets. Jeg har støvsugd for harde livet, men det dukker opp konfetti all over. Så det har jeg bare innsett nå, at det kommer det til å gjøre i sikkert to måneder fremover, haha. Men det var verdt det da, det må sies! :-)


Og igjen, tusen takk for at dere made my day, jenter!
Dere er like fin utenpå, som dere er på innsiden. 

 

 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

11.09.2017

Dagen i dag

Hvordan har du det i dag?
I dag er i grunn en shitty dag, og det har vært en shitty periode. Psyken, hodet, kroppen og formen er ikke på lag med meg, og jeg er generelt litt ekstra nedenfor nå. Men jeg satser på at det snur snart, og at ting letter litt :-)


 

Hva har du gjort i dag?
I dag lå jeg og Henrik i sengen lenge. Sov ut litt, har fått ryddet og har sendt Henrik avgårde på sin første dag i ny jobb. Så spennende, og jeg er så glad på hans vegne. For min egen del, så har jeg jobbet litt fra stuebordet, catchet opp med kolleger og teamet, fått planlagt litt av ting som skjer fremover osv. Fått litt orden, rett og slett!

 

SAMSUNG CSC


Hva gjør du nå?

Nå sitter jeg her, med litt kombinert jobbing, blogging og ... gloing. Jeg kjenner jeg ikke er så effektiv og produktiv i dag, så det er deilig å ta ting i snegletempo. 


 

Hva gleder du deg mest til i neste uke?
Hmm. Tror ikke jeg har noen spesielle planer for neste uke? Ikke som jeg husker nå ihvertfall. Men jeg gleder meg til de hverdagslige tingene; som å trene, jobbe, møte folk i teamet osv. 


 

Hvem har du chattet mest med i dag?
I dag har jeg chattet mest med Stine og Annicken. To fine frøkner som jeg har fått et veldig nært og kjært forhold til det siste året. Begge har jeg møtt gjennom jobb, og jeg føler jeg klikker med de på en helt annen måte enn hva jeg gjør med mange andre. Så glad i disse to!


Hvor skulle du ønske at du befant deg akkurat nå?
Siden jeg har isolert meg litt fra omverdenen i dag, så kjenner jeg at jeg er glad for å være hjemme. Deilig med litt fred og ro, og bare la hodet og kroppen slappe av litt! :-) 


 

Hva lengter du etter?
Akkurat nå så lengter jeg etter en samling med mine nærmeste kolleger, etter tur til Dallas på 40års jubileum med Forever - oooog litt etter sengen! Tror det blir en liten sofakvil i dag, altså! 8-) 


 

Hva er det siste du klikket hjem?
Jeg fikk et illebefinnende på lørdag, og bestilte hjem en hel haaaaug med ballonger. Meg og Henrik skal feire bursdagen vår i slutten av måneden, så jeg tok av med ballonginnkjøpene. Så nå må vi kjøpe en haug med helium også, for å få fylt opp stuen! Glad i dekor, si!

 

 

 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

07.09.2017

Min reise

Jeg fikk et spørsmål om jeg kunne dele min historie og hvorfor jeg ble forhandler i Forever Living. Og dette spørsmålet ble jeg kjempe glad for, for dette er noe jeg kunne ha skrevet en hel haug om. Men for at ikke innlegget skal bli alt for langt, er dette nå en lang vei og prosess på ca 2 år som har blitt forkortet betraktelig her nå :-)
 

Jeg ble introdusert for Forever Living høsten/vinteren 2014. Da hadde jeg aldri prøvd noen produkter selv, og min tanke bak å eventuelt bli forhandler, var først å fremst å tjene noen tusenlapper ekstra i måneden. Jeg var skeptisk og fant stadig på unnskyldninger for å ikke sette ordentlig i gang med min karriere som forhandler, så jeg startet ikke før i starten av januar, 2015 (om jeg ikke husker helt feil).
 

Jeg jobbet da som prosessoperatør innen oljeindustrien, ansatt i Statoil. Dette var jobben som jeg hadde siktet meg inn på siden ungdomsskolen, og som jeg hele tiden jobbet hardt for å få. God lønn og mye fri var en gode som jeg skulle sikre meg, og det klarte jeg. Men som noen gjerne har fått med seg, så møtte jeg fullstendig veggen rundt årsskifte 2014/2015. Jeg har lenge slitt med depresjon og angst, men istedenfor å ta tak i det, har jeg latet som alt har vært bra, og det ble bare verre og verre. Til slutt forfalt jeg helt sammen, og ble nærmest tvunget til å ta en tur til legen for å få en sykemelding.


Jeg fungerte ikke i hverdagen i det hele tatt. Søvn og konsentrasjon eksiterte ikke, og jeg var nervøs for ALT jeg skulle. Sengeliggende dag inn og dag ut, fordi jeg ikke så meningen med å stå opp, jeg orket ikke. Ingenting føltes bra eller gøy lenger, jeg var totalt likegyldig til omtrent alt. Jeg var bare en zombie. Jeg levde ikke - jeg bare eksisterte. Jeg var i tillegg redd for alt jeg skulle gjøre. Nervøs når jeg skulle hente posten, å dra på butikken var uaktuelt, og jeg gråt og gråt hver gang før jeg skulle på jobb. Mye sykefravær, fordi jeg rett og slett ikke klarte å gjennomføre. Helt knekt. Psykisk og til slutt fysisk også. Så mens jeg var på mitt aller verste stadie noen sinne i livet, var Forever min hobby. Jeg kunne ikke bare sitte hjemme i sofaen og glo i veggen, jeg måtte gjøre noe mens jeg fikk oppfølging av lege, psykolog og medisin. Jeg valgte å gi Forever en sjanse, for jeg hadde jo ikke akkurat så veldig mye å tape der og da.

 

Etter hvert som ukene gikk og jeg fremdeles var sykemeldt, fant jeg ut at jeg måtte ta en helomvending på hverdagen for å kunne komme meg opp igjen på overflaten. Første steg der ble å bestemme meg for å gå «all in» som forhandler i Forever. Jeg hadde da over lengre tid fulgt noen av mine store forbilder i Forever på sosiale medier, og fant ut at om de kunne klare å bli suksessfulle og ha Forever som sin heltidsjobb - da kunne jo jeg også. Så jeg startet her med å skrive ned side på side om mine ønsker, mål og drømmer fremover. Alt fra store ting som å bygge hus, til små ting som å kunne gå ut på restaurant 2 ganger i uken. Alt teller, alt motiverer. Og det motiverte meg - det gjorde det absolutt, for å si det mildt.


Den andre store helomvendingen var at jeg bestemte meg for å slutte i jobben som prosessoperatør. Ballzy move, tenker du vel? Jeg vet mange syns det var helt totalt hull i hodet av meg å gjøre det, med tanke på hvor dårlige tider det er i arbeidsmarkedet nå om dagen. Men jeg måtte tenke på meg selv, på mine ønsker og ikke minst min helse.
 

Nå, 2år etter jeg sluttet i min forrige jobb, angrer jeg? Overhode ikke!
Jeg ble på et halvt år Manager i Forever Living. Jeg, full i angst og depresjon, klarte å jobbe meg opp til å bli en leder i en alder av 21 år. DET hadde verken jeg eller de rundt meg trodd.

 


Nå har jeg jobbet i Forever i over 2 1/2 år, og dette er nå min eneste jobb. Og jeg elsker det. Jeg har endelig funnet noe som ikke tærer på min mentalehelse, noe som jeg føler jeg er god på og hvor jeg får anerkjennelse for jobben jeg gjør.  Jeg sliter enda med angst og depresjon, men nå er jeg min egen sjef og jeg styrer skuten selv. Så utrolig deilig, for nå får jeg utvikle meg og vokse personlig i mitt tempo. Jeg har også forelsket meg i produktene, og jeg har blitt mye flinkere til å ta vare på kroppen min,- innvendig og utvendig.

 

SAMSUNG CSC
noe av det største jeg har noensinne gjort - å dele min story for en fullsatt sal på 200 stykker, på inspirasjonsdag i Oslo!
 

Mye kan skje på bare noen år, og mye har skjedd på min front i løpet av disse årene. Jeg har funnet en jobb jeg elsker. Jeg ble selvstendig næringsdrivende som 21 åring, jeg har vokst helt utrolig mye personlig. Jeg er mye mer positiv, og jeg sitter mye mer pris på ting. Jeg tør å utfordre meg selv nå, for nå gjør jeg det for meg selv, og ikke noen andre. Jeg har fått utrolig mange nye, herlige venner og bekjentskap -  over hele Norge. Jeg har fått oppleve firmareise med hverdagsluksus for både meg og Henrik- spandert på grunn av min innsats.Jeg har stått på scenen foran over 3500 mennesker i Gøteborg som har applaudert for mitt arbeid i firmaet, og jeg har vokst mye som person.
 


En liten del av salen. Tenk at lille jeg stod her foran over 3500? oh my.
 

Å være min egen sjef og være en del av dette firmaet har gitt meg så utrolig mye, og hverdagen min har blitt totalt forandret. Jeg er super takknemlig. Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle ha mitt eget firma, i hvert fall ikke i så ung alder. Jeg er heldig som har fått muligheten til å starte så tidlig, tenk hvor jeg er om 5 år? Om 10 år?
Og det som er så fint er at alle kan, du også. Men det krever en god dose motivasjon og viljestyrke. Du må ha dine personlige grunner til hvorfor du skal lykkes og du må finne frem drivkraften i deg! Men at det går, det har vi fått bevist gang på gang. Og nå har jeg klart det også, og da kan alle.

 


Jeg er heldig, men jeg har jobbet for det. Ingenting kommer gratis, men de som vil - de kan! Det gjelder deg som leser dette også! =D

 

Om du kunne tenke deg å vite mer om hvilke muligheter Forever kan gi deg, så send meg gjerne en mail på karianne_nesse@hotmail.com
 

 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

05.09.2017

Yellow Leather

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Åh, denne jakken her altså!!

Jeg har en veldig lik, men den er en del mørkere i fargen. Så når jeg så denne her på shopping i Polen, da måtte jeg ha den. Den er bokstavelig talt knall gul, og jeg synes den er dødskul!

 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

 

#mote #antrekk #skinn #skinnjakke #fashion #outfit #ootd #gultskinn #rayban #sommer #kjole #sommerantrekk #fav

04.09.2017

For en fantastisk helg


Åååå, for en fin helg vi har hatt. Dette har vært Henrik sin bursdagshelg, og vi har kost oss helt enormt. På lørdag sjekket vi inn på hotell, som turister i egen by. Dagen startet med 1 time med parspa på Amber Spa, og det var helt vanvittig deilig. Vi har snakket om å dra på spa så lenge nå, så det var på tide. Det var så godt, og utrolig avslappende. Det trengte vi. Etter spaet var det shopping og lunsj på Olivia, før kvelden stod for tur. Jeg anbefaler virkelig å spise på Olivia om du er i Bergen. Det perfekte lunsjstedet/samlingspunktet. Carbonaraen er for øvrig latterlig god, og det er også veldig god service der! 

På kvelden hadde vi reservert bord på en av mine favorittrestauranter i byen, nemlig Kitchen and table. Beliggenheten her er så fin, og man har utsikt over hele Bryggen, vågen og oppover mot fløyen. Så fint å sitte her å spise, mens man ser utover Bergen. I tillegg er servicen utrolig god, og maten er upåklagelig. Så her trives vi godt altså. 

Etter å ha spist alt for mye, så dro vi videre på Magic Ice Bar, som var overraskende kult. Jeg har aldri vært på en isbar før, og ble så fascinert over det hele. Søte og sprudlende ansatte, og gode drinker. At denne baren ikke er mer "kjent" i Bergen er dumt, for det var veldig stilig! Så dere bør absolutt ta turen innom her, om dere er i byen! 

Etter mye mat, drinker og små utflukter, så ble dagen avsluttet med en relativt fuktig kveld på byen, med flere av vennene våres. Oh my lord, jeg var dårlig i går. Det ble litt for mye, men det virket ihvertfall som om at alle hadde det rimelig artig =D

- bildedryss - 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

Helgen ble avsluttet med middag på Matbørsen. Sushi dagen derpå var ikke det smarteste jeg har gjort, men jeg overlevde. Til tross for en noe laber form på søndagen, så har det vært en fantastisk bra helg. Vi har hatt det så fint, og jeg er så glad for at Henrik ble strålende fornøyd med bursdaghelgen sin! =D 

Håper dere også har hatt en fin helg!

 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

02.09.2017

Weekend Getaway


Nå har vi sjekket inn på hotellet, og er klar for en avslappende dag med spa, mye god mat og en tur innom en isbar. Det blir bra, og vi gleder oss veldig. Jeg valgte et litt "annerledes" hotell denne gangen, siden mitt favoritthotell i Bergen var fullbooket. Vi bor nå på Magic Hotel midt i sentrum, og dette er et relativt nytt hotell. Et type "designerhotel", som har en stil litt utenom det vanlige. Men jeg tror vi absolutt skal trives! :-) 

 

Håper dere også får en fin lørdag! 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

01.09.2017

Birthdayboy

SAMSUNG CSC

Den fineste jeg vet om, har bursdag i dag. Henrik fyller 29 år, og det må så klart feires. Så dagen startet med pannekaker og bacon til frokost, siden det er hans favoritt! :-) Vi har en finfin helg foran oss. For å skjemme han litt bort, så drar vi på hotell i morgen, hvor vi har en full dag med spa, icebar, middag, bobler og kos foran oss. Det gleder jeg meg veldig til, og det blir utrolig godt med litt pampering. 

Er det noen som fortjener det, så er det han. Så denne helgen skal absolutt nytes fullt ut. Jeg elsker bursdager, så det er gøy å kose oss litt ekstra. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Gratulerer med dagen, sussebass. Du er den fineste for meg, og du er en 10/10 :-)

 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

31.08.2017

Tips til å få mer tid i hverdagen - men samtidig jobbe mot drømmene dine.

En av de mest oppbrukte unnskyldningene i dagens samfunn er "jeg har ikke tid". Mange føler på hverdagsstresset og at klokken går alt for fort. I tillegg har alt for mange slått seg med ro med en livssituasjon som de ikke er helt tilfreds med. Hvorfor er det slik da? Drømmer er jo for å nås. At ikke flere jobber for å få sin drømmehverdag, er for meg uforståelig. Og jeg vil jo så gjerne se flere og flere komme nærmere sine drømmer og sine mål, det er jo tross alt dette jeg jobber med. Så derfor tenkte jeg å dele litt av mine tips til dere på hvordan du kan innhente litt mer tid i hverdagen, til å følge DINE drømmer og DINE mål. 
 

* HA RUTINER I HVERDAGEN. 
Å ha faste rutiner på faste, hverdagslige ting sparer så utrolig mye med tid og energi. Som for eksempel mathandel. Ta mathandelen EN gang i uken. Lag en plan for alle middager den neste uken, og handle inn maten deretter. Tid, energi og penger spart. Når det kommer til for eksempel husrydding; ta et og et rom om gangen. Da blir du mye fortere ferdig og har plutselig tid til overs. Matpakker, antrekk og vesker/skolesekken kan fint klargjøres på kvelden før. Dere skjønner tegningen? Ting som må gjøres hver dag, eller ihvertfall fast hver uke, ha en fast rutine på det. * BRUK FRITIDEN DIN GODT. 
Jobber du for eksempel fra kl 08-16, ikke bruk hele kvelden på å zappe gjennom tv-kanalene og snike på folk på facebook. Ja, for all del. Utrolig interessant, jeg gjør det selv. Men tenk hvor mye tid du bruker foran pc, mobil, data, nettbrett og tv i løpet av en uke? Hvor mye blir det i løpet av en måned? Et år? UTROLIG MYE. Hadde du brukt 1/3 eller kanskje 2/3 av den tiden til å gjøre små, men nyttige grep som tar deg nærmere din hverdag slik du ønsker den, da hadde du vært utrolig nærme NÅ.  


* PRIORITER DEG SELV MER. 
Det er ikke frekt å si nei til ting en gang i blant. Når sist turte du å si nei til noe som du eeeegentlig ikke hadde så veldig lyst å være med på i utgangspunktet? Det er ikke egoistisk å prioritere eget behov og egne drømmer. 


 

* SE PÅ TIDEN DIN SOM PENGER. 
Da blir du plutselig litt mer forsiktig når det kommer til sløsing av tid. Jeg har blitt mye flinkere til å gi avslag på ting som jeg ikke ønsker å være med på, eller som er unyttig eller unødvendig å bruke tid på. Så lenge det ikke går på bekostning av andres følelser, så kan du absolutt prioritere strengere hva du bruker tiden din på. Om dagene dine er stortsett det samme hver dag ; jobb, hente barna i barnehagen, lage middag, får ungene i seng for å deretter kollapse på sofaen resten av kvelden - da bør du ihvertfall ta grep. Om du stortrives med denne hverdagen, så keep going. Om du er konstant trøtt, sliten og umotivert, do something!

 


* LAG LISTER. 
Handlelister, pakkelister, to do-lister etc. Dette gjør jeg, og fy søren så mye tid og hodebry det sparer meg. Lag i tillegg et ark med dine mål for den kommende måneden, pluss uken som kommer. Da blir det faktisk til at jeg gjør alt jeg har notert, og fy flate for en FEELGOOD. I tillegg skriver jeg dem ned med penn og papir (ikke på pc), og lar arket ligge i stuen. Da ser jeg det hver dag, og jeg følger hele tiden med på hvor mye jeg har krysset av, og hvor mye som gjenstår.  


* SKRIV NED HVA DU ØNSKER DEG. 
Dette er det som har trigget meg mest det siste året. Å skrive ned punkt for punkt med ting jeg ønsker meg. Uansett hva det er. Om det er ting jeg ønsker å kjøpe, plasser jeg vil reise, hvordan jeg ønsker hverdagen min skal være etc. Få med alt. Alt fra de små, men viktige hverdagsgledene, til de store drømmene og ønskene. Skriv så detaljert som mulig. Jo flere punkt, jo bedre. Hvor mye vil du tjene? Hvor mye vil du jobbe? Hvorfor skal du lykkes? Ta en ordentlig brainstorm og skriv DITT DRØMMELIV. 


 

* GJØR DEG SELV BEVISST PÅ HVA DU ØNSKER.
Ja, du vet i hodet ditt at du vil vinne i lotto og trenger ikke å skrive det ned på et papir. Men å vinne i lotto utgjør ikke ditt drømmeliv. Problemene er der enda. De rike har også hverdagsproblemer og har sine ting de sliter med. Fokuset må ikke ligge på det å ha flaks og håpe på et mirakel. Fokuset må ligge på at du skal gjøre endringer i din hverdag, som dag for dag tar deg noen skritt nærmere det livet du ønsker å ha. Uansett om det er å ha 50 000kr i måneden eller om det er å kunne si opp jobben for å reise jorden rundt, eller hva det enn måtte være. Du må jobbe, du må stå for endringene. Alt er mulig. Det har jeg flere eksempler på. Men det kommer selvsagt ikke lett og bare rett opp i hendene våres. Men de som jobber, de jobber overhode ikke forgjeves. * LEGG BORT UNNSKYLDNINGENE. 
"Er så trøtt og sliten, tar det i morgen." . "Har ikke tid". Om du er trøtt og sliten i dag, så må du ta grepene som gjør at du ikke er trøtt og sliten i morgen, uken etter, måneden etter og årene som kommer. Er du sliten med den hverdagen du har nå - jo, altså.. Med null endringer og null forandringer, da er du hakket mer sliten om noen måneder. Å gjøre endringer er vanskelig og tungt. Men husk på at det er i starten det er vanskelig. Trust me, i know. Ofte blir det verre før det blir bedre, men det er så verdt det. Det er verdt å svette litt ekstra, å ofre noen timer på puten helt i startfasen, for å få belønningen senere. 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

#drømmer #mål #business #jobb #karriere #gøy #hjemmekontor #grunder #selvstendig #selvstendignæringsdrivende #vekst #personlig #hverdag #livsstil 

28.08.2017

Gotta love eBay

SAMSUNG CSC

Se så søt denne kjolen er? Skikkelig sånn sukkersøt-ish, og jeg synes den er så fin. Den er for øyeblikket både litt for lang og litt for trang, men jeg klarte å presse den på meg for en kveld på ferie. Forhåpentligvis passer den bedre neste gang? 8-) 

Anyways, dette er et av kuppene mine fra ebay. Jeg har nettopp gjenopptatt min ebay-karriere, etter en god stund pause. Jeg var helt vill på shoppingen derfra for noen år siden, men jeg ga meg til slutt. Det ble for mye bomkjøp og unødvendig dritt, så jeg tok en laaang pause. Men nå er jeg back on track, selv om at det svir i lommeboken. Man blir litt blind, og bestiller ting i hytt og pine. Men det er gøy at det hagler med pakker i postkassen da :-))))

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Om det er interesse for det, så kan jeg lage noen innlegg om mine beste kjøp fra ebay? :-)

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

 

#kjole #antrekk #outfit #ootd #maxi #maxikjole #mote #fashion #ebay #shopping #shoppe #netthandel #nettshopping #klær

27.08.2017

Ikke helt på topp

SAMSUNG CSC

Formen min har vært elendig siden vi kom hjem fra ferie, og halsen har virkelig tatt knekken. En fast rutine jeg har med sår hals, er å drikke varm melk med honning. Før hatet jeg det, for jeg har aldri vært noe glad i honning. Men denne honningen her synes jeg faktisk smaker utrolig godt! Og i tillegg så synes jeg den er utrolig god for kaktus i halsen, så jeg har en liten favoritt her, tror jeg! :-) 

I dag føler jeg meg en del bedre, og det er veldig deilig. Jeg blir så rastløs av å være for dårlig til å orke ting. Misforstå meg rett, jeg kan ligge på sofaen en hel dag og ikke gjøre noe som helst - men ikke når jeg er syk. For da har jeg så mye jeg vil gjøre, så mange ideer osv. Er ikke det typisk? Men vi har ihvertfall fått laget ferdig den nye hodegavlen vår, i disse trege dagene. Den gleder jeg meg til å vise dere  :-) 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Har du noen faste ritualer når du er syk?

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

18.08.2017

Wanties

Siden vi ikke har hatt tid til å dra på shopping her nede enda, så tenkte jeg at jeg kunne dele noen av mine wanties fra nelly i mellomtiden. Klær, sko, pynt og vesker er slikt jeg igrunn aldri får nok av, så det dukker opp stadig nye ting som jeg vil ha hjem i hus. Under ser dere noen av godsakene jeg sikler på nå :-) 

Nå skal vi ut å få i oss litt lunsj, og trakke litt rundt i nærområdet, så jeg runder av her! Håper dere får en fin fredag! :-) 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

#mote #antrekk #klær #kjoler #nelly #wants #vilha #wanties

17.08.2017

All black

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Jeg lo høyt når jeg først gikk gjennom disse bildene her. Jeg vet ikke helt hva som har skjedd, men jeg ser jo ut som tidenes cowboy med måten jeg står på. Halla cowboy-laila! Anyways,det er sjelden jeg går med dongeribukse, så da glimtet jeg en sjelden gang til med å gå all black. Svart er jo alltid safe, spesielt når man ikke er heeelt komfortabel i eget skinn, haha. 


Men fra det ene til det andre, er det noen som forresten har tips til hvor man får kjøpt fine og gode dongeribukser? :-) 

 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

 

#antrekk #black #mote #klær #fashion #outfit #allblack #kleint

 

15.08.2017

En koselig start på uken

I går var jeg på koselig middag og workshop med noen flotte frøkner i teamet. Vi spiste på Olivia, før vi dro videre på en forhandlerworkshop. Det var en veldig koselig start på uken, og jeg synes det er så kjekt å møtes sånn som dette. Prate, spise, kose oss og hente inspirasjon og motivasjon sammen. 

Jeg er glad for at jeg får jobbe med så fine mennesker. Så mange forskjellige personligheter og livssituasjoner, men som byr på seg selv, som er engasjerte og positive - og som er så gode. Det setter jeg stor pris på, og det er nettopp disse tingene som gjør at jeg elsker denne jobben. Samholdet, fellesskapet, de koselige samlingene, møtene og all moroa som vi får oppleve sammen. 

Jeg gleder meg til flere sammenkomster - vi har jo så mye foran oss! :-) 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

Tusen takk for en perfekt start på uken - det gledes til neste gang <3 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

#jobb #karriere #livsstil #glede #vennskap #moro #date #restaurant #kos #moro #gøy #lifestyle #forever #foreverliving #kolleger #frihet #tid

14.08.2017

Er du fornøyd?

Er du fornøyd? Er du der du ønsker å være i livet? Liker du hverdagene dine? Eller er du en av mange som sliter seg ut i ukedagene, og lever for helgene og noen uker med ferie i løpet av året? Om du er blant det sistnevnte, hvorfor? Hvilke endringen hadde måttet til for å forandre på dette? Hva må til for at du skal være fornøyd med egen hverdag og egen situasjon? Om du forestiller deg din nåværende situasjon nå - og i de neste 10-20 årene, hva tenker du da? Hvilken følelse sitter du med? Engasjement, sommerfugler og glede? Eller er det litt uaktuelt? Ta deg tiden til å tenke gjennom disse tingene. 

 

Hva vil du egentlig? Hva ønsker du, og hva drømmer du om? Har du barn som du føler du helst skulle sett litt mer? Har du en hobby som du ikke har god nok tid til? Kanskje det er reiser, større økonomi og en større mestringsfølelse som trigger deg? Det kan være så mangt, men dessverre er alt for få av oss villige til å jobbe for å få den hverdagen vi ønsker og higer etter. Alt for mange går dag inn og dag ut i en tilværelse som de mistrives i - kun fordi de ikke er villig til å gjøre noen forandringer for å få det bedre. Hvorfor? 

 

Jeg var slik selv før. For min del var det frykten som stoppet meg. Livredd for alt som kunne skje. Les - KUNNE SKJE. Hodet og psyken kan være den verste fienden man har - fordi man kan fortsette i det uendelige. Jeg var redd for å ikke få det til. For å mislykkes. Redd for hva andre skulle si og redd for hva andre måtte tenke. Redd for å utfordre meg selv og livredd for forandringer. Så da forholdt jeg meg til det verste alternativet - å gå hver eneste dag i en hverdag som jeg egentlig ikke taklet, ikke trivdes med og ikke hadde det fint i. Fordi jeg var redd. Men hva er bedre? Å våge å ta en sjanse for å få forandringer - eller ødelegge seg selv psykisk? Til slutt gikk det så langt for min del - at det ikke var valgmuligheter lenger. Jeg måtte ty til forandringer, jeg måtte ta grep for egen hverdag, egen helse og egen trivsel. 


 

Og det har så klart vært en helomvending. Ting tar tid, man må ut av komfortsonen og man må utfordre seg selv - men det er jo så uendelig verdt det. Hverdagen min er ikke i nærheten av det den var før, og jeg kjenner på en frihet som jeg aldri trodde jeg skulle ha. I tillegg til en personlig utvikling og en mestringsfølelse som betyr så mye for meg. Som har gitt meg større tro på meg selv, og som nå våger å gi litt mer blaffen i hva andre eventuelt måtte mene og tenke. For andres meninger forandrer ikke helsen min, økonomien min eller livet mitt. Det er jeg som er sjef i eget liv - og da er det jeg som må ta grep. Ingen kan gjøre det for meg. 

 

Man ser stadig folk som klager på at de har for lite tid. For lite tid til barna, for lite tid til å trene, for lite tid til familien, venner, hobbyer - you name it. Det handler ikke om tid, det handler om prioriteringer. For man får som regel tid til alt man vil ha tid til. Man prioriterer tiden der man vil - alt dette ligger i dine hender. Alle har de samme 24 timene i døgnet - men det er opp til deg hva du bruker dem til. Tenk hvor mye du er på sosiale medier i løpet av en dag? Hvor mye du ser på tv, er på laptop'en eller scroller på mobilen? Tenk om du hadde brukt noen av disse minuttene og timene i løpet av en uke - til å jobbe deg litt nærmere målene dine? 5 minutter her og 15 minutter der - det kan utgjøre enormt mye i lengden. Jobben min - som jeg tilbyr til andre - gir en enormt stor frihet og fleksibilitet. Du kan jobbe hjemmefra, du kan jobbe via mobil, via pc - du kan enkelt sagt jobbe hvor du vil, når du vil. Alle hjelpemidlene er tilrettelagt for at du skal kunne lykkes med å bygge egen business, på dine egne premisser. Men det kreves jo så klart arbeid og en god innsats, i likhet med alle andre jobber. Du styrer alt selv, og du har en rekke goder underveis. Veldig mange viser interesse for dette, men tipp hva den mest bruke unnskyldningen er? "Jeg har ikke tid". Faktumet er at om du har lyst på mer tid med familien og barna - da lager du mer tid til til dette. Om du er bestemt på at du vil/må tjene 5000kr mer i måneden, da prioriterer du tid til dette. Om det er viktig for deg med god helse og en sunn kropp - jo, da prioriterer du tid til å gå på trening. You get the picture? Tid er en unnskyldning for å ikke gidde, for å ikke våge, eller for å ville. Og det er helt greit - men ikke vær en av de mange som lurer deg selv. Våg å gå for det du ønsker. Våg å tre litt ut i det skumle og ukjente, for hva er egentlig det verste som kan skje? 


 

Og med dette søker jeg dere - som har tid nok til å sette vekk noen minutter, halvtimer og gjerne noen timer i uken, for å bygge din egen business hjemmefra. Mye kan gjøres via mobil og nett - og hjelpemidler og oppfølging er så klart en selvfølge. Du må være over 18 år (helst over 20), og du må være motivert, målbevisst og engasjert :-)
Om dette virker interessant, send meg gjerne en mail for mer info -> karianne_nesse@hotmail.com 

 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

#jobb #karriere #egensjef #frihet #tid #penger #økonomi #glede #jobbehjemmefra #egensjef #grunder #business 

14.08.2017

Basic

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

 

#antrekk #outfit #highwaist #basic #ootd #mote #bukse #høytlivsbukse #grå #svart 

11.08.2017

Happy friday

SAMSUNG CSC

Ville bare kjapt titte innom og si god helg. Her for vår del blir det fotball, hjemmesysler og sofakos. Det er ordentlig drittvær her på vestlandet i dag, så da blir det en innedag istedenfor! Det er jo koselig, det også! <3 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

08.08.2017

Dagtidsdate

SAMSUNG CSC

Meg og Henrik pangstartet helgen med en aldri så liten formiddagsdate. Det var utrolig koselig å starte dagen med en romantic date, og det er lite som slår skalldyr, prosecco og kosetid med mannebeinet. Jeg klarte ikke å dy meg, og måtte så klart bestille en skalldyrtallerken. Jeg synes sjømat og skalldyr er så vanvittig godt, og jeg kunne spist det omtrent hver dag. Så denne gangen ble det kongekrabbe, reker, kreps, krabbe og blåskjell. Mums!

Vi spise på Fjellskål, og det skal vi absolutt gjøre flere ganger. Dette er første gangen vi har vært her og spist, av den enkle grunnen at vi ikke har visst om restauranten her. Jeg trodde det kun var kjøp og salg av sjømat og skalldyr, og ikke en restaurant også. Så nå har vi oppdaget noe nytt - og mitt nye favorittsted! 
 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Jeg kommer til å leve på dette til neste gang vi drar hit, som forhåpentligvis ikke blir alt for lenge til.
Elsker slike dates, dette er jo noe av det koseligste som finnes! 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

 

#mat #matprat #matglede #date #restaurant #sjømat #skalldyr #kreps #kongekrappe #hverdagsglede #hverdagsluksus #kvalitetstid #kos #kjærester #kjæreste #samboer #kjærlighet #romantisk #romantikk #koselig #prosecco

06.08.2017

Denim dress

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Så sykt behagelig på!

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

 

#antrekk #mote #kjole #denim #outfit #ootd #outfitoftheday #klær #fashion 

03.08.2017

Hytteliv

SAMSUNG CSC

Det har vært stille fra meg noen dager, nettopp fordi vi har kost oss med hytteliv, natur, familie og avslapping. Det trengtes nå, og det var veldig godt med noen dager på fjellet. Vi har vært sammen med familien til Henrik, og det har vært veldig kjekt. Vi har gått lang tur i regnet, spist god mat, spilt spill og rett og slett bare koblet av. Og deilig er det å ha muligheten til å gjøre sånne ting i hverdagen. Jeg er så glad for at jeg har en såpass stor frihet i forhold til jobben min, som gjør disse tingene her til null problem. Jeg kan jo flytte med meg jobben hvor som helst - og da må det så klart utnyttes <3

 

- bildedryss - 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

Nå derimot er vi hjemme igjen - enn så lenge. Det ble et lite pitstop innom hjemme i dag, for å pakke om, før turen går videre til Husnes. I tillegg måtte jeg få unnagjort litt regnskap og andre godsaker som er deilig å få ut av verden. Så en liten tur hjem, før vi drar på tur igjen i morgen tidig. Kofferten er pakket, og vi er klar for en finfin helg hos Camilla, Stephen og Oliver <3 Nå blir det mye etterlengta kos!

 

Takk for noe fine dager <3 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

30.07.2017

Sunday funday

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Hei og god søndag!
I dag har vært en relativt variert dag. Jeg har fått trent, ryddet og vasket hele huset - og best av alt; jeg har enda en gang fått dele et online opplæringswebinar med TTT-teamet. Jeg synes det er utrolig gøy å få lov til å dele mine erfaringer og tips med andre, og samtidig så er det et steg ut av komfortsonen min. Og det er jo sjelden det er noe negativt. Så nå som alt dette er gjort - skal resten av søndagen nytes. I et rent, ryddig og fint hus, endelig. Det har vært nooooe skittent og rotete her en stund nå, så det var godt å endelig få alt på stell igjen! 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Jeg ser forresten nå etter 3 nøkkelpersoner som jeg skal hjelpe opp og frem nå i de neste månedene. Disse 3 personene er 3 stykker som ønsker en ny mulighet, en ny karriere og en større frihet i hverdagen.
Ta kontakt for mer info - karianne_nesse@hotmail.com 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

 

29.07.2017

Saturdayyy

SAMSUNG CSC

Ville bare titte innom og ønske dere en god lørdag :-) 

 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

#antrekk #outfit #ootd #mote #highwaist #lørdag #helg #weekend

 

27.07.2017

Flowerdress

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

Jeg syns offshoulder-moten som er nå, er såååå fin. Jeg skulle gjerne hatt garderoben full av slike kjoler og topper, men jeg trenger å roe ned innkjøpene mine litt nå, hehehe. Garderoben er full - men over halvparten har jeg spist meg ut av, så jeg har mye jeg må komme meg inn i, for å si det sånn..... Denne kjolen har jeg faktisk kjøpt fra Ebay, og jeg synes den er så behagelig og god på. Jeg har tatt opp igjen den gamle shoppingkarrieren min på Ebay i det siste, og det er så gøy når det dukker opp pakker i postkassen titt og ofte. Mye er jo ting jeg aaaaldri hadde hatt behov for, men det er lett å bli revet med! :b 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

#kjole #antrekk #mote #outfit 

25.07.2017

Summervibes

SAMSUNG CSC

Åh, for noen deilige dager vi har hatt etter at vi kom hjem fra tur. Temperaturen har lagt mellom 25-30 grader hele helgen, og det har vært helt fantastisk. Grilling, båtliv, fisking, arbeid ute og utnytting av finværet - er vår helg kort oppsummert. Det er ingenting som slår Seim og Vestlandet når været er så bra som dette. Så jeg er rimelig glad for at vi droppet syden denne sommeren, for vi har hatt noen utrolig fine dager og uker her i Norge. - bildedryss - 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC


Slik ser store deler av vår helg ut. Sosialt, nydelig vær, god mat og mye kos. Og lå dere merke til sjøørret'en, forresten? Den fikk jeg - og tipp om jeg er stolt da?! Haha, små gleder. Jeg har aldri fått sjøørret før, så det var veldig gøy. Den ble lagt rett på grillen etterpå, og det var veldig godt. Jeg er ikke særlig fan av fisk, men når det gjelder fersk ørret og laks - DA liker jeg det! =D 

 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

19.07.2017

Bildedryss - weddingedition vol 2

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

En utrolig fin dag <3 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

18.07.2017

Bildedryss - weddingedition vol 1

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Åh, alle var så fine. Brudeparet ikke minst. Det ble mange tåretørk denne dagen, og det var en utrolig fin dag <3 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

17.07.2017

Den fineste jeg vet!


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Åh, jeg synes disse bildene var så fine. Dette er fra helgens bryllup, og her ser dere antrekkene våres. Jeg var jo en av brudepikene, hvor vi alle hadde denne kjolen. Veldig fin, stilren og elegant. Jeg likte den skikkelig godt. Og når vi snakker om noe jeg liker skikkelig godt - fine mannebeinet mitt. Min bestevenn, kjæreste og den fineste jeg vet! 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

14.07.2017

Like før det braker løs

Ååå, jeg har så sommerfugler i magen. I morgen gifter Astrid og Christian seg, og gleden er stor. Jeg vet jeg kommer til å sprette tårer sikkert litt hele dagen, så jeg er forberedt på å måtte sminke meg flere ganger, haha. Jeg synes det er så gøy å få være brudepike, og jeg gleder meg enormt til å dele denne store dagen med dem. Hurra for kjærligheten, dette blir en helt fantastisk dag. Det er noe helt spesielt å være en del av noe så stort med en av sine nærmeste venner - so happy!

Bildene er tatt av Raymond Lakshol!Hjertelig til lykke med dagen i morgen - vi er så glad i dere <3 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

05.07.2017

Verpesyk?

SAMSUNG CSC

Åh, jeg er så forelsket i Camilla og Stephen sitt fineste nurk. Oliver er allerede en hjerteknuser, det er nesten (merk; nesten) slik at jeg blir verpesyk selv. Jeg syns det er så koselig å bare ligge på sofaen med han, han er så rolig og god. Tenk at han er så liten, uskyldig og god? Ingenting på samvittigheten, ingenting vondt i og bare... er her. Småprater, knirker og observerer. Jeg er helt forelsket, og det er så behagelig å ha han i armene. Jeg må innrømme at babyboblen virker utrolig fin og koselig. Selvsagt er det tungt og slitsomt - men sånn generelt virker det så .... fint. 

Jeg gleder meg til å følge oppveksten. Se han vokse opp, se han forme en personlighet, bli sin egen særegne person, lære ting, finne hobbyer osv. Jeg har fått meg en liten sussebass, og jeg dåner av å se på han! 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC


Verdens fineste og flinkeste mor. Jeg er så stolt av deg, Camilla. Som takler alt så vanvittig bra, som reiser hjem slik at vi får kosemose, som tar ansvar og bare for at du er den du er.

Du er like fin inni som du ser ut utenpå - og jeg er så vanvittig glad i deg! :-) 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

02.07.2017

Late dager

SAMSUNG CSC

Slik så forrige uke ut, kort oppsummert. Soling, avslapping, late dager og kos. Meg og mamma hadde en dag på kaien, for vi måtte nesten teste ut LazyBag'ene som de kjøpte i Thailand. I sikkert 20 minutter så vi ut som to fullstendige idioter der vi prøvde å få luft i de, helt til vi måtte google oss frem til en enklere måte. Det å løpe med dem var visst ikke løsningen, haha. Men vi fikk fylt dem opp til slutt, og da var de digg å ligge i :-) 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC


Denne uken blir det for øvrig mindre daffing. Jeg er så rastløs i kroppen, og har så mye jeg vil få gjort nå. Så nå blir det andre boller enn kun å ligge i solsteiken og jobbe fra mobilen! :-) 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

#sommer #sol #sommerogsol #daffing #soling #familie #feriemodus #kos #sjø #hav #havet #avslapping #hverdagsglede #hverdagsluksus #frihet 

02.07.2017

Beachday

SAMSUNG CSC

Jeg vet ikke helt hva som skjedde, men Vestlandet bydde plutselig på 26-30 grader på fredag, og det måtte jo så klart feires. Vi var en solid gjeng som samlet oss på stranden, og tilbrakte omtrent hele dagen der. På slike dager som dette, priser jeg meg litt ekstra lykkelig for å ha en så fleksibel jobb. Jeg synes synd på alle de som ikke får nytt disse fine dagene her. 

Vi pakket i piknikkurvene, og nøt dagen på fullt ut. Musikk, grillmat, kjeks, chips og brus, mye fine folk, bading, soling og mye kos - som var en rimelig bra start på helgen. Sjelden vi har sydenvibes som det her i Bergen. Det var med andre ord en gjeng som var lettere solbrent som samlet seg til grilling og vinkos senere, haha. Men slik er det når man stod bakerst i køen når pigmentene skulle deles ut............ 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC


Ellers så har vi hatt en veldig sosial helg, hvor vi har vært rundt folk stort sett fra start til slutt. Så nå er det deilig at det kun er trekløveret igjen, slik at vi får ladet opp til en ny uke. Denne uken har vi (....jeg ) mange planer for ting som skal gjøres både i hagen og inne i huset, så det blir mye jobbing. Men gøy er det - jeg elsker å se resultantene som kommer etterhvert. 

Hva har dere brukt helgen til? :-) 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

28.06.2017

Bildedryss del 3 av Summerparty


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Dette var siste del av bildedrysset fra summerparty som jeg hadde på kameraet. Jeg har en drøss med bilder på mobilen også, men det får vi ta senere. 


Tusen takk til Forever, Henrik og de fine kollegene mine for en helt fantastisk helg.

Det gledes til neste gang <3 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

27.06.2017

Days like this

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

No words needed! 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

 

#sommer #sol #sommerogsol #idyll #piknik #kos #kjærester #kjærlighet #klærleik #tur #ferie #vin #sommertider #sommeridyll #sjø #brygge #romantisk 

 

25.06.2017

Bildedryss del 2 av Summerparty

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Stemningen, samholdet og helgen var magisk! 

 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

23.06.2017

Bildedryss del 1 av Summerparty

Her kommer første del av et gigantisk bildedryss fra årets Summerparty på slottet vårt i Gøteborg. For en fantastisk helg vi hadde, og jeg kommer til å leve vanvittig lenge på dette <3 

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

For en fin gjeng. Og for å ikke å snakke om en nydelig plass, nydelig vær og en fantastisk helg.
Er det rart jeg er så glad i jobben min?! 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

20.06.2017

Ullared

SAMSUNG CSC

1 stk fornøyd frøken etter gårsdagens storhandel. Jeg vet ikke hva jeg har kjøpt en gang, men det er ihvertfall alt for mye. At jeg kom til å handle mye unødvendigheter - det visste jeg kom til å skje, men kanskje ikke at det kom til å bli .... så mye. I går var begrensninsproblemene for store, og da ble resultatet full handlevogn, full bobil, to svette sjeler og en lommebok fattige. Ullared har jo så sykt mye å by på, og man har ikke sjanse til å faktisk se alt de har. Vi var der rett over åpningstid i går morges, og allikevel var det allerede mye folk der. På en vanlig mandag - utenfor ferietider. Så det er helt sykt. Og varehuset er jo så stort at det er helt crazy. De har så mye å velge mellom, og man får jo lyst på alt de har. Jeg dro nesten med meg hesteutstyr, fiskestang, verktøykasse og annet stæsj jeg overhode ikke har behov for - kun fordi de var rosa. Så man blir litt smågal, for å si det sånn. Heldigvis ble det ingen fiskestang og hestestæsj i dag, men det ble mye annet. Jeg tenker å vise dere innkjøpene våres når vi kommer hjem. Bobilen er helt full nå, og vi har egentlig ikke oversikt over noe som helst av innkjøp, klær og dill. 

 

Men har dere ikke vært på Ullared før, så må dere faktisk ta turen. Massevis å se på, gjøre, ulike boplasser og ikke minst - lots of shopping. Så Ullared er the place to be, altså! 8-) 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning


 

19.06.2017

En fantastisk helg

Hei dere! 

Vi har hatt en helt fantastisk helg i Gøteborg, jeg er så glad. For det første så har vi vært ekstremt heldige med været, som har bydd på over 20 grader hele helgen, med knallsol og blå himmel. Og været er absolutt ikke det eneste vi har vært heldige med. Vi sjekket inn på hotellet vårt tidlig lørdagsmorgen, som vi er så heldige å få spandert av Forever. I tillegg fikk vi lommepenger til turen også, som ble satt inn på konto før reisen. Det er jo ren luksus, og jeg er så glad for at jeg får dele dette med Henrik. Flinke Beate hadde også kvalifisert seg til turen, så hun tok toget ned for å tilbringe helgen sammen med oss. Og det er jeg så glad for, og jeg er heldig som får jobbe med, bli godt kjent med og ikke minst  - bli glad i så mange fine mennesker! :-)

 

SAMSUNG CSC

 

Vi har kost oss glugg hele helgen, og det har vært et så enormt godt planlagt og organisert event, og Forever overrasker stadig. Temaet for denne gangen var Rio Carnival, og det var sykt mange kule kostymer. Jeg elsker temafester, og jeg synes det er så kult når folk våger å gå all in med antrekkene sine! Vi har jo også selvsagt spist og drukket mye god mat og drikke, og det har egentlig ikke vært en mangel på noe som helst. Vi har vært en god gjeng samlet disse dagene, og det er så mange fine folk jeg får vært med. Jeg har ledd så tårene har trillet, vi har danset non stop og vi har fått påfyll med inspirasjon og motivasjon fra utrolig dyktige mennesker. Tidenes helg har det faktisk vært!

 

Jeg har så masse bilder jeg vil dele med dere, så jeg velger å heller la bildene tale for seg.
Jeg tror ikke det fins noen som ikke blir glad av denne gjengen her!

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
lørdagens outfit på carnivalet. 

Jeg har så mye bilder jeg skal dele, men nå er jeg for trøtt. Meg og Henrik sitter på campingplassen på Ullared nå, for vi valgte å kombinere helgen med en etterlengtet kjærestetur i samme slengen. Så vi har vært så heldige å få lånt oss bobilen til mamma og pappa for uken, og lever livets glade dager som turister i Sverige. Men update og bilder fra både helgen og ferien vår kommer så klart senere, men nå skal denne slitne sjelen til køys! 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

16.06.2017

Varierte arbeidsdager

SAMSUNG CSC

Hurra for fleksibel jobb og variasjon i hverdagen. Starbucks ble dagens arbeidsplass på onsdag, hvor jeg fikk sneket inn både vareleveringer, lunsj og et veldig hyggelig møte med en fin dame. Selv om det er langt utav min komfortsone å dra alene på en slik plass og sitte meg ned, så føles det bra i etterkant. Og hun jeg hadde møte med var også veldig hyggelig og grei, noe som gjorde situasjonen mye mer avslappende! :-) 

 

Jeg kjøpte meg en frappuccino og en chiabatta, og jeg tør ikke engang å tenke på antall kalorier. Men men, det er sjelden jeg er på starbucks, så da måtte jeg godte meg litt ekstra. Det er for øvrig vanvittig deilig å kunne variere dagene slik jeg selv ønsker. Bare tanken på å for eksempel sitte på et kontor en hel arbeidsdag gjør meg ekstremt rastløs. Så det å ha en så fleksibel jobb som man kan ta med seg hvor som helst, er vanvittig deilig!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC


Og når jeg snakker om varierte arbeidsdager - nå blir det litt kosejobbing fra Sverige de neste dagene. Vi har landet i Gøteborg, og blir værende her i noen dager. Først er det duket for årets Summerparty med Forever Living, etterfulgt av en liten kjæreste-roadtrip med Henrik. Så en deilig uke i vente, og jeg fornøyd med å kunne dra butikken med meg! Jeg kunne jo for all del tatt 100% ferie - men jeg er så glad i både jobben og kundene mine, at det klarer jeg faktisk ikke. Men ikke misforstå meg - det nytes fullt ut med utenlandstur og kvalitetstid med både kolleger og Henrik <3 Så jeg har funnet en balanse som jeg elsker! =D 

 

Nå skal jeg nyte fredagen sammen med Henrik, før det braker løs med summerparty i morgen! Det blir nok ikke noe oppdateringer fra meg før på søndag eller mandag - så jeg ville bare ønske dere en god helg nå! :-) 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

 

 

 

06.06.2017

Utdrikningslag vol 2.

Her kommer bildedryss del to av helgens utdrikningslag. En kjempefin dag. Jeg anbefaler forresten virkelig Olden Relax på vestkanten. Vi hadde hele spaet for oss selv i 3 timer, og vi ble godt fulgt opp under hele oppholdet. Der kose vi oss med frukt, prosecco, jacuzzi og musikk. En perfekt start på dagen, og dette kjenner jeg at jeg skal gjøre flere ganger. Så deilig. 

Fotograferingen og bartenderkurset var også veldig bra. Vi fikk styre det meste selv, vi fikk god service og de var utrolig flinke. En utrolig fin dag, og det var jo en helt fantastisk gjeng samlet. Jeg tror vi alle hadde det veldig artig, og jeg gleder meg til å møte alle igjen i bryllupet i Juli. Det blir en magisk dag! :-)


- bildedryss - 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Takk for en kanonbra dag! <3 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

 


 

05.06.2017

Vil du hjelpe meg? :-)

Specsavers har nå en konkurranse gående hvor man kan konkurrere om å bli Årets Brillemodell, hvor man blant annet får være med på et veldedighetsprosjekt i Tanzania. Jeg er jo en brillefant selv, så jeg fant ut at det hadde vært gøy å prøve lykken. Så om dere har lyst å hjelpe meg, så kan dere klikke dere inn HER og stemme på meg! Da hadde denne frøkna blitt utrolig glad! =D

 

 

Bruker du briller selv? :-) 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

05.06.2017

Utdrikningslag

På lørdag var det duket for utdrikningslaget til Astrid. Jeg har vært så stresset for at alt ikke skulle gå etter planen, men fy søren for en fin dag vi hadde. Utrolig nok var vi veldig heldige med været også. Så det ble en fantastisk dag, - med en fantastisk gjeng <3 

Dagen gikk så utrolig fort, og vi skulle gjerne hatt en ekstra dag til, for dette var utrolig gøy. Med spa, photoshoot, bartenderkurs og annet moro, så ble dagen veldig artig! Jeg har masse bilder jeg ønsker å dele med dere, men det må nesten deles opp. Det ble tatt vanvittig mye photos, så jeg tenkte jeg kunne begynne med de som ble tatt hos fotografen! Fotocred til Raymond Lakshol som var dagens fotograf :-) Dere finner han på facebook HER! 
 

Tusen takk for en fantastisk dag, jenter <3
Og tenk at det ikke er lenge igjen til Astrid blir gift! Det gledes!

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

03.06.2017

Oh snapNoen av mine siste snaps. Legg meg gjerne til; kariannenesse :-) 

02.06.2017

Happy fridayyy

SAMSUNG CSC


Juhuu, og happy friday. Jeg har lagt lenge og dradd meg i sengen i dag, og det var veldig deilig. En av fordelene med å jobbe hjemmefra, og det er klart det utnyttes. Dagens planer består av vareleveringer, et lite besøk og avslapping. Søvnen har streiket for fullt den siste tiden, så formen og energien er ikke helt på topp. Så en rolig fredag er helt innafor nå! :-) 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Nå skal dagens vareleveringer pakkes, huset skal ryddes litt og jeg skal kose meg i joggedress 8-) 
Lag dere en fin dag!

 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

 

#antrekk #mote #ootd #outfit #highwaist #selfie #fredag #helg 

 

28.05.2017

Tidenes fredag

SAMSUNG CSC

Åh, for en helg dette har vært. Den ble pangstartet med tidenes fredagskveld i Bergen, sammen med Henrik, Astrid og Christian. Dette er helt oppriktig den beste dagen jeg har hatt på evighet, og det er lenge siden jeg har hatt det så gøy som jeg hadde her. Det er ikke så veldig mange jeg klarer å slappe helt og holdent av med, uten anstrengelser og slikt - men med disse tre her så klarer jeg å senke skuldrene helt og bare ha det kjekt. Så deilig. Og vi hadde det så artig. Det ble mye teit humor, gode drinker og kos - just the way i like it. 

Før vi dro på standup, ble vi sittende på Storm Bar i noen timer først. Der har de så gode drinker, samtidig som man kan sitte ute, bestille mat osv. Her pleier meg og Astrid alltid å gå innom om vi skal ha drinker. Så det er en good spot, med andre ord! Selve standup'en var også veldig bra. Jeg syns spesielt at Sturla Berg-Johansen og konfransieren var vanvittig bra. Veldig gøy å dra på standup, for det er noe jeg ikke har gjort tidligere. Så det blir det nok mer av fremover! :-) 

 

- bildedryss - 


SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Tusen takk for en kveld som virkelig var 10/10! Jeg gleder meg til neste gang <3 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

#bergen #fredag #kos #moro #vennskap #venner #standup #sol #sommer #drinker #storm #hverdag #hverdagsglede #hverdagsluksus 

26.05.2017

Going out


SAMSUNG CSC


Juhuu, det er sol, det er fredag, det er langhelg og det er duket for stand-up. Så dagen blir egentlig ikke stort bedre, tror jeg. Vi skal en liten tur ut i kveld, sammen med et av våres favorittpar, nemlig Astrid og Christian! I dag blir det stand-up og drinks, og det gleder jeg meg veldig til. Denne gangen er det Sturla Berg-Johansen som er hovedgjesten, noe jeg er veldig spent på. Jeg har jo alltid likt han og syns han har et sjarmerende vesen, så jeg tror det blir veldig bra! 

Jeg blir jo så vanvittig påvirket av været, og litt sol gjør meg så glad. Så nå er jeg egentlig bare veldig happy, veldig gira på drinks og skravling - og for en veldig fin kveld!

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Og oh my dog som øyenbryna mine ser ut for tiden. Jeg pleier å farge dem hjemme uten noe problem, men denne gangen var jeg ikke så nøye, gitt. Så nå er de gigantiske, ujevne og .... ja, dere ser jo selv, haha. Men men, bryn er bryn - jeg skal ihvertfall ut i offentligheten allikevel. Og speaking of, så må jeg faktisk  løpe nu!

Nyt fredagen :-) 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

 

#fredag #helg #vennskap #moro #fest #byliv #standup #stand-up #show #gøy #venner #drinker 

22.05.2017

Dinner and drinks

SAMSUNG CSC

Dette har jeg helt glemt å dele med dere. Mamma og pappa har jo begge fylt 50 år i år, så det har jo så klart blitt feiret. Forrige helg ble det dinner and drinks med familien, og det var veldig koselig. God mat, god drikke, fine plasser og fint selskap. 
 
Vi spiste på Matbørsen i Bergen, og jeg tror vi alle var veldig fornøyd med maten. Konseptet her er veldig bra, for man kan bestille mat i fra tre ulike restauranter. Så det er noe for alle her, med andre ord. Biff, burgere, asitaisk mat, fingermat osv - de har litt av alt. Jeg spiste biff og det var veldig godt. I tillegg ble biffen servert på en stekestein, slik at alle som bestilte biff, kunne justere stekegraden selv, ut i fra hvordan man liker den. Så jeg er veldig fornøyd med plassen og vi kommer absolutt til å dra tilbake dit :-) Anbefales, spesielt om dere er en stor gruppe som skal ut å spise i lag! :-) 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC


Gratulerer med vel-overstått 50års dag, mamma og pappa :-) 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

#mat #familie #kos #by #bergen #restaurant #matglede #moro #helg 

 

21.05.2017

Tapas og vin

SAMSUNG CSC


For en koselig kveld vi hadde i går. Jeg inviterte noen av de andre lederne i Hordaland hjem til meg, hvor vi koste oss med tapas, vin og mye skravling. Er det noe alle vi liker, så er det å prate. Sååå det ble med andre ord mye mas og fjas, og det var veldig moro! Veldig koselig å samles slik som dette innimellom, det gjør mye for motivasjonen, samholdet og fellesskapet! :-)

Therese og Annicken overnattet, noe som også var veldig kjekt. Vi spiste god, lang frokost sammen, og det var egentlig en perfekt avslutning på helgen. Veldig koselig å bli enda bedre kjent og bare slappe av, kose oss og ha det artig! 

 
SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

Tusen takk for en fin kveld - jeg gleder meg til neste gang <3 

 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

#mat #interiør #matglede #interiørglede #passin #leder #lederskap #grunder #business #jobb #karriere #moro #business #tapas #matprat #vin #kos #prosecco 

19.05.2017

Bildedryss del 2 - vår 17.maifeiring

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Håper dere også hadde en fin feiring :-) 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

#interiør #borddekke #borddekking #home #hjem #mat #matprat #feiring #nasjonaldag #nasjonaldagen #kjole #antrekk #matglede #sjømat #koldtbord #17mai #mitthjem #hus #husoghjem 

18.05.2017

Bildedryss del 1 - vår 17. mai

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Håper dere også hadde en fin feiring <3 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

 

#17mai #feiring #kos #champagne #mat #matglede #matprat #food #nasjonaldag #nasjonaldagen #kjole #antrekk #familie #kjærester #interiør 

17.05.2017

Gratulerer med dagen!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Håper dere har hatt en fin feiring :-) 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

09.05.2017

Kosefredag

SAMSUNG CSC

På fredag startet jeg dagen med denne fine damen her. Therese gikk fra å være en ukjent, til min upline, og deretter til en god venn. Nå snakker vi sammen ofte i løpet av en uke, og er flinke til å møtes innimellom. Det som også er moro, er at hun kjenner en del av familien på mamma sin side, noe vi ikke visste før vi ble kjent. Så det er ingen tvil om at det er en liten verden :-) 

Men anyways, på fredag hadde vi lunsj og en liten workshop sammen. Vi skulle senere i helgen holde online webinar hvor vi kjørte litt opplæring på våre FIT-pakker, nemlig C9 og F15. Så da fikk vi sneket inn litt soling og catching up samtidig, som alltid er koselig! 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
 

Neste gang vi møtes blir det tapas, vin og bobler sammen med noen andre ledere hjemme hos meg, og det gleder jeg meg veldig til! En perfekt kombo med god mat, god drikke og fint selskap! :-) 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

Om meg

Karianne Nesse

Jeg heter Karianne Nesse, og er 23 år gammel. Bor sammen med kjæresten min, på landet utenfor Bergen. Blogger om hverdagen generelt, oppturer og nedturer, interiør, mat og drikke - og litt til =)

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no