hits

Publisert den 12.10.2018 - Hverdag og livsstil

Endelig

- friyayyy -

Nå er jeg så glad. For nå har endelig Henrik kommet hjem igjen, og det er så godt å ha han i sofakroken igjen. Nå har han vært på reisejobb i 6 uker (foruten om helgene), og det merkes. Men jeg forblir gressenke i en liten stund til, dessverre. Heldigvis er vi flinke å utnytte tiden når han først er hjemme, i det minste. 

 

Jeg har bakt kake for anledningen, så nå blir det ei litta kalorifest av en fredag. Så nå skal vi ha en kosehelg sammen, og bare nyte tiden mest mulig på disse korte dagene.

I går hadde jeg en noe variert dag. Den startet hos legen, før det var videre å være noen timer med tantebarna mine. Fullstendig utslitt etter de to tingene der, så ble det noen timer med middagslur. Det er sprøtt hvor på kanten man er etter noen timer på puten midt på dagen, haha. Jeg våknet opp som et menneske, og hadde en craving ut av en annen verden. Så jeg knasket i meg noe sjokolade som Henrik hadde spart i godteskapet til meg, og da ble det bra! Livet ass. Jeg fikk også en ny type medisin i går, som faktisk gjorde at jeg for første gang på flere år kunne rydde litt effektivt (skal ikke skryte på meg for mye) og ordne i huset - uten å stønne som en skutt hvalross. Så det gjør godt å kunne ha disse i bakhånd til de aller verste dagene som kommer. I tillegg så tror jeg at det blir mer fart på utredningen min nå, som blir veldig godt. 

____________________________

Nå logger jeg av for kvelden og skal kose meg med my hubby. 
Håper dere også har en fin fredag!

Publisert den 19.09.2018 - Hverdag og livsstil

Formiddagshandel

- å starte dagen på ikea - 

Forrige uke fant jeg ut at det var alt for lenge siden sist jeg hadde vært på ikea, så da fikk jeg dratt med meg muttern på en liten handlerunde på formiddagen. Jeg skulle egentlig bare ha noen krukker og noen kommodekurver, men vi endte til slutt opp med full handlekurv allikevel. The power of ikea, for å si det sånn. Jeg husker ikke helt hva jeg dro med meg hjem, men det ble ihvertfall noen martiniglass, enda flere krukker til kjøkkenet, litt nye pynteputer og annet dill. 

Mat på ikea er også alltid et must. Det fristet helt drøyt med kjøttboller, men det var litt i tidligste laget med middag. Men jeg lever for kjøttbollene og sausen på ikea, jeg synes det er sinnsykt godt. Men vi holdt oss i skinnet da, og holdt oss til en enkel lunsj. Det var kalori-inntaket mitt glad for ihvertfall, haha. 

Sånn her ser en sliten shopper ut. Når håret står til alle kanter, man er trøtt i trynet og motivasjonen er på bunn - da vet an at man har gjort en innsats i varehuset, si. Og vi var jo faktisk ikke ferdige her heller. Så det ble noen timer i sengen når jeg kom hjem, før jeg fikk tatt varene på plass. Jeg elsker å få nye ting i hus, og å drive å dille og dalle i hjemmet. Så nå skal litt høstfarger flettes inn i interiøret. Materialistisk glede på høyt nivå :))

Vis flere innlegg