hits
10.01.2017

Middagsselskap

SAMSUNG CSC

i dag har jeg brukt mesteparten av dagen til forberedelser til middagsselskap, matlaging og litt jobbing innimellom slagene. Jeg har aldri laget en hel kalkun før, så dette har jeg hatt lyst til å prøve lenge. Og i og med at denne fuglen her veide nesten 7 kg, måtte det bli et aldri så lite middagsselskap. Og resultatet? Det ble over all forventning, om jeg må si det selv, hehehe. Det ble veldig godt, og det var ikke i nærheten av å være så "avansert" som jeg trodde det skulle bli. 

På menyen var det helstekt kalkun med grønnsaker, hjemmelaget waldorfsalat, fløtesaus og potetmos. Alle virket veldig mette og fornøyde, så dette skal jeg uten tvil gjøre flere ganger. Gøy å lage noe som man ikke har laget før, og noe som krever litt mer kjærlighet, tid og tålmodighet. I tillegg elsker jeg jo å invitere, stelle i stand, dekke bord osv, - så dette var veldig koselig! :-)

 

- bildedryss - 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
 

Nå blir det en liten halvtime på sofaen, før jeg skal ha et kveldsmøte med fine Therese.
Elsker friheten til å kunne jobbe når som helst. Ofte føler jeg at jeg fungerer mye bedre på kveldstid, og da er det fint å kunne jobbe litt! 

Skrik ut om dere ønsker oppskrifter og fremgangsmåter :-) 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning 

 

#mat #matglede #matprat #hobbykokk #hjemmkokk #matlaging #matinspo #middag #middagstips #middagsinspo #familie #glede #hverdag #kos #moro #passion #kosthold #matinspirasjon #middagsinspirasjon #inspirasjon #sunt #godt #suntoggodt 

 

1 Kommentar

Lena

10.01.2017 kl. 19:33
Det ser helt nydelig ut. Jeg elsker kalkun til julemiddag, det er min favoritt, men også ellers ved spesielle anledninger. Liker også gås veldig godt. Dessverre er jeg ikke flink å lage mat, så jeg beundrer deg.

Skriv en ny kommentar

Om meg

Karianne Nesse

Jeg heter Karianne Nesse, og er 23 år gammel. Bor sammen med kjæresten min, på landet utenfor Bergen. Blogger om hverdagen generelt, oppturer og nedturer, interiør, mat og drikke - og litt til =)

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no