hits
13.09.2017

Et lite breakdown

Hva er vel hverdagen uten noen mental breakdowns? Nei, altsååå. Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne, hva jeg skal skrive, eller hvor jeg vil med dette. Lufte hodet litt og lette litt på trykket, regner jeg med? Men det har vært en slik periode - igjen. En slik periode hvor jeg føler meg tom, utmattet, nedbrutt og.... som ingenting. Følelsen av å ikke føle seg bra nok, er så vanvittig vond. En sånn periode er det nå. Der jeg heller vil gjemme meg fra alt og alle, og være alene. Uten å måtte tenke, uten å måtte "være noe" og bare ... isolere meg helt. Så det har vært noen halv-kjipe uker i det siste, men den ordentlige knekken har ikke kommet før nå de siste dagene. Jeg visste den kom, det er slik man lærer å kjenne på etterhvert. Så nå går jeg egentlig bare rundt her som en zombie. Som egentlig har gitt litt opp, men som samtidig prøver å se det positive i ting, og prøver å glede meg til ting som skjer fremover. Og når vi snakker om ting som skjer fremover... Så har jeg bursdag på fredag, som jeg også kjenner jeg får en klump i magen av. Jeg gruer meg, uten at jeg vet hvorfor. Jeg vet ikke hvorfor jeg ikke kan glede meg til dette - og la dette være "min" dag. Kanskje jeg ikke fortjener det? Det er mest her det ligger. 


 

Denne evige, indre kampen med meg selv, tapper så mye. Den ødelegger så mye. Det stjeler energi, livsglede, motivasjon og håp for tiden fremover. Den tar knekken, helt enkelt. Jeg er min verste fiende. I perioder som disse, så ser jeg ingen av mine gode kvaliteter. Jeg liker ikke meg selv i det hele tatt, og sliter med å trekke frem noe positivt. Heldigvis er det ikke alltid slik, men når ting stormer som verst, er det veldig tungt. Det er tung å gå rundt og nærmest hate seg selv i perioder, og gå med en konstant skyldfølelse. En tanke som svirrer om og om igjen, er at om JEG misliker meg selv så mye - hva gjør andre da? Det er noe jeg ikke orker tanken på. 

 

 

 

Jeg håper jeg klarer å senke skuldrene i forhold til meg selv, med tiden.
At jeg til slutt kan godta meg selv slik jeg er - og innse at jeg kanskje er god nok allikevel? 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Om meg

Karianne Nesse

Jeg heter Karianne Nesse, og er 23 år gammel. Bor sammen med kjæresten min, på landet utenfor Bergen. Blogger om hverdagen generelt, oppturer og nedturer, interiør, mat og drikke - og litt til =)

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no