hits
25.03.2018

DIY - påskepynt

 

SAMSUNG CSC

Pleier dere å pynte mye til påsken? 

Jeg personlig har ikke noe behov for det, men i år fikk jeg lyst å pynte litt ihvertfall. Ikke mye da, for jeg er litt kresen, haha. 
Jeg ville ha en enkel pynt, så da kjøpte jeg trollhassel, noen små pynteegg fra søstrene grene, og så har jeg prøvd å pynte noen egg selv. Mitt lille hobbyverksted (og resultatet) så ut som et barneskoleprosjekt, haha. Så til neste gang må jeg smøre meg med mer tålmodighet, og kanskje legge sjelen mitt litt mer i det. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Haha, se disse da? Not my finest work, for å si det sånn 8-) 

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Jeg blåste tom noen vanlige egg, kjøpte hobbylim og glitter, og satte i gang. Jeg skulle hatt enda flere egg å hengt opp for å få det finere, men det gikk tomt for både egg og tålmodighet. Men det får være nok påskepynt for i år - så blir det kanskje litt bedre til neste år :) 

 

Pleier dere å pynte til påsken?

 

 

#interiør #interiørglede #diy #gjørdetselv #påske #påskepynt #dekor #dekorasjon #trollhassel #stue #stil #design #mitthjem #hus #hjem #husoghjem 

3 Kommentarer

frkfrontend

25.03.2018 kl. 15:51
Jeg syns det ble veldig kult! Det som er gøy med selvlaget pynt er jo at de blir så personlig og stilig!

Victoria Larsen

25.03.2018 kl. 19:42
Sååå nydelige!! Kjempe flink og kreativ du er :-)) god søndag!
Selvlaget pynt som ikke er «perfekt» er jo en del av sjarmen! Har ikke pyntet til påske etter at jeg flyttet ut, men regner med at jeg kommer til å starte med det til neste år :-)

Skriv en ny kommentar

Om meg

Karianne Nesse

Jeg heter Karianne Nesse, og er 23 år gammel. Bor sammen med kjæresten min, på landet utenfor Bergen. Blogger om hverdagen generelt, oppturer og nedturer, interiør, mat og drikke - og litt til =)

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no