hits
05.06.2018

Siden sist

- long time, no see - 

Nå er det en stund siden jeg oppdaterte siste her inne. I helgen kom Henrik hjem fra en uke på reisejobb, så helgen har gått sammen med han. Vi har kost oss mye alene, og nytt helgen skikkelig. I tillegg er formen min helt rævva, så jeg har ikke hatt noe overskudd til å blogge. All energien min har gått til de tingene som absolutt har måttet bli gjort, samt litt arbeid på gården hjemme hos mamma og pappa. Foruten om det, har jeg vært for det meste sengeliggende. Men over til noe litt mer positivt, så tok jeg en del bilder i helgen, som jeg skal dele her inne så fort Henrik kommer hjem med alle ledningene som kan brukes til kameraet. Han har tatt med seg alle ladekablene som jeg bruker til å overføre bilder med, så foreløpig har jeg ikke så mye spennende å dele. 

SAMSUNG CSC

Før i dag var jeg å tok vaksine nummer to av HPV-vaksinene. Alle jenter som er født etter 1991 får jo denne vaksineringen helt gratis, og jeg anbefaler dere å ta i mot. Det er totalt 3 sprøyter som skal tas, og det er lurt å komme i gang :) 

 

Nå derimot skal jeg pusse tennene, og krype til sengs.
Klokken er jo 21, så denne gamla må lade batteriene litt, haha. 

 

1 Kommentar

frkfrontend

05.06.2018 kl. 21:14
Noen ganger må man prioritere litt, og skjønner bloggen da måtte nedprioriteres! Håper formen din snart blir bedre :)

Skriv en ny kommentar

Om meg

Karianne Nesse

Jeg heter Karianne Nesse, og er 23 år gammel. Bor sammen med kjæresten min, på landet utenfor Bergen. Blogger om hverdagen generelt, oppturer og nedturer, interiør, mat og drikke - og litt til =)

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no