hits
02.05.2018

Fargerik fiskemiddag

SAMSUNG CSC'

Vi spiser alt for lite fisk her i hus, så det prøver vi å få gjort noe med nå. Her om dagen hadde vi fylt rødspette med ost, brokkoli og gulrot, og det var overraskende godt. Som tilbehør hadde vi søtpotetpurè og salat. Det ble en fargerik, sunn, enkel og god middag. 

Jeg synes at søtpotet passer perfekt til både kjøtt og fisk, og det er jo så godt. Og sykt enkelt å lage purè av. For å ikke tilsette noe annet (som for eksempel smør, fløte etc), så pleier jeg bare å skrelle poteten, dele den opp i terninger og koke dem møre. Deretter siler jeg av vannet og kjører stavmikseren gjennom, og krydrer med chili, hvitløk og pepper. Så godt, og veldig enkelt. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Fyllet var sykt godt, og utsiden var crispyyy. 

SAMSUNG CSC

Rødspetten er fra Findus, og de har mye godt utvalg av litt mer enn "bare" en fiskefilet, om du ikke er så gira på det. Både Coop og Spar kjører ofte tilbud på disse pakkene, så da får du en god middag - til en billig penge :)

 

 

#tips #middag #oppskrift #fisk #fiskemiddag #sunt #godt #suntoggodt #helse #kosthold #mat #matprat #matglede #nam #hjemmelagetmat #hjemmelaget 

 

1 Kommentar

Kristine

02.05.2018 kl. 20:26
Å, så deilikat :)

Skriv en ny kommentar

Om meg

Karianne Nesse

Jeg heter Karianne Nesse, og er 23 år gammel. Bor sammen med kjæresten min, på landet utenfor Bergen. Blogger om hverdagen generelt, oppturer og nedturer, interiør, mat og drikke - og litt til =)

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no