hits

Publisert den 02.01.2018 - Hverdag og livsstil

Ting jeg vil gjøre i 2018

 ♠  Reise - ja, det er vel noe vi alle vil. Kjenner jeg meg selv rett, så blir det nok en tur til Polen. Foruten om det, så kunne jeg tenke meg en tur til varmere strøk, en tur på summerparty i Gøteborg og kanskje en annen weekendtur utenfor Norges grenser? :-)

SAMSUNG CSC

 

 ♠   Ta flere weekendturer innenlands - da tenker jeg på å utforske Norge litt mer, ta flere hotellovernattinger, kjæresteturer, venninneturer og småturer i vårt fine land. 

 

 ♠  Stelle i stand middager, spillkvelder og småfester - jeg elsker å stelle i stand, pynte og dandere, så jeg vil helt klart bli flinkere til å arrangere små-samlinger her hjemme. Det er jo så koselig!

 

 ♠  Ha romantisk hotellweekend med Stinemor - det har vi snakket lenge om, og jeg gleder meg veldig til dette. Jeg er klar for å fnise, drikke prosecco, bli snik-filmet og kose meg glugg med henne. 


 ♠  Legge mer tid, energi og sjel i bloggen og interiør-profilen min - ja, her trenger jeg vel ikke å si mer, enn at det er et stort forbedringspotensiale? 
 

 ♠  Jobbe mer i huset - jeg vil pusse opp og innrede stuen i andre etasje. I tillegg vil jeg legge nye gulv i hele toppetasjen. Kanskje det også blir et nytt bad i førsteetasje? Time will show :)

SAMSUNG CSC

 

 ♠  Jobbe mer i hagen - vi vil ferdigstille boden, bygge terrasser rundt om på tomten, og generelt bygge opp et fint uteområde. Her har vi mye potensiale til å få det koselig. 

 

 ♠  Være i mer aktivitet - tja, hva skal man si? Når klærne er for trange, selvtilliten er på bunn og magen er for stor - så er dette et obligatorisk punkt å ha med. 

SAMSUNG CSC

 

Hvilke planer har du for dette året? 

 

 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

3 kommentarer

02.01.2018 kl. 17:06
Så mange gøye ting. Kunne godt tenke meg og gjort mye av det samme:-) oppussing er noe som står på min plan. Ønsker Alt vel for 2018:-)

Victoria Larsen

02.01.2018 kl. 17:40
Mye kjekt du ønsker å gjøre! Håper du får mye gjennomført :-D

Stine Moen

05.01.2018 kl. 00:45
Jeg gleder meg stort til vår romantiske hotellweekend😍🙏🏼 Og til alt annet gøy med deg👌🏼👌🏼👌🏼

Skriv en ny kommentar