hits

Publisert den 29.12.2017 - Interiør

Gjør et kupp på romjulssalget

SAMSUNG CSC

Hei dere!

Tipp hvem som sleit seg ut av huset i går - for å dra på shopping? Mye av dette salg-hysteriet er ofte oppskrytt, og mange av butikkene glimter til med hele 20% - 30% på en liten knippe varer - og kaller det for tidenes romjulssalg. Det er slikt som jeg synes er så kjedelig, for dette er deals som man kan få i løpet av hele året, og ikke kun på det som er av rester i butikkene nå. Men hovedgrunnen til at vi dro på handling i går, er fordi det er ihvertfall èn butikk som har et solid romjulssalg nå - og det er Skeidar. De har 70% (!) på alle julevarer, og gjett om det varmet mitt overbegeistrede julehjerte? 

Jeg fylte to vogner, gikk i kassen (ille nervøs) og skulle betale. For et helt nytt juletre med lys, dekketallerkener, en drøss med julepynt og julekuler +++, betalte jeg 1100kr. Og originalprisen hadde kommet på over 4000kr.
Det kaller jeg et kupp 8-) 

 

Vi var også innom et par andre butikker, hvor jeg kjøpte et undervannskamera (små barn, store gleder?), noen gensere, litt nips og annen julepynt. Den trofaste Yarisen min var helt stappfull når vi dro hjem - og vi var to slitne sjeler som satt fremme. Nå blir det en stund til neste storshopping, for å så det sånn. Men nå gleder jeg meg veldig til å pynte til jul neste år (jeg vet jeg er helt gal), for nå har jeg mye ny, fin pynt. Men det gjenstår å se om det er plass til alt i bodene rundt om, for de er allerede rimelig full fra før .........

 

 

- gårsdagens fangst - 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

Anbefaler å ta turen innom Skeidar nå før nyttår. Omtrent hele butikken var på salg, og de har så utrolig mye fint. Og ikke minst at det er ekstremt mye å spare når det gjelder julepynt og julevarer. Men nå skal jeg sette igang rydding av boden, slik at jeg får plass til all den gamle og nye pynten. 

HAPPY SHOPPING :)

 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

Skriv en ny kommentar