hits

Publisert den 20.10.2017 - Interiør

Enkel høstpynt med lyng

 


Det trenger verken å være dyrt eller avansert å pynte til litt høststemning innendørs og utendørs. Jeg liker lettvinte, enkle løsninger - men som gir fint resultat. Derav er jeg glad i lyng, for det kan sette ganske grei stemning og koselig preg med bare en liten potte eller to. Jeg elsker å sitte på instagram, pinterest og weheartit for å se på inspirasjon som dette. Det finnes så utrolig mange flinke, kreative og dyktige sjeler der ute, og det er så moro å hente litt tips fra andre. 

 


Lyngen er perfekt til å dekorere med nå, i månedene før julepynten skal på plass. Man får laget den koselige høststemningen, uten å måtte totalt endre huset, puter, gardiner etc. For høstpynten (for min del), ryker ut igjen når julen nærmer seg. For da skal aaaaall den fine julepynten frem. Jeg elsker jo julen, og vil ta julepynten frem NÅ. Men så gal kan jeg ikke være, Henrik hadde jo gått på veggen. Så da blir det litt nedtonet høstpryd nå - frem til jeg kan go crazy med julepynten snart. 

 


alle bildene er lånt fra pinterest

 

Pynter du også etter de ulike årstidene?

 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

#interiør #dekor #dekorasjon #lyng #pynt #høst #høstpynt #innerom #uterom #hage #entre #husoghjem #interiørglede #diy #gjørdetselv 

3 kommentarer

Guro

20.10.2017 kl. 16:33
Synes lyng er veldig vakkert, men kunne nok vært flinkere til å pynte til de ulike årstidene :)

Cecilie kristiansen

20.10.2017 kl. 16:39
Så utrolig nyyyydelig <3

Victoria Larsen

20.10.2017 kl. 17:22
Utrolig flott!! Virkelig noe jeg selv vil ha :-)

Skriv en ny kommentar