hits
08.08.2017

Dagtidsdate

SAMSUNG CSC

Meg og Henrik pangstartet helgen med en aldri så liten formiddagsdate. Det var utrolig koselig å starte dagen med en romantic date, og det er lite som slår skalldyr, prosecco og kosetid med mannebeinet. Jeg klarte ikke å dy meg, og måtte så klart bestille en skalldyrtallerken. Jeg synes sjømat og skalldyr er så vanvittig godt, og jeg kunne spist det omtrent hver dag. Så denne gangen ble det kongekrabbe, reker, kreps, krabbe og blåskjell. Mums!

Vi spise på Fjellskål, og det skal vi absolutt gjøre flere ganger. Dette er første gangen vi har vært her og spist, av den enkle grunnen at vi ikke har visst om restauranten her. Jeg trodde det kun var kjøp og salg av sjømat og skalldyr, og ikke en restaurant også. Så nå har vi oppdaget noe nytt - og mitt nye favorittsted! 
 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Jeg kommer til å leve på dette til neste gang vi drar hit, som forhåpentligvis ikke blir alt for lenge til.
Elsker slike dates, dette er jo noe av det koseligste som finnes! 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

 

#mat #matprat #matglede #date #restaurant #sjømat #skalldyr #kreps #kongekrappe #hverdagsglede #hverdagsluksus #kvalitetstid #kos #kjærester #kjæreste #samboer #kjærlighet #romantisk #romantikk #koselig #prosecco

2 Kommentarer

Pernille

08.08.2017 kl. 17:47
Det så veldig godt ut, og fine bilder :)

08.08.2017 kl. 19:31
Dere vet å kose dere sammen 💕💕

Skriv en ny kommentar

Om meg

Karianne Nesse

Jeg heter Karianne Nesse, og er 23 år gammel. Bor sammen med kjæresten min, på landet utenfor Bergen. Blogger om hverdagen generelt, oppturer og nedturer, interiør, mat og drikke - og litt til =)

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no