hits
20.04.2017

Blanke ark

Jeg har den siste tiden kjent på en treg mage, daff og laber kropp og lite energi, så på tirsdagsmorgen fikk jeg et innfall om å spontant starte på C9. Nå har jeg kommet til dag 3, og dette blir lettere og lettere å gjennomføre for hver gang. For meg er C9 den innvendige vasken jeg behøver 2-3 ganger for året. Det å få overskuddet, motivasjonen, vanene og godfølelsen tilbake - er gull verdt og det er for meg dette C9 er. En kickstart for både hodet, motivasjonen, kroppen og hverdagen. Dag 1 og 2 har gått utrolig bra, og jeg har begge dagene hatt noen gode turer i skogen. Så deilig, skogsturer gir litt ro i sinn og sjel, og det er det vel egentlig ingen som har vondt av? Hehehe. Turene har vært med søskene mine, og det er veldig kjekt å gå sammen med noen. Og gøy å variere rutene litt, for jeg har så smått begynt å bli litt lei det "faste" fjellet mitt nå. Så litt å velge mellom er bare bra! :-) 

 

- bildedryss - 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Ettersom det har vært et helt drøyt regnvær her på Vestlandet i dag, ble cardioen byttet ut med en treningsøkt fra F15-Beginner, som vel å merke ble gjennomført inne (...og det med veldig god samvittighet). De siste ukene har jeg vært inne i en skikkelig god steam med trening, og det er så digg. Det er deilig å våkne til å ha lyst til å trene. Så nå krysser jeg fingrene for at det holder seg slik lenge, og at jeg fortsetter den gode trenden. Hurra for å endelig ha piffen tilbake ass, det utgjør mye i hverdagen :-)

Om du kunne tenke deg å vite mer om C9 og F15, så kan du lese mer om det her og bestilling kan gjøres via nettbutikken min! :-)

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

#reklameforegenbutikk #helse #trening #natur #skog #kosthold #kropp 
 

3 Kommentarer

kreativemeeg

20.04.2017 kl. 20:15
Så fine bilder :) Naturen er fantastisk :)

dreamofstyle

20.04.2017 kl. 21:27
Så kult bilde av huggormen!

Charlotte

20.04.2017 kl. 22:21
så fine bilder :)

Skriv en ny kommentar

Om meg

Karianne Nesse

Jeg heter Karianne Nesse, og er 23 år gammel. Bor sammen med kjæresten min, på landet utenfor Bergen. Blogger om hverdagen generelt, oppturer og nedturer, interiør, mat og drikke - og litt til =)

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no