hits
12.12.2017

Inspo


alle bildene er lånt fra pinterest

 

Her kommer litt inspirasjon - pepperkakehus edition. Jeg skulle ønske jeg hadde tålmodighet (...og kreativitet) til å lage fine pepperkakehus. Jeg synes det er så vanvittig fint, og det er samtidig noe utrolig koselig ved det. 
Bare se så fine disse over er? 

 

Det blir ikke noe pepperkakehus-laging på meg i år. Jeg kjenner allerede nå ved å kun se på disse husene her - at jeg hadde gått fort tom for tålmodighet før jeg hadde begynt med pyntingen. Så jeg tenker at jeg skal bruke et helt år til å psyke meg opp til huslaging neste år. Kanskje jeg er litt mindre perfeksjonist til dess, og kan godta et hus som ikke ser ut som en 10/10? 

#forbedringspotensiale 

 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

 

#jul #julekos #kos #julestemning #tradisjon #bake #baking #pepperkake #pepperkakehus #inspirasjon #inspo #dekor #dekorasjon #vakkert #kunst #tålmodighet #interiør #interiørglede #interiørdekor #interiørdekorasjon 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Om meg

Karianne Nesse

Jeg heter Karianne Nesse, og er 23 år gammel. Bor sammen med kjæresten min, på landet utenfor Bergen. Blogger om hverdagen generelt, oppturer og nedturer, interiør, mat og drikke - og litt til =)

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no