hits
12.10.2017

Teamsamling

Forrige uke arrangerte vi ledere på Bergen en etterlengtet teamsamling her i nærområdet for oss. De fleste eventene skjer i Oslo, så det blir mye reising og overnatting borte. Så derfor var det gøy å kunne arrangere ett her på Vestlandet også. 
 

Før samlingen møttes jeg og Annicken for å catche opp litt. Vi storkoste oss med tapas og mye (...veldig mye) skravling, før det var videre for å lage klart lokalet. Åh, vi klaffer så bra, og vi forstår hverandre utrolig godt. Jeg kjenner meg mye igjen i Annicken, og jeg tror hun ser litt av seg selv i meg også. Så vi koser oss mye i lag, med mye tull og uten filter. 


Samlingen bestod av opplæring, deling av tips og erfaringer og fellesskap. Det var gøy å få ha en forelesning der jeg delte noen av mine tips og måter å jobbe på også, og det gjør alltid godt i etterkant å ha bevegd seg et stykke utenfor komfortsonen. 
Det er utrolig gøy og givende å samles slik som dette. Det utgjør ekstremt mye for motivasjonen og inspirasjonen, og det er så kjekt med fellesskapet, samholdet og entusiasmen. Man er absolutt ikke etterlatt alene og for seg selv, selv om man jobber hjemmefra. Vi er flinke til å samles, samarbeide, kose oss og finne på ting sammen. Og det elsker jeg <3 

- bildedryss - 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Tusen takk for en fin samling, damer! Og tusen takk til fine Eva som fløy til Bergen for å dele sine tips med oss! 
Jeg gleder meg til neste gang!

 

 

 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

 

#jobb #karriere #business #moro #frihet #økonomi #passion #glede #jobbglede #arbeid #network #nettverk #fellesskap #trivsel #samhold #kollega #team #drømmejobben #penger #grunder #firma 

1 Kommentar

Victoria Larsen

12.10.2017 kl. 17:49
Så hyggelig!! Goood mat :-)

Skriv en ny kommentar

Om meg

Karianne Nesse

Jeg heter Karianne Nesse, og er 23 år gammel. Bor sammen med kjæresten min, på landet utenfor Bergen. Blogger om hverdagen generelt, oppturer og nedturer, interiør, mat og drikke - og litt til =)

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no