hits

Publisert den 25.03.2018 - Interiør

DIY - påskepynt

 

SAMSUNG CSC

Pleier dere å pynte mye til påsken? 

Jeg personlig har ikke noe behov for det, men i år fikk jeg lyst å pynte litt ihvertfall. Ikke mye da, for jeg er litt kresen, haha. 
Jeg ville ha en enkel pynt, så da kjøpte jeg trollhassel, noen små pynteegg fra søstrene grene, og så har jeg prøvd å pynte noen egg selv. Mitt lille hobbyverksted (og resultatet) så ut som et barneskoleprosjekt, haha. Så til neste gang må jeg smøre meg med mer tålmodighet, og kanskje legge sjelen mitt litt mer i det. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Haha, se disse da? Not my finest work, for å si det sånn 8-) 

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Jeg blåste tom noen vanlige egg, kjøpte hobbylim og glitter, og satte i gang. Jeg skulle hatt enda flere egg å hengt opp for å få det finere, men det gikk tomt for både egg og tålmodighet. Men det får være nok påskepynt for i år - så blir det kanskje litt bedre til neste år :) 

 

Pleier dere å pynte til påsken?

 

 

#interiør #interiørglede #diy #gjørdetselv #påske #påskepynt #dekor #dekorasjon #trollhassel #stue #stil #design #mitthjem #hus #hjem #husoghjem 

3 kommentarer

frkfrontend

25.03.2018 kl. 15:51
Jeg syns det ble veldig kult! Det som er gøy med selvlaget pynt er jo at de blir så personlig og stilig!

Victoria Larsen

25.03.2018 kl. 19:42
Sååå nydelige!! Kjempe flink og kreativ du er :-)) god søndag!

Kaffeslabb - vinn skjønnhetsprodukter og header

27.03.2018 kl. 00:04
Selvlaget pynt som ikke er «perfekt» er jo en del av sjarmen! Har ikke pyntet til påske etter at jeg flyttet ut, men regner med at jeg kommer til å starte med det til neste år :-)

Skriv en ny kommentar