hits
08.12.2016

Gult er kult...?

Den siste måneden har det blitt en del nettshopping, både julegaver men også noen godbiter til meg selv. Meg og Henrik spøker mye med at mitt livsmotto er "Treat yourself", ettersom jeg unner meg ting og goder, - litt mer enn nødvendig. Så med all julegavehandlingen, så har det selvsagt blitt litt på meg selv også. Mye nytt interiør og pynt har inntatt huset, men også litt nye klær og sko. Nå har jeg fått alt jeg har bestilt til meg selv, uten om disse tre godbitene her. Jeg begynner å se et mønster i fargevalgene i garderoben min nå, det blir mer og mer gult. Mustardyellow syns jeg er så fint, og jeg har virkelig fått øynene opp for denne fargen. Syns den passer inn til nesten hver eneste årstid, i tillegg så er den så fresh og fin! 

  

Denne skinnjakken er jeg så utrolig spent på. Den er veldig lik på den som var på Zara for noen måneder siden, men den ble utsolgt i min størrelse aaaalt for fort. Så nå har jeg funnet en look-alike, og jeg er utrolig spent. Hadde aldri trodd jeg skulle kjøpe meg en knæsj gul skinnjakke i løpet av mitt 22 år lange liv, but here we are. Dette har jeg forresten bestilt fra Shein, så det tar så sykt lang tid. Jeg eier ikke tålmodighet til slikt, men sånn er det gitt. Har ventet i noen uker nå, så satser på at jeg får pakken i løpet av de neste ukene :-) Sykt spent, og gleder meg til å vise dere bilder. Krysser fingrene for at både kvalitet, farge og størrelser sitter som et skudd, hoho!

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning

 

 

 

#klær #mote #fashion #mustard #gult #gul #farge #farger #skinn #skinnjakke #antrekk #ootd #moteinspo #inspo #shopping #netthandel #nettshopping #online #onlineshopping #velvære #antrekkinspo #moteblogg #mote  

2 Kommentarer

Victoria Larsen

08.12.2016 kl. 19:09
Så stilig!

krist.in

08.12.2016 kl. 19:26
ååh så fin skinnjakken så ut !

Skriv en ny kommentar

Om meg

Karianne Nesse

Jeg heter Karianne Nesse, og er 23 år gammel. Bor sammen med kjæresten min, på landet utenfor Bergen. Blogger om hverdagen generelt, oppturer og nedturer, interiør, mat og drikke - og litt til =)

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no