hits
10.06.2018

Den siste uken

- lenge siden sist - 

Nå var jeg tilbake etter en halvveis ufrivillig bloggpause. Kamerakabelen min er back on track, så nå er det tilbake til jevnlige oppdateringer her inne. Henrik har vært bortreist på jobb denne uken, så jeg har hatt en forholdsvis rolig uke, med innslag av koselige besøk og dates. Jeg har fått malt ferdig boden, hatt en sushi og prosecco-night med fine Synnøve, har hatt Malin på ei litta fredagsdate, har lagt uante mengder på sofaen og ladet batteriene - og litt annet uinteressante saker. Så en rolig, men fin uke i bunn og grunn! 

- bildedryss - 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Jeg har også fått levert de nye barstolene som jeg har bestilt til kjøkkenet, og jeg gleder meg til å vise dem til dere. Jeg synes de er helt sinnsykt fine, og de passer perfekt inn på kjøkkenet hos oss. Så lekre. 
 

I tillegg har Henrik endelig kommet hjem, som var et gledelig gjensyn. Vi har brukt helgen til litt utendørsjobbing her hjemme, litt jobbing med slåtten på gården hos mamma og pappa, og resten har gått til kos. Åh, det var godt å få han hjem, og nå er det heldigvis noen måneder til neste reisejobb. Jeg blir jo så rastløs når han ikke er her, haha. 
 

Nå skal jeg lage innlegg hvor jeg deler oppskrift på noen supergode og nesten (!) sukkerfrie solskinnsboller. 
Stay tuned! =D

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Om meg

Karianne Nesse

Jeg heter Karianne Nesse, og er 23 år gammel. Bor sammen med kjæresten min, på landet utenfor Bergen. Blogger om hverdagen generelt, oppturer og nedturer, interiør, mat og drikke - og litt til =)

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no