Koselig onsdag

  • 15.12.2016 - 22:11

I går hadde meg og Henrik en skikkelig kjærestedate, hvor vi gikk ut og spiste og dro på kino. Jeg elsker å gjøre sånt, og jeg syns det er ekstra koselig nå i mørketiden. Vi spiste på Kitchen and Table i Bergen, og fy søren så god mat. Jeg spiste biff, mens Henrik slo til med pinnekjøtt. So fucking good - rett og slett. Biff, prosecco OG Henrik på en vanlig onsdagskveld, det kan jeg ikke klage på. I tillegg hadde vi utsikt inn mot vågen i Bergen og oppover mot Fløyen, så det var helt perfekt. 

Vi så forresten "The accountant" på kino, og den likte jeg veldig godt. Ben Affleck hadde hovedrollen som et mattegeni med autisme, men som hadde enda flere meget imponerende egenskaper skjult i tillegg. Mye spenning, slossing og action - og alt i alt en bra film. Både meg og mannebeinet var ihvertfall fornøyd :-) 

 

- bildedryss - 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Jeg anbefaler virkelig å ta turen innom Kitcen and Table når du er i Bergen. En så fin, romantisk og koselig restaurant, med perfekt beliggenhet, vanvittig god mat og veldig god service! Tror jeg har fått meg et nytt favorittsted :-) 
 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

 

#mat #matglede #matprat #restaurant #luksus #cava #prosecco #pinnekjøtt #date #datenight #samliv #forhold #par #kjæreste #kjærester #hverdag #hverdagslykke #hverdagsglede #marlenebirger #veske #champagne #luksus #hverdagsluksus #utsikt #romantisk #kino #følelser #vin #hotell #clarion #kitchenandtable #tips #anbefaling  

Sandra Marie

15.12.2016 kl.22:29

så superkoselig ut !

Victoria Larsen

15.12.2016 kl.22:49

Kjempe fine bilder :D
kariannenesse

VelkommenVelkommen til min blogg. Jeg er 21 år gammel, bor utenfor Bergen og er leder under paraplyen Forever Living. Kommer i hovedsak til å dele om min hverdag, min jobb, mine ups n'downs osv! Kontakt; karianne_nesse@hotmail.com

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits