hits
15.06.2017

På hjul

SAMSUNG CSC

Juhuu, nå er vi offisielt avgårde. Vi er så heldige som har fått låne bobilen til mamma og pappa, som vi skal cruise med nå de neste dagene. Årets første sommerferie starter med vår spanderte weekendtur i Gøteborg sammen med flere av mine fine kolleger. Denne helgen blir bobilen parkert, for vi har jo nemlig hotellrom, som skal nytes fullt ut. Så etter en helg med mye business and pleasure, tar meg og Henrik oss en liten getaway i bilen etterpå. Vi har ikke planlagt noe annet enn en harrytur med svenskehandel, en tur innom Ullared og Liseberg - men vi skal ha det så artig. 

Henrik er uten tvil mitt beste reisefølge, og vi gleder oss enormt til å komme oss vekk litt, og bare kose oss og gjøre det vi vil. Jeg gleder meg sykt til å svippe innom campingen på Ullared igjen, for der er det jo så vittig. Harrynivå 100 - men fortsatt så bra. Vi var her for 2 år siden, og vi hadde det kjempeartig. Så nå er det bare å finne frem grilldressene våres igjen - og komme oss på hjul 8-) 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Hva skal dere i helgen? :-) 


 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

#reise #karriere #jobb #moro #fest #gøteborg #sverige #bobil #caravan #husbil #husvogn #ferie #reising #reiseliv #gøy 
 

2 Kommentarer

ICT

15.06.2017 kl. 19:06
Haha så gøy :-D Kos dere masse! Kjempefine trousers btw!

TINANNA

15.06.2017 kl. 22:19
Det blir nok kjempe bra, have fun! <3 Eeelsker Ullared, haha :D

Skriv en ny kommentar

Om meg

Karianne Nesse

Jeg heter Karianne Nesse, og er 23 år gammel. Bor sammen med kjæresten min, på landet utenfor Bergen. Blogger om hverdagen generelt, oppturer og nedturer, interiør, mat og drikke - og litt til =)

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no