hits

Publisert den 22.10.2018 - Blogg

Helgens begivenheter

Hvor skal jeg begynne? Det var stille fra meg her inne i går, jeg hadde ikke overskudd til å komme med en update. Men helgen har vært utrolig artig, og jeg har kost meg så mye. Bergen Beauty-messen har rullet og gått hele helgen, og vi har vært med i forbindelse med vårt samarbeid med Bergen Spraytan. Så det var jo veldig koselig. I tillegg så gikk meg og Jenny som "modeller" for Bergen Spraytan, som var så nervepirrende, haha. Men hele prosessen gikk fint da, og det var moro å ha vært med på. 

 

I tillegg til messen på dagtid, var det duket for bankett på kvelden. Så meg og Malin sjekket inn på hotell sammen for anledningen, for å ha det så avslappende som mulig. Og herregud som jeg har fnist og kost meg. Vi vet å kose oss, si. Både i joggebukse og fetthår-looken - men også pyntet og glamet. Og det elsker jeg!

På banketten var det Marna Haugen (komikerfrue) som var konferansier - og fy søren for en flott dame hun er. Så artig, lite selvhøytidelig og bare så .... fin. Et perfekt tilskudd til et fint event, rett og slett. Så her ble det litt bobler, mat og show - før vi samlet en liten gjeng på hotellrommet vårt. Herfra ble det hæla i taket med byen til langt på natt, med noe rølpefaktor, mye dansing, sambuca all over og noen nye kutt og skrubbsår. Så med andre ord; en rimelig artig kveld.

 

Bildedryss kommer i morgen :-)

Publisert den 16.10.2018 - Blogg

Tilbehør til mobilen

Reklame | iDeal of sweden

Jeg regner med de fleste av dere sikkert har sett noen av produktene til iDeal of Sweden. Og ja - de har så sykt mye fint. De har alt vi trenger til telefonen; deksel, mobillommebøker, ladere etc - og alt i mange ulike, lekre design. Så om du er litt diva og kinda extra (like me), så må du faktisk inn å kikke litt. Dere får nå 20% rabatt med bruk av koden "kariannenesse". Nettbutikken finner dere HER!

 

Noe som er ekstra smart, er at iDeal har laget et helt økosystem av kompatible magnetiske produkter som gjør det lettere å bruke telefonen. I tillegg oppdaterer de produktene og sortimentet sitt ganske ofte, slik at de følger trenden etterhvert som den utvikler seg. Og det liker vi jo! =D 

Se så sykt fint. Powerbank, deksel og ladekabel i samme design

Åh, de har så mye fint. Jeg skal snart oppgradere telefonen min, og da skal jeg inn her og snope litt. Så altså; Dere får 20% rabatt med bruk av koden "kariannenesse". Nettbutikken finner dere HER!

 

Vis flere innlegg