En ny start

  • 02.01.2017 - 21:41

Det er ingenting å stikke under en stol at 2016 har vært trasig på mange måter. Det har selvsagt vært oppturer, kos, moro og fine stunder, men det har også vært en god del nedturer, tøffe perioder, dager hvor jeg ikke har stått opp, dager hvor jeg har gitt opp, trukket meg unna virkeligheten og isolert meg. Året ble ikke slik som håpet, helt enkelt. Nå er jeg sliten, men motivert og klar for et nytt, bedre og mer givende år. I hope? 

Jeg liker tanken på et nytt år. Til tross for at det bare er en dag som skiller 2017 fra 2016, så er det deilig å kunne tenke på det som en ny start. En ny mulighet, en ny sjanse og blanke ark. Det letter litt av vekten på skuldrene, tankespinnet og usikkerheten, men trigger motivasjonen og stå-påviljen. Jeg tror 2017 kan bli bra. Trenden skal snus, dette året skal bli mitt år! :-)

 

2017, please be good <3 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

 

#helse #psyke #psyk #mentalhelse #tabu #fokus #nystart #2017 #angst #depresjon #psykiskhelse #personlig #åpen #ærlig 

kariannenesse

VelkommenVelkommen til min blogg. Jeg er 21 år gammel, bor utenfor Bergen og er leder under paraplyen Forever Living. Kommer i hovedsak til å dele om min hverdag, min jobb, mine ups n'downs osv! Kontakt; karianne_nesse@hotmail.com

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits