Blanke ark

  • 20.04.2017 - 20:09

Jeg har den siste tiden kjent på en treg mage, daff og laber kropp og lite energi, så på tirsdagsmorgen fikk jeg et innfall om å spontant starte på C9. Nå har jeg kommet til dag 3, og dette blir lettere og lettere å gjennomføre for hver gang. For meg er C9 den innvendige vasken jeg behøver 2-3 ganger for året. Det å få overskuddet, motivasjonen, vanene og godfølelsen tilbake - er gull verdt og det er for meg dette C9 er. En kickstart for både hodet, motivasjonen, kroppen og hverdagen. Dag 1 og 2 har gått utrolig bra, og jeg har begge dagene hatt noen gode turer i skogen. Så deilig, skogsturer gir litt ro i sinn og sjel, og det er det vel egentlig ingen som har vondt av? Hehehe. Turene har vært med søskene mine, og det er veldig kjekt å gå sammen med noen. Og gøy å variere rutene litt, for jeg har så smått begynt å bli litt lei det "faste" fjellet mitt nå. Så litt å velge mellom er bare bra! :-) 

 

- bildedryss - 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Ettersom det har vært et helt drøyt regnvær her på Vestlandet i dag, ble cardioen byttet ut med en treningsøkt fra F15-Beginner, som vel å merke ble gjennomført inne (...og det med veldig god samvittighet). De siste ukene har jeg vært inne i en skikkelig god steam med trening, og det er så digg. Det er deilig å våkne til å ha lyst til å trene. Så nå krysser jeg fingrene for at det holder seg slik lenge, og at jeg fortsetter den gode trenden. Hurra for å endelig ha piffen tilbake ass, det utgjør mye i hverdagen :-)

Om du kunne tenke deg å vite mer om C9 og F15, så kan du lese mer om det her og bestilling kan gjøres via nettbutikken min! :-)

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

#reklameforegenbutikk #helse #trening #natur #skog #kosthold #kropp 
 

kreativemeeg

20.04.2017 kl.20:15

Så fine bilder :) Naturen er fantastisk :)

dreamofstyle

20.04.2017 kl.21:27

Så kult bilde av huggormen!

Charlotte

20.04.2017 kl.22:21

så fine bilder :)
kariannenesse

VelkommenVelkommen til min blogg. Jeg er 21 år gammel, bor utenfor Bergen og er leder under paraplyen Forever Living. Kommer i hovedsak til å dele om min hverdag, min jobb, mine ups n'downs osv! Kontakt; karianne_nesse@hotmail.com

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits