hits

Publisert den 11.12.2017 - Interiør

Julestemning

SAMSUNG CSC

Nå har jeg skikkelig julestemning. Det har lavet ned med snø her, og den har endelig fått tid til å legge seg. Så nå er det hvitt ute - og jeg elsker det. Julestemningen er her for fullt, og jeg nyter det så lenge det varer. Det er jo ikke noe overraskelse at snøen snart regner vekk igjen, for det er jo tross alt vestlandet vi bor på. Så det må utnyttes når det først skjer. 
 

Så nå mens the christmasspirit først er her, så tenkte jeg at jeg skal bake resten av årets julekaker i morgen. Henrik jobber ettermiddag denne uken, så da kan jeg styre på med bakingen i fred - og jeg kan høre på julemusikk til den store gullmedaljen. Det er litt forskjell på entusiasmen her i hus, når det kommer til sånt, haha. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Sånn her ser forresten juletreet vårt ut i år. Vi skulle egentlig kjøpe et nytt i år, men så var jeg jo usannsynlig tidlig ute med å pynte til jul dette året........... Ivrig sjel, si. Så det får bli et nytt, litt større og fyldigere tre til neste år. Det minker også på julekuler fra treet fra dag til dag, fordi Akira river ned pynt. Hun har en merkelig glede av å bare stå inn under treet, så da ruller det kuler av hit og dit. Rare barn, rare gleder? 

 

Har du pyntet juletreet? 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

 

#jul #julestemning #juletre #julepynt #kos #interiør #pynt #hus #husoghjem #vårthus #vårthjem #julekos #stemning #tradisjon #stue #spisestue 

Én kommentar

Victoria Larsen

11.12.2017 kl. 20:40
Åh, så utrolig koselig! Gleder meg til vi får opp juletreet også :-D

Skriv en ny kommentar