hits

Publisert den 02.10.2018 - Helse og trening

Helt utslått

Nå er vi hjemme igjen etter en vanvittig fin langhelg i London med finfint selskap. Det merkes ekstremt godt på kroppen at man har presset seg mer enn vanlig, for nå er jeg fullstendig utslått. Jeg sov i nesten 17 timer i strekk, og det kjennes ut som jeg kunne ha sovet 17 timer ekstra også. De siste månedene har jeg vært enda dårligere om dagen enn hva jeg pleier å være, og jeg føler jeg er på reservetanken hver eneste dag. Og det føles så sinnsykt tungt og frustrerende å være såpass dårlig hver eneste dag, uten noen form for "hjelpemidler". Så det er veldig kjipt å være som en syk 75 åring når man faktisk kun er 24. 

SAMSUNG CSC

Jeg har vært mye dårlig i London også, og har vært i seng innen 21.30 alle dager utenom en. I tillegg til da en pust i bakken på hotellrommet på dagtid, for å ligge litt flatt ut i sengen for å hvile litt. Så det er trist å føle at man ikke strekker til i det hele tatt. At man ikke kan yte noe særlig i noen settinger, uten at man blir straffet for det etterpå/underveis. Det er så mye jeg har lyst å gjøre og være med på, men som jeg rett og slett ikke har helse til i det hele tatt. Og når jeg presser meg ekstra slik jeg har gjort i helgen, så blir ikke noe annet enn sengen og sofaen mulig i uken i etterkant.

 

 

Sååå med andre ord, så er jeg veldig klar for at denne utredningsprosessen skal gå litt fortere. Denne ventingen er jo så frustrerende. Så av ren nysgjerrighet, er det noen av leserne mine som har ME her inne? Isåfall, del gjerne litt om hvordan din utredning var, hvor lang tid prosessen varte osv =D

 

_________________________

 

Uansett - så har jeg ihvertfall mye gøy å dele fra London.
Sååå følg med fremover, for nå kommer det Londonspam fra alle kanter =D 

 

 

#helse #syk #sykdom #ME #hverdag #tabu #personlig #åpent #ærlig #åpenhet

Publisert den 20.09.2018 - Helse og trening

Topptur

- stille før stormen - 

Dette er fra en av de få finværsdagene vi har hatt denne måneden, før det skikkelige høstværet kom for fullt. Nå som jeg sitter å skriver, er det rimelig grei vind og drittvær ute. Så da er det litt godt å mimre tilbake til denne dagen for litt over en uke siden, hvor det faktisk var 22 grader og knall sol. Mulig dette var den siste fine sommerdagen for i år? 

Dette er fra en fjelltopp som heter Skarsveten, som er like ved der som vi bor. Jeg liker denne toppen her veldig godt, for det er en tur som tar max 40 minutter og opp ned totalt. Så den er kort, men den er såpass bratt i starten at man virkelig får kjørt seg og svettet godt. Så det den er egentlig perfekt, synes jeg. Men sånn som været er meldt fremover, så blir det nok en stund til neste gang det er greie nok forhold til å få seg en fin fjelltur. Jeg er ikke typen som gidder å gå i pissregn, for å si det sånn. gira på å bli slank er jeg ikke, haha. 

Helt off topic, så hadde jeg en veldig fin dag i går. Jeg fikk besøk av fineste Therese, så vi spiste pizza og hadde noen timer med skravling. Sånne dager liker jeg såå godt, og hun er jo i tillegg så snill og god <3 


Henrik kommer også endelig hjem i morgen, og det gleder jeg meg helt vilt til. Nå har jeg savnet han siden søndag, så vi skal kose oss mye før han må dra igjen på slutten av helgen. Så det passer i grunn litt bra med et solid ruskevær ute, for da kan vi kose oss innendørs - uten dårlig samvittighet :-) 

 

#trening #helse #topptur #fjelltur #fjelltopp 

Vis flere innlegg