hits

Behind the scenes

  • 13.02.2018 - 11:07

Sånn her ser det som regel alltid ut når jeg skal ta bilder. Denne linselusen sniker seg inn på omtrent alle bilder, og jeg får faktisk ikke gjort noe i fred. Hun har i tillegg en slags guilty pleasure av å stå under juletreet, tepper, klær, toppene mine i garderoben etc - så jeg får jo aldri tatt et eneste interiørbilde uten at hun står med noe hengende over seg i bakgrunnen, haha. 

 

Men se på hun da?! Det går jo ikke an å være langvarig sint på hun heller, så det er jo ikke rart hun er bortskjemt. Hun spiller mye på et fint blikk og litt kos, så slipper hun unna med en god del. Nå har vi forresten klipt hun, og hun ser ikke ut i måneskinn en gang. Stakkars hund, hun ser omtrent mishandlet ut. De fine, lange ørene hennes er helt borte, og hun ser konstant forvirret og malplassert ut. Offa, vi får håpe det vokser fort ut igjen, haha. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

... og dette her - med en gang jeg snur meg. 

Victoria Larsen

13.02.2018 kl.15:36

Åh, så herlige bilder!
kariannenesse

VelkommenVelkommen til min blogg. Jeg er 21 år gammel, bor utenfor Bergen og er leder under paraplyen Forever Living. Kommer i hovedsak til å dele om min hverdag, min jobb, mine ups n'downs osv! Kontakt; karianne_nesse@hotmail.com

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign