hits
14.11.2016

Kitchen and Table

SAMSUNG CSC

På lørdag hadde jeg og Henrik en aldri så liten datenight, og denne gangen landet vi på middag på Kitchen and Table Restaurant. Og det angrer vi overhode ikke på, for å si det sånn. Vi har aldri spist her før, men kommer absolutt til å gå her flere ganger. Både maten, atmosfæren, servicen og de ansatte var helt fantastisk, og vi var strålende fornøyd fra sekundet vi kom inn i restauranten. Det er absolutt ikke alle plasser at alle disse faktorene er på topp, men her var det helt utmerket, virkelig. 


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Veldig fint og koselig, og vi hadde også en nydelig utsikt over Bryggen og opp mot Fløien fra bordet vårt. 


SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Mens vi satt og ventet på maten vår, fikk vi servert denne lille godbiten her, som bestod av hjemmelaget brød og hjemmelaget tomatsalsa. Denne var på huset, og vi fikk også spandert et glass prosecco og en stor øl hver også. Så det er service det, i tillegg til at kelneren vår var utrolig flink og hyggelig. Og selve middagen var helt amazing. Biffen var så utrolig mør og god, og det var en av de beste sausene jeg har smakt. Så nå tror jeg at jeg har fått en ny favoritt inn på listen min, hehehe 8-)

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Så her må dere absolutt ta turen innom når dere er i Bergen, for her var det så bra. Vi ble utrolig godt tatt vare på fra vi kom og til vi gikk, og vi var utrolig fornøyde med opplevelsen. Så Kitchen and Table anbefales på det varmeste :-) 

 

 

Snapchat: kariannenesse
Instagram: kariannenesse.blogg.no
Nettbutikk: www.http://myaloevera.no/kariannenesse
Facebook-page: Karianne Nesse - Helse, skjønnhet,- og karriereveiledning. 

 


#mat #restaurant #kitchenandtable #bergen #by #storby #middag #forrett #hovedrett #kjøtt #biff #nydelig #matprat #anmeldelse #anbefaling #matglede #matprat #nam #tips #inspo #service #date #kos #kjæreste #samliv #kjærestetid #kvalitet #kvalitetstid 


 

1 Kommentar

Victoria Larsen

14.11.2016 kl. 19:38
Så fine bilder! Ser kjempe koselig ut. Nydelig mat :D

Jeg har ukens blogg konkurranse på bloggen, hvis du vil være med.

Skriv en ny kommentar

Om meg

Karianne Nesse

Jeg heter Karianne Nesse, og er 23 år gammel. Bor sammen med kjæresten min, på landet utenfor Bergen. Blogger om hverdagen generelt, oppturer og nedturer, interiør, mat og drikke - og litt til =)

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no