Proseccolunch

  • 09.04.2017 - 13:26

 

SAMSUNG CSC

For en fin dag jeg hadde på fredag. Jeg samlet sammen noen søte fra teamet, og vi kjørte en aldri så liten champagnelunsj sammen. En perfekt start på helgen, og ikke minst en perfekt måte å følge livesendingen hvor flere venner og kolleger var i Dubai og skulle motta sine Chairmansbonus-sjekker! Magisk, rett og slett. Chairmans er kort fortalt en 13. månedstutbetaling og er en del av overskuddet til Forever, som blir levert ut igjen til mange av de selvstendige forhandlerne. Så dette er noe jeg absolutt skal jobbe meg til å være en del av, for reisen deres har sett helt magisk ut. Forever sparer ikke på kruttet, for å si det sånn. Og jeg unner dem det så enormt. Det ligger mye hardt arbeid bak dette, og de fortjener det 100%. Og det er helt sykt å se kolleger og venner som man har blitt glad i - få sine sjekker utlevert. Svimlende høye summer, fy søren så rått!

 

Vi som var samlet her, hadde det veldig koselig. Prosecco og godt selskap på en fredagsformiddag er jo egentlig aldri noe å klage på. Så det var en rimelig fin dag, og jeg er så glad i teamet mitt. Så nå gleder jeg meg til enda flere samlinger, flere reiser, flere opplevelser og masse bra jobbing i tiden fremover. Vi har mye gøy foran oss - og man får virkelig igjen for den jobben som blir lagt ned! 


- bildedryss - 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Tusen takk for en koselig dag, jenter! Jeg gleder meg til å følge dere fremover, og hjelpe dere opp og frem. Mye kan skje på bare noen måneder, og det er en enormt potensiale! Jeg får sommerfugler i magen av å bare tenke på det!

Jeg ser forresten etter flere selvstendige forhandlere, og kanskje du er interessert?
Send meg gjerne en mail for mer info :-) 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no & kn.interior
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse 
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

kariannenesse

VelkommenVelkommen til min blogg. Jeg er 21 år gammel, bor utenfor Bergen og er leder under paraplyen Forever Living. Kommer i hovedsak til å dele om min hverdag, min jobb, mine ups n'downs osv! Kontakt; karianne_nesse@hotmail.com

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits