hits
16.05.2018

Fjorårets 17.mai feiring

SAMSUNG CSC

- this time last year - 

I fjor valgte vi å ha en ganske rolig 17.mai feiring hjemme, som faktisk var utrolig deilig. Så det ble en champagnelunsj her, etterfulgt av litt champagne og frukt på verandaen i solen. En avslappet, rolig og behagelig feiring - som var helt innafor. I år blir det derimot andre boller, ettersom vi skal på champagnelunsj i byen, etterfulgt av noen timer i sentrum. Så i år blir det nok litt mer fart og stemning enn i fjor. Greit med litt variasjon - for begge deler er jo veldig fint. 

 

- bildedryss - 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Jeg husker vi var i fullstendig matkoma etter dette, haha. Mamma og pappa var også rimelig fornøyde. Lik på slekta si, schø. I år blir det bunad på meg, nå som jeg endelig har fått den tilpasset igjen. Så selv om at jeg får helt hetta og omtrent angstanfall av dager som dette med så enorme folkemengder og press - så gleder jeg meg faktisk til å se alle smilende folkene som har pyntet seg opp i alt i fra festdrakter, bunader og fine dresser. Det er noe med stemningen denne dagen, selv om det fort kan bli litt for mye for en stressa sjel, haha. Men heldigvis har jeg jo min fine trygghet, Henrik, ved min side hele dagen, så det beroliger litt ihvertfall. Så jeg har troen på at det blir en fin dag - i fint selskap! =D 

Hvordan skal dere feire i morgen? 

1 Kommentar

Jessica

16.05.2018 kl. 15:53
Önskar att Sverige kunde fira sin nationaldag som ni firar eran, ser så mysigt ut☺️

Skriv en ny kommentar

Om meg

Karianne Nesse

Jeg heter Karianne Nesse, og er 23 år gammel. Bor sammen med kjæresten min, på landet utenfor Bergen. Blogger om hverdagen generelt, oppturer og nedturer, interiør, mat og drikke - og litt til =)

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no