hits
11.12.2016

Helgekos

SAMSUNG CSC

Vi har hatt en veldig koselig og sosial helg, så nå har vi inntatt sofaen for resten av kvelden. På fredag inviterte vi familien min på pizza og vin, og i går var vi på spillkveld hos Astrid og Christian. Så vi har hatt det veldig moro hele helgen, og det kjennes litt ekstra godt på kroppen i dag, for å si det sånn. Neste helg blir det enda mer moro, så nå skal batteriene lades litt.

Herlighet så mye god mat og drikke vi har fått i oss disse dagene, og vekten går jevnt på opp. Fy fader, jeg eier verken skam eller begrensninger for tiden, så i januar må jeg ta meg sammen igjen, en gang for alle 8-) Håper ikke jeg er den eneste?
Men uansett - det var veldig koselig med tapas, vin og spillkveld i går, jeg syns slike kvelder er så gøy. Alias og politisk ukorrekt anbefales uten tvil - så artig! :D

 


- bildedryss - 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Nå blir det Farmen og Vikings for min del resten av kvelden. Opplading til en ny uke med jobbing, julegaveshopping og annen småplukk som må i boks. Klar for å være hakket mer effektiv nå de neste dagene, enn jeg har vært i det siste. Føler jeg har fått litt av piffen min tilbake nå, haha :-)


Håper dere har hatt en finfin helg :-) 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

 

#interiør #kos #helg #kvalitet #vennskap #familie #samliv #inspo #interiørinspo #inspirasjon #forhold #venner #venn #kjærlighet #personlig #hverdag #desember #kos #jul #hjem #hus #husoghjem #mitthjem #pynt

3 Kommentarer

lisarorvik

11.12.2016 kl. 20:58
Så utrolig koselig, kjempe fint dekket på :)

Lilli

11.12.2016 kl. 21:32
Så utrolig fint dekket :)

Victoria Larsen

12.12.2016 kl. 00:35
Wow, så fine bilder! Nydelig stil :)

Skriv en ny kommentar

Om meg

Karianne Nesse

Jeg heter Karianne Nesse, og er 23 år gammel. Bor sammen med kjæresten min, på landet utenfor Bergen. Blogger om hverdagen generelt, oppturer og nedturer, interiør, mat og drikke - og litt til =)

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no