hits
10.08.2017

Hvorfor valgte jeg Forever Living?

Jeg kom over dette innlegget som jeg skrev for ca 1 år siden, som jeg vil reposte. Jeg står enda for hvert eneste ord - og er fortsatt like glad i jobben min <3 

 

Hvorfor Forever Living? Jeg hadde verken hørt om Forever eller prøvd noen av produktene når jeg selv valgte å bli forhandler. Så hvorfor ville jeg bli forhandler da, tenker du kanskje? Jeg hadde en godt betalt jobb med MYE fri, men allikevel valgte jeg å bli forhandler i et foretak som jeg visste overhode nada om. Dette var fordi jeg var så langt nede psykisk. Desperat i jakten på noe som kunne bidra til en bedre hverdag for min del. Jeg så et innlegg om Forever og muligheten til så fint som det stod "å tjene litt ekstra i måneden", og fikk sett en kort videopresentasjon. Til tross for at jeg syns hele konseptet virket aaalt for godt til å være sant, så valgte jeg å gi det en sjanse. Det var jo ikke akkurat som om at jeg hadde noe å tape. Jeg var allerede på bunn uansett, så jeg kastet meg ut i det.
 

Og den beslutningen der - at jeg fant ut at jeg for en gangs skyld skulle kaste meg ut i noe - det er det som har fått meg hit jeg er i dag. Med et eget foretak, selvstendig næringsdrivende som 21 åring og jobber hjemmefra - og elsker hva jeg gjør. Så nei, man må ikke alltid være forberedt og ha all verdens kunnskap før man starter. Her i forever er det tilrettelagt så godt som mulig for å gi oss som er forhandlere de beste verktøyene og hjelpemidlene for at vi skal kunne lykkes, og oppnå de målene og drømmene som vi har. Uansett om det er å tjene 5000kr ekstra i måneden, eller det å bygge en helt ny karriere og leve av dette. Alt er mulig, men du må ha troen og du må være villig til å legge ned en innsats. Alle starter likt. Alle har de samme hjelpemidlene og alle har samme sjanse. Bakgrunn, erfaring, alder og kvalifikasjoner har ingenting å si, - og dette er en stilling som ingen kan ta fra deg.

Det har ikke alltid vært lett. Det har ikke kommet gratis, og jeg har vært ufattelig frustrert og oppgitt til tider, men er det ikke slik med alt? Det som er verdt å ha ,- det kommer ikke gratis. Men har det vært verdt det? Absolutt. Med mine personlige utfordringer i hverdagen, har det blitt så uendelig mye lettere å fungere så optimalt som mulig, nå som jeg jobber hjemmefra og styrer alt selv. Kjenner jeg at "i dag er en av de dårlige dagene", jo, da jobber jeg fra sengen og trives med det. For jeg får bidratt, jeg får utrettet noe og jeg GJØR noe, selv om jeg ikke orker å tre over dørstokken og møte en drøss med mennesker. Og har jeg en god dag, er klar for litt utfordringer og vil ut av huset? Jo, da jobber jeg fra en cafe, tar en lunsj med noen fra teamet eller hva det måtte være. JEG bestemmer, jeg styrer MIN hverdag og jeg jobber for at både jeg, kundene mine og de i teamet mitt skal få en bedre hverdag. Det er DET som betyr noe for meg, og jeg setter så uendelig stor pris på Forever.
 

Forever har gitt meg så mye! Mange nye, fantastiske venner og kolleger. En drøss med opplevelser, reiser og nye erfaringer. Å få stå på scenen foran 3500 mennesker og bli applaudert og anerkjent for jobben JEG har gjort. Å få en helt enorm personlig utvikling, å få bygge mitt eget firma, bygge min fremtid og min økonomi. Å bli en del av et fantastisk fellesskap hvor man støtter, motiverer og inspirerer hverandre. Friheten til å styre ikke bare feriene og helgene mine - men HVER dag selv. Fra morgen til kveld. Å få holde live foredrag for andre mennesker, i håp om å bidra til noe positivt og hjelpe andre også. Pluss så mye mer. Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg elsker jobben min og utviklingen som har vært de siste 1 1/2 årene.
 

Så det jeg vil frem til.... Våg å ta en sjanse. Våg å gjør noe du ikke har gjort før. Veien blir til mens du går, stol på deg selv og jobb for DINE drømmer og DINE mål. Gjør noe du liker, omgås folk du liker og bygg et liv som du elsker!

Ønsker du å jobbe hjemmefra? Kanskje det er noen ekstra tusenlapper i måneden du ønsker? En heltidsinntekt? Eller kanskje du bare ønsker å få litt ekstra anerkjennelse og være en del av et fellesskap? 
Jeg hjelper deg gjerne - karianne_nesse@hotmail.com 

#drømmer #mål #karriere #personlig #hverdag #glede #jobb #selvstendig #frihet #fri #hjemmekontor #grunder #egensjef #tilhørighet #psyke #mentalhelse #helse #velvære #moro #kolleger #personligutvikling #utvikling 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Om meg

Karianne Nesse

Jeg heter Karianne Nesse, og er 23 år gammel. Bor sammen med kjæresten min, på landet utenfor Bergen. Blogger om hverdagen generelt, oppturer og nedturer, interiør, mat og drikke - og litt til =)

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no